Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Og ønsker å kickstarte din karriere?
Manpower
Manpower opplever for tiden stor etterspørsel fra våre kunder i Kongsberg området og vil derfor gjerne komme i kontakt med deg som er nyutdannet innen økonomi, regnskap, logistikk, finans og lignende. Ønskede kvalifikasjoner: Bachelor eller mastergrad med gode faglige resultaterGode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftligGode datakunnskaperStor fordel med noe relevant arbeidserfaring. Personlige egenskaper:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Maskinfører som ønsker å jobbe lokalt!!
Bryn Bydrift AS
Maskinfører Vi har nå en ledig stilling og ser etter en erfaren maskinfører med god allsidighet. Vi søker deg som har bred erfaring fra anleggsbransjen og trives med stort ansvar i arbeidet. Oppdragene vil i all hovedsak være i Kongsberg-området så dette passer for deg som trives med å jobbe lokalt. Send en søknad i skjema under eller ring oss dersom du har spørsmål. Alle samtaler og søknader behandles konfidensielt. Arbeidsoppgaver og ansvar: • Grunnarbeider • Tomte arbeid
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

RØRLEGGERE SØKES
Rørsenteret Kongsberg AS
På grunn av stadig økende ordremengde så må vi utvide staben med flere selvstendige rørleggere. Er du den vi leter etter? Arbeidsoppgavene vil være varierte. Det innebærer blant annet:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 15-02-2022

Optiker med glimt i øyet og klare mål i siktet? Vi søker en engasjert Account Manager!
ESSILOR NORGE AS
“Our mission is to improve lives by improving sight.” Essilor Norge AS er et heleid datterselskap av det franske optikkonsernet EssilorLuxottica. Konsernet har i dag ca. 140 000 ansatte globalt, og er markedsleder innen utvikling, salg og distribusjon av brilleglass, briller og instrumenter til den optiske bransjen. Essilor Norge AS har en sterk posisjon i det norske markedet og holder til i moderne lokaler i Kongsberg og Oslo. Vi er i stadig vekst, og søker nå etter en Account Manager for brilleglass.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Undervisningsstilling -- Observasjon og vurderingskompetanse
Fagskolen i Viken, studiested Kongsberg, Viken fylkeskommune
Org. nr: - Stillingsident: 4464071480 Presentasjon av stillingen: Vil du være med på oppstarten av nytt utdanningstilbud innen helsefag?
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 07-02-2022

Vi søker etter driftsleder i Drammen/Kongsberg
4Service
Eir Renhold vokser - bli med på laget! Brenner du for å lede ditt eget team og skape de beste resultater for våre kunder? Vil du være en del av vårt fantastiske team, som også har fokus på din utvikling og trivsel? Er du sulten på nye utfordringer og ser løsninger fremfor problemer? Da oppfordrer vi deg til å søke! Hos oss vil du bli en del av et supermotivert driftsleder-team med fokus på teamwork og et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Er du en hverdagshelt? Vi søker barnehageassistenter til snarlig oppstart.
Manpower
Er du en hverdagshelt? Vi søker barnehageassistenter til snarlig oppstart. Manpower søker nå flere barnehageassistenter til både sporadiske og lengre oppdrag i Kongsberg og omegn. Vi ønsker deg som kan jobbe 3 til 5 dager i uken. Du er en bevisst og fantasifull lekekamerat, men samtidig en omsorgsfull rollemodell med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du brenner for arbeidet med barn og er en engasjert voksen. Som barnehageassistent er du en viktig ressurs som vil delta i daglige rutiner, ute- og innelek og bistå i ulike aktiviteter.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Joker risteigen søker butikkmedarbeider - deltid
Joker Risteigen
Vårt slagord er Joker -- Den gode naboen. Det er fordi gode naboer og godt naboskap er positive begreper for oss alle. Vi søker deg som vil jobbe hos den gode naboen, du må bry deg, hjelpe til, like å slå av en prat og være en pådriver for det gode naboskapet. Vi har nå to ledig en deltidsstilling: Deltid en 40%Deltid 80% stilling Du må kunne jobbe både dag, kveld og helg ( turnus) Om du er opptatt av salg og service og liker en travel hverdag er dette kanskje noe for deg?
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Vi søker en teknisk interessert optiker til vår utstyrsavdeling
RODENSTOCK NORGE AS
Rodenstock Norge AS søker etter deg som er serviceinnstilt, utadvendt, selvstendig, glad i å reise og liker å ta på deg nye utfordringer. Vi ønsker å styrke oss ytterligere, og søker en klinisk/teknisk interessert optiker til vår utstyrsavdeling. Ansvarsområdet vil ligge rundt nye kliniske produkter, og bygge opp kompetanse rundt nye optiske teknologier. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av salg, leveranse av kliniske og optisk instrumenter, samt gjennomføre service og kursing på instrumenter i optiske forretninger i Norge.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 26-02-2022

Ledig stilling som produksjonsmedarbeider i høvleri
Stiltre As
Har du interesse for trelast og kunnskap om treverk? Høres det spennende ut å produsere listverk, panel og kledning i både nye og gamle stilarter? Da kan stillingen som produksjonsmedarbeider hos oss være noe for deg. Arbeidsoppgaver: · Produksjonsarbeid i høvleriet · Innstilling av produksjonsutstyr · Mating av høvel Vi ser gjerne at du har: · Bakgrunn fra trelast- eller byggebransjen, god trelastkunnskap eller annen relevant erfaring · Grunnleggende datakunnskaper
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022