Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Senior Software Developer (. NET/ C# / C++) at Dolphitech AS
Dolphitech AS
At Dolphitech we want to make the world a safer place. We are pioneering technology solutions that make a difference in solving real world problems. New materials being used everywhere from electric vehicles to wind turbines pose real problems for current non-destructive testing and inspection solutions. This can lead to wasteful over engineering on one hand or even dangerous failures on the other.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 03-09-2021

Deltidsmedarbeider ARK CC Gjøvik
ARK Bokhandel AS
Vi vet du vil trives i en organisasjon som har tydelige mål og møter utfordringene med entusiasme og pågangsmot i en bransje i utvikling. Vi tenker langsiktig og er ansvarsbevisste på vegne av fellesskapet og vi har omtanke for hverandre. Sammen har vi har det gøy på veien mot målet! ARK CC Gjøvik søker nå etter en deltidsmedarbeider i en 50/60% stilling. Vi har behov for en medarbeider som kan jobbe annenhver fredag og lørdag samt kveldsvakter ellers i uken. Det forventes fleksibilitet med hensyn til ferieavvikling, sykdom og ellers ved behov i travle perioder.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 06-08-2021

Verkstedmedarbeider deltid
XXL sport og villmark AS
Org.nr.:556685-0623 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker nå en verkstedmedarbeider til vårt verksted på Gjøvik. I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Lagermedarbeider
XXL Sport og Villmark AS
Org.nr.:556685-0623 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker nå en medarbeider til lageret/kasse på Gjøvik. I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Jula Gjøvik søker ekstrahjelper!
Jula
Er du en av våre nye engasjerte ekstrahjelper? Jula Norge har siden 2008 åpnet varehus over hele landet med stor suksess. Vi har planer om fortsatt massiv etablering i Norge de neste årene. Vi ønsker engasjerte medarbeidere som vil bli med oss i vår videre vekst. Hvis du liker detaljhandel og ønsker en arbeidsdag basert på variasjon, effektivitet og høyt tempo, kan dette være den perfekte jobben for deg!
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 09-08-2021

Selger Ski/Sykkel
XXL sport og villmark AS
Org.nr.:556685-0623 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker nå en selger til ski/sykkel avdelingen på Gjøvik. I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Rådgiver / seniorrådgiver
Barne-, ungdoms- og familieetaten, region øst
Informasjon om arbeidsstedet og stillingenEnhet for Inntak, avdeling Oppland er en av fire inntaksavdelinger i region øst. VI holder til å Gjøvik, nærmere bestemt Øverby, og er samlokalisert med MST og adminstrasjonen til Innlandet barnevernsenter.Eneht for Inntak skal bistå de kommunale barneverntjenestene. Først og fremst handler det om å tilby og følge opp akutt-, omsorgs- og behandlingsplasser til barn og ungdom som i kortere eller lengre perioder ikke kan bo hjemme.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Lagermedarbeider
Sømsenteret AS
Til vårt nye hovedlager på Gjøvik søker vi lagermedarbeidere til 3 fulltidsstillinger. Vi søker personer som er nøyaktig og effektive, samtidig som du er engasjert og innsatsvillig. Vi ser etter en positiv person som liker å ta i et tak, og som takler høyt arbeidspress og som er rask og detaljfokusert. Dette er en jobb hvor nøyaktighet og struktur er viktig for at vi skal kunne levere det våre kunder forventer av oss. Det må påregnes fysisk rutinearbeid. Ønskede kvalifikasjoner: Erfaring fra lagerarbeid, plukk og pakking av ordre i detaljhandel.
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Engasjert og kundefokusert bilselger
Sulland
Vi trenger flere dyktige medarbeidere! Du er uredd og har pågangsmot. Du liker å ringe både nye og gamle kunder for tilbud og prøve kjøring. Du behersker sosiale medier og ser hvilke muligheter det gir. Du fryder deg over forandring. Du elsker nye ting og teknologi. For at du skal trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, tenke proaktivt og ha evnen til å skape entusiasme. Hvis du motiveres av å jobbe hardt for å få gode resultater for deg selv og bedriften kommer du til å lykkes hos oss. Kompetanse/erfaring:
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Vi søker deg som er fremoverlent og genuint opptatt av teknologi!
Lindbak IT AS
Vi søker en fremoverlent Senior Konsulent som er genuint opptatt av teknologi. Lindbak IT vokser videre og har behov for flere dyktige hoder. IT-bransjen er i rask utvikling, og vi trenger deg som vil være med på denne reisen. Fakta om stillingen: For å lykkes i et stadig større og mer kompleks univers av tjenester og løsninger ønsker vi å styrke teamet vårt med flere kloke hoder.
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 30-08-2021