Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker malingansvarlig på Fargerike Larvik
Løkka Farge AS
Er du en malingsekspert som ønsker å være med på å fargelegge Larvik?  Vi søker etter en dyktig og erfaren person med bransjeerfaring som ansvarlig for malingsavdelingen i vår butikk i Larvik. Arbeidstid er innenfor butikkens åpningstider (07.00 - 19.00 på hverdager og 10.00 - 16.00 i helger).  Arbeidsoppgaver: ·       Salg/kundebehandling ·       Varetelling, varepåfylling ·       Sortimentsutvikling   Du er: ·       Erfaren og har god kunnskap om maling
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 10-11-2022

Trivelig og arbeidsom lastebilsjåfør
Snørosa As
Snørosa AS søker en trivelig og ansvarsbevist lastebilsjåfør til distribusjonskjøring for Postnord, i Vestfold, fast rute i Holmestrand, for fast ansettelse. Vi kan tilby trivelige arbeidsforhold, og frihet under ansvar. Ruten har idag start og stopp i Larvik, men dette vil bli flyttet til Sande, første kvartal 2023. Passer best for noen som bor i Drammen, Sande, Holmestrand, eller Horten. Men det kan også være aktuelt med andre kandidater, da det kan være aktuelt med annen rute fra Larvik, etter 1. kvartal 2023.
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 20-10-2022

Vi ser etter en vedliksholdsmekaniker
Manpower
For en av våre store kunder søker vi nå etter en vedlikeholdsmekaniker. Arbeidsoppgaver : Oppfølging og vedlikehold av maskiner og utstyr i fabrikkenGjennomføring av feilsøking og utbedring ved driftsstans - mekanisk og el./automasjonLøpende og planlagt vedlikeholdKontroll av teknisk anlegg og maskiner.Ta del i planlegging og utførelse av forbedring av maskiner og vedlikeholdTilsyn/driftskontroll og drift av tekniske installasjoner Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 15-10-2022

Sykepleier/vernepleier
Virksomhet Larvik helsehus, Byskogen korttid
Er du sykepleier/vernepleier og ønsker å jobbe med pasienter i palliativ fase? Vi har 3 ledige stillinger ved Byskogen korttid 3. etasje, Lindrende enhet.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Lege til familiesentrene og helsestasjon for ungdom
Fellesfunksjon helse og mestring
Har du interesse for forebyggende helsetjenester for barn, unge og familier? Vil du jobbe med faglig utvikling, utdannelse og kvalitetssikring?Da ønsker vi deg som lege for familiesenter, helsestasjon for ungdom og jordmortjeneste i Larvik kommune.Du vil jobbe med både faglige, kliniske og administrative oppgaver, men med hovedvekt på de kliniske oppgavene. I det daglige har du det medisinske ansvaret for legetjenesten ved familiesentre og helsestasjon for ungdom på vegne av kommuneoverlegen.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Avonova søker prosjektmedarbeider til digital læring
Avonova Solutions
Avonova har en rekke bedriftskunder innen alle segmenter og bransjer. Vi har lang erfaring med opplæring av våre kunders ansatte innen en rekke arbeidsmiljørelaterte temaer.  Avonova Solutions AS, et selskap i Avonova Gruppen, er ansvarlig for gruppens satsing på digital læring, og har som mål å posisjonere selskapet til å bli Norges ledende aktør for digital læring innen vårt fagfelt. Selskapet er i sterk vekst og med en spennende roadmap søker vi nå etter en prosjektmedarbeider som kan være med å bidra til denne utviklingen.  
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 28-10-2022

Vil du bli med å skape suksess? IKM Instrutek fokuserer på STOLTE medarbeidere!
IKM Instrutek AS
Brenner du for fagområdet? Ønsker du å utvikle både deg selv og selskapet ved å jobbe i et solid teknisk team med noen av de fremste agenturene i markedet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ansvarsområder: Salg av en definert produktportefølje mot definerte markedsområder.Teknisk rådgivning til våre kunder.Budsjettansvar for egen produkt- og kundeportefølje.Planlegge aktiviteter innen salg og markedsføring mot dine kundegrupper. Kvalifikasjoner:
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 04-11-2022

Mekaniker med ansvar for verkstedet
Thunberg Entreprenør A/S
Thunberg Entreprenør AS søker mekaniker med driftsansvar for verkstedet vårt. Vi har et moderne, godt utstyrt verksted i trivelige lokaler, lokalisert ved Bommestad, Larvik. Mulige arbeidsoppgaver Reparasjon og vedlikehold av biler og maskiner inkl. sveisearbeid.Reparasjon av tyngre kjøretøy.Montering av utstyr.Sørge for at verkstedet holdes rent og ryddig.Bidra til systematisk forbedringsarbeid/oppdater vedlikeholdssystemer. Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Kitchenworker to our restaurant Soju
Gohan Retail As
We are looking for kitchen worker for our Korean concept in Larvik Requirements: Age: minimum 17 years old.Time: can work until 00:00.Language: English (a must) and/or Norwegian (a plus, but not a necessity)Commitment: training takes time and effort, hence why we would love you to be committed to us for at least 1 year. Qualifications:
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 07-10-2022

Tilsynslege 
 Kommuneoverlegen for klinisk virksomhet, Løkka sykehjem 
Stillingen inngår i staben med kommunale leger i Larvik kommune, og ligger organisatorisk under kommuneoverlegen med ansvar for klinisk virksomhet. Arbeidssted per i dag er ved Løkka sykehjem / bo og avlastning, lokalisert ved Larvik helsehus, mens ansettelsen er knyttet til Larvik kommune legetjenesten.
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 14-10-2022