Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Mekaniker for Komatsu anleggsmaskiner Hedmark/Oppland søkes! for AS Sigurd Hesselberg
AS Sigurd Hesselberg
Mekaniker for Komatsu anleggsmaskiner Hedmark/Oppland søkes! Firmaet er i vekst og vi søker derfor etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team. Arbeidet vil bestå i å yte service og å utføre reparasjoner på våre kunders maskiner i Hedmark og Oppland. Stillingen er selvstendig, og du vil bli utstyrt med egen servicebil.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

IKT-rådgiver nettverk og datakommunikasjon for Oppland fylkeskommune
Oppland fylkeskommune
IKT-rådgiver nettverk og datakommunikasjon Vi vil styrke kompetansen og kapasiteten innen IKT, og søker en dyktig rådgiver fra 1. oktober 2019. Om fagenhetenFagenhet IKT er en felles utviklings-, drift- og støttefunksjon som har ansvar for fylkeskommunens IKT-systemer. Vi har standardisert på moderne og markedsledende produkter fra bl.a. Microsoft, Cisco, Check Point, Citrix og VMware. Mer enn 2000 ansatte og ca. 7000 elever er knyttet opp i et felles nettverk fordelt på ca. 40 arbeidssteder. Fagenhet IKT består av 16 faste stillinger samt to IKT-lærlinger.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 11-09-2019

Supportmedarbeider/ PC-tekniker for Elkjøp Stormarked Lillehammer
Elkjøp Stormarked Lillehammer
Supportmedarbeider/ PC-tekniker Deltidsstilling som supportmedarbeider.Er du vår nye supportmedarbeider? Hvis du liker å gjøre kunder fornøyde, har ganske stor teknisk innsikt og kun to tommeltotter kan svaret på det spørsmålet utmerket godt være ja . Som supportmedarbeider jobber du ved varehusets PC-klinikk, håndterer inn- og utleveringer, feilsøker både software og hardware og ser til at kundene får satt opp alt fra wlan til printere på riktig måte. Du trives i et hektisk arbeidsmiljø, har orden i sysakene dine, tar egne initiativ og liker å ta ansvar.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 16-09-2019

Knowhow-ansvarlig for Elkjøp Stormarked Lillehammer
Elkjøp Stormarked Lillehammer
Knowhow-ansvarlig Er du vår nye supportmedarbeider? Hvis du liker å gjøre kunder fornøyde, har ganske stor teknisk innsikt og kun to tommeltotter kan svaret på det spørsmålet utmerket godt være . Som supportmedarbeider jobber du ved varehusets PC-klinikk, håndterer inn- og utleveringer, feilsøker både software og hardware og ser til at kundene får satt opp alt fra wlan til printere på riktig måte. Du trives i et hektisk arbeidsmiljø, har orden i sysakene dine, tar egne initiativ og liker å ta ansvar.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

ER DU EN DYKTIG SALGSKONSULENT MED INTERESSE FOR TEKNOLOGI? for OMEDIA NORGE AS
OMEDIA NORGE AS
ER DU EN DYKTIG SALGSKONSULENT MED INTERESSE FOR TEKNOLOGI? |-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | Vi søker nå en salgsagent med erfaring innen B2B salg og helst kjennskap til tjenester knyttet til digital markedsføring.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Er du vår nye butikkselger? for ENG K & CO AS
ENG K & CO AS
Er du vår nye butikkselger? Lampehuset Lillehammer søker en fleksibel og utadvent superselger med en genuin interesse for belysning og interiør! Er du en blid, selvstendig og omgjengelig person som ønsker en varierende arbeidshverdag med stadig nye utfordringer? Vi søker deg som har god erfaring fra salg og som viser engasjement overfor kundene våre. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse i butikk som avgjør om de ønsker å handle, og du må gjerne være grunnen til at de velger akkurat oss.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Nikkers på Lillehammer søker Sous Sjef! for RESTAURANTASSISTANSE AS
RESTAURANTASSISTANSE AS
Nikkers på Lillehammer søker Sous Sjef! Vi søker Sous Sjef på Lillehammer! Den veletablerte og berømte Nikkers på Lillehammer søker en faglært og dedikert Soussjef til øyeblikkelig oppstart. Dette er en svært spennende mulighet for den rette kandidaten og vil gi deg anledning til å jobbe i en bedrift med høy satsning på lokal mat og drikkeopplevelser for sine gjester. Vi tilbyr deg muligheten til å være med å forme et eksisterende serveringskonsept, med mye faglig frihet og svært konkurransedyktige betingelser.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Vi søker dyktige servitører! for JOBZONE LILLEHAMMER
JOBZONE LILLEHAMMER
Vi søker dyktige servitører! For en av våre kunder på Lillehammer søker vi servitører til a la carte restaurant. Oppstart er etter nærmere avtale. Vi søker både hel- og deltidsmedarbeidere. Vi søker deg som har relevant praksis som a la carte servitør. Du må kunne snakke norsk og være minst 20 år. Du har gjestene i fokus og yter god service ute i restauranten. Du er ansvarsfull og selvstendig, samtidig som du er en utstrakt lagspiller. Blid, positiv og engasjert bør også være egenskaper som beskriver deg godt. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser etter avtale og erfaring.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Pizzabaker deltid for KCR LILLEHAMMER AS
KCR LILLEHAMMER AS
Pizzabaker deltid Pizzabakeren Lillehammer lager og serverer super god pizza til alle pizzaelskere i Lillehammer. Nå trenger vi nye medarbeidere; PIZZABAKER (deltid) Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Jobbkonsulent AFT for FRETEX JOBB OG OPPFØLGING AS
FRETEX JOBB OG OPPFØLGING AS
Jobbkonsulent AFT Ledig stilling som Jobbkonsulent i AFT Lillehammer. Det har åpnet seg et behov for en jobbkonsulent i 80% stilling, i vårt flotte og målrettede team på Lillehammer. I første omgang ut 2019, men det kan være mulighet for forlengelse. Liker du mennesker og har stor tro på at ansvar gir vekst og utvikling? Da har vi en spennende og utviklende jobb som venter på deg. Fretex Jobb og Oppfølging AS er en innovativ arbeidsplass som endrer seg i takt med tiden.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019