Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker ordensvakter! for Securitas As Avd Drammen
Securitas As Avd Drammen
Vi søker ordensvakter! Vil du være med å bidra til et trygt uteliv? PSS Securitas er Norges største leverandør av godkjent ordensvakter og vektere til utelivsbransjen. Vi leverer også skjenkevakter til konserter og arrangementer over hele landet. Vi opplever en fantastisk vekst og søker derfor etter flere kandidater som ønsker å jobbe som vekter og ordensvakt i en spennende og utfordrende bransje. Stillingen er deltid og arbeidstiden vil ha sin hovedvekt på kveld/natt i helger.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Kvalitetskontrollør søkes til solid boligbygger! for JKS NORGE AS
JKS NORGE AS
Kvalitetskontrollør søkes til solid boligbygger! Du vil primært jobbe med vårt leilighetskonsept i flermannsboliger og vil bidra til kvalitetsforbedring av dette konseptet, våre tekniske løsninger og utførelse/prosedyrer. Du vil være en aktiv bidragsyter til bruk og utvikling av de digitale løsningene som benyttes, samt være en ressursperson for våre kunder og utbyggerteam.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

ERP systemforvalter ¿ Teknisk og integrasjon for Sykehuspartner Avd Drammen
Sykehuspartner Avd Drammen
ERP systemforvalter ¿ Teknisk og integrasjon Org. nr: - Stillingsident: 4120536219 Presentasjon av stillingen: Sykehuspartner bygger opp et applikasjonsforvaltningsmiljø som har som ambisjon å bli helsenorges fremste kompetansesenter innen økonomi, regnskap, innkjøp og logistikk i forbindelse med etablering av fellesregional ERP-løsning i Helse Sør-Øst. Vi søker ERP systemforvalter med kompetanse innenfor fagområdet teknisk og integrasjons, det er ønskelig med erfaring fra Oracle E-Business Suite. Riktig kandidat blir en del av et team på 18 engasjerte medarbeidere, som trives godt i jobben.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

ERP konsulent ¿ Økonomi og regnskap for Sykehuspartner Avd Drammen
Sykehuspartner Avd Drammen
ERP konsulent ¿ Økonomi og regnskap Org. nr: - Stillingsident: 4120525687 Presentasjon av stillingen: Sykehuspartner bygger opp et applikasjonsforvaltningsmiljø som har som ambisjon å bli helsenorges fremste kompetansesenter innen økonomi, regnskap, innkjøp og logistikk i forbindelse med etablering av fellesregional ERP-løsning i Helse Sør-Øst. Vi søker ERP konsulent som har økonomi og regnskaps kompetanse. Det er ønskelig med erfaring fra Oracle E-Business Suite, samt innsikt i økonomi- og regnskapsprosesser.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Sykepleier for Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Sykepleier Org. nr: 974631326 Stillingsident: 4119567946 Presentasjon av stillingen: Vil du være med på å gjøre en forskjell for de nevrologiske pasientene i Vestre Viken? Vil du være med på å utvikle avdelingen mot nytt sykehus? Da håper vi du søker på denne stillingen. Nevromuskulær sengepost er en spennende post som består av en slagenhet og en enhet med generell nevrologi. Vi har totalt 27 senger og en gjeng engasjerte og faglig dyktige medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig og du vil få muligheten til å jobbe tett på andre yrkesgrupper.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 03-09-2019

Overlege for Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Overlege Org. nr: 999236847 Stillingsident: 4119882231 Presentasjon av stillingen: Nyopprettet overlegestilling-radiologi 100 %. Avdeling for bildediagnostikk Drammen sykehus, Vestre Viken HF. Avdeling for Bildediagnostikk i Vestre Viken har fire seksjoner for radiologi; Drammen, Bærum, Ringerike og Kongsberg. I tillegg seksjon for nukleærmedisin og Brystdiagnostisk senter som er lokalisert ved sykehuset i Drammen. Det er ved Klinikk for medisinsk diagnostikk, Avdeling for bildediagnostikk ved Drammen Sykehus ledig nyopprettet 100 % overlegestilling.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Bioingeniører for Vestre Viken Hf Drammen Sykehus - Laboratorietjenester
Vestre Viken Hf Drammen Sykehus - Laboratorietjenester
Bioingeniører Org. nr: 999236847 Stillingsident: 4109883404 Presentasjon av stillingen: Medisinsk diagnostikk, Seksjon for medisinsk biokjemi, Drammen har ca. 80 ansatte og utfører årlig ca. 5 millioner analyser. Laboratoriet er akkreditert etter standard ISO15189. Vi betjener sykehusets pasienter og primærhelsetjenesten. Seksjonen er inndelt i fem fagområder: Preanalytisk, hematologi/koagulasjon, klinisk kjemi, proteiner/allergi, genteknologi og farmakologi. Personalet jobber i team, og er på dagtid knyttet opp til et fast fagområde ca. et år for å fordype seg i fagfeltet.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Vi ønsker flere sykepleiere til vår virksomhet - Konnerud helse- og omsorgsdistrikt for Konnerud bo- og servicesenter
Konnerud bo- og servicesenter
Vi ønsker flere sykepleiere til vår virksomhet - Konnerud helse- og omsorgsdistrikt Org. nr: - Stillingsident: 4116997236 Presentasjon av stillingen: Vi har ledige 100% sykepleierstillinger, både faste og vikariat i virksomheten (Konnerud bo- og servicesenter, Fredholt bo- og servicesenter, hjemmesykepleien og ressurssenteret). Vi er på jakt etter en kompetent og engasjert sykepleier, som er faglig dyktig og bidrar til utvikling gjennom endringsprosesser. Skriv gjerne hvor du primært ønsker å jobbe.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 13-09-2019

Head of Business Support for Visma Services Drammen as
Visma Services Drammen as
Head of Business Support Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Business Support-teamet i Azets er et datadrevet team som brenner for kundesuksess. Vi har som mål å skape de beste kundeopplevelsene i bransjen. Business Support jobber i krysningspunktet mellom marked, salg, produksjon og forretningsutvikling. Nå søker vi en dyktig og engasjert leder til å ta over stafettpinnen til en viktig og strategisk rolle i å forme morgendagens Azets. Som Head of Business Support vil du lede et team på ca.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 16-09-2019

Sales Specialist for Visma Services Drammen as
Visma Services Drammen as
Sales Specialist Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Business Support-teamet i Azets er et datadrevet team som brenner for kundesuksess. Vi har som mål å skape de beste kundeopplevelsene i bransjen. Business Support jobber i krysningspunktet mellom marked, salg, produksjon og forretningsutvikling. Nå søker vi en dyktig og engasjert Inbound Business Specialist til å ta over stafettpinnen til en viktig og strategisk rolle i å forme morgendagens Azets.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 16-09-2019