Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Barnehagelærer for Kongsberg kommune
Kongsberg kommune
Barnehagelærer Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :    Tislegård barnehage er en barnehage med seks avdelinger, tre småbarnsavdelinger og 3 storbarnsavdelinger.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-03-2019

Bedriftssykepleier Kongsberg for Synergi Helse
Synergi Helse
Bedriftssykepleier Kongsberg Arbeidsoppgaver: Planlegge og gjennomføre lovpålagte målrettede helsekontroller av eksponerte grupper i samarbeid med bedriftslegeYrkes- og reisevaksinerBidra i arbeidet med å forebygge sykdom/skade/fravær/helseplager knyttet til arbeidet og annet systematisk, forebyggende HMS arbeid/internkontrollSykefraværsoppfølgingUndervisning og fasilitere prosesserProsjektstyringKvalifikasjoner: Norsk autorisasjon for offentlig godkjent sykepleierDet er ønskelig med relevant tilleggsutdanning/STAMI, erfaring fra bedriftshelsetjenesteRelevant erfaringGod formidlingsevne skrift
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Maskiningeniør/tekniker innen drift og vedlikehold for Kongsberg Terotech AS
Kongsberg Terotech AS
Maskiningeniør/tekniker innen drift og vedlikehold Kongsberg Terotech AS er et vedlikeholds- og engineeringsfirma som har utnyttelse av produksjonsutstyr som hovedfokus. Firmaet leverer totalvedlikehold, samt ombygginger av verktøymaskiner og annet produksjonsutstyr. Vi har også en egen avdeling som utvikler og leverer postprosessorer samt ordinær tilvirking av NC-programmer.Vi er lokalisert i Kongsberg Teknologipark og er i dag ca 60 medarbeidere. Firmaet eies av GKN Aerospace Norge og Kongsberg Defence & Aerospace.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Vi søker dyktig medarbeider til Aerospaceindustrien for KONGSBERG GRUPPEN ASA
KONGSBERG GRUPPEN ASA
Vi søker dyktig medarbeider til Aerospaceindustrien Kongsberg Terotech AS er et vedlikeholds- og engineeringsfirma som har utnyttelse av produksjonsutstyr som hovedfokus. Firmaet leverer totalvedlikehold, samt ombygginger av verktøymaskiner og annet produksjonsutstyr. Vi har også en egen avdeling som utvikler og leverer postprosessorer samt ordinær tilvirking av NC-programmer. Vi er lokalisert i Kongsberg Teknologipark og er i dag ca 60 medarbeidere. Firmaet eies av GKN Aerospace Norge og Kongsberg Defence & Aerospace.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Nattsykepleier - Skinnarberga helsehus for Kongsberg kommune Helse og omsorg
Kongsberg kommune Helse og omsorg
Nattsykepleier - Skinnarberga helsehus Skinnarberga helsehus er en korttidsinstitusjon med 42 sengeplasser fordelt på 5 sengeposter. Vi har demens-, lindrende-, intermediær-, rehabiliterings- og korttidsavdeling. Pasientene hos oss kommer ofte fra sykehusopphold for videre vurdering, utredning og/eller rehabilitering, med sikte på å komme hjem. Det er en sammensatt pasientgruppe med tanke på både alder, diagnoser og problemstillinger. Vår målsetting er å tilby pasienter et opphold tilpasset deres behov.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Sykepleier - Skinnarberga helsehus for Kongsberg kommune Helse og omsorg
Kongsberg kommune Helse og omsorg
Sykepleier - Skinnarberga helsehus Skinnarberga helsehus er en korttidsinstitusjon med 42 sengeplasser fordelt på 5 sengeposter. Vi har demens-, lindrende-, intermediær-, rehabiliterings- og korttidsavdeling. Pasientene hos oss kommer ofte fra sykehusopphold for videre vurdering, utredning og/eller rehabilitering, med sikte på å komme hjem. Det er en sammensatt pasientgruppe med tanke på både alder, diagnoser og problemstillinger. Vår målsetting er å tilby pasienter et opphold tilpasset deres behov.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Håndarbeider for Gkn Aerospace
Gkn Aerospace
Håndarbeider Vi søker håndarbeider til GKN Aerospace Norway.Å være en håndarbeider innebærer pussing og grading av flymotorkomponenter. Oppgavene krever stor konsentrasjon og har ekstreme krav til nøyaktighet. Ønskede kvalifikasjoner: ¿Fagbrev/ erfaring fra tilsvarende oppgaver ¿Interesse for faget ¿Nøyaktig og kvalitetsbevisst ¿Lett for å lære nye oppgaver ¿Behersker norsk skriftlig og muntlig Personlige egenskaper: ¿Selvstendig og nøyaktig. ¿Serviceinnstilt og fleksibel ¿Fokus på HMS og en bidragsyter til et positivt arbeidsmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Brenner du for å hjelpe brukere med IT-problemer? Ta en titt her. for Xtra Personell
Xtra Personell
Brenner du for å hjelpe brukere med IT-problemer? Ta en titt her. På vegne av spennende kunde søker vi nå en serviceinnstilt Frontdesk konsulent i Kongsberg. IT-avdeling hos vår kunde består av ca 180 medarbeidere. Hovedoppgavene er drift, support og videreutvikling av IT-infrastruktur og virksomhetssystemer. Du blir en del av IT support -- avdeling. Søknader behandles fortløpende, så her gjelder det å søke dersom stillingsannonsen treffer deg. Søknader uten CV vil ikke bli behandlet. Gå til, https://my.centric.eu/#/auth, og legg inn din søknad dersom Søk på Stilling ikke fungerer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Jobbe som nattevakt? for Skinnarberga bo- og rehab.senter
Skinnarberga bo- og rehab.senter
Jobbe som nattevakt? Skinnarberga helsehus er en korttidsinstitusjon med42 sengeplasser fordelt på 5 sengeposter. Vi har demens-, lindrende-, intermediær-, rehabiliterings- og korttidsavdeling. Pasientene hos oss kommer ofte fra sykehusopphold for videre vurdering, utredning og/eller rehabilitering, med sikte på å komme hjem. Det er en sammensatt pasientgruppe med tanke på både alder, diagnoser og problemstillinger. Vår målsetting er å tilby pasienter et opphold tilpasset deres behov.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Electrical Engineer - Power Electronics & Drives (KM 19-026) for KONGSBERG MARITIME AS
KONGSBERG MARITIME AS
Electrical Engineer - Power Electronics & Drives (KM 19-026) At Kongsberg Maritime AS, we believe in handling challenging problems and delivering excellent performance in extreme conditions. We do that through delivering world-class products and services, which are the basis of the solutions that deliver benefits to our customers. Do you want to be part of KMs transformation by taking the lead in advising and designing electrical power system solutions? We are seeking for highly motivated Electrical Engineers, with experience from maritime system solutions and system integrations.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019