Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Anleggsgartner for SYKEHUSET I VESTFOLD HF
SYKEHUSET I VESTFOLD HF
Anleggsgartner Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4102072349 Presentasjon av stillingen: Byggteknisk avdeling inngår i Servicedivisjonen som leverer interne tjenester til Sykehuset i Vestfold HF. Avdelingen skal serve sykehuset med enkeltoppgaver innen bygnings- og vedlikeholdsarbeid, reparasjoner av utstyr som brukes på sykehuset og uteareal i alle lokasjoner. Avdelingen har også ansvaret for brannteknikk og sikkerhet på alle bygninger i samarbeid med elektroavdelingen. Byggteknisk i Tønsberg søker nå en anleggsgartner eller gartner med fagbrev eller lang relevant erfaring innen fagområdet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekaniker for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekaniker YIT Norge AS søker nå lærling innen Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker faget, med tekniske ferdigheter, og interesse for å skru på asfaltmaskiner til vårt Sentralverksted Sør i Tønsberg. Med muligheter for tilbud om fast arbeid etter endt læretid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Ønsker du å bli en del av vårt Client Performance team? for Onyx CenterSource
Onyx CenterSource
Ønsker du å bli en del av vårt Client Performance team? Onyx CenterSource AS søker en Client Performance/kunderådgiver til vårt team i Tønsberg. Client Performance teamet består av 10 engasjerte medarbeidere og er en del av den globale avdelingen, Client Service. Stillingen rapporterer til Sr. Manager.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker for YIT NORGE AS
YIT NORGE AS
Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker YIT Norge AS søker nå lærling innen Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker faget, med tekniske ferdigheter, og interesse for å skru på asfaltmaskiner til vårt Sentralverksted Sør i Tønsberg. Med muligheter for tilbud om fast arbeid etter endt læretid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Lakkerer for MØLLER BIL VESTFOLD AS
MØLLER BIL VESTFOLD AS
Lakkerer Møller Bil Tønsberg søker etter en dyktig lakkerer/Smart-reparatør! SMART betyr i denne sammenhengen "Small Area Repair Technique" og går ut på å reparere små skader i lakk, karosseri, glass og interiør. Som SMART-reparatør vil du i stor grad jobbe selvstendig og må selv ta en del av ansvaret for å skape din egen hverdag, i tett samarbeid med dyktige kollegaer på logistikk og servicemarkedet. Du må trives med å jobbe i et til tider hektisk arbeidsmiljø.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 13-07-2019

Driftsansvarlig - Biovarme for FANEBUST MASKIN AS
FANEBUST MASKIN AS
Driftsansvarlig - Biovarme Hvem vi ser etter Vi søker en selvstendig, positiv og motivert person som ønsker å jobbe innenfor et spennende og fremtidsrettet område - Fossilfrie byggeplasser. I løpet av kort tid vil det bli forbudt å varme opp byggeprosjekter ved hjelp av fossil varme. Personen vi ser etter skal drifte og vedlikeholde varmeanlegg som går på biobrensel og leverer midlertidig varme til byggeprosjekter på anleggsplasser. Personen vil operere som prosjektleder for varmeleveransen og opprettholde kommunikasjonen med byggeledelsen.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Kundeservice/tilbud/ordrebehandler for AIWELL AS
AIWELL AS
Kundeservice/tilbud/ordrebehandler Arbeidsoppgaver Sentralbord Lage tilbud på forespørsler Lage ordre bekreftelser. Bindeledd mot produksjon. Avtale leveranse med kunde. Følge opp tidligere sendte tilbud. Avtale og tilrettelegge møteplaner for selgere Søke nye prosjekter via ulike portaler (f.eks. Doffin) Sende ut informasjon, samt ringe for informasjon/avtaler. Lage statistikker og oppfølging iht.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Er det deg vi leter etter? for MARITIM HOTELL AS
MARITIM HOTELL AS
Er det deg vi leter etter? Vi trenger en blid resepsjonist som kan starte snart. Vi ser etter deg som snakker norsk og engelsk flytende. Ønskede kvalifikasjoner: ¿ Svare innkommende telefoner og e-post. ¿ Inn/utsjekking ¿ Booking ¿ Hjelpe til med frokosten (Lage mat, sette ut og opprydning) ¿ Hjelpe til med renhold etter behov ¿ Vise service mot våre gjester ¿ Løsningsorientert ¿ Beherske norsk/engelsk ¿ Fleksibel til å hjelpe til med andre arbeidsoppgaver, utenom resepsjonsarbeid. ¿ Flink med mennesker og kan takler stress.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 13-07-2019

Helsesekretær for Sykehuset i Vestfold HF
Sykehuset i Vestfold HF
Helsesekretær Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4102042910 Presentasjon av stillingen: Stillingen er ledig snarest. Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Avdelingsleder for FEIRING BRUK AS
FEIRING BRUK AS
Avdelingsleder Er du Vestfolds fremste entreprenør ? Feiring Vestfold ble etablert i 2017, og skal utvikle Feirings posisjon i markedet. Konsernet har store ambisjoner for regionen. Med unike muligheter, og en av markedets fremste aktører i ryggen, vil du være med å lede Feiring Bruk inn i en svært spennende tid. Avdelingen er under etablering. Du vil samarbeide tett med våre produksjonsteam, øvrig avdelinger, men også med lokale partnere og myndigheter. Samtidig vil du være vår viktigste ressurs mot alle våre kunder i regionen.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 30-07-2019