Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker krative og løsningsorienterte platearbeidere og maskinoperatører for GUNNAR HIPPE EIENDOM AS
GUNNAR HIPPE EIENDOM AS
Vi søker krative og løsningsorienterte platearbeidere og maskinoperatører Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: ¿ Fagbrev innen platearbeiderfaget, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette ¿ God tegningsforståelse ¿ Lærevillig, pliktoppfyllende og ryddig ¿ Fleksibel og løsningsorientert ¿ Evner å jobbe selvstendig, men også i team ¿ Pålitelig og setter din stolthet i å løse dagens gjøremål med stor nøyaktighet ¿ Behersker norsk muntlig og skriftlig Vi tilbyr: ¿ Velordnede arbeidsforhold og god opplæring ¿ Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver ¿ Konkurransedyktige betingelser, f
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Montebellosenteret søker kokk i 50-70 % for Montebello-senteret
Montebello-senteret
Montebellosenteret søker kokk i 50-70 % Vi søker kokk som ønsker å ivareta og bidra i videreutviklingen av Montebellosenterets gode kjøkken. Kursdeltagernes helhetsopplevelse skapes også gjennom god og riktig mat. Montebellosenterets kjøkken baserer seg på de norske kostrådene og har fokus på sunn og hjemmelaget mat. Kvalitet står sentralt i alle ledd - fra planlegging, internkontroll og ernæringsfokus til servering og presentasjon. Som en relativt liten bedrift må alle ansatte strebe etter å se helhet og bidra til smidige løsninger.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

kokk for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
kokk For kunde søker vi kokk og kjøkkenpersonell til jobb på Ljøsheim i vakre omgivelser i Ringsaker. Vi søker deg som liker å lage tradisjonsretter av gode korrtreiste råvarer.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 28-08-2019

Diakon for Ringsaker kirkelige fellesråd
Ringsaker kirkelige fellesråd
Diakon Org. nr: 976987772 Stillingsident: 4119443052 Presentasjon av stillingen: Nyopprettet 100% diakonstilling i Ringsaker kirkelige fellesråd. Diakoniens oppgave er blant annet å fremme sentrale allmennmenneskelige verdier som nestekjærlighet, medmenneskelighet og menneskeverd uavhengig av livssyn og kulturbakgrunn. Vi ønsker et særlig fokus på mennesker som opplever sorg og tap som en del av sin hverdag. Gjennom tett samarbeid med kommunen og private aktører ønsker vi å skape møteplasser hvor sorg og sorgarbeid står i fokus.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Har du lyst til å være med å gjøre en forskjell i et spennende og travelt elbil prosjekt? for JKS NORGE AS
JKS NORGE AS
Har du lyst til å være med å gjøre en forskjell i et spennende og travelt elbil prosjekt? Har du lyst til å være med å gjøre en forskjell i et spennende og travelt elbil prosjekt? Foreløpig varighet fra 02.09.2019 til 06.10.2019. Vår kunde er en stor elbil leverandør i Norge og internasjonalt. På vegne av dem søker vi deg som har interesse for å jobbe med biler og dokumenter rundt bilutlevering og som kan jobbe i Brumunddal. Du må ha plettfri vandel, ha førerkort klasse B, og kunne begynne i ny jobb raskt.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Servicetekniker for Mpack AS
Mpack AS
Servicetekniker Servicetekniker MPack AS søker deg som er en dedikert servicetekniker som er glad i å reise og har lyst til å se verden fra en annen side enn som turist. MPack AS ble etablert i 2000 under navnet Myhre Packaging Service AS. Vi leverer løsninger og maskiner innen prosess, porsjonering, forming og pakking. Hovedsakelig innenfor næringsmiddelindustrien. Bedriften er i dag en solid servicebedrift med 13 ansatte, hvor alle har sterkt fokus på at våre kunders produksjon og pakking skal foregå effektivt, sikkert og problemfritt.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Vi søker CNC-operatør i fast 100% - stilling for SYLINDERAKUTTEN AS
SYLINDERAKUTTEN AS
Vi søker CNC-operatør i fast 100% - stilling Sylinderakutten er lokalisert i Brumunddal, sentralt mellom innlandsbyene Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Bedriften ble etablert i 2002 fordi Hymax AS, som var et mekanisk verksted med gravemaskinproduksjon, etter hvert hadde fått en ekspertise når det gjaldt hydrauliske sylindre. Det skilte seg klart ut en markedsnisje som bedriften hadde alle forutsetninger for å lykkes med. Sylinderakutten AS ble startet og forventningene holdt stikk og de er i god vekst. I 2019 ble Sylinderakutten solgt til Hydraulikkteknikk der Tess er hovedaksjonær.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019

Omsorgsdistrikt Nes - 75,59 % nattstilling som assistent for Ringsaker kommune
Ringsaker kommune
Omsorgsdistrikt Nes - 75,59 % nattstilling som assistent Omsorgsdistrikt Nes har ansvar for å yte alle typer helse og omsorgstjenester til innbyggerne i sitt distrikt. Vi disponerer totalt 66 sykehjemsplasser på Nes og Helgøya. Omsorgsdistriktet har også ansvar for 21 bofellesskap for mennesker med utviklingshemming, lokalisert i Moelv, Brumunddal og Nes. Omsorgsdistriktets administrasjon er lokalisert på Helgøya. Vi ønsker å ha fokus på forebygging og mestring, og mener våre ansatte er den viktigste ressursen for å lykkes med dette. Vi søker75,59 % nattstilling som assistent.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker byggeleder! for Recover Nordic Hamar
Recover Nordic Hamar
Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker byggeleder! Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du service-innstilt? Da kan Recover være en god match for deg. Vi er i sterk vekst og er på utkikk etter en dyktig og erfaren tømrer som vil arbeide som byggeleder ved vår avdeling på Brumunddal. Som byggeleder Recover blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. I vår bransje får du stor grad av variasjon og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor ditt fag.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker tømrere! for Recover Nordic Hamar
Recover Nordic Hamar
Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker tømrere! Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter dyktige tømrere til vår avdeling i Brumunddal. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019