Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår nye utvikler?
Lokura AS
Utvikler i et av Sandefjords mest spennende miljøer? Lokura AS er en del av et spennende selskapsmiljø i Rådhusgata i Sandefjord - dhub. Her fokuseres det mye på områdene miljø, sosialt ansvar og teknologi. Lokura AS tilbyr utviklings- og teknologitjenester til både søsterselskaper og andre bedrifter. Vårt hovedmarked er i Sandefjord og Vestfold. Vi søker deg som har:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 17-03-2020

Dekkarbeider
Dekkmesteren AS
Arbeidsoppgaver DekkomleggingSyns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Tilkallingsvikar søkes til våre personalrestauranter i Vestfold (Tønsberg, Sandefjord og Larvik)
Sodexo AS
Sodexo er den 19. største arbeidsgiveren i verden, og et av verdens største servicekonsern med 470 000 ansatte i 67 land. I Norge er vi 1100 ansatte som tar hånd om våre kunder innen offentlige og private bedrifter og olje- og gassnæringen. Omsetning i regnskapsåret 2019 var 912 millioner kroner. Sodexo bidrar til å øke kvaliteten i hverdagen for alle våre kunder, og har lang erfaring med drift av ulike servicetjenester. Se vår hjemmeside www.sodexo.no
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

Deltid / Ringehjelp
Elkjøp Larvik
Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

3D Multimedia & Visual Solution Designer
Kongsberg Digital
Do you want to join our high caliber team as a 3D Multimedia & Visual Solution Designer? Kongsberg Digital is a provider of next-generation software and digital solutions to customers within the maritime, oil & gas, and renewables and utilities industries. We are now looking for extraordinary individuals to join us on our mission on digitalizing the maritime industry.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 20-03-2020

Vi søker mannskap for sesongen 2020
DS Kysten AS
D/S Kysten skal seile skjærgårdscruise hele sommeren 2020 og i den forbindelse trenger vi flere mannskaper til å bemanne og gjennomføre seilinger. Vi søker etter flere kategorier mannskap og ønsker oss deg som kan bidra litt eller mye. Vi søker deg som har glimt i øyet og som er opptatt av å skape den gode gjesteopplevelsen ombord hos oss. KAPTEIN -Minimum dekksoffiser klasse 5 (II/3,5) -Videregående sikkerhetsopplæring -Passasjer- og krisehåndteringskurs* -GOC eller ROC sertifikat -Helseattest fra sjømannslege
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Hjelpearbeider
Randstad AS
For kunder i Sandefjord/Larvik søker vi dekkmontører til årets sesong. Erfaring fra slikt arbeid er naturligvis en fordel, men ikke noe absolutt krav. Du må ha god fysikk og kunne tåle lange dager. Stillingene medfører også noe direkte kundekontakt. Du må også kunne håndtere å jobbe med tidsfrister. Opplæring vil bli gitt. Sesongens oppstart og slutt er naturligvis vanskelig å si eksakt, men april måned vil nok være den mest aktuelle.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Butikkmedarbeider/ Hud- og kroppsterapeut
BORTSKJEMT AS
Vi søker deg som liker å jobbe med mennesker. Du er positiv, blid og samarbeider godt. Du møter kundene med et smil og du brenner for god kundeservice. Det vil bli gitt grundig opplæring, slik at du kan gi våre kunder den beste servicen.Dine arbeidsoppgaver vil være allsidige. I tillegg til å betjene kunder, er det oppgaver som utpakking av varer, vareoppfylling, rydde og vaske, Hud og kroppsbehandlinger, ta imot timebestillinger osv.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

Spennende stilling i en travel kommune
Areal, bygg og landbruk
Tønsberg kommune ved virksomhet Areal, bygg og landbruk, søker rådgiver til byggesak. Tønsberg er Norges eldste by, samtidig er det en by i vekst. Vi har til enhver tid mange spennende arbeidsoppgaver som krever dyktige fagfolk som trives med utfordringer. Virksomheten består av byggesak, plan, landbruk og geodata og har rundt 50 medarbeidere.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

Norges største sykkelbutikk søker medarbeidere til butikk og support!
Bikeshop AS
Vårt mål: å være Norges beste sykkelbutikk! Trives du i et hektisk og sosialt miljø med masse kundekontakt? Er du kunnskapstørst og digger mekaniske deler? Da kan du være den personen vi ser etter. Vi søker etter personer som skal jobbe med besvarelser på telefon, chat og mail, samt i vår fysiske butikk på Skoppum.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020