Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Karriere Innlandet Gjøvik - Leder
Innlandet fylkeskommune Karriere Innlandet Gjøvik
BeskrivelseKarriere Innlandet Gjøvik har ledig fast stilling som leder.Om enhetenKarriere Innlandet Gjøvik skal sikre innbyggerne i region Gjøvik (Nordre-Land, Søndre-Land, Vestre-Toten, Østre-Toten og Gjøvik) god tilgang til karriere- og studieveiledning og videregående opplæring for voksne, og tilrettelegge for gode rutiner for utdannings- og yrkesvalg og desentral fagskole-/høyere utdanning.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 23-08-2022

Salgsrepresentant stål og betongbygg - Gjøvik
Motek
Som salgsrepresentant i Motek vil du ha ansvar for din egen kundeportefølje og ditt eget salgsbudsjett. Du vil jobbe tett med små og mellomstore kunder, og rådgi de til de beste løsningene. Som direkte leverandør av produkter og tjenester, med vekt på kvalitet i alle ledd, har Motek stort kundefokus og høy servicegrad. Vi er opptatt av å være tilstede for kundene våre, og bygge gode langvarige relasjoner.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Finansrådgiver Personmarked Innlandet
Nordea
Job ID: 11037 Har du et ønske om å jobbe som rådgiver/selger i Nordens største bank? Brenner du for gode kundeopplevelser og løsninger for kunder/familier? Da har du muligheten nå.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

Administrasjon og marked
Bonamat Norge AS
Vi søker etter en engasjert og strukturert administrasjons- og markedskoordinator til vårt kontor på Gjøvik. Er det deg? Bonamat Norge AS er et datterselskap av det nederlandske konsernet Bravilor Bonamat BV, som er Europas største produsent av kaffemaskiner til Horeca-markedet. Bonamat er markedsleder i Norge innen salg av kaffemaskiner og varmdrikkautomater via forhandlere i hele landet. Selskapet har et meget godt renommé og er kjent for høy kvalitet og god service. Arbeidsoppgaver
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Deltid
Multi Way AS
Pizzabakeren på Gjøvik, Raufoss og Lena søker servicehelter som kan jobbe når folk ønsker å spise pizza. Det vil si kveld, helg og helligdager. Passer perfekt i kombinasjon med studier eller annen jobb. Søker må være over 18 år og ha førerkort klasse B.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022

Gjøvik videregående skole - IKT-medarbeider (prosjekt)
Innlandet fylkeskommune Gjøvik videregående skole
BeskrivelseLena-Valle videregående skole har ledig IKT-medarbeider prosjektstilling i 60% med tiltredelse etter avtale.Om enhetenPå Lena-Valle videregående skole er det en IKT-medarbeider i 60% stilling og to lærlinger. IKT-avdelingen på Gjøvik videregående skole består av to personer i 100% stilling og fire lærlinger. IKT-medarbeider inngår i avdelingen for service og drift ved Gjøvik videregående skole.Vi søker deg som
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 02-08-2022

Vi søker er deg som er lærer med godt humør!
Gjøvik kommune Skole
Beskrivelse av arbeidsstedet:Snertingdal skole ligger ca. 2 mil nordvest for Gjøvik sentrum i moderne skolelokaler og har god tilgang på friluftsområder. Skolen er en kombinert barne- og ungdomsskole med elever fra 1.-10. trinn og har ca. 190 elever og ca. 30 ansatte. Det er ledig årsvikariat for skoleåret 2022-23 som lærer/kontaktlærer i 100 % stilling på mellomtrinnet. Vi søker etter deg som har godt humør og er opptatt av tilhørighet som grunnlag for trivsel og læring.Kvalifikasjoner:
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Medarbeider til anti-hvitvask - bank/finans
Manpower
Eika Kredittbank på Gjøvik søker etter en medarbeider til sitt team som jobber med å avdekke økonomisk kriminalitet. Dette kan være en spennende og lærerik jobb for deg som akkurat er ferdig med en relevant utdannelse, eller for deg som har erfaring fra kundesenter i bank, men som kanskje foretrekker å jobbe mindre utadrettet. ArbeidsstedMustad Næringspark på Gjøvik Arbeidstid 8-16 (fleksitid 7-17 med kjernetid 9-15) -- muligheter for hjemmekontor noen dager i uken når opplæring er gjennomgått.
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

Grip denne fantastiske muligheten til å bli en del av JYSK.
JYSK AS
Jobb-beskrivelse Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og…
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 26-07-2022

Til deg som ønsker å bli en dyktig allmennlege / spesialist i allmennmedisin
Gjøvik kommune Helsetjenester
Vi søker 2 leger som ønsker å bli ALIS-leger i et nyetablert kommunalt legekontor som pr nå holder til holder til i eldre lokaler og som flytter til nye lokaler om 1,5 år. Du er sammen med to meget erfarne kolleger som begge er spesialister i allmennmedisin. Kontoret skal utvikle seg og vil i nye lokaler utvides med flere leger, og din aktivitet og glede i faget skal støtte både hverdagen og utviklingen.Arbeidsoppgaver: Allmennlege i usellektert praksisKvalifikasjoner: Fullført LIS1Krav om godkjent politiattest
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022