Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker dyktig medarbeider til vår temporære avdeling i Sandefjord
Profesjonell AS
Til vår avdeling søker vi dyktig medarbeider. Arbeidsoppgavene kan være; fasadevask, garasjevask, vindusvask, graffitigjerning, sanering, gulvbehandling mm Vi søker deg som:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Obs Sandefjord har ledig 80% stilling som medarbeider i avdeling kjøl/frys
Coop Vestfold og Telemark SA
Vi ser etter deg som: Har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt i teamet.Er punktlig , og har god arbeidsmoral .Trives med høyt tempo og har stor arbeidskapasitet.Ønsker å gi kundene våre hyggelige handleopplevelser.Gjerne har erfaring i bransjen.Behersker norsk muntlig og skriftlig.Har fylt 18 år. Noen av de sentrale arbeidsoppgavene er:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Obs Sandefjord har ledig 80% stilling som medarbeider i avdeling frukt/grønt
Coop Vestfold og Telemark SA
Vi ser etter deg som: Har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt i teamet.Er serviceinnstilt , og har god arbeidsmoral .Trives med høyt tempo og har stor arbeidskapasitet.Ønsker å gi kundene våre hyggelige handleopplevelser.Gjerne har erfaring i bransjen.Behersker norsk muntlig og skriftlig.Har fylt 18 år. Noen av de sentrale arbeidsoppgavene er:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

VI SØKER NY KOLLEGA - VELKOMMEN TIL ET GODT ARBEIDSMILJØ I NYOPPUSSEDE LOKALER
FGH Revisjon AS
Hovedarbeidsoppgaver vil være å ha ansvaret for revisjon av en egen portefølje av klienter. Det vil også være anledning til å bistå med konsulentoppdrag etter kvalifikasjoner og interesse, herunder verdsettelser, redegjørelser, transaksjonsstøtte, bekreftelser mv. Som ansatt i selskapet både ønskes og forventes det også at du tar del i selskapets videre utvikling, både faglig og kommersielt. Det er en stor grad av fleksibilitet, herunder mulighet for hjemmekontor. Arbeidshverdagen består både av individuelle arbeidsoppgaver og team-arbeid. Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Lege i spesialisering - Psykiatri
Sykehuset i Vestfold HF, DPS Vestfold
DPS Vestfold i Klinikk psykisk helse og avhengighet (KPA) er lokalisert i Sandefjord og Larvik, og på Nøtterøy og Granli i Tønsberg. Opptaksområdet har tilsvarende ca. 230.000 innbyggere. Avdelingen har ca. 275 årsverk fordelt på ca. 350 ansatte, inklusiv 28 overleger og 13 leger i spesialisering, samt 37 psykologspesialister og 50 psykologer under spesialisering. DPS Vestfold har to allmennpsykiatriske poster i Larvik og Sandefjord, en psykosepost på Nøtterøy og syv poliklinikker fordelt på flere lokasjoner, i tillegg til to seksjoner for kontortjenester.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

Sivilingeniører - design, installasjon og anvendelse av GRP rør
Amiblu Technology AS
Vi søker ingeniører som vil jobbe i et tverrfaglig miljø og ha utstrakt samarbeid med andre selskaper og lisenstakere i gruppen. Stillingene byr på faglige utfordringer og krever teoretisk og fortrinnsvis, praktisk legning og erfaring. Våre nye sivilingeniører må ha høyere utdannelse (MSc, PhD el.lig.) innen vann-avløp, bygg-anlegg eller maskin-- gjerne med spesialisering innen struktur og styrkeberegninger. Andre akademiske bakgrunner med relevant erfaring kan vurderes.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Sykepleier / Vernepleier
Sandefjord kommune Avdeling 2 ab
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om tjenestested
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 14-05-2021

Senior regnskapsrådgiver
SAGA REGNSKAP OG RÅDGIVNING AS
Vi i Saga Regnskap og Rådgivning AS er i vekst. Er det deg vi trenger? Du er autorisert regnskapsfører/revisor, og har jobbet med regnskap og bedriftsrådgivning i mer enn 5 år. Vi er på jakt etter deg som er motivert, engasjert og som brenner for god kundeservice og godt arbeidsmiljø. Om Saga Regnskaps og Rådgiving AS
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 25-05-2021

Tilkallingshjelp søkes til 24%
Nille
Vi søker en ny Nille helt! Våre butikkmedarbeidere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Derfor ser vi på våre medarbeidere som Nille helter. Vi er stolt av vår kultur! Våre butikkmedarbeidere er engasjerte og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille. Vi søker deg som har lidenskap for salg og service.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 22-05-2021

Selger deltid søkes til Nille, Komplett Arena
Nille
Nille er en av Norges mest kjente merkevarer med rundt 340 butikker over hele landet. Selskapet er norskeid og har hovedkontor på Kolbotn, rett utenfor Oslo. Hovedmålet for de kommende årene er å reetablere Nille som en av de ledende retailkjeder i Norge. Nille er for små og store øyeblikk.?Vi leverer produkter til glade festdager og gode hverdager. Enten det er jul, påske, halloween, strikketirsdag, piknikfredag, skoleavslutning eller egentid i kveldssola, er vår filosofi at det alltid finnes en god grunn til å feire.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 22-05-2021