Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kvalitetsleder søkes til spennende næringsmiddelbedrift - Produksjon
Automatpack AS
Oppgaver og ansvar: Ansvar for produksjon og lager:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 09-11-2022

Vil du jobbe som utemekaniker i Hallingdal området?
Volvo Maskin AS
Vår avdeling i Drammen søker utemekanikere til området i Hallingdal Vi søker etter en engasjert og dyktig person som brenner for jobben. Ønskede kvalifikasjoner mekaniker:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 09-11-2022

Vil du være med å bygge norges kuleste in-house bakeri?
Korn Bakeri AS
Oda er et selskap i utvikling. Vi bygger Norges ledende matbutikk på nett og nå ønsker vi å dele det vi har skapt med resten av verden! Å levere et bredt utvalg av rimelige kvalitetsprodukter og ferske råvarer til millioner av hjem er en kompleks prosess, men vi tror vi har knekt koden. Vi lar data drive beslutningene våre, og med fokus på bærekraft i alle ledd av verdikjeden bygger vi verdens mest effektive handelssystem. Med solid støtte fra noen av de største internasjonale investorene i verden, er vi stolte av å være et av Europas raskest voksende selskaper.
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 09-11-2022

Er du vår nye superbaker?
Korn Bakeri AS
Oda er et selskap i utvikling. Vi bygger Norges ledende matbutikk på nett og nå ønsker vi å dele det vi har skapt med resten av verden! Å levere et bredt utvalg av rimelige kvalitetsprodukter og ferske råvarer til millioner av hjem er en kompleks prosess, men vi tror vi har knekt koden. Vi lar data drive beslutningene våre, og med fokus på bærekraft i alle ledd av verdikjeden bygger vi verdens mest effektive handelssystem. Med solid støtte fra noen avde største internasjonale investorene i verden, er vi stolte av å være et avEuropas raskest voksende selskaper.
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 09-11-2022

Barnehagelærer- svangerskaps vikariat, med mulighet for forlengelse.
Merikroken bygdebarnehage Sa
Vi søker deg som er:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 15-10-2022

Merikroken bygdebarnehage søker ringe vikarer.
Merikroken bygdebarnehage Sa
Vi i Merikroken bygdebarnehage ønsker å knytte til oss ringe vikar som kan komme på kort varsel ved sykdom og annet fravær i våre personalgruppe. Er du en leken relasjonsbygger som vil bidra til barns trivsel og livsglede? Da ønsker vi å høre fra deg. Vi søker deg som er: Aktiv, leken og kreativGlad i å være uteHar barnet i fokus.Positiv og løsningsorientertGod til å samarbeideFleksibel Personlige egenskaper:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 15-10-2022

Ønsker du en variert arbeidsdag? Vi søker tømrere i Drammen!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter selvstendige tømrere til vår avdeling i Drammen. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som tømrer i Recover
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 08-11-2022

Økonomisjef
Blender Interiør AS
VIL DU BLI ØKONOMISJEFEN I SELSKAPET SOM HAR VÆRT LEVERANDØR AV RENOVERING- OG INNREDNINGSTJENESTER TIL HOTELLER SOM Sommero, Clarion The Hub og Villa Copenhagen? **Bli med i vårt team!**Vi søker en person med økonomisk utdannelse og noen års arbeidserfaring til en nyopprettet stilling som Økonomisjef. Vi ønsker en fremoverlent person som vil bidra med å forme stillingen/rollen inn i en dynamisk og prosjektrettet organisasjon og som ønsker å utvikle seg i takt med selskapet.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 08-11-2022

Rørfornying i Oslo og Drammensområdet
Norva24 Ringerike/Norva24 Drammen
Liker du hektiske dager og stadig nye utfordringer? Er du en god problemløser som liker å hjelpe andre? Trives du med varierte dager, store biler og moderne utstyr? Da kan du være akkurat den vi leter etter. Bli en del av vårt positive arbeidsmiljø i Norva24
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 04-11-2022

Logistikkmedarbeider vikariat
Norli Distribusjon As
Norli Distribusjon går nå inn i høysesong søker etter en ny kollega til stillingen "lager/logistikkmedarbeider". Evner du å jobbe både selvstendig og i team, og trives med ansvar? Er du i tillegg motivert og har et ønske om å jobbe på et moderne lager med nye teknologiske hjelpemidler ? Da håper vi at du søker på denne stillingen! Oppstart: Snarest / etter avtale Vi ser etter deg: · Som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, er serviceinnstilt og vennlig, · trives med mye ansvar
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 28-10-2022