Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeidere 21% natt 4. hver helg. for Tilrettelagte tjenester sør, Ringerike kommune
Tilrettelagte tjenester sør, Ringerike kommune
Helsefagarbeidere 21% natt 4. hver helg. Helsefagarbeider 21% natt helg ønskes til Hvelven 87. Hvelven 87 er en enhet med 4 leiligheter for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser og som kan fremvise utfordrende atferd. Vi har en enhet med høyt faglig og etisk fokus. På Hvelven 87 jobber vi målrettet med atferdsrettede tiltak.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Vi søker Ringevikar i Almemoen FUS barnehage for Rufus barnehage
Rufus barnehage
Vi søker Ringevikar i Almemoen FUS barnehage Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Flink bilmekaniker søkes til merkeverksted i Hønefoss for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Flink bilmekaniker søkes til merkeverksted i Hønefoss ArbeidsoppgaverService og komponentbytte ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerDu må ha jobbet et par år etter fagbrev Du må ha erfaring med diagnoseverktøy Du må kunne kommunisere på norsk Du må ha førerkort klasse B Personlige egenskaperPraktisk anlagt Positiv ServiceinnstiltFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Sesongarbeider ønskes til hjulskift i Hønefoss for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Sesongarbeider ønskes til hjulskift i Hønefoss ArbeidsoppgaverHjelpe til med hjulskift, vask av hjul og logistikk i forhold til dekkhotell ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFordel med førerkort, men ikke et krav Fordel med erfaring fra hjulskift men ikke et krav Må være en fysisk sterk person, mye løft av tunge hjul, opp til 22" Må kunne snakke norsk eller godt engelsk. Personlige egenskaperEffektiv God fysikkFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Hjelpepleier/helsefagarbeider - Hvelven omsorgssenter for Hvelven omsorgssenter, Ringerike kommune
Hvelven omsorgssenter, Ringerike kommune
Hjelpepleier/helsefagarbeider - Hvelven omsorgssenter Hvelven Omsorgssenter har lyse og trivelige lokaler. Omsorgssenteret består av et bofellesskap for 12 beboere, en institusjonsavdeling med 20 plasser og en dagavdeling. Alle avdelingene er beregnet for personer med demens. Totalt har Omsorgssenteret ca. 40 årsverk. Vi har fokus på å ha et godt og faglig utfordrende arbeidsmiljø, og god kvalitet på tjenestene vi gir.Vi har ledig vikariat for helsefagarbeider/hjelpepleier i bofellesskapet. Stillingene har turnus med dag og kveldsvakter og arbeid hver 3.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Vi søker dekkarbeider til vårsesongen for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Vi søker dekkarbeider til vårsesongen ArbeidsoppgaverMontering og demontering av hjul på bil ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerMinst èn sesong med hjulskift Norsk språk, alternativt veldig godt engelsk Førerkort Personlige egenskaperEffektiv Stå på vilje Blid og hyggeligFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0605-2019-01-61 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Produksjonsmedarbeider for T & G ELEKTRO AS
T & G ELEKTRO AS
Produksjonsmedarbeider Stillingen er reservert.Sett personer på rek lista eller til VeronikaFull opplæring blir gitt.Oppgaver:Produksjonsmedarbeider:Montering av ledninger og kablersnakke norsk eller GODT engelskPAM Stillingsnummer: 0605-2019-01-59 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Meldt til NAV lokalt
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Tilkallingsvikar matforsyning - Matforsyning RS for Vestre Viken - Ringerike Sykehus
Vestre Viken - Ringerike Sykehus
Tilkallingsvikar matforsyning - Matforsyning RS Presentasjon av stillingen: Vi søker etter vikar ved Seksjon matforsyning, Ringerike sykehus.ArbeidsoppgaverProduksjon og tilberedning av mat på hovedkjøkkenet Bemanning av postkjøkken Renhold i samsvar med kjøkkenets renholdsplaner Bidra til kjøkkenets faglige utvikling Registreringer i varedata i programmet AIVO Utføre arbeidsoppgaver i henhold til IK-mat KvalifikasjonerErfaring fra lignende arbeid / personlig egnethet Kjennskap til IK-mat Personlige EgenskaperGode samarbeidsevner og evne til å jobbe selvstendig Bidra til godt arbeidsmiljø Enga
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Lege for Stamina Stamina Ringerike Rehabilitering
Stamina Stamina Ringerike Rehabilitering
Lege  Stilling som Assistent lege ved Stamina Ringerike Rehabilitering Vi søker assistentlege i et sommervikariat med mulighet for forlengelse og fast ansettelse.Vikariatet er fra april og ut august 2019.Arbeidstid er vanlig dagtid. Ingen vakter, og således fri alle helger og helligdager. Lønn etter avtale.Vi er et privat rehabiliteringssenter og en del av Stamina Group beliggende på Helgelandsmoen i Hole Kommune på Ringerike.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 14-02-2019

Jobbspesialist for NAV Ringerike, Ringerike kommune
NAV Ringerike, Ringerike kommune
Jobbspesialist Vi har ledig fast 100% stilling som Jobbspesialist ved NAV Ringerike. Jobbspesialistene arbeider etter Supported Employment/IPS metodikk og bistår arbeidssøkere med utfordringer ut i arbeid. Jobben innebærer tett oppfølging av arbeidssøkere og mye tid ute hos arbeidsgivere. Vi søker etter en jobbspesialist som vil jobbe i et hektisk og engasjerende miljø hos oss. Vi søker deg som har gode kommunikasjonsevner og er en nettverksbygger som vil jobbe med arbeidsinkludering.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019