Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Seksjonsleder - ambulansetjenesten - region Gudbrandsdalen for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Seksjonsleder - ambulansetjenesten - region Gudbrandsdalen Org. nr: - Stillingsident: 4143216261 Presentasjon av stillingen: Ambulanseavdelingen har ledig 100% fast stilling som seksjonsleder i Gudbrandsdalen med ansvar for stasjonene Vågå og Lom. Gudbrandsdalen ambulanseområde består for øvrig av Nord-Gudbrandsdalen med Vinstra, Otta og Dombås, samt Lillehammer, Gausdal og Ringebu, noe som betinger samarbeid på tvers i området. Vi søker etter en person med helsefaglig bakgrunn og kompetanse innenfor ledelse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Bilmekaniker lette kjøretøy for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker lette kjøretøy ArbeidsoppgaverMekaniske reparasjoner, diagnose og feilsøking, utføre service og vedlikehold samt dokumentasjonsarbeid. Ønskede kvalifikasjonerFagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, har god kjennskap til dataverktøy og er kvalitetsbevisst i alt du foretar deg, kan jobbe selvstendig og i team, godt humør, aksepterer å bli stilt krav til og har vilje til å ute det lille ekstra. Til slutt må kandidaten beherske både skrifte og muntlig norsk.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Vil du bli avdelingsoverlege ved vår nyopprettede onkologiske avdeling? for Sykehuset Innlandet Gjøvik
Sykehuset Innlandet Gjøvik
Vil du bli avdelingsoverlege ved vår nyopprettede onkologiske avdeling? Org. nr: 974632535 Stillingsident: 4141592248 Presentasjon av stillingen: Vi søker en avdelingsoverlege som ønsker å være med i utviklingen av onkologisk avdeling! Vår visjon er å etablere et solid kompetansemiljø som kan imøtekomme morgendagens behov innen kreftbehandling. Avdelingen består av stråleenhet på Gjøvik, kreftpoliklinikker på hhv Gjøvik og Lillehammer og palliative team på begge steder. Arbeidssted Gjøvik og Lillehammer.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 06-11-2019

Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? Vi har nå ledig en 60% stilling som kantinemedarbeider i Gjøvik. Som kantinemedarbeider er du med i den daglige driften av vår Catering-leveranse og bidrar til gode gjesteopplevelser. Mat og drikke levert fra ISS er en viktig komponent for å skape trivsel og produktivitet for alle ansatte og besøkende, som kantinemedarbeider vil du bidra til at kjøkkenets leveranse overgår forventningene.Hva kan ISS tilby deg? Du vil få et tilpasset introduksjonsprogram som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes i jobben fra første dag.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Jula Gjøvik søker 2 engasjerte ringevikarer-/ekstrahjelpere for JULA NORGE AS
JULA NORGE AS
Jula Gjøvik søker 2 engasjerte ringevikarer-/ekstrahjelpere Er du vår nye engasjerte ringevikar? Jula Norge har i dag over 700 ansatte, 34 varehus og omsetter for over 2 milliarder kroner i året. Vi er en familiebedrift som fortsatt er i en stor ekspansjonsfase, med mange spennende nyetableringer og prosjekter fremfor oss. Vårt hovedmål er å inspirere alle til å fikse ting selv med et bredt sortiment til lave priser. Vårt varehus på Gjøvik byr på en sosial, hektisk og spennende arbeidshverdag! Som varehusmedarbeider bidrar du til å drive varehuset etter Julas visjon og konsept.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Tilkallingsvikarer for MONSSVEEN BARNEHAGE SA
MONSSVEEN BARNEHAGE SA
Tilkallingsvikarer Vi ønsker oss flere vikarer som kan tilkalles ved sykdom og annet fravær, og som kan stille på kort varsel. Vi stiller ingen krav til formell utdanning men er på utkikk etter deg med genuin interesse for barn og som kan ta selvstendige avgjørelser i en hektisk hverdag. Menn oppfordres til å søke. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. PAM Stillingsnummer: 0502-2019-10-78 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019

SPESIALSYKEPLEIERE - SYKEPLEIERE - VIKARIATER - AKUTTMOTTAKET - SYKEHUSET INNLANDET - GJØVIK for SYKEHUSET INNLANDET HF
SYKEHUSET INNLANDET HF
SPESIALSYKEPLEIERE - SYKEPLEIERE - VIKARIATER - AKUTTMOTTAKET - SYKEHUSET INNLANDET - GJØVIK Org. nr: 974632535 Stillingsident: 4143982389 Presentasjon av stillingen: Avdeling Akuttmedisin består av akuttmottak, anestesiavdeling og intensivavdeling. Hovedmål for akuttmottaket Gjøvik: Akuttmottaket skal være en avdeling hvor våre pasienter og pårørende føler seg godt ivaretattDe ansatte har en høy grad av faglig kompetanse og trivselSamarbeidet med andre, internt og eksternt, skal være braVi skal jobbe effektivt og økonomiskAkuttmottaket på Gjøvik er en trivelig og spennende arbeidsplass.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Vernepleier 100 % fast X 2 - Tilrettelagte tjenester Haugtun for GJØVIK KOMMUNE MILJØARBEID HAUGTUN
GJØVIK KOMMUNE MILJØARBEID HAUGTUN
Vernepleier 100 % fast X 2 - Tilrettelagte tjenester Haugtun Beskrivelse av arbeidsstedetTilrettelagte tjenester i Gjøvik kommune søker etter 2 vernepleiere. Vi søker deg som ønsker 100 % fast jobb, men er fleksibel med tanke på mulighet for variasjon knyttet til arbeidssted. Stillingen tilhører en avdeling som gir tjenester til personer med ulike funksjonsnedsettelser i samlokalisert bolig Arbeidsoppgaver Gi praktisk bistand og opplæring, samt helsehjelp i hjemmet til personer med ulike behov for bistand i dagliglivets gjøremål og ferdigheter.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Fagskolen Innlandet - IKT-koordinator for FAGSKOLEN INNLANDET
FAGSKOLEN INNLANDET
Fagskolen Innlandet - IKT-koordinator Fagskolen Innlandet søker IKT-koordinator i 100 % fast stilling fra 1. desember 2019.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 06-11-2019

Butikkmedarbeider deltid for CHRISTIANIA BELYSNING AS
CHRISTIANIA BELYSNING AS
Butikkmedarbeider deltid Er du engasjert og kan skape resultater? I Christiania Belysning ser vi etter inspirerte og løsningsorienterte medarbeidere som trives i en hektisk hverdag. Dine hovedarbeidsoppgaver vil være: ¿ Å sikre at kundenes forventninger alltid oppfylles ¿ Bidra til å holde butikken på et høyt kommersielt nivå Arbeidstid innebærer 1 dagvakt og 2 kveldsvakter pr. uke, samt annenhver lørdag. 4 timers vakter. Noe ekstra må påregnes ved ferieavvikling og eventuell sykdom.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019