Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Seniorrådgiver i Sør-Øst politidistrikt - Politiets Sikkerhetstjeneste for Politiet, Sør-Øst pd
Politiet, Sør-Øst pd
Seniorrådgiver i Sør-Øst politidistrikt - Politiets Sikkerhetstjeneste I Sør-Øst politidistrikt er PST lokalisert i Tønsberg, Skien, Drammen og Hønefoss. Ved PST Sør-Øst er det ledig en fast stilling som seniorrådgiver med tiltredelse snarest.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Midlertidig stilling som konsulent for Fylkesmannen i Vestfold
Fylkesmannen i Vestfold
Midlertidig stilling som konsulent Jobbnorge ID: 160557Om stillingenHos Fylkesmannen i Vestfold er det ledig 60 % stilling som konsulent i Miljø- og samfunnssikkerhetsavdelingen. Stillingen vil være et engasjement på 3 måneder, med mulighet for forlengelse og eventuelt fast stilling.ArbeidsoppgaverSortere og scanne inn bilder fra naturvernområdene og statlige frilufttområder, samt gjøre bildene tilgjengelig både for saksbehandlere internt og for allmennheten eksternt. Dette innebærer utlegging på arkivsystemet ephorte, nettsider, fagdatabaser, Wikipedia mm.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Planlegger Linjen Tønsberg - Område Oslokorridoren for Bane NOR SF
Bane NOR SF
Planlegger Linjen Tønsberg - Område Oslokorridoren Liker du å planlegge ?
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Politioverbetjent evenetuelt politibetjent 3 i Sør-Øst politidistrikt - Politiets Sikkerhetstjeneste for Politiet, Sør-Øst pd
Politiet, Sør-Øst pd
Politioverbetjent evenetuelt politibetjent 3 i Sør-Øst politidistrikt - Politiets Sikkerhetstjeneste I Sør-Øst politidistrikt er PST lokalisert i Tønsberg, Skien, Drammen og Hønefoss. Ved PST Sør-Øst er det ledig et vikariat i perioden snarest tom 12.01.20 som politioverbetjent event politibetjent 3 .
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Planlegger Linjen Tønsberg for Bane NOR
Bane NOR
Planlegger Linjen Tønsberg Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Foretaket har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom. Bane NOR har det operative koordineringsansvaret for sikkerhetsarbeidet og operativt ansvar for samordning av beredskap og krisehåndtering.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Sykepleier til Nes sykehjem for Tønsberg kommune SIT, Nes sykehjem
Tønsberg kommune SIT, Nes sykehjem
Sykepleier til Nes sykehjem Hei alle flotte sykepleiere der ute som søker nye utfordringer, vi er på jakt etter dere! Vi, det er Nes sykehjem som  ligger nydelig til nær sjøen på Husvik, bare noen få kilometer fra Tønsberg sentrum.Sykehjemmet vårt har 76 institusjonsplasser og 25 plasser for personer som trenger døgnbemannet omsorgsbolig.Vi har avdelinger for pasienter med langtidsvedtak, korttid og rullering i tillegg til et dagsenter for personer med demens.Sykehjemmet har god fagkompetanse hos personalet og vi har egen sykehjemsoverlege i 100% fast stilling.Vi er opptatt av stadig å jobbe f
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 06-12-2018

Prosjektmedarbeider til marineteknisk salgssupport for DESMI
DESMI
Prosjektmedarbeider til marineteknisk salgssupport DESMI Pumping Technology A/S er en global bedrift som har spesialisert seg i å utvikle, produsere, selge og servisere pumpeløsninger til marine-, offshore- og industrivirksomheter, samt miljøutstyr for oljeoppsamling. Bedriften ble etablert i 1834 og beskjeftiger i dag over 700 medarbeidere fordelt på 28 destinasjoner i 14 land.DESMI Pumping Technology A/S' produkter og systemer selges til mer end 100 land fordelt på seks kontinenter.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Tannhelsesekretær - vikariat- Haugar tannklinikk, Tønsberg for Vestfold Fylkeskommune
Vestfold Fylkeskommune
Tannhelsesekretær - vikariat- Haugar tannklinikk, Tønsberg Vil du være med å utvikle Vestfold sammen med 2.200 dyktige og engasjerte kollegaer? Vestfold fylkeskommune har ansvar for oppgaver innen bla videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveier, samfunnsutvikling, regional- og arealplanlegging.Opplysninger om virksomhetenTannhelsesektoren i Vestfold har tilsammen 140 ansatte i 14 moderne tannklinikker. Vi legger stor vekt på faglig utvikling og vi krever full innsats i en, til tider, hektisk hverdag.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Greveskogen vgs - 84% midlertidig rådgiverstilling for Vestfold Fylkeskommune
Vestfold Fylkeskommune
Greveskogen vgs - 84% midlertidig rådgiverstilling Vil du være med å utvikle Vestfold sammen med 2.200 dyktige og engasjerte kollegaer? Vestfold fylkeskommune har ansvar for oppgaver innen bla videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveier, samfunnsutvikling, regional- og arealplanlegging.Opplysninger om virksomhetenGreveskogen videregående skole ligger på Eik rett utenfor Tønsberg sentrum omgitt av vakker natur og idrettsanlegg. Vi er en skole med ca.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Teknikmagasinet Farmandstredet søker selgere til julehandelen! for Teknikmagasinet
Teknikmagasinet
Teknikmagasinet Farmandstredet søker selgere til julehandelen! Vi søker flere toppselgere til høsten og julehandelen til vår butikk Farmandstredet! Stillingen er ekstra ved behov som kan innebære mange arbeidstimer i desember og muligheter for å jobbe før desember. For riktig person finnes det også en god mulighet for å fortsette som ekstrahjelp etter jul. Arbeidstidene er både på dag, kveld og helg ved behov.  Som selger på Teknikmagasinet møter du massevis av kunder hver dag som skal behandles med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018