Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker barnehagelærer! - Espira Torsbergskogen for Espira Barnehager
Espira Barnehager
Vi søker barnehagelærer! - Espira Torsbergskogen Espira Kunnskapsbarnehagen har som visjon å lede utviklingen av fremtidens barnehager. Dette skal vi gjøre ved å drive barnehager med høy kvalitet. Vi tror at en viktig nøkkel til kvalitet i barnehagen er kompetente medarbeidere som trives og er stolte av arbeidsplassen sin. I Espira ønsker vi å være en lærende organisasjon. Vi samarbeider med flere aktører om viktig forskning i barnehagesektoren. Espira Kunnskapsbarnehagen driver i dag 101 barnehager, med ca. 3.000 ansatte og 10.000 barn.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Vi søker montør / montasjelag for Modulvegger Oslo AS
Modulvegger Oslo AS
Vi søker montør / montasjelag Modulvegger Oslo AS avd. Drammen har kontor i Havnegata i Drammen. Grunnet økt oppdragsmengde og gode prognoser søker vi etter montør/tømrer for montering av systemvegger og systemhimlinger. Din bakgrunn: Relevant montasjeerfaring / tømrererfaring / snekkererfaring Erfaring fra montering av systemvegger / systemhimlinger er en fordel Personlige egenskaper: Ansvarsfull og engasjertSelvstendig, kvalitetsbevisst, grundig og effektivPunktligKundeorientertVed søknad fra selvstendig næringsdrivende montasjelag vil SKAV-attest bli innhentet før dialog om evt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Intensivsykepleiere (ferie) for Vestre Viken
Vestre Viken
Intensivsykepleiere (ferie) Vestre Viken rekrutterer for tiden kvalifiserte INTENSIVSYKEPLEIERE til våre avdelinger ved alle de fire sykehusene i Vestre Viken. Du kommer lett til oss om du bruker bil, fly, tog eller buss. Intensivavdelingene i Vestre Viken har godt arbeidsmiljø. Du treffer faglig kunnskapsrike kollegaer på en arbeidsplass med høyt samarbeidsfokus. Ta kontakt for sommerjobb - hovedvekt uke 26 - 34 - og for arbeid sporadisk gjennom året. Se mer på www.vestreviken.noKvalifikasjoner:Du er sykepleier med norsk autorisasjon/legitimasjon og videreutdanning i intensivsykepleie.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Er du en produksjonsmedarbeider med truckførerbevis? for Temp-Team AS Drammen
Temp-Team AS Drammen
Er du en produksjonsmedarbeider med truckførerbevis? Våre kunder etterspør personer med erfaring fra produksjon, derfor ser vi i TEMP-TEAM etter deg med denne kompetansen! Arbeidsoppgaver og krav kan variere veldig fra bransje til bransje. Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Erfaring fra å jobbe i en produksjonsbedriftDu må være positiv, arbeidsglad og selvstendigGod forståelse og muntlig fremstillingsevne i norskStor nøyaktighet og tar arbeidet på alvor.Sterk fysiskMå ha truckførerbevisEr dette interessant for deg? Send da inn en søknad med noen ord om deg selv samt en detaljert CV.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Elektriker Gr L for Arpi AS
Arpi AS
Elektriker Gr L ELEKTRIKER GR L-AUTOMATIKER For en av våre kunder søkes selvgående elektriker gjerne med mekanisk erfaring som primært skal jobbe med, feilsøking, styringer, automatkk, koblinger, service etc til maskiner og utstyr innen avfallsbehandling . Har du fagbrev som elektriker og har lyst på litt variasjon i arbeidsdagen samt nye utfordringer er vi på jakt ett nettop deg. Førerkort er nødvendig og nødvendig dokumentasjon som FSE, fagbrev elektriker Gr.L, DSB godkjenning. Det er ønskelig med noen års erfaring.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Renholder / Home cleaner for FRESKA NORWAY AS
FRESKA NORWAY AS
Renholder / Home cleaner Are you the next Freska Family member? We are looking for new superheroes to join Freska! Freska offers high-quality home cleaning to our lovely customers in Oslo, Drammen, Asker, and areas nearby. Since we are growing rapidly, we are constantly looking for new home cleaners to join us! What we are looking for People who are willing to build long-lasting customer relationships, solve problems independently and work with punctuality and efficiency. Cleaning experience is an advantage, but the job is without education requirements.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Hjemmetjeneste på natt søker sommervikarer - Felles nattjeneste for Drammen kommune
Drammen kommune
Hjemmetjeneste på natt søker sommervikarer - Felles nattjeneste Felles Nattjenesten for hjemmeboende i Drammen Kommune er en egen avdeling som er organisert under Drammen Helsehus og består av Sykepleiere og Helsefagarbeidere, og har arbeidsoppgaver rettet mot hjemmeboende som er i behov av helsehjelp. I tillegg har også sykepleiere i Felles Nattjenesten det sykepleiefaglige ansvaret på sykehjemmene i byen. Teamet holder til i egne lokaler ved Drammen Helsehus.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Er du vår nye lærer? - Børresen skole for Drammen kommune
Drammen kommune
Er du vår nye lærer? - Børresen skole Drammen 2036 - større, smartere og sunnere Elvebyen Drammen ligger sentralt på Østlandet. Det bor 68 000 mennesker i kommunen, men byen er regionhovedstad for et område med 160 000 innbyggere. Drammen er i vekst, har full barnehagedekning, et variert kultur- og næringsliv og et spennende og variert boligmarked. En flerkulturell befolkning setter et mangfoldig preg på bybildet. Kommunen er midt i en spennende forberedelsestid med hensyn til kommunesammenslåing i 2020 med Svelvik og Nedre Eiker.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Vi søker sommervikarer - sykepleiere/helsefagarbeidere/sykepleierstudenter - Drammen Helsehus for Drammen kommune
Drammen kommune
Vi søker sommervikarer - sykepleiere/helsefagarbeidere/sykepleierstudenter - Drammen Helsehus Drammen helsehus er en institusjon med kun korttidsplasser. Vi samarbeider tett med Drammen sykehus. Drammen helsehus mottar pasienter fra sykehuset for videre behandling og oppfølging, med den hensikt å sette pasientene i stand til å kunne reise hjem. Drammen helsehus innehar høy fagkompetanse og har stor fokus på kompetanseutvikling. Det samarbeides tverrfaglig innad i avdelingene, og på tvers av avdelingene.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Hjemmetjeneste på natt søker sykepleiere til 75% fast stilling - Drammen kommune for Drammen kommune
Drammen kommune
Hjemmetjeneste på natt søker sykepleiere til 75% fast stilling - Drammen kommune Felles Nattjenesten for hjemmeboende i Drammen Kommune er en egen avdeling som er organisert under Drammen Helsehus og består av Sykepleiere og Helsefagarbeidere, og har arbeidsoppgaver rettet mot hjemmeboende som er i behov av helsehjelp. I tillegg har også sykepleiere i Felles Nattjenesten det sykepleiefaglige ansvaret på sykehjemmene i byen. Teamet holder til i egne lokaler ved Drammen Helsehus.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019