Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kvalitetsansvarlig i 60% deltid som kan utvides til full stilling for AS EggProdukter
AS EggProdukter
Kvalitetsansvarlig i 60% deltid som kan utvides til full stilling ++Ønsket kompetanse/erfaring:++ Kjennskap til HACCP og IK-mat (kvalitetskontroll av matproduksjon og trygg mat som er grunnleggende innen næringsmiddelbransjen) Ønskelig med erfaring innen kvalitetsstyring, kvalitetskontroll og kvalitetsrutiner Fordel med erfaring innen næringsmiddel/matproduksjon og kjennskap til viktige, relaterte kvalitetsprosesser (ref.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Lagermedarbeider med erfaring og pågangsmot søkes! Snarlig oppstart for BOHUS LARVIK AS
BOHUS LARVIK AS
Lagermedarbeider med erfaring og pågangsmot søkes! Snarlig oppstart Vi ser etter deg som har god erfaring med lagerarbeid. Det er viktig at du trives med fysisk arbeid i en hektisk hverdag. Ser du etter nye utfordringer og er tilgjengelig omgående? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg! Arbeidsoppgaver: Plukking og vareutleveringVaremottak og vareplasseringTransportMonteringForefallende lagerarbeidKvalifikasjoner / profil: Har førerkort kl. B og at du disponerer egen bil. Gjerne kl.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-11-2019

Er du vår nye salgsingeniør innen automasjon? for NOVOTEK AS
NOVOTEK AS
Er du vår nye salgsingeniør innen automasjon? I Novotek tror vi på langsiktige relasjoner basert på kompetanse, fleksibilitet, pålitelighet og entusiasme. Når vi setter ordet kompetanse først, er det fordi vi vet hvor avgjørende dette er. Er vi gode i faget vårt, blir resultatet for kundene våre også godt. For det er akkurat det vi lever av - å gjøre kundene våre bedre. Som salgsingeniør innen automasjon og industriell IT, skal du være den fagpersonen kundene har tillit til. Du skal se behovene, finne løsningene og bygge de langsiktige relasjonene.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Spennende stilling i fremoverlent elektroselskap for SYNERGI ELEKTRO AS
SYNERGI ELEKTRO AS
Spennende stilling i fremoverlent elektroselskap Arbeidsoppgaver Små og store serviceoppdrag for privat og bedriftskunderNy installasjon i boliger, fritidsboliger og bedrifterProsess og tekniske anlegg for landsdekkende bedriftskunderMuligheter for reiseoppdragAnsvar for fremdrift og dokumentasjon i ulike oppdragKlargjøring av underlag til faktureringØnskede kvalifikasjoner Fagbrev gr.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Sykepleiere sykehjem for Larvik legevaktsentral
Larvik legevaktsentral
Sykepleiere sykehjem Org. nr: - Stillingsident: 4142031078 Presentasjon av stillingen: Vi trenger sykepleiere som ønsker å gjøre en forskjell for pasienter og pårørende. Ønsker du å utfordre dine profesjonelle evner og ferdigheter ? Vi kan tilby et arbeidsmiljø med konstant læring og muligheter for å arbeide selvstendig. Larvik kommunes helse- og omsorgstjenester jobber for å ha best mulig kvalitet på våre 10 sykehjem, som alle jobber ut i fra de ni livsgledekriteriene. Mer informasjon finner du på Larvik kommune sine hjemmesider.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Sykepleiere i hjemmetjenesten for LARVIK KOMMUNE
LARVIK KOMMUNE
Sykepleiere i hjemmetjenesten Org. nr: - Stillingsident: 4142140516 Presentasjon av stillingen: Vi trenger sykepleiere som ønsker å gjøre en forskjell for pasienter og pårørende. Ønsker du å utfordre dine profesjonelle evner og ferdigheter ? Vi kan tilby et arbeidsmiljø med konstant læring og muligheter for å arbeide selvstendig. I hjemmetjenesten er vi aktive i arbeidet med helseteknologi. Som sykepleier i Larvik kommune får du ta del i dette arbeidet. Mer informasjon finner du på Larvik kommune sine hjemmesider. Ledig stillinger: 100 % sykepleier - avdeling Søbakken.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Miljøengasjert og klar for å TRE inn i fremtiden? Fritzøe Engros søker Miljøkoordinator! for Fritzøe Engros AS
Fritzøe Engros AS
Miljøengasjert og klar for å TRE inn i fremtiden? Fritzøe Engros søker Miljøkoordinator! Fritzøe Engros AS er Norges ledende leverandør av trebaserte plateprodukter, kvalitetstrelast, heltregulv og råstoff til trebearbeidende industri og byggevarehandelen. Fritzøe Engros har lager og administrasjon i Larvik, Åndalsnes og Drammen, og en svært effektiv, landsdekkende logistikk. Selskapet har gjort seg bemerket for sitt fokus på bærekraft i hele varekjeden, og driver utstrakt opplæring både internt og av arkitekter, byggmestre, entreprenører og kunder.
Registrert : 10-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Klar for å TRE inn i fremtiden? Fritzøe Engros søker markedskoordinator! for Fritzøe Engros AS
Fritzøe Engros AS
Klar for å TRE inn i fremtiden? Fritzøe Engros søker markedskoordinator! Fritzøe Engros AS er Norges ledende leverandør av trebaserte plateprodukter, kvalitetstrelast, heltregulv og råstoff til trebearbeidende industri og byggevarehandelen. Fritzøe Engros har lager og administrasjon i Larvik, Åndalsnes og Drammen, og en svært effektiv, landsdekkende logistikk. Selskapet har gjort seg bemerket for sitt fokus på bærekraft i hele varekjeden, og driver utstrakt opplæring både internt og av arkitekter, byggmestre, entreprenører og kunder.
Registrert : 10-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Bølgen søker etter Økonomimedarbeider i 60%-80% for LARVIK KULTURHUS BØLGEN
LARVIK KULTURHUS BØLGEN
Bølgen søker etter Økonomimedarbeider i 60%-80% Arbeidsoppgaver: Regnskapsmessige oppgaver med bl.a. utbetalinger, kasseoppgjør, fakturering og avstemming. Legge grunnlag for, samt utarbeide, kvartals/tertialrapporter og årsregnskap Presentere rapporter med prognoser og økonomiske analyser.
Registrert : 09-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Vernepleier avdeling Torstvedt for LARVIK KOMMUNE TORSTVEDT BOLIG
LARVIK KOMMUNE TORSTVEDT BOLIG
Vernepleier avdeling Torstvedt Org. nr: - Stillingsident: 4140585859 Presentasjon av stillingen: Er du vår nye vernepleier? Virksomhet for funksjonshemmede i Larvik Kommune yter tjenester til mennesker med ulike funksjonshemminger. Målet er at alle, uansett funksjonsnivå, skal kunne leve et fullverdig liv ut fra egne forutsetninger. Kommunens tiltak skal tilrettelegges utfra den enkeltes særlige behov etter en faglig vurdering og i samarbeid med bruker og pårørende. Virksomheten består av 13 avdelinger, spredt rundt i Larvik kommune.
Registrert : 09-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019