Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Lager og produksjon for LYSNES PERSONELLTJENESTER AS
LYSNES PERSONELLTJENESTER AS
Lager og produksjon Vi har stadig behov for personell til å jobbe innen lager produksjon. Jobbene er av forskjellig karakter, varighet og stillingsbrøk.Dersom du er interessert i å bli kontaktet ved slike oppdrag, så søk gjerne her, så tar vi kontakt. -Forskjellig stillingsbrøk-Dagtid og skiftstillinger -For mange stillinger kreves ingen spesiell erfaring / utdanning-Varihet fra noen dager til flere månederSøk nå, kanskje vi kan tilby deg jobb allerede imorgen!For spørsmål, kontakt oss gjerne.Søk her Stillingsnummer: 5303-2019-01-64 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: NAV Servicesenter
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Sykepleier/vernepleier med relevant videreutdanning for Klinikk psykisk helse og rusbehandling, DPS Vestfold, Psykose døgnpost, sør
Klinikk psykisk helse og rusbehandling, DPS Vestfold, Psykose døgnpost, sør
Sykepleier/vernepleier med relevant videreutdanning Døgn psykose lokalisert i Larvik, har 8 sengeplasser. Enheten disponerer ca. 20 årsverk. Døgn psykose utreder og behandler pasienter med psykoselidelse. Det foretas utredning og diagnostisering/rediagnostisering av pasienter med førstegangspsykose og kjent psykoselidelse i henhold til anerkjente standarder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Helsesekretær, tilkallingsvikar for Klinikk Fysikalsk medisin og Rehabilitering, Service og kontoravdeling
Klinikk Fysikalsk medisin og Rehabilitering, Service og kontoravdeling
Helsesekretær, tilkallingsvikar Service og Kontoravdelingen ved Kysthospitalet i Stavern søker helsesekretær som kan være tilkallingsvikarVi utfører arbeidsoppgaver i klinikken som resepsjon, inntak, poliklinikk og sekretariat samt andre kontorfunksjoner.De som får tilbud om ansettelse må legge frem legge frem politiattest etter Lov om helsepersonell §20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede).Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-03-2019

Arbeidende arbeidsleder/bas på prosjektengasjementer for OVERFLATETJENESTER AS
OVERFLATETJENESTER AS
Arbeidende arbeidsleder/bas på prosjektengasjementer Oppdragene vil ha varierende varighet. Det mest normale er fra 2-4 uker og vil kunne passe for deg som går i rotasjon eller ønsker fleksibel arbeidstid. Du må ha lang erfaring fra industriell overflatebehandling. Krav til deg er at du: Må ha fagbrev som industrimaler og/eller lang relevant erfaring Kan jobbe selvstendig og er fleksibel ift. arbeidsoppgaver Har bil- og trucksertifikat Snakker godt norsk Våre verdier er: Løsningsorientert, Ivrig og Etterrettelig. Disse må du kunne identifisere deg med.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Distriktsansvarlig -- salgsingeniør for ESAB AS
ESAB AS
Distriktsansvarlig -- salgsingeniør ESAB er en global virksomhet som er en av verdens ledende produsenter av utrustning og tilsettmateriale til sveising og skjæring. Vi søker nå etter en distriktsansvarlig til vår norske avdeling. Dine arbeidsoppgaver Som distriktsansvarlig har du ansvaret for salg av sveisemaskiner, -tilbehør og tilsettmaterialer på østlandet. Kundene er i hovedsak ESABs forhandlere og tildels også noen av våre direktekunder innenfor for metall- og stålindustrien.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Sykepleiere og sommervikarer Larvik legevakt - Larvik helsehus for Larvik kommune
Larvik kommune
Sykepleiere og sommervikarer Larvik legevakt - Larvik helsehus Larvik legevakt Gir øyeblikkelig helsehjelp og råd til befolkningen i Larvik kommune. Legevaktsarbeid skal være en beredskapstjeneste, og preges tidvis av situasjoner med til dels akutte problemstillinger hvor raske avgjørelser er nødvendig. Vi vurderer og behandler akutt skade og sykdom. Legevakten er en allmennmedisinsk virksomhet som skal sikre at alle som oppholder seg i kommunen kan få nødvendig helsehjelp.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Møtebooker søkes til et av Norges fremste salgsselskap for ABAX AS
ABAX AS
Møtebooker søkes til et av Norges fremste salgsselskap Vi søker deg som har lyst til å bli en av Norges råeste møtebookere i et av Norges råeste salgsselskap! Har du riktig holdning kan vi lære deg alt du trenger å vite om salg. Her får du muligheten til å lære av noen av Norges fremste bookere og selgere. Når vi ansetter er holdning det aller viktigste, uansett! Det spiller mindre rolle med formell utdanning og relevant erfaring (selv om det er positivt). Vi lever og leverer salg hver eneste dag, året gjennom.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Sykepleiere/vernepleiere i natt- turnus - Larvik kommune for Larvik kommune
Larvik kommune
Sykepleiere/vernepleiere i natt- turnus - Larvik kommune Org. nr: - Stillingsident: 4008279980 Presentasjon av stillingen: Larvik kommunes helse- og omsorgstjenester jobber for å ha best mulig kvalitet på tjenestene til tjenestemottakerne, og etterspør variert kompetanse. Vi støtter ansattes deltakelse i videreutviklingsprogrammer etter kommunens planer og satsningsområder. Helse- og omsorgstjenesten er inndelt i flere virksomhetsområder, og Virksomhet sykehjem er et av disse. Virksomhet sykehjem består p.t.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Medarbeid Deltid for Burger King Ringdalskogen
Burger King Ringdalskogen
Medarbeid Deltid Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Burger King Ringdalskogen søker etter en ny medarbeider til å styrke vårt team.  Vi ser etter deg som liker å jobbe i direkte kontakt med våre gjester og som brenner for god gjesteservice.Du er:Uredd og utadventSnakker både norsk og engelsk.Ønsker å lære deg både kjøkken og kasse.Glad i folk.Har fart i kroppen.Lærevillig og ønsker å vokse i stillingen din hos oss. Tilgjengelig både dag/kveld i ukedagene, og annen hver helg.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sjåfør for Proffice Larvik
Proffice Larvik
Sjåfør Flere av våre samarbeidspartnere har vår/sommer/høst 2019 behov for dyktige sjåfører klasse CE Vi tilbyr Spennende og utfordernde sommerjobb med mulighet for forlengelseGode opplæringsmuligheterModerne terminaler og godt arbeidsutstyrArbeidsoppgaver Distribusjon av varerLasting og lossingKundebehandlingØnskede kvalifikasjoner Førerkort klasse CEYSKGyldig elektronisk sjåførkortKommunisere godt på norskTruckførerbevis T1 er ønskelig men ikke et kravPersonlige egenskaper PåliteligGod fysikk og helseSelvstendigFleksibelFlink til å ta initativServiceinnstiltOm dette kan være noe for deg, ta
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 01-03-2019