Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1 - Felles enhet for etterretning og etterforskning, seksjon for digitalt politiarbeid for Politiet, Sør-Øst pd
Politiet, Sør-Øst pd
Politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1 - Felles enhet for etterretning og etterforskning, seksjon for digitalt politiarbeid I Sør-Øst politidistrikt, ved Felles enhet for etterforskning og etterretning, seksjon for digitalt politiarbeid, er det ledig et vikariat som politioverbetjent ev politibetjent 3/2/1 i perioden 01.02.19 tom 31.08.19. Stedsplassering vil være ved politihuset i Drammen eller Skien etter avtale. Hovedoppgaven er digitalt politiarbeid med tilliggende sideoppgaver som følge av de ulike saksområder.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Politibetjent 3/2/1 - GDE Buskerud - Drammen politistasjonsdistrikt - patruljeavsnitt 3 - Lier for Politiet, Sør-Øst pd
Politiet, Sør-Øst pd
Politibetjent 3/2/1 - GDE Buskerud - Drammen politistasjonsdistrikt - patruljeavsnitt 3 - Lier I Sør-Øst politidistrikt, for tiden stedsplassert ved GDE Buskerud, Drammen politistasjonsdistrikt, Patruljeavsnitt 3 - Lier har vi ledig en fast stilling som politibetjent 3/2/1 - operativ. Hovedansvarsområdet er vakt - og beredskapstjeneste, etterforskningsarbeidet og forebyggende tjeneste.ArbeidsoppgaverHovedoppgaver: Inngå som en del av den operative tjenesten innen vakt -og beredskap ved tjenesteenheten. Utføre nødvendig etterforskning på stedet, etter modell politiarbeid på stedet Utføre fore
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Fast overlegestilling ledig ved AIO Drammen sykehus - AIO leger for Vestre Viken
Vestre Viken
Fast overlegestilling ledig ved AIO Drammen sykehus - AIO leger Anestesiavdelingen ved Drammen sykehus har ledig fast overlegestilling. Avdeling for anestesi, intensiv og operasjon (AIO) ved Drammen sykehus er en gruppe II-avdeling med en stor og allsidig virksomhet. Vi har seksjonsoverleger innen alle fire søyler i faget. Siden 2012 betjener Drammen sykehus og Vestre VIken et større befolkningsgrunnlag, ettersom en større del av spesialisthelsetijeneste-tilbudet skal gis i eget sykehusområde.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Politifaglig etterforskningsleder - politiførstebetjent - GDE Buskerud - Drammen politistasjonsdistrikt - Politiseksjon Røyken og Hurum - politiavsnitt 2 for Politiet, Sør-Øst pd
Politiet, Sør-Øst pd
Politifaglig etterforskningsleder - politiførstebetjent - GDE Buskerud - Drammen politistasjonsdistrikt - Politiseksjon Røyken og Hurum - politiavsnitt 2 I Sør-Øst politidistrikt, for tiden stedsplassert ved GDE Buskerud, Drammen politistasjonsdistrikt, Politiseksjon Røyken og Hurum, Politiavsnitt 2, har vi ledig en fast stilling som politifaglig etterforskningsleder. Hovedansvarsområdet for politifaglig etterforskningsleder er å utfører politifaglig etterforskningsledelse i saker som etter gjeldende instruks ligger til geografisk driftsområde.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Lege i spesialisering - Avdeling for anestesi, intensiv og operasjon ved Drammen sykehus for Vestre Viken
Vestre Viken
Lege i spesialisering - Avdeling for anestesi, intensiv og operasjon ved Drammen sykehus Anestesiavdelingen ved Drammen sykehus har ledig fast stilling og vikariater for leger i spesialisering i gruppe II-tjeneste. Avdelingen for anestesi, intensiv og operasjon (AIO) ved Drammen sykehus er en gruppe II-avdeling med en stor og allsidig virksomhet. Vi har seksjonsoverleger innen alle fire søyler i faget. Siden 2012 betjener Drammen sykehus og Vestre Viken et større befolkningsgrunnlag på bakgrunn av at en større del av spesialistheletjenestetilbudet skal gis i eget sykehusområde.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Sivilingeniør/ingeniør innen dam og vassdragsanlegg for Norconsult
Norconsult
Sivilingeniør/ingeniør innen dam og vassdragsanlegg Norconsult AS er med sine 3300 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og utlandet.Norconsults kontor i Hønefoss er et veletablert og solid kontor i positiv vekst.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-03-2019

HR-stilling ledig for snarlig oppstart for Adecco
Adecco
HR-stilling ledig for snarlig oppstart En av våre samarbeidspartnere i Kongsberg søker etter flere i sitt HR-team.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Er du engasjert, fleksibel, til å stole på og bor i Asker eller Røyken? Da trenger vi deg! for Ethos Bemanning
Ethos Bemanning
Er du engasjert, fleksibel, til å stole på og bor i Asker eller Røyken? Da trenger vi deg! Ethos bemanning er spesialist på bemanningsløsninger til barnehager. Vi har spisskompetanse på området og lang erfaring fra bransjen. Vår visjon Vi ivaretar dine verdier er sentral i alle våre prosesser. Kvalitet og tillit er vårt hovedfokus for medarbeidere og kunder. Vi leverer våre tjenester i form av rekruttering og utleie av egnet personell i Drammen og omegn. Vårt kontor ligger sentralt på Gulskogen i Drammen.Ethos Bemanning tar barnehagehverdagen på alvor og oppdragsmengden vår er økende!
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 26-12-2018

Kreativ Negle og Vippedesigner for FRESH BEAUTY SALONG AS
FRESH BEAUTY SALONG AS
Kreativ Negle og Vippedesigner Vi søker motivert og kreativ negle og vippedesigner til vår salong på Geilo. Har du diplomer/kurs innen noe av dette vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Dette er absolutt ingen forutsetning da vi også vil kunne tilby opplæring dersom du er den vi leter etter. Stillingen er ca 60% med mulighet for mer arbeid. Stillingsnummer: 0620-2018-11-8 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-01-2019

Vi søker dyktig sykepleier til Glitre bofellesskap for Kongsberg kommune
Kongsberg kommune
Vi søker dyktig sykepleier til Glitre bofellesskap Ansatte i helse- og omsorg skal ha fokus på målrettet kvalitets- og kompetanseutviklingsarbeid som skal fremme livskvalitet og egen mestring hos mottakere av helse- og omsorgstjenester.Vi har ulike nivåre på tjenestetilbudet, det tilpasses ut fra reelt hjelpebehov. Tjenestetilbudet differensieres ut fra BEON prinsippet (Beste Effektive Omsorgsnivå). Dette betyr at tjenestetilbudet gis på et lavest mulig omsorgsnivå med fokus på brukers egne ressusrser.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018