Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Butikkmedarbeider 22% Liertoppen for PRINCESS
PRINCESS
Butikkmedarbeider 22% Liertoppen Princess Liertoppen Søker butikkmedarbeider i 22% stilling. Arbeidstid: 1 kveld i uken og annenhver lørdag. Tiltredelse: Etter avtale Hvis du ønsker å søke, besvar en personlighetstest klikk på linken under. Husk at du i tillegg må klikke på SØK Øverst til høyre i annonsen. TEST ARBEIDSOPPGAVER Salg og service, varemottak og vareplassering, klargjøring til kampanjer og annet forefallende butikkarbeid.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Vi søker logoped til vikariat for Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vi søker logoped til vikariat Org. nr: 974631326 Stillingsident: 4144515588 Presentasjon av stillingen: Drammen sykehus er en av klinikkene i Vestre Viken og ligger kun 40 minutter med bil fra Oslo, det er også nær buss og togstasjon. Logopediseksjonen ved Drammen sykehus yter tjenester til inneliggende pasienter ved sykehusets ulike somatiske avdelinger. Vi gir også polikliniske behandlingstilbud til enkelte pasientgrupper. Det er tilknyttet 2 årsverk.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Sikkerhetsrådgiver (KDA:18/19) for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Sikkerhetsrådgiver (KDA:18/19) Org.nr.:943 753 709 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : KONGSBERG Gruppen jobber med bærekraftige løsninger og teknologier for fremtiden i et inspirerende og trygt arbeidsmiljø. Vi er stolte over å ha et arbeidsmiljø som scorer høyt sammenlignet med noen av de beste teknologiselskapene i verden. Vi er 11.000 ansatte i mer enn 40 land fordelt på 120 lokasjoner, og håper du vil bli en av oss slik at vi kan fortsette å levere produkter i verdensklasse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Ledig vikariat som lege i spesialisering for Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Vestre Viken HF, Drammen sykehus
Ledig vikariat som lege i spesialisering Org. nr: 974631326 Stillingsident: 4144512378 Presentasjon av stillingen: Vi tilbyr erfaring innen et bredt spekter av inflammatoriske revmatiske sykdommer og et spennende samarbeid med andre legespesialister i et allsidig akuttsykehus. Seksjonen har godkjenning for spesialisering i revmatologi etter ny spesialistutdanning. Revmatologisk seksjon består av poliklinikk, infusjonsenhet og osteoporoseenhet. Døgnsenger er samlokalisert i nevrologisk sengepost. Stillingsstrukturen er 1 avdelingsoverlege, 5 overleger, 1-2 LIS.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019

Daglig leder for Mjøndalen Fotball for Mjøndalen Idrettsforening
Mjøndalen Idrettsforening
Daglig leder for Mjøndalen Fotball Mjøndalen Fotball søker ny daglig lederAnsvarsområde Ansvarlig for all virksomhet innen økonomi, marked og arrangementAnsvarlig for strategisk plan og utvikling i samarbeid med styretTett samarbeid med hovedtrener rundt sportslig ansvarEgenskaper Gode relevante lederegenskaperGod kjennskap til fotballbransjenLøsningsorientert og innovativStrategiskForretningsorientertRiktige verdier og forretningsetikk ihht Mjøndalen IF sine standarderFor ytterligere informasjon kan du kontakte Espen Horsrud, Promiso rekruttering - 98295186 eller espen@promiso.no.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Leksehjelp til elever på grunnskolen for TYRKISKE UNGE ARBEIEDERE OG STUDENT
TYRKISKE UNGE ARBEIEDERE OG STUDENT
Leksehjelp til elever på grunnskolen Lyst til å gi leksehjelp til elever på grunnskolen? Tyrkiske unge arbeidere og studentforening har ledig stilling som leksehjelp. Organisasjonen er frivillig, ideell, partipolitisk uavhengig. Den har helt siden etableringen aktivt jobbet for nyttige verdier og emner som integrering, familieliv, inkludering, demokrati, helse anti-rasisme, idrett og helse, kultur, utdanning og bekjempelse av uvaner som rusmisbruk, alkoholmisbruk og spillavhengighet. Organisasjonene samarbeider med en rekke offentlige etater og organisasjoner.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019

Vi søker dyktig medarbeider for Kongsberg Defence & Aerospace AS
Kongsberg Defence & Aerospace AS
Vi søker dyktig medarbeider Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS . Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær, sjø og luftforsvar verden over. Hovedvirksomheten er lokalisert på Kongsberg. Avdelingen Training & Documentation (T&D) bidrar til å ivareta flere aspekter av kundens behov forbundet med integrert logistikkstøtte, drift og videreutvikling av våre produkter. Avdelingen har hovedfokus på leveranse og vedlikehold av dokumentasjon og treningsprogrammer.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Tungbilmekaniker Buskerud for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Tungbilmekaniker Buskerud ArbeidsoppgaverService, reparasjon og feilsøk ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerMå ha lang og bred erfaring som tungbilmekaniker Kjennskap til merket Volvo Fagbrev og førekort er en fordel God kjennskap til diagnoseverktøy Må kunne kommunisere på engelsk Personlige egenskaperSelvstendig og løsningsorientert Vi tilbyrKantineFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Tungbilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Buskerud for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Tungbilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Buskerud Erfaren tungbilmekaniker søkes til jobb som verksmester/teamleder på verksted i Buskerud ArbeidsoppgaverAnsvar på verkstedet, service og reparasjon ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev og lang erfaring God kjennskap til elektronikk og diagnoseverktøy Kjennskap til Volvo Må beherske norsk Førerkort klasse B og C Personlige egenskaperLedertype Erfarinsrik Selvstendig Vi tilbyrKantineFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Dekkarbeider for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dekkarbeider ArbeidsoppgaverDekkarbeider tyngre kjøretøy Ønskede kvalifikasjoner Fordel med erfaring fra min. 1 sesong.Erfaring med avbalanseringsmaskin er en fordelPluss med erfaring med å legge om dekk til felgFørerkort kl.BKunne kommunisere på NorskPersonlige egenskaper EffektivPositivEvne til å takle stressNøyaktigFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0605-2019-10-48 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019