Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Rørlegger i vaktmesteravdelingen for RINGERIKE KOMMUNE EIENDOMSDRIFT
RINGERIKE KOMMUNE EIENDOMSDRIFT
Rørlegger i vaktmesteravdelingen Org. nr: - Stillingsident: 4130223100 Presentasjon av stillingen: Vi trenger en rørlegger! Vaktmesteravdelingen har nå ledig stilling som rørlegger. Som rørlegger hos oss vil du bistå med faglige vurderinger rundt byggningsmassens vannsystemer og utføre periodiske kontroller på alle kommunens bygg som del av et team. Stillingen vil ha ansvar for bestilling av eksterne leverandører, samt oppfølging og kvalitetssikring av deres arbeider. Det kan også forekomme enkelte komponentbytter. Rørleggerstillingen inngår i et team som skal følge opp byggningskroppen.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Tømrer for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Tømrer ArbeidsoppgaverBranngips i tak Ønskede kvalifikasjoner Erfaring med gipsmonteringKunne kommunisere på Norsk eller EngelskLang erfaring innen faget er en fordelPersonlige egenskaper EffektivPositivNøyaktigFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0605-2019-09-67 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019

App og front end-utvikler for CORDEL NORGE AS
CORDEL NORGE AS
App og front end-utvikler Vil du være med på å digitalisere håndverksbransjen? Vi er et solid selskap som har et godt arbeidsmiljø og lager markedsledende løsninger innen våre produktområder. Vi ønsker å ha kontinuerlig utvikling og vekst, og er inne i en spennende fase med ekspansjon til resten av Norden. Til vårt kontor i Hønefoss (50 min. unna Oslo) eller Ålesund søker vi en person til å styrke vårt team med utviklere. I dag benytter vi oss av Xamarin Forms (C#) som rammeverk for apputvikling.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

VI SØKER NY DRIVENDE FABRIKKSJEF for LEIV VIDAR AS
LEIV VIDAR AS
VI SØKER NY DRIVENDE FABRIKKSJEF Ønsker du å påvirke og fremme vekst hos en anerkjent aktør i næringsmiddelbransjen? Leiv Vidar er en verdiorientert og miljøbevisst bedrift som leverer produkter av høy kvalitet. Vi har store ambisjoner, og skal fortsette å være en ledende leverandør av pølser i Norge. Nå søker vi deg som vil være med på vår reise videre. Fabrikksjef vil være en sentral bidragsyter for å sikre Leiv Vidar sin solide merkevareposisjon. Du vil ha et overordnet ansvar for daglig drift og utvikling ved produksjonsanlegget i Hønefoss.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 06-10-2019

Psykolog i enheten Psykisk helse og rus for RINGERIKE KOMMUNE PSYKISK HELSE
RINGERIKE KOMMUNE PSYKISK HELSE
Psykolog i enheten Psykisk helse og rus Org. nr: - Stillingsident: 4133023770 Presentasjon av stillingen: Ringerike kommune er i positiv utvikling og står overfor spennende tider med vekst, modernisering og utbygging. Vi trenger deg med på laget for å nå våre mål. I vår enhet er vi i planleggingsfase av å dreie tjenesten til tidlig innsats. Vi vil etablere Rask Psykisk helsehjelp og ambulant teamarbeid. Psykolog vil ha ansvar inn i arbeidet i RPH team, som konsultasjoner og gruppetilbud, og bidra inn i etableringsfasen.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 10-10-2019

Sykepleier - Tyribo for TYRIBO OMSORGSSENTER
TYRIBO OMSORGSSENTER
Sykepleier - Tyribo Org. nr: - Stillingsident: 4132727711 Presentasjon av stillingen: Vurderer du nytt arbeidssted? Du er kanskje ikke klar over hvor mange spennende og avanserte sykepleiefaglige oppgaver som utføres i kommunen idag? Vil du også være med å utvikle sykehjem og hjemmetjeneste for fremtiden? Prøv oss da vel! Vi søker etter nytenkende sykepleier som ønsker å jobbe ved Tyribo omsorgssenter. Vi jobber både inne på institusjon og ute i hjemmetjenesten. Vi har stort fokus på hverdagsrehabilitering, palliasjon og demens, og det å være en god læringsarena for studenter og elever.
Registrert : 17-09-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Sykepleier/helsefagarbeider - Tyribo omsorgssenter for Tyribo omsorgssenter
Tyribo omsorgssenter
Sykepleier/helsefagarbeider - Tyribo omsorgssenter Org. nr: - Stillingsident: 4132680369 Presentasjon av stillingen:Vurderer du nytt arbeidssted? Du er kanskje ikke klar over hvor mange spennende oppgaver som utføres i kommunen i dag? Vil du også være med å utvikle sykehjem og hjemmetjeneste for fremtiden? Prøv oss da vel!Vi søker etter nytenkende helsefagarbeider som ønsker å jobbe ved Tyribo omsorgssenter. Vi jobber både inne på institusjon og ute i hjemmetjenesten.
Registrert : 17-09-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Næringsselger til ledende merkeforhandler for AUTOVISION AS
AUTOVISION AS
Næringsselger til ledende merkeforhandler Vi tilbyr En spennende og allsidig jobb.Svært godt arbeidsmiljø hvor du jobber både selvstendig og i team.Gode systemer og opplæringsprogrammer.En meget sterk merkevare med populære modeller.Kursing og opplæring i Ford regi.Gode utviklingsmuligheter.Konkurransedyktige betingelser.Firmabil og telefonordning.Arbeidsoppgaver: Aktivt og oppsøkende salg mot næringslivet i vårt distrikt.Oppfølging og vedlikehold av nye og allerede eksisterende kunder.Salg av nye og brukte biler i henhold til AutoVisions salgsprosess.Ta del i AutoVision sine bemanningsrutiner
Registrert : 17-09-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Dreamteam XXL Hønefoss for XXL Sport og Villmark AS
XXL Sport og Villmark AS
Dreamteam XXL Hønefoss VIL DU VÆRE MED PÅ ETABLERINGEN AV ET AV DE STØRSTE SPORTSVAREHUSENE I NORGE? XXL har i dag 36 varehus i Norge, 25 i Sverige, 16 i Finland og 5 i Østerrike, samt 3 Outlets rett over svenskegrensen. Nå kommer vi til Hønefoss og åpner til våren et 3200 m2 stort sportseldorado på Hvervenmoen i Hønefoss. Vi skal være best, vi skal tjene penger og vi skal ha det gøy! Hos oss finner du fotballsko, ski, hockeyutstyr,tennisracketer, joggesko, dykkerutstyr, telt, jaktutstyr, fiskestenger og mye, mye mer! XXL er i skrivende stund nordens største sportskjede.
Registrert : 17-09-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Telia Kuben søker dyktig Shop Assistant for TELIA NORGE AS
TELIA NORGE AS
Telia Kuben søker dyktig Shop Assistant Shop Assistant, Telia Kuben Vi er et team bestående av dyktige selgere, og hver dag jobber vi for å sikre positive kundeopplevelser. Nå søker vi en engasjert kollega til å utfylle vårt team -- er denne selgeren deg? Din neste utfordring? Som vår kollega vil du være en nøkkelperson ved utviklingen av markedet, og være en del av et selskap i hurtig vekst. Våre verdier Dare, Care, Simplify støtter vår visjon om å skape Unmatched Customer Experiences , som forutsetter at du har brennende interesse for salg av våre produkter og tjenester.
Registrert : 17-09-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019