Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sesonghjelp - Mester Grønn Smietorget - 10% stiling
Mester Grønn Smietorget
Vi trenger deg som har lyst til å jobbe med salg av planter, blomster, keramikk og annet tilbehør i perioden mai-august. Arbeidsoppgaver: Salg og kundeserviceStell av planter og blomsterVaremottakKvalitetskontrollUtplassering av varer Vi trenger salgstalentet ditt for å skape resultater. Våre kunder skal få kvalitet og "det lille ekstra" i form av ting de trenger, råd og stelletips, derfor er det viktig at du er engasjert og opptatt av å gi god service.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 25-04-2021

Hadeland tannklinikk - Tannlege- vikariat
Innlandet fylkeskommune Tannhelse
BeskrivelseHadeland tannklinikk har ledig 100 % vikariat som tannlege fra 01.07.21.Vi søker deg somvil være med å utvikle Tannhelsetjenesten i Innlandet fylkeskommunesom jobber selvstendighar gode samarbeidsevnerVi tilbyr
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 18-05-2021

Vil du være en del av et sterkt fagmiljø med godt arbeidsmiljø?
Røysumtunet
Til vår rehabiliteringsavdeling søker vi en dyktig sykepleier med solid faglig kompetanse og gode samarbeidsevner. Personlige egenskaper • God relasjonskompetanse • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk • Evne til tverrfaglig samarbeid • Interesse for fagfeltet • Evne til å jobbe selvstendig og i team Vi tilbyr • Konkurransedyktig lønn • Pensjon- og forsikringsordninger i KLP • Spennende og utfordrende fagmiljø • Muligheter for personlig og faglig utvikling
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Vil du bli en del av vinnerlaget på Deli de Luca Jaren?
Deli de Luca
Vi elsker å glede! Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak. Til vår butikk på Esso stasjonen på Jaren søker vi nå etter flere deltidsmedarbeidere .
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 19-05-2021

Vi søker deg som ønsker å jobbe full-stack
Flyt IT AS
I Flyt er vi ti systemutviklere som brenner for våre kunders løsninger. Vi ønsker nå å styrke oss med deg som har noen års arbeidserfaring, og ønsker å jobbe full-stack. Selv om vi er et konsulentselskap, utfører vi det meste av arbeidet fra våre egne lokaler. Dette gjør at vi kan samarbeide på tvers av prosjekter og dele erfaringer. I rollen som fullstack-utvikler er det viktig at du har evnen til å kunne sette deg inn i kundens utfordringer og behov. Du er løsningsorientert og målrettet.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 28-05-2021

Fagansvarlig sykepleier for psykisk helse og rus i hjemmetje
Gran kommune
Hjemmetjenesten i Gran har ledig fast 100% stilling til en sykepleier/vernepleier som har god kunnskap i arbeid med mennesker med psykiske utfordringer og rusproblematikk. Stillingen har flest dagvakter i turnus, og minimum en dag i uken er avsatt til å jobbe som fagansvarlig. Vi kan tilby tilrettelagt turnus, tilpasse helger og stillingsprosent.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 05-05-2021

Ledige stillinger i skole og SFO
Gran kommune
Gran kommune har ledig både vikariat og faste stillinger i ulike stillingsstørrelser i skole og SFO fra kommende skoleår. I Gran kommune har vi sju barneskoler, to ungdomsskoler og en kombinert barne- og ungdomsskole. Elevtallet på skolene varierer fra om lag 50 til 300 elever.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 03-05-2021

100% stilling Kokk
Granavolden Gjæstgiveri As
Du elsker å lage god mat, er utdannet kokk, liker å jobbe i team og liker utfordringer. Da er det nettopp deg vi er ute etter.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 16-05-2021

Vi søker serviceleder til vårt verksted!
Møller Bil Gran
------------------------------- Møller Bil Gran søker serviceleder til vårt verksted!
Registrert : 14-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021

Lyst til å skru med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Gran søker mekaniker
Møller Bil Gran
------------------------------------ Lyst til å skru med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Gran søker mekaniker Vi på Møller Bil Gran elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien på Møller Bil Gran!
Registrert : 14-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021