Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Utadvendt utvikler for vår 2. linje support for Multicase Norge AS
Multicase Norge AS
Utadvendt utvikler for vår 2. linje support Multicase Norge AS søker en utadvendt utvikler for vår 2. linje support.Vår 1. linje support håndterer de fleste av henvendelsene som kommer inn. Som utvikler, med en stor interesse for kundekontakt, skal du håndtere de henvendelsene fra våre kunder som bl.a krever at man må jobbe med kildekoden for å løse saken. Dette er henvendelser der 1. linje support trenger hjelp fra en utvikler for å løse saken. Stillingen har som mål å frigjøre kapasitet både i support- og i utviklingsavdelingen.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Har du erfaring med grøntanlegg og ønsker å jobbe ute i sommer? for USBL BOSERVICE AS
USBL BOSERVICE AS
Har du erfaring med grøntanlegg og ønsker å jobbe ute i sommer? Vi søker deg som trives med å jobbe ute og som har lyst til å være en del av laget vårt fra mai til september 2019. Arbeidsoppgavene vil bestå av generelt stell av bed, busker og trær, vedlikehold og planting av sommerblomster, vanning og gjødsling, vedlikehold av uteanlegg samt plen og kantklipp Du er fortrinnsvis faglært på grøntanlegg, men kan alternativt ha god og relevant erfaring med beplantning, plantehold, luking, klipping av hekk og beskjæring av busker og trær. Du har førerkort klasse B.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019

Play to WIN for HALLIBURTON AS
HALLIBURTON AS
Play to WIN Under minimum supervision, applies functional specifications and uses engineering tools to design and develop embedded firmware for downhole tools and interface systems. Generates a road map of detailed activities from a high level specification and collaborates with the rest of the design team ensuring that development milestones and deadlines are met. Implements optimal and high performance firmware by leveraging a strong understanding of embedded hardware design. Analyses and provides feedback on peer designs in open and collaborative design reviews.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Veileder Oppfølging ung for Sandefjord kommune NAV kommune
Sandefjord kommune NAV kommune
Veileder Oppfølging ung Om tjenestestedSandefjord er Vestfolds største kommune med 62000 innbyggere. NAV Sandefjord har 140 medarbeidere og kontoret ligger i sentrum av byen. Vi er organisert med NAV-leder og 10 avdelinger. Avdeling oppfølging ung har ansvaret for arbeidsrettet oppfølging av brukere under 30 år, til ordinært arbeidsliv med mål om å skaffe eller opprettholde arbeid. Vi ønsker deg som vil bidra til å videreutvikle NAVs samarbeid med lokalt næringsliv, bygge nettverk og samhandle med både arbeidsgivere og brukere.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Ser du etter nye utfordringer? Her er den perfekte deltidsjobb! for NOVA VISTA AS
NOVA VISTA AS
Ser du etter nye utfordringer? Her er den perfekte deltidsjobb! Våre prosjekter går ut på å markedsføre kjente produkter og merkevarer på flere arenaer. Som promotør hos oss vil du få mange varierte arbeidsoppgaver: Gjennomføre direkte salgsutløsende aktiviteter som demo i butikkVære en del av et team på større merkevarebyggende kampanjerMuligheter for å delta på roadshows for våre kunderHvorfor vil du jobbe hos oss?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Instrument Ingeniør for ECN AS
ECN AS
Instrument Ingeniør For en av våre kunder søker vi etter en Instrument Ingeniør Arbeidsoppgaver: SystemdesignUtarbeide designunderlag og oppdatere tegningsunderlag.Utarbeide underlag og arbeidspakker for offshore installasjonBestilling og oppfølging av nødvendig materiell, både pakkeinnkjøp og bulk.Være selvstendig ansvarlig for alle instrument leveransene i et prosjektKvalifikasjoner: Minimum Bachelor eller høyere Erfaring fra å jobbe selvstendig i multidisipline V&M prosjekter med ansvar for instrumentering (systemansvar).
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Lagermedarbeidere for Russeservice AS
Russeservice AS
Lagermedarbeidere I sesongen februar-april søker vi etter lagermedarbeidere. Vi trenger sesongmedarbeidere til hjelp med pakking av utstyr til russen. Arbeidstider blir skiftordning 07 -15 og 15 -23 annen hver uke og noen helger etter behov. Krav til kompetanseKunne forstå og snakke norskVære motivert for å jobbePunktlig og nøyaktigSøknaden merkes "Søknad lagermedarbeider" og sendes innen 27.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Automasjons Ingeniør - PCS Systemer for ECN AS
ECN AS
Automasjons Ingeniør - PCS Systemer For en av våre kunder søker vi etter en Automasjons Ingeniør - PCS Systemer Arbeidsoppgaver: Utarbeide retningslinjer og spesifikasjoner for sikkerhets og automasjonssystemer (SAS)Definere og utarbeide løsninger for PCS (Process Control Systems)Utarbeide SCD, sekvensdiagram, FS, IO liste, signallister og tilsvarendeDeltakelse på FAT og SATKvalifikasjoner: Minimum 5 års erfaring med automasjonsleveranser fra modifikasjons -- og gjennomføringsprosjekt offshore.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Elektro Ingeniør for ECN AS
ECN AS
Elektro Ingeniør For en av våre kunder søker vi etter en Elektro Ingeniør Arbeidsoppgaver: Utarbeide design underlag i en studiefase med tanke på videre detaljering i etterkantOppdatere tegningsunderlagUtføre systemanalyser og beregninger innen last, kortslutning og dimensjoneringUtarbeide teknisk spesifikasjon for innkjøpTeknisk oppfølging av innkjøpspakkerKvalifikasjoner: Erfaring fra å jobbe selvstendig i multidisipline modifikasjonsprosjekter med ansvar for elektrodisiplinenErfaring fra å utarbeide designunderlag og utføre offshore befaring for å finne installasjonsmetodikkErfaring fra å l
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Assistent 45 % fast for Sandefjord kommune Solvang BPA
Sandefjord kommune Solvang BPA
Assistent 45 % fast En BPA ordning skal bidra til å gi mennesker med assistansebehov muligheten til å leve et aktivt og mest mulig uavhengig liv. Med en BPA ordning er det brukeren selv, eventuelt med bistand, som organiserer og leder arbeidet med assistentene.Jeg er en aktiv, morsom og sporty gutt på 18 år. Jeg har CP og er døv, og skal nå starte opp med brukerstyrt personlig assistentordning (BPA). Jeg klarer mange daglige gjøremål selv, men trenger å ha noen hos meg når jeg er alene og når jeg skal på diverse aktiviteter. Skal du være assistenten min må du kunne tegnspråk.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019