Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du en variert arbeidsdag? Vi søker tømrere i Sandefjord/Larvik!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en selvstendig tømrer til vår avdeling i Sandefjord/Larvik. Som tømreri Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som tømrer i Recover
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Har du lyst til å jobbe i butikk? Hos MENY Borre får du en variert deltidsjobb!
MENY Borre
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Borre trenger vi to nye ansatt som kan sørge for gode handleopplevelser. Stillingsomfang: 40% og 60% Oppstart: Snarest Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Bilservice Larvik søker bilmekaniker/personlig servicetekniker til vårt Volvo team
Bilservice avd. Larvik
Hos oss står visjonen vår "Ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen" sterkt og det skal være gjennomgående i alt vi gjør. For å skape den beste kundeopplevelsen søker vi derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger, arbeider nøyaktig, er ansvarsfull og positiv. Du må kommunisere godt, se gleden i å ha fornøyde kunder og trives i et til tider hektisk miljø. Vi vektlegger personlige egenskaper og du må kjenne deg igjen i våre verdier; imøtekommende, kompetent og engasjert.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Vil du lede spennende og varierte prosjekter? Vi søker prosjektleder i Holmestrand!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg! Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en prosjektleder til vår avdeling Holmestrand. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som prosjektleder i Recover
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Automatiker/Prosjektingeniør automasjon til WoodTech i Larvik
WoodTech AS
Som prosjektingeniør i WoodTech følger du prosessen fra start til slutt, med varierte og utfordrende oppgaver gjennom hele prosjektforløpet. Arbeidsoppgaver: Prosjektere industrielle styresystemer, instrumentering og motordrifterEl-konstruksjon/tegning ved hjelp av PcSchematicProgrammering av PLS (Mitsubishi, Siemens etc) og HMITest og idriftsettelse av anleggService og support Primært arbeidssted vil være våre kontorer i Larvik, men en del reisevirksomhet i forbindelse med montasje/igangkjøring må påregnes.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Organisasjonsarbeider i NNN -- Vestfold, Telemark og Agder
Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN)
NNN skal nå ansette en ny organisasjonsarbeider i 100% fast stilling, som skal jobbe i området Vestfold, Telemark og Agder, for å bidra til økt organisering, aktivitet og engasjement. Organisasjonsarbeider i NNN – Vestfold, Telemark og Agder NNN er godt i gang med en kraftig styrking av arbeidet med å utvikle organisasjonen og øke medlemstallet og organisasjonsgraden ytterligere. Vår nye organisasjonsarbeider vil bli sentral i denne satsingen.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 25-04-2023

Er du god med folk, kreativ, engasjert, har godt humør og er opptatt av gjenbruk? Da er det kanskje deg vi leter etter.
Revetal arbeid og kompetanse
R A K er en arbeids- og inkluderingsbedrift som jobber med mennesker som for kortere eller lengre tid står utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. Vi tilbyr varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) og arbeidsforberedende trening (AFT). I tillegg tar vi imot lærekandidater og hospitanter. R A K har 7 ansatte i staben. Vi produserer varer og tjenester for kunder, samtidig som vi gir arbeidsrettet opplæring og utprøving av arbeidsevne for personer med ulike bistandsbehov. Vi hjelper også arbeidssøkere som ønsker jobb i ordinære bedrifter.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Rådgiver - forvaltning av tilskudd
Vestfold og Telemark fylkeskommune
Rådgiver - forvaltning av tilskudd Om stillingen Forvaltning og tildeling av tilskudd innen ulike ordninger er et stort ansvarsområde for fylkeskommunen, og et ansvar som ble utvidet under regionreformen. Stillingen er plassert i sektor Næring, innovasjon og kompetanse (NIK), seksjon Kompetanseutvikling og inkludering. Det er i første omgang en midlertidig stilling i 100% til 31.12.2023 grunnet omstillingsprosessen Vestfold og Telemark fylkeskommune er inne i. Det vil være mulighet for fast ansettelse. Arbeidssted er Tønsberg. 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 13-04-2023

Ønsker du en variert arbeidsdag? Vi søker tømrere i Tønsberg!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter selvstendige tømrere til vår avdeling i Tønsberg. Som tømreri Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som tømrer i Recover
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Vil du jobbe med renhold? SE HER!
Personalhuset Vestfold og Telemark
Har du et ønske om å jobbe med renhold? Vi ser etter deg som er nøye, blid og trives med en hektisk og variert hverdag! Arbeidsoppgavene dine vil inneholde: Daglig og periodisk vedlikehold av lokalerKontroll av eget arbeidFølge renholdsplanen og utføre arbeid i forhold til denFølge retningslinjer innenfor HMS Det er en fordel med førerkort klasse B, da det ofte kan bli kjøring til jobb og mellom jobber. 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023