Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Maler med Fagbrev
Sandefjord kommune Drift og vaktmestertjeneste
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Sandefjord er en attraktiv kommune med over 60 000 innbyggere, stor tilflytting, gode oppvekstvilkår og rekreasjonsområder. Stabilitet, samarbeid og gode løsninger gjør Sandefjord kommune til en god arbeidsplass for over 5 000 ansatte. Vi ønsker å rekruttere og beholde dyktige og motiverte medarbeidere for innbyggernes velferd over tid. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet og funksjonsevne.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 04-09-2020

Kickstart karrieren hos Tryg Salgssenter
Vestfold Forsikring og Pensjon AS
Kickstart karrieren hos Tryg Salgssenter Har du salgserfaring og liker du å jobbe med mennesker og representere de beste produktene på markedet? Her fokuserer vi på kvalitet og gode forsikringer. Som kontor er vi en hyggelig arbeidsplass , alle blir ivaretatt og heiet frem av hverandre. Her bygger vi sammen opp et godt miljø som er ekstremt viktig for å lykkes.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Har du erfaring som industrimekaniker?
Jobzone Larvik
Vi ser etter 2 flinke industrimekanikere til et veletablert firma i Vestfold. Ønskede kvalifikasjoner: fagbrev som industrimekanikererfaring med mekanisk montasjekunnskap om hydraulikk og rørarbeidkunne tolke skjemaer og tekniske tegningerkan arbeide selvstendig og i teamkan snakke og forstå norsk Vi tilbyr:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

Søker vi etter deg som er teknisk interessert og brenner for å yte service!
Manpower
Nordens største netthandelsaktør Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 7 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2019 en samlet omsetning på 7,5 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 630 ansatte Arbeidsoppgaver: Som kundeservicemedarbeider er du bedriftens ansikt utad og arbeider med å besvare spørsmål og håndtere henvendelser via telefon, chat og e-post Fokusere på et høyt servicenivå for kundene Gjennomføre salg og markedsaktiviteter Etterleve avdelingsmål
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 10-09-2020

Patent Specialist
Norway, Jotun
Org. nr: 923248579 Stillingsident: 4260680186 Presentasjon av stillingen: Jotun is an innovative paint company with ambitions for further growth. The IPR team should ensure and maximize the protection of Jotun's intellectual properties and investments in R&D as well as contribute to freedom to operate for Jotun's business world wide. As part of the IPR team you will work with the newest technology within the paint industry in close contact with Jotun's R&D labs world wide and with legal and external patent attorneys.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Daglig leder
Rehab International AS
DAGLIG LEDERog flere ekstahjelper og vikarer søkes ARBEIDSOPPGAVER: Leder/Boligleder har et særlig ansvar for planlegging, utforming, tilrettelegging og evaluering av tjenestetilbudet.Internopplæring og veiledning av medarbeidereDu vil selv være med å forme stillingen i samarbeid med styrets leder KVALIFIKASJONER:
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Stillasbygger
Mploy AS
Mploy AS søker etter stillasbyggere til prosjekter ved Tønsberg. Stillingen innebærer å planlegge, tilrettelegge og bygge sikre stillas. Mploy AS is looking for scaffolding builders for project at Tønsberg. The position involves planning, facilitating and building secure scaffolding. Kvalifikasjoner: Gjerne fagbrev, men ikke et kravErfaring fra stillasbygging (minimum 2 år)Stillaskurs §17-4 med fallsikringSpråk: norsk/engelsk Qualifications:
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 18-09-2020

Fast helgestilling som våken nattevakt
Sandefjord kommune Hvidtgården 4.etg TBP
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om tjenestested
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Ing., siv.ing., jurist eller arkitekt med interesse for byggesaksbehandling
Sandefjord kommune Byggesak
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Vi søker etter ing., siv.ing., jurist eller arkitekt med interesse for byggesaksbehandlingOm seksjonenSom ansatt i seksjon for klima, byggesak og arealforvaltning vil du bli en del av et bredt faglig, kvalifisert og godt sosialt miljø. Seksjonen består av enhet for geodata, arealplan, overordnet planlegging og miljø, landbruk og byggesak. På enhet for byggesak har vi i dag tverrfaglig kompetanse og det er totalt 16 stillinger.
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020

Engasjert assistent søkes som ringevikar
Villa Villekulla Barnehage As
Vi søker etter en blid og kvikk assistent som kan være ringevikar for oss. Du må kunne møte på relativt kort varsel, være fleksibel i forhold til hvilke barn og voksne du må jobbe sammen med, og være en positiv bidragsyter for både barna og de voksne. Som ringevikar kan du enkelte uker jobbe hver dag, og andre uker ingenting. Dette vil variere ut fra bedriftens behov. Du må fremlegge politiattest av nyere dato før tiltredelse.
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020