Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Dekkarbeider
Dekkmesteren AS
Arbeidsoppgaver DekkomleggingSyns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Vi søker mannskap for sesongen 2020
DS Kysten AS
D/S Kysten skal seile skjærgårdscruise hele sommeren 2020 og i den forbindelse trenger vi flere mannskaper til å bemanne og gjennomføre seilinger. Vi søker etter flere kategorier mannskap og ønsker oss deg som kan bidra litt eller mye. Vi søker deg som har glimt i øyet og som er opptatt av å skape den gode gjesteopplevelsen ombord hos oss. KAPTEIN -Minimum dekksoffiser klasse 5 (II/3,5) -Videregående sikkerhetsopplæring -Passasjer- og krisehåndteringskurs* -GOC eller ROC sertifikat -Helseattest fra sjømannslege
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Spennende stilling i en travel kommune
Areal, bygg og landbruk
Tønsberg kommune ved virksomhet Areal, bygg og landbruk, søker rådgiver til byggesak. Tønsberg er Norges eldste by, samtidig er det en by i vekst. Vi har til enhver tid mange spennende arbeidsoppgaver som krever dyktige fagfolk som trives med utfordringer. Virksomheten består av byggesak, plan, landbruk og geodata og har rundt 50 medarbeidere.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

Vil du delta i "det grønne skiftet"?
Scanship AS
Vi vokser kraftig og har behov for å styrke vår engineeringsavdeling ved å ansette en til to tekniske, tverrfaglige og offensive prosjektingeniører. Som prosjektingeniør hos vil du få en nøkkelrolle i ulike prosjekter og du vil jobbe tett med andre nøkkelpersoner i selskapet. Du vil ha ansvar for tverrfaglige tekniske oppgaver og bidra til gode løsninger for våre kunder. VIKTIGE ARBEIDSOPPGAVER VIL VÆRE:
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Oppgjørsmegler - Eiendomsmegler
Megleroppgjøret AS
Ønsker du å jobbe hos en av Norges største oppgjørsmeglere? Du vil bli en del av et veldig positivt og engasjerende miljø med høy faglig kompetanse. Vi søker en ansvarsbevisst, nøyatig og positiv person med god arbeidskapasitet. Du er initiativrik, engasjert og fleksibel hva angår arbeidstid og mengde. Du liker utfordringer, er lettlært og vil jobbe med ulike meglerverktøy. Du må som et minimum ha medhjelpereksamen i oppgjør, men det er en fordel om du er eiendomsmegler. Søknadsfrist: Intervjuprosessen starter 2. mars. Tiltredelse snarest mulig. Menn oppfordres til å søke.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

SOMMERVIKARER
Tønsbergs Blad
Vi søker sommervikarer som elsker nyheterVIKARIATENE VARER NORMALT FRA SLUTTEN AV JUNI TIL MIDTEN AV AUGUST 2020. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et supert arbeidsmiljø og dyktige, prisvinnende kolleger du kan lære masse av. Og er du glad i sol, sommer og god stemning mens du jobber? Vi har lokaler midt på Brygga i verdens beste sommerby. Bedre blir det ikke!  Vi tenker digitalt først, og du må levere på nettets premisser. Vikarer må haførerkort, og søkere med journalistisk erfaring vil bli foretrukket.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 25-02-2020

Ønsker du å skape trygge hjem? Da har vi jobben for deg!
Sector Alarm
I Sector Alarm har vi som hovedoppgave å sikre menneskers hjem mot brann og innbrudd. Vi jobber opp mot kunder gjennom feltsalg, og som salgskonsulent hos oss vil du jobbe med spennende produkter og en svært kjent merkevare. Arbeidstiden er fra 15:00 til ca. 21:30 og passer perfekt for deg som ønsker fleksibilitet i hverdagen. Hos oss får du muligheten til å jobbe tre til fem dager i uken, med svært gode lønnsbetingelser.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Bilservice i Tønsberg søker bilmekaniker/personlig servicetekniker
Bil-Service Personbiler avd Tønsberg
Bilservice ønsker å skape den beste kundeopplevelsen, og søker derfor deg som brenner for å finne smarte reparasjons løsninger og samtidig evner å arbeide nøyaktig, effektivt med en stor grad av orden rundt deg. Du vil være i hyppig kontakt med andre slik at det å kommunisere godt er viktig. Du ser gleden i å ha fornøyde kunder, innehar en porsjon kremmerånd og trives i et til tider hektisk miljø. Å være imøtekommende, kompetent og engasjert er verdier som er verdsatt.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Intensivsykepleiere
Intensivseksjon 4H, Sykehuset i Vestfold HF
Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4198850789 Presentasjon av stillingen: Vil du bli vår nye kollega? Intensivseksjon 4H, Sykehuset i Vestfold søker engasjerte Intensivsykepleiere.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 06-03-2020

Bibliotekar
Tønsberg og Færder bibliotek
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Fast stilling i 100 % som bibliotekar, med tjenestested Tønsberg og Færder bibliotek. Vi søker en person som kan være vaktplanansvarlig, og være stedsansvarlig ved hovedbiblioteket. Vi jobber med å bli enda bedre på service, og finne gode måter å møte bibliotekbrukerne på. Med tre meråpne bibliotek, og med et høyt aktivitetsnivå med mange arrangementer, trenger vi noen som kan hjelpe til med å finne fleksible og gode løsninger. Stillingen vil først og fremst ha arbeidsoppgaver ute i møte med brukerne.
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 16-03-2020