Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Jobb ved Revmatismesykehuset, Lillehammer for Revmatismesykehuset AS
Revmatismesykehuset AS
Jobb ved Revmatismesykehuset, Lillehammer Vi har ledig 80 % vikariat som bioingeniør fra 01.09.19 til 12.08.20 med mulighet for forlengelse. Arbeid kun dagtid og på hverdager. Laboratoriet har 3,6 stillinger og består av fagområde preanalyse, hematologi, samt mikroskopi av urin og leddvæske. Vi deltar i forskningsprosjekter og har egen biobank. Blodprøvetaking er en viktig del av jobben. Laboratoriet har ansvar for bentetthetsmålinger og det vil bli gitt opplæring her. Vi har en aktiv hverdag og et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019

Vil du bli en del av vinnerlaget på Deli de Luca Lillehammer? for Lillehammer Veiservice as
Lillehammer Veiservice as
Vil du bli en del av vinnerlaget på Deli de Luca Lillehammer? Vi elsker å glede! Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak. Til vår butikk på Esso-stasjonen i Lillehammer søker vi nå etter deltidsmedarbeidere . Som butikkmedarbeider vil du være Deli de Lucas ansikt utad.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Tannhelsesekretær søkes for K77
K77
Tannhelsesekretær søkes Vi søker hyggelig tannhelsesekretær til kortids vikariat. Autorisasjon som tannhelsesekretær er en fordel, men ikke absolutt nødvendig. Stillingen består hovedsakelig av resepsjonsarbeid. PAM Stillingsnummer: 0501-2019-06-105 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Dyktige flisleggere for JOBZONE LILLEHAMMER
JOBZONE LILLEHAMMER
Dyktige flisleggere For en av våre kunder søker vi dyktige flisleggere i langvarig engasjement. Vår kunde er en veletablert aktør som opererer i Lillehammer og omegn. Vi søker deg som har relevant erfaring fra tidligere arbeid. Fagbrev er en fordel, men lang erfaring kompenserer. Du er selvstendig og kan løse utordringer på egen hånd, samtidig som du fungerer godt i team. Videre må du kunne kommunisere på engelsk eller skandinavisk. Vi ønsker at du er pliktoppfyllende, positiv og ansvarsbevisst.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 03-07-2019

Vil du bli vår nye vegplanlegger? for Norconsult AS
Norconsult AS
Vil du bli vår nye vegplanlegger? Vi søker etter en engasjert vegplanlegger til Norconsult sin plan- og samferdselsavdeling på Lillehammer. Både nyutdannede og erfarne kan søke på stillingen. Det viktigste for oss er at du brenner for faget og er lærevillig. Hos Norconsult på Lillehammer er vi ca. 40 ansatte. Vi har et sterkt faglig miljø med mange spennende og tverrfaglige oppgaver. Vi har også et inkluderende og aktivt sosialt miljø . Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og er i stadig vekst.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 20-08-2019

Butikksjef Trainee JYSK Lillehammer for Jysk Lillehammer AS
Jysk Lillehammer AS
Butikksjef Trainee JYSK Lillehammer Jobb-beskrivelse Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og...
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Taktekker for JOBZONE LILLEHAMMER
JOBZONE LILLEHAMMER
Taktekker På vegne av en av våre kunder søker vi taktekkere med snarlig oppstart. Vår kunde er en veletablert tak- og tømrerentreprenør som opplever vekst og har derfor behov for forsterkninger i sitt faste mannskap. Kvalifikasjoner God erfaring, gjerne fagbrev - men ikke ett kravFaglig dyktig, og inneha evne til å kunne gjøre en god håndverksmessig utførelseFørerkort kl.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

KIWI Stampa søker etter assisterende butikksjef for NORDSETERVEIEN MAT AS KIWI
NORDSETERVEIEN MAT AS KIWI
KIWI Stampa søker etter assisterende butikksjef Bli en del av det grønne vinnerlaget! KIWI Stampa søker assisterende butikksjef Er du typen som skaper entusiasme og resultater? Trigges du av fornøyde kunder og kolleger? Har du en god porsjon konkurranseinstinkt og ambisjon om en karriere i dagligvarebransjen? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Hos oss er det kunden som er sjefen, og målet er at hver enkelt KIWI-butikk skal være best i sitt område.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

PhD Research Fellowship within Co-VAL research project for Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
PhD Research Fellowship within Co-VAL research project Jobbnorge ID: 172422 The positionThe PhD programme Innovation in Services - Public and Private (INSEPP) invites candidates to apply for a 3-year PhD research fellowship within the project: "Understanding value co-creation in Public services for transforming European Public administration (Co-VAL). Depending on the department`s needs, and the candidate`s desires and competence, the position may be transformed into a four years position with 25% teaching duties.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Helsefagarbeiderstillinger - helg - Lillehammer helsehus for Lillehammer Helsehus
Lillehammer Helsehus
Helsefagarbeiderstillinger - helg - Lillehammer helsehus Org. nr: - Stillingsident: 4099381260 Presentasjon av stillingen: Lillehammer helsehus har ca. 220 årsverk fordelt på 8 sengeavdelinger. Helsehuset har eget institusjonskjøkken og renholdsavdeling samt vaskeri. Lillehammer kommune har ansvar for et regionalt intermediærtilbud med 12 plasser for kommunene Lillehammer, Gausdal, Øyer og Ringebu. Dette tilbudet er lokalisert til Lillehammer helsehus. Helsehuset har i tillegg en Dagavdelingen som består av 2 avdelinger med til sammen 26 brukere hver dag.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019