Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår neste erfarne prosjektleder og administrator?
Norconsult
Vi søker etter deg som er en erfaren prosjektleder innen bygg og anlegg til vårt kontor på Lillehammer for å styrke vårt miljø innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og generell prosjektadministrasjon. Vi er ute etter deg som først og fremst liker å jobbe med de større og komplekse prosjektene, men som også kan håndtere flere og mindre prosjekter og oppdrag samtidig. Hos Norconsult vil du få varierte oppgaver og et tverrfaglig arbeidsmiljø. Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling innen Norges største rådgivende ingeniørbedrift.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Ledig stilling tannlege
Opalia Lillehammer As
Opalia Lillehammer søker tannlege En av våre tannleger skal flytte og av den grunn søker vi en erstatter som kan overta pasientportefølje. Krav Du må: beherske norsk/skandinavisk språk muntlig og skriftlig, ogha autorisasjon som tannlege. Vi tilbyr Fleksibel arbeidstidsordning.Heltid/deltid -- alt etter hva som passer din situasjon og vårt behov.Fast lønn eller provisjon. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-01-2023

Sekretær i Lillehammer-skolen
Grunnskole
Det er ledig stilling som sekretær ved Røyslimoen skole, med ønsket oppstart 1. februar 2023. Dette er foreløpig en 70 % stilling som kan bli utvidet når det blir ledig stilling ved en av de andre skolene i kommunen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Vi søker Servitører
Mjøsvenner As
Servitører
Registrert : 03-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Er du 20 år med 40 års erfaring? Ikke se her!
Megaflis AS
Det forventes ikke at du har peiling på rørdeler, kan montere et dusjkabinett eller vet hva avrettingsmasse er -- for dette skal vi nemlig lære deg. Med nesten 20.000 varelinjer i sortiment og en stadig voksende kundegruppe, er det alltid noe å både lære og foreta seg. Som en del av Megaflis vil du få god opplæring i tillegg til god støtte fra kunnskapsrike og dedikerte kolleger. Mye av det du lærer hos oss er kunnskap du kan imponere venner og familie med resten av livet ditt.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Nordic Crane søker verkstedsleder
Nordic Crane
Nordic Crane avdeling Innlandet søker verkstedsleder. Vedkommende er ansvarlig for den daglige driften av verkstedsavdelingen med tilhørende personal. Arbeidsplassen er ved vårt kontor på Lillehammer, men service/rep ute på byggeplass og noe reising mellom våre depoter i Norge må påberegnes. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Kjører du truck bedre enn de fleste? Megaflis søker Lagermedarbeider
Megaflis AS
I Norge elsker vi oppussing, og heldigvis har Megaflis gjort det både enkelt og rimelig for folk å realisere sine drømmeprosjekter. Derfor sørger vi for at det kommer varer rullende inn og ut av våre varehus hver eneste dag. Nå er vi på leting etter en Lagermedarbeider med glimt i øyet som elsker å kjøre truck og yte topp service.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Bli med å sikre god lønnsomhet og forvaltning i skognæringen
Glommen Mjøsen Skog SA
Vi jobber med grønn verdiskaping i skogen hver eneste dag. Vi bidrar til forvaltning av en fornybar ressurs, og ønsker å være med på å sette premissene for det grønne skiftet. Vi jobber for at skogeiere skal ta valg for skogen sin som bygger verdier, trygger grunneierretten og sørger for tilgjengelig fornybart materiale til norsk industri og samfunn.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Møller Bil Lillehammer søker hjelpearbeider til 1 års vikariat
Møller Bil Lillehammer
------------------------------------ Lyst til å jobbe med biler og med folk som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Lillehammer søker hjelpearbeider! Vi på Møller Bil Lillehammer elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien på Møller Bil Lillehammer!
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Formidler
Stiftelsen Lillehammer museum
Formidler  100 % fast stilling Stiftelsen Lillehammer museum En av våre pedagoger har fått ny jobb i Stiftelsen og vi søker ny pedagog / formidler med ansvarsområde Aulestad og Bjerkebæk. Stillingen vil også omfatte formidling ved de andre museene i stiftelsen. Hovedoppgaver
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 09-12-2022