Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Behov for Vikarlege langs kysten ca. 1.5 t fra Oslo
MEDICLEASE AS
Arbetsgivare Mediclease AS, Heistad brygge 26, 3941 PORSGRUNN NORGEhttps://www.mediclease.no/Livet som lege trenger ikke å være under faste rammer. Du kan oppleve nydelig natur samtidig som du jobber som lege ved et av Norges fineste natursteder. Her får du ro i sjela. Vi kan friste med blant annet markeds beste betingelser og tertiærvakt til alle våre leger.Du som lege vil da jobbe under meget trygge omstendigheter og føle deg godt ivaretatt gjennom hele vikarperioden.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Spennende stilling som servicetekniker på bilvaskemaskiner \& utstyr.
Holta & Håland Bilvaskutstyr AS
Vil du bli våre nye servicetekniker? Vi søker etter motivert servicetekniker som kan inngå i vårt allerede gode serviceteam i Sør/Øst, fortrinnsvis bosatt i Porsgrunn/Skiens området. En spennende jobb med gode muligheter for egen utvikling. Arbeidsoppgaver: Montering og service på bilvaskemaskiner, selvvaskeanlegg og annet utstyr vi leverer. Oppfølging av nye og eksisterende kunder. Delta i vaktordning Hovedsakelig i Telemark/Vestfold, men noe reisevirksomhet må påregnes.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Kantinemedarbeider
Porsgrunn videregående skole
Porsgrunn videregående skole har ledig stilling som kantinemedarbeider. Vi søker etter deg som er genuint interessert i faget og har et miljøskapende fokus. Du har evne til å bidra til et kantinemiljø der det er godt å være elev. Kantinene våre serverer variert, sunn og rimelig mat, og har en tydelig miljøprofil. Stillingstype: Fast Stillingsstørrelse: Heltid (88%) Søknadsfrist: 7.8.22 Hovedarbeidsoppgaver og ansvarsområder
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Sykepleier
Seksjon kirurgiske poliklinikker, Porsgrunn, Sykehuset Telemark HF
 Kirurgiske poliklinikker søker sårsykepleier. Arbeidsoppgavene vil være sårbehandling , sårvurdering, opplæring og veiledning både i tverrfaglige team og som selvstendig behandler. Kirurgiske poliklinikker har etablert høy kompetanse på sårbehandling, vi har sårsykepleiere og sykepleiere med lang erfaring og mye kunnskap på sårbehandling.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Vi søker Assisterende butikksjef til Extra Doktor Munk!
Coop Sørøst SA
Vi ser etter en assisterende butikksjef til vår nye Extra butikk som åpnes høsten 2022 i Porsgrunn, Doktor Munks gate 6. Din arbeidsplass blir en flott ny butikk, med et bredt og inspirerende sortiment som du kan være stolt av. Som assisterende butikksjef er du butikksjefens høyre hånd og får et betydelig personal- og resultatansvar. Du vil fungere som stedfortreder og må ivareta den daglige driften av butikken. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Erfaren og selvstendig maskinfører søkes til sommervikariat
Manpower
Vi søker etter deg som er erfaren og dyktig maskinfører til en av våre kunder i Porsgrunn. Arbeidsperiode vil være i uke 28-30. Hovedarbeidsoppgaven blir lasting av kasser og sortering av avfall. Arbeidstid er 07-15. Ønskede kvalifikasjoner: Kompetansebevis for maskinførereErfaring med enten gravemaksin, hjulmaskin og sorteringsklypeFørerkort kl. B.Gode norsk eller engelsk kunnskaper Personlige egenskaper:
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 06-07-2022

Sykepleier
Seksjon kirurgiske poliklinikker, Porsgrunn, Sykehuset Telemark HF
Er du en engasjert ,fleksibel, erfaren og strukturert sykepleier ? Da er det deg vi ser etter!Som sykepleier hos oss har du både selvstendig pasientbehandlings oppgaver , samt samarbeid i team med andre helsefaglige spesialiteter Kirurgiske poliklinikker består av fagområdene : urologi, plastikkirurgi, ortopedi og generell kirurgi. Innenfor hvert av fagområdene er det ulike arbeidsoppgaver fordelt på sykepleierne.Vi har et svært godt og stabilt arbeidsmiljø og våre sykepleiere har lang erfaring og bred kompetanse.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Ved vår avdeling, Kjemi og Material, i Porsgrunn, søker vi
Nemko Norlab As Avd Porsgrunn
I Nemko Norlab arbeider vi med en rekke analyser mot kunder for industri, forskning og utvikling og annen virksomhet over hele landet. Nærliggende industri i Porsgrunn (Herøya) betjener vi med FoU-støtte, daglige prosessprøver, miljøprøver og annet. Arbeidet vil i hovedsak innbefatte: · Personalledelse · Resultatansvar · Metodeutvikling · Kvalitetssikring · Rapportering · Marked/kundeansvar · Analyser
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Markedskontakt/-rådgiver
NAV Porsgrunn
NAV Porsgrunn har en ledig stilling som markedskontakt/ -rådgiver som skal bidra til å hjelpe arbeidssøkere ut i arbeid, samt hjelpe arbeidsgivere med å få tak i nye arbeidstakere.NAV Porsgrunn har cirka 80 ansatte, fordelt på fem avdelinger, og jobber med arbeids-, sosial- og velferdstjenester. Hovedmålet til NAV er å bidra til arbeidsinkludering og sysselsetting.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

MSc/PhD - Advanced Coating Technology
Seram Coatings AS
Main responsibilities:To strengthen our growth, we are looking for a Senior Development Engineer in the technology and application development area. As Senior Development Engineer in Seram Coatings you will be involved in several development projects in our value chain:
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022