Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du erfaring med jobbsetting i ProCoSys?
MDE Norway AS
Qualifications Requirements Erfaring som jobbsetter for sorte disiplinerBeherske jobbsetting i ProcosysBeherske SAPPraktisk erfaringKunnskap om installasjonsvennlighetEffektiv og samarbeidsvilligMå kunne snakke og skrive flytende norsk DUE DATE: ASAP! LOCATION: Sandefjord, Oslo, Stavanger or Bergen, Norway DURATION: May/April 2022
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021

Do you want to contribute to the innovation of Jotun products?
Jotun
The R&D Analytical Laboratory is part of the global R&D community within Jotun, and as one of the central support services within R&D we collaborate with chemists all over the world. Our services play an important role in the development of new coatings as well as providing services for regulatory affairs and complaint investigations.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Do you want to work as our R&D Chemist?
Jotun
The R&D Analytical Laboratory is part of the global R&D community within Jotun, and as one of the central support services within R&D we collaborate with chemists all over the world. Our services play an important role in the development of new coatings as well as providing services for regulatory affairs and complaint investigations. We have planned parental leave in the R&D Analytical laboratory department at Jotun headquarters in Sandefjord, and we therefore seek a new chemist for a 1-year temporary position.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Autorisert regnskapsfører
Usbl boligbyggelag
Hos oss vil du få regnskapsansvar for en egen portefølje boligselskap. Kundene dine er styrer i borettslag og andre boligselskap som Usbl er forretningsfører for. Som autorisert regnskapsfører vil du gjennomføre kvalitetskontroll og ha oppdragsansvar for flere regnskapsporteføljer - gjerne på tvers av kontorene våre. En del av vår rolle som forretningsfører er å delta på generalforsamlinger og andre møter hos kunder, og dette kan også være en del av jobben din.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 30-11-2021

Formann/anleggsrørlegger
Sandefjord kommune
Vi søker en positiv og utadvendt Formann/anleggsrørlegger i 100% stilling
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Terminalarbeider, tilkallingsvikar Sandefjord
SCHENKER AS
Til Schenkers terminal i Sandefjord søker vi etter tilkallingsvikarer som liker fysisk arbeid i høyt tempo. Vi søker deg som er punktlig og effektiv og som kan bidra til et godt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgaver: Godsbehandling, lasting og lossingTruckkjøringKontrolloppgaverSkanning Arbeidstid: Skiftordning Vi kan tilby:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-10-2021

Fagarbeider VA ledningsnett
Sandefjord kommune Drift VA-ledningsnett
I kommunalteknisk seksjon, enhet kommunalteknisk VA ledningsnett, er det ledig 3 faste stillinger som fagarbeider. Kommunalteknisk seksjon er organisert i flere enheter, derav VA ledningsnett som har ansvaret for å drifte kommunaltekniske anlegg. VA ledningsnett har egen gravemaskin, lastebil med kran og spylebil som vi bruker i den daglige driften. Nå søker vi fagarbeidere som ønsker å være med på å drifte vann- og avløpsnettet i Sandefjord kommune. Som fagarbeider i avdelingen VA ledningsnett vil du jobbe både i team og selvstendig. Erfaring vektlegges.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 09-11-2021

Engasjerte og utviklingsorienterte elever og studenter søkes
Sandefjord kommune Forsmann hjemmesykepleie
Om tjenestested
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Grunnarbeidere og maskinførere søkes for Maskinentreprenør i Vestfold
Hire Norway AS avd Sandefjord
Vi søker etter deg som ønsker en variert og spennende arbeidsdag i anleggsbransjen, samt kan jobbe selvstendig og med høyt tempo. Vi har behov for ADK grunnarbeider og maskinførere til Maskinentreprenør med oppdrag i Grenland og Vestfold. Vi har også et generelt behov for maskinførere til jobber på Østlandet og med mulighet for rotasjon. Arbeidsoppgaver Bygg- og anleggsprosjekter Vei- og VA grøfter for stat og kommune Store og små prosjekter for private utbyggere Massetransport og byggetomter
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Ledig stilling som ringevikar
Kathrines Have As
Kathrines Have er en privat barnehage som ligger sentralt plassert i Sandefjord, med kort vei til sentrum og naturen. Barnehagen har to avdelinger med totalt 42 barn. Nå søker vi deg som: Kan stille opp på kort varselTrives med å jobbe i ett hektisk miljøEr lærevillig og selvstendig Vi kan tilby: Et godt arbeidsmiljøGode lønns- og arbeidsforhold (PBL)Mulighet til faglig utvikling og veiledning Den som blir ansatt må fremvise politiattest.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021