Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du glad i matlaging og trives med en travel hverdag og yte service i toppklasse?
Circle K Detaljist
Kjære fremtidige kollega, Helt ærlig, så er ikke dette en jobb som passer for alle. Hvis du har høy arbeidsmoral og er sulten på en karriere, er dette absolutt noe som kan passe for deg! Her har alle som vil, muligheten til å klatre fra heltidsansatt til daglig leder. Som heltidsansatt i Circle K, har vi hatt kollegaer som synes jobben har vært for krevende og har valgt å kaste inn håndkle. Men det er også mange av oss som har omfavnet mulighetene vi har fått, som tåler tempoet og stortrives på jobben.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 07-11-2022

Vil du hjelpe vår kunder med pre-sales og tekniske oppgaver?
Best of Breed
Er du teknisk og brenner for fremtidens programvareløsninger og er flink med kunder? Best of Breed AS vokser og har et behov for flere dyktige hoder. Vi søker en person med god teknisk forståelse og pågangsmot. En som kan jobbe selvstendig og opprettholde en god dialog med både kunder og leverandører. Eksempler på arbeidsoppgaver:
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 07-11-2022

Mobile Elverum søker kundemottak/takstmann til vår skadeavdeling
Mobile Elverum AS
Mobile Elverum har nylig flyttet inn en av innlandets flotteste og mest moderne bilanlegg sentralt på Grindalsmoen, vi er forhandler av Nissan, Kia, Opel og Byd. Selskapet er i enorm vekst og søker nå etter kundemottaker/takstmann skade. Nå trenger vi forsterkninger på laget og søker etter en kundemottaker/takstmann som er sulten på utfordringer og som har lyst til å være med å sørge for at våre kunder får god kundebehandling, og i tillegg kan være et positivt tilskudd til arbeidsmiljøet.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 23-10-2022

Mobile Elverum AS søker mekaniker/tekniker
Mobile Elverum AS
Mobile Elverum har nylig flyttet inn en av innlandets flotteste og mest moderne bilanlegg sentralt på Grindalsmoen, vi er forhandler av Nissan, Kia, Opel og Byd. Selskapet er i enorm vekst og søker nå etter mekaniker/tekniker. Nå trenger vi forsterkninger på laget og søker etter en mekaniker som er sulten på utfordringer og som vil bli en del av vårt bilteam. Mobile Elverum AS er merkeverksted for Nissan, Kia, Opel og Byd.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 23-10-2022

NAF senter Elverum flytter - vil du være med oss?
NAF
Til vårt nye NAF senter Elverum søker vi etter dyktig bilmekaniker med oppstart i februar neste år. Vi søker deg med noen års erfaring, som kan jobbe selvstendig og som liker direkte kontakt med kunden. Hva skal du gjøre? Som bilmekaniker på vårt verksted skal du i første rekke reparerer feil og mangler etter EU kontroll og utføre service for våre kunder og medlemmer. Troverdig teknisk rådgivning blir også en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Sentrene.
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 24-10-2022

Gullfunn på Amfi Elverum søker etter en blid og positiv selger i 20 %
Gullfunn AS
Vi ser etter deg som elsker å jobbe med salg og som deler vår lidenskap for vakre smykker og god kundeservice. Du må være positiv tvers igjennom og det å smile er selvsagt helt naturlig for deg. Det er like viktig at du er en ærlig, redelig og strukturert person da du skal jobbe med varer med høy verdi. Vi ser etter deg som er god på salg og har du erfaring fra butikk, så er det et pluss. Hva kan vi tilby deg som søker?
Registrert : 24-09-2022 Søknadsfrist : 10-10-2022

Vi søker kundemottaker
Elverum Bilverksted
Elverum Bilverksted søker en blid og serviceorientert kundemottaker. Stillingen kan være en spennende mulighet for deg med interesse for bil og det som er bilrelatert, samt det å bygge og jobbe i team, i en hektisk hverdag. DIN BAKGRUNN OG PERSONLIGHET
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 02-11-2022

Vil du bli vår nye autoriserte fotterapeut?
Kiropraktorhuset Elverum AS
Ønsker du å etablere deg som autorisert fotterapeut i Elverum? Er du en grunder? Da er dette en unik mulighet! Vi søker en faglig engasjert autorisert fotterapeut med vilje til å lykkes i et privat marked og som en del av et tverrfaglig team med både kiropraktorer og fysioterapeuter. Du får tilgang til -Eget behandlingsrom i en godt besøkt klinikk i sentrum av Elverum -En velfungerende sekretærtjeneste. -Et elektronisk journal system med online booking.
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 01-11-2022

Engasjert ventilasjonsmontør
Elverum Blikkenslagerverksted AS
Er du vår nye ventilasjonsmontør? Erfaring og kvalifikasjoner: · Ventilasjonsmontør, eller relevant erfaring · Løsningsorientert og med evne til å jobbe både selvstendig og team · Ryddig og strukturert · Beherske norsk skriftlig og muntlig · Førerkort klasse B Personlige egenskaper: · Du er nøyaktig og pålitelig · Du er positiv og arbeidsom · Du er lærevillig · Du er serviceinnstilt · Du har god arbeidsmoral Vi kan tilby:
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 31-10-2022

Maxbo Elverum søker tilkallingshjelper
Maxbo Elverum
Vi søker deg som ønsker en jobb ved siden av skole/studier eller som leter etter en ekstrajobb, og som kan stille opp på kort varsel når det trengs. Du har gjerne tidligere erfaring fra Maxbo eller lignende butikker, men om du har salgserfaring fra andre bransjer eller er ny i arbeidsmarkedet ønsker vi likevel at du tar kontakt. Det viktigste for oss er at du er en ordensperson med glimt i øyet, som ønsker å lykkes sammen med gode kollegaer.
Registrert : 22-09-2022 Søknadsfrist : 15-10-2022