Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Bilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Hedmark for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Hedmark ArbeidsoppgaverService og vedlikehold av bil ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerDu må være faglig dyktig og ha fagbrev Du må ha relevant erfaring og interesse for bil Du må ha førerkort for bil Du må beherske norsk språk skriftlig og muntlig Personlige egenskaperLike å snakke med mennesker Løsningsorientert Kunne jobbe selvstendig og i team Forstår viktigheten av faglig dyktighet og kvalitet i ditt arbeid Liker å jobbe systematisk og effektivt Har vilje til å stå på for kundens besteFor å søke på stillingen må du klikke på den røde k
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Takler du selvstendig tømrerarbeid? for SONAR AS
SONAR AS
Takler du selvstendig tømrerarbeid? Sonar Bemanning Hedmark søker selvstendig tømrer til arbeid på byggeplass i Moelv. Arbeid: I første omgang oppsetting av boligVi har varierte oppdrag gjennom hele åretVi tilbyr: Arbeidsklær/verneklærLønn tilsvarende lønnsnivå hos entreprenørMulighet for langvarig oppdragOrdnede forhold, med lønnsutbetaling to ganger i mnd.Vi søker: Selvstendig tømrerFagbrev eller erfaringDu bor i nærheten av Moelv, eller har fornuftig kjøreavstand til MoelvDu kommer deg til byggeplassen på egenhåndDu har høye forventninger til kvalitet på eget arbeidOppstart etter avtale.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Brann - underbrannmester for Ringsaker kommune
Ringsaker kommune
Brann - underbrannmester Ringsaker brannvesen er et kommunalt brannvesen som sørger for brannberedskapen i Ringsaker kommune ved hjelp av de 4 brannstasjonene på Nes, Mesnali, Moelv og Brumunddal. På alle stasjonene er det deltidsansatte mannskaper. På Brumunddal brannstasjon i tidsrommet kl 8-15.30 på hverdagene utgjør et heltidsansatt vaktlag med en brannmester og underbrannmestere vaktberedskapen (dagkasernering). 4 av disse må også delta i en 4-delt vaktturnus utenfor normalarbeidstiden som utrykningsleder og en som brannkonstabel på vaktlag med deltidsansatte mannskaper.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Omsorgsdistrikt Nes - Avdelingsleder bofellesskap for Ringsaker kommune
Ringsaker kommune
Omsorgsdistrikt Nes - Avdelingsleder bofellesskap Omsorgsdistrikt Nes har ansvar for å yte alle typer helse og omsorgstjenester til innbyggerne i sitt distrikt. Vi disponerer totalt 64 sykehjemsplasser på Nes og Helgøya, og har ansvar for 21 bofellesskap for mennesker med utviklingshemming, lokalisert i Moelv, Brumunddal og Nes. Vi søker100 % fast stilling som avdelingsleder for bofellesskap for mennesker med utviklingshemming. Ansvar og arbeidsoppgaverAvdelingsleder vil ha ansvar for 3 bofellesskap. Stillingene inngår i lederteamet i Omsorgsdistrikt Nes.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 22-01-2019

Montør - Moelven ByggModul AS for Moelven ByggModul AS
Moelven ByggModul AS
Montør - Moelven ByggModul AS Som montør i Moelven ByggModul vil dine arbeidsoppgaver bestå i å montere våre bygg med prefabrikkerte tre-moduler på våre byggeplasser.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Vil du tilby de beste energieffektive løsningene i bygg? for GK INNEKLIMA AS
GK INNEKLIMA AS
Vil du tilby de beste energieffektive løsningene i bygg? Avdelingen Byggautomasjon i Region SørØst er etablert på Kjeller, Hamar, Kongsvinger samt Moss. Totalt er vi 15 ingeniører og teknikere. Vi er i en svært ekspansiv fase, med stor ordreinngang og nyetableringer, og søker derfor kompetente kollegaer. Er du en dyktig serviceingeniør innen vårt fag, med høy sosial kompetanse, stor drivkraft og et ønske om å utvikles fortløpende? Vil du jobbe for en avdeling der du gis ansvar og tillit, der akkurat du er viktigst, og blir en del av ett ydmykt team i en fartsfylt vinnerkultur?
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Tilkallingsvikar i realfag - Ringsaker videregående for Hedmark fylkeskommune
Hedmark fylkeskommune
Tilkallingsvikar i realfag - Ringsaker videregående Stillingsinformasjon Ringsaker videregående skole ønsker tilkallingsvikar innen realfag. Tiltredelse så snart som mulig. Vi søker Vi søker etter deg som setter elevens læring og læringsmiljø i sentrum, og som utvikler skolen i tråd med kunnskapsløftets målsettinger. Det er ønskelig med undervisningserfaring fra videregående skole. Vi stiller krav om god pedagogisk forståelse. gode samarbeidsevner. bred faglig kompetanse. vilje til å ta del i utviklingsarbeid. forståelse og bruk av informasjonsteknologi som arbeidsverktøy.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 23-01-2019

Salgsjobb med stor fleksibilitet for ØSTLANDSKE FORSIKRINGSSENTER AS
ØSTLANDSKE FORSIKRINGSSENTER AS
Salgsjobb med stor fleksibilitet Østlandske Forsikringssenter as leter etter en kandidat eller to med den samme driven og arbeidsmoralen som vi har. Vi er et miljø bestående av positive og hardtarbeidende "ja mennesker" og er ikke du det, så trenger du ikke lese videre. Vi jobber i et team bestående av tidligere lærere, kokker, håndverkere, bankfolk og frisører. Felles for oss alle er at vi ønsker å få bedre betalt for den jobben vi gjør enn den som ikke yter like godt som oss. Og det vil du gjøre hos oss. Vi har en arbeidshverdag som handler om salg, humor, glede og alvor.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019

Vi søker pakkerimedarbeidere for snarlig tiltredelse. for VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
Vi søker pakkerimedarbeidere for snarlig tiltredelse. Pakkerimedarbeidere/ekspedisjonmedarbeidere 2019 Vi søker for kunde i Hamar/Stange-regionen etter Pakkerimedarbeidere med erfaring fra jobb fra lager, ekspedisjonen/pakkeri. Primæroppgavene er pakking og fordeling av ferskproduserte varer. Vi søker voksne medarbeidere med god fysisk form som ønsker å jobbe som tilkallingshjelp. Du må trives i et hektisk miljø - være fleksibel i.h.t. arbeidstid. Stillingsprosent avtales med den enkelte. Er dette JOBBEN for deg ser jeg gjerne din søknad/CV så snart som mulig.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019

Er du våre nye avdelingsleder for bofellesskapet for mennesker med utviklingshemming? for Ringsaker kommune
Ringsaker kommune
Er du våre nye avdelingsleder for bofellesskapet for mennesker med utviklingshemming? Omsorgsdistrikt Nes har ansvar for å yte alle typer helse og omsorgstjenester til innbyggerne i sitt distrikt. Vi disponerer totalt 64 sykehjemsplasser på Nes og Helgøya, og har ansvar for 21 bofellesskap for mennesker med utviklingshemming,lokalisert i Moelv,Brumunddal og Nes. Vi søker 100 % fast stilling som avdelingsleder for bofellesskap for mennesker med utviklingshemming. Ansvar og arbeidsoppgaver Avdelingsleder vil ha ansvar for 3 bofellesskap. Stillingene inngår i lederteamet i Omsorgsdistrikt Nes.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 22-01-2019