Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Prosjektleder for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Prosjektleder Vi søker etter prosjektleder som vil jobbe med nybygg og rehablitering i Vestfold, Buskerud og Akershus. Som prosjektleder vil du ha planleggingsansvar forordre, produksjon, installasjon og ressursbruk. Du harresultatansvar for egneprosjekter i form av risikovurdering og HMS-planer, samt økonomi ansvar for egne prosjekter.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Elektriker Bas/ Anleggsleder for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Elektriker Bas/ Anleggsleder Vi søker etter Bas/anleggsleder som vil jobbe med nybygg og rehablitering i Vestfold, Buskerud og Akershus. Som Bas/anleggsleder vil du ha det overordnede ansvaret ute på anleggsplassen. Vi kan tilby en spennende og selvstendig stilling i et godt, etablert miljø.Kvalifikasjoner: Fagbrev, elektriker gr. L. med minimum fem års erfaring.Erfaring fra elektro i entreprenørvirksomheter.God økonomisk forståelse og resultatorientert.Kontraktforståelse.Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig er et minimumskrav pga. utstrakt kundekontakt.Førerkort kl.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Servicekoordinator i Drammen for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Servicekoordinator i Drammen Vi er i stadig vekst og søker nå etter en servicekoordinator ved vår serviceavdeling i Drammen. Hovedarbeidsoppgaver Som servicekoordinator i Pettersen får du en varierende og spennende jobb. Du vil ha kontakt med både kunder, serviceledere og servicemontører.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Erfaren industrielektriker i Oslo og Drammensområdet for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Erfaren industrielektriker i Oslo og Drammensområdet Vi søker serviceelektrikere som vil jobbe med service og vedlikehold innenindustri. Vi tilbyr spennende og selvstendige stillinger i et godt, etablert miljø. Med stillingen følger servicebil, mobiltelefon og mobil dataløsning. Kvalifikasjoner: Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig er et minimumskrav pga utstrakt kundekontakt.Fagbrev som elektriker.Noen års erfaring som serviceelektriker og erfaring med feisøking innen industri.Førerkort kl.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1 - Felles enhet for etterretning og etterforskning, seksjon for digitalt politiarbeid for Politiet, Sør-Øst pd
Politiet, Sør-Øst pd
Politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1 - Felles enhet for etterretning og etterforskning, seksjon for digitalt politiarbeid I Sør-Øst politidistrikt, ved Felles enhet for etterforskning og etterretning, seksjon for digitalt politiarbeid, er det ledig et vikariat som politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1 i perioden 01.02.19 tom 31.08.19. Stedsplassering vil være ved politihuset i Drammen eller Skien etter avtale. Hovedoppgaven er digitalt politiarbeid med tilliggende sideoppgaver som følge av de ulike saksområder.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Fast overlegestilling ledig ved AIO Drammen sykehus - AIO leger for Vestre Viken
Vestre Viken
Fast overlegestilling ledig ved AIO Drammen sykehus - AIO leger Anestesiavdelingen ved Drammen sykehus har ledig fast overlegestilling. Avdeling for anestesi, intensiv og operasjon (AIO) ved Drammen sykehus er en gruppe II-avdeling med en stor og allsidig virksomhet. Vi har seksjonsoverleger innen alle fire søyler i faget. Siden 2012 betjener Drammen sykehus og Vestre VIken et større befolkningsgrunnlag, ettersom en større del av spesialisthelsetijeneste-tilbudet skal gis i eget sykehusområde.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Lege i spesialisering - Avdeling for anestesi, intensiv og operasjon ved Drammen sykehus for Vestre Viken
Vestre Viken
Lege i spesialisering - Avdeling for anestesi, intensiv og operasjon ved Drammen sykehus Anestesiavdelingen ved Drammen sykehus har ledig fast stilling og vikariater for leger i spesialisering i gruppe II-tjeneste. Avdelingen for anestesi, intensiv og operasjon (AIO) ved Drammen sykehus er en gruppe II-avdeling med en stor og allsidig virksomhet. Vi har seksjonsoverleger innen alle fire søyler i faget. Siden 2012 betjener Drammen sykehus og Vestre Viken et større befolkningsgrunnlag på bakgrunn av at en større del av spesialistheletjenestetilbudet skal gis i eget sykehusområde.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Er du engasjert, fleksibel, til å stole på og bor i Asker eller Røyken? Da trenger vi deg! for Ethos Bemanning
Ethos Bemanning
Er du engasjert, fleksibel, til å stole på og bor i Asker eller Røyken? Da trenger vi deg! Ethos bemanning er spesialist på bemanningsløsninger til barnehager. Vi har spisskompetanse på området og lang erfaring fra bransjen. Vår visjon Vi ivaretar dine verdier er sentral i alle våre prosesser. Kvalitet og tillit er vårt hovedfokus for medarbeidere og kunder. Vi leverer våre tjenester i form av rekruttering og utleie av egnet personell i Drammen og omegn. Vårt kontor ligger sentralt på Gulskogen i Drammen.Ethos Bemanning tar barnehagehverdagen på alvor og oppdragsmengden vår er økende!
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 26-12-2018

Pedagoger - Espira Kniveåsen for Espira Barnehager
Espira Barnehager
Pedagoger - Espira Kniveåsen Kunnskapsbarnehagen Espira skal lede utviklingen av fremtidens barnehager. Espira Gruppen er en del av Academedia som er Nordens ledende barnehage- og utdanningsaktør. Vi driver i dag over 100 barnehager med ca. 3.000 medarbeidere og ca. 10.000 barn. Vårt mål er å drive barnehager av høy kvalitet med god kompetanse hos personalet. Vi tror en viktig nøkkel til suksess er engasjerte og kompetente medarbeidere som trives og er stolte av sin arbeidsplass.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 27-11-2018

Første- / seniorkonsulent - eksamen for Universitetet i Sørøst-Norge
Universitetet i Sørøst-Norge
Første- / seniorkonsulent - eksamen Jobbnorge ID: 160538I seksjon for eksamen er det ledig vikariat i 100% stilling som førstekonsulent/seniorkonsulent med snarlig tiltredelse. Foreløpig for en periode på 6 måneder, men med mulighet for forlengelse, evt. fast tilsetting.   Stillingen er knyttet til seksjon for eksamen i Avdeling for utdanning og studiekvalitet, og nærmeste overordnede er seksjonssjef. Hovedarbeidssted er p.t. eksamenskontoret ved campus Drammen.   Aktuelle arbeidsoppgaver Studieadministrativt arbeid og saksbehandling i forbindelse med eksamensavvikling på campus.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018