Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
MENY Hovenga søker butikkmedarbeider for Meny Hovenga-Senteret
Meny Hovenga-Senteret
MENY Hovenga søker butikkmedarbeider Ved MENY Hovenga har vi nå en ledig heltidsstilling i butikkens kasse- og kolonialavdeling. Stilling er et vikariat med oppstart snarest og varighet ut 2019, med mulighet for fast ansettelse.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Prosessfagoperatør for YARA NORGE AS AVD.PORSGRUNN
YARA NORGE AS AVD.PORSGRUNN
Prosessfagoperatør Yara Porsgrunn er en stor aktør innenfor produksjonssystemet til Yara International ASA. Ved fabrikkanleggene i Porsgrunn framstiller Yara ammoniakk, salpetersyre og mineralgjødsel, samt produkter for industrielle formål. Vi produserer mer enn tre millioner tonn mineralgjødsel pr. år. Yara Porsgrunn er Norges største fastlands eksportbedrift med en omsetning på ca. 7 milliarder NOK pr. år. Det er nå ledig stillinger som prosessfagoperatør i Salpetersyreområdet. Arbeidet foregår på en helkontinuerlig 6-skifts ordning. Skiftene ledes av en skiftleder.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Psykolog i fem Vest-Telemarkkommunar for Seljord kommune
Seljord kommune
Psykolog i fem Vest-Telemarkkommunar Som fylgje av nasjonal satsing innan psykisk helse og rus er det oppretta to 100% psykologstillingar i regionen. Ei av desse stillingane er ledig for tilsetjing. Vest-Telemarkkommunane er utviklingsorienterte og søkjer etter psykologar som vil vera med i utviklinga av tenestene. Kommune har definert barn og unge som særskilde satsingsområde.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 23-09-2019

Ski/ Snowboardlærer Sesong 2019 - 2020 for GAUSTABLIKK HØYFJELLSHOTELL
GAUSTABLIKK HØYFJELLSHOTELL
Ski/ Snowboardlærer Sesong 2019 - 2020 Stillingsbeskrivelse Som ski7 Snowboardlærer på Gaustablikk, vil du være en del av et team på 11 skientusiaster. Våre gjester er hovedsakelig fra Skandinavia og alderen strekker seg fra de helt små til godt voksent publikum. Lidenskapelig interesse for skikjøring og at du selv behersker skisporten, er den beste forutsetning for å gi våre gjester den gode opplevelsen på skiskolen. Hvis du i tillegg med tålmodighet, vennlighet og innlevelse kan formidle gleden ved å stå på ski/Snowboard, er du mest sannsynlig en av de vi gjerne vil bli bedre kjent med.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-10-2019

Helsepersonell til våre barneteam. for STENDI SENIOR AS
STENDI SENIOR AS
Helsepersonell til våre barneteam. Stendi barne/respiratorteam arbeider med somatisk syke barn og gir hjemmebaserte omsorgs og sykepleietjenester i familiens hjem. Vi søker nå etter fast personale og vikarer i våre barneteam. Du jobber primært fast på ett barn og blir godt kjent med både familie og barnet. Ved ønsker kan en få mulighet til å jobbe i flere ordninger.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Lærar i restaurant og matfag for VEST-TELEMARK VIDEREGÅENDE SKOLE
VEST-TELEMARK VIDEREGÅENDE SKOLE
Lærar i restaurant og matfag Skulen søker etter lærer i fast stilling i inntil 100% stilling i Restaurant og matfag frå 1. oktober 2019.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Vi søker dyktig billakkerer til vårt nye smartrepairverksted i Skien! for TELEMARK SMARTREPAIR AS
TELEMARK SMARTREPAIR AS
Vi søker dyktig billakkerer til vårt nye smartrepairverksted i Skien! Vi søker etter en dyktig billakkerer til vårt nye, moderne smartrepairverksted i Skien. Vi startet nylig verkstedet med 3 mann på laget men grunnet mye jobb trenger en lakkerer til. Du bør helst ha fagbrev innen relevante fag, men erfaring kan erstatte manglende fagbrev.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Søker erfaren autorisert regnskapsfører / rådgiver for SAGA REGNSKAP BØ AS
SAGA REGNSKAP BØ AS
Søker erfaren autorisert regnskapsfører / rådgiver Liker du regnskap og kunne tenke deg å arbeide med din egen kundeportefølje? Du er en person som kommuniserer godt med både kunder og kolleger. I tillegg er du strukturert og nøyaktig, og har fokus på kundens beste. Hvis du samtidig er utadvendt og glad i kundekontakt, vil du passe godt inn hos oss! Som en moderne regnskapsfører må du selvfølgelig også være oppgavefokusert og glad i å ta ansvar og være løsningsorientert.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Eiendomsmegler/Fullmektig for DNB EIENDOM AS
DNB EIENDOM AS
Eiendomsmegler/Fullmektig Org.nr.:910 968 955 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : DNB Eiendom er Norges ledende eiendomsmeglerselskap. Vi er en aktiv markedsleder, og er en del av Norges største finanskonsern med 2,3 millioner kunder. Vår ambisjon er at det er vi som skal stå for de store endringene i bransjen fremover. Vi er opptatt av å forstå våre kunders behov, og å kunne tilby moderne, digitale og attraktive løsninger. Vi tar alltid utgangspunkt i hva som er det beste for kunden, noe lanseringen av Samsolgt by DNB Eiendom er et bevis på.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 18-09-2019

Konsulent i midlertidig 60 % stilling for Statens barnevern og familievern
Statens barnevern og familievern
Konsulent i midlertidig 60 % stilling Jobbnorge ID: 174184 Om stillingenVed Barne-, ungdoms- og familietaten, region sør er det ledig en 60 % midlertidig stilling som konsulent ved avdeling kontorfag. Stillingen er pt. knyttet til våre lokaler i Skien, men vi også ha kontordager ute på institusjon i Telemark. Stillingen er et engasjement med varighet ut 2020. Arbeidsdagene er i utgangspunktet mandag, onsdag og fredag - men dette kan eventuelt diskuteres. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019