Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Søker etter fast tilkallingsassistent for Uloba SA
Uloba SA
Søker etter fast tilkallingsassistent En mann i el-rullestol søker etter en personlig assistent for å assistere meg til mine daglige gjøremål både dagvakter og kveldsvakter samt hjelpe meg med personlig hygiene m.m¿..Jeg søker etter en personlig assistent som kan jobbe fast hos meg som tilkalling assistent ved sykdom eller ved ferie avvikling. Assistenten kan bli kaldt inn på kort varsel ved sykdom. Når det gjelder ferie avvikling så vil det bli mer planlagt.Assistenten må kunne jobb tett inn til på familien i alle situasjoner samt også tåle at de har en hund.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sokneprest i Fjell/prostiprest i Drammen prosti - Drammen prosti for Den norske kirke, Tunsberg bispedømme
Den norske kirke, Tunsberg bispedømme
Sokneprest i Fjell/prostiprest i Drammen prosti - Drammen prosti Stillingen som sokneprest i Fjell menighet er ledig, og stab, frivillige og menighetsråd vil sammen med en ny medarbeider utvikle kirkens arbeid videre i bydelen. Fjell kirke ønsker å være synlig i bybildet som et positivt bidrag til Den norske kirkes omdømme i byen. Fjell sokn i Drammen prosti har om lag 8.000 innbyggere, der ca 2000 av dem er medlemmer i Den norske kirke. Kirken er religionsmessig en minoritet i soknet, og har de siste årene markert seg som en diaologmenighet.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Rådgivende ingeniør Byggeteknikk - RIB for HR PROSJEKT AS
HR PROSJEKT AS
Rådgivende ingeniør Byggeteknikk - RIB HR Prosjekt AS er i vekst og ønsker nå å utvide vår RIB avdeling på Gol. I den anledning søker vi nå etter ny rådgivende ingeniør innen byggeteknikk. HR Prosjekt AS leverer tjenester i hele prosjektets levetid fra behov, tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomføringsfasen hvor selve investeringen gjennomføres. HR Prosjekt er i vekst og vi utvider nå med flere ansatte ved vårt avdelingskontor på Gol.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Byggeleder med tømrerbakrunn søkes til spennende stilling for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Byggeleder med tømrerbakrunn søkes til spennende stilling Blender Entreprenør AS er en ung og fremoverlent totalleverandør av design - og byggetjenester til privat- og næringsmarked. Vi er inne i en stor vekst, med mange store spennende prosjekter i nær fremtid. For oss er det avgjørende å bygge et team av de beste, engasjerte og mest løsningsorienterte håndverkerne. Vi har størst fokus på utførelse og kvalitet - vi er feinschmeckere! Er du en flink tømrer, med blikk for detaljer? Blender Entreprenør vokser, og søker etter en erfaren Byggeleder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Barnehagelærer for Kongsberg kommune
Kongsberg kommune
Barnehagelærer Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :    Tislegård barnehage er en barnehage med seks avdelinger, tre småbarnsavdelinger og 3 storbarnsavdelinger.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-03-2019

Bedriftssykepleier Kongsberg for Synergi Helse
Synergi Helse
Bedriftssykepleier Kongsberg Arbeidsoppgaver: Planlegge og gjennomføre lovpålagte målrettede helsekontroller av eksponerte grupper i samarbeid med bedriftslegeYrkes- og reisevaksinerBidra i arbeidet med å forebygge sykdom/skade/fravær/helseplager knyttet til arbeidet og annet systematisk, forebyggende HMS arbeid/internkontrollSykefraværsoppfølgingUndervisning og fasilitere prosesserProsjektstyringKvalifikasjoner: Norsk autorisasjon for offentlig godkjent sykepleierDet er ønskelig med relevant tilleggsutdanning/STAMI, erfaring fra bedriftshelsetjenesteRelevant erfaringGod formidlingsevne skrift
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Deleekspeditør / Kunderådgiver for Norsk Scania AS Drammen
Norsk Scania AS Drammen
Deleekspeditør / Kunderådgiver Vi søker en serviceinnstilt, fleksibel, selvstendig og initiativrik medarbeider med gode samarbeidsegenskaper og stor arbeidskapasitet til delelager/kundesenter ved Scania Drammen.ArbeidsoppgaverYte service til interne og eksterne kunder.Aktivt selge deler og tilleggsutstyr.Bestille og motta varer, fakturere.Planlegge den daglige lagerdriften.Delta i fastsettelse av mål og handlingsplaner for delelager.Bistå i kundemottak ved behov.Bistå på de øvrige administrative områder, inkludert HMS-området.Du liker å jobbe med folk og setter kunden i fokus.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Butikkleder til Claire Woman Torget Vest for CLAIRE DK DRAMMEN
CLAIRE DK DRAMMEN
Butikkleder til Claire Woman Torget Vest BUTIKKLEDER Vi søker etter en dyktig, ambisiøs og resultatorientert butikksjef til vår butikk på Torget Vest i Drammen. Du får skape dine egne kunderelasjoner, samt sette ditt preg på butikken. Vi vil gi deg frihet under ansvar, samtidig som vi forventer resultater. Som butikksjef har du det overordnede ansvaret for butikkens daglige drift, som bl.a.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vi søker selvstendig og erfaren flislegger for BOVG BYGG OG VÅTROM AS
BOVG BYGG OG VÅTROM AS
Vi søker selvstendig og erfaren flislegger Bygg og Våtromsgruppen er en foretrukken leverandør for kunder som ønsker et kvalitetsmessig godt utført arbeid på sitt baderom. Både vår avdeling for renovering av hele baderom og vår avdeling for reparasjon av våtrom opplever vekst. Vi er derfor på utkikk etter dyktige håndverkere som kan bidra positivt i vårt arbeidsmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Maskiningeniør/tekniker innen drift og vedlikehold for Kongsberg Terotech AS
Kongsberg Terotech AS
Maskiningeniør/tekniker innen drift og vedlikehold Kongsberg Terotech AS er et vedlikeholds- og engineeringsfirma som har utnyttelse av produksjonsutstyr som hovedfokus. Firmaet leverer totalvedlikehold, samt ombygginger av verktøymaskiner og annet produksjonsutstyr. Vi har også en egen avdeling som utvikler og leverer postprosessorer samt ordinær tilvirking av NC-programmer.Vi er lokalisert i Kongsberg Teknologipark og er i dag ca 60 medarbeidere. Firmaet eies av GKN Aerospace Norge og Kongsberg Defence & Aerospace.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019