Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Prosjektmedarbeider for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Prosjektmedarbeider Caverion EscoCaverion leverer smarte tekniske løsninger og service for bygg, industri og infrastruktur. Vårt unike tjenestetilbud dekker hele livssyklusen: design, konstruksjon og vedlikehold. Vår visjon er å være førstevalget innen digitalisering av bygg, industri og infrastruktur. Selskapet har en omsetning i overkant av 3,6 milliarder kroner og 2 500 medarbeidere i Norge. Caverion-konsernet hadde i 2018 en omsetning på ca. 21 milliarder kroner og nærmere 15.000 medarbeidere i 10 land i Europa.Caverion Esco vokser og har i den forbindelse behov for en ny medarbeider.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Lønnsansvarlig for CONSOLVO SERVICES AS
CONSOLVO SERVICES AS
Lønnsansvarlig Consolvo AS er en landsledende entreprenør innenfor rehabilitering og vedlikehold av konstruksjoner som bruer, bygninger, fasader, tunneler, bane, parkeringshus, kaier og kraftanlegg. Consolvo's slagord er "SOLIDE LØSNINGER" Selskapet ble grunnlagt i 1981, ligger an til en omsetning på 500 millioner i 2019 og har over 100 ansatte. Selskapets hovedeier er AF Gruppen ASA. ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene består av lønnskjøring fra A-Å for p.t.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019

BAUHAUS Norge søker Innkjøper Team Hardware for Bauhaus Norge KS
Bauhaus Norge KS
BAUHAUS Norge søker Innkjøper Team Hardware BAUHAUS Norge er i vekst og planlegger flere varehus i de nærmeste årene. I BAUHAUS Norge har vi 3 Innkjøpsteam og vi søker nå Innkjøper til:Team Hardware (Jernvare, verktøy, el-verktøy, VVS, badeutstyr og bademøbler, kjøkken og garderobe)Er du serviceminded og har erfaring fra detaljhandel, gjerne fra en innkjøpsfunksjon? Jobber du strukturert og har orden på detaljene?
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 21-07-2019

Innkjøper til bransjens beste byggevarekjede for Bauhaus Norge KS
Bauhaus Norge KS
Innkjøper til bransjens beste byggevarekjede BAUHAUS Norge er i vekst og planlegger flere varehus i de nærmeste årene. I BAUHAUS Norge har vi 3 Innkjøpsteam og vi søker nå Innkjøper til: Team Hardware (Jernvare, verktøy, el-verktøy, VVS, badeutstyr og bademøbler, kjøkken og garderobe)Er du serviceminded og har erfaring fra detaljhandel, gjerne fra en innkjøpsfunksjon? Jobber du strukturert og har orden på detaljene? Da blir du kanskje en av våre Innkjøpere .
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

lærer for Høvik skole
Høvik skole
lærer Org. nr: - Stillingsident: 4098926080 Presentasjon av stillingen: Lærerstilling Høvik skole 5. ¿ 7. trinn Vil du bli lærer for noen av våre flotte elever på 5. ¿ 7.trinn? Vil du jobbe på et dyktig lærerteam? Høvik skole søker engasjert lærer med tro på gode relasjoner og godt hjerte for våre elever. Høvik skole er en 1-10 skole med 910 elever og 135 ansatte. Det er god balanse mellom yngre lærerkrefter og lærere med lengre erfaring, og en god blanding av mannlige og kvinnelige ansatte som har god faglig og sosial kompetanse.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 03-07-2019

Avdelingsleder tekstil Anton Sport Liertoppen for ANTON SPORT LIERTOPPEN
ANTON SPORT LIERTOPPEN
Avdelingsleder tekstil Anton Sport Liertoppen Vi søker avdelingsleder tekstil til vår butikk på Liertoppen. Som avdelingsleder i Anton Sport fungerer man som selger i butikk med hovedfokus på salg og eventyrlig service, med ansvar for å holde sin avdeling til en hver tid i topp stand. Man skal ta regi og tilføre kompetanse og energi til ansatte i avdelingen. Du skal aktivt bidra til å nå butikkens målsetninger og budsjetter, samt optimalisere Anton sports kundeløfte, "Norge skal aldri kjøpe feil utstyr", og du må kunne dele erfaringer med medarbeidere og kunder.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 20-07-2019

50% vikariat barnehagelærer for HASSELBAKKEN FUS BARNEHAGE AS
HASSELBAKKEN FUS BARNEHAGE AS
50% vikariat barnehagelærer Hasselbakken FUS barnehage ble etablert i 2007, har plass til ca 30 barn under 3 år og 60 barn over 3 år fordelt på fem avdelinger. I 2017 har vi begynt med økning av pedagogtetthet til 45%. Vi er en barnehage som tenker innovativt, utfordrer oss selv til å gå ut av komfortsonen, fordeler ansvar, med følgende sitat i bakhodet . Vi har ledig 50% vikariat som barnehagelærer fra 1. august til og med 31. desember. I FUS satser vi på høy og likeverdig kvalitet i relasjonen mellom ansatte og barn.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Har du teknisk og mekanisk erfaring med større industrimaskiner? for Nor Tekstilservice Drift AS
Nor Tekstilservice Drift AS
Har du teknisk og mekanisk erfaring med større industrimaskiner? For vår kunde Nor Tekstil søker vi en erfaren automasjonsmekaniker Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av: Vedlikehold av maskiner og utstyrFeilsøking og utbedring ved driftsstans - både mekanisk og el./automasjonOppfølging av maskiner og utstyr i fabrikkenVi ønsker at du innehar følgende kvalifikasjoner: Fagbrev som automasjonsmekaniker er ønskelig, men ikke et kravErfaring fra prosessindustriGod kunnskap på feilsøking og elektro/styringer på maskiner og utstyrGode datakunnskaper og erfaring med PLS styringer og oppsett av
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

GE Renewable Energy is looking for a Service Project Manager (Hydro Power) for GE RENEWABLE NORWAY AS
GE RENEWABLE NORWAY AS
GE Renewable Energy is looking for a Service Project Manager (Hydro Power) Role Summary: GE Renewable Hydro is one of the mayor suppliers of Hydropower equipment such as Generators, Turbines, control systems and related services, in the Nordics and World-wide. The purpose of the Senior Plant support Project Manager is to manage one more Hydropower Generator or Turbine service projects. The responsibility of the Project Manager is to manage the project through all phases from Bid negotiation to commissioning. This role has a focus on Nordic market.
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 16-07-2019

Takstmann bilskade for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Takstmann bilskade ArbeidsoppgaverTaksere bilskader og følge opp våre kunder Oppdatere/oppfølgning av daglige systemer internt og eksternt Fakturere skader mot forsikringsselskaper ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev og erfaring som oppretter Erfaring med taksering av biler og gjerne erfaring med DBS Kan norsk muntlig og skriftlig Har førerkort klasse B Personlige egenskaperKundeorientert med fokus på å gjøre våre kunder fornøyde Initiativrik, løsningsorientert og selvstendigFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og reg
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 29-07-2019