Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider fast stilling 80 % for TØNSBERG KOMMUNE ØVRE BOGENVEI BOTI
TØNSBERG KOMMUNE ØVRE BOGENVEI BOTI
Helsefagarbeider fast stilling 80 % Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Virksomhet psykisk helse og miljøarbeid i Tønsberg kommune tilbyr tjenester til mennesker med ulike funksjonshemminger, BPA og privat avlasting, i tillegg til rus, psykiatri og ambulerende tjenester. I et av våre enetiltak, trenger vi helsefagarbeider i 80 % fast stilling. Stillingen er turnus, med arbeid hver 3. helg. Selvbestemmelse og mestring er viktige verdier i vårt arbeid, og vi jobber hver eneste dag for å finne mulige løsninger for at våre beboere skal ha en meningsfull hverdag.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Teknisk Leder Motorsykkel for ULVIKEN MOTORSENTER AS
ULVIKEN MOTORSENTER AS
Teknisk Leder Motorsykkel Ønskede Kvalifikasjoner: Fagbrev i Lette/tunge kjøretøy eller MC mekaniker. Jobbet min. 3 av de siste 7 årene på et godkjent verksted. Førerkort KL A B BE Trives i et hektisk arbeidsmiljø.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Tannlege søkes til svangerskapsvikariat for TANNHELSEHUSET AS
TANNHELSEHUSET AS
Tannlege søkes til svangerskapsvikariat Vi er tre tannleger, en tannpleier og tre tannhelsesekretærer som betjener en stor pasientportefølje i alle behandlingskategorier, også implantatbehandling, Invisalign-behandling og Søvn-apnè-behandling. Vår fjerde tannlege er spesialistkandidat i kjeveortopedi på andre året og er således ikke involvert i den daglige driften av klinikken.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019

Moer Radio/TV-Service AS søker servicetekniker for Moer Radio/TV-service AS
Moer Radio/TV-service AS
Moer Radio/TV-Service AS søker servicetekniker Moer Radio/TV-Service søker servicetekniker i fast stilling f.o.m. 1.1.2020. Som servicetekniker hos oss vil du i hovedsak utføre servicereparasjoner på TV/Audio fra bransjens produkter, men også innregistrere servicer. Kundebehandling over disk samt over telefon er også en del av det daglige arbeidet. Ny medarbeider må ha god datakunnskap, systemforståelse og stå på vilje. Egenskaper: Pålitelig, selvgående, utadvendt, strukturert, effektiv, serviceinnstilt.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-11-2019

Spennende stilling som inneselger/kalkulasjon VA for HEIDENREICH AS
HEIDENREICH AS
Spennende stilling som inneselger/kalkulasjon VA Nå har du mulighet til å bli en del av Norges eldste og mest erfarende rørgrossist sitt VA-team i Sandefjord. Vår neste VA inneselger er god på å bygge relasjoner og har erfaring fra VA-bransjen, entreprenør eller fra annen teknisk bransje. Vi ønsker å ha bransjens mest fornøyde kunder i tillegg til god lønnsomhet. Vi vet at våre medarbeidere er avgjørende for å lykkes, og ønsker deg med genuin interesse for salg, kundebehandling og service.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Vi søker arbeidende formann med fagbrev som tung mekaniker. for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Vi søker arbeidende formann med fagbrev som tung mekaniker. ArbeidsoppgaverService og reparasjon ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev Du må ha førerkort klasse B og det er en fordel med førerkort klasse C og D Må snakke og skrive flytende norsk God i engelsk Personlige egenskaperKvalitetsbevisst Høy gjennomføringsevne Effektiv Serviceinnstilt Dyktig til å lede andreFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Dyktig billakkerer søkes til Vestfold for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dyktig billakkerer søkes til Vestfold ArbeidsoppgaverForarbeid, blanding av lakk, lakkering. Store og små flater. Ønskede kvalifikasjoner Må være selvgående.Lang erfaring kan kompensere for fagbrev.Må beherske skandinavisk språk, lese, skrive og snakke.Førerkort kl.BPersonlige egenskaper Effektiv og nøyaktigFaglig engasjertFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Granly skole - adjunkt for Granly skole
Granly skole
Granly skole - adjunkt Org. nr: - Stillingsident: 4140316037 Presentasjon av stillingen: Har du lyst på ny og spennende lærerjobb ved en f eiende flott og helt ny skole? Granly skole ligger i naturskjønne omgivelser. Med Oslofjorden og Borrevannet som kjære naboer liker vi å benytte lokalområdet til aktiviteter og undervisning. Skolen har et tett samarbeid med Universitetet i Sør-øst Norge. Skolen profilerer seg i dag gjennom satsing på musikk og mat&helse, samtidig som vi jobber systematisk for forbedring av læringsmiljø og faglige utfordringer for alle.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Assisterende Husøkonom for OSLOFJORD
OSLOFJORD
Assisterende Husøkonom Org. nr: 989945467 Stillingsident: 4144003274 Presentasjon av stillingen: For å sikre en god kundeopplevelse for våre gjester skal vi styrke vår husøkonomiavdeling med 2 nye stillinger som assisterende husøkonom. Stillingen rapporterer til Husøkonom, og avdelingen er den del av forretningsområdet Hotell og Resort. Som assistent har man hovedansvar for oppfølging av renholdsmedarbeidere som utfører utvask og klargjøring av rom, produksjon av arbeidslister basert på ut- og innsjekksdata, samt oppdatering av bookingsystemet vårt.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Rådgiver kulturarv - 2 års varighet for Fylkesmannen i Vestfold
Fylkesmannen i Vestfold
Rådgiver kulturarv - 2 års varighet Har du kjennskap til bygningsvern, planarbeid og saksbehandling?Kulturarv søker en effektiv, ryddig og sosial rådgiver omgående. Sektor for kultur, regional identitet, idrett og frivillighet skal gjennom forvaltning og tjenesteutvikling bidra til å videreutvikle områdene kulturarv, fylkesbiblioteket, kunst, kultur, idrett, friluftsliv og frivillighet. I seksjon kulturarv, er det ledig en 100 % stilling som rådgiver (50 % vikariat og 50 % prosjekt) for en periode på 2 år med mulighet for forlengelse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019