Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du en effektiv og nøye sjåfør med erfaring og klasse CE?
Birger N Haug AS
Birger N. Haug avdeling Røyken søker nå en fremover lent og dyktig sjåfør. Avdelingen består av 3 lastebiler/bilfraktere som transporterer biler til og fra våre avdelinger i stor- Oslo området. Vi er ute etter en dyktig sjåfør som har erfaring med transport av biler. Vi ser etter en person med høy arbeidsmoral og som tar godt vare på både bilene som transporteres og lastebil. Vi setter høye krav til våre sjåfører i forhold til effektivitet og kvalitet. Som sjåfør hos oss så må du våre nøyaktig, effektiv og serviceinnstilt. Det vil være tett dialog med Teamleder
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Vi søker nå etter drivende og dyktig bedriftsrådgiver
Sparebanken Øst
Vår bedriftsavdeling i Eiker og Kongsberg har behov for å rekruttere en ny bedriftsrådgiver. Vi opplever økt pågang av forespørsler og i tillegg ønsker vi oss enda mer utadrettet virksomhet for å skape vekst og gode kundeopplevelser for eksisterende og nye kunder i vårt markedsområde. Vi ser etter deg som har lyst til å bidra med solid kompetanse og et stort engasjement for lokalsamfunnet når vi sammen skal videreutvikle morgendagens bank. Kontorsted for stillingen vil være i Hokksund.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Selgere deltid
Elkjøp Buskerud
OBS! Kort søknadsfrist Til vår butikk i Krokstadelva trenger vi flere nye selgere, både på tech og home avdelingen. Arbeidstid vil stort sett være kveld og helg, og oppfordrer derfor studenter til å søke! Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Butikkmedarbeider til Coop Mega Berjasenteret - sesonghjelp
Coop Mega Berjasenteret
Coop Mega Berjasenteret søker nye lagspillere. Er du blid, smilende og trygg i møte med kunder? Er du interessert i mat og kundeservice? Coop Mega søker en ny medarbeider! I Coop Mega finnes et bredt og inspirerende sortiment, og våre medarbeidere skal gjenspeile matglede, arbeidsglede og kundeservice. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet. Som medarbeider hos oss bidrar du til dette gjennom å være blid og smilende, alltid gjøre en ekstra innsats og ha en utpreget vilje til å glede og inspirere kundene.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

Har du teknisk kompetanse, innen elektro og/eller automasjone og ønsker å jobbe administrativt?
Manpower
For vår kunde søker vi etter en med teknisk kompetanse innen elektro og/eller automasjon og som nå er klar for en administrativ rolle. Her håndterer du innkomne bestillinger på installasjoner og følger de frem til de er ferdig montert.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

Selger heltid
Right Price Tiles Drammen
Er du sulten på salg og motiveres av egne prestasjoner? Så bra, da har vi en spennende mulighet til deg! Vi søker deg som skal hjelpe våre kunder å skape drømmebadet. Hos oss møter du en engasjert lavpriskjede med vekst som tar både kunder og ansatte på alvor, vi ønsker å levere utover det forventede.Vi søker deg som: 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 04-01-2023

En spennende mulighet for deg som er autorisert regnskapsfører
SpareBank 1 Regnskapshuset Valhall AS
SpareBank 1 Regnskapshuset ValHall AS er det største miljøet innenfor regnskap og rådgivning i Hallingdal og Valdres, og del av regionens ledende finanskonsern. Viopplever økt etterspørsel etter våre tjenester, og ønsker å styrke laget med flere autoriserte regnskapsførere som trives i grensesnittet mellom mennesker, teknologi og økonomi. **AUTORISERT REGNSKAPSFØRER/ ØKONOMISK RÅDGIVER
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 09-01-2023

Er du strukturert, nøyaktig og bilinteressert?
RSA Drammen
RSA BIL er en av Norges største importøreide forhandlerkjeder med 11 forretninger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Nå ønsker vi å utvide vårt garanti-team med en ny garantisaksbehandler! Som garantisaksbehandler hos oss vil du ha hovedansvaret for 3-4 av våre forhandlere hvor du skal kvalitetssikre arbeidsordre for utført garanti. Du vil sitte i vår avdeling i Drammen sammen med to andre garantisaksbehandlere, men oppgavene dine vil være tilknyttet flere filialer. Av denne grunn, må det beregnes noe reisevirksomhet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-01-2023

Vi er på jakt etter en Salgs- og servicekoordinator med erfaring!
RODENSTOCK NORGE AS
For Rodenstock Norge AS er vi på jakt etter en løsningsorientert Salgs- og servicekoordinator til vår avdeling for optisk utstyr. Vi ser etter deg som er fremoverlent, aktiv og som har erfaring med kundebehandling og kontorarbeid. Vi kan tilby en fast stilling i en spennende bedrift som er global innovasjonsleder innen øyehelse og en stor produsent av brilleglass og innfatninger. Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Statens vegvesen IT søker seksjonssjef for Nettverkstjenester
Statens vegvesen
Statens vegvesen - Divisjon IT – Infrastruktur og drift IT
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023