Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Byggeleder med tømrerbakrunn søkes til spennende stilling for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Byggeleder med tømrerbakrunn søkes til spennende stilling Blender Entreprenør AS er en ung og fremoverlent totalleverandør av design - og byggetjenester til privat- og næringsmarked. Vi er inne i en stor vekst, med mange store spennende prosjekter i nær fremtid. For oss er det avgjørende å bygge et team av de beste, engasjerte og mest løsningsorienterte håndverkerne. Vi har størst fokus på utførelse og kvalitet - vi er feinschmeckere! Er du en flink tømrer, med blikk for detaljer? Blender Entreprenør vokser, og søker etter en erfaren Byggeleder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Spennende og allsidig stilling som operatør for FRANZEFOSS PUKK AS
FRANZEFOSS PUKK AS
Spennende og allsidig stilling som operatør Operatør/maskinfører skal i samarbeid med de øvrige i teamet sørge for at uttak, produksjon, vedlikehold og opplasting av produkter i pukkverket ivaretas. Som operatør har du en viktig rolle i prosessen med fremstilling av ferdige produkter. Hovedansvaret vil være drift av knuselinje og maskinkjøring men like viktig vil det være å bidra med andre oppgaver i forhold til produksjon og vedlikehold. Du skal i tillegg sørge for service og vedlikehold av maskiner som disponeres og slik at de fungerer optimal til enhver tid.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

Produksjonsmedarbeider for Ingeniør Harald Benestad
Ingeniør Harald Benestad
Produksjonsmedarbeider Vi ser nå en økning i etterspørselen av våre produkter, og søker dermed å øke vår kapasitet og styrke vår produksjonsavdeling med 2-3 produksjonsmedarbeidere, med gode muligheter for fast ansettelse for de rette personer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Maskinfører for TANUM IVAR ENTREPRENØR AS
TANUM IVAR ENTREPRENØR AS
Maskinfører Vi søker dyktig maskinfører, er du den neste på "Tanum laget"?Arbeidsoppgaver:- Vann og avløpsarbeider- Store og små grunnarbeid- Nedgravde avfallsanlegg- Reparasjon etter naturskade- Graving og montering av renseanlegg- Serviceoppdrag- Boligtomter- Brøyting/feiingØnskede kvalifikasjoner:- Fagbrev maskinfører og helst 5 års erfaring- Førerkort kl. B er et krav, ønskelig med kl.BE og kl.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Teknisk Support Spesialist (1 års kontrakt) / Technical Support Specialist for Honeywell Life Safety As Avd Hovedkontor
Honeywell Life Safety As Avd Hovedkontor
Teknisk Support Spesialist (1 års kontrakt) / Technical Support Specialist Honeywell Life Safety is looking for a customer-oriented person with excellent communication and interpersonal skills to join our team of professionals for a time limited position as a temporary Technical Support Specialist ( 1 year ). The role is a combination of technical support, customer training and reporting functions.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019

Vi søker etter Logistikkansvarlig på vårt kontor på Lierstranda/Drammen for LØVENSKIOLD HANDEL AS
LØVENSKIOLD HANDEL AS
Vi søker etter Logistikkansvarlig på vårt kontor på Lierstranda/Drammen Arbeidsoppgaver: Ansvarlig for innkjøpOrdremottak og salg av reservedelerDialog med transportørerKontinuerlig vedlikehold og kvalitetssikre grunnlaget for bestillingerOppfølging av og tilrettelegging for effektiv vareflytFølge opp lagerført sortiment og leveringsevneVedlikehold av varedataBistå i andre salgsarbeider ved behovØnskede kvalifikasjoner: Du har formell kompetanse innen logistikk (arbeidserfaring kan kompensere for dette)Erfaring med import/eksport er en fordel.Du er analytisk og har generelt god IT-forståelseGo
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Serviceingeniør i spennende miljø for LØVENSKIOLD HANDEL AS
LØVENSKIOLD HANDEL AS
Serviceingeniør i spennende miljø Arbeidsoppgaver: Service- og installasjonsarbeid primært innen Mammografi, Røntgen og Ultralyd.Ansvarlig for dedikert utstyr/utstyrsgruppe i vår produktporteføljeKommunikasjon og forebyggende arbeidDaglig kommunikasjon med våre kunderSe annonsePAM Stillingsnummer: 0626-2019-03-50 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019

Lier vgs - Lærer 100% vikariat matematikk og naturfag for Lier videregående skole
Lier videregående skole
Lier vgs - Lærer 100% vikariat matematikk og naturfag Om skolen vårLier videregående skole er en moderne og fremtidsrettet yrkesfagskole og en del av Kunnskapsskolen Buskerud. Vi har i skoleåret 2018-19 ca. 570 elever og 110 ansatte. Skolen gir opplæring på Vg1 og Vg2 innenfor følgende utdanningsprogram: Design- og håndverk, Elektrofag, Helse og oppvekst, Service og samferdsel samt tilbud om Påbygging til generell studiekompetanse. Skolen er ressurssenter for elever innen autismespekterdiagnoser og gir opplæring i mindre grupper for elever med store atferdsutfordringer.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Do you want to learn more about Subsea equipment such as Xmas trees this summer? for AKER SOLUTIONS AS
AKER SOLUTIONS AS
Do you want to learn more about Subsea equipment such as Xmas trees this summer? Do you want to showcase your skills and kick start your career? Aker Solutions' Technology Centre for mechanical products located in Tranby, is responsible for Subsea Trees and Workover System deliverables out of Norway. The Product Support department is now offering an exciting summer internship starting in June 2019 until August 2019.
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Do you want to gain valuable experience as a Product Engineer this summer? for AKER SOLUTIONS AS
AKER SOLUTIONS AS
Do you want to gain valuable experience as a Product Engineer this summer? Do you want to showcase your skills and kick start your career? Aker Solutions' Technology Centre for mechanical products located in Tranby is responsible for Subsea Trees and Workover System deliverables out of Norway. The Product Support department is now offering an exciting summer internship which will last from June to August 2019.
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019