Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Servicemedarbeider for Little Eataly CC Gjøvik
Little Eataly CC Gjøvik
Servicemedarbeider Vi søker en matglad servicemedarbeider som drives av å yte service og skape gode gjesteopplevelser.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Fagarbeider for Mesta AS
Mesta AS
Fagarbeider Mesta region SørØst søker dyktig fagarbeider til driftskontrakt Land/ Hadeland som omfatter stamveier og fylkesveier i kommunene Jevnaker, Lunner, Gran, Søndre Land og Nordre Land. Driftskontrakten har 11 ansatte. I tillegg benyttes underentreprenører på deler av arbeidsoppgavene. Vi søker deg som trives med å arbeide selvstendig og i team, og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Oppmøtested vil være Jaren eller Dokka. Den som blir ansatt bør bo i kontraktsområdet. Kontaktperson for stillingen er prosjektleder Johannes Svinning Roen tlf.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

Miljøarbeider i bolig for utviklingshemmede - Blestervegen Bofellesskap - Lillehammer kommune for Lillehammer kommune
Lillehammer kommune
Miljøarbeider i bolig for utviklingshemmede - Blestervegen Bofellesskap - Lillehammer kommune Det er ledig tre stillinger fra 13,15 til 20,66 % og innebærer arbeid tredje hver helg. Jobben innebærer også arbeid på høytider da vi er en heldøgns-tjeneste. Vi kan tilby deg en spennende og utviklende jobb der du møter mange ulike mennesker.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Er du interessert i salg, kunderådgivning og teknologi? for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Er du interessert i salg, kunderådgivning og teknologi? Er du interessert i salg, kunderådgivning og teknologi? Liker du utfordringer og det å jobbe mot mål? Kanskje er du akkurat ferdig med utdannelsen eller ønsker et friår fra skolen? Telenor Business, avdeling Telesales på Gjøvik, søker flere dyktige selgere. Stillingen er et vikariat med mulighet for forlengelse Hos Telenor er alle selgere uten at vi har et typisk call center miljø. Vi jobber både med egne dedikerte oppgaver, men også i prosjekter hvor man er en del av et team. Her er alle aldersgrupper representert.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Vi søker en dyktig Utviklingsingeniør for ISIFLO AS
ISIFLO AS
Vi søker en dyktig Utviklingsingeniør Vi søker en dyktig utviklingsingeniør til vår Utviklingsavdeling på Raufoss. Du vil bli del av et dynamisk team med 5 medarbeidere. Oppgavene dine vil hovedsakelig være knyttet til konstruksjon med CAD (SOLIDWORKS), produktutvikling og prosjektledelse. Produktene våre er koblinger i messing og kompositt for vann og gassforsyning i et globalt marked. I tillegg til CAD-kompetanse har du utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør (BSc / MSc). Du har interesse for prosjektledelse, laboratorie- og test arbeid.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Leger i spesialisering, vikariater - Medisinsk avdeling - Gjøvik for GVK MED AVD LEDELSE , Sykehuset Innlandet HF
GVK MED AVD LEDELSE , Sykehuset Innlandet HF
Leger i spesialisering, vikariater - Medisinsk avdeling - Gjøvik Medisinsk avdeling ved Sykehuset Innlandet, Divisjon Gjøvik er lokalsykehus for drøyt 100 000 mennesker og dekker hele feltet innen akutt og elektiv indremedisin.Det er områdefunksjon for hele Sykehuset Innlandet (Hedmark og Oppland) innen hematologi og stråleterapi. Det er fylkesansvar for endokrinologi. Det er faste grenspesialister i alle de indremedisinske fagområdene. Avdelingen er godkjent som gruppe I-avdeling i indremedisin.Avdelingen har totalt 81 senger fordelt på 3 sengeposter.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Vi søker miljøarbeidere og miljøterapeuter til å jobbe nattvaktturnus på Hadeland for UWORK AS
UWORK AS
Vi søker miljøarbeidere og miljøterapeuter til å jobbe nattvaktturnus på Hadeland På vegne av kunde er vi på utkikk etter dyktige miljøarbeidere / miljøterapeuter som kan gå inn i nattvaktturnus på en barnevernsinstitusjon. Du vil jobbe på et tiltak som har 2-1 bemanning på natt og 3-1 bemanning på dag, og være en del av et dyktig og faglig kompetent team. Du vil gå inn en turnus hvor man jobber tre netter på, syv døgn av, fire netter på og syv døgn av, osv. Den rette miljøareideren / miljøterapeuten har erfaring fra å jobbe i barneverninstitusjon eller annen relevant erfaring.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Skattum Handel avd. Gjøvik søker selger trelastbutikken for Skattum Handel AS
Skattum Handel AS
Skattum Handel avd. Gjøvik søker selger trelastbutikken Generelle krav for stillingen: Du må ha gode egenskaper som relasjonsbygger. Du er strukturert og målrettet som daglig har tett oppfølging og kontakt med så vel eksisterende som potensielle nye kunder. Du er flink til å kommunisere med kundene, og innehar en genuin interesse for å skape fornøyde kunder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 13-02-2019

Skattum Handel avd Gjøvik søker butikkselger i vikariat for Skattum Handel AS
Skattum Handel AS
Skattum Handel avd Gjøvik søker butikkselger i vikariat Vi søker ny medarbeider i jernvare og malingsavdelingen, da en av våre ansette skal ut i foreldrepermisjon. Perioden det søkes etter medarbeider for er fra 01.02.2018 til 29.09.2018. Engasjementet følger en fastsatt turnus, og innebærer jobbing på dagtid, kveld og helger, og utgjør 60% av en full stilling.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Sjåfør kl CE for VALDRES JERN OG METALLFORRETNING
VALDRES JERN OG METALLFORRETNING
Sjåfør kl CE Vi søker etter sjåfør på vår lastebil.Krav til utdanning: Førerkort kl CE , kranførerbevis (tømmerkran /G8 ) og YSK.Erfaring med krokbil er ønskelig.Våre oppdrag er containerkjøring og innhent av skrapjern m.mLønn etter avtale. Er dette av interesse , ta kontakt med Øyvind på telefon 41491666 eller post@valdresmetall.noPAM Stillingsnummer: 0542-2019-01-26 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Meldt til NAV lokalt
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019