Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du elektriker/mekaniker med vedlikeholdserfaring?
Speira AS
Speira Holmestrand produserer valsede aluminiumprodukter (plater og bånd) så og si utelukkende basert på omsmelting i eget støperi av resirkulert og nytt aluminium. Ca. halvparten av produksjonen lakkeres i eget anlegg i Holmestrand før levering til kunde. Mer enn 95% av produksjonen går til eksport, først og fremst til kunder i Europa. Fabrikken sysselsetter ca. 400 medarbeidere og har døgnkontinuerlig drift. Vi styrker nå teamet med to stillinger som krantekniker / servicetekniker til Teknisk enhet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Prosjektstyringsleder Portefølje Sør
Bane NOR SF
Vår prosjektstyringsleder i portefølje Sør har gått videre til nye utfordringer internt og vi søker hans etterfølger.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Trives du i butikk og vil utvikle deg videre hos Normal Alti Farmandstredet?
NORMAL A/S
Normal Norge AS søker Assisterende Butikksjef til Farmandstredet! Vi vil påstå at vi arbeider i Norges mest spennende retailkonsept. Normal AS har vokst seg store på kort tid, og har de siste ti årene åpnet over 420 butikker i syv land. Den første butikken i Norge åpnet i 2017, og nå teller vi 130 butikker spredt over hele landet. Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli litt bedre kjent med Normal. Om rollen:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Vil du bli vår nye Accounting Manager?
Alektum Group | Norway
Vil du være med på en spennende reise i et veletablert og internasjonalt inkassoselskap hvor kunderelasjoner og våre kunders varemerke er i fokus? I Alektum Norges økonomiavdeling jobber det i dag 4 personer. Vi søker nå etter en ny Accounting Manager som vil ha det overordnede ansvaret for regnskapet i Norge samt personalansvar for teamet. Stillingen vil inngå i ledergruppen i Alektum og rapporterer til Director Group Accounting som sitter i Sverige. Arbeidsoppgavene og ansvarsområdet :
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Ser du for deg en karriere i dagligvarebransjen? MENY Stadiontunet søker varebestiller med ambisjoner!
MENY Stadiontunet
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Stadiontunet trenger vi en ny fulltidsansatt som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Som varebestiller i kolonialen vil du jobbe dag, kveld og helg. Oppstart: 1. januar 2023, men vi er villig til å vente på den rette.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Bastø Fosen søker matrosvikarer
Bastø Fosen AS
Matros Vi har behov for å øke vikar/avløserpoolen vår med flere dyktige matroser. Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 26-12-2022

Director - Sales and Market
Zirq Cables AS
Zirq Solutions is a company in the Norsk Gjenvinning Group, which is Scandinavia’s second largest recycling and environmental services company. Our mission is to accelerate the world’s transition to an efficient circular economy. The businesses of Zirq Solutions are recycling of cables, transformers, and medical waste through the daughter companies Zirq Cables AS and Zirq Medical AS.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Kreft - palliativsykepleier/sykepleier
Senter for kreft og blodsykdommer, Sykehuset i Vestfold HF
Vi styrker sykepleietjenesten til pasienter med kreft og hematologiske sykdommer og utlyser nyopprettede faste stillinger. De nye stillingene skal bidra til å sikre kvalitet i pasientbehandling og at vi for alle våre sykepleiere øker tid  til faglig utvikling.Spesialsykepleier/sykepleier 70-100%  i sengepostSpesialsykepleier/sykepleier 50-80% i poliklinikk med 20% - fjerde hver helg i sengepost 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Sykehjemslege -  sommervikarer
Kommuneoverlegen med ansvar for kliniske tjenester
Kommunen har 10 sykehjem, samt ett helsehus og en rehabiliteringsinstitusjon. Det er varierte avdelinger på sykehjemmene: Somatiske avdelinger, skjermet demensavdeling, forsterket demensavdeling og avdeling for eldre mennesker med utviklingshemming.På helsehuset er det ØHD/korttidsavdeling, lindrende avdeling og avklaringsavdelingen. På Presteløkka er det rehabiliteringsplasser.  Vi trenger derfor flere legevikarer for sommerferieavvikling.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Gruppeleder SNU gruppe 10% stilling
A-larm Bruker Og Pårørende Organisasjon
Som gruppeleder skal du forberede og lede SNU gruppe i Tønsberg. En gruppeleder skal ta initiativ til å tilrettelegge gruppens innhold innenfor den dynamikk og regler som SNU til enhver tid har, ulike temaer og problemstillinger innen en recoveryorientert praksis, samarbeide med kommune og det offentlige i kommunen. En gruppeleder oppfordres også å fremme frivillighetsarbeid, deltakere til SNU. Delta på samlinger og gruppeledermøter regionleder inviterer til. Krav til stillingen:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022