Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Tannlege (3178) for Brumunddal tannklinikk
Brumunddal tannklinikk
Tannlege (3178) Tannlege - 100 % fast ved Brumunddal tannklinikk Tannhelsetjenesten i Hedmark har over 140 stillinger fordelt på 22 tannklinikker i 3 distrikter. Vårt personell behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende klientell. Tannhelsetjenesten i Hedmark har prøvetid på 6 måneder for nyansatte i faste stillinger. Stillingsinformasjon En 100 % fast stilling som tannlege ved Brumunddal tannklinikk er ledige for tiltredelse fra ca. 01.01.2019 Vi søker etter deg som er fleksibel, arbeidsvillig, positiv og som ønsker å bli vår kollega.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Barnehagelærer med interesse for gårds- og friluftsliv for Marihøna Gårds- Og Friluftsbarnehage As
Marihøna Gårds- Og Friluftsbarnehage As
Barnehagelærer med interesse for gårds- og friluftsliv Vår 7 avdelings barnehage ligger i Furnes, Ringsaker kommune. Med skog og mark på alle kanter har vi god plass og fine landlige omgivelser rundt oss. Vi legger stor vekt på natur og friluftsliv, fysisk aktivitet, samt stell og kontakt med dyr. Vi søker en engasjert barnehagelærer som har kompetanse innen gårds- og/eller friluftsliv. Du må trives med å jobbe ute i all slags vær, hele året. Erfaring med dyr er en fordel.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

Tannlege - 100 % fast ved Brumunddal tannklinikk for Hedmark fylkeskommune
Hedmark fylkeskommune
Tannlege - 100 % fast ved Brumunddal tannklinikk Vi sprer fremtidstro og optimisme i HedmarkVi trenger deg på laget!Hedmark fylkeskommunes aktivitet bygger på rollen som regional utviklingsaktør og planmyndighet. Aktivitetene er spredt over hele Hedmark innenfor videregående opplæring, kompetanse, tannhelse, folkehelse, kultur, samferdsel, internasjonalt samarbeid, næringsutvikling, landbruk og miljø. Fylkeskommunen styres etter en parlamentarisk modell med et politisk valgt fylkesråd. Til daglig ledes administrasjonen av fylkesdirektøren. Hedmark fylkeskommune har ca. 2000 ansatte.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Avisbud -- fast og vikariat for Innlandet Distribusjon
Innlandet Distribusjon
Avisbud -- fast og vikariat Faste stillinger og vikariater som avisbudInnlandet Distribusjon Hamar søker vikarer. Arbeidstiden vil være i tidsrommet 01:30¿07:00.Send søknad med kortfattet CV til personal@hamarmedia.noeller Innlandet Distribusjon Hamar AS, Pb. 454, 2304 Hamar. Merk konvolutten med «Avisbud».Vi tilbyr: Timelønn Opplæring Nattillegg Kjøregodtgjørelse God betalingKvalifikasjoner: Du må ha førerkort kl.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 13-12-2018

salgs- og booking medarbeider for Sjusjøen Hytteutleie
Sjusjøen Hytteutleie
salgs- og booking medarbeider Vår kundeansvarlig idrett går over i annen intern stilling, og vi søker derfor hennes etterfølger. Idrettskundene er vår viktigste kundegruppe, og vi huser blant annet verdens beste utøvere innen skiskyting, langrenn og kombinert.Du har glimt i øyet, og kan yte det lille ekstra ovenfor våre gjester. Du er selvstendig, hyggelig og kundevennlig. Du trives med høyt tempo, og er tilpasningsdyktig ihht arbeidstid i den travleste tiden av året.Stillingen innbefatter salg/booking, kundebehandling, resepsjonsarbeid og service.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Ringsaker avlastningssenter - Spesialvernepleier 100 % fast for Ringsaker kommune
Ringsaker kommune
Ringsaker avlastningssenter - Spesialvernepleier 100 % fast Ringsaker kommune er med sine 34.300 innbyggere og 1280 kvadratkilometer den klart største kommunen i Innlandet. Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som næringskommunen. Mjøsa og det vakre kulturlandskapet gir fantastiske muligheter for rekreasjon og opplevelser. Sjusjøen har Norges beste skiløyper og kan innfri hyttedrømmen. De koselige småbyene Brumunddal og Moelv er i vekst, og det er et variert og mangfoldig botilbud i kommunen. Det er gode oppvekstmiljø og en tydelig satsing på økt læringsutbytte i skolen.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Markedsføringsansvarlig for Norges grønne fagskole - Vea
Norges grønne fagskole - Vea
Markedsføringsansvarlig Vi søker deg som er engasjert, nytenkende og kreativ i markedsføringsarbeid og som gjennom dette kan bidra til at Vea når sine ambisjoner om videre vekst. Du vil få strategisk og operativt ansvar for den totale markedsføringen, rekruttering, utvikling av merkevaren Vea, posisjonering av skolen og tjenestene som tilbys og gjennomføring av aktiviteter og kampanjer. Utvikling og implementering av digital markeds- og kommunikasjonsstrategi ligger til stillingen.Dette er en 100% fast stilling som rapporterer direkte til rektor.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Møbelringen Hamar AS søker Daglig leder for Møbelringen Hamar
Møbelringen Hamar
Møbelringen Hamar AS søker Daglig leder Møbelringen Hamar er en nyetablert butikk som skal åpne i mai 2019. Møbelringen vil åpne ny og stor butikk ved Ikea handelspark. Området er i ferd med å etablere seg som et travelt handelsområde. Butikken vil bli en av Møbelringen- kjeden's ledende butikker både på omsetning og areal. Møbelringen består i dag av 70 butikker og er en av landets ledende møbelkjeder med en samlet omsetning på 1,5 milliarder.Vi søker en person som kan lede bedriften og våre medarbeidere slik at vi sammen når våre mål.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Vil du være med å utvikle fagskolen videre? for Norges grønne fagskole - Vea
Norges grønne fagskole - Vea
Vil du være med å utvikle fagskolen videre? Vil du være med å utvikle fagskolen videre? Vi har ledige undervisningsstillinger i til sammen 70% på fagskolen og søker deg som har kompetanse innenfor områdene under:- 35 % stilling hvorav 25% er undervisning på fagskolestudiet Gartner med antikvarisk kompetanse. Det vil være hovedvekt på plantelære og plantebruk i historiske anlegg, samt utførelse av restaureringsplaner og skjøtselsplaner.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Vi søkere 2 selgere i Østlandsområdet for Ringsaker Vegg- og Takelementer AS
Ringsaker Vegg- og Takelementer AS
Vi søkere 2 selgere i Østlandsområdet Ringsaker Vegg- og Takelementer, RVT, er markedsleder på elementløsninger i tre i Norge.RVT har nylig blitt en del av Taasinge Elementer, som er Danmarks største selskap innen prefabrikkerte tak- og fasadeelementer. RTV har kontorer og produksjon i Brennerivegen 3 i Brumunddal, samt produksjonslokaler på Anderkværn i Moelv. Vi prosjekterer leveransene på eget hus og utfører produksjon og montasje til avtalte grensesnitt med entreprenørene. Våre kunder kan forvente kreative prosesser for å skape gode elementløsninger i hvert enkelt prosjekt.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018