Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeidere og sykepleiere/vernepleiere - Nattevakter i Psykisk helse- og rusarbeid for DRAMMEN KOMMUNE
DRAMMEN KOMMUNE
Helsefagarbeidere og sykepleiere/vernepleiere - Nattevakter i Psykisk helse- og rusarbeid Org. nr: - Stillingsident: 4100335489 Presentasjon av stillingen: Psykisk helse og rusarbeid er fra 2018 etablert i en virksomhet. Virksomheten er organisert i direktorområdet for HSO, Helse sosial og omsorg. Bystyret vedtok 30. mai 30.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

Er du sykepleier og vil jobbe i kommunehelsetjenesten i Nye Drammen? Da vil vi høre fra deg - Gulskogen helse- og omsorgsdistrikt for DRAMMEN KOMMUNE
DRAMMEN KOMMUNE
Er du sykepleier og vil jobbe i kommunehelsetjenesten i Nye Drammen? Da vil vi høre fra deg - Gulskogen helse- og omsorgsdistrikt Org. nr: - Stillingsident: 4102145137 Presentasjon av stillingen: Er du sykepleier og har lyst på nye, spennende utfordringer og muligheter i kommunehelsetjenesten? Vi på Gulskogen helse- og omsorgsdistrikt ønsker å styrke vår sykepleiekompetanse og søker etter dyktige sykepleiere til vårt distrikt som kan bidra og vil være med å sikre god og faglig sykepleiekompetanse.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Renholder for Vestre Viken HF Adm Kongsberg sykehus (inkl KIS)
Vestre Viken HF Adm Kongsberg sykehus (inkl KIS)
Renholder Org. nr: - Stillingsident: 4102553012 Presentasjon av stillingen: Kongsberg er sentralt plassert på Østlandet og er en kommune med 26 000 innbyggere, 90 % innenfor bygrensen. Byen er kjent som teknologibyen og huser noen av verdens fremste teknologibedrifter. Det er meget gode friluftsmuligheter både sommer og vinter. Det er kort vei og gode kommunikasjonsforbindelser til Oslo. Sykehuset ligger 5 minutters gange fra knutepunkt med buss - og togstasjon. Renhold og tekstil seksjonen har et samlet ansvar for alt renhold og tekstilarbeid ved Kongsberg sykehus.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-07-2019

Buskerud - Dyktige distributører søkes! for AMEDIA DISTRIBUSJON AS
AMEDIA DISTRIBUSJON AS
Buskerud - Dyktige distributører søkes! Amedia distribusjon har ledig fast stilling i område Modum - Geithus. I tillegg søker vi sommervikarer i Kongsberg. Du bør ha bosted i nærheten. Arbeidsoppgaver: · Distribuere abonnementsaviser og andre produkter/pakker i postkasser. · Bruk av elektronisk distribusjonsverktøy for å ha full oversikt over hvem som skal ha hvilke produkter. · Det fulle ansvar for egen rute. Krav: · Det stilles høye krav til nøyaktighet og punktlighet. · Må være effektiv og takle stress i en hektisk hverdag. · Ha gyldig arbeids- og oppholdstillatelse.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

NYUTDANNEDE BYGGTEKNIKERE SØKES for PKS INDUSTRI AS
PKS INDUSTRI AS
NYUTDANNEDE BYGGTEKNIKERE SØKES Vårt selskap ekspanderer raskt i markedet og vi har behov for flere Byggteknikere som enten assisterende Prosjektledere eller Prosjektledere. Arbeidet innebærer 50% oppfølging ute på byggeplass, bistå i prosjektering, kundekontakt (store entreprenører) oppfølging av Underleverandører etc etc. Noe reisevirksomhet (kun 1-2 dager) må påregnes i forbindelse med oppfølging av prosjekter utenfør Østlandsområdet. Krav til deg: Du kan gjerne være nyutdannet - men noen års erfaring er også bra.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Barn- og familieansvarlig for Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo
Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo
Barn- og familieansvarlig Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever i hverdagen på ulike måtet. Vår visjon er at alle mennesker skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

PKS SØKER BYGGTEKNIKER TIL PROSJEKTLEDERSTILLING for PKS INDUSTRI AS
PKS INDUSTRI AS
PKS SØKER BYGGTEKNIKER TIL PROSJEKTLEDERSTILLING Er du nyutdannet hådverker med mester eller fagbrev i byggteknikk og ønsker en karriere som prosjektleder? PKS Industri er nå på utkikk etter en lærevillig og ambisiøs prosjektleder til deres team. Informasjon om stillingen Academic Work søker nå etter en prosjektleder på vegne av vår samarbeidspartner PKS Industri for å styrke deres prosjektlederavdeling, grunnet økt etterspørsel i markedet. Som Prosjektingeniør vil du inngå i Prosjektlederavdelingen sammen med flere dyktige ingeniører.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Selvstendig konsulent - se her for Xtra personell as
Xtra personell as
Selvstendig konsulent - se her Som konsulent via Centric vil du få muligheten til å jobbe med spennende og innovative prosjekter i seriøse kompetansemiljøer og blir en selvsagt ressurs hos våre kunder. Centric har store ramme-avtale hos flere av de største spillerne og vi har spennende oppdrag hos mindre firmaer. Take your pick! Nå ønsker vi å komme i kontakt med flere selvstendige konsulenter som blir ledige for oppdrag over sommeren, utover høsten, og mot runding av det nye året.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Er du en dreven selger som ønsker å lede ditt eget team? for NORGES BLINDEFORBUND
NORGES BLINDEFORBUND
Er du en dreven selger som ønsker å lede ditt eget team? Er du en dreven selgertype som når målene du setter deg? Har du evnen til å lede og motivere andre til å yte sitt beste? Vil du ha en jobb der du får møte nye mennesker, og samtidig utgjøre en forskjell? Da er dette midt i blinken for deg! Norges Blindeforbund skal besøke husstander i Buskerud for å fortelle hva Blindeforbundets gjør for synshemmede.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Regnskapsfører med solid kompetanse ønskes for ØKONOMISENTERET AS
ØKONOMISENTERET AS
Regnskapsfører med solid kompetanse ønskes Vi vokser og ønsker å styrke vår bemanning med ytterligere en autorisert regnskapsfører. Stillingen krever at du har fartstid i bransjen, og kan fungere som en sparringspartner for våre kunder og bistå med regnskapsanalyse og rådgivning. Hvis du i tillegg har erfaring med investeringsselskap og konsernregnskap er det positivt. Har du annen relevant utdanning/kompetanse, må du gjerne søke hvis du mener du er rett person for stillingen. Hvem er du?
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 09-08-2019