Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Avdelingsleder Barnehagemyndigheten
Oppvekst og kvalifisering
Org. nr: - Stillingsident: 4442589155 Presentasjon av stillingen: Som avdelingsleder for Barnehagemyndigheten har du ansvar for kommunens myndighetsoppgaver etter barnehageloven. Det innebærer blant annet å godkjenne og ha tilsynsansvar for alle barnehagene, både kommunale og private. Som leder for Barnehagemyndigheten bidrar du til helhetlig faglig utvikling og oppfølging av statlige og kommunale føringer for kvalitetsutvikling i barnehagesektoren i Larvik.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 08-11-2021

Norsk Gjenvinning Renovasjon søker fremoverlent HMSK- og HR sjef
Norsk Gjenvinning Renovasjon AS
Norsk Gjenvinning Renovasjon er en ledende aktør innen renovasjon i både Sverige og Norge. HMSK- og HR området skal styrkes, og vi søker derfor en proaktiv HMSK- og HR sjef. Vi ser etter deg som er fremoverlent, faglig sterk, nysgjerrig og motivert for å drive selskapet fremover innen fagområdet. Du vil inngå i en kompetent og tverrfaglig ledergruppe. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør. Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Er du miljøterapeut og ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø?
Borger AS
Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester og er i behov av flere ansatte.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Helsefagarbeidere
Hjemmetjenesten - avdeling Sentrum
Org. nr: - Stillingsident: 4440945467 Presentasjon av stillingen: Hjemmetjenesten søker etter dyktige helsefagarbeidere Som helsefagarbeider i hjemmetjenesten vil du være en del av et spennende og tverrfaglig miljø med andre dyktige helsefagarbeidere, fagutviklingssykepleier, kreftsykepleier, sårsykepleier og stomisykepleier. I tillegg vil du samarbeide tett med kommunens kreft- og demenskoordinator.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Har du erfaring med jobbsetting i ProCoSys?
MDE Norway AS
Qualifications Requirements Erfaring som jobbsetter for sorte disiplinerBeherske jobbsetting i ProcosysBeherske SAPPraktisk erfaringKunnskap om installasjonsvennlighetEffektiv og samarbeidsvilligMå kunne snakke og skrive flytende norsk DUE DATE: ASAP! LOCATION: Sandefjord, Oslo, Stavanger or Bergen, Norway DURATION: May/April 2022
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 05-11-2021

Platearbeider/sveiser
Bekkelund & Knutsen As
søker platearbeider/sveiser TIG og MIG
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021

Maskinfører/skogsarbeider
Færder kommune Drift og anlegg
Drift og Anlegg i Færder kommune søker Maskinfører/skogsarbeider i fast stilling på vei, skog og friområder som Utedrift har ansvar for.Arbeidsoppgavene i stillingen vil være:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 09-11-2021

Miljøterapeut
Tønsberg kommune Barnevern administrasjon
Barneverntjenesten i Tønsberg er en virksomhet organisert i kommunlaområdet Oppvekst og læring. Barneverntjenesten har ca. 70 ansatte fordelt på ulike avdelinger. Avdeling stab og kvalitet, avdeling forebyggende og mottak, avdeling undersøkelse og oppfølging, avdeling omsorg, ettervern og Temfa, avdeling familieteam og Barnevernvakta i Vestfold. Stillingene er organisert i avdeling forebyggende og mottak og vil i hovedsak ha arbeidssted ute på skolene og i kontakt med barn, ungdom og familier, samt samarbeidsinstanser. Hovedarbeidsoppgaver:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Helsefagarbeider / hjelpepleier (natt - faste stillinger)
Holmestrand kommune Roveveien 17
Roveveien 17 er en av åtte døgnbemannede botilbud i virksomhet voksenhabilitering. Virksomhet voksenhabilitering drifter også et aktivitetssenter og koordinerer støttekontakt- og avlastningstilbud. Boligen er lokalisert sentralt på Rove i Holmestrand. Fjellheisen gjør at det kun tar ca. fem minutter å komme seg fra togstasjonen til boligen. Det er god togforbindelse både retning Oslo og Tønsberg. Ved Roveveien 17 yter vi i dag tjenester til personer med ulike funksjonsnedsettelser og bistandsbehov med hovedvekt på utviklingshemming. Fakta om stillingene:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 04-11-2021

Helsefagarbeider, hjelpepleier, miljøterapeuter og studenter
Holmestrand kommune Roveveien 17
Roveveien 17 og 7-tallet er to av åtte døgnbemannede botilbud i virksomhet voksenhabilitering. Virksomhet voksenhabilitering drifter også et aktivitetssenter og koordinerer støttekontakt- og avlastningstilbud. Boligene er lokalisert sentralt på Rove i Holmestrand. Fjellheisen gjør at det kun tar ca. fem minutter å komme seg fra togstasjonen til boligen. Det er god togforbindelse både retning Oslo og Tønsberg. Ved  Roveveien 17 og 7-tallet yter vi i dag tjenester til personer med ulike funksjonsnedsettelser og bistandsbehov med hovedvekt på utviklingshemming.  
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 10-11-2021