Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ser du for deg en karriere i dagligvarebransjen? MENY Stadiontunet søker varebestiller med ambisjoner!
MENY Stadiontunet
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Stadiontunet trenger vi en ny fulltidsansatt som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Som varebestiller i kolonialen vil du jobbe dag, kveld og helg. Oppstart: 1. januar 2023, men vi er villig til å vente på den rette.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Vi søker kontormedarbeider
Russeservice AS
Russ.no søker medarbeider til vårt ordrekontor i perioden januar 2023 - mars/april 2023. Vi er ute etter en person som gjerne har erfaring fra kontor i tidligere arbeid og har gode datakunnskaper, kundebehandling pr. tlf og som trives med hektiske perioder. Arbeidsoppgavene vil være kundebehandling via mail, telefon og chat + annet forfallende arbeidsoppgaver i sesongen. Arbeidstiden er 08-16.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Lyst til å jobbe i Sandefjordbibliotekene?
Sandefjord kommune Seksjon bibliotek
Om tjenestestedKommunalområdet kultur, idrett og fritid (KIF) i Sandefjord kommune er organisert i fire seksjoner, og en av disse er seksjon bibliotek. Seksjonen omfatter bibliotekene i Sandejford, Andebu, og Stokke og går under navnet Sandefjordbibliotekene.Bibliotekene er viktige arenaer for formidling og litteratur og kunnskap, og de skal fungere som debattarenaer og bidra til inkludering og mangfold.Sandefjord kommune er i ferd med å etablere fribyforfatterordning der ansvaret er lagt til biblioteket.Stillingsinformasjon
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 03-01-2023

Lyst til å jobbe med både ingeniørfag og ressursdisponering? Da bør du lese videre.
Wood
Ressursavdelingen i Wood består av 5 dedikerte, blide medarbeidere som samarbeider tett og trives på jobb. Vi trenger nå 2 nye ressurs koordinatorer som vil få en sentral funksjon i Wood. Du vil opparbeide et stort nettverk og få stor variasjon i jobben. Hvem er vi? Wood er en ledende leverandør av prosjekt, ingeniør og tekniske tjenester til energi- og industrimarkedet. Vi er et sterkt globalt selskap som opererer på noen av de mest spennende og utfordrende stedene i verden.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Drømmer du om en karriere innen bank? Motiveres du av å skape gode kundeopplevelser?
SPAREBANK 1 SØRØST-NORGE
Sparebank 1 Sørøst-Norge har et optimistisk og ambisiøst fremtidssyn og stor tro på markedet i regionen. Har du litt eller mye erfaring innen bank, eller kanskje du akkurat har fullført din utdanning og er nå klar for å starte din jobbkarriere? Med eller uten erfaring, du er velkommen til å søke på denne spennende muligheten i et stort og solid konsern!
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Gyllen mulighet for å teste ut fastlegelivet med trygge rammer i et hyggelig arbeidsmiljø
Sandefjord kommune Kommunalområdet helse, sosial og omsorg
Vi har ledig fastlegevikariat i perioden 01.04.-01.08.23 samt ledig fastlegehjemmel fra 01.03.23 ved veldrevet og fremoverlent flerlegesenter i Stokke sentrum. Legesenteret ligger nært til både buss, jernbane, Torp flyplass og E18.  
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Er du klar for å bety noe for mange?
Adminkit
Adminkit er godt i gang med en spennende reise og søker etter en Customer Success Coordinator som motiveres av å bygge gode kundeopplevelser. Det vil bety å vise kunder verdien av tjenesten vi lager samt bygge tillitt til merkevaren vår. Dette er en unik mulighet for deg som er engasjert, løsningsorientert og har gjennomføringsevne. Du trigges av å være tett på kunder og bidra til å lage et brukervennlig digitalt verktøy for små og mellomstore bedrifter i inn og utland.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Vi søker Distriktssjef til Strand Vindu
STRAND VINDU AS
Strand Group vokser og søker Distriktssjef til Strand Vindu Har du en kremmer i magen? Trigges du av å oppnå resultater og har ambisjoner om å være med og sette ditt preg på en salgsorganisasjon? Strand Group er i sterk vekst, og skal etablere seg tydeligere innen flere områder i Norge gjennom 2023. Til Strand Vindu skal vi tilsette Distriktssjef Prosjekt.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Bli med på vårt eventyr
Elektroimportøren
Vi har behov for en dyktig medarbeider som vil være med på vårt eventyr og søker derfor etter en proffselger til vårt varehus i Sandefjord. Du må ha stor arbeidskapasitet, være selvstendig og pålitelig i tillegg til å ha en god ordenssans. Bakgrunn innen elektro er et krav. Vi tilbyr et inspirerende og godt arbeidsmiljø i en kjede som er i vekst. Jobben består i daglig oppfølging av installatør-, elektrikere og andre proffkunder. Bestilling av varer, ordreregistrering, utarbeiding av små og mellomstore tilbud, kundesupport og kundeoppfølging.  
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Er du vår nye engasjerte og strukturerte sykepleier/vernepleier?
Sandefjord kommune Framnes hjemmesykepleie
Om tjenestested Er du ute etter nye utfordringer og arbeidsoppgaver. Er du fleksibel og kunne tenke deg å jobbe i et aktivt miljø med spennende og allsidige arbeidsoppgaver? Vi kan gi deg denne muligheten. 
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022