Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Saksbehandler ved Vestmar barneverntjeneste, vikariat for Vestmar barneverntjeneste
Vestmar barneverntjeneste
Saksbehandler ved Vestmar barneverntjeneste, vikariat Kommunalområdet Oppvekst har ledig 100 % vikariat, med mulighet for fast ansettelse, ut året 2019 som saksbehandler i Vestmar barneverntjeneste. Drangedal og Kragerø kommuner inngår i denne tjenesten, med Kragerø som vertskommune.ArbeidsoppgaverSaksbehandling med vekt på oppfølging av hjelpetiltak i hjemmet og barn i fosterhjem.Krav til kompetanse- Minst 3-årig høgskoleutdanning. Annen relevant utdanning kan bli vurdert.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Frisør for Hair Shop AS
Hair Shop AS
Frisør Vi åpner ny salong i Porsgrunn 4.april - vil du være med på eventyret? Sayso er det nye navnet til HairShop Frisør og er et splitter nytt frisørkonsept i Sverige og Norge. Sayso er et ungt og kreativt konsept med profesjonell tyngde og massevis av yrkesglede og stolthet.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Lærlinger for Hair Shop AS
Hair Shop AS
Lærlinger Vi åpner ny salong i Porsgrunn 4.april - vil du være med på eventyret? Sayso er det nye navnet til HairShop Frisør og er et splitter nytt frisørkonsept i Sverige og Norge. Sayso er et ungt og kreativt konsept med profesjonell tyngde og massevis av yrkesglede og stolthet. Er du vår neste Sayso lærling? Vi søker deg som setter deg mål og gjør det som skal til for å nå dem. Du er arbeidsvillig og lærelysten. Er det deg - ta kontakt da vel! Hva får du hos oss? God lønn - Vi har blant landets beste lønnsbetingelser. Vi vil ha fornøyde medarbeidere.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Jurist/rådgiver for Sweco
Sweco
Jurist/rådgiver Vil du være med å utvikle et av landets ledende fagmiljø innenfor plan- og byggesak? I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine arbeidsprestasjoner. Vi vet du er flink. Du gjør en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb. Byggesak -og eiendomsrådgivning er faglig knyttet sammen med tilsvarende fagmiljø i Bergen. Du får utvikle deg.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Radiograf-vikariat i 100% for Seksjon for radiologi, Notodden og Rjukan,
Seksjon for radiologi, Notodden og Rjukan,
Radiograf-vikariat i 100% Er du radiograf, og ønsker å jobbe som vikar i et engasjert og faglig godt miljø?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Ferievikar: Bioingeniør, bioingeniørstudent for Seksjon for histologi, Sykehuset Telemark HF
Seksjon for histologi, Sykehuset Telemark HF
Ferievikar: Bioingeniør, bioingeniørstudent Vi søker bioingeniører og bioingeniørstudenter til Avdeling for patologi, Seksjon for histologi.Ferievikariatet vil bli fordelt før 01.05.19. De søkere som ikke er kontaktet innen denne dato, må dessverre gå ut ifra at de ikke har fått ferievikariatet.Ferieperioden er fra uke 23 t.o.m. 33. Oppgi dato / tidsrom du kan arbeide. Det er ønskelig at du jobber minst 6 uker.Lønn for studenter er i henhold til egne satser for STHF.Alle interesserte må søke via Søk på stilling.ArbeidsoppgaverStøping av vevsprøver. Sortering og kontroll av vevsblokker.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Sivilingeniør VA for Sweco
Sweco
Sivilingeniør VA   I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Vi vet du er flink Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb. Hos oss vil du utvikle deg.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 25-02-2019

Sivilingeniør/ingeniør VVS for Sweco
Sweco
Sivilingeniør/ingeniør VVS   I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Vi vet du er flink Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø med tung teknisk kompetanse. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb. Hos oss vil du utvikle deg.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 25-02-2019

Daglig leder for Hair Shop AS
Hair Shop AS
Daglig leder Vi åpner ny salong i Porsgrunn 4.april - vil du være med på eventyret? Sayso er det nye navnet til HairShop Frisør og er et splitter nytt frisørkonsept i Sverige og Norge. Sayso er et ungt og kreativt konsept med profesjonell tyngde og massevis av yrkesglede og stolthet.  Vi søker en frisør som er drivende dyktig, sosial og som trives med utfordringer. Du liker å gå foran! Har du i tillegg god forretningsforståelse og forstår hva som skal til for å bygge et godt team? Da har du muligheten nå! Hva får du hos oss? Et godt arbeidsmiljø!
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Lærar for Tuddal Montessoriskule
Tuddal Montessoriskule
Lærar Tuddal Montessoriskule søker etter fagleg engasjerte lærarar - inntil 240% undervisningsstillingEr du ein person som har lyst til å vere med på å forme ein ny skule? Tuddal Montessoriskule er under etablering, og har oppstart hausten 2019. Skulen er godkjent for 40 elevar frå 1.-7. trinn.I Tuddal har det vore skule sidan 1883, og Tuddal Montessoriskule etablerast fordi foreldra i bygda ynskjer vidare skuledrift også etter at den kommunale skulen leggast ned.Tuddal Montessoriskule har tilsett rektor med montessoriutdanning og undervisningserfaring frå montessoriskule.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019