Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vil du jobbe for sikker og innovativ bruk av GNSS? for Kartverket
Kartverket
Vil du jobbe for sikker og innovativ bruk av GNSS? Geodesi er en av fire divisjoner i Kartverket. Divisjonen overvåker hvordan jordens form, bevegelse og tyngdefelt endrer seg. Vi har ansvaret for det nasjonale geodetiske grunnlaget som er utgangspunktet for all fastsetting av posisjon, oppmåling, kartlegging og jordobservasjon. Stillingen inngår i seksjonen GNSS utvikling i Geodesidivisjonen. Seksjonen har løpende prosjekter på oppdrag fra bl.a.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Sommerjobb for ungdom for HR og fellestjenester, Ringerike kommune
HR og fellestjenester, Ringerike kommune
Sommerjobb for ungdom Er du mellom 16 og 23 år, bosatt i Ringerike kommune og ønsker sommerjobb?Ringerike kommune har ledige stillinger på noen av våre institusjoner i Helse og omsorg og på Teknisk drift.Vi har ledig følgende stillinger:9 stillinger i Helse og omsorg. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være tilknyttet brukere på institusjoner. Dette kan innebære servering av måltider, aktivisering av brukere, eventuelt lettere arbeid ute med luking m.m. Det er en fordel om søker har interesse innen feltet og er glad i å snakke med eldre.3 stillinger innenfor Teknisk drift.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

Vil du være med å bekjempe Karius og Baktus? for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Vil du være med å bekjempe Karius og Baktus? På vegne av flere av våre kunder i Asker, Bærum og Oslo søker vi tannhelse sekretærer til snarlig oppstart i ulike prosjekter i løpet av 2019. Noe for deg?
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Vi trenger flere engasjerte og dyktige lærere! for Buskerud fylkeskommune
Buskerud fylkeskommune
Vi trenger flere engasjerte og dyktige lærere! Om skolen vår Hønefoss videregående skole har 800 elevplasser i nye flotte lokaler i Osloveien og gir utdanning innenfor 9 av de 12 utdanningsprogrammene samt voksenopplæring (OPUS). Mer info på vår hjemmeside www.honefoss.vgs.no eller www.bfk.no. Buskerud fylkeskommune skaper resultater gjennom samhandling! Vi kan tilby 100% vikariat med undervisning i programfag på Kunst, Design, Arkitektur og Design og Håndverk skoleåret 2019/20, med start 01.08.19.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vi søker Rørlegger til vårt team for LIEN RØRLEGGERMESTER AS
LIEN RØRLEGGERMESTER AS
Vi søker Rørlegger til vårt team Kvalifikasjoner og personlige egenskaper Har fagbrev som rørlegger.Serviceinnstilt, engasjert og nøyaktig i ditt arbeid.Evne til å jobbe godt både selvstendig å i team.Førerkort for bil.Teknisk innstilt og tverrfaglig forståelse.Arbeidsspråk er norsk.Vi tilbyr Stiling i et godt arbeidsmiljø - i et seriøst og trygt firma.Moderne og flotte tilrettelagte lokaler.Konkurransedyktige betingelser.Firmabil.Digitale arbeidsverktøy.Gode muligheter for personlig og faglig utvikling.Se annonsePAM Stillingsnummer: 0605-2019-03-54 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overfør
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Hønefoss vgs - 100% vikariat programfag KDA og DH for Hønefoss videregående skole
Hønefoss videregående skole
Hønefoss vgs - 100% vikariat programfag KDA og DH Om skolen vårHønefoss videregående skole har 800 elevplasser i nye flotte lokaler i Osloveien og gir utdanning innenfor 9 av de 12 utdanningsprogrammene samt voksenopplæring (OPUS). Mer info på vår hjemmeside www.honefoss.vgs.no eller www.bfk.no. Buskerud fylkeskommune skaper resultater gjennom samhandling! Vi kan tilby100% vikariat med undervisning i programfag på Kunst, Design, Arkitektur og Design og Håndverk skoleåret 2019/20, med start 01.08.19.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Ambulansearbeider for Ambulansedistrikt II - Ringerike
Ambulansedistrikt II - Ringerike
Ambulansearbeider Ambulansetjenesten ved Vestre Viken er organisert under Prehospitale tjenester og inndelt i tre distrikter. Ambulansetjenesten dekker områdene for befolkningen som tilhører sykehusene i Drammen, Ringerike, Kongsberg, samt Hallingdal Sjukestugu. Dette omfatter ambulansestasjonene i Sætre, Drammen, Hokksund, Prestfoss, Geithus, Noresund, Kongsberg, Veggli og Rødberg, Ringerike, Nes, Ål, Gol, Hemsedal og Geilo. Tjenesten har også bemanningsansvar for Helseekspress 1 og 3.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Prosjektleder bygg PL/PGL/BL for Roar Jørgensen AS
Roar Jørgensen AS
Prosjektleder bygg PL/PGL/BL Prosjekt leder Vår PA-avdeling har 5 dyktige medarbeidere. Nå vil vi styrke avdelingen. Vi ser etter en dyktig prosjektleder bygg. Prosjektlederrollen kan inngå i både mindre og større prosjekter innen næringsbygg, kulturbygg, boliger og skoler. Prosjektleder jobber i Østlandsområdet, med utgangspunkt fra vårt kontor på Hønefoss.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Rådgivende ingeniør brannteknikk RIBr for Roar Jørgensen AS
Roar Jørgensen AS
Rådgivende ingeniør brannteknikk RIBr Branningeni ø rVi har 10 engasjerte medarbeidere i vår branntekniske avdeling. Nå trenger vi flere flinke folk.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Vi søker eiendomsmegler/ eiendomsmeglerfullmektig i Hønefoss for DIALOG EIENDOMSMEGLING AS
DIALOG EIENDOMSMEGLING AS
Vi søker eiendomsmegler/ eiendomsmeglerfullmektig i Hønefoss Ønsker du å jobbe i et selskap med god tilgang på oppdrag og ordnede lønnsforhold?Som megler hos oss må du se verdien av å jobbe sammen med gode kollegaer i et utpreget prestasjons miljø. Vi har de siste årene lykkes med vår vekststrategi hvor lønnsomhet, teamarbeid og profesjonalitet er sentrale verdier. Økende oppdragsmengde gjør at vi nå ønsker å ansette offensiv eiendomsmegler ved vårt kontor i Hønefoss. VI ønsker primært noen med erfaring, men nyutdannede kan også søke.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019