Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sommarjobb på Fredriksvern verft-Stavern for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Sommarjobb på Fredriksvern verft-Stavern Ved Forsvarsbygg Fredriksvern verft i Stavern treng vi 1 person til sommarjobb.Arbeidsperiode sommeren 2019. Angje i søknaden om perioda du er tilgjengeleg for oss.Les meir om Forsvarsbygg og søk på stillinga på www.forsvarsbygg.no og på karrieresida vår:www.forsvarsbygg.no/jobb. Arbeidsoppgåvergrønt anleggmalingdiverse forefallande arbeid ute og inneKvalifikasjonarGjerne bakgrunn/arbeidserfaring med grøntanlegg, bruk av grasklippar m.v.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sivilingeniører/ingeniører Prosjektadministrasjon for Norconsult AS
Norconsult AS
Sivilingeniører/ingeniører Prosjektadministrasjon Norconsult har et stort miljø innen prosjektadministrative tjenester i Norge med ca 200 medarbeidere. Firmaet dekker alle tjenester innenfor fagområdet. Ved kontoret i Larvik er vi over 50 medarbeidere innen bl.a prosjektadministrasjon, byggeteknikk, elektro, VVS, brannteknikk, areal- og byplanlegging, vei- og trafikkplanlegging, landskapsarkitektur, miljø og kommunalteknikk/vann og avløp, SØK-ekspertise og kraftlinjeprosjektering. Vi søker ingeniører og sivilingeniører innen prosjektadministrasjon. Nyutdannete kan også søke.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Sivilingeniør/ingeniør VVS for Norconsult AS
Norconsult AS
Sivilingeniør/ingeniør VVS I Norconsult Larvik er det i overkant av 50 medarbeidere som utfører prosjekteringsoppdrag innen VVS, elektro, brannteknikk, VA, byggetekninkk, arealplanlegging, landskapsarkitektur og prosjektadministrasjon. I tillegg jobber vi med byggesaksbehandling og jernbane- og kraftlinjeprosjektering. Vi har i dag fem medarbeidere innen gruppen for VVS og ønsker å styrke fagmiljøet med 1 - 2 sivilingeniører, eller ingeniører. Vår kompetanse dekker alle faser innen utredning, planlegging, prosjektering og oppfølging av VVS-tekniske anlegg.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Landskapsarkitekt Larvik for Norconsult AS
Norconsult AS
Landskapsarkitekt Larvik Norconsult har ett av landets største arkitektmiljøer med over 100 landskapsarkitekter. Vi jobber aktivt for at estetiske verdier, bærekraft, bestandighet, funksjonalitet og design skal kjennetegne prosjektene vi deltar i for vi mener at vår kunnskap bidrar til et mer verdifullt samfunn. I Larvik har vi et solid faglig miljø innen landskapsarkitektur, mange spennende oppgaver og medarbeidere som trives. Vi vil gjerne ha med deg som har god faglig innsikt og er strukturert og engasjert. Nyutdannede oppfordres også til å søke.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Barnehagelærer eventuelt med videreutdanning i spesialpedagogikk for Kvelde barnehage
Kvelde barnehage
Barnehagelærer eventuelt med videreutdanning i spesialpedagogikk Arbeidsoppgaver Planlegge, gjennomføre, dokumentere, vurdere og utvikle pedagogisk arbeid på avdelingen, og sørge for at Lov om barnehager, rammeplanen og årsplanen oppfylles.Lede barns læringsprosesser ved å skape et trygt og utfordrende miljø, og legge tilrette for lek, utforsking, undring og læring.Daglig samarbeid med foreldre og gjennomføring av foreldresamtaler.Veilede fagarbeidere og assitenter ved behov.Være stedfortreder for avdelingsleder ved behov.Vi ønsker en medarbeider som Ser verdien av å lære barn om kristen troKa
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 11-04-2019

Helsefagarbeidere, helgestillinger  for Helse og omsorg, Larvik kommune
Helse og omsorg, Larvik kommune
Helsefagarbeidere, helgestillinger  Larvik kommunes helse- og omsorgstjenester jobber for å ha best mulig kvalitet på tjenestene til tjenestemottakerne, og etterspør variert kompetanse. Vi støtter ansattes deltakelse i videreutviklingsprogrammer etter kommunens planer og satsningsområder.Helse- og omsorgstjenesten er inndelt i flere virksomhetsområder, og Virksomhet hjemmetjenester er et av disse. Virksomhet hjemmetjenester er igjen inndelt i tre ringer ut fra geografiske områder.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Vi søker deg som er teknisk dyktig med en sterk serviceinnstilling! for MANPOWERGROUP SOLUTIONS AS
MANPOWERGROUP SOLUTIONS AS
Vi søker deg som er teknisk dyktig med en sterk serviceinnstilling! Dagens teknologi er i stadig utvikling, noe som medfører økt behov for teknisk support. Vi skal i gang med et større prosjekt der vår samarbeidspartner blant annet skal i gang med utrulling av Windows 10. Derfor søker vi nå etter motiverte IT-utdannede kandidater som ønsker å delta i dette prosjektet og bistå brukere med tekniske utfordringer i helseforetaket i regionen. Da arbeidsdagene vil være varierte og man må reise rundt på ulike lokasjoner i regionen, krever stillingen at du disponerer egen bil.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Nanset Kjøkkensenter AS søker kjøkkenselger med erfaring fra kjøkkenbransjen! for NANSET KJØKKENSENTER AS
NANSET KJØKKENSENTER AS
Nanset Kjøkkensenter AS søker kjøkkenselger med erfaring fra kjøkkenbransjen! Nanset Kjøkkensenter AS er forhandler av Strai kjøkken, en av Norges fremste produsenter av kjøkken, bad og garderober. I tillegg er vi forhandler av Mobalpa, en av Frankrikes største produsenter av innredningsprodukter. Begge produsenter har levert kvalitetsprodukter av svært høy standard i en årrekke. I forbindelse med at bedriften er i vekst ser vi etter deg som er engasjert i å finne gode løsninger for våre kunder, som er kreativ og trives med tett kundedialog.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Food & Beverage Manager for Farris Bad Hotelldrift AS
Farris Bad Hotelldrift AS
Food & Beverage Manager Vil du være en del av ledergruppen ved Nordens vakreste spa hotell? Vi søker en lidenskapelig og faglig dyktig leder som kan videreutvikle, lede og engasjere vårt team av ledere og medarbeidere i våre F&B avdelinger. Du har et brennende engasjement for unike mat og serviceopplevelser, og for deg er det naturlig med fokus på gjesteopplevelsen, lederskap, effektiv drift og utvikling. Vi er ett av Nordens største og mest velkjente spa-hotell med over 2 500 kvadratmeter spa-opplevelser.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 04-04-2019

Vil du ha en fast jobb som Gravemaskinfører, da har vi jobben for deg! for Job4u.no AS
Job4u.no AS
Vil du ha en fast jobb som Gravemaskinfører, da har vi jobben for deg! For en meget seriøs oppdragsgiver søker etter enda en erfaren Gravemaskinfører til fast jobb! Vi søker en gravemaskinfører som vi ønsker å satse litt ekstra på i forhold til ansvar og arbeidsoppgaver. Du må: *** ha solid erfaring som gravemaskinfører - spesielt graving av fiberkabel ha maskinførerbevisha førerkort Kl.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019