Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sykepleier på jakt etter nye utfordringer? for Uwork AS
Uwork AS
Sykepleier på jakt etter nye utfordringer? Om stillingen: På grunn av økt pågang i Porsgrunn og omegn er vi er på utkikk etter dyktige sykepleiere som kan jobbe medelever vakter ved behov, og single vakter! Du vil kunne jobbe på tiltak som har 1-1 bemanning og 2-1 bemanning. (Døgnvaktene går fra man-torsdag og torsdag til mandag) Vi søker: Sykepleiere Erfaring fra respirator trengende pasienter. Erfaring med mating med sonde. Personer som har god kunnskap til lovverket. En lagspiller som kan bidra aktivt til å ivareta et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Har du fagbrev, eller en interesse for industrien? for MANPOWERGROUP AS
MANPOWERGROUP AS
Har du fagbrev, eller en interesse for industrien? På grunn av økende oppdragsmengde hos våre kunder i industrien ønsker vi å ansette flere medarbeidere! Har du fagbrev, eller en interesse for industrien?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Kokk/Arbeidsleder for Kirkens Bymisjon Porsgrunn
Kirkens Bymisjon Porsgrunn
Kokk/Arbeidsleder TV-aksjonen NRK 2018 gikk til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Nå skal vi virkeliggjøre målsettingene til TV-aksjonen «Mindre alene sammen» ved å skape mange tusen nye møter mellom mennesker. I løpet av våren 2019 etablerer vi oss i nye lokaler i Porsgrunn sentrum, i de gamle DnB lokalene. Her skal det bli et bymisjonssenter med kafé til 50-75 gjester og bruktbutikk. Målsetning er å gi gjester en trygg sosial arena, et sted man kan stikke innom for å slå av en prat og hvor vi serverer god og næringsrik mat.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vil du være med å etablere et nytt kafé som skal gi økt livskvalitet til mennesker i utfordrende livssituasjoner? for KIRKENS BYMISJON PORSGRUNN
KIRKENS BYMISJON PORSGRUNN
Vil du være med å etablere et nytt kafé som skal gi økt livskvalitet til mennesker i utfordrende livssituasjoner? TV-aksjonen NRK 2018 gikk til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Nå skal vi virkeliggjøre målsettingene til TV-aksjonen Mindre alene sammen ved å skape mange tusen nye møter mellom mennesker. I løpet av våren 2019 etablerer vi oss i nye lokaler i Porsgrunn sentrum, i de gamle DnB lokalene. Her skal det bli et bymisjonssenter med kafé til 50-75 gjester og bruktbutikk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

INGENIØR PROSESS OG MILJØ. PROSJEKT - SALG - RÅDGIVNING for PURENVIRO AS
PURENVIRO AS
INGENIØR PROSESS OG MILJØ. PROSJEKT - SALG - RÅDGIVNING Purenviro vokser og har en sterk posisjon i markedet. Nå vil vi satse videre og komme inn på nye områder. Vi ønsker derfor å styrke organisasjonen med en faglig dyktig ingeniør med interesse og talent for salg og kommersielle oppgaver.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

NIS Consulting søker etter dyktige elektrikere til prosjekter på sør- og østlandet. for NIS CONSULTING AS
NIS CONSULTING AS
NIS Consulting søker etter dyktige elektrikere til prosjekter på sør- og østlandet. Elektrikere gr. L søkes til prosjketer på sør - og østlandet Kvalifikasjoner: Fagbrev elektro gr. LFordel med erfaring i faget.Førerkort klasse BDSB godkjenningFSE sertifisertSkandinavisk eller engels språkeligPersonlige egenskaper: Du er selvstendig med jobber også godt i teamBlid, positiv, strukturert og systematiskServiceinnstilt og løsningsorientertVi kan tilby: Gode lønnsbetingelserHyggelige kollegaerVarierte arbeidsoppgaverDekker klær og verktøyEr dette stillingen for deg - søk NÅ!
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 04-04-2019

Tannhelsesekretærstillinger i Telemark fylkeskommune for VESTFOLD FYLKESKOMMUNE TANNHELSESEK
VESTFOLD FYLKESKOMMUNE TANNHELSESEK
Tannhelsesekretærstillinger i Telemark fylkeskommune Tannhelsetjenesten i TelemarkTannhelsetjenesten i Telemark har 130 stillinger fordelt på 13 offentlige tannklinikker. Vi behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende pasienter. Telemark har egen spesialistklinikk i Skien. Telemark og Vestfold fylkeskommune er for tiden i en sammenslåingsprosess der den nye tannhelsetjenesten vil være en del av en større og robust fylkeskommune som er klar til løse fremtidige samfunnsoppgaver.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Kjøkkenspesialist Elkjøp Porsgrunn 60% for Elkjøp Porsgrunn
Elkjøp Porsgrunn
Kjøkkenspesialist Elkjøp Porsgrunn 60% Er du interessert i interiør og design, elektronikk og smarte løsninger? Kan du tenke deg å tegne folks drømmekjøkken hver dag? Da bør du definitivt lese videre.      Som kjøkkenselger hos oss er du flink til å kommunisere og oppnår gode resultater. Du liker å møte nye kunder og bryne deg på ulike oppgaver hver dag. Kreative løsninger og nøyaktighet er egenskaper du behersker, og som bidrar til at de som kjøper kjøkken hos deg anbefaler deg til naboen.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

IKT-medarbeider for Personalhuset Staffing Group
Personalhuset Staffing Group
IKT-medarbeider Har du erfaring som IKT-medarbeider og er ledig for nye oppdrag nå? Da vil vi gjerne snakke med deg snarest mulig. Arbeidsoppgaver Klargjøring og utplassering av nytt IKT-utstyrFeilsøking og feilretting av hardware og softwareSupport lokalt ute hos brukerne på foretakeneYte IKT-support til brukere ute på avdelingene, samt klargjøring, utplassering og retur av IKT-utstyr.Arbeidstid 08:00 - 16:00Ønskede kvalifikasjoner Erfaring med feilsøking, feilretting på IKT-utstyr er et kravDu må ha førerkort kl. B.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 22-04-2019

PhD Research Fellow in CO2 capture for Universitetet i Sørøst-Norge
Universitetet i Sørøst-Norge
PhD Research Fellow in CO2 capture Jobbnorge ID: 166640About the positionThe Faculty of Technology, Natural Sciences and Maritime Sciences has a vacancy for a position as PhD Research Fellow in CO2 capture from 15.08.2019.The position is at the Department of Electrial Engineering, Information Technology and Cybernetics and reports to the Head of Department.
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 04-04-2019