Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi skal styrke og utvikle vårt kundeservice team i Drammen!
Nor Tekstil AS
Nor Tekstil AS er Norges største vaskerikonsern med viktige kunder over hele landet. Vi skal nå styrke vårt gode kundeserviceteam ytterligere. I den forbindelse ser vi etter en dyktig og framoverlent medarbeider for spennende oppgaver innen kundeoppfølging, salg og administrasjon for vår største avdeling i Drammen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Vil du jobbe med ledende teknologi til telecombransjen?
Eltek
Vil du jobbe i telecombransjens førstevalg både nasjonalt og globalt? Vil du være med å hjelpe telecomselskapene og datasentrene med å redusere strømforbruk og utslipp av CO2? Bransjen har forandret seg mye siden Eltek ble etablert tidlig på 70-tallet, men noe har ikke endret seg. Eltek er fortsatt telecombransjens førstevalg både her i landet og globalt. Gjennom fem tiår har Eltek levert gode, robuste og fremtidsrettede produkter til telecombransjen, og i dag er datasentrene en like viktig kunde.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

IT Support \& Operations
NOBIA NORWAY AS
Nobia, Europas ledende kjøkkenspesialist med over 17 merker, inkludert Sigdal, HTH, Norema og Marbodal, er inne i den mest ambisiøse perioden i selskapets historie og søker nå etter en IT Support & Operations til vår fabrikk i Eggedal. Er du drevet av å oppnå resultater og å skape struktur? Trives du i et teamorientert miljø hvor du også har frihet til å være selvstendig ansvarlig for dine arbeidsoppgaver? Da synes vi du bør lese videre!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Er du en engasjert kokk med interesse for mattrender?
Sodexo AS
Sodexo søker en dyktig og trivelig kokk til DNB i Drammen!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

Vi søker etter engasjert kokk og kjøkkensjef til stillinger med stor kreativ frihet til vår personalrestaurant i Drammen
4Service
Har du glimt i øyet, er kvalitetsbevisst og er glad i både mennesker og mat ? Liker du å jobbe i team og har du lyst å bidra i et firma med en positiv utvikling og arbeidsted på sentralt i Drammen? Da kan du være den rette kokken eller kjøkkensjefen hos oss! Hvem er vi?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Er du vår nye Maskinfører?
Nordic Demolition AS
Nordic Demolition er en divisjon i Norsk Gjenvinning-konsernet og en ledende partner for ombruk av by og bygg. Nordic Demolition består i dag av selskapene Øst-Riv AS, R3 Entreprenør AS, Norprodukter Miljø AS, Saneringsteknikk AS, AiP Betongsaging AS og AiP Sanering AS og driver prosjektbasert virksomhet innenfor rehab, riving, miljøsanering, betongsaging/boring og miljørådgivning. Vi har ca 450 ansatte fordelt på ulike lokasjoner i Oslo, Slemmestad, Trondheim, Rudshøgda, Porsgrunn og Østfold. I 2021 passerte den totale omsetningen 1 milliard.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

LØNN - OG HR ANSVARLIG
FOKUS ØKONOMI AS
Spennende og nyopprettet stilling hos oss! Fokus Økonomi AS er en veletablert regnskapsaktør i Ringerike. Mange virksomheter etterspør våre tjenester, og nå trenger vi flere lagspillere. Vi ser derfor etter deg som har engasjement og kunnskap innen LØNN, HR og HMS, og som ønsker å arbeide i et profesjonelt byrå. Vi benytter det nyeste innen tekniske løsninger, og har spennende planer for fremtiden. Vi vil gjerne at du bidrar aktivt inn i vår strategiprosess, og at nettopp du tar del i denne reisen sammen med oss. Stillingen
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Vil du være med på å styrke vår lokale tilstedeværelse og nærhet til våre kunder?
COWI
Vi ser etter flere erfarne ingeniører innenfor byggeteknikk som motiveres av å være med på denne reisen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Uvdal Snekkerverksted AS søker ny selger/interiørkonsulent
Uvdal Snekkerverksted AS
Har du erfaring med salg/kontor/interiør? Har du interesse for bransjen? Er du nysgjerrig og lyst til å prøve noe nytt? Er du kvalitetsbevisst, nøyaktig, løsningsorientert og har god arbeidsmoral? Kan du jobbe selvstendig og godt sammen med andre? Da kan vi tilby deg: Fast ansettelse. Varierte og interessante arbeidsoppgaver. Fleksibel arbeidstid. Om dette høres interessant ut, send oss en kortfattet søknad og CV
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Servicesnekker med utviklingsmuligheter
Bokvalitet bolig AS
Vi ønsker å styrke vårt team, og søker etter en allsidig tømrer/servicesnekker. Arbeidsoppgaver vil være å bistå byggeplass i forbindelse med oppføring og overlevering av bygg, samt bistå med befaringer/vurderinger av innkomne saker på ettermarked . Som servicesnekker vil du ha varierte arbeidsoppgaver, hvor du reiser rundt til våre prosjekter i Østlandsområdet. Vi ser etter deg som kan litt av hvert , og som liker å levere god kvalitet og service i arbeidet. Du må være løsningsorientert i samspill med kunder og kollegaer, og ha høy yrkesstolthet.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022