Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vårt ny Prosjektleder?
Norsk Teknisk Installasjon AS
Ansvarsområder
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi søker BIM-teknikere/ingeniører
Norsk Teknisk Installasjon As
Vi søker dyktige BIM-teknikere/ingeniører til vår prosjekteringsavdeling. Ansvarsområder Modellering av VVS - anlegg som nærings-, bolig-, undervisnings- og helsebyggLage 3D-modeller og arbeidstegningerArbeide med videreutviklingEr en del av prosjektteam Kvalifikasjoner
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi søker VVS Ingeniører
Norsk Teknisk Installasjon As
Vi søker dyktige VVS Ingeniører til vår prosjekteringsavdeling. Ansvarsområder Prosjektering og modellering av VVS - anlegg som nærings-, bolig-, undervisnings- og helsebyggUtarbeidelse av beregninger, tegninger og tekniske spesifikasjonerEr en del av prosjektteamOppfølging av utførelsesfasen Kvalifikasjoner
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Produksjonsmedarbeider til næringsmiddelindustrien
Manpower
Vi søker etter tilkallingsvikarer til produksjonsbedrift innen næringsmiddelindustrien. Produksjonsmedarbeidere og operatører. Ønsker du å være en del av av vår vikarpool så ønsker vi en søknad fra deg. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 13-06-2020

Vi søker dyktig mekaniker til Mercedes-Benz personbil
Bertel O. Steen Buskerud
Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller del bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden. I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon - Vi skal bygge morgendagens bilhus . Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensial til våre merker, og ha fornøyde eiere.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 12-06-2020

Ordrebehandler Nordpeis / Dovre
Nordpeis AS
Nordpeis AS opplever god vekst, og fra 1. juli overtar vi distribusjon av Dovre ildsteder i Norge. Vi ønsker derfor å forsterke vår logistikkavdeling med en ordrebehandler. Personen vil kunne forvente en hektisk hverdag med spennende oppgaver i et innovativt selskap med godt arbeidsmiljø. Hovedoppgaver: OrdreregistreringHåndtere henvendelser fra kunder og forhandlere via mail / tlf / SuperofficeSentralbord Vi søker en person med følgende kompetanse og egenskaper:
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Vil du ha en variert hverdag?
Facility Support AS
For vår kunde Facility Support AS ser vi nå etter en hjelpearbeider. Facility Support AS jobber innenfor et bredt spekter av områder, fra maskinutleie, graving, transport samt eiendomstjenester og kontor / bedriftsflytting. Selskapet har base i Lier, men du må regne med arbeid på Østlandet. Stillingen innebærer at du vil få en variert hverdag, mulighet til å jobbe praktisk, samtidig som du har kundekontakt.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Ergoterapeut i Team for Hverdagsrehabilitering
Fosshagen , Lier kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4243207570 Presentasjon av stillingen: Hverdags-rehabilitering er en tjeneste som gis etter vedtak til hjemmeboende over 18 år som har hatt et gradvis eller akutt funksjonsfall av mindre grad. Vår dyktige ergoterapeut slutter nå i stillingen, og vi er nå ute etter hennes erstatter. Vi søker derfor etter ergoterapeut i 100 % stilling.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 19-06-2020

Har du ett stort smil og liker å jobbe fysisk?
EXTRA Tranby
På Extra Tranby har vi mye å gjøre, og søker deg som har lyst til å ha en sommerjobb hos oss :) Hos oss setter vi KUNDEN FØRST, så vi er opptatt av at du trives med kundeservice og er en positiv person og har lyst til å jobbe i butikk. Det kan være mulig at man kan bli tilkalligshjelp etter endt sommerjobb også. Høres det ut som noe for deg, håper vi du søker! Søknadsfrist: 16.06.20
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 16-06-2020

Digital Marketing Manager
Generation Mobility
Why intern with us: Our employees get to practice what they love to do, be unskilled and exposed to a growing network. Over 80% of our interns move on to jobs at or above their level of education and experience. Generation Mobility is transforming the way businesses attract and retain global talent.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020