Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sykepleier
Virksomhet sykehjem, Furuheim sykehjem
Ønsker du en jobb med fokus på helhetlig og personsentrert sykepleie hvor målet er å lage en god dag og gode øyeblikk for pasientene, så er dette jobben for deg!Vi ser etter sykepleiere til en av våre avdelinger på Furuheim Sykehjem, som er det største sykehjemmet i Larvik kommune. Sykehjemmet ligger sentrumsnært, idyllisk beliggende rett ved foten av Bøkeskogen og Vestmarka. Furuheim er et sertifisert livsgledehjem.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 12-08-2021

Tømrer/Snekker til fast jobb søkes!
JOB4U.NO AS
For en meget godt etablert byggmester i Sandefjord søker vi etter en tømrer/snekker til fast jobb! Den vi søker må ha egen bil som er utstyrt med verktøy. Det gis godtgjørelse for kjøring. I tillegg gis det en høy verktøygodtgjørelse. Arbeidsoppgaver: Nybygg, påbygg og tilbyggRehabiliteringVarierte arbeidsoppgaverNoe kjøkkenmontering
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-09-2021

Tryg Salgssenter skal bli bedre! Vil du være med?
NB & Partnere AS avd. Larvik
Vi er opptatt av å finne de beste forsikringsløsningene for våre kunder. Med kunden i fokus jobber vi konstant og målrettet for å være best i markedet. Våre kontorer består av ambisiøse, kunnskapsrike og erfarne rådgivere som hver dag har en indre driv for å lykkes. Er du også en som drives av å skape gode resultater, er uredd og god til å skape tillit, er det akkurat deg vi ser etter.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 06-09-2021

Bli med å utvikle digital læring!
Avonova Avonova Helse Digital
Avonova har en rekke bedriftskunder innen alle segmenter og bransjer. Vi har lang erfaring med opplæring av våre kunders ansatte innen en rekke arbeidsmiljørelaterte temaer. Avonova Solutions AS, et selskap i Avonova Gruppen, er ansvarlig for gruppens satsing på digital læring, og har som mål å posisjonere selskapet til å bli Norges ledende aktør for digital læring inne vårt fagfelt. Selskapet er i sterk vekst og med en spennende roadmap søker vi nå etter en prosjektmedarbeider som kan være med å bidra til denne utviklingen. Arbeidsoppgaver
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Prosjektmedarbeider digital læring
Avonova Avonova Helse Digital
Org.nr.:884039312 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Avonova har en rekke bedriftskunder innen alle segmenter og bransjer. Vi har lang erfaring med opplæring av våre kunders ansatte innen en rekke arbeidsmiljørelaterte temaer. Avonova Solutions AS, et selskap i Avonova Gruppen, er ansvarlig for gruppens satsing på digital læring, og har som mål å posisjonere selskapet til å bli Norges ledende aktør for digital læring inne vårt fagfelt.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Tryg Salgssenter skal bli bedre! Vil du være med?
Tryg Franchise
Vi er opptatt av å finne de beste forsikringsløsningene for våre kunder. Med kunden i fokus jobber vi konstant og målrettet for å være best i markedet. Våre kontorer består av ambisiøse, kunnskapsrike og erfarne rådgivere som hver dag har en indre driv for å lykkes. Er du også en som drives av å skape gode resultater, er uredd og god til å skape tillit, er det akkurat deg vi ser etter.   
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 06-09-2021

Kokk
Burglar Vestfold
Vi ser etter kokker som har lidenskap for mat laget fra bunn av gode råvarer, er hardtarbeidende, selvstendig, har godt humør og digger burgere. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og store utviklingsmuligheter innen en restaurantgruppe i vekst. Du har helst fagbrev som kokk, men søkere med relevant erfaring vil og bli vurdert.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Kjøkkensjef
Burglar Vestfold
Vi ser etter kokker som har lidenskap for mat laget fra bunn av gode råvarer, er hardtarbeidende, selvstendig, har godt humør og digger burgere. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og store utviklingsmuligheter innen en restaurantgruppe i vekst. Som kjøkkensjef vil du ha ansvar for driften av kjøkkenet, bestilling, IK-mat, vaktlister, kvalitet og opplæring. Du vil jobbe tett på kjøkken driftssjef i Burglar. Krav om fagbrev som kokk. Gjerne 2års erfaring fra liknende stilling, men kokker er og velkommen til å søke. Opplæring vil bli gitt.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Servitør
Burglar Larvik
Vi er ute etter deg som er utadvendt og alltid går rundt med et smil om munnen. Interesse for mat og drikke er et stort pluss, kundeservice og arbeidslyst er et must. Gjerne et par års erfaring fra lignende servitørjobber. Kun søkere over 20år vil bli vurdert for denne stillingen, da vi har alle rettigheter og alkoholservering.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Helsesykepleier
Barne- og familietjenester, avdeling Fagerli og Tjølling helsetjenester og familiesenter
Org. nr: - Stillingsident: 4413960737 Presentasjon av stillingen:
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021