Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sikkerhetsrådgiver (KDA:18/19) for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Sikkerhetsrådgiver (KDA:18/19) Org.nr.:943 753 709 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : KONGSBERG Gruppen jobber med bærekraftige løsninger og teknologier for fremtiden i et inspirerende og trygt arbeidsmiljø. Vi er stolte over å ha et arbeidsmiljø som scorer høyt sammenlignet med noen av de beste teknologiselskapene i verden. Vi er 11.000 ansatte i mer enn 40 land fordelt på 120 lokasjoner, og håper du vil bli en av oss slik at vi kan fortsette å levere produkter i verdensklasse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Vi søker dyktig medarbeider for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Vi søker dyktig medarbeider Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS . Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær, sjø og luftforsvar verden over. Hovedvirksomheten er lokalisert på Kongsberg. Avdelingen Training & Documentation (T&D) bidrar til å ivareta flere aspekter av kundens behov forbundet med integrert logistikkstøtte, drift og videreutvikling av våre produkter. Avdelingen har hovedfokus på leveranse og vedlikehold av dokumentasjon og treningsprogrammer.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Tungbilmekaniker Buskerud for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Tungbilmekaniker Buskerud ArbeidsoppgaverService, reparasjon og feilsøk ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerMå ha lang og bred erfaring som tungbilmekaniker Kjennskap til merket Volvo Fagbrev og førekort er en fordel God kjennskap til diagnoseverktøy Må kunne kommunisere på engelsk Personlige egenskaperSelvstendig og løsningsorientert Vi tilbyrKantineFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Tungbilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Buskerud for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Tungbilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Buskerud Erfaren tungbilmekaniker søkes til jobb som verksmester/teamleder på verksted i Buskerud ArbeidsoppgaverAnsvar på verkstedet, service og reparasjon ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev og lang erfaring God kjennskap til elektronikk og diagnoseverktøy Kjennskap til Volvo Må beherske norsk Førerkort klasse B og C Personlige egenskaperLedertype Erfarinsrik Selvstendig Vi tilbyrKantineFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Personlig service tekniker søkes for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Personlig service tekniker søkes Arbeidsoppgaverservice og reprasjoner ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Førerkort kl.BMå kunne kommunisere på NorskLang erfaring innen faget er en fordelMå ha utrført Pkk kurs og fagbrevPersonlige egenskaper Service innstiltLøsningsorientertPositivEvne til å takle stressFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0604-2019-10-118 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Avdelingsleder ved Solstad Bo- og servicesenter for Solstad bo- og servicesenter
Solstad bo- og servicesenter
Avdelingsleder ved Solstad Bo- og servicesenter Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om avdelingen Solstad er Kongsberg kommunes minste sykehjem, med 16 plasser for personer med behov for langvarig opphold i sykehjem. Målgruppen for våre beboere er personer med demenssykdom, alvorlig somatisk lidelse og omfattende hjelpebehov. Personalgruppen består av sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter, tilsammen 17 årsverk. Vi har tett samarbeid med kjøkkentjenesten og aktvitetstilbudet " Hyggestua" Kort om stillingen 100 % stilling. Dagarbeid med 37,5 time/ uke.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Systemingeniør - elektronikk for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Systemingeniør - elektronikk Protech Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer verdens mest avanserte og solgte fjernstyrte våpentasjoner (PROTECTOR Remote Weapon Stations), ubemannede tårnløsninger og digitale kamp- og integrasjonssystemer (CORTEX Integrated Combat Solution) for militære kjøretøy og fartøy verden over. Hovedvirksomheten er lokalisert på Kongsberg. Vi søker en ny systemingeniør innenfor elektronikk. Du vil delta i utvikling av komplekse hardware-/elektronikkløsninger helt fra konseptfase til levert produkt.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Sykepleier/Nattsykepleier for Skavangertun sykehjem
Skavangertun sykehjem
Sykepleier/Nattsykepleier Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Skavangertun sykehjem er Kongsbergs største sykehjem. Pasientgruppa er i hovedsak den geriatriske pasienten med behov for heldøgnsomsorg. Vi har fokus på fag og fagutvikling og har en god sykepleierdekning med sykehjemslege og fagsykepleier i full stilling. Kort om stillingen Vi har tre faste stillinger ledige, en 100% stilling med 2-delt turnus og arbeid hver 3. helg og to 62,44% stillinger med arbeid på natt og hver 3 helg. Ved interne ansettelser kan andre stillingsprosenter bli ledige.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Fagskolen Tinius Olsen- Lærer innen mekaniske fag for FAGSKOLEN TINIUS OLSEN
FAGSKOLEN TINIUS OLSEN
Fagskolen Tinius Olsen- Lærer innen mekaniske fag Fagskolen Tinius Olsen er en teknisk fagskole som har tilhold i nye, moderne lokaler på Krona i Kongsberg. Skoleåret 2018/2019 er det ca 500 studenter på heltids- og deltidsstudier hos oss. Vi er en praktisk rettet fagskole som utdanner fremtidens fagskoleingeniører. StillingsbeskrivelseFagskolen Tinius Olsen søker faglærer i 100% stilling. Vi søker deg med erfaring fra mekaniske fag.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 17-11-2019

Prosessingeniører for missilproduksjon (DM 45/19) for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Prosessingeniører for missilproduksjon (DM 45/19) Org.nr.:943 753 709 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vårt hovedprodukt er avanserte sjømålsmissiler helt i verdensklasse. Vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi ser en positiv oppgang som betyr flere nye spennende og utfordrende prosjekter. Vi søker etter flere dyktige medarbeidere for prosessoppgaver i missilproduksjon innen fagområdene elektronikk og mekanikk.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019