Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Regnskapsfører med work-life balance?
Oseberg Services AS
Oseberg Services AS er et stort og veletablert regnskapsbyrå med 34 ansatte og kontorer på Karl Johan i Oslo og på Kaldnes ved Tønsberg (hovedkontor). Vi søker nå etter dyktige kollegaer. Ikke fordi vi vokser (vi gjør det også), men først og fremst fordi vi ønsker å ha flere med på laget vårt. Når vi er flere så får vi nemlig:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Spesialgrossisten Sør avd. Vestfold Telemark søker en fremoverlent selger
Spesialgrossisten Sør A/S Vestfold Telemark
Vi ønsker oss en positiv, initiativrik og ansvarlig kollega. Som vår selger har du en viktig rolle med å selge lokal og kortreist mat til våre kunder i Vestfold Telemark. Vi arbeider sammen som et team for å nå våre mål og søker etter deg som blir motivert av å jobbe sammen med serviceinnstilte kollegaer. Det er viktig at du trives med å arbeide strukturert og er løsningsorientert. Du må håndtere korte tidsfrister, samt perioder med høy aktivitet. Arbeidets art krever at du ha god fysisk helse. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Selvstendig IT-konsulent og klar for nytt prosjekt i Vestfold og Telemark?
Centric Partner Network AS
Organisasjon Centric Partner Network har økende oppdragsmengde og søker flere freelance konsulenter. Våre kunder er selskap innenfor både privat og offentlig sektor. Oppdragene har ofte lang varighet. Vi søker deg som trives med å være konsulent, drives av å levere kvalitet og er engasjert. Du er opptatt av å holde deg faglig oppdatert. Vi har et bredt spekter av oppdrag i områdene Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, og det kommer nye hver uke. Er du freelancekonsulent med eget selskap eller enkeltpersonforetak, vil vi gjerne komme i kontakt med deg.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

MENY Horten søker kjøpmann
MENY Horten
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra. Nå søker vi etter en ny kjøpmann til en av våre butikker i Vestfold. MENY Horten søker kjøpmann
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Helsesekretær Andebu
Andebu Legesenter
Andebu legesenter er et moderne og travelt legesenter beliggende midt i Vestfold ca 20 min fra Tønsberg og Sandefjord. Senteret består av 2 leger på full tid og 2 leger som deler en stilling. I tillegg har vi ansvar for opplæring av LIS1(Turnuslege). Det er 4500 pasienter knyttet til legesenteret og det er en hjelpepersonellfaktor på 1,0. 2 personer jobber på full tid, en på 80 % og en på 50 %. Vi har ø.hj funksjon på dagtid hver dag. WebMed journalsystem.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 21-07-2022

HR and Employer Branding enthusiast?
Jotun AS
We are searching for a new HR Advisor that will serve as head of Employer Branding in Norway.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Butikkselger til TOOLS butikkene i Larvik \& Tønsberg
TOOLS AS
Vi søker en butikkselger i 100% stilling som kan fordele arbeidstiden sin ca. 50/50 i våre butikker i Larvik og i Tønsberg Som butikkselger i TOOLS jobber du proaktivt med salg til kunder som besøker butikkene våre. Liker du å bygge gode relasjoner med butikkundene våre og å skape en positiv kundeopplevelse av et besøk hos oss?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Vil du oppleve Norge i sommer? Bli med på sommerturné som Brand Ambassador!
Face2Face
Bli med på sommerturné! Dette er en spennende og unik mulighet for deg som i sommer 2022 ønsker å opparbeide deg relevant erfaring, tjene opp penger, eller bygge karriere innenfor kommunikasjon, markedsføring, ledelse og salg! Vi søker deg som har mulighet til å jobbe fem uker eller mer i sommer. For rett person kan det finnes muligheter for videre nasjonal og internasjonal karriere etter sommeren! Er du klar for en unik og spennende erfaring? Hvem er vi?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

Vi søker en drivende og engasjerende butikksjef til vår butikk i Holmestrand
Sør-Øst
I Plantasjen er vi opptatt av at kunden skal ha en optimal handleopplevelse. Deg vi ser etter brenner for kundeservice og kan begeistre dine medarbeidere. Sammen skaper dere sterke resultater og gir kunden en god handleopplevelse hver gang. Du jobber operativt sammen med medarbeiderne i butikken, og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Du er en lagspiller og tar alltid imot kunder og medarbeidere med ett smil.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Nyutdannet utvikler med ønske om å jobbe Fullstack i et moderne utviklingsmiljø?
Omega 365 Solutions AS
Ønsker du å starte karrieren i et stort og spennende software hus? Omega 365 solutions er i sterk vekst, og en stadig økende global satsing på det skybaserte prosjektstyrings systemet krever flere dyktige ansatte. Omega 365 Solutions tilbyr en spennende arbeidsplass med gode muligheter for videreutvikling.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022