Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi trenger fingernemme montører for TOP TEMP AS
TOP TEMP AS
Vi trenger fingernemme montører Det er ingen grunn til å gjøre ting mer komplisert enn de er - keep it simple. Det viktigste er at resultatet blir bra. Har du erfaring og trives med linjeproduksjon? Liker du å jobbe konsentrert, fokusert og effektivt? Er du opptatt av nøyaktighet og detaljer? Du trives med finmotorisk fingerarbeid? Kan du svare på spørsmålene over, så kan det være deg vi leter etter til montasje av elektronikk-komponenter hos kunde sentralt i Vestfold. Det er ikke krav til fagkompetanse innen elektronikk, men interesse eller erfaring er ingen ulempe.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Lederambisjoner og erfaring med regnskap? Vi søker Teamleder til en av foregangsbedriftene innen moderne regnskap for OPUS CONSULTING AS
OPUS CONSULTING AS
Lederambisjoner og erfaring med regnskap? Vi søker Teamleder til en av foregangsbedriftene innen moderne regnskap Sand Økonomi er blant de fremste innen moderne og effektiv regnskapsproduksjon og økonomistyring. Selskapet opplever sterk vekst og har store vekstambisjoner for de kommende år. I den forbindelse søker vi nå etter en relasjonsorientert teamleder til selskapets avdelingskontor i Tønsberg i Vestfold. Sand Økonomi Tønsberg har på få år rukket å bli en viktig bidragsyter i selskapet. Kontoret teller i dag 8 ansatte og kan skilte meg et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 19-04-2019

Spesialsykepleier / Sykepleier for Medisinsk klinikk, Medisinsk post 1 AB Barn og Ungdom
Medisinsk klinikk, Medisinsk post 1 AB Barn og Ungdom
Spesialsykepleier / Sykepleier Spesialsykepleier / Sykepleier Fast 90 % stilling.Tiltredelse 17.06.19. Ved barn og ungdom 1AB er barnet i fokus. Vi tar imot barn og ungdom opptil 16 år, som henvises fra egen lege eller legevakt som øyeblikkelig hjelp. Barn og ungdom legges inn med medisinske, ortopediske, generelle kirurgiske og øre-nese-hals (ØNH) lidelser. Vi tar imot planlagte og akutte innleggelser. Barne- og ungdomssenteret har erfarne barnepleiere, sykepleiere, og spesialsykepleiere innen barn, diabetes, onkologi, intensiv, psykiatri og uroterapi.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vi søker etter kjøttskjærere for Randstad AS
Randstad AS
Vi søker etter kjøttskjærere For kunder i Tønsberg distriktet søker vi skjærere til næringsmiddelindustrien. Arbeidsoppgavene vil fortrinnsvis være skjæring av kylling og and eller skjæring av storfe og svin, marinering, pakking og vasking. Arbeidet kan være fysisk tungt, og krever effektivitet og høyt arbeidstempo. God fysikk er derfor avgjørende for egen trivsel og helse.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Elektrikere søkes for kort/langvarige prosjekter for NORDIC ELEKTRO CONSTRUCTION AS
NORDIC ELEKTRO CONSTRUCTION AS
Elektrikere søkes for kort/langvarige prosjekter Nordic Elektro Construction AS (NEC) er en leverandør av rekruttering- og bemanningsløsninger til bygg- og anleggsbransjen. Vi er et norsk bemanningsforetak, eid av et svensk konsern med årelang erfaring innen elektro installasjon og bemanningsløsninger i flere bransjer. Våre konsulenter har lang erfaring innen bemanningsbransjen og solid fagkompetanse i bygg- og anleggsbransjen. NEC er et mindre selskap som gir en rask oppfølging av både kunder og medarbeidere.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Erfaring fra regnskap? Ønsker du å jobbe i et lite selskap i vekst nær Tønsberg? for VÅRDAL ARKITEKTER AS
VÅRDAL ARKITEKTER AS
Erfaring fra regnskap? Ønsker du å jobbe i et lite selskap i vekst nær Tønsberg? INFORMASJON OM STILLINGEN 12 måneders vikariat i 80% stilling med mulighet til fast ansettelse. Vi søker en selvstendig og erfaren medarbeider til å ta ansvar for regnskap, lønn og andre administrative oppgaver i vårt selskap.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019

Rådgiver/Førstekonsulent til Avdeling kontorfag, Vestfold.100 % fast stilling for Barne-, ungdoms- og familieetaten
Barne-, ungdoms- og familieetaten
Rådgiver/Førstekonsulent til Avdeling kontorfag, Vestfold.100 % fast stilling Jobbnorge ID: 166761Avdeling KontorfagAvdeling kontorfag er en regional avdeling med for tiden 32 ansatte og kontorsteder i alle regionens fylker.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Tannlegestilling - Borgejordet tannklinikk, Larvik for VESTFOLD FYLKESKOMMUNE TANNHELSESEK
VESTFOLD FYLKESKOMMUNE TANNHELSESEK
Tannlegestilling - Borgejordet tannklinikk, Larvik Arbeidssted: Arbeidssted er for tiden Borgejordet tannklinikk. Ved Borgejordet tannklinikk jobber du blant totalt 4 tannleger, 2 tannpleiere og 6 tannhelsesekretærer. Klinikken har nytt og moderne utstyr, 6 behandlingsrom og betjent resepsjon. Stillingsopplysninger: Fast tannlegestilling, 100 prosent. Vi søker en dyktig tannlege med stor faglig interesse som ønsker å bidra til å løse tannhelsesektorens samfunnsoppdrag. Du har pasienten i fokus, jobber effektivt og har gjerne erfaring fra tilsvarende jobb.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 10-04-2019

Sommervikarer/tilkallingsvikarer/Faste helger for Klinikk psykisk helse og rusbehandling, Psykiatrisk Fylkesavdeling, Akuttseksjonene
Klinikk psykisk helse og rusbehandling, Psykiatrisk Fylkesavdeling, Akuttseksjonene
Sommervikarer/tilkallingsvikarer/Faste helger Org. nr: 975326209 Stillingsident: 4044055112 Presentasjon av stillingen: Psykiatrisk fylkesavdeling (PFA) gir et voksenpsykiatrisk tjenestetilbud på sykehusnivå for Vestfold fylkes befolkning og er den største avdelingen i Klinikk Psykisk Helse og Rusbehandling. Avdelingen består av i alt 6 sengeposter av varierende størrelse og 6 spesialpoliklinikker. Akuttfunksjonene er lokalisert i Tønsberg ved sykehuset, langtidsenheter inkl.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 26-03-2019

Rådgiver - Jurist for Kriminalomsorgen region sør
Kriminalomsorgen region sør
Rådgiver - Jurist Jobbnorge ID: 165412Om stillingen Rådgiver - Jurist straffegjennomføring ved friomsorgen - 2 faste 100% stillinger.Det er ledig 2 faste stillinger som rådgiver/jurist ved Vestfold friomsorgskontor fra 1. mai 2019. Stillingene deles mellom Vestfold og Telemark friomsorgskontor og arbeidsoppgaver fra begge enheter må derfor påregnes. Noe reisevirksomhet mellom enhetene må også påregnes. Ved behov, vil stillingene også kunne dekke relevante arbeidsoppgaver ved Buskerud friomsorgskontor.
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019