Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Butikkmedarbeider til Coop Mega Berjasenteret - sesonghjelp
Coop Mega Berjasenteret
Coop Mega Berjasenteret søker nye lagspillere. Er du blid, smilende og trygg i møte med kunder? Er du interessert i mat og kundeservice? Coop Mega søker en ny medarbeider! I Coop Mega finnes et bredt og inspirerende sortiment, og våre medarbeidere skal gjenspeile matglede, arbeidsglede og kundeservice. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet. Som medarbeider hos oss bidrar du til dette gjennom å være blid og smilende, alltid gjøre en ekstra innsats og ha en utpreget vilje til å glede og inspirere kundene.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

Vi er på jakt etter en Salgs- og servicekoordinator med erfaring!
RODENSTOCK NORGE AS
For Rodenstock Norge AS er vi på jakt etter en løsningsorientert Salgs- og servicekoordinator til vår avdeling for optisk utstyr. Vi ser etter deg som er fremoverlent, aktiv og som har erfaring med kundebehandling og kontorarbeid. Vi kan tilby en fast stilling i en spennende bedrift som er global innovasjonsleder innen øyehelse og en stor produsent av brilleglass og innfatninger. Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Administrasjonsmedarbeider med lidenskap og øknomisk forståelse
Buskerud Anlegg AS
Vi søker etter en engasjert og motivert kontormedarbeider med god økonomisk forståelse til fast stilling på Kongsberg. Vi søker deg som vil være med på reisen videre og som vil ta del i vår spennende hverdag. Arbeidsoppgaver: • Daglig oppfølgning av selskapet med overordnet ansvar for økonomi • Optimalisering av rutiner for å sikre lønnsomhet i samarbeid med ledelsen • Kontakt og oppfølging av kunder • Kommunikasjon og oppfølging mot oppdragsgivere, underentreprenører og myndigheter
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Vil du være operativ leder for publikumsarrangementer?
NORSK BERGVERKSMUSEUM
Har du lyst til å være med på å utvikle hvordan vi skal formidle historie? Norsk Bergverksmuseum formidler og forvalter en spennende og sentral del av Kongsbergs historie. Museet ønsker å styrke det målrettede arbeidet med å nå ut til nye grupper og tiltrekke oss enda flere besøkende. Vi ønsker å profesjonalisere arrangementene vi gjennomfører, utvikle nye tilbud til publikum og styrke vår kommunikasjon om våre aktivitetstilbud.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Ledig stilling i psykisk helse i Kongsberg Kommune
Kongsberg kommune Helse og omsorg - Psykisk helse
Vil du vite mer om Kongsberg? Les mer på https://www.kongsberg.no
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2023

Nav - 100% fast stilling
Kongsberg kommune Nav
Kongsberg kommune er en kommune med ca 27.000 innbyggere. Kommunen har et næringsliv som er preget av høyteknologiske bedrifter. NAV Kongsberg har 57 ansatte fordelt på tre avdelinger; Arbeid og marked, Oppfølging og Økonomi- og rådgivning. Vi har ledig en fast stilling som veileder for voksne i Oppfølgingsavdelingen. Det kan også bli muligheter for midlertidige vikariat. Stillingene utlyses som veileder i kommunal tilsetting, og er ledig for tilsetting 01.03.2023.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Vil du være en del av vårt lag og jobbe i en av Norges mest avanserte produksjonsfasiliteter?
Kongsberg Gruppen Kongsberg Defence & Aerospace AS - Aerostructures
Aerostructures & MRO er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Divisjonen driver teknologisk ledende produksjon av avanserte mekaniske, elektromekaniske og komposittprodukter med meget høye kvalitetskrav til forsvars- og aerospacekunder. Hovedvirksomheten i divisjonen er leveranse av produkter til F35 jagerfly og produkter til KONGSBERG utviklede systemer innenfor sivil og forsvars-sektoren, deriblant leveranser til NASAMS luftvernsystemer og til LM TPY-4 Radar.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Vi styrker innkjøpsavdelingen vår
Kongsberg Gruppen Kongsberg Defence & Aerospace AS - Aerostructures
Aerostructures & MRO er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Divisjonen driver teknologisk ledende produksjon av avanserte mekanikk og kompositt-produkter med meget høye kvalitetskrav til forsvars- og aerospacekunder. Hovedvirksomheten i divisjonen er leveranse av produkter til F35 jagerfly og produkter til KONGSBERG’s egne utviklede systemer innenfor sivil- og forsvarssektoren, deriblant leveranser til NASAMS luftvernsystem.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 25-12-2023

Er du glad i å yte god service og trives med en fleksibel hverdag?
Manpower
Vi søker kantinemedarbeidere til ulike lokasjoner i Kongsberg. Du må kunne stille opp på kort varsel og noen ganger tidlig på morgenen, like å jobbe med mat og trives med kundeservice. Arbeidsoppgaver: Tilberedning av varm og kald matOppvask og renholdKundebehandlingAnnet forfallende arbeid Kvalifikasjoner:
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 08-12-2022

Join us and be our next Specialist Project Engineer/Specialist System Engineer!
TechnipFMC
TechnipFMC is a global leader in the energy industry, specialized in subsea and surface technologies integrated projects, products, and services. Our mission and vision: to enhance the performance and drive real change in the traditional and new energy industry. How we do it: by constantly challenging conventions, tackling some of the most complex technical and engineering challenges and investing in our 20,000+ employees worldwide. If contributing to breakthrough projects in a truly global playground inspires you, this might be the opportunity for you.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023