Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Fakultetsdirektør for Høgskolen I Sørøst-Norge Avd Kongsberg
Høgskolen I Sørøst-Norge Avd Kongsberg
Fakultetsdirektør Jobbnorge ID: 174364 Om stillingenVed Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Fakultet for helse- og sosialvitenskap, er det ledig fast 100% stilling som Fakultetsdirektør med snarlig tiltredelse. Fakultetsdirektøren rapporterer til dekanen for fakultetet, og inngår i fakultetets lederteam. Fakultet for helse- og sosialvitenskap har ansatte og studenter på fire campuser (Drammen, Kongsberg, Porsgrunn og Vestfold). Hovedarbeidssted vil være en av fakultetets fire campuser. Tilstedeværelse på fakultetets andre campuser må påregnes.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Er du nyutdannet og ønsker å jobbe innenfor innkjøp? for TECHNOGARDEN HUMAN RESOURCES AS
TECHNOGARDEN HUMAN RESOURCES AS
Er du nyutdannet og ønsker å jobbe innenfor innkjøp? Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Prosjektleder innen olje og gass for TECHNOGARDEN ENGINEERING RESOURCES
TECHNOGARDEN ENGINEERING RESOURCES
Prosjektleder innen olje og gass Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Er du Dresser-Rand sin nye innkjøper? for Dresser-Rand AS
Dresser-Rand AS
Er du Dresser-Rand sin nye innkjøper? Er du nyutdannet innen innkjøp og logistikk, økonomi, finans eller lignende? Ønsker du å kickstarte din karriere som innkjøper hos Dresser-Rand? Da bør du lese videre! Informasjon om stillingen I samarbeid med Dresser- Rand AS søker vi etter en innkjøper til deres avdeling i Kongsberg. Du vil få muligheten til å jobbe i et spennende fagmiljø med ansvar fra dag èn. Dette er en gyllen mulighet til å utvikle deg på et personlig- og profesjonelt plan.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Er du Dresser-Rand sin nye innkjøper? for Academic Work AS
Academic Work AS
Er du Dresser-Rand sin nye innkjøper? Er du nyutdannet innen innkjøp og logistikk, økonomi, finans eller lignende? Ønsker du å kickstarte din karriere som innkjøper hos Dresser-Rand? Da bør du lese videre! I samarbeid med Dresser- Rand AS søker vi etter en innkjøper til deres avdeling i Kongsberg. Du vil få muligheten til å jobbe i et spennende fagmiljø med ansvar fra dag èn. Dette er en gyllen mulighet til å utvikle deg på et personlig- og profesjonelt plan.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Vi søker en dyktig IT System Administrator i Kongsberg for Xtra Personell
Xtra Personell
Vi søker en dyktig IT System Administrator i Kongsberg Nå har det dukket opp et veldig spennende oppdrag for hos kunde i Kongsberg. Vår kunde ønsker å forsterke sitt team, og er nå på utkikk etter en dyktig og strukturert IT system administrator. Søknader behandles fortløpende, så her gjelder det å søke dersom stillingsannonsen treffer deg. Søknader uten CV vil ikke bli behandlet.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 18-09-2019

Analyst Engineer for BEDRIFTSFORENINGEN TECHNIPFMC
BEDRIFTSFORENINGEN TECHNIPFMC
Analyst Engineer Analyst EngineerWill you share our vision as our new experianced Analyst Engineer? The analysis department is performing state of the art analysis and integrity services for Well and Flow Control equipment. This is critical for delivering optimal products and system, and support our clients with monitoring services and advanced online, digital solutions. We are working as an integral part of product and system design, and have industry leading experts on structural analysis, wellhead & riser analysis, fatigue & fracture mechanics.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 16-09-2019

Personlig service tekniker søkes for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Personlig service tekniker søkes Arbeidsoppgaverservice og reprasjoner ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Førerkort kl.BMå kunne kommunisere på NorskLang erfaring innen faget er en fordelMå ha utrført Pkk kurs og fagbrevPersonlige egenskaper Service innstiltLøsningsorientertPositivEvne til å takle stressFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0604-2019-08-71 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 28-08-2019

Vi søker dyktig medarbeider for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Vi søker dyktig medarbeider Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar verden over. Hovedprodukter er NASAMS luftvernsystem og forsvarssystem til ubåt og overflatefartøy. IDS er lokalisert på Kongsberg. Project Engineer Configuration Management Stillingen inngår i avdeling for Quality Assurance & Configuration Management (QA/CM). Avdelingen består i dag av 13 medarbeidere hvor av 3 arbeider med konfigurasjonsstyring.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Kongsberg Space Systems søker for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Space Systems søker Kongsberg Defence & Aerospase (KDA) er et forretningsområde i Kongsberg Gruppen ASA, og er Norges ledende leverandør av forsvars- og romfartsrelaterte systemer. Kongsberg Space Systems , et programområde i divisjon Space & Surveillance utvikler avansert romfartsteknologi. Porteføljen inkluderer komponenter til Ariane 5 bærerakett og styremekanismer til antenner og solcellepaneler til satellitter og romsonder. Vi jobber i nært samarbeid med de største romfartsbedriftene i Europa. Kongsberg Space Systems leverer mekanismer til launchere og satellitter.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019