Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
MENY Hovenga søker butikkmedarbeider for Meny Hovenga-Senteret
Meny Hovenga-Senteret
MENY Hovenga søker butikkmedarbeider Ved MENY Hovenga har vi nå en ledig heltidsstilling i butikkens kasse- og kolonialavdeling. Stilling er et vikariat med oppstart snarest og varighet ut 2019, med mulighet for fast ansettelse.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Prosessfagoperatør for YARA NORGE AS AVD.PORSGRUNN
YARA NORGE AS AVD.PORSGRUNN
Prosessfagoperatør Yara Porsgrunn er en stor aktør innenfor produksjonssystemet til Yara International ASA. Ved fabrikkanleggene i Porsgrunn framstiller Yara ammoniakk, salpetersyre og mineralgjødsel, samt produkter for industrielle formål. Vi produserer mer enn tre millioner tonn mineralgjødsel pr. år. Yara Porsgrunn er Norges største fastlands eksportbedrift med en omsetning på ca. 7 milliarder NOK pr. år. Det er nå ledig stillinger som prosessfagoperatør i Salpetersyreområdet. Arbeidet foregår på en helkontinuerlig 6-skifts ordning. Skiftene ledes av en skiftleder.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Eiendomsmegler/Fullmektig for DNB EIENDOM AS
DNB EIENDOM AS
Eiendomsmegler/Fullmektig Org.nr.:910 968 955 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : DNB Eiendom er Norges ledende eiendomsmeglerselskap. Vi er en aktiv markedsleder, og er en del av Norges største finanskonsern med 2,3 millioner kunder. Vår ambisjon er at det er vi som skal stå for de store endringene i bransjen fremover. Vi er opptatt av å forstå våre kunders behov, og å kunne tilby moderne, digitale og attraktive løsninger. Vi tar alltid utgangspunkt i hva som er det beste for kunden, noe lanseringen av Samsolgt by DNB Eiendom er et bevis på.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 18-09-2019

Fagkoordinator for NAV Pensjon Porsgrunn
NAV Pensjon Porsgrunn
Fagkoordinator Org. nr: - Stillingsident: 4116880711 Presentasjon av stillingen: NAV Familie- og pensjonsytelser Porsgrunn har ledig en fast stilling som fagkoordinator på fagområdene alderspensjon og pensjon til gjenlevende bosatt utland. NAV Familie- og pensjonsytelser Porsgrunn er en saksbehandlings- og kompetanseenhet sentralt beliggende i Porsgrunn by. Enheten er en av fire pensjonsenheter i Norge og har hovedansvar for 7 fylker, samt for pensjon med utlandstilsnitt. Oppgavene til enheten er saksbehandling på alderspensjon, avtalefestet pensjon (AFP) og pensjon til gjenlevende.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Butikksjef for VINMONOPOLET AS
VINMONOPOLET AS
Butikksjef Jobbnorge ID: 174202 Vi søker butikksjef til Vinmonopolet PorsgrunnVi trenger sjef til vår butikk. Tjenesten er for tiden i Porsgrunn, og leter etter en dyktig person med ledererfaring, aller helst fra butikk. Vi er dessuten opptatt av at du er god til å samarbeide og at du vil klare å få det beste ut av medarbeiderne i butikken. Det er en fordel om du har økonomisk utdannelse ut over treårig videregående skole, og vi krever at du har grunnleggende datakunnskap. Det er ikke en forutsetning at du har varefaglig kunnskap, men du må være interessert i å lære om produktene vi selger.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Distriktsansvarlig selger på Vestlandet for Hvite Busser AS
Hvite Busser AS
Distriktsansvarlig selger på Vestlandet Arbeidsoppgaver: Oppsøkende virksomhet til nye og eksisterende kunder.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Vil du være med å effektivisere industrien? for GOODTECH AS
GOODTECH AS
Vil du være med å effektivisere industrien? Goodtech Porsgrunn består av 25 høyt kompetente medarbeidere som leverer prosjekter og ingeniørtjenester innen elektro, automasjon og industriell IT til norsk industri. Vi har den lokale virksomhetens nærhet og den store virksomhetens muskler, og leverer alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale løpende oppdrag. Våre medarbeidere er involvert i hele prosessen fra forprosjekt til ferdig idriftsatte anlegg.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Ledige stillinger for GOODTECH AS
GOODTECH AS
Ledige stillinger Vil du være med å effektivisere industrien?Vil du være med å effektivisere industrien?Goodtech Porsgrunn består av 25 høyt kompetente medarbeidere som leverer prosjekter og ingeniørtjenester innen elektro, automasjon og industriell IT til norsk industri. Vi har den lokale virksomhetens nærhet og den store virksomhetens muskler, og leverer alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale løpende oppdrag. Våre medarbeidere er involvert i hele prosessen fra forprosjekt til ferdig idriftsatte anlegg.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Vi søker personlig trener på skyfitness porsgrunn for SKY FITNESS PORSGRUNN AS
SKY FITNESS PORSGRUNN AS
Vi søker personlig trener på skyfitness porsgrunn Vi søker 2 stk personlig trenere. Vi søker deg som er utdannet pt, Er utadvendt og positiv, Elsker trening og en sunn livsstil, Vil styre hverdagen din selv og har ståpåvilje. Vi tilbyr En fleksibel arbeidstid Markedets beste lønnsbetingelser Tilgang til senteret medlemslister Hjelp til markedsføring Deltid eller heltidsjobb Kontakt oss på mail om du ønsker mer info Porsgrunn@skyfitness.no PAM Stillingsnummer: 0805-2019-08-80 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Utadvendt og løsningsorientert Verkstedansvarlig søkes! for Job4u.no AS
Job4u.no AS
Utadvendt og løsningsorientert Verkstedansvarlig søkes! Utadvendt og løsningsorientert verkstedansvarlig søkes. E18 Truckcenter er ett av Norges største multibrand storbilsenter. Vi er lokalisert i nye flotte, moderne lokaler ved E18 avkjøring til Heistad. Vi tilbyr vedlikehold og service til de tyngste reparasjonene på alle typer storbiler. Vi forhandler bilmerkene DAF, Tatra og Iveco. I tillegg er vi merkeverksted for MAN. I tillegg til nybilsalg, selger vi påpygg og lastebiltilhengere i alle varianter. Og videre så kommer vi til å satse på salg av EL-Busser. Vi synes godt fra E-18.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019