Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Krüger Kaldnes søker Prosjekteringsingeniør til mekanisk avdeling!
Krüger Kaldnes AS
Vi søker ambisiøs Prosjekteringsingeniør til mekaniske avdeling i Sandefjord! Som Prosjekteringsingeniør vil du inngå i vårt mekaniske team og være en viktig brikke i virksomhetens videre satsning sammen med kunnskapsrike kolleger. Du vil naturlig nok få stor mulighet til å videreutvikle deg og delta i svært spennende prosjekter. Stillingen rapporterer til avdelingsleder, mekanisk avdeling. Dine arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 13-11-2020

Krüger Kaldnes søker Senior Prosjekteringsingeniør
Krüger Kaldnes AS
Vi søker ambisiøs Senior Prosjekteringsingeniør til mekaniske avdeling i Sandefjord. Som Senior Prosjekteringsingeniør vil du inngå i teamet som assisterende avdelingsleder og være en viktig brikke i virksomhetens videre satsning sammen med kunnskapsrike kolleger. Du vil naturlig nok få stor påvirkning på strategi, veivalg og viktige prioriteringer. Stillingen rapporterer til avdelingsleder, mekanisk avdeling. Dine arbeidsoppgaver vil i tillegg til ansvar for prosjektering av løsninger og system være:
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 13-11-2020

Lead Generation and Digital Marketing Specialist
GSGROUP AS
With a newly established Lead Generation and Digital Marketing Specialist role we want to continue our growth focus using digital channels. As a digital marketing expert, you will become a member of collaborative Team and will play an important role to target prospective end-customers of GSGroup Recovery Services. The right candidate is characterized by being self-motivated, initiative taking, and eager to deliver measurable results. You will directly report to Recovery Business Area Manager. Responsibilities:
Registrert : 23-10-2020 Søknadsfrist : 03-12-2020

Har du erfaring med prosjektplanlegging?
Wood
Til vårt kontor i Sandefjord søker vi en ny fagleder (Main Principal Lead) til avdelingen Project Planning & Control. Som fagleder vil du ha fagansvaret for plan, kost og LCI/DCC i selskapet. Du vil få personalansvar for 15 svært kompetente og dyktige medarbeidere. I denne stillingen vil du være engasjert i prosjekter samtidig som du skal utøve ledelse og drive utvikling. Stillingen krever at du har erfaring fra plan og/eller kostkontroll i prosjekter, og fortrinnsvis fra olje- og gassindustrien. Ansvar og arbeidsoppgaver: Prosjektarbeid:
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 16-11-2020

Prosjektleder Sandefjord
Bygg og Sanering AS
Er du den vi er på jakt etter? Skadesanering og gjenoppbygging etter skade er en spennende og ufordrende bransje hvor vi hjelper mennesker som er satt i en vanskelig situasjon med å redde verdier og tilbakeføre bygg og inventar etter en skade. Arbeidsoppgavene til våre Prosjektledere er i hovedsak: Befaring, kalkulasjon av prosjekter. Ha overordnet kontroll på alle deler av prosjekt fra kalkulasjon til ferdig utført oppdrag.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 02-12-2020

Vi søker engasjerte og ambisiøse selgere til bedriftsmarkedet
GNP Energy AS
GNP Energy er en stolt og målrettet strømleverandør, nominert som Gaselle-bedrift både i 2017, 2018 og 2019. Vi ønsker nå og styrke vår aktivitet og leveranser i bedriftsmarkedet, og søker derfor selvgående og fremoverlente selgere. Din primære oppgave er å ha førstekontakt og etablere gode relasjoner med nøkkelpersoner hos potensielle bedriftskunder - hvor målet er å selge inn en strømavtale. Vi kan også tilby rådgivning og produkter for energieffektivisering. Dine oppgaver vil være:
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Tospråklig lærer
Kommunalområdet kunnskap, barn og unge
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om tjenestested Sandefjord kommune har ca 62 000 innbyggere og 28 skoler, hvorav 6 er ungdomsskoler, 21 barneskoler og voksenopplæringen. Kommunen ønsker barn og unge som er fremtidsrettede, nyskapende, kritiske og undrende slik at de er klare til å møte fremtidens arbeidsmarked. Sandefjord kommune har høye forventninger til ledelse, ansatte og elever. Skolens viktigste mål er å ruste barn, unge og voksne til å møte livets oppgaver og mestre utfordringer sammen med andre.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 09-11-2020

Tømrer med erfaring innen rehabilitering, brann- og vannskader?
JKS Norge AS
JKS søker etter deg som trives med en variert arbeidshverdag der ingen dag er lik! Dagene vil være fylt med varierte oppgaver innenfor gjenoppbygning, rehabilitering og skadebegrensning. I stillingen som tømrer vil du være med på å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så raskt som mulig. Det er viktig å være omgjengelig, forståelsesfull og ha en god dialog med kunden. Dette er prosjekter med varierende varighet og snarlig tiltredelse Arbeidsoppgaver:
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Vi søker Pedagogisk leder 80%, vikar i sykefravær og etterhvert fødselspermisjon
Mokollen Barnehage As
Vi søker pedagogisk leder, vikar i sykefravær nå snarest, og vikar i fødselspermisjon fra 03.03.21. Pedagogen har 80% stilling. Hun leder en barnegruppe med 3 åringer. Det er kun aktuelt med søkers som har bachelor i Barnehagepedagogikk.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 29-10-2020

Elektroingeniør
AFRY (ÅF)
Vi søker rådgivende ingeniør elektroteknikk til vårt kontor i Sandefjord I Sandefjord er vi ca. 20 personer i et tverrfaglig og høyt kompetent team med høye ambisjoner. Våre kunder er både offentlige og private byggherrer og entreprenører. Kontoret har lyse og trivelige lokaler og ligger i flotte omgivelser i nærhet til fjorden. Vår aktive personalklubb er med på å skape et trivelig miljø både i og utenfor kontoret.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020