Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kundemottaker for Gjermundsen Auto A/S, Larvik
Gjermundsen Auto A/S, Larvik
Kundemottaker Gjermundsen Billforretninger I Vestfold avd.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Blikkenslager/Tinsmith for Job4u.no AS
Job4u.no AS
Blikkenslager/Tinsmith For kunde søker vi etter blikkenslagere. Det er pågående prosjekter utover høsten og vinteren på Østlandet og i Midt Norge.Vi ser etter deg med erfaring og som kan jobbe selvstendig eller i team.Relevant utdanning er ønskelig, men ikke et krav.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Modig, Ambisiøs og ute etter en godt betalt salgs- og installasjonsjobb? for Verisure AS
Verisure AS
Modig, Ambisiøs og ute etter en godt betalt salgs- og installasjonsjobb? ...Da er kanskje du rett person for salgsrollen Security Expert! Som Security Expert vil du være kundens første møte med vårt selskap. I Verisure er vi svært stolte av de tjenester og produkter vi tilbyr, og det blir du som skal gi våre nye kunder en trygg og god sikkerhetsgjennomgang. Du er også den som kartlegger deres videre behov, samt installerer anlegget etter avtale er inngått.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 26-12-2018

Engasjert ventilasjonsmontør for LARVIK VENTILASJON AS
LARVIK VENTILASJON AS
Engasjert ventilasjonsmontør Søker ventilasjons montør .Til oppdrag i Vestfold og Telemark og noen ganger til reise oppdrag. Vi har bil og telefon ordninger og konkurranse dyktig lønn. Stillingsnummer: 5303-2018-11-52 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 01-01-2019

MENY øya Larvik søker Assisterende ferskvaresjef for MENY Øya Larvik
MENY Øya Larvik
MENY øya Larvik søker Assisterende ferskvaresjef Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.Er du vår nye assisterende ferskvaresjef?MENY Øya Larvik søker nå en person med kunnskap og interesse for mat til å videreutvikle vår ferskvareavdeling. Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i ett tak og har lyst til å komme opp og frem!
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Prosjektleder til Sønnico Larvik for Sønnico
Sønnico
Prosjektleder til Sønnico Larvik Sønnico Larvik har en sunn og jevn vekst. Vi trenger nå en dyktig, motivert og faglig sterk prosjektleder til prosjekter og serviceoppdrag i Larvikregionen. Som prosjektleder vil du ha A-Å ansvar for egne prosjekter og serviceoppdrag. Dette innebærer bla. ansvar for fremdrift, ressursbruk og kostnadskontroll. I tillegg ønsker vi at du har en interesse for - og helst erfaring med, kalkulasjon. Du må trives med utstrakt kundekontakt og se muligheter til videre økonomisk vekst gjennom tett kundeoppfølging og - samarbeid.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Taktekker/Roofers for Job4u.no AS
Job4u.no AS
Taktekker/Roofers For kunde søker vi etter taktekkere. Det er pågående prosjekter utover høsten og vinteren på Østlandet, Vestlandet og i Midt Norge Vi ser etter deg med variert erfaring og som kan jobbe selvstendig, men også i team. Relevant utdanning er ønskelig, men ikke et krav. Du bør ha jobbet med ulike typer materialer som papp, folie, takstein eller Derbigum. Må kunne kommunisere på norsk eller engelsk. Oppstart etter nærmere avtale.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Mekaniker til anleggsmaskiner for Nasta
Nasta
Mekaniker til anleggsmaskiner Jobbnorge ID: 160412Vi søker en positiv mekaniker!Til vårt flotte anlegg i Larvik søker vi etter deg som er utdannet anleggsmekaniker, landbruksmekaniker eller bilmekaniker.Teknisk erfaring kan kompensere for manglende utdanning, for oss er dine personlige egenskaper like viktig som formell utdannelse.Må beherske norsk skriftlig og muntlig godt.Send inn din søknad snarest!På vårt verksted utfører vi montering, tilpasning og justering av:Hydrauliske komponenter som feks rototiltMekaniske komponenter som feks skufferElektriske komponenter som feks dieselvarmerOg i n
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 13-11-2019

BARNEFAGLIG ANSVARLIG for SANA LARVIK
SANA LARVIK
BARNEFAGLIG ANSVARLIG Larvik mottak søker barnefaglig ansvarlig i en fast 80% stilling. En fremtidig utvidelse til 100% er ikke utelukket, men betinger et reelt behov.ARBEIDSOPPGAVER KNYTTET TIL STILLINGEN: - Ansvar for arbeidet med barn og ungdom som er tilknyttet mottaket. - Ansvar for faglig kvalitet på arbeidet med barn og ungdom på mottaket i samarbeid med øvrige ansatte - Kontakt med eksterne samarbeidspartnere som f. eks.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Sjåfør Langtransport for Gustavsen Transport AS
Gustavsen Transport AS
Sjåfør Langtransport Gustavsen Transport AS er en transport bedrift, som startet i 1967, vi har semi trailere som går over hele Norge, både maskin, rette og jumbotraller. Sjåfør søkes til langtransportkjøring av åpen semi. Bilen går i hele Norge og noe Sverige. Må påberegne å sove i bilen hele uken. Krav til søker: Førerkort CE, norsktalende, løsningsorientert, strukturert, positiv og i god fysisk form. Vi kan tilby godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser samt en moderne og velholdt bilpark. Søker oppfordres til å sende søknad & referanser på e-post. Henvendelse pr. tlf.
Registrert : 11-11-2018 Søknadsfrist : 25-01-2019