Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sommarjobb på Fredriksvern verft-Stavern for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Sommarjobb på Fredriksvern verft-Stavern Ved Forsvarsbygg Fredriksvern verft i Stavern treng vi 1 person til sommarjobb.Arbeidsperiode sommeren 2019. Angje i søknaden om perioda du er tilgjengeleg for oss.Les meir om Forsvarsbygg og søk på stillinga på www.forsvarsbygg.no og på karrieresida vår:www.forsvarsbygg.no/jobb. Arbeidsoppgåvergrønt anleggmalingdiverse forefallande arbeid ute og inneKvalifikasjonarGjerne bakgrunn/arbeidserfaring med grøntanlegg, bruk av grasklippar m.v.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sykepleier for Sandefjord kommune Solvang hjemmetjeneste
Sandefjord kommune Solvang hjemmetjeneste
Sykepleier Om tjenestestedSolvang hjemmesykepleie tilhører seksjon senter og hjemmetjenester. Vi er en liten sone, så hos oss vil du være en veldig viktig person med stor påvirkningskraft. Hos oss garanterer vi for et godt arbeidsmiljø, og vi ønsker at du blir med på alt det artige vi finner på, både i og utenfor arbeidstid. Seksjonens mål er "Best hjemme lengst mulig". Vi er en tjeneste som satser på mening og mestring i egen hverdag, med et ekstra fokus på ernæring og aktivitet.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Sykepleier - Åsgårdstrand Sykehjem for Horten kommune
Horten kommune
Sykepleier - Åsgårdstrand Sykehjem Enhet for sykehjem består av tre sykehjem, henholdsvis i Horten, Borre og Åsgårdstrand. Oversikt over våre sykehjem ligger på Horten kommune sin hjemmeside. Sentral vaskeri og sentral kjøkken er også tilhørende enheten, og holder til på Langgrunn. Åsgårdstrand sykehjem trenger sykepleiere. Sykehjemmet ligger landlig til med nærhet til sjøen og idylliske Åsgårdstrand. Sykehjemmet har 52 rom, og ivaretar både pasienter med demens og pasienter med somatiske sykdommer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Sommervikariat medisinstudent/lege for Klinikk psykisk helse og rusbehandling, Avdeling for rusbehandling
Klinikk psykisk helse og rusbehandling, Avdeling for rusbehandling
Sommervikariat medisinstudent/lege Klinikk psykisk helse og rusbehandling, Avdeling for rusbehandling, søker etter legevikar i perioden 17.06.19-11.08.19. Avdeling for rusbehandling tilbyr tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) til pasienter med rus- og avhengighetsproblematikk.  Vårt mål er å tilby helhetlig og sammenhengende behandling for å bidra til økt livskvalitet og mestring av rus- og avhengighetsproblematikk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Tippbilsjåfør for OMMEDAL MASKIN MATHIAS OMMEDAL
OMMEDAL MASKIN MATHIAS OMMEDAL
Tippbilsjåfør Ledig stilling som lastebilsjåfør på en tippbil Volvo FH 540 tridem 2017 modell med det meste av utstyr. Arbeidsdagen utgår på å levere varer som pukk, stein, sand og salt til forskjellige kunder i Vestfold/Oslo/Akershus. Du må være en som tar vare på utstyret, både innvendig og utvendig, likedan er kunder like viktige som vedlikehold. Vi kan tilby god lønn, nytt utstyr og trivelige arbeidskollegaer. Firmaturer vil forekomme.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Kunde - og ordrebehandler for TT-Teknikk AS
TT-Teknikk AS
Kunde - og ordrebehandler Vi er på utkikk etter en serviceorientert kundebehandler med utpreget ordenssans og god formuleringsevne både skriftlig og muntlig. Du må evne å jobbe selvstendig, men sette pris på samarbeid med gode kollegaer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Salgskonsulent/juniorselger for TRAILERPARTNER AS
TRAILERPARTNER AS
Salgskonsulent/juniorselger Arbeidsoppgaver: -Drop-in salg -Oppsøkende salg på telefon mot eksisterende og nye kunder -Planlegge/invitere til kundemøter og gjennomføring av salg på kontoret og ute hos kunder. -Oppfølging og utvikling av eksisterende og nye kunder med innsalg av velkjente og nye produkter, for salg og ettermarked. Erfaring og kompetanse: -Kjennskap om transportbransjen. -Teknisk innsikt og forståelse for transportmateriell på vei. -Førerkort klasse C/CE er sterkt ønskelig. -God kunnskap om bruk av data. -Engelsk muntlig og skriftlig.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Sivilingeniører/ingeniører Prosjektadministrasjon for Norconsult AS
Norconsult AS
Sivilingeniører/ingeniører Prosjektadministrasjon Norconsult har et stort miljø innen prosjektadministrative tjenester i Norge med ca 200 medarbeidere. Firmaet dekker alle tjenester innenfor fagområdet. Ved kontoret i Larvik er vi over 50 medarbeidere innen bl.a prosjektadministrasjon, byggeteknikk, elektro, VVS, brannteknikk, areal- og byplanlegging, vei- og trafikkplanlegging, landskapsarkitektur, miljø og kommunalteknikk/vann og avløp, SØK-ekspertise og kraftlinjeprosjektering. Vi søker ingeniører og sivilingeniører innen prosjektadministrasjon. Nyutdannete kan også søke.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Allegro søker flere webutviklere for ALLEGRO KOMMUNIKASJON AS
ALLEGRO KOMMUNIKASJON AS
Allegro søker flere webutviklere Vil du jobbe i Vestfolds største kommunikasjons- og teknologibyrå?Vi har et engasjert teknologimiljø, der faglig utvikling og kunnskapsdeling står høyt. Du brenner for webutvikling, du elsker god struktur og gode rammeverk og kjenner godt til etablerte standarder. Du er nysgjerrig på ny teknologi, selv om du ikke nødvendigvis er ekspert på alt. Vi hører gjerne fra deg, enten du er et talent uten lang erfaring eller om du er en seniorutvikler.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Vi trenger fingernemme montører for TOP TEMP AS
TOP TEMP AS
Vi trenger fingernemme montører Det er ingen grunn til å gjøre ting mer komplisert enn de er - keep it simple. Det viktigste er at resultatet blir bra. Har du erfaring og trives med linjeproduksjon? Liker du å jobbe konsentrert, fokusert og effektivt? Er du opptatt av nøyaktighet og detaljer? Du trives med finmotorisk fingerarbeid? Kan du svare på spørsmålene over, så kan det være deg vi leter etter til montasje av elektronikk-komponenter hos kunde sentralt i Vestfold. Det er ikke krav til fagkompetanse innen elektronikk, men interesse eller erfaring er ingen ulempe.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019