Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Tannhelsesekretær ved Sande tannklinikk
Tannhelse og forebygging
Sande tannklinikk er en moderne tannklinikk, hvor det for tiden jobber tre tannleger, tre tannhelsesekretærer og to tannpleiere. Klinikken ligger sentralt på Sandesenteret i Sande, med gratis parkering utenfor og gangavstand til togstasjon. Holmestrand kommune er inngangsporten til Vestfold og Telemark fra nord, og reisetid til Drammen med tog er 11 minutter og Oslo S 46 minutter.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 03-09-2020

Daglig leder
PCS Stokke Stål AS
PCS Stokke Stål AS - blant Vestfolds største leverandør av konstruktivt stål og overflatetjenester PCS Stokke Stål har levert stålkonstruksjoner over hele landet i over 30 år. Nå har vi flyttet til større lokaler på Borgeskogen og videreutvikler bedriften. Våre dyktige prosjektledere, produksjonsmedarbeidere og montører sørger for kvalitet i alle ledd. Søyler, dragere, fagverk, hatteprofiler og tilhørende småstål prosjekteres og monteres med faglig presisjon. Vårt nye overflatesenter leverer hele spekteret av overflatetjenester, utført av fagfolk.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Tannlege ved Sande tannklinikk
Tannhelse og forebygging
Det er ledig midlertidig stilling som tannlege fra september 2020 med arbeidssted ved Sande tannklinikk i Holmestrand kommune. Sande tannklinikk er en moderne tannklinikk, hvor det for tiden jobber tre tannleger, tre tannhelsesekretærer og to tannpleiere. Klinikken ligger sentralt på Sandesenteret i Sande, med gratis parkering utenfor og gangavstand til togstasjon. Holmestrand kommune er inngangsporten til Vestfold og Telemark fra nord, og reisetid til Drammen med tog er 11 minutter og Oslo S 46 minutter.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 03-09-2020

Er du lærer og interessert i skole og idrett? Da er det kanskje deg vi søker!
WANG Tønsberg AS
Du er lærer, og i tillegg engasjert i idrett. Du tar idrettsungdommene ved skolen på alvor. Du har tro på at satsing på både skole og idrett ikke utelukker hverandre, men ser på kombinasjonen som en verdifull ressurs. Som lærer motiveres du av å legge lista høyt og jobbe målrettet gjennom samarbeid. Du trives med å jobbe i team som brenner for å skape en skole for fremtiden. Du har godkjent undervisningskompetanse for ungdomstrinnet. Vi ser spesielt etter lærere med undervisningskompetanse i matematikk og naturfag. Arbeidsoppgaver
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

SGV i Holmestrand søker lagermedarbeider & sjåfør
Storkjøkkken Grossisten Vestfold AS (SGV)
Har du erfaring med å jobbe innen lager og distribusjon? Har du fører kort klasse C og er motivert for å bli del av av en voksende bedrift? Kan du tenkte deg å både jobbe på lager og som sjåfør? Trives du i en travel hverdag der du samarbeider med kollegaer, leverandører, og kundene som er restauranter og serveringssteder fra Drammen i nord til Porsgrunn i Sør? Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Spesialsykepleier/Sykepleier
Sykehuset i Vestfold HF - Akuttsenter - sykepleie
Org. nr: 974633574 Stillingsident: 4263014122 Presentasjon av stillingen: Akuttsenteret ved Sykehuset i Vestfold HF består av akuttmottak, skade- og akutt medisinsk poliklinikk. Vi har bygget opp et nytt og moderne smittemottak. Gjennomsnittlig 90 pasientkontakter daglig gjør at vårt Akuttsenteret er blant de største i Norge. I løpet av 2021 vil nye lokaler med til sammen 50 sengeplasser stå klart til innflytting. Det nye mottaket vil by på moderne fasiliteter til behandling, stabilisering og avklaring av pasienter.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi trenger flere sjåfører.
Manpower
For våre kunder i Vestfold søker vi dyktige sjåfører kl. CE Arbeidsoppgaver: Distribusjonskjøring i Vestfold og Telemark. Sertifikater: - Førerkort kl. CE YSKHelst truckførerbevis kl. T1 Vi søker deg som: - Er serviceinnstilt - Erpunktlig og nøyaktig Viser initiativ i arbeidetHar god fysikk og gode samarbeidsevnerKommuniserer godt på norsk, muntlig og skriftlig Vi tilbyr:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Maler med Fagbrev
Sandefjord kommune Drift og vaktmestertjeneste
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Sandefjord er en attraktiv kommune med over 60 000 innbyggere, stor tilflytting, gode oppvekstvilkår og rekreasjonsområder. Stabilitet, samarbeid og gode løsninger gjør Sandefjord kommune til en god arbeidsplass for over 5 000 ansatte. Vi ønsker å rekruttere og beholde dyktige og motiverte medarbeidere for innbyggernes velferd over tid. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet og funksjonsevne.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 04-09-2020

Fagkoordinator Vei og Friluft
Færder kommune Drift og anlegg
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Færder kommune søker medarbeider til spennende og utfordrende jobb som fagkoordinator innen vei og friluft i 100% fast stilling. Fagkoordinator rapporterer til leder for utedrift i Drift og Anlegg. Arbeidsoppgaver
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 11-09-2020

Produksjonsmedarbeider
Randstad AS
For aktører innen matproduksjon, søker vi flere produksjonsmedarbeidere til produksjon, lager og logistikkoppgaver. Stillingene passer godt for studenter som tar ett friår eller de som skal i militæret etter nyttår. Arbeidet vil hovedsakelig bestå av arbeid ved produksjonslinje. Det kan være fysisk tungt så vi søker kandidater som ikke er redd for å ta i et tak. Arbeidsplassene har skiftordning så man må kunne jobbe dag, kveld og natt. Det er høyt tempo og krav til høy effektivitet og presisjon.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020