Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du flink med folk og god på salg? Montér Porsgrunn ser etter deg!
Montér Porsgrunn
Montér Porsgrunn er på utkikk etter en ny Selger/Rådgiver Byggeservice. Vi søker en utadvendt person med "stå på humør" og gode samarbeidsevner. Stillingen krever evne til å jobbe systematisk og nøyaktig. Du har høy arbeidsmoral, synes salg og rådgivning er gøy og er glad i utfordringer. Du må like en hektisk hverdag og kunne ha mange "baller" i luften samtidig. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 06-03-2020

Lyst til å kombinere jobb og reise? Ledige stillinger i Hellas!
Teleperformance Hellas
Du har nå mulighet til å jobbe for Teleperformance i solfylte Athen! Snakker du flytende norsk og er på jakt etter nye og spennende muligheter? Vi kan tilby jobb i et internasjonalt selskap hvor man jobber for svært kjente merkevarer. Neste oppstart er i mars og april, men det vil komme oppstarter etter dette også. Ta gjerne kontakt om du lurer på oppstarter ved en senere anledning. Du vil få god lønn sammenlignet med gresk levestandard og Teleperformance i Athen vil tilrettelegge for deg slik at du kan føle deg helt trygg. For eksempel tilbys det:
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 26-03-2020

Elektriker med fagbrev
Ramirent AS
Ramirent AS søker en positiv, serviceinnstilt og fleksibel elektriker som liker utfordringer, er HMS fokusert og har ønske om teknisk ansvar. Jobber du like godt selvstendig som i team, er det deg vi søker etter! Arbeidsoppgaver: Ansvar for rigging og drift av provstøms anlegg ute på prosjekt til våre kunder fortrinnsvis i Vestfold og Telemark. Vedlikehold og klargjøring utføres i hovedsak på vårt verksted i Porsgrunn. Være support for teknisk team og salgsarbeide innen elektro Kvalifikasjoner
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 27-03-2020

Vi trenger webutviklere!
Reklamehuset Wera
Du er en nerd og brenner for faget, du ønsker å bygge broer mellom spennende design og brukervennlig front-end kode. Du bør ha kunnskap om dette: WordpressNodeJSVueJSVersjonskontroll (git)API Protocols (Rest) Vi håper du har kunnskap om dette: Code editor (Visual Studio Code)DatabaserFrontend Publiseringsverktøy (Elementor eller Thrive Architect)Hosting Vi kan tilby deg dette:
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 26-03-2020

DuVerden søker realfagsinspirator
DuVerden
Har du lyst på regionens mest spennende jobb innenfor realfagsformidling? Kan du inspirere, engasjere og skape nysgjerrighet hos barn og ungdom, og har du realfaglig eller teknologisk kompetanse? Liker du å jobbe i et produktivt, samarbeidende og humørfylt miljø med rom for kreativ og faglig utvikling? Da kan du være den personen vi ser etter! DuVerden har en ledig stilling i 100% som realfagsinspirator. Vedkommende vil bli en del av teamet som utvikler og formidler undervisningstilbudet på senteret. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 09-03-2020

Burger King leter etter:
Burger King Norge
Burger King Telemarksporten søker etter nye medarbeidere til å styrke vårt team. Du er: Uredd og utadventSnakker både norsk og engelsk.Ønsker å lære deg både kjøkken og kasse.Glad i folk.Har fart i kroppen.Lærevillig og ønsker å vokse i stillingen din hos oss. Hvorfor skal du velge oss?
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 20-02-2020

Motiverende leder til inspirerende byggmiljø
Sweco Norge
Motiverende leder til inspirerende byggmiljø I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 08-03-2020

Viserektor for ekstern samhandling
Universitetet i Sørøst-Norge
Jobbnorge ID: 183102 Om stillingen Universitetet i Sørøst-Norge, USN, er blant landets største høyere utdanningsinstitusjoner med rundt 18 000 studenter og 1 900 ansatte fordelt på åtte ulike campuser.
Registrert : 13-02-2020 Søknadsfrist : 08-03-2020

Avdelingssjef - service og tjenester
Universitetet i Sørøst-Norge
Jobbnorge ID: 183054 Om stillingen Universitetet i Sørøst-Norge (USN) er blant landets største høyere utdanningsinstitusjoner med rundt 18 000 studenter og 1 900 ansatte fordelt på åtte ulike campuser.Ved avdeling for infrastruktur er det ledig fast stilling som avdelingssjef for snarlig tiltredelse. Avdelingen er sentral i arbeidet med å skape attraktive studie og arbeidsplasser ved Norges nyeste universitetet.
Registrert : 13-02-2020 Søknadsfrist : 09-03-2020

Leder markedsutvikling og handel
Skagerak Energipartner
Vil du være med og bygge nye forretningsmuligheter i det grønne skiftet? Stillingen vil få ansvaret for forretningsområde marked og handel samt rådgivning og design av løsninger sammen med kunder. Stillingen rapporter til adm.dir. i selskapet, som også er konserndirektør for strategi og forretningsutvikling i konsernet. Oppsummert vil stillingen ha følgende ansvars/ arbeidsområder:
Registrert : 13-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020