Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du en distriktsjordmor i magen? Spennende og fast stilling i Valdres
Valdres Lokalmedisinske Senter, Nord-Aurdal kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4241224830 Presentasjon av stillingen: Vi har en jordmortjeneste vi er stolte av og vi søker nå en ny medarbeider med på laget. Jordmortjenesten har svangerskapskontroller og barseloppfølging første uke etter fødsel for Valdresregionen. Det er ca 300 konsultasjoner pr år. I tillegg har jordmor hjemmevakter for følge- og beredskapstjeneste. Virksomheten har et føderom for å ta hånd om akutte fødsler. Vi er lokalisert i VLMS og har flere gode kollegaer som vi samarbeider med og omgås i hverdagen.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 18-06-2020

Psykologspesialist/psykolog
DPS GJØVIK POLIKLINKK VALDRES , Sykehuset Innlandet HF
Org. nr: 999663028 Stillingsident: 4245126889 Presentasjon av stillingen: Sykehuset Innlandet HF sine oppgaver er pasientbehandling, utdanning, forskning og opplæring av pasienter og pårørende. Vi har tilbud på 41 ulike steder i Innlandet innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling. Som ett av landets største helseforetak, med 8500 anatte, er vi den største kompetanseorganisasjonen i Innlandet.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 12-06-2020

ASKO Oppland AS søker dyktige sjåfører kl. CE til sommerjobb
ASKO OPPLAND AS
Sentrale arbeidsoppgaver: Lasting og lossingDistribusjon av varerVære vår representant og kontaktpunkt ut mot kunde Vi kan tilby: En trygg og sikker arbeidsplassGode lønnsbetingelser og forutsigbar arbeidstidVelferdsordningerGunstig helseforsikringGod opplæring Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 29-06-2020

Teamleder, tverrfaglig oppfølging av barn og unge
Nord-Aurdal kommune, Tilrettelagte tjenester
Org. nr: 961 381 908 Stillingsident: 4240160795 Presentasjon av stillingen: Nord-Aurdal kommune etablerer et tverrfaglig team for å koordinere oppfølgingen av barn og unge med behov for særskilt tilrettelegging i barnehage- og skolehverdag, helse-/omsorgstjenester og fritidstilbud. Er du den rette til å være med å bygge opp, drive og koordinere dette arbeidet fremover? Vi trenger en motivert og kompetent teamleder med på laget.
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

Fagleder Økonomi
ValdresEnergi
Valdres Energi har i løpet av det siste året omdannet sine virksomheter til konsern. I konsernet inngår, foruten morselskapet Valdres Energi, de heleide datterselskapene Valdres Energi Nett, Valdres Energi Entreprenør, Valdres Energi Fiber og Valdres Energi Vekst, og datterselskapene Kvitvella Electrisitetsverk AS og Fossbråten Kraftverk AS. I tillegg har konsernet en vesentlig rolle i kraftomsetningsselskapet Kraftriket AS både som eier og tjenesteleverandør. Konsernet hadde i 2019 en samlet omsetning på MNOK 229 inkl. andel av omsetning i Kraftriket.
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 11-06-2020

Tilkallingsassistent
ULOBA - INDEPENDENT LIVING NORGE SA
Ung gutt søker etter assistent.Tilkallingsvikar med mulighet for fast ansettelse søkes.Arbeidsoppgavene vil være praktisk og personlig assistanse til ulike gjøremål i hjemmet og ute på ulike fritidsaktiviteter.Arbeidstiden vil være hovedsakelig ettermiddag og helg, dagtid i ferier. Er du til å stole på, aktiv og glad i andre mennesker? Da håper vi på en søknad fra deg!• Førerkort klasse b er en fordel• Gyldig politiattest må fremvises før tiltredelse.• Personlig egnethet vil bli vektlagt
Registrert : 25-05-2020 Søknadsfrist : 25-06-2020

FAGLEDER ØKONOMI
Valdres Energi AS
Valdres Energi AS er i vekst og utvikling og vi har behov for å styrke vår kapasitet og kompetanse innen økonomi. Vi søkerFAGLEDER ØKONOMI Har du lyst til å være med å videreutvikle vår økonomifunksjon er dette noe for deg.  Du må ha høyere økonomisk utdannelse, siviløkonom/master el.l. med god forretningsforståelse og solid kompetanse innen økonomi og regnskap.  Du liker å ta ansvar og jobbe selvstendig og samtidig samarbeide godt med dine kollegaer. 
Registrert : 25-05-2020 Søknadsfrist : 10-06-2020

Tilkallingsassistent m/mulighet for fast ansettelse
Uloba - Independent Living Norge SA
Voksen dame søker tilkallingsassistenter, samt en assistent i fast deltidsstilling til høsten. Hvis du er serviceinnstilt, positiv, fleksibel, og samarbeidsvillig er dette kanskje jobben for deg. Du må være villig til å ta imot veiledning. Du må snakke og skrive norsk flytende da du skal fungere som lese-/skrivehjelp for meg. Normale PC kunnskaper er nødvendig.
Registrert : 25-05-2020 Søknadsfrist : 02-07-2020

Vi søker pølsemaker/kvalitetsansvarlig
Stølsvidda As
Hva gjør en pølse til en skikkelig god pølse? Vet du det så les videre! Har du fagkunnskap og erfaring fra næringsmiddelindustrien? Er du interessert i lokalmat og nisjeproduksjon? Ønsker du å være med på å lage best mulige produkter av råvarer med høy kvalitet? Liker du å lede produksjon og utvikle produkter? Fortsett å lese! Vi trenger deg som kan lage pølser, pålegg, spekemat og andre herlige produkt og som samtidig er nitidig opptatt av kvalitet og mattrygghet. Som pølsemaker og kvalitetsansvarlig vil du få ansvar for:
Registrert : 22-05-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

Vikar for brukerstyrt personlig assistent søkes
Uloba - Independent Living Norge SA
På grunn av økt behov i kombinasjon med sykdom i staben må jeg ansette flere assistenter. Det dreier seg primært om vikar for fastassistenten min. Jeg trenger også tilkallingsassistenter. Som brukerstyrt personlig assistent må du være punktlig og til å stole på. Du bør være fleksibel, og kunne ta ting på sparket. I følge en av mine ansatte trenger jeg en (synsk) snartenkt problemløser.
Registrert : 13-05-2020 Søknadsfrist : 23-06-2020