Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du god til å skrive selgende og ønsker å bli en del av Komplett? Nå søker Nordens største nettak for KOMPLETT AS
KOMPLETT AS
Er du god til å skrive selgende og ønsker å bli en del av Komplett? Nå søker Nordens største nettak Komplett har vært gamerens førstevalg i en årrekke. Dine tekster skal bidra til at denne posisjonen beholdes. Vi kan tilby et stort og inkluderende arbeidsmiljø i et solid konsern med høye ambisjoner for vekst og utvikling.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Vi søker beredskapshjem for SOLVIK BARNEVERN AS
SOLVIK BARNEVERN AS
Vi søker beredskapshjem Har du et trygt og stabilt hjem, for et barn som trenger deg? Vi søker nye familier som ønsker å bli beredskapshjem til akutt plasseringer.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Pedagogisk leder 20 % vikariat for LØKKA OG KNØTTETREFF BARNEHAGE SAND
LØKKA OG KNØTTETREFF BARNEHAGE SAND
Pedagogisk leder 20 % vikariat Løkka barnehage Sandefjord AS trenger en engasjert, faglig, reflektert og leken pedagogisk leder i 20 % vikariat fra 01.08.19 - 30.06.20. Stillingen er på avdeling 3-6 år, og fortrinnsvis på onsdager. Krav til kvalifikasjoner : Vi ønsker deg som har/er: Nysgjerrig, reflektert, positiv og engasjert i samvær med barn Tydelig og omsorgsfull LYST, KRAFT og MOT til å arbeide med barn.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 04-07-2019

Servicemedarbeider - Parkeringsovervåkingen for SANDEFJORD KOMMUNE PARKERINGSOVERVÅK
SANDEFJORD KOMMUNE PARKERINGSOVERVÅK
Servicemedarbeider - Parkeringsovervåkingen Om tjenestestedet Parkeringsovervåkingen har blant annet til oppgave å yte service og håndheve offentlige parkeringsbestemmelser i kommunen. Vi er tilsammen 8 ansatte.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Tømrere til prosjekter i Sandefjord for ALL10 BEMANNING AS
ALL10 BEMANNING AS
Tømrere til prosjekter i Sandefjord Vi er på jakt flere tømrere til prosjekter i Sandefjord Ønskede kvalifikasjoner: Minst 3 års bransjeerfaringGode kommunikasjonsevner, norsk eller engelskKan arbeide selvstendig og i teamVant til et godt produksjonstempoFørerkort kl.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 24-07-2019

Fysioterapeut for SANDEFJORD KOMMUNE RANVIKSENTERET
SANDEFJORD KOMMUNE RANVIKSENTERET
Fysioterapeut Om tjenestestedBest hjemme er et tverrfaglig team som er organisert og lokalisert sammen med hjemmetjenesten. Teamet bestående av ergoterapeut, sykepleier og fysioterapeut gir tilbud om hjemmerehabilitering for pasienter som er i behov for hjemmetjenester i Sandefjord kommune.Best hjemme har pasientens liv og hva som er viktig for den enkelte i fokus. Teamet, jobber sammen med pasientene for at de skal nå sine mål og for at de skal ha det best mulig hjemme - lengst mulig.Hjemmetjenesten i Sandefjord kommune har kommet langt i å følge opp tiltak etter Stortingsmeldingen .
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Grunnskolelærer med spes.ped til Forsterket skoletilbud for Ranvik ungdomsskole
Ranvik ungdomsskole
Grunnskolelærer med spes.ped til Forsterket skoletilbud Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Sandefjordskolen og Ranvik ungdomsskoleSandefjord kommune har 62 000 innbyggere og 27 skoler, hvorav 6 er ungdomsskoler og 21 barneskoler. Sandefjord kommune har høye forventninger til ledelse, ansatte og elever. Skolens viktigste mål er å ruste barn, unge og voksne til å møte livets oppgaver og mestre utfordringer sammen med andre.Ranvik ungdomsskole er kommunens nest største grunnskole med rundt 65 ansatte og 420 elever fordelt på 16 klasser.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Servicemedarbeider for SANDEFJORD KOMMUNE PARKERINGSOVERVÅK
SANDEFJORD KOMMUNE PARKERINGSOVERVÅK
Servicemedarbeider Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om tjenestestedet Parkeringsovervåkingen har blant annet til oppgave å yte service og håndheve offentlige parkeringsbestemmelser i kommunen. Vi er tilsammen 8 ansatte.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Har du teknologiforståelse, forretningsteft og formidlingsevne? for INNOWIN AS
INNOWIN AS
Har du teknologiforståelse, forretningsteft og formidlingsevne? INNOWIN søker flere dyktige fagpersoner som ønsker en spennende konsulenthverdag i grensesnittet innovasjon, teknologi og utviklingsprosjekter. Som Konsulent i INNOWIN bidrar du til innovasjon og økt gjennomføringsevne i et bredt spekter av bedrifter i Norge. Du er kundens rådgiver i etablering av gode utviklingsprosjekter og søknader om offentlige tilskudd. Ansvar og arbeidsoppgaverDu får ansvar for å drive frem gode utviklingsprosjekter, planer og søknader om finansiering i samarbeid med våre oppdragsgivere.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019

Tospråklige lærere for Sandefjord kommune
Sandefjord kommune
Tospråklige lærere Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om tjenestested Sandefjordskolen har høye ambisjoner og skal realisere store mål. Vi skal få en læringskultur til å leve. Vi søker deg som vil jobbe systematisk med elever som har rett til særskilt språkopplæring etter opplæringsloven § 2-8. Undervisningen av tospråklige elever gjennomføres i samarbeid og etter planen med elevenes nærskole. Organisering av den tospråklige undervisningen er lagt til stab i kommunalområdet oppvekst og kunnskap.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 28-06-2019