Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker produksjonsmedarbeider Herderiet
Thune Produkter Raufoss AS
Vi ønsker en medarbeider som er selvstendig og ansvarsbevisst og med stor yrkesstolthet. Er du en lagspiller som innehar et ønske og en driv for å levere, og som trives i en variert hverdag er dette jobben for deg! Arbeidsoppgaver: Betjene herdeovner etter gjeldende materiale og spesifikasjoner Daglig oppfølging av produksjonen, med kontroll, og logging av produksjonsdata. Følge HMS rutiner Motta og levere varer Ønsket kvalifikasjoner Interesse for materialer, og industriell produksjon
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 30-03-2023

Ferievikar 
EIENDOM OG INTERNSERVICE, Sykehuset Innlandet HF
Er du en som brenner for å gi pasienten det lille ekstra?Ved avdeling Renhold og tekstil på Reinsvoll sykehus søker vi nå etter ferievikarer for sommeren 2023. Vi har stort behov for vikarer både i ferier og i ellers i året. Er du den rette for oss og du ønsker å komme tilbake og jobbe ved senere anledninger, er det gode muligheter for det.Jobben som renholder innebærer daglig, periodisk og hovedrenhold. 
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 14-05-2023

Isiflo AS søker business controller
ISIFLO AS
Vi søker en dynamisk og forretningsorientert Business Controller. Du vil jobbe tett på hele verdikjeden og være en viktig diskusjonspartner for ledelsen. Rollen er sentral i å sikre god styring og kontroll, og skal bidra til at selskapet er proaktivt og løsningsorientert. Den vi ser etter er selvgående, analytisk og strukturert, og evner raskt å sette seg inn i nye områder. Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 10-03-2023 Søknadsfrist : 20-04-2023

Psykolog
Blå Kors Behandlingssenter Eina
Blå Kors Behandlingssenter Eina har ledig 100 % fast stilling som psykolog fra 15.04.23.Her vil du være del av et psykologfellesskap. Stillingen inngår som en del av et tverrfaglig team med behandlingsansvar for en gruppe pasienter. Vi tilbyr ukentlig individuell veiledning av spesialist til alle våre psykologer.
Registrert : 10-03-2023 Søknadsfrist : 22-03-2023

Trigges du av markedsføring, salg og forretningsutvikling?
VP metall AS
Markedssjef/ Business Dev. Manager VP metall er markedsleder innen området eksplosjonsarmatur og har i tillegg en veletablert posisjon som mekanisk produksjonsbedrift. Vi har store vekstambisjoner både i eksisterende og nye markeder nasjonalt og internasjonalt, og er på jakt etter deg som vil ha et overordnet salgs- og markedsansvar. Stillingen er nyopprettet og for oss er dette en nøkkelrolle. For rett person er det gode karrieremuligheter.
Registrert : 06-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Her kan du designe og utvikle fremtidens kjøretøy!
Kongsberg Automotive AS
Kongsberg Automotive leverer førsteklasses teknologi til transport- og kjøretøyindustrien globalt. Gjennom innovasjon og ingeniørkunst leder vi an i den globale
Registrert : 03-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Vi er i vekst og søker flere dyktige utviklere
Quick Systems AS
Vi styrker vårt utviklerteam og ser etter dyktige utviklere som vil være med å videreutvikle vårt produkt slik at det fortsetter å revolusjonere våre kunders arbeidshverdag i årene som kommer. Du vil jobbe tett med vårt utviklerteam som i dag består av 6 utviklere på Eina, samt en rekke dyktige utviklere i våre søsterselskaper i Confirma Group. Vårt utviklingsarbeid skjer in-house og baserer seg på løpende programvareutvikling av kjernefunksjonalitet, som er essensielt for videre vekst og opprettholdelse av kundetilfredshet i Norge og Norden. Vi søker deg som:
Registrert : 03-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Vil du designe og utvikle fremtidens kjøretøy?
Kongsberg Automotive AS
Kongsberg Automotive leverer førsteklasses teknologi til transport- og kjøretøyindustrien globalt. Gjennom innovasjon og ingeniørkunst leder vi an i den globaleomstillingen til bærekraftige transportløsninger. Vi har 5500 ansatte i 18 land over hele verden og omsetter for 830 mrd Euro årlig.
Registrert : 03-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Har du en drøm om å bli utvikler på sikt?
Quick Systems AS
Vi søker etter en dyktig IT konsulent/tekniker som skal støtte leveranseteamet vårt og som skal fungere som bindeledd mellom førstelinje kundeservice og utviklingsavdelingen. Du vil få varierte arbeidsoppgaver på tvers av våre team, samt ha en viktig nøkkelrolle i å bidra til videre utvikling og drift av eksisterende løsninger. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 03-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Brenner du for regnskap og har lyst til å jobbe som rådgiver?
Quick Systems AS
Vi er i vekst og søker en fremoverlent økonomikonsulent som brenner for rådgiving og å spille kunder gode. Du er en allsidig, selvstendig og effektiv person med utdannelse innen økonomi. Tidligere erfaring fra regnskap og salg vil være en fordel og vi ønsker deg som har god IT-kompetanse og regnskapsteknisk forståelse. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 02-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023