Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Merkeverksted søker dyktig mekaniker for Adecco Norge AS
Adecco Norge AS
Merkeverksted søker dyktig mekaniker Adecco Bil og mekanisk er en av Norges største aktører innen bemanning og rekruttering til bilbransjen -- vi ordner drømmejobben til deg! Er du rå på å skru bil og har fagbrev som bilmekaniker? Da må du søke på denne stillingen. Til merkeforhandler søker vi etter en dyktig mekaniker. Om denne stillingen ikke passer til deg så ta kontakt med oss for å høre om andre spennende stillinger vi har i bilbransjen!
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Bilmekaniker lett Oppland for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker lett Oppland ArbeidsoppgaverServicereparasjoner, bremser, clutch, girkasse, motor og diagnose Ønskede kvalifikasjoner Lang og bred erfaring er en stor fordelFagbrevKunnskap diagnoseKjennskap til flere bilmerkerFørerkort kl.BKunne kommunisere på Norsk eller EngelskPersonlige egenskaper KundeforståelseFaglig engasjertFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 29-07-2019

Nytenkende sykepleier natt for GRAN KOMMUNE SKJERVUM BOFELLESSKAP
GRAN KOMMUNE SKJERVUM BOFELLESSKAP
Nytenkende sykepleier natt Vi ser etter deg som er kreativ, endringsvillig og opptatt av fremtidens tjenester med pasienten i fokus. Du er genuint opptatt av faget ditt og har et ønske om å dele din kunnskap med andre. Vil du være med å bygge opp det nye sykepleierteamet på Skjervum helse- og omsorgssenter? Da er dette stillingen for deg. Hvordan er det hos oss?På Skjervum har vi en variert og faglig sterk arbeidsgruppe. Nå skal vi organisere sykepleierne i ett team for å skape et felles fagmiljø på huset. Dette vil være et sentralt element i møte med morgendagens utfordringer.
Registrert : 17-06-2019 Søknadsfrist : 28-06-2019

Tannhelsesekretær for GRAN ALEXANDRA ELENA TANNLEGE
GRAN ALEXANDRA ELENA TANNLEGE
Tannhelsesekretær Tannlege Alexandra Elena Bülow Gran v/ Tannlegene Vold-Johansen søker en tannhelsesekretær 3-4 dager i uken f.o.m 01.09.19. Mulighet for 5 dager uken med 2 fredager fri i måneden på sikt. Du vil bistå og assistere tannlegen i pasientbehandling, sterilisere utstyr, besvare telefoner og være en støttespiller som bidrar til at den daglige driften av klinikken fungerer godt. Du er positiv, fleksibel, ansvarsfull og liker å jobbe i team på en klinikk med mange ansatte og høyt arbeidstempo. Kvalifikasjoner: Tannhelsesekretærutdanning ikke nødvendig.
Registrert : 14-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Nattevakt. Vikar med mulighet for fast stilling for Sanner Hotell AS
Sanner Hotell AS
Nattevakt. Vikar med mulighet for fast stilling Er du en ansvarsbevisst og serviceinnstilt person, som kan jobbe selvstendig og har øye for detaljer? Da er du kanskje vår nye medarbeider! Du må være over 20 år, og helst ha erfaring med nattarbeid fra før. Stillingen innebærer resepsjonsarbeid (primært utsjekk), rengjøring av møtesaler og fellesarealer, sikkerhetsrunder og tidvis jobb i baren. Arbeidstid fra kl. 24-08, 2-4 netter per uke. Nattevaktstillingen er ca 40%. Stillingen kan kombineres med serveringsvakter på kveldstid, om man ønsker en større stilling.
Registrert : 13-06-2019 Søknadsfrist : 02-07-2019

Skredder/dyktig sydame/mann for GRINAKERVEV
GRINAKERVEV
Skredder/dyktig sydame/mann GRINAKERVEV SØKER ETTER SKREDDER, EVT SVÆRT DYKTIG SYDAME/MANN TIL SYING AV VÅRE PRODUKTER Arbeidet vil bestå av alt fra relativt enkel søm, som falding av duker, til krevende målsøm av festdraktene våre. En av våre sydamer går ut i svangerskapspermisjon 16. august, og den andre pensjonerer seg fra mai 2020. Vi ønsker oss en person som vil ha en stillingsprosent på mellom 40 og 100%. Noe av jobben kan gjøres hjemmefra dersom du har egnet utstyr. Opplæring vil bli gitt.
Registrert : 11-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Vi søker etter en dyktig industrimekaniker for Gran Tre Sagbruk
Gran Tre Sagbruk
Vi søker etter en dyktig industrimekaniker I desember 2017 kjøpte Gausdal Bruvoll opp Gran Tre AS som fikk da navnet GB Gran Tre AS. Selskapet som nå er et heleid datterselskap av Gausdal Bruvoll ligger på Jaren og foredler i dag ca 60 000m³ tømmer, har 29 ansatte og omsetter årlig for ca 80 millioner kroner. Med en ny stor eier i ryggen, ønsker GB Gran Tre AS på sikt å øke sin produksjonskvantum fra 60 000m³ til 90 000m³. Bedriftens sag- og høvelvirksomhet omfatter i hovedsak produksjon av byggtre og utvendige kledninger.
Registrert : 06-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Vi søker etter en dyktig industrimekaniker for Adecco Norge AS
Adecco Norge AS
Vi søker etter en dyktig industrimekaniker I desember 2017 kjøpte Gausdal Bruvoll opp Gran Tre AS som fikk da navnet GB Gran Tre AS. Selskapet som nå er et heleid datterselskap av Gausdal Bruvoll ligger på Jaren og foredler i dag ca 60 000m³ tømmer, har 29 ansatte og omsetter årlig for ca 80 millioner kroner. Med en ny stor eier i ryggen, ønsker GB Gran Tre AS på sikt å øke sin produksjonskvantum fra 60 000m³ til 90 000m³. Bedriftens sag- og høvelvirksomhet omfatter i hovedsak produksjon av byggtre og utvendige kledninger.
Registrert : 06-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Vi søker eCommerce markedsfører for Alfa Skofabrik AS
Alfa Skofabrik AS
Vi søker eCommerce markedsfører Arbeidsoppgaver og ansvar Eie den digitale kundereisen.Daglig drift av nettside og nettbutikk.Analysering og kommersiell utvikling av disse på kort og lang sikt.Salgs- og kundeservice for B2C nettbutikken og Alfa's B2B kunder.Delta i utviklingen og implementeringen av publiseringsplaner.Medansvar for å skape innhold i digitale flater SOME.Jobbe målrettet med SEO, AD Words og Google Analytics.Bidra i arbeid med tradisjonell markedsføring og i prosjekter initiert av selskapets markedsledelse.Oppfølgingsansvar mellom de ulike avdelinger og eksterne samarbeidspartne
Registrert : 05-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019