Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du lærer og interessert i skole og idrett? Da er det kanskje deg vi søker!
WANG Tønsberg AS
Du er lærer, og i tillegg engasjert i idrett. Du tar idrettsungdommene ved skolen på alvor. Du har tro på at satsing på både skole og idrett ikke utelukker hverandre, men ser på kombinasjonen som en verdifull ressurs. Som lærer motiveres du av å legge lista høyt og jobbe målrettet gjennom samarbeid. Du trives med å jobbe i team som brenner for å skape en skole for fremtiden. Du har godkjent undervisningskompetanse for ungdomstrinnet. Vi ser spesielt etter lærere med undervisningskompetanse i matematikk og naturfag. Arbeidsoppgaver
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Spesialsykepleier/Sykepleier
Sykehuset i Vestfold HF - Akuttsenter - sykepleie
Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4263014122 Presentasjon av stillingen: Akuttsenteret ved Sykehuset i Vestfold HF består av akuttmottak, skade- og akutt medisinsk poliklinikk. Vi har bygget opp et nytt og moderne smittemottak. Gjennomsnittlig 90 pasientkontakter daglig gjør at vårt Akuttsenteret er blant de største i Norge. I løpet av 2021 vil nye lokaler med til sammen 50 sengeplasser stå klart til innflytting. Det nye mottaket vil by på moderne fasiliteter til behandling, stabilisering og avklaring av pasienter.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Produksjonsmedarbeider
Randstad AS
For aktører innen matproduksjon, søker vi flere produksjonsmedarbeidere til produksjon, lager og logistikkoppgaver. Stillingene passer godt for studenter som tar ett friår eller de som skal i militæret etter nyttår. Arbeidet vil hovedsakelig bestå av arbeid ved produksjonslinje. Det kan være fysisk tungt så vi søker kandidater som ikke er redd for å ta i et tak. Arbeidsplassene har skiftordning så man må kunne jobbe dag, kveld og natt. Det er høyt tempo og krav til høy effektivitet og presisjon.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

Renholder
Renholdsavdelingen, Tekstil- og renholdsseksjon 4, Sykehuset i Vestfold HF
Tekstil- og Renholdsavdelingen er en del av Servicedivisjonen på Sykehuset i Vestfold. Den bistår klinikkene med renholdstjenester, tekstiler, tekstilvask og arbeidstøy. Totalt består avdelingen av rundt 120 årsverk fordelt på 5 seksjoner, samt en enhet for fag, kvalitet og planlegging. Vi leverer våre produkter på tvers av hele fylket. Målet er at avdelingen skal levere gode og likeverdige renholds- og tekstilprodukter innenfor de rammer og den aktivitet som er avtalt i henhold til vår kvalitetsnorm og gjeldende retningslinjer.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 27-08-2020

Sjåfør til tankbil søkes
HOYER Norway AS
Vi søker ansvarsbevisst sjåfør til vårt depot i Tønsberg for transport av drivstoff. Som sjåfør i HOYER, vil du være en del av region sør-øst med ca 80 sjåfører hvorav ca 20 stasjonert i Tønsberg. Som HOYER sjåfør er du opptatt av sikkerhet og kvalitet i arbeidet, med et godt forhold til kundene. Som tankbilsjåfør i HOYER er du bedriftens ansikt utad på veien og ovenfor kunden. Renhold og vedlikehold av bilen er derfor en del av innebygde rutiner. I tillegg til effektiv utførelse av sjåføroppdragene, har du ansvar for dokumentbehandling og rapportering både eksternt og internt.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Vi søker natursteinsarbeider
Anleggsgartnerfirma Strandman AS
Vi er i vekst, og vi ønsker derfor å øke vår satsing på naturstein og styrke vår kompetanse innen dette fagområdet. Vi søker derfor etter faste ansatte i 100% stillinger som natursteinsarbeidere. Strandman er kjent for kvalitet og godt håndverk. Vi ønsker å bygge videre på stolte håndverkstradisjoner og styrke vår kompetansen og kapasitet på natursteinsarbeider.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

POWER Tønsberg søker superselgere
Power Tønsberg
Drives du av resultater? Elsker du følelsen av å være best? Da bør du lese videre, for nå har du muligheten til å bli en del av vinnerlaget på POWER Tønsberg!!
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Vi søker sous chef til vår restauant på Tønsberg brygge!
Paparazzi AS
Paparazzi ser etter en kreativ og dyktig sous chef. Vi søker deg som ser etter en jobb der man kan lære, utvikle og utfordre seg selv. Vi søker deg som vil være med å videreutvikle og kvalitetsikre vårt konsept. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med variert arbeidstid og arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø i et bra team som har som ambisjon å være best på matopplevelser i Tønsberg og Vestfold.
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Deltidsstilling
Slagenveien Autosenter As
Fast deltidsstilling. Annenhver helg. Avløsning ved sykdom og ferier. Send CW og informasjon på mail til: arne.mjos@circlekeurope.com
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vikariat som pedagog ved tilrettelagt avdeling AHT, Restaurant- og matfag
Greveskogen videregående skole
Ved tilrettelagt avdeling AHT, har vi behov for en vikar i 100% stilling som pedagog. Stillingen har oppstart etter avtale og videreføres ut ifra behov. Tilsettingen er under forutsetning av pågående behov ved avdelingen. Hovedarbeidsoppgaver og ansvarsområder
Registrert : 11-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020