Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Seksjonsleder - ambulansetjenesten - region Gudbrandsdalen for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Seksjonsleder - ambulansetjenesten - region Gudbrandsdalen Org. nr: - Stillingsident: 4143216261 Presentasjon av stillingen: Ambulanseavdelingen har ledig 100% fast stilling som seksjonsleder i Gudbrandsdalen med ansvar for stasjonene Vågå og Lom. Gudbrandsdalen ambulanseområde består for øvrig av Nord-Gudbrandsdalen med Vinstra, Otta og Dombås, samt Lillehammer, Gausdal og Ringebu, noe som betinger samarbeid på tvers i området. Vi søker etter en person med helsefaglig bakgrunn og kompetanse innenfor ledelse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Billakkerer for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Billakkerer ArbeidsoppgaverVarierte oppgaver ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Fordel med fagbrev, men ikke ett kravFordel med erfaring med bilopprettingFørerkort kl.BKunne kommunisere på Norsk eller EngelskLang erfaring innen faget er en fordelPersonlige egenskaper NøyaktigEffektivVi tilbyrOvertidbetalingFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0534-2019-10-12 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Bilmekaniker lette kjøretøy for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker lette kjøretøy ArbeidsoppgaverMekaniske reparasjoner, diagnose og feilsøking, utføre service og vedlikehold samt dokumentasjonsarbeid. Ønskede kvalifikasjonerFagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, har god kjennskap til dataverktøy og er kvalitetsbevisst i alt du foretar deg, kan jobbe selvstendig og i team, godt humør, aksepterer å bli stilt krav til og har vilje til å ute det lille ekstra. Til slutt må kandidaten beherske både skrifte og muntlig norsk.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Bilmekaniker lette kjøretøy for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker lette kjøretøy ArbeidsoppgaverReprasjoner og service hovedsakelig på personbil og varebil, men kan også bli noe reparasjon på lastebil, tilhengere og buss, feilsøking med diagnosesystem, omlegging og reparasjon av dekk ved behov Ønskede kvalifikasjoner Det er et pluss med fagbrev som tungbilmekanikerHar erfaring med varebiler, og dekk.Førerkort kl.BKunne kommunisere på Norsk/SkandinaviskPersonlige egenskaper Serviceinnstilt, positivt, ansvarlig, ryddig og redelig.Vi tilbyrGodt arbeidsmiljø.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

bilmekaniker lette kjøretøy for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
bilmekaniker lette kjøretøy Arbeidsoppgaverservice, understell, forstilling og bremser ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Fordel med fagbrevFørerkort kl.BKunne kommunisere på NorskLang erfaring innen faget er en fordelPersonlige egenskaper EffektivPositivEvne til å takle stressFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0534-2019-10-11 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Vil du bli avdelingsoverlege ved vår nyopprettede onkologiske avdeling? for Sykehuset Innlandet Gjøvik
Sykehuset Innlandet Gjøvik
Vil du bli avdelingsoverlege ved vår nyopprettede onkologiske avdeling? Org. nr: 974632535 Stillingsident: 4141592248 Presentasjon av stillingen: Vi søker en avdelingsoverlege som ønsker å være med i utviklingen av onkologisk avdeling! Vår visjon er å etablere et solid kompetansemiljø som kan imøtekomme morgendagens behov innen kreftbehandling. Avdelingen består av stråleenhet på Gjøvik, kreftpoliklinikker på hhv Gjøvik og Lillehammer og palliative team på begge steder. Arbeidssted Gjøvik og Lillehammer.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 06-11-2019

Fagdirektør/kommunikasjonssjef for Fylkesmannen i Oppland
Fylkesmannen i Oppland
Fagdirektør/kommunikasjonssjef Jobbnorge ID: 176458 Kommunikasjonssjef med Innlandet som arbeidsområdeVi søker etter kommunikasjonssjef som med høy faglighet og god samfunnsforståelse bidrar til at embetet bygger oppmerksomhet, omdømme og posisjon som samfunnsaktør i Innlandet. I tillegg til daglig operativt kommunikasjonsarbeid kreves det kunnskap om, og egenskaper til, strategi- og prosjektarbeid. God samfunns- og organisasjonsforståelse er viktig, og evner i å rådgi våre dyktige og kompetente fagfolk på mange felt er en forutsetning.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Voksen mann søker positive personlige assistenter hver 3. helg eller tilkalling for HUMAN CARE AS
HUMAN CARE AS
Voksen mann søker positive personlige assistenter hver 3. helg eller tilkalling Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no Mann på 60 år med ervervet hjerneskade søker assistenter til døgnturnus. Han er glad i musikk og har humoren i behold.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Rådgiver, koordinator. for Fylkesmannen i Oppland
Fylkesmannen i Oppland
Rådgiver, koordinator. Jobbnorge ID: 176518 Vi trenger en medarbeider som trives i en hektisk arbeidshverdagKoordinatoren/rådgiveren er del av arbeidet med å sikre god samhandling mellom embetsledelse, eksterne samarbeidsaktører og embetet for øvrig. Personen vi søker etter vil få ansvar for å koordinere og organisere møteplasser og daglige gjøremål, fortrinnsvis rundt fylkesmannen, assisterende fylkesmann og øvrig ledergruppe. Nye Fylkesmannen i Innlandet dekker et stort geografisk område.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Tilkallingsvikar til Hjemmetjenesten og Praktisk bistand i for Lunner Omsorgssenter
Lunner Omsorgssenter
Tilkallingsvikar til Hjemmetjenesten og Praktisk bistand i Arbeidsoppgaver/ansvarsområdeArbeidsoppgaver/ansvarsområde Utføre pleie- og omsorgsoppgaver samt praktisk bistand til kommunens brukere i henhold til gjeldende vedtak og krav til kvalitet.Arbeidsoppgavene utføres hjemme hos brukere.Rapportering og dokumentasjon i Profil.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019