Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du jobbe med ledende teknologi til telecombransjen?
Eltek
Vil du jobbe i telecombransjens førstevalg både nasjonalt og globalt? Vil du være med å hjelpe telecomselskapene og datasentrene med å redusere strømforbruk og utslipp av CO2? Bransjen har forandret seg mye siden Eltek ble etablert tidlig på 70-tallet, men noe har ikke endret seg. Eltek er fortsatt telecombransjens førstevalg både her i landet og globalt. Gjennom fem tiår har Eltek levert gode, robuste og fremtidsrettede produkter til telecombransjen, og i dag er datasentrene en like viktig kunde.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Er du en engasjert kokk med interesse for mattrender?
Sodexo AS
Sodexo søker en dyktig og trivelig kokk til DNB i Drammen!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

Vi søker etter engasjert kokk og kjøkkensjef til stillinger med stor kreativ frihet til vår personalrestaurant i Drammen
4Service
Har du glimt i øyet, er kvalitetsbevisst og er glad i både mennesker og mat ? Liker du å jobbe i team og har du lyst å bidra i et firma med en positiv utvikling og arbeidsted på sentralt i Drammen? Da kan du være den rette kokken eller kjøkkensjefen hos oss! Hvem er vi?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Vil du være med på å styrke vår lokale tilstedeværelse og nærhet til våre kunder?
COWI
Vi ser etter flere erfarne ingeniører innenfor byggeteknikk som motiveres av å være med på denne reisen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Designa Drammen søker erfaren kjøkkenselger
Designa Drammen AS
Vi søker en dyktig selger/kjøkkenkonsulent til både proff, prosjekt og privat markedet til DESIGNA Drammen. Det finnes store utviklingsmuligheter, både faglig og karrieremessig!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Vi søker flere freelancekonsulenter i Viken for ulike prosjekter innenfor IT
Centric Partner Network AS
Organisasjon Centric Partner Network har økende oppdragsmengde og søker flere freelance konsulenter. Våre kunder er selskap innenfor både privat og offentlig sektor. Oppdragene har ofte lang varighet. Vi søker deg som trives med å være konsulent, drives av å levere kvalitet og er engasjert. Du er opptatt av å holde deg faglig oppdatert. Vi har et bredt spekter av oppdrag i områdene Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, og det kommer nye hver uke. Er du freelancekonsulent med eget selskap eller enkeltpersonforetak, vil vi gjerne komme i kontakt med deg.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Teknisk byggeleder
Bane NOR SF
Jernbanen opplever en renessanse, og i divisjonen Drift og teknologi jobber du midt i hjertet av det som skjer. Vår oppgave er å drifte og utvikle jernbanen så flere kan reise effektivt og trygt med tog. Drift og teknologi har ansvaret for alt som påvirker fremføringen av tog. Nå digitaliserer vi jernbanen for å standardisere, modernisere og levere en fremtidsrettet jernbane.   
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Har du lyst til å jobbe i barnehage?
ETHOS BEMANNING AS
Vi har behov for flere pedagogiske medarbeidere fra august og søker deg som har lyst på en lærerik og meningsfull jobb. Litt om arbeidsoppgavene:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Vil du bli en av oss?
Omega Power As
Vi tilbyr:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Rådgiver/seniorrådgiver innen trafikksikkerhet og mobilitet
Sek for Mobilitet, Viken fylkeskommune
Trafikksikkerhetsarbeidet i Norge er basert på nullvisjonen - at det ikke skal forekomme ulykker med drepte og hardt skadde. Viken fylkeskommune har også ambisjoner om å utvikle fremtidsrettede løsninger for utslippsfri og trygg mobilitet. Det er samtidig et nasjonalt og regionalt mål at flere skal gå og sykle til skolen. For å lykkes i dette arbeidet må det jobbes strategisk og kunnskapsbasert, samt gjennomføres både fysiske og holdningsskapende tiltak. Viken fylkeskommune arbeider målrettet med dette og videreutvikler samarbeider med relevante aktører.  
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022