Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
SELGER MONTÉR BYGGESERVICE for MONTER GJØVIK
MONTER GJØVIK
SELGER MONTÉR BYGGESERVICE Vi søker en utadvendt person med "stå på-humør" og gode samarbeidsevner. Stillingen krever evne til å jobbe systematisk og nøyaktig. Du må ha høy arbeidsmoral, synes salg er gøy og er glad i utfordringer. Arbeidsoppgaver: ¿ Ansvar for å følge opp Montér Byggeservice- kunder ¿ Salg og rådgivning innen oppføring og rehabilitering av bygg for forbrukere ¿ Kunderådgivning/salg i hele byggevarehuset mot privat- og proffkunder ¿ Løpende ordre og renhold, varepåfyll og vare-telling iht.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Automatiseringsmekaniker / Industrimekaniker for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Automatiseringsmekaniker / Industrimekaniker Arbeidsoppgaver: Utføring av periodisk- og forebyggende vedlikehold.Utføring av korrigerende vedlikehold og service.Deltakelse i planlegging og gjennomføring av modifikasjoner og nyinnstallasjoner.Ønsket bakgrunn : Fagbrev som Automatiseringsmekaniker / Industrimekaniker.Erfaring med Hydraulikk, robot og vedlikehold av automatiserte anlegg vil være en fordel.Vi ønsker medarbeidere som er samarbeidsvillige og serviceinnstilte og som har evnen til å arbeide systematisk med kontinuerlige forbedringer.Det må påregnes deltakelse i skift- og hjemmevaktord
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Spanande museumsleiarjobb for Gudbrandsdalmusea as
Gudbrandsdalmusea as
Spanande museumsleiarjobb Museet er organisert etter ein desentralisert modell, og administrasjonen er i dag på Dale-Gudbrands gard. Drifta av museet er basert på ein dyktig stab med eit godt samarbeid med styret, eigarane, kommunane, friviljuge, fylkeskommunen med fleire. Museet har trygg økonomi, og er med i fleire store og spanande utviklingsprosjekt. Vi er organisert i arbeidsgjevarorganisasjonen Virke, og våre tilsette er medlem i KLP. Museet søkjer ein direktør med god leiarevne, relevant erfaring og god høgare administrativ og kulturhistorisk utdanning.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Serviceinnstilt butikkmedarbeider for VALDRES OPTIKK
VALDRES OPTIKK
Serviceinnstilt butikkmedarbeider Vi søker etter ekstrahjelp i vår optiker butikk på Fagernes, lørdager og i ferier, kan også være behov for andre ukedager utenom dette. Jobben består av kundebehandling, salg av optiske artikler m.m, holde butikken ren og ryddig. Opplæring vil bli gitt. Stillingsnummer: 0542-2018-11-15 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Elektriker i Vågå - fast ansettelse for OTTADALEN ELEKTRO AS
OTTADALEN ELEKTRO AS
Elektriker i Vågå - fast ansettelse På grunn av økende oppdragsmengde søker vi elektriker til våre prosjekter. Denne stillingen byr på varierte oppdrag. Våre satsingsområder er blant annet: Intallasjoner i private- og næringsbyggLandbruksinstallasjonerIndustriHytter og fritidsboligerBrannvarslingFiberinstallasjonerBelysningSmarthusløsninger/KnxElbilladereVarmestyringFeilsøkingElkontroll og termograferingEnøk rådgivingStillingsnummer: 0515-2018-11-2 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Vi søker Montør til Lillehammer! for CERTEGO AS
CERTEGO AS
Vi søker Montør til Lillehammer! CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Våre dyktige og dedikerte medarbeidere skaper sikre, innovative systemer tilpasset kundenes behov. CERTEGO er til stede på 90 steder i Norden, med over 1 200 ansatte og en omsetning på over 1 900 millioner kroner. Les mer på certego.noØnsker du en spennende og variert jobb i et fremtidsrettet selskap i stor vekst? I tillegg, bidra til økt sikkerhet, trygghet og komfort i vårt samfunn?Vår lønnsomme avdeling på Lillehammer har en spennende og travel tid i møte.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Heisvakt Spåtind skisenter (Lillehammer-Dokka) for SPÅTIND SKISENTER AS
SPÅTIND SKISENTER AS
Heisvakt Spåtind skisenter (Lillehammer-Dokka) Vi er ute etter en heisvakt som kan jobbe hver helgedag og hver feriedag (romjulen, uke8+9, påske ferie). Er du ute etter en lettvint jobb som gir noe ekstra inntjening. Veldig lett å kombinere med en annen halvstilling. Vi betaler etter tariff. Stillingsnummer: 0538-2018-11-5 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 21-12-2018

Gjøvik vgs - Undervisningsstilling i kroppsøving for Oppland fylkeskommune
Oppland fylkeskommune
Gjøvik vgs - Undervisningsstilling i kroppsøving Gjøvik videregående skole er Opplands nest største skole med et stort utvalg programområder. Skolen har ca. 1180 elever og 220 ansatte, og eies og drives av Oppland fylkeskommune.Skolen er sentralt plassert i Gjøvik i et flott skoleanlegg. Vi har godt utstyrte klasserom og verksteder, og kan tilby et meget bredt og variert fagtilbud.Hos oss vil du bli med i et sterkt fagmiljø og godt skolemiljø, ikke minst på grunn av diverse trivselsfremmende tiltak og velferdstilbud.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018

Vinstra vgs - Undervisningsstilling i dans for Oppland fylkeskommune
Oppland fylkeskommune
Vinstra vgs - Undervisningsstilling i dans I hjartet av Gudbrandsdalen finn du Vinstra vidaregåande skule som ein arena for kunnskap, læring og fellesskap, med moglegheiter for alle. Skulen er tufta på gamle tradisjonar, men er likevel moderne og i stadig utvikling.Skulen har seks utdanningsprogram: Studiespesialisering, musikk og dans, helse- og oppvekstfag, elektrofag, byggfag, og teknikk og industriell produksjon.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018

Valdres vgs - Reinhaldar for Oppland fylkeskommune
Oppland fylkeskommune
Valdres vgs - Reinhaldar Valdres vidaregåande skule har utdanningsprogram for studiespesialisering, idrettsfag, bygg- og anleggsteknikk, elektrofag, design og håndverk, helse- og oppvekstfag, restaurant- og matfag, samt teknikk og industriell produksjon.Valdres vidaregåande skule har ca. 480 elevar og 120 tilsette. Skulen er eigd og drive av Oppland fylkeskommune.Valdres vidaregåande skule har ledig inntil 25,44 % fast stilling som reinhaldar frå 1.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018