Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du deltidsjobb ved siden av studiene?
Arvato Finance AS
Vårt kundesenter i Sandefjord søker nå tre engasjerte og motiverte deltidsmedarbeidere til å bistå ved behov, samt ved ferieavvikling rundt jul, påske og sommer. Vi ser etter deg som brenner for god kundeservice og som trives med å hjelpe andre. Du blir ansatt i stillingen som Customer Handler og vil primært behandle kundehenvendelser for våre klienter, samt følge opp reskontro og betalingsoppfølging. Du skal selvfølgelig få god opplæring av oss så du trenger ikke nødvendigvis ha noe bakgrunnskunnskap, men heller lysten til å lære. Vi tilbyr:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-02-2022

Logistikk- og salgskoordinator
Accon AS
Accon er i stadig utvikling. Krav fra våre kunder, leverandører og eiere gjør at vi hele tiden jobber for å forbedre oss. Vi skal nå styrke logistikk- og salgs teamet gjennom å ansette en logistikk- og salgs koordinator i en sentral stilling. Gjennom god planlegging, oversikt og struktur skal vi sørge for at våre kunder får sine varer til rett tid på rett sted. Rollen vil samarbeide tett med alle deler av organisasjonen, fra produksjon til salg. Du vil også ha kundekontakt og dermed være en viktig bidragsyter til vår videre vekst og utvikling.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Butikksjef til KappAhl Amfi Larvik
Kappahl AS
Vi søker en engasjert og energisk Butikksjef til vår butikk i Amfi Larvik. Stillingen er fast, 100%. Tiltredelse etter avtale. BUTIKKSJEF HOS KAPPAHL -- VÆRE MED Å LEDE ET SELGENDE TEAM Som butikksjef skal du organisere og drive butikkens aktiviteter for å nå fastsatte omsetningsmål. Du er salgsleder for butikkteamet og jobber aktivt med salg og service både i kassen og ute på gulvet. Du inspirerer til mersalg og optimal varehåndtering og vareeksponering i nært samarbeid med dine medarbeidere.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Lege i spesialisering - Radiologi
Klinikk medisinsk diagnostikk, Radiologi - LIS, Sykehuset i Vestfold HF
Org. nr: 997934237 Stillingsident: 4472279413 Presentasjon av stillingen: Radiologisk avdeling har ca. 100 000 henviste pasienter pr. år. I tillegg til å betjene fylkets befolkning med generelle radiologitjenester, har avdelingen områdefunksjon for Vestfold/Telemark innen karintervensjon. Det er til sammen 27 overlegestillinger og 12 leger i spesialisering ved avdelingen. Avdelingen har både diagnostisk vaktberedskap og intervensjonsvakt. Avdelingen har tre seksjoner.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-02-2022

Vi søker engasjert Controller
Solve Forretningspartner AS
Arbeidsoppgaver • Økonomisk oppfølging og bistand til dedikerte kunder • Månedsrapportering • Budsjettering • Økonomimeldinger • Årsoppgjørsrapportering • Oppfølging og risikovurdering av prosjekter • Likviditetsoppfølging Kvalifikasjoner • Relevant høyere utdanning innenfor økonomi/regnskap • Minimum 5 års erfaring, gjerne også fra revisjon. • Erfaring fra industri-/produksjonsbedrifter er en fordel
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Fleksibel deltidsjobb i Røde Kors
Norges Røde Kors
Vi søker nye fundraisere i Røde Kors, til vårt team i Drammen! Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder. I tillegg til humanitært arbeid i utlandet er vi til stede i ditt nærmiljø, hvor vi blant annet jobber med forebygging av ensomhet og utenforskap, samt søk- og redningsarbeid. Vil du være med å utgjøre en forskjell og bidra til noe som er større enn deg selv? Og kanskje har du en selger i sjelen? Røde Kors søker nå fundraisere til deltidsstillinger i Drammen.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-02-2022

Fabrikksjef
Derome Takstolteknikk
Har du erfaring med fabrikk- eller produksjonsledelse? Har du kanskje ledererfaring fra byggebransjen? Og, hva ser du etter dersom du skulle bytte stilling? Vår oppdragsgiver kan tilby en allsidig stilling. Dette innebærer en kombinasjon av ledelse, kundekontakt og koordinering med ulike leverandører. Ut over dette vil Deromegruppen representere en solid eier med et godt grep i det norske markedet. Interessert? Stillingen innebærer at du får ansvaret for produksjon av takstoler, precut og andre komponenter til hus. Oppgavene spenner over et bredt spekter:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 30-01-2022

Kundeservicemedarbeidere
Color Line
Vårt kundesenter i Larvik har behov for å styrke teamet og søker etter entusiastiske og serviceinnstilte medarbeidere. Vi søker heltid- og deltidsansatte på helårsbasis, samt sommervikarer for perioden juni-august 2022. Sentrale arbeidsoppgaver vil være: Betjene henvendelser på telefon, e-post og sosiale medier for alle våre linjer og markederSkape begeistring for Color Line produkter og sikre salg, gjenkjøp og kundetilfredshet Vi ser etter deg som er/har:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 04-02-2022

Servicetekniker med luft under vingene
ScanSense AS
ScanSense er i rask vekst og vi søker en ung, dynamisk og engasjert Servicetekniker full av arbeidslyst og pågangsmot! Rollen er kunderettet, men arbeidsoppgavene er av teknisk art. Du vil kontrollere, måle, kalibrere og reparere våre kunders sensorer. Du vil arbeide tett med kolleger i Service-avdelingen og med både Ordrekontoret, Salg og Produksjonsavdelingen. Du får muligheten til å hjelpe våre kunder med å opprettholde trygg og stabil drift gjennom at sensorene deres fungerer som de skal. God opplæring vil bli gitt.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Bli en del av Duplo Media AS, og jobb deltid som utvikler
Duplo Media AS
Vår kunde Duplo Media AS ble etablert 1. september 2008, og er 100% eid av Norges største mediekonsern Schibsted.Deres hovedvirksomhet, EasyAd, er en egenutviklet teknologi som muliggjør selvbetjente prosesser, automatisering og kunstig intelligens for sømløs distribusjon, produksjon og plassering av annonser i digitale medier.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022