Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Hjerterom, men mangler husrom? - Barneverntjenesten for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
Hjerterom, men mangler husrom? - Barneverntjenesten Synes du det er viktig at søsken får vokse opp sammen? Vil du bli fosterforelder, men mangler passende bolig?Arbeidsoppgaver Lillehammer kommune stiller hus til disposisjon og søker fosterforeldre til et hjem hvor søsken kan få bo sammen. Kan det være deg eller noen du kjenner?Vi tilbyr Som fosterforeldre for søsken vil en fosterforelder få arbeidsgodtgjørelse for å være hjemme på heltid. Lillehammer kommune stiller med et sterkt støtteapparat som vil være tilgjengelig for veiledning og bistand tilpasset familiens behov.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Førsteamanuensis/ Førstelektor/Høgskolelektor i pedagogikk for Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Innlandet
Førsteamanuensis/ Førstelektor/Høgskolelektor i pedagogikk Jobbnorge ID: 167209Om stillingenStillingene ligger til Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk, institutt for pedagogikk - Lillehammer. Det er behov for å ansette i to faste 100% stillinger.Kontakt:Instituttleder Geir  Haugsbakk, Tel: +4761288209, e-post: geir.haugsbakk@inn.noStudieleder Randi Røthe, Tel: +4761288303, e-post:Randi.Rothe@inn.noAnsvar og oppgaverOppgaver knyttet til undervisning, veiledning og vurderingsarbeid særlig rettet mot instituttets bachelorprogram og årsstudium i pedagogikk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vi søker produksjonsmedarbeider! for ADECCO NORGE AS
ADECCO NORGE AS
Vi søker produksjonsmedarbeider! Vi søkere produksjonsmedarbeider til kunde på Lillehammer! Vår kunde søker en selvstendig truckfører for jobb på fryselager i sommer. Oppdragets varighet er uke 27 til og med 32.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

REMA 1000 VINGROM søker Butikkmedarbeider, deltid for REMA 1000
REMA 1000
REMA 1000 VINGROM søker Butikkmedarbeider, deltid REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

Assistent - Sigrid Undsets veg bofellesskap for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
Assistent - Sigrid Undsets veg bofellesskap Vi har ledige stillinger som assistenter på Sigrid Undsets veg bofellesskap med turnus dag/kveld på helg og 1-2 helgestillinger, Noen har vakter i ukedager. Stillingsstørrelse varierer fra ca.12% til ca. 30%. Det er 5 faste stillinger. Det er en vikariat på 50,94% (tas forbehold mot endring) Oppgi i søknadsteksten hvor mange prosent du ønsker. I tillegg er det ønskelig at de som blir ansatt jobber ekstra som tilkallingsvikarer og kan jobbe i ferier, særlig da sommerferien og i høytider. Det er også ledige stillinger som vikar på tilkalling.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Tilkallingshjelp ved Lindex Lillehammer for Lindex AS
Lindex AS
Tilkallingshjelp ved Lindex Lillehammer  Har du vinnerinstinkt, elsker å selge og å yte god kundeservice? Brenner du for mote og ønsker en karriere i en stor internasjonal motekjede?Hvis disse beskrivelsene passer for deg, kan du være den rette for oss. Generelt vil det være behov for din arbeidskraft i hektiske perioder, ved sykefravær, og i ferier.Arbeidstiden er varierende, og du må påregne å jobbe på kveldstid og i helger.Vi tilbyr en spennende arbeidsplass i en stor og seriøs internasjonal motekjede hvor kvinnen står i sentrum.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 13-04-2019

Førstekonsulent i seksjon for dukumentasjons- og informasjonsforvaltning (SDI) for Høgskolen i Innlandet
Høgskolen i Innlandet
Førstekonsulent i seksjon for dukumentasjons- og informasjonsforvaltning (SDI) Jobbnorge ID: 167133Om stillingenAnsvar og oppgaverDaglige driftsoppgaver, herunder postbehandling, journalføring og kvalitetssikring av registrerte dokumenterKvalitetssikring og publisering av offentlig journalVeilede og samarbeide med saksbehandlere og ledere om saksbehandlingsrutiner, arbeidsprosesser og dokumentflytBrukerstøtte for Public 360Bidra til brukeropplæring     Stillingen er for tiden lagt til Avdeling for digitalisering og infrastruktur, seksjon for dokumentasjons- og informasjonsforvaltning (SDI) sti
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

100 % Sykepleierstilling - Lillehammer kommune for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
100 % Sykepleierstilling - Lillehammer kommune ØNSKER DU DEG EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE JOBB? Ja da er du hjertelig velkommen til å søke stilling i Ressursavdelingen. Lillehammer helsehus og hjemmetjenesten har en ressursavdeling som ansetter helsefagarbeidere, sykepleiere og vernepleiere. Våre dyktige medarbeidere dekker ledige vakter i de ulike pleieavdelingene i de to tjenesteområdene. De som ansettes får en fast turnus i ressursavdelingen, og må kunne arbeide i inntil tre ulike avdelinger.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

100 % Helsefagarbeidere - Lillehammer kommune for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
100 % Helsefagarbeidere - Lillehammer kommune ØNSKER DU DEG EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE JOBB? Ja da er du hjertelig velkommen til å søke stilling i Ressursavdelingen. Lillehammer helsehus og hjemmetjenesten har en ressursavdeling som ansetter helsefagarbeidere, sykepleiere og vernepleiere. Våre dyktige medarbeidere dekker ledige vakter i de ulike pleieavdelingene i de to tjenesteområdene. De som ansettes får en fast turnus i ressursavdelingen, og må kunne arbeide i inntil tre ulike avdelinger.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Er du vår neste prosjektleder? for NOVA VISTA AS
NOVA VISTA AS
Er du vår neste prosjektleder? Vi opplever stor økning i oppdragsmengden og søker nye prosjektledere!Gratulerer! Nå har du muligheten til å skaffe deg fantastisk erfaring i en av Norges ledende sisteleddsbyråer. Som prosjektleder hos Nova Vista lærer du hvordan man jobber med markedsføringskampanjer fra start til slutt. Vi ser etter deg som er uredd, pliktoppfyllende, selvstendig og hardtarbeidende. Vår personalavdeling søker kandidater som nå er under utdanning og har lyst på en deltidsjobb som gir en erfaring du kan ta med deg resten av karrieren.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019