Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sivilingeniør/ingeniør innen dam og vassdragsanlegg for Norconsult
Norconsult
Sivilingeniør/ingeniør innen dam og vassdragsanlegg Norconsult AS er med sine 3300 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og utlandet.Norconsults kontor i Hønefoss er et veletablert og solid kontor i positiv vekst.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-03-2019

Spenncon søker prosjektdirektør for Spenncon AS
Spenncon AS
Spenncon søker prosjektdirektør Spenncon AS er en ledende leverandør av prefabrikkerte betongelementer. Selskapet ble etablert i 1961 med fabrikk i Hønefoss, og består i dag av 4 fabrikker og 5 kontorer med salg, prosjekt og konstruksjon i Norge. Selskapet er en del av Consolis Group, som er en verdensledende leverandør av prefabrikkerte betongelementer, med over 100 års erfaring og 10 000 ansatte på lokasjoner i 28 land. Spenncon AS har ca. 450 ansatte og omsetter for om lag 1 milliard NOK.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Er du vår nye CNC-operatør? for Tronrud Engineering AS
Tronrud Engineering AS
Er du vår nye CNC-operatør? Tronrud Engineering AS er en av landets ledende maskinbyggere med over 40 års erfaring, med avdelinger på Eggemoen, Moss og Singapore. Vi har tre forretningsområder; Packaging Technology som leverer pakkemaskinløsninger globalt til store internasjonale kunder. Production Solutions som leverer spesialmaskiner og produksjonslinjer til de største industrikundene i nasjonalt og internasjonalt.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018

Dyktig oppretter søkes til skadeverksted i Hønefoss for CBA Fagformidling AS
CBA Fagformidling AS
Dyktig oppretter søkes til skadeverksted i Hønefoss CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag. IKT personell. Teknikere. Håndverkere og mekanikere, personell til lager / logistikk, produksjon og administrasjon til faste og vikarierende stillinger.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Verkstedleder for A-K maskiner AS
A-K maskiner AS
Verkstedleder A-K maskiner AS avdeling Hønefoss har totalt 8 medarbeidere. Anlegget er et fullutrustet maskinsenter med solide fremtidsplaner. Se a-k.no for våre produkter.   Vi søker etter en dyktig person som trives i et hektisk og krevende miljø. Du vil ha utstrakt kundekontakt og må trives med det, samtidig som du både leder det mekaniske arbeidet og deltar i det selv. Du har alltid kunden i fokus og er løsningsorientert i forhold til å møte kundenes behov og ønsker. Stillingen omfatter totalansvar for verksteddriften, herunder resultat-, kvalitet-, og personalansvar.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Byggeleiar, Hønefoss - Prosjekter Vest for Bane NOR
Bane NOR
Byggeleiar, Hønefoss - Prosjekter Vest Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. Foretaket har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Mix kiosken søker servicemedarbeider i 85 % fast stilling ved - Ringerike sykehus for Vestre Viken
Vestre Viken
Mix kiosken søker servicemedarbeider i 85 % fast stilling ved - Ringerike sykehus : Matforsyning VVHF består av seksjonene kjøkken, postkjøkken, kantine og kiosk. Vi søker etter en servicemedarbeider i 85 % fast stilling til vår kiosk ved Ringerike sykehus. Det må for tiden påregnes å kunne jobbe til kl:19.30 på hverdager og til kl:18.30 i helger.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 27-11-2018

Vernepleier/sykepleier for Ringerike kommune
Ringerike kommune
Vernepleier/sykepleier Vernepleiere/ sykepleier 100% fast stilling ønskes til Hvelven 89 bofellesskap. Hvelven 89 bofellesskap består av 6 leiligheter med beboere med 2-1 og 1-1 bemannig. Her har du muligheten til å jobbe i et faglig og målrettet tjenestetilbud. Vi er en enhet som har fokus på at tjenestene til våre beboerne skal bygge på kunnskapsbasert praksis og brukermedvirkning. Vi har fokus på at alle ansatte skal ha den kompetansen og tryggheten de trenger for å ivareta beboerne best mulig. På Hvelven 89 vil du jobbe i team med andre fagpersoner.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Lege i spesialisering, vikariat - Anestesi Ringerike sykehus for Vestre Viken
Vestre Viken
Lege i spesialisering, vikariat - Anestesi Ringerike sykehus Anestesiavdelingen har ledig vikariat for lege i spesialisering t.o.m 31.12.20 med mulighet for forlengelse. Tiltredelse etter avtale. Sykehuset har moderne og godt utstyrte avdelinger innen intensiv, operasjon og anestesi. Det utføres operative inngrep innen generell kirurgi, ortopedi, urologi og gynekologi/obstetrikk.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Overlege anestesi - Ringerike sykehus for Vestre Viken
Vestre Viken
Overlege anestesi - Ringerike sykehus Anestesiavdelingen har ledig stilling for overlege, da en av våre overleger går i pensjon. Tiltredelse etter nærmere avtale. Sykehuset har moderne og godt utstyrte avdelinger innen intensiv-, operasjon og anestesi. Det utføres operative inngrep innen generell kirurgi, ortopedi, urologi og gynekologi/obstetrikk. Generell kirurgi og ortopedi er seksjonert med separate bakvaktslinjer, og sykehuset har en veldrevet dagkirurgisk avdeling. Avdeling for anestesi har 8 overlegestillinger og 2 LIS stillinger. Tre av overlegene har doktorgrad.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 27-11-2018