Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker bilmekaniker på Lillehammer
MECA Service AS
Brenner du for verkstedsdrift, er best på kundeservice og vil bidra til våre vekstambisjoner på Lillehammer? Da kan dette være noe for deg. Stillingen er en 100 % fast stilling som bilmekaniker Arbeidsoppgaver: FeilsøkingDiagnoseReparasjonServicearbeidPKK Ønsket kompetanse: Erfaring som bilmekanikerFørerkort klasse BGodkjent PKK kontrollørGode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig Personlige egenskaper:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Sesonghjelp/ferievikar
Byggmax Lillehammer
Har du lyst til å hjelpe mennesker å realisere sine byggedrømmer? Vil du jobbe i en bedrift i stor utvikling, med trivelige kollegaer og en sterk forretningskultur? Som butikkmedarbeider er ditt viktigste oppdrag å se og møte kundens behov- hvilket muliggjøres gjennom god kundebehandling og velorganiserte butikker. Vi arbeider med dette gjennom å:
Registrert : 02-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Frøiland Bygg Skade søker avdelingsleder og tømrere i Lillehammer
FRØILAND BYGG SKADE AS
Vi utvider i Lillehammer og ser etter en avdelingsleder med store muligheter for å påvirke egen hverdag. Stillingen omfatter avdelingsledelse for Lillehammer og Gudbrandsdalen i sin helhet, med kontorplass i Lillehammer. Vi er også på utkikk etter dyktige og selvstendige tømrere.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Vi søker kokk med lidenskap for gode matopplevelser
Studentsamskipnaden i Innlandet
Vi opplever økt aktivitet og søker etter en selvstendig og dyktig kokk som kan bidra i vårt mål om å levere mat av ypperste kvalitet til studentene. Vi har mange spenstige planer for utvikling av vårt spisested på campus Lillehammer, og er du den rette har du mulighet til å bli med på en spennende reise fremover. Våre ansatte holder et høyt faglig nivå og stillingene byr på faglige utfordringer og utviklingsmuligheter.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 18-07-2022

Driftstekniker
Eidsiva Bredbånd AS
Eidsiva Bredbånd er i sterk vekst og utvikling. Det er satt i gang en prosess for å sikre hensiktsmessig kompetanse og organisering med mål om å løse dagens oppgaver effektivt og stå godt posisjonert for fremtiden. I den forbindelse har vi noen muligheter for deg som ønsker å jobbe med et spennende samfunnsoppdrag; å sikre fremtidsrettet digital infrastruktur for alle. Vårt mål er at alle husstander og bedrifter skal ha et fullverdig bredbåndstilbud for å kunne delta i skole, forretnings- og samfunnsliv. Nå søker vi deg som ønsker å ta del i dette ambisiøse målet!  
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Vi søker engasjert barne-og ungdomsarbeider.
Engesvea Fus Barnehage As
Vi søker barne-og ungdomsarbeider til Engesvea FUS barnhage. Er du involvert? Engasjerer du deg, får du ting til å skje og støtter andre? Samarbeider du med andre? Snakker du med barn på en åpen, ærlig og tydelig måte? Verdsetter du kunnskap? Er du trygg på egen kompetanse og erfaring? Søker du faglig råd og veiledning i utfordrende situasjoner? Verdsetter du andres kunnskap og lærer av andre?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 10-07-2022

Er du innlandets beste byggeleder? Se her!
Bane NOR SF
Om StillingenDrift og teknologi planlegger, prosjekterer og gjennomfører jernbaneprosjekter i hele landet. Vi har ansvaret for en rekke viktige tiltak som gir et bedre togtilbud og en mer stabil jernbane. Vi ønsker å styrke vår prosjektorganisasjon innenfor sikring- og sanering av planoverganger med en ny byggeleder. Arbeidssted vil være ved et av våre kontorer i Innlandet, alt fra Dombås til Hamar. Stillingen som byggeleder innebærer noe reisevirksomhet i regionen. 
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Hei- ønsker du som er sykepleier eller vernepleier med spesialutdanning innen psykisk helse/rus å jobbe i et TSB- team? Da har vi jobben for deg- se her; 
DPS LILLEHAMMER, POLIKLINIKK LILLEHAMMER, TSB-TEAM
- Du vil bli en del av en poliklinikk med vel 40 ansatte.- Du vil bli en del av et tverrfaglig rusteam med lege, psykolog, sykepleiere, sosionomer og vernepleier.- Du vil bli en del av en faggruppe med 9 spesialsykepleiere. - Du vil bli en del av en poliklinikk som har to allmenn psykiatriske team, ett Ambulant akutt team (AAT) og ett team for tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). 
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Vil du utvikle deg innen ledelse og fag på spennende og utfordrende prosjekter?
COWI
Vi ser etter en fremoverlent seksjonsleder som kunne tenkt seg å bidra til vår vekst i Innlandet. Høres det interessant ut? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Lyst til å jobbe med biler og med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Lillehammer søker hjelpearbeider
Møller Bil Lillehammer
------------------------------------ Lyst til å jobbe med biler og med folk som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Lillehammer søker hjelpearbeider! Vi på Møller Bil Lillehammer elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien på Møller Bil Lillehammer!
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022