Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Søker etter fast tilkallingsassistent for Uloba SA
Uloba SA
Søker etter fast tilkallingsassistent En mann i el-rullestol søker etter en personlig assistent for å assistere meg til mine daglige gjøremål både dagvakter og kveldsvakter samt hjelpe meg med personlig hygiene m.m¿..Jeg søker etter en personlig assistent som kan jobbe fast hos meg som tilkalling assistent ved sykdom eller ved ferie avvikling. Assistenten kan bli kaldt inn på kort varsel ved sykdom. Når det gjelder ferie avvikling så vil det bli mer planlagt.Assistenten må kunne jobb tett inn til på familien i alle situasjoner samt også tåle at de har en hund.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sokneprest i Fjell/prostiprest i Drammen prosti - Drammen prosti for Den norske kirke, Tunsberg bispedømme
Den norske kirke, Tunsberg bispedømme
Sokneprest i Fjell/prostiprest i Drammen prosti - Drammen prosti Stillingen som sokneprest i Fjell menighet er ledig, og stab, frivillige og menighetsråd vil sammen med en ny medarbeider utvikle kirkens arbeid videre i bydelen. Fjell kirke ønsker å være synlig i bybildet som et positivt bidrag til Den norske kirkes omdømme i byen. Fjell sokn i Drammen prosti har om lag 8.000 innbyggere, der ca 2000 av dem er medlemmer i Den norske kirke. Kirken er religionsmessig en minoritet i soknet, og har de siste årene markert seg som en diaologmenighet.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Deleekspeditør / Kunderådgiver for Norsk Scania AS Drammen
Norsk Scania AS Drammen
Deleekspeditør / Kunderådgiver Vi søker en serviceinnstilt, fleksibel, selvstendig og initiativrik medarbeider med gode samarbeidsegenskaper og stor arbeidskapasitet til delelager/kundesenter ved Scania Drammen.ArbeidsoppgaverYte service til interne og eksterne kunder.Aktivt selge deler og tilleggsutstyr.Bestille og motta varer, fakturere.Planlegge den daglige lagerdriften.Delta i fastsettelse av mål og handlingsplaner for delelager.Bistå i kundemottak ved behov.Bistå på de øvrige administrative områder, inkludert HMS-området.Du liker å jobbe med folk og setter kunden i fokus.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Butikkleder til Claire Woman Torget Vest for CLAIRE DK DRAMMEN
CLAIRE DK DRAMMEN
Butikkleder til Claire Woman Torget Vest BUTIKKLEDER Vi søker etter en dyktig, ambisiøs og resultatorientert butikksjef til vår butikk på Torget Vest i Drammen. Du får skape dine egne kunderelasjoner, samt sette ditt preg på butikken. Vi vil gi deg frihet under ansvar, samtidig som vi forventer resultater. Som butikksjef har du det overordnede ansvaret for butikkens daglige drift, som bl.a.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vi søker selvstendig og erfaren flislegger for BOVG BYGG OG VÅTROM AS
BOVG BYGG OG VÅTROM AS
Vi søker selvstendig og erfaren flislegger Bygg og Våtromsgruppen er en foretrukken leverandør for kunder som ønsker et kvalitetsmessig godt utført arbeid på sitt baderom. Både vår avdeling for renovering av hele baderom og vår avdeling for reparasjon av våtrom opplever vekst. Vi er derfor på utkikk etter dyktige håndverkere som kan bidra positivt i vårt arbeidsmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Nofas søker Fintech-rådgiver for NOFAS AS
NOFAS AS
Nofas søker Fintech-rådgiver Fintech opplever kraftig vekst på verdensbasis, inkludert Norge. Små og offensive start-ups jobber målrettet for å digitalisere bank- og finansbransjen, med ambisjon om at deres innovasjon skal bidra til å gjøre tjenestetilbudet mer effektiv og kundeorientert. Eksempler på Fintech-satsingsområder inkluderer alt fra kunstig intelligens, maskinlæring og big data, til blockchain, VR, kryptovaluta og robotisering.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

Vi søker prosjektleder/prosjektmedarbeider VVS med BIM-erfaring for Bright VVS as
Bright VVS as
Vi søker prosjektleder/prosjektmedarbeider VVS med BIM-erfaring Vi søker etter personer med utdannelse og/eller erfaring innen prosjektering av VVS-anlegg. Du kan ha ingeniør- eller fagskole utdannelse og gjerne praktisk erfaring fra byggeplass. Det er et ønske at du har erfaring med 3D-modellering (BIM) av VVS-anlegg. Du vil enten jobbe som prosjektleder med ansvar for egne prosjekter med bistand fra en av våre erfarne prosjektmedarbeidere eller som prosjektmedarbeider under en av våre erfarne prosjektledere.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Vi søker Hudterapaut og Massør til Vitality Spa i Drammen for MYB HOLDING AS
MYB HOLDING AS
Vi søker Hudterapaut og Massør til Vitality Spa i Drammen Vi ser etter en hudpleier/ Massasjeterapaut Vi søker etter ei med med stå-på vilje. Du må være serviceinnstillt, og like godt å jobbe med mennesker på nært hold. God på massasje, interesse for faget og utviklingen som skjer. Det er et stort pluss med referanser. Søknad sendes til: ingrid@vitalityspa.no (skriv "Massør Drammen" i tittelen) PAM Stillingsnummer: 0602-2019-03-181 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

CNC-operatør for Teknisk Produksjon AS
Teknisk Produksjon AS
CNC-operatør Teknisk Produksjon A/STEKNISK PRODUKSJON AS ble etablert i Drammen i 1969 som et mekanisk verksted. Vi har spesialisert oss på maskineringstjenester, test og monteringsvirksomhet. Vår virksomhet er rettet mot offshore og annen mekanisk industri. Vi har også egne produkter rettet mot offshore . Teknisk Produksjon har en svært moderne maskinpark, hvor alle maskinene er CNC-styrte med opptil 11 akser. Maskinparken består av høypresisjonsmaskiner, som er med på å sikre høy kvalitet, nøyaktig og hurtig fremstilling.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 27-04-2019

Dekkarbeider Buskerud for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dekkarbeider Buskerud ArbeidsoppgaverDekkarbeid ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerErfaring med bruk av avbalanseringsmaskiner Erfaring med å legge dekk på felg Beherkse engelsk Gode datakunnskaper Førerkort Personlige egenskaperTakle stress InitiativrikFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0602-2019-03-179 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019