Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker logoped til vikariat for Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vi søker logoped til vikariat Org. nr: 974631326 Stillingsident: 4144515588 Presentasjon av stillingen: Drammen sykehus er en av klinikkene i Vestre Viken og ligger kun 40 minutter med bil fra Oslo, det er også nær buss og togstasjon. Logopediseksjonen ved Drammen sykehus yter tjenester til inneliggende pasienter ved sykehusets ulike somatiske avdelinger. Vi gir også polikliniske behandlingstilbud til enkelte pasientgrupper. Det er tilknyttet 2 årsverk.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Ledig vikariat som lege i spesialisering for Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Ledig vikariat som lege i spesialisering Org. nr: 974631326 Stillingsident: 4144512378 Presentasjon av stillingen: Vi tilbyr erfaring innen et bredt spekter av inflammatoriske revmatiske sykdommer og et spennende samarbeid med andre legespesialister i et allsidig akuttsykehus. Seksjonen har godkjenning for spesialisering i revmatologi etter ny spesialistutdanning. Revmatologisk seksjon består av poliklinikk, infusjonsenhet og osteoporoseenhet. Døgnsenger er samlokalisert i nevrologisk sengepost. Stillingsstrukturen er 1 avdelingsoverlege, 5 overleger, 1-2 LIS.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019

Leksehjelp til elever på grunnskolen for TYRKISKE UNGE ARBEIEDERE OG STUDENT
TYRKISKE UNGE ARBEIEDERE OG STUDENT
Leksehjelp til elever på grunnskolen Lyst til å gi leksehjelp til elever på grunnskolen? Tyrkiske unge arbeidere og studentforening har ledig stilling som leksehjelp. Organisasjonen er frivillig, ideell, partipolitisk uavhengig. Den har helt siden etableringen aktivt jobbet for nyttige verdier og emner som integrering, familieliv, inkludering, demokrati, helse anti-rasisme, idrett og helse, kultur, utdanning og bekjempelse av uvaner som rusmisbruk, alkoholmisbruk og spillavhengighet. Organisasjonene samarbeider med en rekke offentlige etater og organisasjoner.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019

Vil du bli en del av et dyktig og kreativt serviceteam? for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Vil du bli en del av et dyktig og kreativt serviceteam? ISS søker barista til et helt nytt kontorbygg sentralt i Drammen. Vi søker deg med en utpreget serviceholdning, samt at du evner å tilpasse vår leveranse basert på kundens behov og forventninger. For rett person kan dette være starten på en lang karriere i ISS.Hva kan ISS tilby deg? Du vil få et tilpasset introduksjonsprogram som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes i jobben fra første dag. For å bidra til handlekraft tilbyr ISS over 150 kurs for å sikre deg kontinuerlig faglig utvikling og mestring.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Spesialrådgiver HR for Vestre Viken HF, Adm Drammen (inkl KIS)
Vestre Viken HF, Adm Drammen (inkl KIS)
Spesialrådgiver HR Org. nr: 894215992 Stillingsident: 4144101163 Presentasjon av stillingen: Kompetanse er et stabsområde, organisert i direktørens stab. Her inngår avdelingene: HR Utvikling og lederstøtte, HR Administrasjon og bemanning, Organisasjonsutvikling (OU), Utdanning og HMS. Ønsker du å jobbe i et spennende helseforetak? Vi søker etter spesialrådgiver HR. Vikariat ut 2020 med mulighet for forlengelse. Tiltredelse etter avtale.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Juridisk utreder for ADVOKATFIRMAET SØLVERUD AS
ADVOKATFIRMAET SØLVERUD AS
Juridisk utreder Advokatfirmaet Sølverud søker ny juridisk utreder ved vårt kontor i Drammen. Advokatfirmaet Sølverud driver allmennadvokatvirksomhet, med hovedvekt på familie- og barnerett, barnevernrett, arbeidsrett, trygderett, samt bistandsadvokat- og forsvareroppdrag. Send søknad, CV og vitnemål til advokat@solverud.no . Søknader vil bli vurdert fortløpende. PAM Stillingsnummer: 0602-2019-10-160 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 18-11-2019

Rådgiver - digital eksamen for Universitetet I Sørøst-Norge Campus Drammen
Universitetet I Sørøst-Norge Campus Drammen
Rådgiver - digital eksamen Jobbnorge ID: 177004 Om stillingenI Seksjon for eksamen er det ledig svangerskapsvikariat som rådgiver for digital eksamen. Stillingen inngår i et team av to rådgiverstillinger, med hovedansvar for implementering av digital eksamen, og rapporterer til seksjonssjef. Stillingen krever reising mellom alle campus, etter behov, og hovedarbeidssted avtales med seksjonssjef. Vikariatet er 100% stilling, fra 1.mars 2020, for en periode på ett år, med mulighet for forlengelse.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 06-11-2019

Første steg i din IT-karriere? for Top Temp AS
Top Temp AS
Første steg i din IT-karriere? Er du et ja-menneske med en genuin interesse for å finne løsninger på tekniske utfordringer? Trives i krysningen mellom mennesker, kompetanse og teknologi og brenner for problemløsning?Da har vi nemlig ledige IT-stillinger som vi tror kan passe deg utmerket, men som også vil bringe deg flere steg nærmere drømmejobben. Uavhengig av om du er i starten på din karriere eller har et par års erfaring.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Lyst til å jobbe med markedets mest spennende produkter? for MAN Last og Buss AS
MAN Last og Buss AS
Lyst til å jobbe med markedets mest spennende produkter? De siste årenes største buzzword , digitalisering, er på alles lepper og vi merker konsekvensene av en digital arbeidshverdag mer enn noen gang. Med nye teknologier som selvkjørende biler, flåtestyring, elektrisk langtransport og nye arbeidsmetodikker er transportnæringen i ekstrem endring. Og MAN er ett av de mest spennende og innovative selskapene i sektoren.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

IT og database medarbeider for naturfare IoT løsninger for CAUTUS GEO AS
CAUTUS GEO AS
IT og database medarbeider for naturfare IoT løsninger Cautus Geo AS er et uavhengig selskap med hovedfokus på utvikling, etablering og drift av ulike målesystemer. Selskapet har som mål å være en ledende og utviklende aktør innen effektive og sikre løsninger for overvåkning av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. Driften innebærer alt fra etablering av utstyr i felt i spennende omgivelser, til utvikling og drift av løsninger inne på kontoret. En viktig del av geomonitorering og deformasjonsovervåking omfatter å presentere informasjon på en brukervennlig måte.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 13-11-2019