Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Servicemedarbeider for Little Eataly CC Gjøvik
Little Eataly CC Gjøvik
Servicemedarbeider Vi søker en matglad servicemedarbeider som drives av å yte service og skape gode gjesteopplevelser.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Er du interessert i salg, kunderådgivning og teknologi? for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Er du interessert i salg, kunderådgivning og teknologi? Er du interessert i salg, kunderådgivning og teknologi? Liker du utfordringer og det å jobbe mot mål? Kanskje er du akkurat ferdig med utdannelsen eller ønsker et friår fra skolen? Telenor Business, avdeling Telesales på Gjøvik, søker flere dyktige selgere. Stillingen er et vikariat med mulighet for forlengelse Hos Telenor er alle selgere uten at vi har et typisk call center miljø. Vi jobber både med egne dedikerte oppgaver, men også i prosjekter hvor man er en del av et team. Her er alle aldersgrupper representert.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Leger i spesialisering, vikariater - Medisinsk avdeling - Gjøvik for GVK MED AVD LEDELSE , Sykehuset Innlandet HF
GVK MED AVD LEDELSE , Sykehuset Innlandet HF
Leger i spesialisering, vikariater - Medisinsk avdeling - Gjøvik Medisinsk avdeling ved Sykehuset Innlandet, Divisjon Gjøvik er lokalsykehus for drøyt 100 000 mennesker og dekker hele feltet innen akutt og elektiv indremedisin.Det er områdefunksjon for hele Sykehuset Innlandet (Hedmark og Oppland) innen hematologi og stråleterapi. Det er fylkesansvar for endokrinologi. Det er faste grenspesialister i alle de indremedisinske fagområdene. Avdelingen er godkjent som gruppe I-avdeling i indremedisin.Avdelingen har totalt 81 senger fordelt på 3 sengeposter.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Skattum Handel avd. Gjøvik søker selger trelastbutikken for Skattum Handel AS
Skattum Handel AS
Skattum Handel avd. Gjøvik søker selger trelastbutikken Generelle krav for stillingen: Du må ha gode egenskaper som relasjonsbygger. Du er strukturert og målrettet som daglig har tett oppfølging og kontakt med så vel eksisterende som potensielle nye kunder. Du er flink til å kommunisere med kundene, og innehar en genuin interesse for å skape fornøyde kunder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 13-02-2019

Skattum Handel avd Gjøvik søker butikkselger i vikariat for Skattum Handel AS
Skattum Handel AS
Skattum Handel avd Gjøvik søker butikkselger i vikariat Vi søker ny medarbeider i jernvare og malingsavdelingen, da en av våre ansette skal ut i foreldrepermisjon. Perioden det søkes etter medarbeider for er fra 01.02.2018 til 29.09.2018. Engasjementet følger en fastsatt turnus, og innebærer jobbing på dagtid, kveld og helger, og utgjør 60% av en full stilling.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Salgs- og servicemedarbeider for Coop Innlandet Obs bygg
Coop Innlandet Obs bygg
Salgs- og servicemedarbeider Vi har ledig 2 x 35 % stilling som salgs- og servicemedarbeider på Obs Bygg Kallerud og er på utkikk etter medarbeidere som er ansvarsfulle og setter kunden først.Arbeidsoppgaver:- Salg- og kundeservice- Vareinnfylling og rydding- Annet forefallende butikkarbeidKvalifikasjoner:- Evne til å sette kunden først og yte god service- Kjennskap til bygg og malingEgenskaper:- Blid, hyggelig og serviceinnstilt- Høy arbeidskapasitet og effektiv- "Stå på" vilje- Trives i hektisk butikkmiljøVi tilbyr:- Trivelig arbeidsplass med gode kollegaer- Ordnede arbeidsforhold- Mulighet
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Industribedrift i sterk vekst trenger flere gode fagarbeidere! for JEMTLAND AS
JEMTLAND AS
Industribedrift i sterk vekst trenger flere gode fagarbeidere! JEMTLAND AS er en solid familiebedrift med lange tradisjoner beliggende sentralt i Gjøvik. En mekanisk industribedrift med ca. 30 ansatte. Bedriften spesialiserer seg på platebearbeiding og har topp moderne og høyt automatisert produksjonsutstyr. Produksjonen består av egenutviklede produkter som selges via byggevareforhandlere. Den er i tillegg en leverandør til bl.a. offshore, elektro, aerospace og mekanisk industri.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 25-02-2019

Vikar i skole for Gjøvik kommune
Gjøvik kommune
Vikar i skole InfoNår du har registrert søknaden din vil du stå på vikarlisten i 6 måneder. Søknaden din vil bli fjernet fra listen etter 6 måneder. Hvis du fortsatt ønsker å stå på listen må du sende søknaden på nytt. Unntatt offentlighetGjøvik kommune praktiserer meroffentlighet, jfr. Offentleglova § 11. Dette betyr at alle søkere oppføres på offentlig søkerliste. Det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak jfr. Offentleglova § 25. Søknad sendesAlle søknader skal sendes elektronisk via vårt søkesystem.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Vikar i SFO for Gjøvik kommune
Gjøvik kommune
Vikar i SFO InfoDet er mulighet for å legge inn en generell søknad på vikarstillinger i SFO. Skolene tar kontakt med deg hvis det blir aktuelt å tilby deg et vikariat. Når du har registrert søknaden din vil du stå på vikarlisten i 6 måneder. Søknaden din vil bli fjernet fra listen etter 6 måneder. Hvis du fortsatt ønsker å stå på listen må du sende søknaden på nytt. Har du spørsmål, ta kontakt med kommunen på e- post eller på tlf. 61 18 95 00. Unntatt offentlighetGjøvik kommune praktiserer meroffentlighet, jfr. Offentleglova § 11. Dette betyr at alle søkere oppføres på offentlig søkerliste.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Tilkallingsvikarer i barnehage for Gjøvik kommune
Gjøvik kommune
Tilkallingsvikarer i barnehage VisjonVår visjon for alle ansatte i barnehagesektoren er: VI TENNER BARNS STJERNEØYNE! Har DU evnen til å tenne barns stjerneøyne? Er du en engasjert relasjonsarbeider med pågangsmot og evne til begeistring - så er du kanskje akkurat den vikaren vi ønsker oss! Det forventes at du deltar aktivt i det daglige arbeidet i barnehagen, yter service overfor brukerne og medvirker til at den pedagogiske kvaliteten sikres.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019