Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Are you ready to join one of our ongoing Subsea Projects in Tranby? for AKER SOLUTIONS AS
AKER SOLUTIONS AS
Are you ready to join one of our ongoing Subsea Projects in Tranby? Aker Solutions' Project Engineering Service team based in Fornebu is responsible to provide specialist services to Projects and Product segment in Oslo area. This department consists of highly qualified discipline resources within Supplier Package Follow-up, Quality Surveillance, Maintenance & Operability, Construction/Hook-up and Commissioning, LCI and DCC.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Ønsker du å hjelpe meg med mine fysiske aktiviteter, noen timer i uken dagtid? for HAV AS
HAV AS
Ønsker du å hjelpe meg med mine fysiske aktiviteter, noen timer i uken dagtid? Hav A/S leverer i dag Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA). Tjenesten omfatter hjelp til dagliglivets praktiske gjøremål, i og utenfor hjemmet, for mennesker med nedsatt fysisk eller kognitiv funksjonsevne. Når praktisk bistand organiseres som en BPA-ordning er det som oftest tjenestemottaker selv, eventuelt pårørende, som organiserer og leder arbeidet med assistentene.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

TESS søker Masterdataforvalter TESS Hose Management for TESS AS
TESS AS
TESS søker Masterdataforvalter TESS Hose Management TESS Hose Management (THM) er TESS sitt egenutviklede konsept for service og vedlikehold av slanger og utstyr. Slanger og utstyr ID-merkes, registreres og kan tilknyttes ulike vedlikeholdsmodeller i en database. Hendelser tilknyttet ID registreres og oppdateres forløpende. Det er knyttet ulike PC- og mobile applikasjoner til databasen. Vi søker en kvalitetsorientert og nøyaktig Masterdataforvalter THM. Som Masterdataforvalter THM vil din hovedoppgave være kontroll, korrigering og analyse av eksisterende og nye data i basen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Har du erfaring med FTTH utbygging og feilretting innen fiber, er du kanskje vår nye medarbeider? for BACKUP NORGE AS
BACKUP NORGE AS
Har du erfaring med FTTH utbygging og feilretting innen fiber, er du kanskje vår nye medarbeider? Oppdragsmengden øker hos vår kunde, og det skal ansettes flere nye fibermontører i Drammen - Oslo og Østfold Arbeidsoppgaver Installasjon av forskjellige fibernettverkBlåsing, skjøting og terminering av fiberkabelDrift - vedlikehold og servicePlanlegging og dokumentasjonKundebehandlingØnskede kvalifikasjoner Vi ser etter personell med fagbrev som elektromontør gr l, S, telemontør eller tilsvarende utdannelse/erfaring.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Er du glad i mennesker og trives med å yte service? Da vil vi på Extra Tranby gjerne høre fra deg for Coop Øst SA
Coop Øst SA
Er du glad i mennesker og trives med å yte service? Da vil vi på Extra Tranby gjerne høre fra deg Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med en forventet budsjettert omsetning på 7.3 milliarder i 2019, ca. 2300 ansatte og 110 butikker i fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland og Buskerud. Coop har 6 kjedekonsepter; Coop Marked, Coop Prix, Coop Mega, EXTRA, Obs og Obs BYGG. Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som er eid av forbrukerne og baserer sin drift på delingsøkonomi og utbytte til alle medlemmer og deleiere.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Kitch'n Liertoppen søker butikkleder for KJØKKENDRIFT NO 1 LIERTOPPEN AS
KJØKKENDRIFT NO 1 LIERTOPPEN AS
Kitch'n Liertoppen søker butikkleder Lyst til å jobbe som butikkleder i et team med godt arbeidsmiljø, høyt tempo, mye læring og nye utfordringer hver dag? Da er dette jobben for deg! Til vår etablerte butikk i Liertoppen søker vi nå etter ny butikkleder.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

Rådgiver/karrièreveileder for Høvik skole, Lier kommune
Høvik skole, Lier kommune
Rådgiver/karrièreveileder Vil du være med å gi våre elever på 8. - 10. trinn bedre muligheter til å realisere sitt potensiale? Vil du gi dem et sikrere utdannings- og yrkesvalg? Vil du være med å hindre frafall i utdanningsløpet? Høvik skole søker engasjert rådgiver med tro på gode relasjoner og godt hjerte for våre elever. Høvik skole er en 1-10 skole med 900 elever og 130 ansatte. Det er god balanse mellom yngre lærerkrefter og lærere med lengre erfaring, og en god blanding av mannlige og kvinnelige ansatte som har god faglig og sosial kompetanse.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Dekkarbeider søkes til vårdekkesesongen i Drammen for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dekkarbeider søkes til vårdekkesesongen i Drammen ArbeidsoppgaverDekkskift ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerErfaring som dekkarbeider Førerkort Personlige egenskaperEffektiv Får ting gjort NøyaktigFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0626-2019-01-59 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019

Dekkarbeider søkes til jobb i Drammen for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dekkarbeider søkes til jobb i Drammen Dekkarbeider ønskes til vårdekksesong ArbeidsoppgaverHovedsakelig skifting av dekk ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerErfaring fra dekkverksted Førerkort Personlige egenskaperEffektiv Positiv Evne til å takle stressFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0626-2019-01-56 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019

Transportleder Drammen for Posten Norge As Logistikk Drammen
Posten Norge As Logistikk Drammen
Transportleder Drammen Vi søker transportleder til vår avdeling Drammen transport.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 20-01-2019