Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
SELGER MONTÉR BYGGESERVICE for MONTER GJØVIK
MONTER GJØVIK
SELGER MONTÉR BYGGESERVICE Vi søker en utadvendt person med "stå på-humør" og gode samarbeidsevner. Stillingen krever evne til å jobbe systematisk og nøyaktig. Du må ha høy arbeidsmoral, synes salg er gøy og er glad i utfordringer. Arbeidsoppgaver: ¿ Ansvar for å følge opp Montér Byggeservice- kunder ¿ Salg og rådgivning innen oppføring og rehabilitering av bygg for forbrukere ¿ Kunderådgivning/salg i hele byggevarehuset mot privat- og proffkunder ¿ Løpende ordre og renhold, varepåfyll og vare-telling iht.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Salgssjef for Quality Hotel Strand
Quality Hotel Strand
Salgssjef Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker en utfordring og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har vært en pådriver for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig - er du?INFORMASJON OM HOTELLET / ARBEIDSPLASSENQuality Hotel Strand ligger midt i Gjøvik og har ambisjon om å bli innlandets beste kurs og konferanse hotell. Hotellet har 151 rom, to restauranter, spa, takterasse og 15 møterom av ulike størrelser.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Lærevillig Taktekker / Hjelpearbeider / Lærling for Icopal
Icopal
Lærevillig Taktekker / Hjelpearbeider / Lærling IcopalTak AS får stadig flere oppdrag, og søker dyktige taktekkere, hjelpearbeidere eller lærling til vår avdeling på Biri. Oppdragene spenner seg over hele Oppland og Hedmark. Som hjelpearbeider hos oss er det ikke krav om fagbrev eller erfaring fra taktekking, men du får mulighet til å ta fagbrev.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Mekanisk yrke og Truckførere for Silvercon AS
Silvercon AS
Mekanisk yrke og Truckførere I samarbeid med en ledende bedrift på Hedmark som er i sterk vekst trenger vi flere personer med erfaring innen produksjon og lager. Arbeidet er produksjon som innbefatter truckjøring, mekanisk arbeid og erfaring med CNC styrte maskiner. Arbeidet er fysisk tungt så her bør du være i god form.Vi tar inn kandidater fortløpende hele året. Vi ser etter personer som har lyst til å prøve noe spennende og utfordrende. Her har du også stor mulighet for fast ansettelse etter en viss periode med opplæring. Vi tar dette fortløpende.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 28-12-2018

Økonomiansvarlig for AS Maskinservice
AS Maskinservice
Økonomiansvarlig AS Maskinservice er en betydelig leverandør av pukk og asfaltprodukter i Gjøvik- og Ringsakerregionen.Arbeidsoppgaver· Ansvar for regnskapsføring, fakturering, lønnskjøring og rapportering· Personal-oppfølging· Ordinært økonomiansvar i den daglige drift· Rapportering regnskap hver mnd.· Daglig kontakt med kunder og transportører· Utvikling og oppfølging av rutiner· Bistå daglig leder med daglige administrative oppgaverKvalifikasjonerVi ser etter deg med høyere relevant utdanning, samt relevant erfaring.Personlige egenskaperDu må være selvgående, trives i en liten organisasjon
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Fastlegehjemmel Lillekollen legesenter for Gjøvik kommune
Gjøvik kommune
Fastlegehjemmel Lillekollen legesenter Gjøvik er en fremtidsrettet og mangfoldig servicekommune, en kommune som setter sine innbyggere i sentrum.Våre ansatte leverer kvalitetstjenester, med bakgrunn i god kunnskap og erfaring. Vi arbeider aktivt med kompetanseutvikling for våre ansatte, med visjonen "Universitetsbyen Gjøvik - ledende i bærekraftig vekst og utvikling".
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 11-12-2018

Lærevillig Taktekker / Hjelpearbeider / Lærling for IcopalTak AS
IcopalTak AS
Lærevillig Taktekker / Hjelpearbeider / Lærling IcopalTak AS får stadig flere oppdrag, og søker dyktige taktekkere, hjelpearbeidere eller lærling til vår avdeling på Biri. Oppdragene spenner seg over hele Oppland og Hedmark. Som hjelpearbeider hos oss er det ikke krav om fagbrev eller erfaring fra taktekking, men du får mulighet til å ta fagbrev.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Lege i spesialisering i Psykiatri, Divisjon Psykisk helsevern - Sykehuset Innlandet HF, Oppland - Sykehuset Innlandet HF for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Lege i spesialisering i Psykiatri, Divisjon Psykisk helsevern - Sykehuset Innlandet HF, Oppland - Sykehuset Innlandet HF Da to av våre LIS leger skal videre i sin spesialisering, har vi ledig fast stilling for spesialisering i psykiatri. Oppstartsted er Distriktspsykiatrisk senter Gjøvik. Stillingen inngår i en rotasjonsplan mellom avdelinger i Oppland slik at du får dekket alle tjenesteområdene du trenger for å bli spesialist i psykiatri.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Lønnskonsulent - Accountor Gjøvik for Accountor
Accountor
Lønnskonsulent - Accountor Gjøvik Har du lidenskap for lønn?Vi er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester. I Norge har vi rundt 70 kontorsteder. Størrelse har betydning, for vi skal være nær kundene våre og investere i deres fremtid.Det er viktig for oss at du trives på jobben. Accountor Gjøvik består av 22 dedikerte medarbeidere. Vi har høy score på medarbeidertilfredshet, og høy kompetanse både faglig og på IT-systemer. Våre løsninger lar kundene bruke minst mulig tid på regnskap, lønn og mest mulig tid på sin virksomhet.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018

Leder for lønnsteam - Accountor Gjøvik for ACCOUNTOR FINAGO AS
ACCOUNTOR FINAGO AS
Leder for lønnsteam - Accountor Gjøvik Har du et godt hode for lønn og HR?Accountor er med sine 70 kontorer i Norge, både lokale og store. Størrelse har betydning fordi vi ønsker å være nær våre kunder samtidig som vi har ressurser til å investere i fremtiden. Accountor er representert i flere land, og vi er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester. Det er viktig for oss at du trives på jobben. Accountor Gjøvik består av 22 dedikerte medarbeidere. Vi har høyscore på medarbeidertilfredshet, og høy kompetanse både faglig og på IT-systemer.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 20-12-2018