Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Miljøarbeider i bolig for utviklingshemmede - Blestervegen Bofellesskap - Lillehammer kommune for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
Miljøarbeider i bolig for utviklingshemmede - Blestervegen Bofellesskap - Lillehammer kommune Det er ledig tre stillinger fra 13,15 til 20,66 % og innebærer arbeid tredje hver helg. Jobben innebærer også arbeid på høytider da vi er en heldøgns-tjeneste. Vi kan tilby deg en spennende og utviklende jobb der du møter mange ulike mennesker.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Byggmakker Skattum avd. Ringsaker/Lillehammer søker Selger/ tilkallingshjelp for SKATTUM HANDEL AS
SKATTUM HANDEL AS
Byggmakker Skattum avd.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 09-02-2019

Har du erfaring som forskalingssnekker / jernbinder for WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
Har du erfaring som forskalingssnekker / jernbinder Arbeidsoppgaver: Montering av bl.a. tradisjonell forskaling, Peri og Doka system / sky-dekke og systemforskaling i henhold til tekniske tegningerKvalifikasjoner: Minst 3 års dokumentert arbeidserfaring Evne til å lese tekniske tegninger Fordel med fagbrev, lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Lærlingplass barne og- ungdomsarbeiderfaget - Lærlinger for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
Lærlingplass barne og- ungdomsarbeiderfaget - Lærlinger Lillehammer kommune har en vedtatt målsetting om til enhver tid å kunne tilby to lærlingplasser pr. tusen innbyggere. Vi mener at det å være en attraktiv arbeidsplass for lærlinger er den fremste garantien for kompetent arbeidskraft i framtida.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 01-03-2019

Lærlingplass helsefagarbeider - Lærlinger for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
Lærlingplass helsefagarbeider - Lærlinger Lillehammer kommune har en vedtatt målsetting om til enhver tid å kunne tilby to lærlingplasser pr. tusen innbyggere. Vi mener at det å være en attraktiv arbeidsplass for lærlinger er den fremste garantien for kompetent arbeidskraft i framtida.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 01-03-2019

Vernepleier - Avdeling 4. etasje, Lillehammer helsehus for Lillehammer helsehus
Lillehammer helsehus
Vernepleier - Avdeling 4. etasje, Lillehammer helsehus Håper DU er interessert i å søke stilling hos oss. Vi har en flott arbeidsplass med mange dyktige kollegaer. Lillehammer helsehus er et av Norges største helsehus, og har ca. 220 årsverk fordelt på 8 sengeavdelinger, dagsenter med 26 plasser, storkjøkken, renholdsavdeling, vaskeri og servicesenter. Langtidsavdelingene er spesialisert innen psykogeriatri, demens og generell geriatri.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Oppmålingsingeniør - vikariat 1 år - Plan og miljø for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
Oppmålingsingeniør - vikariat 1 år - Plan og miljø Plan og miljø et ett av seks tjenesteområder innenfor sektor By- og samfunnsutvikling.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Salgsjobb med stor fleksibilitet for TrygVesta Forsikring
TrygVesta Forsikring
Salgsjobb med stor fleksibilitet Til vårt kontor på Lillehammer søker vi 2 nye medarbeidere. Vi søker utadvente og fleksible medarbeidere som drives av å skape gode resultater gjennom oppsøkende salg og gode relasjoner. Du viser stolthet for våre produkter og liker å presantere gode forsikringsløsninger for våre kunder. Vi er i stor vekst og ønsker å knytte til oss kreative, hardarbeidende og sosiale medarbeidere. Hvis du er den rette personen for oss kommer du inn i et miljø hvor salg står i hovedsete. Vi er pr i dag 5 ansatte.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Bilmekaniker med fagbrev for lette kjøretøy for Tungen Bil as
Tungen Bil as
Bilmekaniker med fagbrev for lette kjøretøy Har du lyst til å jobbe sammen med en trivelig gjeng i et godt arbeidsmiljø?Vi søker en serviceinnstilt og effektiv person, noe erfaring er en fordel. Muligheter for faglig utvikling gjennom kursprogram fra importør. Vi kan tilby: Trivelig arbeidsmiljø.Konkurransedyktig lønnUtfordrende og varierende arbeidsoppgaverVi ønsker en person som: Har fagbrev lette kjøretøyEr effektiv i jobbenHar godt humør og er samarbeidsvilligTiltredelse etter avtale, men snarest! Hvis du er intr. ta kontakt snarest, søknad med attester etc.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Vil du være med og bygge et av Innlandets mest spennende rådgivningsmiljø? for AZETS INSIGHT AS
AZETS INSIGHT AS
Vil du være med og bygge et av Innlandets mest spennende rådgivningsmiljø? Azets er den ledende leverandøren av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi gjør data om til innsikt, slik at kundene våre kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger. Nærmere 3000 dedikerte Azets-medarbeidere, fordelt på over 80 kontorer, betjener flere enn 20.000 kunder innenfor et bredt spekter av bransjer. Azets investerer kraftig i ny teknologi og er en bransjeledende aktør innenfor automatisering, digitalisering og skybaserte løsninger.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019