Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Forskalingssnekker Telemark for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Forskalingssnekker Telemark ArbeidsoppgaverArmering og forskaling av ringmur Ønskede kvalifikasjoner Må ha tidligere erfaring med forskaling og armeringIkke krav til fagbrevKunne kommunisere på Norsk eller EngelskPersonlige egenskaper Effektiv og arbeidssomVi tilbyrTillegg for reise/gangtidFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 5303-2019-06-133 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Area Sales Manager Maritime for Jotron Electronics a.s
Jotron Electronics a.s
Area Sales Manager Maritime Jotron AS er i stor utvikling med økt salgsvolum og betydelige muligheter internasjonalt. Vi søker derfor en engasjert og dyktig selger for å styrke vårt salgsteam innen Maritimt salg.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Lærer - Larvikskolen for Tjodalyng barneskole
Tjodalyng barneskole
Lærer - Larvikskolen Org. nr: - Stillingsident: 4101584125 Presentasjon av stillingen:Elevene våre fortjener de beste lærerne. Derfor satser vi på de som vil bli lærere hos oss. -Er du en av dem?I Larvikskolen vil du finne en rød tråd i visjoner, mål, innsatsområder og skoleutvikling.Visjonen for Larvikskolen er "Kultur for læring" . Det betyr at skoleledelse og undervisningspraksis som har sterkest påvirkning på elevers læring skal løftes fram.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 04-07-2019

Lyst på en nøkkelrolle med varierte oppgaver og gode påvirkningsmuligheter? for Motor Forum
Motor Forum
Lyst på en nøkkelrolle med varierte oppgaver og gode påvirkningsmuligheter? Ser du etter en arbeidsgiver som kan tilby: et godt arbeidsmiljø og kolleger med høy kompetanseen arbeidshverdag som du i stor grad kan påvirke selvmuligheten til å forme utviklingen av avdelingenkurs og opplæring innen taksering - hvis du ønsker det,kan nettopp du være den bilskadereparatøren/biloppretteren vi ser etter. Hos oss vil du komme borti de fleste prosesser for bilskade.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Vi søker en engasjert kontor og salg assistent. for TOTALPAC AS
TOTALPAC AS
Vi søker en engasjert kontor og salg assistent. Totalpac AS søker en engasjert kvinnelig kontor og salg assistent. Oppgaven er og skrive annonser, legge inn produkter og andre kontor oppgaver. Samt få opplæring i produkter og bemøte kunder. Fler språklig er + PAM Stillingsnummer: 5303-2019-06-121 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Sykepleiere sykehjem for Larvik kommune
Larvik kommune
Sykepleiere sykehjem Org. nr: - Stillingsident: 4096933918 Presentasjon av stillingen: Vi trenger sykepleiere som ønsker å gjøre en forskjell for pasienter og pårørende. Ønsker du å utfordre dine profesjonelle evner og ferdigheter ? Vi kan tilby et arbeidsmiljø med konstant læring og muligheter for å arbeide selvstendig. Larvik kommunes helse- og omsorgstjenester jobber for å ha best mulig kvalitet på våre 10 sykehjem, som alle jobber ut i fra de ni livsgledekriteriene. Mer informasjon finner du på Larvik kommune sine hjemmesider.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Sykepleiere i hjemmetjenesten for LARVIK KOMMUNE
LARVIK KOMMUNE
Sykepleiere i hjemmetjenesten Org. nr: - Stillingsident: 4096971232 Presentasjon av stillingen: Vi trenger sykepleiere som ønsker å gjøre en forskjell for pasienter og pårørende. Ønsker du å utfordre dine profesjonelle evner og ferdigheter ? Vi kan tilby et arbeidsmiljø med konstant læring og muligheter for å arbeide selvstendig. I hjemmetjenesten er vi aktive i arbeidet med helseteknologi. Som sykepleier i Larvik kommune får du ta del i dette arbeidet. Mer informasjon finner du på Larvik kommune sine hjemmesider.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

ABAX søker en Key Account Manager for ABAX TECHNOLOGY AS
ABAX TECHNOLOGY AS
ABAX søker en Key Account Manager Som Key Account Manager i ABAX jobber du med eksisterende storkunder. Arbeidsoppgavene vil inkludere alt fra reforhandling av avtaler, salg av tilleggstjenester, til offensiv kundepleie med telefon som verktøy. Gode kommunikasjonsegenskaper er en forutsetning. Takler du åpent landskap, hektisk miljø og utfordrende oppgaver, så er du den rette for oss. Oppgaver Behandling av kundehenvendelser og sikring av eksisterende storkundeportefølje i det norske markedetReforhandling og salg av tilleggstjenester til våre største kunderVære ABAX sin kundekontakt mot ca.
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 19-07-2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidsdag i anleggsbransjen? for SONAR VESTFOLD AS
SONAR VESTFOLD AS
Ønsker du en variert og spennende arbeidsdag i anleggsbransjen? Vi søker maskinførere og grunnarbeidere for kunde. Prosjektene går over hele landet og du må kunne betjene diverse anleggsmaskiner ute på anlegg. Du må like å jobbe i team, men også selvstendig ute på prosjektene.
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 27-07-2019

Skiftleder for BURGER KING RINDALSSKOGEN AVD 5069
BURGER KING RINDALSSKOGEN AVD 5069
Skiftleder Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Burger King Ringdalskogen søker etter en ny skiftleder til å styrke vårt team. Vi ser etter deg som mener at godt lederskap er grunnlaget for god service. Som skiftleder på Burger King har du 100% ansvar for driften av restauranten på ditt skift. Du fordeler arbeidsoppgaver, utvikler og motiverer dine medarbeidere. Som skiftleder på deltid hos oss, vil arbeidstidene typisk være 16-23:30 på hverdager og annenhver helg.
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019