Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du oppleve Norge i sommer? Bli med på sommerturné som Brand Ambassador!
Face2Face
Bli med på sommerturné! Dette er en spennende og unik mulighet for deg som i sommer 2022 ønsker å opparbeide deg relevant erfaring, tjene opp penger, eller bygge karriere innenfor kommunikasjon, markedsføring, ledelse og salg! Vi søker deg som har mulighet til å jobbe fem uker eller mer i sommer. For rett person kan det finnes muligheter for videre nasjonal og internasjonal karriere etter sommeren! Er du klar for en unik og spennende erfaring? Hvem er vi?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

Våre kunder fortjener det mest ikoniske baderommet! Vil du være med å skape det?
INR NORGE AS
Kundekonsulent - vikariat  Vi som jobber i INR Norge er alle engasjerte folk som er stolte av produktene våre og jobben vi gjør. Dagene er varierte og til tider hektiske, noe vi møter med godt humør og stå på vilje. Her er det høyt under taket, mye latter og stor vilje til å hjelpe hverandre. Trigges du av dette så er du kanskje akkurat den vi ser etter:    Ansvarsområder: 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Er du praktisk og teknisk anlagt? Mobilreperatør søkes
Altommobil - As Larvik Engro
**Er du praktisk og teknisk anlagt?**Og er du flink med mennesker? Som person strekker du deg langt for å finne gode løsninger for kunden. Du trives sammen med kunder og kollegaer, er en relasjonsbygger, serviceinnstilt og samarbeidsvillig. Du er i ditt ess når du får bryne deg på tekniske løsninger og liker å ha mange baller i luften. Som Mobiltelefon Reparatør og kundebehandler er du vårt ansikt ut mot kunden og skal bidra med teknisk service på lokasjon i tønsberg på Farmanstredet Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Brenner du for lederskap?
Tønsberg kommune Boliger for mestring og fysisk helse
Virksomhet boliger for mestring og fysisk helse i Tønsberg kommune består av 9 avdelinger som tilbyr tjenester til mennesker over 20 år med ulike funksjonshemminger, utviklingshemminger og ervervede skader. Tjenestene tilbys i døgnbemannede boliger, enetiltak og i avlastningsboliger. I tillegg har virksomheten et vikarsenter. Vi har ledig 100% fast tjenestelederstilling i Grevinneveien og Øvre Bogenvei.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Lederstøtte
Akuttsenter - kontor, Sykehuset i Vestfold HF
Akuttsenteret er en fellesfunksjon som er organisert i Medisinsk klinikk. Senteret består av 5 seksjoner som 3. november 2021 flyttet inn i nytt sykehusbygg.Vårt arbeid med mottak av akutt syke pasienter bygger på prinsipper som fleksibilitet, kunnskapsbasert praksis og en forståelse av at kvalitet skapes ved tverrfaglig samhandling og respekt.  Lederstøtte er en stabsfunksjon og nærmeste leder er seksjonsleder.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Servitører og Runnere for snarlig tiltredelse
Esmeralda
Esmeralda søker servitører og Runnere for snarlig tiltredelse. Esmeralda er svært populær og vi har som oftes fulle hus gjennom hele uken. Vi søker medarbeidere med erfaring, men er du rett person kan vi gi deg den opplæringen du trenger. du må være fylt tyve år. Er du mellom atten og tyve, merker du søknaden med "runner" Arbeidstid er alle dager, vi tilrettelegger vakter så det passer deg, ukedager og helger, dagtid og kveldstid. Vi finner den stillingsprosenten du ønsker. Godt arbeidsmiljø. Hyggelige kolleager. Er dette noe for deg?
Registrert : 02-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Økonomiansvarlig Proff1 Montasjemateriell Tønsberg AS
Proff1 Montasjemateriell Tønsberg AS
Proff1 Montasjemateriell Tønsberg AS søker faglig dyktig økonomiansvarlig. Vil du være med å styre økonomifunksjonen i et godt etablert og voksende selskap så ønsker vi å høre fra deg. Arbeidsoppgaver Regnskapsføring fra a-åLønnsarbeidMånedsavslutning, rapportering, budsjettering og avstemmingGjennomføre kostnads- og lønnsomhetsanalyserUtarbeide og følge opp KPIer for drift og virksomhetsstyringAnnet forfallent arbeid Stillingen rapporterer til daglig leder og styret.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Senterleder til Family Sports Club Tønsberg søkes!
Family Sports Club
Family Sports Club søker ny senterleder til Tønsberg Gressbanen! STILLINGENS ANSVAR OG MYNDIGHET:
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Bilglassmontører ønskes til anerkjent merkeforhandler i Tønsberg
CBA Fagformidling AS
For vår kunde i Vestfold søker vi nå etter en dyktig bilglassmontør for snarlig oppstart. Dette er først og fremst ett vikariat frem til sommeren midten av Juni, men kan bli lenger
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

El-takst- fagperson med elektrokompetanse
Omega Holtan
Rejlers/Omega Holtan AS er i vekst og vi ønsker å styrke organisasjonen med El-takst-kompetanse ved kontoret i Tønsberg. Det er viktig for oss at du er faglig interessert og engasjert, og at du vil være med å videreutvikle selskapet. Du vil bli en del av et sterkt elektrofaglig miljø! Primæroppgaver vil være eltakst og bistand i avdelingen med din fagkompetanse. Økende oppdragsmengde innen eltakst, gjør at vi søker etter en dyktig fagperson med interesse for elektrofaget. Verditaksering, tilstandskontroller, skade og naturskadetaksering. Området som skal betjenes er Østlandet.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022