Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sykepleier for RINGERIKE KOMMUNE AUSTJORD AVLASTNI
RINGERIKE KOMMUNE AUSTJORD AVLASTNI
Sykepleier Org. nr: - Stillingsident: 4110232711 Presentasjon av stillingen: Austjord Behandlingssenter er et kompetansesenter med korttidsplasser for avlastning, utredning, ergo-/fysioterapi, rehabilitering og enhet for alvorlig syke og døende (Hospice). Vi har ledig en 64% fast stilling på natt. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse. Vi kan tilby et godt og trivelig arbeidsmiljø. Vi har fokus på utvikling av egen praksis, og god samhandling.
Registrert : 19-07-2019 Søknadsfrist : 12-08-2019

Vi søker dyktige sveisere/platearbeidere - Muligheter for fast ansettelse for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Vi søker dyktige sveisere/platearbeidere - Muligheter for fast ansettelse SVEISERE / PLATEARBEIDERE Til flere av våre kunder som har meget god ordrereserve fremover søker vi nå etter dyktige og arbeidssomme platearbeidere/sveisere. Du vil jobbe i en produksjonsbedrift som har en god markedsposisjon og gode fremtidsutsikter. Har du fagbrev er det bra men relevant erfaring og gode referanser er det viktigste. Etter noen måneder, gitt at man fungerer godt i arbeidet og trives, er intensjonen at man ansettes fast hos våre kunder. Arbeidssted er Hønefoss/Ringerike.
Registrert : 19-07-2019 Søknadsfrist : 29-08-2019

Pedagogstilling ved innføringsklassen for Veienmarka ungdomsskole
Veienmarka ungdomsskole
Pedagogstilling ved innføringsklassen Org. nr: - Stillingsident: 4110113164 Presentasjon av stillingen: Vi har fra 1. august 2019 ledig 50% engasjementstilling, med muligheter for utvidelse, som lærer til vår innføringsklasse for minoritetsspråklige elever. Gruppestørrelsen varierer fra ca. 22 ¿ 30 elever fordelt på to klasser. Den vi søker bør ha spesialkompetanse innenfor norskopplæring for minoritetsspråklige, og allmennlærerbakgrunn eller annen relevant fagbakgrunn.
Registrert : 19-07-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Sykepleiere til faste stillinger og vikariater på Ringerike sykehus for Ringerike sykehus
Ringerike sykehus
Sykepleiere til faste stillinger og vikariater på Ringerike sykehus Org. nr: - Stillingsident: 4094217320 Presentasjon av stillingen: Ringerike sykehus er en del av Vestre Viken HF, og er et lokalsykehus med akuttfunksjon. Vi tilbyr pasientbehandling innen generell kirurgi, gastrokirurgi, urologi, ortopedi, indremedisin, kardiologi, onkologi, dialyse, gynekologi og fødselshjelp. Vi er på søken etter sykepleiere til faste stillinger og til vikariater ved både kirurgisk/ortopedisk sengetun i 2 etasje, og medisinske sengetun i 3 etasje.
Registrert : 17-07-2019 Søknadsfrist : 18-08-2019

Vi søker sykepleiere og vernepleiere til medleverturnus! for BORGER AS
BORGER AS
Vi søker sykepleiere og vernepleiere til medleverturnus! Borger AS er eiet av Borginn AS. Vi har i dag 280 ansatte og 58 beboere som bor på 5 forskjellige lokasjoner. Borger AS ønsker å gi et tilbud som ivaretar behovet for trygghet og forutsigbarhet også for de mest krevende brukerne. Vårt fokus på fellesskap, tilknytning og tilhørighet avspeiler seg i hvordan vi jobber med praktiske utfordringer ved Borger. Vi tror ferdigheter kan utvikles gjennom trygghet og mestringsfølelse der man sammen setter seg mål og arbeider mot disse.
Registrert : 17-07-2019 Søknadsfrist : 17-08-2019

Landbruksmekaniker søkes til jobb i Buskerud for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Landbruksmekaniker søkes til jobb i Buskerud ArbeidsoppgaverService og reparasjon ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerLang og bred erfaring som mekaniker Fagbrev Erfaring med traktor Traktor førerkort Førerkort kl. B Du må ha gode norskkunnskaper Personlige egenskaperEvne til å takle høyt arbeidstempo Løsningsorientert og effektivFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-07-2019 Søknadsfrist : 27-08-2019

Ekstrahjelp, REMA 1000 Eikli for TVETER KNUT AS
TVETER KNUT AS
Ekstrahjelp, REMA 1000 Eikli REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.
Registrert : 16-07-2019 Søknadsfrist : 16-08-2019

Toyota Hønefoss søker en dyktig Bilskadereparatør for Toyota Hønefoss AS
Toyota Hønefoss AS
Toyota Hønefoss søker en dyktig Bilskadereparatør Vi søker etter en dyktig biloppretter til vår bilskadeavdeling på Hønefoss. Du vil bli en del av et sterkt team som jobber godt sammen, hvor vi har kunden i fokus på alle områder. Vårt mål er å ha Norges mest fornøyde bilkunder, der kontinuerlig forbedring og respekt for mennesket utgjør vårt verdigrunnlag. Vi er en komplett bilforhandler med salgsavdeling, teknisk verksted, bilskade verksted og delelager.
Registrert : 16-07-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Vi søker selger for CORDEL NORGE AS
CORDEL NORGE AS
Vi søker selger Vi bygger Norges beste salgsavdeling i Hønefoss. Dette er din mulighet til å bli medlem i en fremoverlent og aktiv gjeng. Vi har et stort marked og trenger en initiativrik selger med høyt tempo og engasjement. Du vil bli en del av et salgsteam der ditt bidrag er viktig for at våre mål skal bli nådd. Ditt hovedfokus er å være i så mange møter som mulig for å presentere vår løsning for vår kundemasse. Du har ansvaret for hele prosessen fra å finne kunde til å få inn signert kontrakt og planlegge igangkjøring.
Registrert : 15-07-2019 Søknadsfrist : 12-08-2019

Vi søker en dyktig kunderådgiver til vårt kontor på Hønefoss for SPAREBANKEN ØST
SPAREBANKEN ØST
Vi søker en dyktig kunderådgiver til vårt kontor på Hønefoss I 1843 fikk Sparebanken Øst konsesjon av Kongen, mens vi jobbet fra en gård i Skotselva. Vi er fortsatt en bank med stolte tradisjoner og et hjerte for lokalmiljøet. Vårt mål er å skape de gode kundeopplevelsene for våre kunder. Vi søker nå etter deg som ønsker å jobbe på vårt kontor på Hønefoss, og vi vil gjerne treffe deg som har god kjennskap til alt som rører seg lokalt. Sparebanken Øst er inne i en tid med stor utvikling. Vi ønsker å møte kundene der de er, enten det er i fysiske møter, på nett eller andre digitale kanaler.
Registrert : 15-07-2019 Søknadsfrist : 19-08-2019