Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ledige tannhelsesekretærstillinger i Telemark for TELEMARK FYLKESKOMMUNE KULTURAVD
TELEMARK FYLKESKOMMUNE KULTURAVD
Ledige tannhelsesekretærstillinger i Telemark Tannhelsetjenesten i Telemark Tannhelsetjenesten i Telemark har 130 stillinger fordelt på 13 offentlige tannklinikker. Vi behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende pasienter. Telemark har egen spesialistklinikk i Skien. Telemark og Vestfold fylkeskommune er for tiden i en sammenslåingsprosess der den nye tannhelsetjenesten vil være en del av en større og robust fylkeskommune som er klar til løse fremtidige samfunnsoppgaver.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Sykepleier på jakt etter nye utfordringer? for Uwork AS
Uwork AS
Sykepleier på jakt etter nye utfordringer? Om stillingen: På grunn av økt pågang i Porsgrunn og omegn er vi er på utkikk etter dyktige sykepleiere som kan jobbe medelever vakter ved behov, og single vakter! Du vil kunne jobbe på tiltak som har 1-1 bemanning og 2-1 bemanning. (Døgnvaktene går fra man-torsdag og torsdag til mandag) Vi søker: Sykepleiere Erfaring fra respirator trengende pasienter. Erfaring med mating med sonde. Personer som har god kunnskap til lovverket. En lagspiller som kan bidra aktivt til å ivareta et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Vil du være med å bygge kontorkultur som graduate i Innovasjon Norge? for Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Vil du være med å bygge kontorkultur som graduate i Innovasjon Norge? Innovasjon Norge lanserer for første gang et graduateprogram. Programmet passer til deg som er i ferd med å avslutte studiene, eller som er i starten av din arbeidskarriere. Så ønsker du å være med å skape fremtidens arbeidsplasser? Ønsker du å bidra til nyskaping i næringslivet? Da bør du søke på Innovasjon Norges graduateprogram.     Gjennom Innovasjon Norges graduateprogram får nyutdannede et 12 måneders jobbengasjement på et av våre kontorer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 21-04-2019

Engasjert trafikklærer ønskes for NR 1 TRAFIKKSKOLE STATHELLE -
NR 1 TRAFIKKSKOLE STATHELLE -
Engasjert trafikklærer ønskes Vi ønsker en trafikklærer til våre avdelinger i Kragerø og på Stathelle, vi søker i utgangspunktet etter lærer på bil, men har du/ønsker du å ha opplæring på tilhenger, MC og moped er dette en fordel. Stillingen er en 100% stilling med konkuransedyktig timeslønn, firmabil og gode forsikringsavtaler. Du må være en engasjert og ambisiøs trafikklærer, som er opptatt av å spille på lag, ha fornøyde elever og være i kontant søken etter å bli bedre.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Variert og allsidig stilling innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper for NOR SELECTION AS
NOR SELECTION AS
Variert og allsidig stilling innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper For kunde søker vi regnskap og administrativ leder, som ønsker en variert arbeidsdag innen regnskap, økonomi og administrasjon av flere selskaper.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Har du fagbrev, eller en interesse for industrien? for MANPOWERGROUP AS
MANPOWERGROUP AS
Har du fagbrev, eller en interesse for industrien? På grunn av økende oppdragsmengde hos våre kunder i industrien ønsker vi å ansette flere medarbeidere! Har du fagbrev, eller en interesse for industrien?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Kokk/Arbeidsleder for Kirkens Bymisjon Porsgrunn
Kirkens Bymisjon Porsgrunn
Kokk/Arbeidsleder TV-aksjonen NRK 2018 gikk til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Nå skal vi virkeliggjøre målsettingene til TV-aksjonen «Mindre alene sammen» ved å skape mange tusen nye møter mellom mennesker. I løpet av våren 2019 etablerer vi oss i nye lokaler i Porsgrunn sentrum, i de gamle DnB lokalene. Her skal det bli et bymisjonssenter med kafé til 50-75 gjester og bruktbutikk. Målsetning er å gi gjester en trygg sosial arena, et sted man kan stikke innom for å slå av en prat og hvor vi serverer god og næringsrik mat.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Ønsker du å bli en del av utviklingen i vår nye bedrift? for OPTIMAL MARKETING AS
OPTIMAL MARKETING AS
Ønsker du å bli en del av utviklingen i vår nye bedrift? Vi kan tilby deg: ¿ Varierte, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver ¿ Fleksibel arbeidstid, særskilt for studenter ¿ Erfaring med kampanjer for sterke merkevarer ¿ Teambasert arbeid i et sosialt og dynamisk arbeidsmiljø ¿ Motiverende og faglig dyktige kollegaer ¿ Full opplæring ved oppstart, og løpende individuell oppfølging ¿ Konkurransedyktige betingelser Svært gode lønns- og bonusbetingelser Vi som er ny bedrift med mange spennende prosjekter er Muligheten for forfremmelse, større stillingsprosent og bedre lønnsbetingelser er ikke
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Vil du være med å etablere et nytt kafé som skal gi økt livskvalitet til mennesker i utfordrende livssituasjoner? for KIRKENS BYMISJON PORSGRUNN
KIRKENS BYMISJON PORSGRUNN
Vil du være med å etablere et nytt kafé som skal gi økt livskvalitet til mennesker i utfordrende livssituasjoner? TV-aksjonen NRK 2018 gikk til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Nå skal vi virkeliggjøre målsettingene til TV-aksjonen Mindre alene sammen ved å skape mange tusen nye møter mellom mennesker. I løpet av våren 2019 etablerer vi oss i nye lokaler i Porsgrunn sentrum, i de gamle DnB lokalene. Her skal det bli et bymisjonssenter med kafé til 50-75 gjester og bruktbutikk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sommervikarer som brukerstyrt personlig assistent for Brukerstyrt personlig assistanse, Drangedal kommune
Brukerstyrt personlig assistanse, Drangedal kommune
Sommervikarer som brukerstyrt personlig assistent Vi søker etter sommervikarer som brukerstyrt personlig assistent (BPA) i sektor for helse og velferd. Jobben innebærer også noe helgearbeid. Arbeidet er tilpasset brukers behov. ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene består av å hjelpe bruker med dagliglivets gjøremål og personlig pleieBruker er en voksen dame som sitter i rullestol KvalifikasjonerDu må ha førerkort, da transport er en del av arbeidsoppgaveneDu må ikke være allergisk mot hund, katt eller røyk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019