Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider fast stilling 80 % for TØNSBERG KOMMUNE ØVRE BOGENVEI BOTI
TØNSBERG KOMMUNE ØVRE BOGENVEI BOTI
Helsefagarbeider fast stilling 80 % Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Virksomhet psykisk helse og miljøarbeid i Tønsberg kommune tilbyr tjenester til mennesker med ulike funksjonshemminger, BPA og privat avlasting, i tillegg til rus, psykiatri og ambulerende tjenester. I et av våre enetiltak, trenger vi helsefagarbeider i 80 % fast stilling. Stillingen er turnus, med arbeid hver 3. helg. Selvbestemmelse og mestring er viktige verdier i vårt arbeid, og vi jobber hver eneste dag for å finne mulige løsninger for at våre beboere skal ha en meningsfull hverdag.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Teknisk Leder Motorsykkel for ULVIKEN MOTORSENTER AS
ULVIKEN MOTORSENTER AS
Teknisk Leder Motorsykkel Ønskede Kvalifikasjoner: Fagbrev i Lette/tunge kjøretøy eller MC mekaniker. Jobbet min. 3 av de siste 7 årene på et godkjent verksted. Førerkort KL A B BE Trives i et hektisk arbeidsmiljø.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Moer Radio/TV-Service AS søker servicetekniker for Moer Radio/TV-service AS
Moer Radio/TV-service AS
Moer Radio/TV-Service AS søker servicetekniker Moer Radio/TV-Service søker servicetekniker i fast stilling f.o.m. 1.1.2020. Som servicetekniker hos oss vil du i hovedsak utføre servicereparasjoner på TV/Audio fra bransjens produkter, men også innregistrere servicer. Kundebehandling over disk samt over telefon er også en del av det daglige arbeidet. Ny medarbeider må ha god datakunnskap, systemforståelse og stå på vilje. Egenskaper: Pålitelig, selvgående, utadvendt, strukturert, effektiv, serviceinnstilt.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-11-2019

Rådgiver kulturarv - 2 års varighet for Fylkesmannen i Vestfold
Fylkesmannen i Vestfold
Rådgiver kulturarv - 2 års varighet Har du kjennskap til bygningsvern, planarbeid og saksbehandling?Kulturarv søker en effektiv, ryddig og sosial rådgiver omgående. Sektor for kultur, regional identitet, idrett og frivillighet skal gjennom forvaltning og tjenesteutvikling bidra til å videreutvikle områdene kulturarv, fylkesbiblioteket, kunst, kultur, idrett, friluftsliv og frivillighet. I seksjon kulturarv, er det ledig en 100 % stilling som rådgiver (50 % vikariat og 50 % prosjekt) for en periode på 2 år med mulighet for forlengelse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

ENGASJERT OG MEDARBEIDER MED GLIMT I ØYET for SOFIES VILLA TØNSBERG AS
SOFIES VILLA TØNSBERG AS
ENGASJERT OG MEDARBEIDER MED GLIMT I ØYET Vår butikk på 400 m2 på Kilen i Tønsberg søker etter en positiv, smilende og resultatorientert medarbeider med høy arbeidsmoral og som vi kan tenke langsiktig med. Du har stor interesse for klær, mote og interiør. Vi kan tilby en stilling i et dynamisk, trivelig og hektisk arbeidsmiljø. Gode lønnsmuligheter og personalordninger. Stillingen er en 50% med muligheter for mer for den riktige. Vi er et sprudlende team som elsker jobben vår og alle de herlige kundene.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019

ENGASJERT MEDARBEIDER MED GLIMT I ØYET for SOFIES VILLA TØNSBERG AS
SOFIES VILLA TØNSBERG AS
ENGASJERT MEDARBEIDER MED GLIMT I ØYET Vår butikk på 400 m2 på Kilen i Tønsberg søker etter en positiv, smilende og resultatorientert medarbeider med høy arbeidsmoral og som vi kan tenke langsiktig med. Du har stor interesse for klær, mote og interiør. Vi kan tilby en stilling i et dynamisk, trivelig og hektisk arbeidsmiljø. Gode lønnsmuligheter og personalordninger. Stillingen er en 50% med muligheter for mer for den riktige. Vi er et sprudlende team som elsker jobben vår og alle de herlige kundene.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019

Trafikkbetjent / Vaktleder Tønsberg parkering for TØNSBERG PARKERING
TØNSBERG PARKERING
Trafikkbetjent / Vaktleder Tønsberg parkering Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Tønsberg parkering har som hovedmål å utvikle og drive kundevennlig parkering og tilby kundene brukervennlig parkerings -- tekniske løsninger . Vi skal forestå drift av all avgiftsparkering på offentlig vei, herunder også parkeringsplasser og gratisparkeringsplasser i Tønsberg kommune.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Personalsjef for TUNSBERG BISPEDØMMEKONTOR
TUNSBERG BISPEDØMMEKONTOR
Personalsjef Org. nr: - Stillingsident: 4068641206 Presentasjon av stillingen: Tunsberg bispedømmeråd ønsker å styrke sin personaladministrasjon og lyser ut stillingen som personalsjef. Tunsberg bispedømme består av fylkene Buskerud og Vestfold. Bispedømmekontoret har rådgivende, strategiske og forvaltningsmessige oppgaver for Tunsberg biskop og Tunsberg bispedømmeråd. Kontoret ledes av stiftsdirektør og har 15 ansatte. Det er ca. 120 prestestillinger i bispedømmet. Tunsberg bispedømmekontor ligger i Tønsberg.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 17-11-2019

Sykepleierstudent for Sykehuset i Vestfold HF
Sykehuset i Vestfold HF
Sykepleierstudent Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4143204051 Presentasjon av stillingen: Ledig omgående og kandidater blir vurdert fortløpende. Pasientgruppene består blant annet av pasienter med lungebetennelse, urinveisinfeksjoner, sepsis, hudinfeksjoner, endokarditt, mage/tarminfeksjoner, tuberkulose, hjernehinnebetennelse og tropesykdommer.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Vi søker bussførere til 80% fast stilling, samt tilkalling i Tønsberg for Unibuss AS
Unibuss AS
Vi søker bussførere til 80% fast stilling, samt tilkalling i Tønsberg Vi søker nå etter førere som ønsker å jobbe 80% fast eller som tilkalling. Vi søker etter blide, pålitelige og serviceinnstilte førere som vil bære Unibuss sin uniform med yrkesstolthet. Som bussfører har du et stort ansvar for å bringe kunder trygt og ansvarsfullt frem, med fokus på god kundebehandling og service. Du har: Et høyt kundefokus og god serviceinnstillingPositiv holdning til skiftarbeidEvne til å takle de utfordringer som måtte oppståFørerkort for buss kl.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019