Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
ALIS stilling i Porsgrunn kommune
Legetjenester, Porsgrunn kommune
Vi har ledig Alis-stilling tilknyttet kommunale legetjenester i Porsgrunn kommune. Stillingen er tilknyttet kommunale helsetilbud som kommunale akutte døgnplasser (KAD) og sykehjem.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

ALIS stilling Porsgrunn legevakt
Porsgrunn kommune
Er du utdannet lege og klar for nye utfordringer i Telemark? Porsgrunn har et rikt kulturliv og gir gode tjenester i alle livsfaser. Du får nærhet til sjø og fjell og konkurransedyktige boligpriser, noe som gjør området til et godt og attraktivt sted å bo. Vi har ledig Alis- stilling tilknyttet kommunale legetjenester i Porsgrunn kommune. Stilingen har oppstart ved Porsgrunn legevakt.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Frisørstol til leie
Studio Cam
Ønsker du og drive for deg selv og har en opparbeidet kundekrets. Da vil vi gjerne høre i fra deg. Vi ønsker deg som kan jobbe selvstendig og behersker Norsk.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 06-02-2023

Vippeteknikker/Negledesigner
Studio Cam
Er du vippeteknikker eller negledesigner og ønsker og jobbe selvstendig. Du behersker norsk. Da vil vi gjerne høre i fra deg.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 06-02-2023

Ingeniør materialbearbeiding
NORNER AS
Bli en del av Norners bærekraftige vekst inn i fremtidens utviklingssenter Vi ser etter deg som kan være med på å videreutvikle Norners utviklingssenter. I vår anvendelsestekniske gruppe har vi avansert teknologi for bearbeiding og anvendelse av plast, gummi og GRP. Ingeniører i utviklingssenteret arbeider praktisk, hvor drift og testkjøringer på avansert bearbeidingsutstyr vil være daglige oppgaver. Ingeniøren vil også være en ressurs i utviklingsprosjekter sammen med våre forskere og direkte med kunder.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Banemontør med HSV
NRC Norge AS
Er du et rivjern som liker å arbeide? NRC søkner nå flere banemontører som innehar HSV. Vi jobber for at alt skal gå på skinner Når det gjelder infrastruktur knyttet til jernbane, trikk og t-bane er vi blant de største totalentreprenørene i Norden. I tillegg driver vi utbygging av havner, kaianlegg og broer. Vi gjør hverdagen enklere for folk ved å bygge bærekraftig infrastruktur som knytter mennesker og byer sammen. Prosjektene våre bidrar til en effektiv, miljøvennlig og trygg reise for tusenvis av passasjerer hver dag.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 29-12-2022

Servicemedarbeider -- Er du opptatt av god kundeservice?
Ramirent AS, avdeling Porsgrunn
Vi ser etter en Servicemedarbeider som er engasjert, motivert og som kan identifisere seg med Ramirent sine verdier Smidig Service med et Smil. Stilling innebærer utstrakt kundekontakt og det er derfor viktig at du er en person med fokus på god kundeservice og er lidenskapelig opptatt av å gjøre kunden fornøyd! Arbeidsoppgaver
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Er du glad i en aktiv hverdag med mye moro?
Manpower
Er du en voksenperson som er leken, liker å undre seg med barna, være ute i all slags vær og ikke minst er en god relasjonsbygger og trygg voksen- ja, da er det deg vi ser etter! Manpower Telemark søker flere vikarer til barnehager i Bamble og Porsgrunn, som kan stille opp ved behov. Vi ser etter barnehagelærere, barn- og ungdomsarbeidere, assistenter eller deg som er under relevant utdanning. Tidligere erfaring og personlig egenhet vektlegges også! Arbeidsoppgavene vil bestå av daglige gjøremål som inngår i barnehagehverdagen.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Har du lyst å være med å begeistre gjester? 🌟
Jonas B. Gundersen
Da vil vi at DU skal bli en del av teamet vårt! Vi har ledig stilling som deltid eller ekstrahjelp. Vi tilbyr Fri annenhver helgForutsigbar 4 ukers turnusGodt betaltFantastsisk arbeidsmiljø50 % personalrabatt på hele vår meny til deg og din nærmeste familiePlanday (vaktlistesystem)Ryddige arbeidsforhold
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Havnebetjent - Kranfører
Grenland Havn
Vet du at noen av de heftigste kranene finnes i havna? Nå kan du bli en del av teamet som bemanner våre mobile havnekraner på Breviksterminalen og etter hvert på Frier Vest havneterminal. Kranene er tilrettelagt for kontainer og spesialløft og har en løftekapasitet per i dag på 125 tonn. Med økende vekst og oppdragsmengde må vi på kort sikt utvide med større kraner.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 09-01-2023