Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Spesialgrossisten Sør avd. Vestfold Telemark søker en fremoverlent selger
Spesialgrossisten Sør A/S Vestfold Telemark
Vi ønsker oss en positiv, initiativrik og ansvarlig kollega. Som vår selger har du en viktig rolle med å selge lokal og kortreist mat til våre kunder i Vestfold Telemark. Vi arbeider sammen som et team for å nå våre mål og søker etter deg som blir motivert av å jobbe sammen med serviceinnstilte kollegaer. Det er viktig at du trives med å arbeide strukturert og er løsningsorientert. Du må håndtere korte tidsfrister, samt perioder med høy aktivitet. Arbeidets art krever at du ha god fysisk helse. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Selvstendig IT-konsulent og klar for nytt prosjekt i Vestfold og Telemark?
Centric Partner Network AS
Organisasjon Centric Partner Network har økende oppdragsmengde og søker flere freelance konsulenter. Våre kunder er selskap innenfor både privat og offentlig sektor. Oppdragene har ofte lang varighet. Vi søker deg som trives med å være konsulent, drives av å levere kvalitet og er engasjert. Du er opptatt av å holde deg faglig oppdatert. Vi har et bredt spekter av oppdrag i områdene Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, og det kommer nye hver uke. Er du freelancekonsulent med eget selskap eller enkeltpersonforetak, vil vi gjerne komme i kontakt med deg.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

HR and Employer Branding enthusiast?
Jotun AS
We are searching for a new HR Advisor that will serve as head of Employer Branding in Norway.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Vil du jobbe som IT-konsulent?
Azets People AS, Vestfold
For flere spennende kunder i Vestfold søker vi etter IT-personell. Vi har for tiden stor etterspørsel etter personer som kan tiltre umiddelbart, men kan også vente på deg med oppsigelsestid. Kunne du tenke deg å bytte bransje eller arbeidsgiver? Vi hjelper deg å finne den rette jobben for deg!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Sjåfør
Biotrans Securities AS
Reservesjåfør / ferievikar Lett kjøring i Sandefjordområdet. Må ha egen bil m aircondition. Passer for pensjonist eller ufør. Søknadsfrist snarest ansettelser.biotrans.no@gmail.com ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på høyre side tlf nr 92868361
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Vi søker 3 sjåfører - 1 sjåfør Kl. B/Selvstendig næringsdrivende, 1 sjåfør Kl.C1/Selvstendig næringsdrivende og 1 sjåfør Kl. B/fast ansettelse!
Link Logistikk AS
Vi opplever stor etterspørsel etter våre transporttjenester og søker derfor etter flere sjåfører. Vi har tre ledige stillinger nå: * 1 Varebilsjåfør, Kl. B, med egen varebil - Selvstendig næringsdrivende. - Til denne stillingen må søkeren ha, eller kan anskaffe, egen stor varebil av nyere dato.    Minimumskrav er Euro 6 standard.    Du har, eller ønsker å ha, et eget firma og du skal selv kjøre bilen  * 1 Sjåfør, Kl. C1 og YSK – med egen lastebil - Selvstendig næringsdrivende.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Er du aktiv ansvarsfull og trives med å jobbe med barn?
Hunsrød Fevang Barnehage Sa
Bli med og få verdens viktigste verdier til å vokse! Er du den omsorgsfulle, tilstedeværende, rause og hjertevarme assistenten? Vi som jobber i Hunsrød-Fevang barnehage mener at: "Barn er unike selvstendige og tenkende individer med ulike behov. Barn er nysgjerrige, kreative og tar til seg læring med hele seg". Deler du dette synet er vi kansje rett arbeidsplass for deg? Arbeidsoppgaver: Klar og tydelig kommunikasjon
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-07-2022

Kjøkkenselger
Elkjøp Sandefjord
Er du interessert i interiør og design, elektronikk og smarte løsninger? Kan du tenke deg å tegne folks drømmekjøkken hver dag? Da bør du definitivt lese videre.   
Registrert : 02-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Sykepleier, ca.75 % stilling
STIFTELSEN MOSSERØDHJEMMET
Vi søker etter personer med gode kommunikasjonsevner, stå-på vilje, evne til å ta imot og videreformidle læring, respekt for andre, evner å jobbe i team og jobbe selvstendig, ansvarsbevisst. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og et trygt og godt læringsmiljø.Fra 1. september 2022, eller tiltredelse så fort som mulig etter nevnte dato.Vi ønsker ikke å bli kontaktet av vikarbyrå.Søknadsfrist: 15. juli 2022.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 15-07-2022

Økonomisjef/Financial Manager til internasjonal virksomhet
GSM Towers AS
GSM Towers prosjekterer og bygger tårn og stålkonstruksjoner for mobilnett i hele verden, med hovedvekt på prosjekter i Asia og Afrika. Selskapet er hovedleverandør til flere av verdens ledende tårneiere og har utviklet design og løsninger som har vist seg svært konkurransedyktige i det internasjonale markedet. GSM Towers ledes og koordineres fra vårt hovedkontor i Sandefjord mens store deler av driften foregår ut fra våre fem servicekontorer i Afrika og Asia.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022