Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du en flink snekker, da leiter vi etter deg!!! for Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Bygg&Anlegg - Vestfold
Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Bygg&Anlegg - Vestfold
Er du en flink snekker, da leiter vi etter deg!!! Workshop Bemanning er Norges største bemanningsspesialist innen bygg- og anleggsbransjen med ca. 600 utleide medarbeidere hver dag og vi omsatte for ca. 320 mill. i 2016. Med sterk fokus på HMS og etisk forretningsdrift tilbyr vi våre kunder fleksibilitet, kvalitet og service, og bidrar til at deres prosjekter kan gjennomføres på en effektiv måte. Vi er, som første bemanningsselskap innen bygg & anlegg, godkjent Revidert Arbeidsgiver (se www.revidertarbeidsgiver.no) Workshop Bemanning er et heleid datterselskap av Manpower AS.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Er du en flink tømrer, da leiter vi etter deg!!! for Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Bygg&Anlegg - Vestfold
Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Bygg&Anlegg - Vestfold
Er du en flink tømrer, da leiter vi etter deg!!! Workshop Bemanning er Norges største bemanningsspesialist innen bygg- og anleggsbransjen med ca. 600 utleide medarbeidere hver dag og vi omsatte for ca. 320 mill. i 2016. Med sterk fokus på HMS og etisk forretningsdrift tilbyr vi våre kunder fleksibilitet, kvalitet og service, og bidrar til at deres prosjekter kan gjennomføres på en effektiv måte. Vi er, som første bemanningsselskap innen bygg & anlegg, godkjent Revidert Arbeidsgiver (se www.revidertarbeidsgiver.no) Workshop Bemanning er et heleid datterselskap av Manpower AS.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Turnusarbeid på anlegg for doser sjåfør for Torp Construction AS
Torp Construction AS
Turnusarbeid på anlegg for doser sjåfør Torp Construction AS leverer bemanningstjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen og er involvert i flere spennende prosjekter. Vi legger vekt på å gi tjenester av høy kvalitet og er stolte av å kunne bidra i våre kunders verdiskapning. Torp Construction AS er Revidert Arbeidsgiver, noe som gir deg trygghet for at vi oppfyller de kvalitetskrav myndighetene stiller.Vi søker deg som har du erfaring fra å kjøre doser på anlegg. Du har gjerne fagbrev, men det er ikke et krav.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Stikning Ingeniør for SKY Rekruttering og Bemanning AS
SKY Rekruttering og Bemanning AS
Stikning Ingeniør SKY Rekruttering og Bemanning AS rekrutterer og leier ut kvalifiserte medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Vi har spisskompetanse innenfor bransjen og legger stor vekt på kvalitet i alle ledd. Vi finner kandidatene som passer best for våre gode kunder.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Motormann tilkallingsvikar for Color Line
Color Line
Motormann tilkallingsvikar Color Line har behov for flere tilkallingsvikarer som motormann.Dine mest sentrale arbeidsoppgaver / ansvarsområder vil være:Utføre vakttjeneste iht ordre fra vakthavende maskinistUtføre vedlikeholdsarbeid etter instruks fra overordnetSikkerhet- og miljøoppgaver:Skal delta aktivt i sikkerhetsopplæring, sikkerhetsarbeid og øvelser om bordVi søker deg som har:Ferdighetssertifikat som motormannGrunnleggende sikkerhetskursPassasjer- og krisehåndteringskursFerdighetssertifikat for sjøfolk med særlige sikringsplikterGyldig helseattest for sjømennSpråkkrav:Skandinavisk - fl
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 12-12-2018

Vi trenger flere flinke forskalingssnekkere/jernbindere til nye prosjekter. for Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Bygg&Anlegg - Vestfold
Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Bygg&Anlegg - Vestfold
Vi trenger flere flinke forskalingssnekkere/jernbindere til nye prosjekter. Workshop Bemanning er Norges største bemanningsspesialist innen bygg- og anleggsbransjen med ca. 600 utleide medarbeidere hver dag og vi omsatte for ca. 320 mill. i 2016. Med sterk fokus på HMS og etisk forretningsdrift tilbyr vi våre kunder fleksibilitet, kvalitet og service, og bidrar til at deres prosjekter kan gjennomføres på en effektiv måte.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Er du salgssjefen vi ser etter? for Ekstern Partner AS
Ekstern Partner AS
Er du salgssjefen vi ser etter? Om arbeidsgiveren Ekstern Partner As er et salgs- og rekrutteringsbyrå med en voksen og solid ledelse. Vi hadde vår oppstart februar 2017, og har allerede over 40 ansatte. Ledelsen har mange års erfaring med salg, og har vært med på å bygge opp store salgsavdelinger tidligere. I EP har man muligheten til å gjøre karriere, da ledere i all hovedsak rekrutteres fra egne rekker. Vi har lang erfaring med å skape vellykkede ledere, og ved å være med fra starten har man meget gode muligheter for å stige raskt i gradene.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Software Architect in Sandefjord for Adstate AS
Adstate AS
Software Architect in Sandefjord Adstate is growing and developing. We have a fantastic starting point with 10 million annual visitors on our platform and more than 600 B2B customers in 6 different countries. It gives us the best starting point as the leading IT company in the digital transformation of the global funeral industry.The Adstate mission "Making everyday life a little easier for those who have lost someone they love." Do you want to join us on this journey?
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Butikkselger for Team Retail As Shell Kamfjord
Team Retail As Shell Kamfjord
Butikkselger Døgnåpen bensinstasjon i KilenkryssetShell Kamfjord/Kilen søker etter en blid og kvikk butikkselger, som kan jobbe faste vakterArbeidstiden vil være dag kveld og natt. Du må være fylt 18 år for å kunne søke.Som butikkselger på Shell Kamfjord/Kilen er du en viktig ressurs for å sikre at våre kunder får den beste handleopplevelsen.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 04-12-2018

MENY Haslesenteret søker ferskvaremedarbeidere for Meny Haslesenteret
Meny Haslesenteret
MENY Haslesenteret søker ferskvaremedarbeidere Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.I MENY ønsker vi å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette den gode handleopplevelsen, med all den servicen, matgleden og inspirasjonen de får med på kjøpet.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 19-11-2018