Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du en dyktig lagermedarbeider og ønsker større ansvar?
Fagflis Sandefjord
Proffenes førstevalg!
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Elektriker
BackUp Byggpersonell AS
Langvarig oppdrag Arbeidsoppgaver Elektromontasje. Elektro installasjon I all hovedsak trekking av kabler, kobling av lys, strøm og andre elektro komponeter. Ønskede kvalifikasjoner Fagbrev gruppe L / DSB - godkjenning.Selvstendig, pålitelig og nøyaktig.Ønskelig med et nordisk språk, minimum godt engelsk. Personlige egenskaper Evner å jobbe systematisk, også under stress Anser seg selv som en god problemløser Liker å jobbe både selvstendig og i team Ryddig og effektiv
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-09-2021

Motormann - faste stillinger og vikarer
Color Line
Vi trenger flere motormenn, både i faste stillinger og i vikariater Vil du bli en del av rederiet som har en visjon om å bli Europas beste innen cruise og transport? Vi er nå i full gang med å planlegge oppstart av driften etter ett år med coronapandemi og reiserestriksjoner. For å være rustet til full drift behøver vi å forsterke vårt team av dyktige medarbeidere med flere engasjerte og motiverte kolleger. Dine mest sentrale arbeidsoppgaver / ansvarsområder vil være:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Butikkselger - Mester Grønn Arena Pindsle - kveld/lørdag
Mester Grønn Arena Pindsle
Vil du bli vår nye Servicehelt og levere bransjens beste handleopplevelse? Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt? Er du energisk og utadvendt? Bli en Mester Grønner du også! Dine oppgaver hos oss: Salg og kundeservicePåfylling av varer og vareplasseringAnnet forefallende butikkarbeid som renhold, rydding, stell av blomster Som medarbeider hos oss er du ansiktet kunden møter og en ekte Servicehelt !
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Helgestilling og ringevikar som helsefagarbeidere/studenter/elever
Seksjon Senter og hjemmetjenester, Avdeling Kilen
Om tjenestestedetAvdeling Kilen er en del av Seksjon Senter og hjemmetjenester i Sandefjord kommune. Avdeling Kilen yter personlig bistand til hjemmeboende. Vi har for tiden ledige helgestillinger og trenger flere ringevikarer ved sykdom og ferie. Helgestillingene kan kombinere med det å ta utdanning ved siden av.StillingsinformasjonStillingsstørrelse: Ca 15 %Stillingstype: Fast, helg, dag/kveld, Eller ringevikar ved sykdom og ferieStilling ledig fra: Etter avtale med leder
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 11-08-2021

Vi søker nå Piping og Layout designer!
MDE Norway AS
Job Decription Selvstendig modellere generell layout og rørføringer for gjennomføringsprosjekter. Utarbeide tekniske løsninger for piping og layout disiplinen og levere teknisk underlag ihht. kundekrav og spesifikasjoner. Benytte scan, PDMS modell og befaringsunderlag for å sikre clashfritt design og for å etablere sikre og effektive installasjonsmetoder. Qualifications Requirements Erfaring fra å jobbe i multidisipline prosjekter med ansvar for piping og generell layout.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 06-09-2021

Vi søker mekaniker i Sandefjord området
Volvo Maskin Service
Vi søker mekaniker i Sandefjord Har DU lyst til å bli en del av landets største aktør innenfor ettermarkedet av anleggsmaskiner? Kvalifikasjoner: · Fagbrev som anleggsmekaniker og / eller erfaring med anleggsmaskiner, tunge kjøretøy og landbruk. · Behersker norsk, skriftlig og muntlig. · Fordel med Førerkort BE, C1E sertifikat Arbeidsoppgaver · Service og reparasjoner av anleggsmaskiner og utstyr Personlige egenskaper · Selvstendig
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Daglig leder 100 % stilling - Sandefjord frivilligsentral
Sandefjord kommune Frivilligsentralene
Org.nr.:974640279 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om tjenestested Daglig leder vil få ansvaret for drift av frivilligsentralen i Sandefjord. Sandefjord kommune ved kommunalområdet for kultur, idrett og fritid har arbeidsgiveransvar, men daglig leder samarbeider tett med sentralens styre og styrets leder.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

R&D Assistant - Temporary position at our brand new R&D center
Jotun
Jotun's R&D department is currently looking for a new technician for a 12 month temporary position in our TopCoat Products department. In the position your main focus will be assist in development of new and great paint products for the marine and protective marked.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 18-08-2021

Matros - faste stillinger og vikarer
Color Line
Vi trenger flere matroser i faste stillinger, lengre vikariater samt tilkallingsvikarer. Vil du bli en del av rederiet som har en visjon om å bli Europas beste innen cruise og transport? Vi er nå i full gang med å planlegge oppstart av driften etter ett år med coronapandemi og reiserestriksjoner. For å være rustet til full drift behøver vi å forsterke vårt team av dyktige medarbeidere med flere engasjerte og motiverte kolleger. Dine mest sentrale arbeidsoppgaver / ansvarsområde vil være:
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021