Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeidere og sykepleiere/vernepleiere - Nattevakter i Psykisk helse- og rusarbeid for DRAMMEN KOMMUNE
DRAMMEN KOMMUNE
Helsefagarbeidere og sykepleiere/vernepleiere - Nattevakter i Psykisk helse- og rusarbeid Org. nr: - Stillingsident: 4100335489 Presentasjon av stillingen: Psykisk helse og rusarbeid er fra 2018 etablert i en virksomhet. Virksomheten er organisert i direktorområdet for HSO, Helse sosial og omsorg. Bystyret vedtok 30. mai 30.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

Er du sykepleier og vil jobbe i kommunehelsetjenesten i Nye Drammen? Da vil vi høre fra deg - Gulskogen helse- og omsorgsdistrikt for DRAMMEN KOMMUNE
DRAMMEN KOMMUNE
Er du sykepleier og vil jobbe i kommunehelsetjenesten i Nye Drammen? Da vil vi høre fra deg - Gulskogen helse- og omsorgsdistrikt Org. nr: - Stillingsident: 4102145137 Presentasjon av stillingen: Er du sykepleier og har lyst på nye, spennende utfordringer og muligheter i kommunehelsetjenesten? Vi på Gulskogen helse- og omsorgsdistrikt ønsker å styrke vår sykepleiekompetanse og søker etter dyktige sykepleiere til vårt distrikt som kan bidra og vil være med å sikre god og faglig sykepleiekompetanse.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

NYUTDANNEDE BYGGTEKNIKERE SØKES for PKS INDUSTRI AS
PKS INDUSTRI AS
NYUTDANNEDE BYGGTEKNIKERE SØKES Vårt selskap ekspanderer raskt i markedet og vi har behov for flere Byggteknikere som enten assisterende Prosjektledere eller Prosjektledere. Arbeidet innebærer 50% oppfølging ute på byggeplass, bistå i prosjektering, kundekontakt (store entreprenører) oppfølging av Underleverandører etc etc. Noe reisevirksomhet (kun 1-2 dager) må påregnes i forbindelse med oppfølging av prosjekter utenfør Østlandsområdet. Krav til deg: Du kan gjerne være nyutdannet - men noen års erfaring er også bra.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

PKS SØKER BYGGTEKNIKER TIL PROSJEKTLEDERSTILLING for PKS INDUSTRI AS
PKS INDUSTRI AS
PKS SØKER BYGGTEKNIKER TIL PROSJEKTLEDERSTILLING Er du nyutdannet hådverker med mester eller fagbrev i byggteknikk og ønsker en karriere som prosjektleder? PKS Industri er nå på utkikk etter en lærevillig og ambisiøs prosjektleder til deres team. Informasjon om stillingen Academic Work søker nå etter en prosjektleder på vegne av vår samarbeidspartner PKS Industri for å styrke deres prosjektlederavdeling, grunnet økt etterspørsel i markedet. Som Prosjektingeniør vil du inngå i Prosjektlederavdelingen sammen med flere dyktige ingeniører.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Selvstendig konsulent - se her for Xtra personell as
Xtra personell as
Selvstendig konsulent - se her Som konsulent via Centric vil du få muligheten til å jobbe med spennende og innovative prosjekter i seriøse kompetansemiljøer og blir en selvsagt ressurs hos våre kunder. Centric har store ramme-avtale hos flere av de største spillerne og vi har spennende oppdrag hos mindre firmaer. Take your pick! Nå ønsker vi å komme i kontakt med flere selvstendige konsulenter som blir ledige for oppdrag over sommeren, utover høsten, og mot runding av det nye året.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Er du en dreven selger som ønsker å lede ditt eget team? for NORGES BLINDEFORBUND
NORGES BLINDEFORBUND
Er du en dreven selger som ønsker å lede ditt eget team? Er du en dreven selgertype som når målene du setter deg? Har du evnen til å lede og motivere andre til å yte sitt beste? Vil du ha en jobb der du får møte nye mennesker, og samtidig utgjøre en forskjell? Da er dette midt i blinken for deg! Norges Blindeforbund skal besøke husstander i Buskerud for å fortelle hva Blindeforbundets gjør for synshemmede.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Sommerjobb sjåfør kl. C uke 29 - 32 for Manpower AS
Manpower AS
Sommerjobb sjåfør kl. C uke 29 - 32 Ønsker du deg en sommerjobb? På vegne av våre kunder søker vi etter sjåfører kl. C som ønsker å jobbe på sommeren 2019. Oppstart opplæring i uke 29.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Tannhelsesekretær 2 dager i uken for Tannlegene Nygaard AS
Tannlegene Nygaard AS
Tannhelsesekretær 2 dager i uken Tannhelsesekretær to dager i uken (45% stilling) søkes til travel praksis på Landfalløya 105 i Drammen med snarlig tiltredelse. En stor fordel er at du kan programmet Opus og har relevant erfaring. Vi søker en blid og positiv person som er serviceinnstilt og har stå-på vilje. Du må kunne beherske norsk både skriftlig og muntlig. Krav om tannhelsesekretær erfaring.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Food and Beverage Manager, Scandic Ambassadeur Drammen for Scandic Ambassadeur Drammen
Scandic Ambassadeur Drammen
Food and Beverage Manager, Scandic Ambassadeur Drammen Ny spennende stilling som Food & Beverage ManagerScandic Ambassadeur Drammen er et nyrenovert hotell sentralt i Drammen og er byens største konferansehotell med møtekapasitet opp til 400 personer og 289 hotellrom. Hotellet er også fylkesvinner av Buskeruds beste hotellfrokost 2 år på rad! Vi er på jakt etter en kreativ, sulten og utadvendt leder med relevant fagkompetanse og genuin interesse for mat og drikke. Vår nye F&B manager bør ha erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Sykepleier - Fjell bo- og servicesenter for DRAMMEN KOMMUNE
DRAMMEN KOMMUNE
Sykepleier - Fjell bo- og servicesenter Org. nr: - Stillingsident: 4102229087 Presentasjon av stillingen: Fjell bo og servicesenter er et somatisk sykehjem med 52 beboere fordelt på to avdelinger. Vi har to korttidsplasser. Vi er livsgledehjem med stort fokus på det friske hos bebeoerne. Vi søker etter en sykepleier som uavhengig av erfaring brenner for en god og verdig eldreomsorg. Du har pasienten i fokus og er opptatt av kvalitet på tjenesten. Du er faglig sterk og liker å ta ansvar. Du ønsker å utgjøre en forskjell for pasienter, pårørende og kollegaer.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019