Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår nye utvikler?
Lokura AS
Utvikler i et av Sandefjords mest spennende miljøer? Lokura AS er en del av et spennende selskapsmiljø i Rådhusgata i Sandefjord - dhub. Her fokuseres det mye på områdene miljø, sosialt ansvar og teknologi. Lokura AS tilbyr utviklings- og teknologitjenester til både søsterselskaper og andre bedrifter. Vårt hovedmarked er i Sandefjord og Vestfold. Vi søker deg som har:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 17-03-2020

Tilkallingsvikar søkes til våre personalrestauranter i Vestfold (Tønsberg, Sandefjord og Larvik)
Sodexo AS
Sodexo er den 19. største arbeidsgiveren i verden, og et av verdens største servicekonsern med 470 000 ansatte i 67 land. I Norge er vi 1100 ansatte som tar hånd om våre kunder innen offentlige og private bedrifter og olje- og gassnæringen. Omsetning i regnskapsåret 2019 var 912 millioner kroner. Sodexo bidrar til å øke kvaliteten i hverdagen for alle våre kunder, og har lang erfaring med drift av ulike servicetjenester. Se vår hjemmeside www.sodexo.no
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

Selger
Wågene Purifiner Technology As
Wågene Purifiner Technology AS er et mindre firma som produserer og selger komplette olje rense anlegg for hydraulikk -og smørolje. Historien bak selskapet kan leses i vår brosjyre og på vår web-side. Nåværende eier og dagl.leder ønsker å trappe ned spesielt på aktivt salg og reiser, men vil fortsatt være aktiv i selskapet. Firmaets kundemasse er hovedsakelig shipping i hele verden, samt industri, gruvedrift- og entreprenør, samt vannkraft stasjoner. Vi søker etter en person som ser utfordring i å videreutvikle firma innen salg av selskapets produkter.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Friluftsinteressert prosjektleder søkes
DNT Vestfold
Brenner du for å rekruttere ungdommer i Vestfold til friluftslivet? Ønsker du å utvikle kompetansenivået og friluftslivstilbudet i Vestfold? Da skal du søke vikariatet som prosjektleder i DNT Vestfold. Vår daglige leder går ut i permisjon og vi trenger en erstatter for å holde i gang prosjekter og aktiviteter. Vi ønsker oss en positiv og fremoverlent person med stor gjennomføringsevne. Du er selvgående, og opptatt av samarbeid for å nå målene. Vikariatet er en 50 % stilling i perioden 15. april -- 15. august. Arbeidsoppgaver
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 12-03-2020

Vil du bli med på laget som Laborant i vår Kvalitetsavdeling?
Grans Bryggeri AS
Grans Bryggeri har en unik rolle i norsk Bryggerihistorie og er fremdeles en sentral hjørnesteinsbedrift i Sandefjord. Vi har levert ekte vare siden 1899 og har i år 120 års jubileum. Fokus på høy kvalitet og effektiv drift har sørget for vår solide posisjon i markedet for øl og mineralvann. Vi er 60 ansatte. I 2018 hadde vi en omsetning på 204 MNOK og et driftsresultat på 30 MNOK. Les om vår usminka historie på www.grans.no. I fjor hadde vi 120 års jubileum, og i år vil vårt nye bryggeri stå klart! Vi gleder oss!
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 04-03-2020

Åpen søknad - McDonald's Fokserød
Mcdonalds Norge AS
I McDonald's kan vi tilby deg en hektisk hverdag med mange nye utfordringer. Hos oss er ingen dager like og vi prøver til enhver tid å overgå gjestenes forventninger. Arbeidsoppgavene består av kundebehandling, matlaging og vasking/rydding av lokaler. For å overgå gjestenes forventninger legger vi stort fokus på vennlig og rask servering, at vi respekterer og verdsetter hver enkelt gjest og at vi skaper gode opplevelser også for hverandre.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 29-02-2020

Daglig leder/selvstendig næringsdrivende til franchiseavdeling
Privat
På vegne av vår klient; meget solid, markedsledende aktør i sin bransje, søker vi ressurspersoner til stilling som: Daglig leder/selvstendig næringsdrivende til franchiseavdeling i områdene Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Har du et sterkt ønske om å drive egen forretning, kan vi tilby et spennende franchisekonsept innen formidling/salg av kapitalvarer til privatmarkedet. Viktige egenskaper:
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Vil du jobbe med netthandel og klær?
Pepper Norge AS
Pepper Norge AS er i hurtig vekst og vi trenger flere kolleger. Vi søker en energisk medarbeider med erfaring fra netthandel og/eller arbeid i klesbutikk, som kan være med på å utvikle vår nettbutikk. Stillingen er 50 % med stor mulighet for å bli 100 %. Arbeidsoppgaver: Digital markedsføring på Facebook og InstagramBilde- og videobehandlingOrdrehåndteringKundeservice -- holde dialog med kunder via telefon og epostDrifting av nettbutikk Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Sykepleiere, helsefagarbeidere, assistenter, sykepleier-/vernepleierstudenter
Sandefjord kommune Kamfjordhjemmet 1.etg
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Om tjenestestedSeksjon bo- og behandlingssentre i Sandefjord kommune består av flere enheter med pasienter på forskjellige omsorgsnivå innen eldreomsorg. Sandefjord kommune er vertskommune for Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjeneste i Vestfold og har stor fokus på fagutvikling og tjenesteutvikling innen eldreomsorgen i kommunen.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

Sykepleiere, helsefagarbeidere, assistenter, sykepleier-/vernepleierstudenter
Sandefjord kommune Kamfjordhjemmet 1.etg
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om tjenestested Seksjon bo- og behandlingssentre i Sandefjord kommune består av flere enheter med pasienter på forskjellige omsorgsnivå innen eldreomsorg. Sandefjord kommune er vertskommune for Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjeneste i Vestfold og har stor fokus på fagutvikling og tjenesteutvikling innen eldreomsorgen i kommunen.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020