Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Hjelpemiddeltekniker 100% stilling
Vestre Toten kommune Omsorg
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Hjelpemiddeltekniker, 100 % fast stilling, Vestre Toten kommune.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 09-11-2021

Dyktig håndtverker
Malermesteren Østlandet AS
Vi har økende oppdragsmengde og trenger flere engasjerte og flinke medarbeidere i vårt Team. Vi søker etter flere som kan utføre maling og sparkling av gips i tillegg til utvendig og innvendig malerarbeid. De vi søker må ha førerkort kl. B og helst beherske norsk evt. engelsk. Noe reisvirksomhet må påregnes. Har du stå-på-vilje og føler at dette er jobben for deg - ta kontakt snarest
Registrert : 16-10-2021 Søknadsfrist : 16-12-2021

Er du en erfaren leder som vil bidra med nytenking og forbedringer?
Nammo
Vi søker etter leder for Nammo Raufoss sitt testsenter på Bradalsmyra utenfor Raufoss. Ved testsenteret tester vi ammunisjon, rakettmotorer, og andre høyteknologiske produkter. Til sammen jobber det 35 dyktige medarbeidere ved avdelingen, og vi ser etter en leder som kan videreutvikle et positivt og godt arbeidsmiljø. Samtidig er det viktig at du bidrar med nytenking og forbedringer - slik at vi styrker vår konkurranseevne. Stillingen rapporterer til produksjonsdirektør ved Nammo Raufoss. Din arbeidshverdag vil preges av:
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Leder Nammo Raufoss Testsenter
Nammo Raufoss AS
Leder Nammo Raufoss Testsenter  Vi søker etter leder for Nammo Raufoss sitt testsenter på Bradalsmyra utenfor Raufoss. Ved testsenteret tester vi ammunisjon, rakettmotorer, og andre høyteknologiske produkter. Til sammen jobber det 35 dyktige medarbeidere ved avdelingen, og vi ser etter en leder som kan videreutvikle et positivt og godt arbeidsmiljø. Samtidig er det viktig at du bidrar med nytenking og forbedringer – slik at vi styrker vår konkurranseevne. Stillingen rapporterer til produksjonsdirektør ved Nammo Raufoss. Din arbeidshverdag vil preges av:
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Hudpleie til frisørsalong
Hårfryd As
For å komplementere og utfylle det profesjonelle personalet i vårt team, søker vi etter en ny kollega. Vi ønsker å tilby våre trofaste kunder den beste kvaliteten på alle behandlinger innenfor skjønnhet og velvære. Derfor søker vi etter deg som er interessert i å bli vår kollega, eller leietagere til vår frisørsalong. Vi tilbyr fast ansettelse, eller leie av stol i en ny og moderne frisørsalong med en veldig trivilig og koselig atmosfære. Lokalene våre er lyse og innbydende, og lett tilgjengelige med inngang fra Storgata (gratis parkering rett utenfor).
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 30-11-2021

Er du vår nye Industrimekaniker
Kongsberg Automotive AS
Kongsberg Automotive, avdeling Raufoss, søker dyktige og entusiastiske mennesker som ønsker å være med på å produsere komponenter til morgendagens biler. Vi tilbyr en sterk bedriftskultur med fokus på innovasjon, teamarbeid og effektive produksjonsprosesser. Vi leter nå etter en dyktig og erfaren industrimekaniker til vår vedlikeholdsavdling. Arbeidsoppgaver Variert reparasjons- og vedlikeholdsarbeid, i hovedsak på våre flerspindelmaskiner. Optimalisere produksjonsutrustning for å øke produktivitet. Deltagelse i vaktordning må påregnes.
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

Dame og Herre Frisør trenges
Hårfryd As
Er du Frisør da trenger vi deg ! Hårfryd er en ganske ny etablert frisør salong . Vi får ofte behøv for en vikar i salongen som kan stiller opp etter varsler på forhånd . Er du frisør som liker å jobbe i en salong men ikke hver dag da er dette noe for deg . dersom denne høres intresant ut for deg, ikke nål med å send in CV og Søknad. vi kontakter med deg for en uforpliktlig møte.
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 30-10-2021

Koordinator
RNV ENHET FOR FAMILIE, Sykehuset Innlandet HF
Org. nr: 974632624 Stillingsident: 4438438482 Presentasjon av stillingen: Avdeling for Tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) er en del av Sykehuset Innlandet HF, Divisjon Psykisk helsevern.
Registrert : 12-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Veileder sykefraværsoppfølging
NAV Vestre Toten
Org. nr: - Stillingsident: 4439013525 Presentasjon av stillingen: NAV Vestre Toten har ledige veilederstillinger fra 01.01.2022. NAV Vestre Toten består av ca.45 dyktige medarbeidere. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og vektlegger utviklingsmuligheter for den enkelte. NAV-kontoret og våre tjenester er stadig i endring, og medarbeiderne er med på å videreutvikle organisasjonen.
Registrert : 12-10-2021 Søknadsfrist : 27-10-2021

Senior Design Engineer, Composite
Kongsberg Automotive AS
About the position The R&D department at Raufoss is the Technical Center of Expertise within BU Couplings. The automotive business is in a tremendous innovation and development momentum. KA is a driver in this technology evolution of automotive industries and our innovation portfolio is growing. With a solid base of engineering excellence both in Norway and globally we will improve and extend existing product portfolio. For this position we are seeking two Senior Design Engineers, with specialization in composite materials and design.
Registrert : 07-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021