Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Industrimekaniker
Yara
Om enheten Yara Porsgrunn er en stor aktør innenfor produksjonssystemet til Yara International ASA. Ved fabrikkanleggene i Porsgrunn fremstiller Yara ammoniakk, salpetersyre og mineralgjødsel, samt produkter for industrielle formål. Vi produserer mer enn tre millioner tonn mineralgjødsel pr. år. Yara Porsgrunn er Norges største fastlands eksportbedrift med en omsetning på ca. 8 milliarder NOK pr. år. Yara Porsgrunn har 5 driftsområder; Ammoniakkområdet , Salpetersyreområdet. Kalksalpeter og FGJ2 fabrikk, Fullgjødselfabrikk 3 og 4 samt Skipningsområde.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Vi oppbemanner etter sommeren!
Personalhuset, Vestfold og Telemark
Har du lyst til å jobbe med salg på telefon i et attraktivt selskap som har mange fornøyde kunder? Jobben går ut på å ringe ut til privatmarkedetet med sterke merkevarer fra kjente kunder. Som selger hos vår kunde er din viktigste oppgave å bidra til å skape et godt miljø, gode resultater og ha det gøy mens du gjør det. Hos vår kunde er du omgitt av folk som vil hjelpe og motivere deg til å nå målene dine, her blir du sett og hørt. Hos vår kunde så har de sterk tro på at du har mål om å skape vekst. Stillingen gir gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 06-09-2021

Controller
Bilfinger Industrial Services Norway AS
Vi søker Controller Arbeidsoppgaver Fakturering og oppfølging av prosjekterAnalysearbeid og rapporteringKoordinere og utføre administrativt arbeid Kvalifikasjoner Høyskoleutdanning innen økonomi/administrasjonGode Excel - kunnskaper og generelt bred erfaring i bruk av MS-Office verktøyØnskelig med 2-5 års erfaring Personlige egenskaper
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

MENY Hovenga søker deltidsmedarbeider
MENY Hovenga
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Hovenga trenger vi nåen ny deltidsansatt som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Oppstart: etter avtale Stillingsomfang: 30% Arbeidstid: dag, kveld og helg Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Industrimekaniker
Yara Porsgrunn
OPPGAVER  Arbeide sikkert og trygt, og aktivt bidra i Helse-, Miljø- og Sikkerhetsarbeidet i anleggeneUtføre feilsøking, problemløsning og løpende vedlikeholdsoppgaverBidra i forbedringsarbeid, som rotårsaksanalyser, utvikling av vedlikeholdsprosedyrer og «5S» på arbeidsplassen.Bidra til å forbedre og optimalisere vedlikehold; forebyggende og reservedelsholdBidra med teknisk planlegging innenfor eget fag og dokumentere utført arbeid  Krav
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

100 % Lege vikariat.
Legetjenester, Porsgrunn kommune
100 % vikariat som lege med kommunal lønn i Porsgrunn kommune.Vikariatet er en spennende stilling der du vil jobbe med flerekommunale oppgaver, som fastlege og ved Porsgrunn legevakt.Vikariatet har oppstart som fastlege i ca 2 mnd, etter dette vil stillingen bli fordelt på ulike kommunale oppgaver.Lege som jobber i kommunal legestilling jobber ved KAD avd, legevakt,sykehjem, fastlege, korttids avd, rehabiliterings avd, helsestasjon og skolelege.
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Sykepleier 60% stilling natt, fast og vikariat
St.Hansåsen lokalmedisinske senter, Porsgrunn kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4410544041 Presentasjon av stillingen: St. Hansåsen lokalmedisinske senter har for tiden ledig to stillinger for autorisert sykepleier. Begge stillingene er med oppstart i august 2021. Stilling 1: Fast 60% stilling natt med arbeid hver 3.helg Stilling 2: Vikariat 60% natt med arbeid hver 3.helg. Varighet ca 1 år med mulighet for forlengelse Opplys i søknaden hvilken stilling du ønsker å søke på.
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Helsefagarbeider natt - Frednes sykehjem
Frednes sykehjem, Porsgrunn kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4413925787 Presentasjon av stillingen: Frednes sykehjem ligger sentralt plassert i Porsgrunn kommune. Vi er et sykehjem med helsefremmede perspektiv og har fokus på kommunikasjon, samarbeid, og kompetanse. Vi har tre langtidsavdelinger, og her har vi fokus på å gi livskvalitet og meningsfulle liv til våre pasienter. Hos oss jobber det ca. 90 ansatte og vi har 40 % sykepleierdekning. Sykehjemmet har 47 pasienter fordelt på 3 etasjer. 2 sykepleiere og 1 helsefagarbeider jobber sammen på natt for å gi tjenester og skape trygghet for våre pasienter.
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Sjåfør kl. CE + ADR
Personalhuset, Vestfold og Telemark
For vår kunde ser vi etter en sjåfør med kl. CE og ADR Arbeidsoppgaver Innhenting av farlig avfallKundekontaktDeklarering av avfall Arbeidstid Dagtid Ønskede kvalifikasjoner Arbeidserfaring som sjåførFørerkort klasse CEYSKADRSjåførkortTruckførersertifikatGod fysisk formGode norskkunnskaper Personlige egenskaper Vi søker deg som er
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Dokumentbehandler
Manpower
For vår kunde søker vi etter en dokumentbehandler til et engasjement ut året 2021. Arbeidsoppgaver Oppgavene består i skanning av dokumenter, arkivering i elektronisk arkiv, kontroll av dokumenter i fysisk og elektronisk arkiv. Dette er vi ute etter
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 07-08-2021