Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker en salgs- og løsningsorientert medarbeider til vårt team ! for LOE RØRPRODUKTER AS
LOE RØRPRODUKTER AS
Vi søker en salgs- og løsningsorientert medarbeider til vårt team ! Loe Rørprodukter AS er et selskap som er stadig i vekst og følger den tekniske utviklingen på markedet. For å imøtekommen kundens ønske etter levering av komplettløsninger er vi i gang med etablering av et nytt servicetilbud. Vi søker derfor en salgsrettet og kompetent medarbeider for salg av vannarmaturer i betongkummer.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Helsefagarbeidere ved Hov gård bofellesskap for RINGERIKE KOMMUNE HOV GÅRD BOFELLES
RINGERIKE KOMMUNE HOV GÅRD BOFELLES
Helsefagarbeidere ved Hov gård bofellesskap Org. nr: - Stillingsident: 4120962282 Presentasjon av stillingen: Den ene stillingen er i 2.etg. De andre to stillingene må regne med å jobbe i forskjellige etasjer. Generelt for stillingene er at de innebærer turnus med hver 2. helg. Vi søker medarbeidere med gode samarbeidsevner, som er selvstendige, tar initiativ, er pålitelige og har en interesse for fagområdet. Du er i tillegg opptatt av brukermedvirkning, å skape en god hverdag for brukerne, og ønsker å utgjøre en forskjell for den enkelte bruker.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Vernepleier - Færden/Elvegata bofelleskap for Ringerike kommune
Ringerike kommune
Vernepleier - Færden/Elvegata bofelleskap Org. nr: - Stillingsident: 4120985239 Presentasjon av stillingen: Vi trenger flere vernepleiere blant våre fantastiske ansatte, og det kan bli deg. Vi søker deg som er opptatt av å skape en god hverdag for våre brukere slik at de opplever trygghet, glede og mestring i hverdagen. Du er nysgjerrig på vernepleierfaget, har gode holdninger og ønsker å utvikle egen kunnskap i samarbeid med andre. Vi har et tverrfaglig miljø, preget av kunnskap og nye løsninger med fokus på velferdsteknologi.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

KIWI Flå søker etter assisterende butikksjef for KIWI 209 FLÅ
KIWI 209 FLÅ
KIWI Flå søker etter assisterende butikksjef Bli en del av det grønne vinnerlaget! KIWI Flå søker assisterende butikksjef Er du typen som skaper entusiasme og resultater? Trigges du av fornøyde kunder og kolleger? Har du en god porsjon konkurranseinstinkt og ambisjon om en karriere i dagligvarebransjen? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Hos oss er det kunden som er sjefen, og målet er at hver enkelt KIWI-butikk skal være best i sitt område.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Er du vår nye Prosjektselger? Prosjektselger -60-100 % ved Maxbo Hemsedal for LØVENSKIOLD HANDEL AS
LØVENSKIOLD HANDEL AS
Er du vår nye Prosjektselger? Prosjektselger -60-100 % ved Maxbo Hemsedal Ved Maxbo Hemsedal jobber det i alt 5 dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi søker en motivert Prosjektselger til vårt varehus, som skal bidra til at varehuset er et attraktivt og fristende handlested for våre kunder. Vi ser etter deg som brenner for den gode kundeopplevelsen og som motiveres av salg og resultater. Du er gjerne praktisk anlagt og har erfaring med våre produkter. Du er en engasjert person som setter kunden i sentrum og har stort fokus på god rådgivning og salg til våre kunder.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Vi søker ordensvakter! for Securitas As Avd Drammen
Securitas As Avd Drammen
Vi søker ordensvakter! Vil du være med å bidra til et trygt uteliv? PSS Securitas er Norges største leverandør av godkjent ordensvakter og vektere til utelivsbransjen. Vi leverer også skjenkevakter til konserter og arrangementer over hele landet. Vi opplever en fantastisk vekst og søker derfor etter flere kandidater som ønsker å jobbe som vekter og ordensvakt i en spennende og utfordrende bransje. Stillingen er deltid og arbeidstiden vil ha sin hovedvekt på kveld/natt i helger.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Kvalitetskontrollør søkes til solid boligbygger! for JKS NORGE AS
JKS NORGE AS
Kvalitetskontrollør søkes til solid boligbygger! Du vil primært jobbe med vårt leilighetskonsept i flermannsboliger og vil bidra til kvalitetsforbedring av dette konseptet, våre tekniske løsninger og utførelse/prosedyrer. Du vil være en aktiv bidragsyter til bruk og utvikling av de digitale løsningene som benyttes, samt være en ressursperson for våre kunder og utbyggerteam.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Fakultetsdirektør for Høgskolen I Sørøst-Norge Avd Kongsberg
Høgskolen I Sørøst-Norge Avd Kongsberg
Fakultetsdirektør Jobbnorge ID: 174364 Om stillingenVed Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Fakultet for helse- og sosialvitenskap, er det ledig fast 100% stilling som Fakultetsdirektør med snarlig tiltredelse. Fakultetsdirektøren rapporterer til dekanen for fakultetet, og inngår i fakultetets lederteam. Fakultet for helse- og sosialvitenskap har ansatte og studenter på fire campuser (Drammen, Kongsberg, Porsgrunn og Vestfold). Hovedarbeidssted vil være en av fakultetets fire campuser. Tilstedeværelse på fakultetets andre campuser må påregnes.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Helsefagarbeider ved Færden/Elvegata bofellesskap for RINGERIKE KOMM FÆRDENVEIEN BOFELLES
RINGERIKE KOMM FÆRDENVEIEN BOFELLES
Helsefagarbeider ved Færden/Elvegata bofellesskap Org. nr: - Stillingsident: 4120912312 Presentasjon av stillingen: Vi søker medarbeidere med gode samarbeidsevner, som er selvstendige, tar initiativ, er pålitelige og har en interesse for fagområdet. Du er i tillegg opptatt av brukermedvirkning, å skape en god hverdag for brukerne, og ønsker å utgjøre en forskjell for den enkelte bruker. Ringerike kommune er i positiv utvikling og står overfor spennende tider med vekst, modernisering og utbygging. Vi trenger deg med på laget for å nå våre mål.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Vernepleier 100% fast stilling - Nedre Eiker kommune for Flisa Avlastning
Flisa Avlastning
Vernepleier 100% fast stilling - Nedre Eiker kommune Org. nr: - Stillingsident: 4120899826 Presentasjon av stillingen: Vi har behov for å øke staben og søker deg som er fleksibel, har høy arbeidskapasitet og som gjerne yter det lille ekstra. Til gjengjeld får du gode og dyktige kollegaer med faglig fokus, i en spennende og variert hverdag. Høres dette ut som noe for deg, så søk da vel!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019