Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Næringspådriver 100 % fast stilling
Gjøvik kommune Næring, Klima og Miljø
Beskrivelse av arbeidssted Gjøvik kommune søker en aktiv, fremoverlent og nytenkende medarbeider til ny stilling som næringspådriver. Kommunestyret prioriterer økt satsing på næringsutvikling for å bidra til flere arbeidsplasser. Ny stilling som næringspådriver er plassert i sektor for Samfunnsutvikling. Her har vi samlet ressursene innen samfunns- og næringsutvikling i tjenesten Strategi og Utvikling for å styrke og utvikle kommunen til å bli en mer næringsvennlig og attraktiv kommune. Stillingen blir sentral i kommunens næringsarbeid.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 10-06-2020

Er du vår nye salgsleder?
Sector Alarm
Sector Alarm er i stor vekst og vi søker en salgssjef til nyoppstartet kontor på Gjøvik, for å drive vår satsning videre i Oppland. Som salgssjef vil du være ansvarlig for å bygge opp og kvalitetssikre et salgsteam som jobber med salg av våre alarmløsninger mot privatmarkedet. Du vil fylle en nøkkelrolle i salgsorganisasjonen og vil bli en viktig bidragsyter til at Sector Alarm når sine korte og langsiktige målsettinger. Hvorfor jobbe med oss?
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Konsulent klima 100% vikariat
Gjøvik kommune
Gjøvik kommune er en offensiv og innovativ kommune med egen kommunedelplan for klima. En av våre klimarådgivere skal ut i ett års permisjon, og vi søker vikar i perioden 01.08 2020 til 01.07 2021.  Arbeidsoppgaver Stillingen skal sammen med kommunens klimarådgiver:
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 05-06-2020

Næringspådriver 100% fast stilling
Gjøvik kommune
Gjøvik kommune søker en aktiv, fremoverlent og nytenkende medarbeider til ny stilling som næringspådriver. Kommunestyret prioriterer økt satsing på næringsutvikling for å bidra til flere arbeidsplasser. Ny stilling som næringspådriver er plassert i sektor for Samfunnsutvikling. Her har vi samlet ressursene innen samfunns- og næringsutvikling i tjenesten Strategi og Utvikling for å styrke og utvikle kommunen til å bli en mer næringsvennlig og attraktiv kommune. Stillingen blir sentral i kommunens næringsarbeid.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 10-06-2020

Pedagogisk leder 100% vikariat ved Vindingstad barnehage
Gjøvik kommune
I Vindingstad barnehage har vi som mål å gi barn en hverdag preget av TRYGGHET, LIKEVERD og GLEDE. I dette arbeidet legger vi stor vekt på leken og relasjonen mellom barn-barn og barn-ansatte. Barnehageåret 2020 -2021 deltar vi i  kompetanseutviklingsprogrammet "Inkluderende barnehage- og skolemiljø".  Vikariat: 01.08.20 - 31.07.21 Arbeidsoppgaver Lede barnegruppa i utviklings- og danningsprosesser. Lede og veilede personalet i det faglige arbeidet. Lede og sørge for at vedtatte mål og planer blir gjennomført
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 10-06-2020

Er du et arbeidsjern som trives med en fysisk jobb?
Adecco
Trives du med fysisk arbeid, hvor du er i bevegelse og får brukt kroppen? Vi søker etter motiverte produksjonsmedarbeidere til kunde litt utenfor Gjøvik. Du er ikke redd for å ta i et tak, er ansvarsfull og engasjert. Du setter seg fort inn i, og er positiv til, nye arbeidsoppgaver. Du kan jobbe i sommer, til høsten og eventuelt videre deretter. Arbeidsoppgaver kan være: • Maskinoperatør • Produksjonsmedarbeider • Generelle produksjons- og lageroppgaver • Ansvar for å holde produksjonslokalet ryddig og oversiktlig
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 28-06-2020

Helgesjåfør liten minibuss førerkortklasse b. Søkes
Joakim Hovensjø Taxi
Helgesjåfør på minibuss 8 pluss 1 seter søkes tilknyttet Gjøvik Taxisentral. Sjåfør søkes for å kjøre dagtid og kveld/natt helger og eventuelt høytider, minibussen har mulighet for å frakte pasasjerer i rullestol. Sjåfør som søker må ha førerkort klasse b, plettfri vandel (politiattest ) snakke godt norsk, en fordel med erfaring med kjøring av minibuss eller taxiyrket. Opplæring og kjentmannsprøve tas på Gjøvik Taxi før man kan begynne å jobbe, dette dekkes av arbeidsgiver.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 28-07-2020

Tømrer/Servicesnekker søkes
Gjøvik Byggservice As
Snekker/tømrer søkes! Vi ønsker: *Faglært med fagbrev *Selvstendig og kan samarbeide med medarbeidere og kunder *Behersker norsk muntlig og skriftlig *sunne holdninger *ansvarsbevist og pålitelig Vi tilbyr: *Ordnede arbeidsforhold *Konkrransedyktige betingelser *Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver *Arbeid i og rundt Gjøvik Om du er interessert og dette kunne være noe for deg, ta kontakt for en uformell prat E-post: post@gjovik-byggservice.no Ole J Nygaard tlf: 41412986
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 08-06-2020

Optiker til vår butikk Synsam Gjøvik Sentrum
Regioner
Vil du bli med på Synsam-laget som optiker i Norges ledende optikerkjede? SYNSAM - VI SER DEG!
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 27-08-2020

Optiker til vår butikk Synsam Gjøvik Sentrum
Synsam
Synsam er Nordens ledende optikerkjede med over 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Vi setter fag og kunden i fokus. Hos oss skal alle kundene føle seg unike, og vi streber alltid etter å tilby det beste for kunden. Vi etterlever våre verdier som er: "Kunden som nummer 1, innovasjon og ansvarsfullhet." Vi tilbyr kunden attraktive løsninger slik Lifestyle brilleabonnement, eller en komplett øyehelseundersøkelse. Med Synsam Lifestyle slipper du å velge ett par briller som skal passe til alt, du kan i stedet ha briller til ethvert behov.
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 06-06-2020