Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Fagingeniør elektro (faglig ansvarlig) region øst for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Fagingeniør elektro (faglig ansvarlig) region øst I region øst er det ledig stilling som fagingeniør elektro. Oppmøtested Terningmoen eller Rena. Stillingen rapporterer til leder fagingeniørene. Stillingens hovedoppgaver er å ivareta det faglige ansvaret innen elektro, som faglig ansvarlig.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 06-01-2019

Prosjektleiar region øst for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Prosjektleiar region øst Presentasjon av stillinga: Forsvarsbygg trengjer fleire flinke medarbeidarar, og søkjer difor etter ein dyktig prosjektleiar som ynskjer utfordrande og spennande oppgåver innan eigendom, bygg og anlegg. Arbeidsstad er Terningmoen, Rena eller Jørstadmoen. Regionens hovedfokus er inngåing og oppfølging av leigekontraktar med militære leigetakarar, herunder ivaretaking av avtalte drifts-, vedlikehalds- og utviklingsoppgåver.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 06-01-2019

Sykepleier 75% vikariat - Moen sykehjem for Elverum kommune
Elverum kommune
Sykepleier 75% vikariat - Moen sykehjem Moen sykehjem avd.1 søker handlekraftig og engasjert sykepleier til å inngå i vårt team. Stillingen er innarbeidet i todelt turnus med arbeid hver tredje helg. Vi tilbyr en spennende arbeidsplass på Elverums største sykehjem med sentral beliggenhet. Sykepleiefaget ved sykehjem har endret seg betydelig de senere årene. Samhandlingsreformen gir økende grad komplekse problemstillinger hos pasientene, noe som krever sterk faglighet hos våre ansatte. Vi setter kvalitet i tjenesten og arbeidstrivsel i fokus.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Servicemarkedsselger til felles team for SULLAND ELVERUM AS
SULLAND ELVERUM AS
Servicemarkedsselger til felles team På grunn av endringer i vår serviceavdeling søker vi nå etter servicemarkedsselger. Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være å håndtere henvendelser fra våre kunder til serviceavdelingen. Dette skjer primært i form av direkte kundekontakt, henvendelser på telefon eller på nett/e-post. Utfra avdekkede behov skal det utarbeides priser og settes opp tider i vårt bookingsystem for gjennomføring på verkstedet. Du vil jobbe i et felles team i serviceavdelingen, slik at varierte oppgaver må påregnes.
Registrert : 07-12-2018 Søknadsfrist : 21-12-2018

Selger heltid Hagen Sport for HAGEN SPORT AS
HAGEN SPORT AS
Selger heltid Hagen Sport JOBB MED DET DU ELSKER! Norges største sportskjede, G-Sport, søker en dyktig medarbeider med vinnerinstinkt og hjerte for sport! Som selger på Hagen Sport skal du sørge for at våre kunder får bransjens beste service!
Registrert : 07-12-2018 Søknadsfrist : 12-12-2018

Ekstrahjelp på Hagen Sport for HAGEN SPORT AS
HAGEN SPORT AS
Ekstrahjelp på Hagen Sport Norges største sportskjede, G-Sport, søker en dyktig medarbeider med vinnerinstinkt og hjerte for sport! Som selger på Hagen Sport skal du sørge for at våre kunder får bransjens beste service!
Registrert : 07-12-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Politiførstebetjent/etterretningsleder 3 ved FEE, seksjon for etterretning - Politiet, Innlandet pd for Politiet, Innlandet pd
Politiet, Innlandet pd
Politiførstebetjent/etterretningsleder 3 ved FEE, seksjon for etterretning - Politiet, Innlandet pd I Innlandet politidistrikt, ved Felles enhet for etterretning og etterforskning, seksjon etterforskning, er det for tiden ledig stilling som politiførstebetjent/etterretningsleder 3. Stillingen er stedsplasser ved Elverum, eventuelt Kongsvinger etter avtale med leder.
Registrert : 06-12-2018 Søknadsfrist : 23-12-2018

Avdelingsleder - Bofellesskap for Elverum kommune
Elverum kommune
Avdelingsleder - Bofellesskap Enhet for personer med nedsatt funksjonsevne består i dag av 7 bofellesskap for personer med nedsatt funksjonsevne/psykisk utviklingshemming, 1 avlastningsbolig for barn og unge og arbeid- og aktivitetstilbud. Enheten består av ca 125 årsverk og hvert enkelt bofellesskap består av 10 - 22 årsverk. Vi søker nå avdelingsleder til Grøndalsbakken bofellesskap. Avdelingsleder har delegert ansvar for økonomi, personal og fag for det aktuelle bofellesskapet stillingen tilhører. Stillingen har arbeidstid dag.
Registrert : 06-12-2018 Søknadsfrist : 30-12-2018

Zavanna åpner ny butikk på Amfi Elverum, våren 2019 for ZAVANNA AMFI ELVERUM
ZAVANNA AMFI ELVERUM
Zavanna åpner ny butikk på Amfi Elverum, våren 2019 ZAVANNA Amfi Elverum søker nytt team til ny Zavanna butikk, åpner våren 2019! Er du vår nye butikksjef eller medarbeider som vil være med å utvikle vår butikk på Elverum? Nå leter vi etter deg som elsker å jobbe med salg og gjennom god ledelse skaper gode personlige kundeopplevelser. Er du i tillegg et fyrverkeri av en selger, er dette jobben for deg! VI TILBYR: En spennende og selvstendig rolle som gir muligheten til å bidra positivt i utviklingen av Zavanna.
Registrert : 06-12-2018 Søknadsfrist : 15-01-2019

Sykepleier, vikariater - Medisinsk avdeling post E1, Elverum for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Sykepleier, vikariater - Medisinsk avdeling post E1, Elverum Medisinsk avdeling post E1 er en sengepost med 25 senger. Pasientgruppen er primært hjerte- og lungepasienter. Avdelingen er delt inn i 2 ulike faggrupper med en fagutviklingssykepleier. Vi jobber tverrfaglig og har nært samarbeid med andre avdelinger. Vi satser på faglig utvikling og et godt sosialt samarbeid. Avdelingen har følgende stillinger ledig: Sykepleier 75 % vikariat ledig f.o.m. 07.01.2019 t.o.m. 31.08.2019. Sykepleier 100 % vikariat ledig f.o.m. dags dato t.o.m.
Registrert : 06-12-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018