Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Spennende stilling som inneselger/kalkulasjon VA for HEIDENREICH AS
HEIDENREICH AS
Spennende stilling som inneselger/kalkulasjon VA Nå har du mulighet til å bli en del av Norges eldste og mest erfarende rørgrossist sitt VA-team i Sandefjord. Vår neste VA inneselger er god på å bygge relasjoner og har erfaring fra VA-bransjen, entreprenør eller fra annen teknisk bransje. Vi ønsker å ha bransjens mest fornøyde kunder i tillegg til god lønnsomhet. Vi vet at våre medarbeidere er avgjørende for å lykkes, og ønsker deg med genuin interesse for salg, kundebehandling og service.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Barnebibliotekar for Sandefjord kommune
Sandefjord kommune
Barnebibliotekar Org.nr.:974640279 Stillingsident: 19/27898 Presentasjon av stillingen : Om tjenestested Kommunalområdet kultur, friluftsliv, by- og stedsutvikling i Sandefjord kommune er organisert i tre seksjoner. Seksjon bibliotek omfatter bibliotekene i Sandefjord, Andebu og Stokke (Sandefjordbibliotekene). I Andebu og Stokke er servicetorg lagt til bibliotekene. Bibliotekene er sosiale møteplasser med mening. De er arenaer for formidling av kunnskap og litteratur, og de skal fungere som debattarenaer og bidra til inkludering og integrering.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 08-11-2019

Leder i Acta, region Vestfold og Buskerud for HEITMANN RUBEN
HEITMANN RUBEN
Leder i Acta, region Vestfold og Buskerud Vi søker etter en ny leder som kan styrke og videreutvikle barne -- og ungdomsarbeidet i regionen. Stillingen inngår i regionens lederteam. Stillingen omfatter: · Tett samarbeid med Acta-styret. · Ledertrening og lederutvikling. · Oppfølging av Actas ungdomsteam. · Leirarbeid og regionale arrangementer. · Forkynnelse og undervisning for barn og ungdom. · Oppfølging av lokale Acta-lag. · Dialog og samarbeid med Normisjons to skoler i regionen, Danvik fhs og Gjennestad vgs. · Satsing på medvandringsgrupper for ungdom.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 06-11-2019

FRENCH TEACHER - IB - Middle Years Programme and Diploma Programme (VG1) for SKAGERAK INTERNATIONAL SCHOOL STI
SKAGERAK INTERNATIONAL SCHOOL STI
FRENCH TEACHER - IB - Middle Years Programme and Diploma Programme (VG1) THE POSITION:French-teacher -- Temporary -- 55%% French language teaching within the MYP and/or DP programmes (VG1).Other Teaching/Administrative tasks may be assigned. E.g.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Rørlegger søkes for BARTH KJØKKEN & INTERIØR AS
BARTH KJØKKEN & INTERIØR AS
Rørlegger søkes Søker rørlegger med fagbrev og/eller erfaring. PAM Stillingsnummer: 0710-2019-10-76 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019

Et av nordens mest moderne lagersystem søker ny serviceansvarlig! for KOMPLETT SERVICES AS
KOMPLETT SERVICES AS
Et av nordens mest moderne lagersystem søker ny serviceansvarlig! Nordens største netthandelsaktør Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør, med totalt 7 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2018 en samlet omsetning på 8,1 milliarder norske kroner. Vi er 650 entusiastiske medarbeidere og vårt hovedkontor er i Sandefjord. Komplett Logistikk søker en serviceansvarlig til Logistikk - Teknisk og Vedlikehold. Avdelingen er en støtteavdeling til Komplett Logistikk som blant annet har ansvaret for vårt tekniske utstyr og generelt vedlikehold på lageret.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 23-11-2019

Veksten fortsetter for Anticimex! Hos oss kan du benytte din byggkompetanse på nye måter. for ANTICIMEX AS
ANTICIMEX AS
Veksten fortsetter for Anticimex! Hos oss kan du benytte din byggkompetanse på nye måter. Sterk etterspørsel etter våre tjenester i Vestfold gjør at vi nå søker flere dyktige bygningsinspektører. Vårt mål er å bli den største og foretrukne aktør i et spennende marked i utvikling og vi søker derfor deg som har relevant bygningskompetanse og som brenner for å yte service og kvalitet til dine kunder. Du trives i en hektisk hverdag preget av varierte arbeidsoppgaver og mye kundekontakt. Høres dette interessant ut, bør du lese videre.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Gokstad Apotek, Pindsle letter etter farmasøyt for PINDSLE APOTEK AS
PINDSLE APOTEK AS
Gokstad Apotek, Pindsle letter etter farmasøyt Vi søker etter farmasøyt med norsk autorisasjon, som vil arbeide med kundeveiledning og ekspedisjon i selvvalg og direktereseptur. Den vi søker etter er faglig engasjert, sosial og tilpasningsdyktig, og liker å jobbe i team. Se annonsePAM Stillingsnummer: 0710-2019-10-69 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Vil du bli en del av Red Bulls dyktige salgsteam? for RED BULL NORWAY AS
RED BULL NORWAY AS
Vil du bli en del av Red Bulls dyktige salgsteam? Vi søker en dyktig relasjonsbygger som skal være ansvarlig for å sikre synligheten og maksimere salget av Red Bulls produkter i et distrikt som strekker seg fra Sandefjord til Kristiansand.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Selvstendig faglært rørlegger med fagbrev, ønskes til 100% stilling for SANDEFJORD RØRLEGGERSERVICE AS
SANDEFJORD RØRLEGGERSERVICE AS
Selvstendig faglært rørlegger med fagbrev, ønskes til 100% stilling Vi trenger en rørlegger som: Er faglært med fagbrev som rørlegger. (ikke industrirørlegger) Jobber selvstendig med service oppdrag Har god erfaring og er løsnings orientert. Må beherske norsk skriftelig og muntlig. Må bo i eller rundt sandefjord komunne. Send inn cv til oss på mail. PAM Stillingsnummer: 0710-2019-10-65 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019