Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
SK rådgiver HMS
Bane NOR SF
I Norge har det aldri vært satset så mye på jernbane som nå. I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli en del av et slagkraftig prosjektmiljø som har som mål å bli Norges ledende på planlegging og gjennomføring av store infrastrukturprosjekter. Vår oppgave er å fornye og modernisere jernbanen slik at flere kan reise trygt og effektivt med tog. Nå kan du bli med på å skape fremtidens jernbane. 
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 24-10-2022

Vi søker en engasjert sykepleier, som ønsker å jobbe natt ved skjermet avdeling
Stange helse- og omsorgssenter, avdeling 5
Stange helse- og omsorgssenter er en av Stange kommunes største virksomheter med totalt 104 institusjonsplasser og 10 heldøgnsbemannede omsorgsboliger. Helse- og omsorgssenteret har fem avdelinger fordelt på somatiske langtidsplasser og skjermede plasser for personer med demens. Vi har fokus på miljøbehandling og personsentrert omsorg. Vi er stolte av å være et spennende fagmiljø i vekst.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 12-10-2022

Jeg ønsker meg en assistent som vil hjelpe meg på kveld og helg
Helsetjenester i hjemmet, sone 3
Jeg er en blid og sosial jente på 13 år som kanskje trenger akkurat deg til å hjelpe meg. 
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 13-10-2022

Fag- og kvalitetsrådgiver
SAS ALDERSPSYK.AVD. LEDELSE, Sykehuset Innlandet HF
Divisjon psykisk helsevern har om lag 1800 årsverk og behandler mer enn 16000 mennesker per år. Avdeling for Alderspsykiatri har følgende døgnplasser: - 5 plasser for pasienter med demens og atferdsvansker, inkludert ambulerende team- 10 plasser for behandling av pasienter med sammensatte psykiske lidelser (Enhet for affektive lidelser) - 10 plasser for utredning, hvor det er mistanke om hjerneorganisk psykisk lidelse 
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 11-10-2022

Barnevernspedagog med hestekunnskap!
Lekvollhagan barn & familie
Lekvollhagan har utvidet botilbudet fra 2 til 5 plasser, for ungdom mellom 13-18 (25) år, med traume-erfaring og / eller som opplever psykisk strev, og har dermed ledige stillinger. Ungdommene bor og lever sammen i et moderne og ungdommelig bofellesskap, fordelt på to boenheter, på Lekvollhagan Gård. 2 ungdommer bor i den ene boligen og 3 i den andre, primært jenter. Botilbudet tilbyr også hestefasilitert psykoterapi, som et behandlingstøttende tilbud, i samarbeid med primærbehandler.
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Søker assistent til BPA-ordningen!
Brukerstyrt personlig assistanse, Stange kommune
Jeg søker fast assistent i 10,67% stilling til min BPA-ordning!Jeg er en dame i slutten av 70- åra. Er rullestolbruker, og har tilrettelagt bil som kjøres av meg og assistent. Bor alene i en tilrettelagt leilighet og har behov for praktisk bistand i hverdagen min. Jeg er glad i å være ute, og inne med strikketøy. Ønskelig arbeidsplan er fortrinnsvis tirsdager kl. 09:00-13:00. Er du den jeg søker etter? 
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 13-10-2022

LASTEBIL SJÅFØR KL C SØKER SNAREST FAST STILLING BRA BETALT
A L M Transport As
A L M TRANSPORT AS er et transport firma i hedmark med ca 6- 7 ansatter .Vi har en del kontrakter med noen leverandører balandt dem er BRING HAMAR. POSTNORD OG TOTEN TRANSPORT Vi har noen ruter i hedmark Og oppland.Vi trenger flere dykige sjåfører som kan hjelper oss med å bygger ALM TRANSPORT.Det eneste krav er at du har førerkort kl C og Ysk
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 05-10-2022

Vi søker ny rektor som ønsker å styrke skaperglede, engasjement og læring ved Breidablikk skole
Stange kommune
Vi søker en engasjert leder som er dyktig på å skape gode relasjoner og ser verdien i godt samarbeid. Vår nye rektors viktigste oppgave er å sørge for at barn og unge opplever at de er en del av et inkluderende lek- og læringsfellesskap. Med dette som mål har du fokus på det profesjonelle læringsfellesskapet og ambisjoner om å lede ansatte og elever på veien mot fremtidens skole. I vår kommune har vi en helhetlig digitaliseringsstrategi som omfatter læringsbrett til alle elever og en omfattende kompetanseheving for ansatte og skoleledere.
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 09-10-2022

Vi søker ny rektor som ønsker å styrke skaperglede, engasjement og læring ved Tangen skole
Tangen skole
Vi søker en engasjert skoleleder som er dyktige på å skape gode relasjoner og ser verdien i godt samarbeid. Vår nye rektors viktigste oppgave er å sørge for at barn og unge opplever at de er en del av et inkluderende lek- og læringsfellesskap som fremmer helse, trivsel og læring. Med dette som mål har du fokus på det profesjonelle læringsfellesskapet og ambisjoner om å lede ansatte og elever på veien mot fremtidens skole.
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 09-10-2022

Åsbygda skole trenger ny SFO-leder!<