Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Full-stack java developer for YXNEY MARITIME AS
YXNEY MARITIME AS
Full-stack java developer Vi ser etter en dyktig utvikler som ønsker å bygge nyskapende softwareløsninger, team og selskap sammen med oss i Yxney Maritime. Vi eier, driver og utvikler Maress -- en skybasert software som samler, prosesserer og visualiserer data som omhandler offshore-fartøyers effektivitet og utslipp. Vi bruker i dag eksterne utviklere som ledes av vår CTO og ønsker nå å få en Full-stack utvikler inn i vårt kjerneteam for å bygge bedriften og Maress videre.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Vi søker engasjert salgs- og kunderådgiver med driv og glimt i øyet til vår nye butikk Synsam Sandefjord Hvaltorvet for SYNSAM GROUP NORWAY AS
SYNSAM GROUP NORWAY AS
Vi søker engasjert salgs- og kunderådgiver med driv og glimt i øyet til vår nye butikk Synsam Sandefjord Hvaltorvet Synsam er Nordens ledende optikerkjede og med rundt 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Vi setter fag og kunden i fokus, og alle våre butikker har Stylelab, et verktøy som inspirerer og hjelper oss å finne brillene som passer kundene våre best.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 21-09-2019

Søker en Helt Rå Software Engineer til et spennende vekstselskap! for SATPOS TECHNOLOGY AS
SATPOS TECHNOLOGY AS
Søker en Helt Rå Software Engineer til et spennende vekstselskap! Vi ser etter en positiv og entusiastisk utvikler med gode ferdigheter til å jobbe både selvstendig og i team! Du er en kreativ og dyktig programvareutvikler som vil være med å utvikle høyteknologiprodukter- og prosjekter fra start til slutt. Vi liker at du har en liten kremmerånd av natur og legger vekt på at du har gode kommunikasjonsevner og trives i et hektisk og uformelt miljø som er i stadig endring med tydelig fokus og teknologisk nysgjerrighet.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Er du interessert i en spennende og givende ekstrajobb når det passer deg? for ADWYSE NORWAY
ADWYSE NORWAY
Er du interessert i en spennende og givende ekstrajobb når det passer deg? Er du interessert i en spennende og givende ekstrajobb når det passer deg? Vi søker to personer fra Sandefjord/Larvik og omegn til å jobbe på Color Lines båter for Swedish Match, med utreise fra de overnevnte byer. Arbeidsbeskrivelse Swedish Match utvikler, produserer og selger kvalitetsprodukter under markedsledende varemerker innen snus og røykfri tobakk.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Dyktig dekkarbeider Vestfold for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dyktig dekkarbeider Vestfold ArbeidsoppgaverHjulskift, legge om dekk til felg og avbalansering ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerErfaring med både personbiler og varebiler Erfaring med å legge dekk på felg og med avbalanseringsmaskiner Førerkort kl.B Gode engelskkunnskaper Personlige egenskaperDu må kunne takle stress og være arbeidsvillig Vi tilbyrSpiseromFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Bilmekaniker Vestfold for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker Vestfold ArbeidsoppgaverMekaniker lettbil. Service, reparasjon og utføre pkk. ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev PKK Fordel om du har lang erfaring Må ha meget gode norskkunnskaper Førerkort kl.B Personlige egenskaperDu må kunne jobbe selvstendig og være omgjengeligFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0710-2019-08-141 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Morris i Sandefjord søker ekstrahjelp for MORRIS HVALTORGET SANDFJORD
MORRIS HVALTORGET SANDFJORD
Morris i Sandefjord søker ekstrahjelp Vi tilbyr deg en arbeidsplass med høyt tempo, hvor du møter mange spennende mennesker. Med oss ??får du muligheten til å utvikle deg selv og vi vil hele tiden utfordre oss til å bli bedre. Ditt bidrag er av stor betydning, og sammen med andre engasjerte og stolte medarbeidere er du med på å gjøre en forskjell. Vi streber kontinuerlig for å slå våre høye mål samtidig som vi har det moro på veien.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019

BUTIKKMEDARBEIDER DAG OG KVELD for TEAM RETAIL AS
TEAM RETAIL AS
BUTIKKMEDARBEIDER DAG OG KVELD Da en av våre flinke selgere skal slutte, søker vi etter en superselger som kan bli en del av vårt fantastiske team. Vi ønsker oss en energisk superselger som vil jobbe etter en fast og forutsigbar 4 ukers roterende turnusplan. Du må regne med å jobbe både kveld og dag . Som butikkselger på Shell Kamfjord er du en viktig ressurs for å sikre at våre kunder får en god handleopplevelse, dette vet du at du gjør ved å tørre å by på deg selv, og alltid ha et smil på lur.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

ELEKTRO INGENIØR ANALYSE for FUTURE TECHNOLOGY AS
FUTURE TECHNOLOGY AS
ELEKTRO INGENIØR ANALYSE I forbindelse med stadig økende oppdragsmengde, ønsker vi å styrke vår POWER ANALYSIS -- avdeling med inntil 3 nye medarbeidere.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Engineer - Construction & Completion for Grenland Group Technology as
Grenland Group Technology as
Engineer - Construction & Completion Hvordan er det å jobbe for oss? Du vil bli utfordret. Du vil bli oppfordret til å overgå deg selv. Du vil få muligheten til å bygge en givende karriere. Og du vil føle deg stolt av å være en del av laget. Du vil være en del av et sterkt globalt selskap som opererer på noen av de mest utfordrende og spennende stedene i verden, og du vil få jobbe med spennende prosjekter -- både onshore og offshore. Med virksomhet i over 60 land over hele verden, kan Wood tilby deg en verden av muligheter.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019