Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sykepleier for Sandefjord kommune Solvang hjemmetjeneste
Sandefjord kommune Solvang hjemmetjeneste
Sykepleier Om tjenestestedSolvang hjemmesykepleie tilhører seksjon senter og hjemmetjenester. Vi er en liten sone, så hos oss vil du være en veldig viktig person med stor påvirkningskraft. Hos oss garanterer vi for et godt arbeidsmiljø, og vi ønsker at du blir med på alt det artige vi finner på, både i og utenfor arbeidstid. Seksjonens mål er "Best hjemme lengst mulig". Vi er en tjeneste som satser på mening og mestring i egen hverdag, med et ekstra fokus på ernæring og aktivitet.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Kunde - og ordrebehandler for TT-Teknikk AS
TT-Teknikk AS
Kunde - og ordrebehandler Vi er på utkikk etter en serviceorientert kundebehandler med utpreget ordenssans og god formuleringsevne både skriftlig og muntlig. Du må evne å jobbe selvstendig, men sette pris på samarbeid med gode kollegaer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Allegro søker flere webutviklere for ALLEGRO KOMMUNIKASJON AS
ALLEGRO KOMMUNIKASJON AS
Allegro søker flere webutviklere Vil du jobbe i Vestfolds største kommunikasjons- og teknologibyrå?Vi har et engasjert teknologimiljø, der faglig utvikling og kunnskapsdeling står høyt. Du brenner for webutvikling, du elsker god struktur og gode rammeverk og kjenner godt til etablerte standarder. Du er nysgjerrig på ny teknologi, selv om du ikke nødvendigvis er ekspert på alt. Vi hører gjerne fra deg, enten du er et talent uten lang erfaring eller om du er en seniorutvikler.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Bli med på vårt eventyr! for NAMRON AS
NAMRON AS
Bli med på vårt eventyr! Elektroimportøren er for tiden i stor vekst og har ambisiøse planer for fremtiden. Vi har behov for dyktige ledere som vil være med på vårt eventyr og søker derfor varehussjef til vårt varehus i Sandefjord. Som varehussjef har du totalansvar for varehusets drift inklusive personal og resultatansvar. Du har en sterk egen drivkraft for å levere gode resultater og vet at veien dit går gjennom å skape fornøyde medarbeidere og kunder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Verkstedmedarbeider for ISTRAIL ULEFOSS AS
ISTRAIL ULEFOSS AS
Verkstedmedarbeider Grunnet økende oppdragsmengde søker vi dyktig medarbeider til vårt verksted. Personen vi søker bør ha erfaring fra tyngre kjøretøy, men dette er ikke et krav. Gjerne erfaring fra el og automasjon. Noen ønskelige kvalifikasjoner: Mekaniker /Platearbeider, eller erfaring fra lignende.Sertifikat kl.B minimum.Norsk og engelsk språk skriftlig og muntlig.Fleksibel.Selvstendig og løsnings orientert. Istrail As har et trivelig arbeidsmiljø der vi har fokus på det kollektive samholdet i bedriften. Vi tilbyr gode lønn og pensjonsordninger.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019

Talenter søkes til innovativ digital reise for SUPERCHARGE YOUR SALES AS
SUPERCHARGE YOUR SALES AS
Talenter søkes til innovativ digital reise Supercharger leverer Sales as a Service til grundere som ønsker internasjonal vekst. Våre partnere leverer tjenester innen SaaS, Mobiletech, AdTech, VR og Streaming. I samarbeid med våre kunder søker vi etter talenter som vil bli med på en digital kundereise. Som salgskonsulent skal du sikre lønnsom vekst, styrke vår kommersielle posisjon og omdømme. Din oppgave vil være verdibasert produkt og løsningssalg for våre partnere. Salget foregår primært fra våre lokaler i Sandefjord Sentrum.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 20-03-2019

Er du vår nye prosjektleder? for CUBES CONSTRUCTION AS
CUBES CONSTRUCTION AS
Er du vår nye prosjektleder? Cubes søker etter en dyktig prosjektleder som skal sitte i førersetet sammen med oss og bidra i en spennende produkt- og prosjektutvikling. Du må like å utfordre det bestående og se muligheter der andre ser begrensninger. Du vil bli en del av et spennende og utviklende samspill mellom ulike fag- og kompetansemiljøer. Stillingen rapporterer til daglig leder.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 11-04-2019

Til vårt Skadesenter i Sandefjord søker vi Bilskadereparatør for SALESJOBS AS
SALESJOBS AS
Til vårt Skadesenter i Sandefjord søker vi Bilskadereparatør Bil-Service Skadesenter åpnet drift i nytt topp moderne anlegg i 2012. Senteret omsetter for ca. 45 millioner kroner og sysselsetter 26 ansatte.? Til vårt Skadesenter i Sandefjord søker vi ?Bilskadereparatør. Vi ønsker oss en medarbeider med følgende kvalifikasjoner: ?
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Kontormedarbeider - 50 % for VESTFOLD KLIMA OG VENTILASJON AS
VESTFOLD KLIMA OG VENTILASJON AS
Kontormedarbeider - 50 % Er du interessert i regnskap, lønn og andre administrative oppgaver? Da ønsker vi å høre fra deg. VKV AS har mange spennende prosjekter fremover og har ambisjoner om å ansette flere i tiden som kommer. Da vår kontormedarbeider går av med pensjon sommer 2019, ønsker vi en ny og utadvent person som kan ta over denne stillingen. Det er foreløpig behov for en stillingsprosent på 50 %, men som vil kunne øke etterhvert.
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 12-04-2019

Er du Norges råeste teamleder eller selger og trives på reise? Se hit! for GNP ENERGY OPERATIONS AS
GNP ENERGY OPERATIONS AS
Er du Norges råeste teamleder eller selger og trives på reise? Se hit! GNP Energy AS ønsker å knytte til seg en selvgående og strukturert teamleder, samt 4 selgere, som får være med på oppstarten av en helt ny avdeling. Du vil jobbe med unike og markedsriktige produkter i strømbransjen. Vi er et stolt og målrettet selskap og er nominert som Gaselle-bedrift både i 2017 og 2018. Vi ser for oss at søkere på rollen som teamleder er strukturert og har en tydelig lederprofil, i tillegg til å inneha evnen til å jobbe operativt med sitt team på 4 personer.
Registrert : 12-03-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019