Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ledige stillinger
Norges Grønne fagskole - Vea
Har du lyst å jobbe i et grønt og utviklingsorientert miljø?  Vea har ledig følgende 100%-stillinger:  Grøntanleggsforvalter: Vi søker deg som har kompetanse innen grøntanleggs-forvaltning og som kan ta vare på og utvikle Veas anlegg. Anlegget er kjernen i Veas identitet og består av en variert park og produksjonsarealer tilpasset studieporteføljen innen grønne design- og miljøfag. 
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 03-11-2021

Er du glad i bil og har øye for detaljer?
SMART Repair Bilpleie AS
Vi søker en bilpleiere for snarlig ansettelse SMART Repair Bilpleie AS er Innlandets ledende bilpleie- og SMART Repair verksted. På grunn økt oppdragsmengde trenger vi nå en ny bilpleier. Arbeidsoppgaver: Klargjøring av nye og brukte biler innvendig og utvendigPolering og lakkforseglingHenting og levering av bilerReparasjon og bytte av ruter Personlige egenskaper:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Vi søker nye byggesaksbehandler
Ringsaker kommune Kart og byggesak
Kart og Byggesak har 18 årsverk, hvorav 6 byggesaksbehandlere. Arbeidsområde for enheten omfatter byggesaksbehandling, kart og oppmåling, avløp fra spredt bebyggelse og eiendomsskatt. Kart og byggesak har sine kontorer i Brumunddal. Vi søker Vi har ledig 100% stilling som sakbehandler byggesak. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Vi søker servicetekniker til vårt landbruksverksted på Rudshøgda
Lena Maskin AS
Brenner du for landbruk og landbruksmaskiner? Ønsker du å jobbe med noen av de sterkeste merkevarene innen landbruksbransjen? Har du erfaring med servicearbeid og reparasjon av traktor eller tyngre kjøretøy? Lena Maskin AS er i sterk vekst. Vi søker derfor etter en engasjer og motivert servicetekniker til vår avdeling på Rudshøgda. Som servicetekniker i Lena Maskin AS blir du en del av et sterkt og dynamisk team, der vi tilbyr service både inne på verkstedet og ute hos våre kunder. Kvalifikasjoner
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Maskinoperatør - CNC/K2i Hundegger
Kinnlimarka Eiendom AS
Maskinoperatør -- CNC/K2i Hundegger Datateknologi har skapt en ny industriell revolusjon som stiller krav til høy tverrfaglig kompetanse hos de som i framtiden skal jobbe med utvikling av produkter, maskiner og produksjonsprosesser. Dette innebærer en høy grad av automatisering og et økt samarbeid mellom menneske og maskin. Vi søker etter en person som skal håndtere høvel, K2i maskin samt dataprogrammer for utarbeidelse av tømmerhytter og hus. Arbeidsoppgaver
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 28-10-2021

Servitør
City Meet & Eat As
Vår tapasrestaurant trenger flere servitører. I sentrum av Brumunddal ligger City Meet & Eat, dette er en liten å travel restaurant som har spesialisert seg på spansk tapas og småretter. Lunsj, middag og mye catering. Vi har også en uterestaurant i mjøsparken i brumunddal på sommeren. Vårt team trenger flere servitører. Er du den rette for oss? Vi har et godt arbeidsmiljø og et fint team i dag. Vi søker deg som takler høyt tempo. Jobber godt i team, å selvstendig. Du må like å jobbe tett med gjestene,
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

Byggesaksbehandler
Ringsaker kommune Kart og byggesak
Kart og Byggesak har 18 årsverk, hvorav 6 byggesaksbehandlere. Arbeidsområde for enheten omfatter byggesaksbehandling, kart og oppmåling, avløp fra spredt bebyggelse og eiendomsskatt. Kart og byggesak har sine kontorer i Brumunddal. Vi søkerVi har ledig 100% stilling som sakbehandler byggesak. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Bilmekaniker
Mesna Auto
Vi søker etter en dyktig bilmekaniker. Du må kunne jobbe selvstendig, ta ansvar og være serviceinnstilt. Jobben er variert, lærerik og utfordrende. Det er ønskelig at du har fagbrev som bilmekaniker.
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 26-10-2021

Vi søker Senior .NET-systemutvikler over hele Norge!
KONG ARTHUR AS
Bli kjent med oss i Kong Arthur Vi ser etter deg som har god og trygg erfaring i teknologi og programmering -- og er særlig på jakt etter deg som også har god kompetanse innen telecom - og dermed kjennskap til bredbåndsbransjen i Norge. Du vil få plass i vårt Team Bredbånd, som nå består av 8 medarbeidere, hvorav 6 er systemkonsulenter. Økende oppdragsmengde gir oss nå rom til videre vekst.
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Max søker skiftledere/trainees
Max Burgers AB
Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.Vil du ta det første skrittet mot å utvikle deg som leder i Max? Vil du gjøre karriere i hurtigmatbransjen og få en av markedets beste lutdannelse innenfor ledelse?
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 13-11-2021