Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Anleggsgartner for SYKEHUSET I VESTFOLD HF
SYKEHUSET I VESTFOLD HF
Anleggsgartner Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4102072349 Presentasjon av stillingen: Byggteknisk avdeling inngår i Servicedivisjonen som leverer interne tjenester til Sykehuset i Vestfold HF. Avdelingen skal serve sykehuset med enkeltoppgaver innen bygnings- og vedlikeholdsarbeid, reparasjoner av utstyr som brukes på sykehuset og uteareal i alle lokasjoner. Avdelingen har også ansvaret for brannteknikk og sikkerhet på alle bygninger i samarbeid med elektroavdelingen. Byggteknisk i Tønsberg søker nå en anleggsgartner eller gartner med fagbrev eller lang relevant erfaring innen fagområdet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekaniker for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekaniker YIT Norge AS søker nå lærling innen Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker faget, med tekniske ferdigheter, og interesse for å skru på asfaltmaskiner til vårt Sentralverksted Sør i Tønsberg. Med muligheter for tilbud om fast arbeid etter endt læretid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Jobbspesialist til prosjekt <> for Sosialenheten i Borre
Sosialenheten i Borre
Jobbspesialist til prosjekt Org. nr: - Stillingsident: 4097653266 Presentasjon av stillingen: Vi har ledig en kommunal prosjektstilling som jobbspesialist i prosjektet i avdeling Oppfølging ung ved NAV Horten. Det er ønskelig med tiltredelse så snart som mulig, og stillingen løper over 1 år, med mulighet for forlengelse. NAV Horten har en egen avdeling for arbeidssøkende ungdom, og vi har et definert behov for å styrke oppfølgingen for de yngste.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Er du god til å skrive selgende og ønsker å bli en del av Komplett? Nå søker Nordens største nettak for KOMPLETT AS
KOMPLETT AS
Er du god til å skrive selgende og ønsker å bli en del av Komplett? Nå søker Nordens største nettak Komplett har vært gamerens førstevalg i en årrekke. Dine tekster skal bidra til at denne posisjonen beholdes. Vi kan tilby et stort og inkluderende arbeidsmiljø i et solid konsern med høye ambisjoner for vekst og utvikling.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Vi søker etter en dyktig og erfaren lastebilsjåfør til vår krokbil. for Kjeldaas AS
Kjeldaas AS
Vi søker etter en dyktig og erfaren lastebilsjåfør til vår krokbil. Arbeidsoppgaver: Kjeldaas er i stor vekst om dagen og vi har mange spennende prosjekter foran oss. For å lykkes med disse prosjektene trenger vi flere dyktige og motiverte kollegaer på transport. Vi søker derfor etter sjåfør til vår krokbil. Vi ønsker de beste sjåførene så hvis du allerede er eller ønsker å bli nettopp det så håper vi du sender oss en søknad.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 10-08-2019

Vi søker beredskapshjem for SOLVIK BARNEVERN AS
SOLVIK BARNEVERN AS
Vi søker beredskapshjem Har du et trygt og stabilt hjem, for et barn som trenger deg? Vi søker nye familier som ønsker å bli beredskapshjem til akutt plasseringer.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Ønsker du å bli en del av vårt Client Performance team? for Onyx CenterSource
Onyx CenterSource
Ønsker du å bli en del av vårt Client Performance team? Onyx CenterSource AS søker en Client Performance/kunderådgiver til vårt team i Tønsberg. Client Performance teamet består av 10 engasjerte medarbeidere og er en del av den globale avdelingen, Client Service. Stillingen rapporterer til Sr. Manager.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker for YIT NORGE AS
YIT NORGE AS
Lærling Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker YIT Norge AS søker nå lærling innen Anleggs- / Landbruksmaskinmekanikker faget, med tekniske ferdigheter, og interesse for å skru på asfaltmaskiner til vårt Sentralverksted Sør i Tønsberg. Med muligheter for tilbud om fast arbeid etter endt læretid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

QC-inspektør for Agility Subsea Fabrication As
Agility Subsea Fabrication As
QC-inspektør Agility Subsea Fabrication produserer manifolder, s eparasjonssystemer, integrated template systems og annet subseautstyr. Vår produksjon er anerkjent for sin leveransedyktighet og høye produktkvalitet og våre produkter er etterspurte til både norske og internasjonale prosjekter. Agility Subsea Fabrication har i dag rundt 175 dyktige ansatte som arbeider ved selskapets produksjonsanlegg i Norge -- lokalisert i Tønsberg og på Røra i Skien. Vi søker enNS477-sertifisert QC-inspektør med sveiseerfaring fra petroleumsrettetvirksomhet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Forskalingssnekker Telemark for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Forskalingssnekker Telemark ArbeidsoppgaverArmering og forskaling av ringmur Ønskede kvalifikasjoner Må ha tidligere erfaring med forskaling og armeringIkke krav til fagbrevKunne kommunisere på Norsk eller EngelskPersonlige egenskaper Effektiv og arbeidssomVi tilbyrTillegg for reise/gangtidFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 5303-2019-06-133 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019