Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Utadvendt utvikler for vår 2. linje support for Multicase Norge AS
Multicase Norge AS
Utadvendt utvikler for vår 2. linje support Multicase Norge AS søker en utadvendt utvikler for vår 2. linje support.Vår 1. linje support håndterer de fleste av henvendelsene som kommer inn. Som utvikler, med en stor interesse for kundekontakt, skal du håndtere de henvendelsene fra våre kunder som bl.a krever at man må jobbe med kildekoden for å løse saken. Dette er henvendelser der 1. linje support trenger hjelp fra en utvikler for å løse saken. Stillingen har som mål å frigjøre kapasitet både i support- og i utviklingsavdelingen.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Supportansvarlig for Power Norge AS
Power Norge AS
Supportansvarlig POWER Tønsberg søker engasjert supportansvarlig med MOT, GLEDE og BEGEISTRING!Vil du bidra til at Power overgår sine mål?Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere - uansett stilling - at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger. Dette er avgjørende for alle. Man må være trygg for å gjøre en god jobb. I POWER har vi et utrykk som vi kaller «mulighetenes arbeidsplass» Fantastisk? Ja!
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Lager og produksjon for LYSNES PERSONELLTJENESTER AS
LYSNES PERSONELLTJENESTER AS
Lager og produksjon Vi har stadig behov for personell til å jobbe innen lager produksjon. Jobbene er av forskjellig karakter, varighet og stillingsbrøk.Dersom du er interessert i å bli kontaktet ved slike oppdrag, så søk gjerne her, så tar vi kontakt. -Forskjellig stillingsbrøk-Dagtid og skiftstillinger -For mange stillinger kreves ingen spesiell erfaring / utdanning-Varihet fra noen dager til flere månederSøk nå, kanskje vi kan tilby deg jobb allerede imorgen!For spørsmål, kontakt oss gjerne.Søk her Stillingsnummer: 5303-2019-01-64 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: NAV Servicesenter
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Senior Project Manager (KNC: 01/19) for Kongsberg Gruppen Kongsberg Norcontrol
Kongsberg Gruppen Kongsberg Norcontrol
Senior Project Manager (KNC: 01/19) Kongsberg Norcontrol AS develops and supplies maritime surveillance systems for ports, coasts and offshore. Our head office is located in beautiful Horten in Vestfold and we also have offices in Singapore, India and the UK.We are 60 proud, enthusiastic and talented employees.Do you find it exciting to work with challenging projects? We make software and deliver systems to monitor ship traffic to increase safety on the sea. It requires us to learn something new all the time.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Vice President Sales & Tendering for Agility Subsea Fabrication AS
Agility Subsea Fabrication AS
Vice President Sales & Tendering Agility Subsea Fabrication produserer manifolder, separasjonssystemer, integrated template systems og annet subseautstyr.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Sykepleier for Medisinsk klinikk, Medisinsk post 3 C Nevrologi- Geriatri
Medisinsk klinikk, Medisinsk post 3 C Nevrologi- Geriatri
Sykepleier SYKEPLEIER - 2 x 50 % faste stillinger.Ren nattstilling er ønskelig, 3 delt turnus kan også være aktuelt. Arbeid hver 3. helg.  Hvis intern omrokkering kan vikariat i annen stilling også bli aktuelt, med mulighet for fast ansettelse. Oppstart snarest etter avtale.Vi søker etter nye sykepleiere i vår seksjon innen spennende fagområder som akutt Geriatri, Hjerneslag og Generell Nevrologi. Til dette ønsker vi en  sykepleier med interesse og engasjement for en eller flere av disse pas. gruppene. Samtidig må du kunne jobbe selvstendig, dynamisk og fleksibelt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 02-02-2019

Overlege for Medisinsk Klinikk Lungeseksjon- Fagressurs
Medisinsk Klinikk Lungeseksjon- Fagressurs
Overlege VI HAR 2 LEDIGE OVERLEGESTILLINGER :Fast stilling - ledig fra 01.04.19.Vikariat i ett år , 01.05.19 - 30.04.20 - med mulighet til forlengelse.Spesialitet: LungemedisinSykehuset i Vestfold har ansvar for Vestfold fylke med opptaksområde på 230.000 innbyggere. Medisinsk klinikk rommer organisatorisk de indremedisinske spesialiteter, nevrologi og pediatri. Ved sykehuset pågår en stor utbygging som for somatiske fag forventes innflytningsklart i 2021.Lungeseksjonen har 8 overlegestillinger og 5 stillinger for LIS, hvorav to for tiden er i B-grensløp.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sykepleier for Med 3C Nevro-Geriatri, Sykehuset i Vestfold HF
Med 3C Nevro-Geriatri, Sykehuset i Vestfold HF
Sykepleier Sykepleier - 75% fast stilling.Tiltredelse snarest, eventuelt etter avtale med seksjonsleder.Vi søker etter en ny kollega med interesse og særlig engasjement for å jobbe med pasienter med akutt hjerneslag. Det er ønskelig at søker har erfaring og/ eller har videreutdanning innen dette fagområdet.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Sykepleier/vernepleier med relevant videreutdanning for Klinikk psykisk helse og rusbehandling, DPS Vestfold, Psykose døgnpost, sør
Klinikk psykisk helse og rusbehandling, DPS Vestfold, Psykose døgnpost, sør
Sykepleier/vernepleier med relevant videreutdanning Døgn psykose lokalisert i Larvik, har 8 sengeplasser. Enheten disponerer ca. 20 årsverk. Døgn psykose utreder og behandler pasienter med psykoselidelse. Det foretas utredning og diagnostisering/rediagnostisering av pasienter med førstegangspsykose og kjent psykoselidelse i henhold til anerkjente standarder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Fast stilling som lønn- og personalmedarbeider for Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
Fylkesmannen i Vestfold og Telemark
Fast stilling som lønn- og personalmedarbeider Jobbnorge ID: 163307Kort om stillingenVi ønsker deg som har bred erfaring innen personalområdet. Det betyr at du kan ta avgjørelser på sparket, du kan personalområdets regelverk, du liker å jobbe med ulike mennesker og oppgaver i et høyt tempo. Fylkesmannen har fokus på digitalisering og jobber med å forbedre interne og eksterne prosesser.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019