Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker en glad, engasjert og dyktig butikksjef til vår flotte butikk STILI på Down Town Porsgrunn
Stili Retail AS
Hos STILI ønsker vi å ha en hyggelig butikk der vi gjør vårt beste for å skape god stemning blant både våre kunder og ansatte. Du som butikksjef er selve nøkkelpersonen i denne målsetningen. Vi er opptatt av at kundene våre føler seg velkommen, at de får en inspirerende kundeopplevelse gjennom god personlig service. Som butikksjef er du opptatt av å ha et godt team av dyktige selgere rundt deg, og du bidrar med høy salgsmotivasjon blant de ansatte via aktiviteter som dere gjør både i butikken og i de sosiale medier.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 27-11-2021

Kjøkkensjef Becks Skien
Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn
Er du en dyktig kokk med ledererfaring fra kjøkken? Er du strukturert og hardtarbeidende? Kan du drive vårt kjøkken og levere både kvalitet og god kjøkkenøkonomi? Da er det kanskje deg vi er på jakt etter. Vi søker en dyktig kokk med fagbrev til vår restaurant i Skien, for fast ansettelse som kjøkkensjef. Vår nåværende, dyktige kjøkkensjef går av med pensjon til neste år, og vi håper at dere kan jobbe sammen i årets julesesong. Becks Skien er en franskinspirert brasserie, der vi følger sesongene og benytter oss av gode norske og internasjonale råvarer og matkultur.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 18-12-2021

PIZZASJÅFØR PÅ SJØLOFTET
Sjøloftet
På vårt restauranthus vil du jobbe som pizzasjåfør i et dynamisk miljø med hyggelige omgivelser. Hovedoppgaven som pizzasjåfør er å sørge for at smakfulle pizza og à la carte retter kommer trygt og raskt frem til våre kunder uten at det går på bekostning av sikkerhet og kvalitet. Stillingen som pizzasjåfør innebærer at man hjelper til på kjøkkenet mellom kjøringene. Ta i mot bestillinger, ulike kjøkkenoppgaver, oppvask, lage pizza++.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

SERVITØR PÅ RESTAURANT SJØLOFTET
Sjøloftet
Vi søker flere servitører til vårt restauranthus. Du må være utadvendt, blid, entusiastisk og serviceminded med interesse for god mat og drikke. Vi ser etter deg som er over 20 år, fleksibel, godt organisert, effektiv og kvalitetsbevisst. Du er en ”team-player” som er glad i mennesker. Du takler stress og høyt tempo, mens du samtidig opprettholder et høyt servicenivå hvor gjesten alltid er i fokus.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

Bartender på Stålpressa Øl & Vinstue - Sjøloftet Brevik
Sjøloftet
I første etasje på Restauranthuset Sjøloftet i Brevik er Stålpressa Øl & Vinstue. På Stålpressa kan man spille dart og biljard eller følge eliteseriene i fotball og annen sport på storskjerm i et ekte pubmiljø man ikke kan skape hjemme. Stålpressa har quiz-kvelder med egen Quiz-master. I tillegg til noe godt i glasset tilbys pubsnacks, småretter, pizza og smakfulle grillretter fra Sjøloftets gode kjøkken.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

Bookingkoordinator
Norsk Områdesikring AS - Partner for Verisure
Hei Om du liker å prate med mennesker og har litt sans for system og orden så er denne stillingen ypperlig for deg. Vi søker nå etter en person som kan ringe kunder for å avtale tider for service og installasjon. Innimellom vil du også ringe kunder for å opplyse om gode tilbud. Erfaring med arbeid via telefon er en fordel, men ikke noe krav. Du vil få full opplæring her hos oss. Stillingen krever tilfredsstillende vandel og gode norskkunnskaper. Jobben er på dagtid og passer for deg som vil jobbe litt mindre enn fulltid.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 25-10-2021

Kommunikasjonsrådgiver / -konsulent
Universitetet i Sørøst-Norge
Om stillingenVed Avdeling for kommunikasjon og marked er det ledig et 12-15 måneders vikariat i 100 % stilling som kommunikasjonsrådgiver/-konsulent med tiltredelse snarest.Stillingen er knyttet til Seksjon for media og formidling, og nærmeste overordnede er seksjonssjef. Hovedarbeidssted er primært campus Porsgrunn, men arbeid fra andre campuser kan vurderes.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021

Tilsynsingeniører Det lokale eltilsyn, Lede AS
Lede AS
Vil du være med og jobbe med el- og brannsikkerhet? 
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Konsulent
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Fagskolen Vestfold og Telemark har vokst betydelig i antall studenter de siste årene. Vi trenger derfor å styrke vår organisasjon med ytterligere en konsulent. Stillingstype: FastStillingsstørrelse: 100%Søknadsfrist: 24. oktober 2021Tiltredelse: Snarest  Arbeidsoppgaver
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 24-10-2021

Konsulent - studieadministrasjon
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Fagskolen Vestfold og Telemark har vokst betydelig i antall studenter de siste årene. Vi trenger derfor å styrke vår organisasjon med ytterligere en konsulent. Stillingstype: FastStillingsstørrelse: 100%Søknadsfrist: 24. oktober 2021Tiltredelse: Snarest  Arbeidsoppgaver Inntak av nye studenterSaksbehandlingAdministrative arbeidsoppgaverStudenthenvendelserTilrettelegging for og samarbeid med studentdemokratiet  Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 24-10-2021