Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Avdelingssykepleier polikliniske enheter for Indremedisin Elverum
Indremedisin Elverum
Avdelingssykepleier polikliniske enheter Indremedisin Elverum har flere polikliniske enheter som er organisert under samme leder. I løpet av et år utføres ca. 20 000 polikliniske konsultasjoner fordelt på de forskjellige enhetene. Alle enhetene har høy kompetanse innen sine områder.  ArbeidsoppgaverSom leder for flere enheter vil arbeidsoppgavene være varierte og det må forventes at ledere også bidrar i klinisk arbeid.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 05-03-2019

Sykepleier 100% fast - Enhet for hjemmebaserte tjenester for Elverum kommune
Elverum kommune
Sykepleier 100% fast - Enhet for hjemmebaserte tjenester Jotuntoppen heldøgnsomsorg er en bemannet omsorgsbolig for personer med demens. Vi søker en engasjert og positiv sykepleier med erfaring og interesse for denne pasientgruppen.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 08-03-2019

Vi søker Produksjonsleder: for ØSTLANDSKE LETTMETALL AS
ØSTLANDSKE LETTMETALL AS
Vi søker Produksjonsleder: Viktigste ansvar og arbeidsoppgaver: Fullt personalansvar for avdelingen (maskinering)Sikre at vi oppnår våre målsettinger og resultater for avdelingen.Sikre en effektiv gjennomføring av våre produksjonsplaner.Overordnet ansvar for kvalitetsarbeidet i selskapet.Videreutvikling og implementering av vårt ERP system.Oppfølging og vedlikehold av våre maskiner.Arbeide aktivt med lean og forbedringsarbeid.Prosjektledelse.Ønskede kvalifikasjoner: Ønskelig med erfaring fra ledelse eller stilling med koordineringsansvar.Relevant erfaring kan kompensere for teoretisk bakgrunn
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 03-03-2019

Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (helsefagarbeidere) for Elverum kommune
Elverum kommune
Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (helsefagarbeidere) Enhet for personer med nedsatt funksjonsevne søker ferievikarer. Tjenesten består av 7 bofellesskap for personer med nedsatt funksjonsevne/psykisk utviklingshemming samt en avlastningsbolig for barn og unge. I tillegg til å yte tjenester til brukere i bofellesskap, er bofellesskapene base for ansatte som yter tjenester til personer som bor i egne leiligheter utenfor bofellesskapene. De 7 avdelingene hvor det søkes etter ferievikarer er: - Svartholtet bofellesskap. - Sandmoen bofellesskap.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (fagarbeidere innen helse og sosialfag) for Elverum kommune
Elverum kommune
Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (fagarbeidere innen helse og sosialfag) Enhet for personer med nedsatt funksjonsevne søker ferievikarer. Tjenesten består av 7 bofellesskap for personer med nedsatt funksjonsevne/psykisk utviklingshemming samt en avlastningsbolig for barn og unge. I tillegg til å yte tjenester til brukere i bofellesskap, er bofellesskapene base for ansatte som yter tjenester til personer som bor i egne leiligheter utenfor bofellesskapene. De 7 avdelingene hvor det søkes etter ferievikarer er: - Svartholtet bofellesskap. - Sandmoen bofellesskap.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (hjelpepleiere ) for Elverum kommune
Elverum kommune
Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (hjelpepleiere ) Enhet for personer med nedsatt funksjonsevne søker ferievikarer. Tjenesten består av 7 bofellesskap for personer med nedsatt funksjonsevne/psykisk utviklingshemming samt en avlastningsbolig for barn og unge. I tillegg til å yte tjenester til brukere i bofellesskap, er bofellesskapene base for ansatte som yter tjenester til personer som bor i egne leiligheter utenfor bofellesskapene. De 7 avdelingene hvor det søkes etter ferievikarer er: - Svartholtet bofellesskap. - Sandmoen bofellesskap. - Loken bofellesskap.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (vernepleiere) for Elverum kommune
Elverum kommune
Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (vernepleiere) Enhet for personer med nedsatt funksjonsevne søker ferievikarer. Tjenesten består av 7 bofellesskap for personer med nedsatt funksjonsevne/psykisk utviklingshemming samt en avlastningsbolig for barn og unge. I tillegg til å yte tjenester til brukere i bofellesskap, er bofellesskapene base for ansatte som yter tjenester til personer som bor i egne leiligheter utenfor bofellesskapene. De 7 avdelingene hvor det søkes etter ferievikarer er: - Svartholtet bofellesskap. - Sandmoen bofellesskap. - Loken bofellesskap.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (sykepleiere) for Elverum kommune
Elverum kommune
Ferievikar i bofellesskap - Elverum kommune - Bofellesskap (sykepleiere) Enhet for personer med nedsatt funksjonsevne søker ferievikarer. Tjenesten består av 7 bofellesskap for personer med nedsatt funksjonsevne/psykisk utviklingshemming samt en avlastningsbolig for barn og unge.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Sesongmedarbeider butikk og lager for Gausdal Landhandleri AS, avd Elverum
Gausdal Landhandleri AS, avd Elverum
Sesongmedarbeider butikk og lager Har du lyst til å jobbe i en spennende bedrift og du stortrives med salg og kundebehandling , ser vi gjerne at du søker stilling som sesongmedarbeiderved vår avdeling på Elverum.Vi søker deg som identifiserer seg med våre verdier Pålitelig, Faglig stolt og Serviceinnstilt.
Registrert : 15-02-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Butikkmedarbeider ARK Amfi Elverum for ARK Bokhandel AS
ARK Bokhandel AS
Butikkmedarbeider ARK Amfi Elverum Vi vet du vil trives i en organisasjon som har tydelige mål og møter utfordringene med entusiasme og pågangsmot i en bransje i utvikling. Vi tenker langsiktig og er ansvarsbevisste på vegne av fellesskapet og vi har omtanke for hverandre. Sammen har vi det gøy på veien mot målet!        ARK Amfi Elverum søker nå butikkmedarbeider til deltidsstilling. Arbeidstiden følger turnus og fordeler seg i hovedsak på en kveld i uken og annenhver helg.
Registrert : 14-02-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019