Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Fagarbeider for Mesta AS
Mesta AS
Fagarbeider Mesta region SørØst søker dyktig fagarbeider til driftskontrakt Land/ Hadeland som omfatter stamveier og fylkesveier i kommunene Jevnaker, Lunner, Gran, Søndre Land og Nordre Land. Driftskontrakten har 11 ansatte. I tillegg benyttes underentreprenører på deler av arbeidsoppgavene. Vi søker deg som trives med å arbeide selvstendig og i team, og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Oppmøtested vil være Jaren eller Dokka. Den som blir ansatt bør bo i kontraktsområdet. Kontaktperson for stillingen er prosjektleder Johannes Svinning Roen tlf.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

Vi søker miljøarbeidere og miljøterapeuter til å jobbe nattvaktturnus på Hadeland for UWORK AS
UWORK AS
Vi søker miljøarbeidere og miljøterapeuter til å jobbe nattvaktturnus på Hadeland På vegne av kunde er vi på utkikk etter dyktige miljøarbeidere / miljøterapeuter som kan gå inn i nattvaktturnus på en barnevernsinstitusjon. Du vil jobbe på et tiltak som har 2-1 bemanning på natt og 3-1 bemanning på dag, og være en del av et dyktig og faglig kompetent team. Du vil gå inn en turnus hvor man jobber tre netter på, syv døgn av, fire netter på og syv døgn av, osv. Den rette miljøareideren / miljøterapeuten har erfaring fra å jobbe i barneverninstitusjon eller annen relevant erfaring.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Sykepleiere til sommerferieavvikling 2019, uke 26 - 32 for GRAN KOMMUNE HELSE OG OMSORGSSJEF
GRAN KOMMUNE HELSE OG OMSORGSSJEF
Sykepleiere til sommerferieavvikling 2019, uke 26 - 32 IngressEr du nyutdannet sykepleier eller sykepleier med erfaring som ønsker deg en spennende og godt betalt jobb i sommer? Vi ønsker deg velkommen! Årslønn i 100 % stilling er kr. 500 000, - Vi i Gran kommune ser etter deg som deler verdiene våre!Er du raus med smilene, både overfor kolleger og pasienter? Er du proff, har norsk autorisasjon som sykepleier og holder deg oppdatert på faget ditt? Er du praktisk og finner gode løsninger, selv om du ikke alltid har det du trenger for hånden?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Sommerferievikarer 2019, uke 26 - 34 i helse- og omsorgstjenesten for GRAN KOMMUNE SKJERVUM HELSE- OG OMSO
GRAN KOMMUNE SKJERVUM HELSE- OG OMSO
Sommerferievikarer 2019, uke 26 - 34 i helse- og omsorgstjenesten Beskrivelse av tjenestestedAktuelle søkere på denne stillingen vil kunne bli kontaktet i forhold til arbeid ved kommunens ulike tjenester innenfor helse- og omsorgstjenesten. Vi søker tilkallingsvikarer vedSkjervum helse og omsorgssenter Marka helse og omsorgssenter Bjoneroa eldresenter Hjemmetjenesten Gran kommune Kjøkken, Skjervum og Marka Barrierevaskeriet Marka Om arbeidsstedetGran kommune driver to helse- og omsorgssentra; Marka i Brandbu og Skjervum i Gran.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Kid Interiør søker butikkleder til Gran for KID INTERIØR AS
KID INTERIØR AS
Kid Interiør søker butikkleder til Gran Er du en butikkleder med høyt resultatfokus? Til butikken vår på Gran, søker vi deg som er resultatfokusert og som har en klar forståelse av hvordan du skal få med deg hele butikkteamet til å jobbe mot de samme målene. Hos oss får du muligheten til å få en spennende karriere hos en av Norges største og mest lønnsomme detaljhandelskjeder. Kid er en inspirerende og moderne butikk, med dedikerte og positive medarbeidere. Hos oss vet vi at motiverte medarbeidere utgjør en forskjell.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 02-02-2019

Sykepleiere til hjemmetjenesten for GRAN KOMMUNE HJEMMETJENESTEN
GRAN KOMMUNE HJEMMETJENESTEN
Sykepleiere til hjemmetjenesten IngressEr du sykepleier og ønsker en spennende og variert arbeidshverdag sammen med gode og faglig dyktige kolleger? Da ønsker vi deg velkommen til å søke jobb hos oss i hjemmetjenesten i Gran. Hvordan er hverdagen hos oss?Vi har brukere i alle aldre med mange diagnoser. Sykepleierne har en svært variert arbeidshverdag, og må kunne være fleksibel og løsningsorientert. Du vil få god opplæring i alle rutiner og prosedyrer. Nyansatte blir godt i vare tatt, og du får opplæring som er tilpasset ditt behov.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 23-01-2019

REMA 1000 BRANDBU søker Butikkmedarbeider, deltid for REMA 1000
REMA 1000
REMA 1000 BRANDBU søker Butikkmedarbeider, deltid REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 02-02-2019

KJØKKENASSISTENT for CASABLANCA KJØKKEN
CASABLANCA KJØKKEN
KJØKKENASSISTENT Casablanca Kjøkken er på utkikk etter en ekstrahjelp som kan fortsette å skape en god handleopplevelse hos kundene. Det vi ønsker fra deg er at du: Ikke er redd for å ta i et takLiker å jobbe med mat og kunderEr nøyaktigHar masse energi og motivasjonHar en god holdningEr pliktoppfyllendeEr serviceorientert og opptatt av å ha kunder i fokus.Du er fleksibel og kan stille opp på kort varselHva får DU igjen?
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Systemutvikler for Hapro AS
Hapro AS
Systemutvikler Vår IT-avdeling, som er organisert i morselskapet Hapro AS, består i dag av 3 personer og vi trenger å styrke oss ytterligere, for å yte en raskere og bedre service ovenfor våre brukere og kunder. Primært er vi ute etter en utvikler, men ettersom vi er et lite IT-miljø er fleksibilitet viktig. Dermed kan også annen relevant IT kompetanse være viktig.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Er du uredd og initiativrik? Vil du jobbe som jobbspesialist i et glødende engasjert team? - Hadeland for NAV
NAV
Er du uredd og initiativrik? Vil du jobbe som jobbspesialist i et glødende engasjert team? - Hadeland NAV Hadeland har bygget seg opp god kompetanse på Supported Employment over flere år. Siden 2012 har kontoret vært en av åtte IPS(Individual Placement and Support)-piloter, på norsk kalt Individuell Jobbstøtte. Nå er vi et av fire ressurssentre på IPS i Norge. Vi har over 6 års erfaring med IPS-modellen og Supported Employment(SE)-tilnærming med svært gode resultater. IPS er en modell som skal bidra til at mennesker, til tross for psykiske helseproblemer, kan få og beholde en jobb.
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019