Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Norsk Gjenvinning Renovasjon søker fremoverlent HMSK- og HR sjef
Norsk Gjenvinning Renovasjon AS
Norsk Gjenvinning Renovasjon er en ledende aktør innen renovasjon i både Sverige og Norge. HMSK- og HR området skal styrkes, og vi søker derfor en proaktiv HMSK- og HR sjef. Vi ser etter deg som er fremoverlent, faglig sterk, nysgjerrig og motivert for å drive selskapet fremover innen fagområdet. Du vil inngå i en kompetent og tverrfaglig ledergruppe. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør. Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Miljøterapeut
Tønsberg kommune Barnevern administrasjon
Barneverntjenesten i Tønsberg er en virksomhet organisert i kommunlaområdet Oppvekst og læring. Barneverntjenesten har ca. 70 ansatte fordelt på ulike avdelinger. Avdeling stab og kvalitet, avdeling forebyggende og mottak, avdeling undersøkelse og oppfølging, avdeling omsorg, ettervern og Temfa, avdeling familieteam og Barnevernvakta i Vestfold. Stillingene er organisert i avdeling forebyggende og mottak og vil i hovedsak ha arbeidssted ute på skolene og i kontakt med barn, ungdom og familier, samt samarbeidsinstanser. Hovedarbeidsoppgaver:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Er du vår nye hudterapeut i Tønsberg
Tittins hudpleieklinikk
Tittins hudpleieklinikk i Tønsberg søker hudterapeut i 50-80% stilling. Vi er en veletablert klinikk i vekst og søker en hudterapeut med fagkunnskap og stor interesse for hudhelse. Vår filosofi: Kvalitet og kompetanse innen behandlinger og produkt-kunnskap er essensielt. Kunden skal oppleve å bli ivaretatt på best mulig måte. Vi fokuserer på hudhelse og velvære. Dermed ønsker vi deg med utdanning i hudpleiefaget, sterk interesse for kundeservice og gjerne med (litt) erfaring. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Solid selskap i vekst søker dyktig FORMANN
iBygg AS
Hos iBygg har vi økende oppdragsmengde og vi trenger nå en dyktig formann med på laget. Er du klar for nye, spennende oppgaver? Arbeidsoppgaver:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Omega Holtan søker selger av elektrotjenester
Omega Holtan AS
Omega Holtan AS er i sterk vekst og skal styrke organisasjon med en salgsingeniør til hovedkontoret i Tønsberg. Du er en fremoverlent selger og relasjonsbygger. Tjenestene selges landsdekkende og du får ansvar for kundeoppfølging, utvikling og salg av selskapets tjenester innen inspeksjon- og rådgivningstjenester, samt undervisningsutstyr. Reisevirksomhet er en stor del av hverdagen, og du vil jobbe med videreutvikling av eksisterende kundeportefølje, samt utvikling av porteføljen gjennom aktivt salg til nye kunder blant de største bedriftene i Norge.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 03-11-2021

Lege til Maribu og Marie Treschow sykehjem
Lovisenberg Omsorg, Maribu AS
Er du lege med erfaring som nå ønsker å oppleve eller lære noe nytt?Da håper vi at du vil bli en del av laget på Maribu og Marie Treschow!Lovisenberg Omsorg drifter Maribu og Marie Treschow på vegne av Tønsberg kommune.Maribu holder til like ved Ringshaugstranden på Tolvsrød og har 46 beboere. 19 av plassene er spesialplasser for personer med demens. 27 av plassene er på somatisk avdeling.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Spennende muligheter hos Borgerskogen Dekksenter
Manpower
I samarbeid med Borgerskogen Dekksenter søker vi etter motiverte dekkarbeidere. Trives du med høy effektivitet og ønsker å bidra? Da kan dette være jobben for deg! Arbeidstid kan variere og det kan være perioder med høy aktivitet så vi søker deg som er fleksibel for ulike arbeidstider. Har du erfaring med dekkskift av lastebiler vil det være en fordel. Flott mulighet for deg som er ansvarsfull og selvstendig, og det vil være langsiktige muligheter for rett person. Oppstart vil være snarest.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Kunne du tenke deg variert arbeidsdag med montering, tekniske oppgaver, kundepleie og salg?
Sector Alarm AS
Sector Alarm vokser her hjemme og i Europa, og er en av Norges største, og kanskje mest ukjente suksesshistorier. Vi er helt avhengig av de riktige menneskene for å ta nye steg, og ser nå etter en ny alarmmontører i Vestfold. Som vår alarmmontør vil du være sikkerhetseksperten som skal skreddersy alarmløsninger for våre kunder. Ditt viktigste bidrag er at våre kunder får en sikkerhetsløsning som er optimal for deres bolig eller bedriftslokale, slik at de føler seg trygge i hjemmet eller på jobb.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Spennende stillinger som Miljørådgivere
Asplan Viak AS Tønsberg og Sandvika
Vår oppdragsmengde er økende, og vi har behov for å styrke vårt team innen miljørådgivning. Vi søker deg som liker utfordringer, er faglig dyktig og gjerne har noen års erfaring. Vår styrke er tverrfaglig samarbeid og vi søker deg som liker å jobbe for å fremme bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene derfor er bærekraft viktig for oss.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Vi søker Regnskapsmedarbeider til populær interiørbutikk
Interiørbutikken AS - Tønsberg
Vi i IN-teriørbutikken søker ny Regnskapsmedarbeider. Vi leter etter deg som har noen års erfaring innen økonomi og kontormedarbeider. Dette er en stilling som tar for seg alt innen regnskap, fra A-Å i tillegg til at man har ansvaret for alt innen kontor. Dette beskriver deg:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021