Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår neste erfarne prosjektleder og administrator?
Norconsult
Vi søker etter deg som er en erfaren prosjektleder innen bygg og anlegg til vårt kontor på Lillehammer for å styrke vårt miljø innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og generell prosjektadministrasjon. Vi er ute etter deg som først og fremst liker å jobbe med de større og komplekse prosjektene, men som også kan håndtere flere og mindre prosjekter og oppdrag samtidig. Hos Norconsult vil du få varierte oppgaver og et tverrfaglig arbeidsmiljø. Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling innen Norges største rådgivende ingeniørbedrift.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Ledige stillingar
Øystre Slidre kommune
Sjukepleiarar ved Øystre Slidre helsetun, stillingar på 80-100%. Søknadsfrist: 14.12Privat avlaster. Søknadsfrist: 14.12Tilkallingsvikarar i Rogne barnehage Det er krav om politiattest i stillingane.For fullstendig utlysingstekst og søknadsskjema fåes ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på denne siden.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Quality Manager
Benteler Automotive Raufoss AS
At BENTELER, we make it possible. From promoting individual talents to international career prospects, or providing opportunities for growing your career to personal development —at BENTELER, we always have answers to your questions about the future, based entirely on your personal needs. Diverse options that makes sure you can be anything and everything. Or, as we like to put it: BENTELER makes it happen!
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Logistikksjef/Logistic Manager
Benteler Automotive Raufoss AS
Hos BENTELER, gjør vi det mulig. Fra å fremme talenter og internasjonale karrieremuligheter til å gi deg mulighet til å skape din egen karriere til personlig utvikling - hos BENTELER, har vi svar på dine spørsmål om fremtiden, basert på dine personlige behov. Ulike muligheter som gjør at du kan velge den retningen som passer fra deg. Eller, som vi liker å si det: BENTELER makes it happen! 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Programsjef
Nammo Raufoss AS
Vi søker etter en dyktig programsjef som tar overordnet porteføljeansvar for produktutvikling av rakettmotorer.   Hvem er vi?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Er du glad i barn og vil bidra til å skape gode dager for dem?
Gran kommune Bjørklund barnehage
Om ossBjørklund barnehage er en 1 avdelings kommunal barnehage for barn 0-6 år.Barnehagen har i alt 7 ansatte. Barnehagen ligger i landlige omgivelser som gir tilgang til lek, fysisk aktivitet og opplevelser i naturen. Vi bruker nærmiljøet vårt flittig og har en lavvoplasser som vi bruker jevnlig. Bjørklund barnehage arbeider aktivt med arbeidsmiljøet. Humor, arbeidsglede og stå på vilje er viktige egenskaper for å bygge et godt, utviklende og endringsvillig arbeidsmiljø. Vårt fokusområde er livsmestring, med vekt på lek, språk, voksenrollen og mangfold. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Spesialpedagog/faglærer
Steinerskolen Gjøvik-Toten
Vi søker spesialpedagog/faglærer i 100% stilling. Stillingen er et vikariat for skoleåret 22/23. Du må ha følgende kvalifikasjoner og egenskaper:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Psykologspesialist 100% fast stilling
DPS Gjøvik - Poliklinikk 3, Sykehuset Innlandet HF
Distriktpsykiatrisk senter Gjøvik er et av landets største, med ca. 220 årsverk og består av 8 kliniske enheter; Poliklinikk Hadeland, Poliklinikk Valdres, Poliklinikkene på Gjøvik med 3 enheter, Enhet for akuttpsykiatri Gjøvik, Enhet for allmennpsykiatri Gjøvik, Enhet for spiseforstyrrelser Gjøvik. Merkantile tjenester er organisert som egen enhet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 29-12-2022

Saksbehandlere
Vestre Innlandet tingrett
Om stillingenVi søker deg som har interesse for jus, og som har kunnskap til å bidra i det digitale utviklingsarbeidet som pågår i domstolen. Du bør være faglig dyktig, engasjert og ønske å bidra til et godt arbeidsmiljø.Domstolene er i en spennende endringsprosess både organisatorisk og som følge av økt digitalisering. Dette påvirker framtidige arbeidsprosesser i domstolen, og teknologi tas i bruk på nye områder.Allsidige saksbehandleroppgaver innenfor flere områder og sakstyper, herunder:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Ledig stilling tannlege
Opalia Lillehammer As
Opalia Lillehammer søker tannlege En av våre tannleger skal flytte og av den grunn søker vi en erstatter som kan overta pasientportefølje. Krav Du må: beherske norsk/skandinavisk språk muntlig og skriftlig, ogha autorisasjon som tannlege. Vi tilbyr Fleksibel arbeidstidsordning.Heltid/deltid -- alt etter hva som passer din situasjon og vårt behov.Fast lønn eller provisjon. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-01-2023