Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Prosjektstyringsleder Portefølje Sør
Bane NOR SF
Vår prosjektstyringsleder i portefølje Sør har gått videre til nye utfordringer internt og vi søker hans etterfølger.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Trives du i butikk og vil utvikle deg videre hos Normal Alti Farmandstredet?
NORMAL A/S
Normal Norge AS søker Assisterende Butikksjef til Farmandstredet! Vi vil påstå at vi arbeider i Norges mest spennende retailkonsept. Normal AS har vokst seg store på kort tid, og har de siste ti årene åpnet over 420 butikker i syv land. Den første butikken i Norge åpnet i 2017, og nå teller vi 130 butikker spredt over hele landet. Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli litt bedre kjent med Normal. Om rollen:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Vil du bli vår nye Accounting Manager?
Alektum Group | Norway
Vil du være med på en spennende reise i et veletablert og internasjonalt inkassoselskap hvor kunderelasjoner og våre kunders varemerke er i fokus? I Alektum Norges økonomiavdeling jobber det i dag 4 personer. Vi søker nå etter en ny Accounting Manager som vil ha det overordnede ansvaret for regnskapet i Norge samt personalansvar for teamet. Stillingen vil inngå i ledergruppen i Alektum og rapporterer til Director Group Accounting som sitter i Sverige. Arbeidsoppgavene og ansvarsområdet :
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Kreft - palliativsykepleier/sykepleier
Senter for kreft og blodsykdommer, Sykehuset i Vestfold HF
Vi styrker sykepleietjenesten til pasienter med kreft og hematologiske sykdommer og utlyser nyopprettede faste stillinger. De nye stillingene skal bidra til å sikre kvalitet i pasientbehandling og at vi for alle våre sykepleiere øker tid  til faglig utvikling.Spesialsykepleier/sykepleier 70-100%  i sengepostSpesialsykepleier/sykepleier 50-80% i poliklinikk med 20% - fjerde hver helg i sengepost 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Gruppeleder SNU gruppe 10% stilling
A-larm Bruker Og Pårørende Organisasjon
Som gruppeleder skal du forberede og lede SNU gruppe i Tønsberg. En gruppeleder skal ta initiativ til å tilrettelegge gruppens innhold innenfor den dynamikk og regler som SNU til enhver tid har, ulike temaer og problemstillinger innen en recoveryorientert praksis, samarbeide med kommune og det offentlige i kommunen. En gruppeleder oppfordres også å fremme frivillighetsarbeid, deltakere til SNU. Delta på samlinger og gruppeledermøter regionleder inviterer til. Krav til stillingen:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Er du vår nye serviceinnstilte trafikkbetjent?
Tønsberg kommune Tønsberg parkering
Som trafikkbetjent jobber du for trafikksikkerhet ved å kontrollere at kjøretøy er lovlig og riktig parkert etter vegtrafikkloven, trafikkreglene og parkeringsforskriften. Du er et viktig ansikt utad for Tønsberg kommune, siden en del av jobben er å yte service og veilede publikum. Våre trafikkbetjenter er glad i folk, og godt synlig i bybildet. Du vil få en fysisk aktiv hverdag og fastsatte ruter du kontrollerer, både til fots og med ulike kjøretøy som bil, el-sparkesykkel og paxter.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Politifaglig etterforskningsleder - fast
Felles enhet for etterretning og etterforskning  -Seksjon for Felles straffesaksinntak, Sør-Øst politidistrikt
I Sør-Øst politidistrikt har vi ledig en fast stilling som politifaglig etterforskningsleder ev politifaglig etterforskningsleder som trainee . Stillingen er ft stedsplassert ved Felles enhet for etterretning og etterforskning, Seksjon for felles straffesaksinntak. Stillingen er ft stedsplassert ved politihuset i Tønsberg.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Taxi/Drosje/
Tayo Invest Ahmed
Søker etter pålitelig og dyktige sjåfører med høy arbeidsmoral som kan kjøre Taxi dag/kveld/helg og natt i Vestfold. Det er en fleksibel jobb hvor du styrer dagen din selv, det er en jobb med muligheten til å tjene bra vis du er en som liker å jobbe hardt og yte god service. Krav til Stillingen. Må ha fylt 20 år og ha tilfredsstillende vandel.Må ha kjøreseddelFørerkort klasse B (minst i 2 år)Må kunne jobbe i Vestfold Vi tilbyr:
Registrert : 04-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

iFarge opplever stor pågang og ønsker å styrke teamet med en arbeidende formann
iFarge AS
iFarge opplever stor pågang og søker en arbeidende formann. Vi søker deg som har fagbrev som maler og erfaring som formann. Som formann hos iFarge får du ansvar for egne jobber, og du må være selvstendig i hele prosessen. Du vil ha dialog med kunder, bestille varer, og du må være en motiverende, god leder for "gjengen" du har med deg. Kvalifikasjoner
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Er du vår nye Payroll Administrator?
Nordic Jobs WorldWide
På vegne av vår klient søker vi nå en dreven Payroll Administor i Tønsberg! Vår klient er et multinasjonalt IT-firma som leverer banebrytende systemer, prosesser og løsnnger for bedrifter over hele verden. De har omtrent 5000 ansatte og 16 tariffavtaler. De søker nå en Payroll Administrator som kan være med på å utvikle og digitalisere lønnsprosessene i firmaet.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023