Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Supply Chain Manager
Moelven ByggModul AS
Org. nr: 941809219 Stillingsident: 4334318669 Presentasjon av stillingen: Vi har nå ledig en nyopprettet stilling som Supply Chain Manager for våre to norske fusjonerte virksomheter. Vi tilbyr en sentral og faglig utfordrende rolle i et skandinavisk konsern. Vil du være med å utvikle industri i Innlandet kan dette være en stilling for deg. Arbeidsoppgaver -- Vårt felles mål er å utvikle oss mot «world class». Vi styrker vår organisasjon med en god lagbygger som vil være med å utvikle en kompleks vareflyt i hele vår verdikjede.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

KMS Ringsaker, korttidsavdeling - Fagutviklingssykepleier 100 % fast
Ringsaker kommune
Kommunalmedisinsk senter Ringsaker (KMS) har ansvar for å yte helse- og omsorgstjenester til alle innbyggerne i Ringsaker kommune. Enheten gir behandlingstilbud før, i stedet for og etter sykehusopphold. Enheten har 60 sengeplasser som gir tilbud innen akutte døgnplasser, rehabilitering, palliativ pleie, og korttidsplasser. I tillegg har KMS en avdeling som tilbyr lærings- og mestringstrening bestående av fysioterapi, ergoterapi, frisklivssentral, hjelpemidler og kreftkoordinator.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 04-02-2021

Vil du være med på laget? Vi søker maskinfører og anleggsgartner!
Be-Ma As
Vi har behov for flere flinke folk på laget. Vi søker nå to personer til faste stillinger hos oss i Be-Ma As. Hos oss er det et ungdommelig miljø og vi bygger med kvalitet i alle ledd fra A-Å. Vi skal ansette en gravemaskinfører og en anleggsgartner som er strukturert, arbeidsom, pliktoppfyllende, serviceinnstilt, faglig dyktig og selvstendig. Vi søker deg som :
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Enhet tilrettelagte tjenester - Støttekontakt
Ringsaker kommune
Tilrettelagte tjenester består av arbeids- og opplæringssenter, 20 bofellesskap, avlastningstilbud til voksne, barnebolig og et sykehjem. Tjenestene retter seg hovedsakelig mot mennesker med utviklingshemming og gis både i Moelv, Brumunddal og på Nes. Administrasjonen er lokalisert på Helgøya. Vi ønsker å ha fokus på forebygging og mestring, og våre ansatte er den viktigste ressursen for å lykkes med dette.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 07-02-2021

NAV Ringsaker - leder Team 30+
Ringsaker kommune
NAV Ringsaker NAV Ringsaker har ca. 70 årsverk og er lokalisert i Brumunddal. Kontoret har 2 avdelinger som ledes av strategisk leder og fagleder. Den utlyste stillingen er pr. idag teamleder for teamet som i hovedsak yter tjenester etter Lov om sosiale tjenester i Arbeids- og velferdsforvaltningen til brukere over 30 år. Kontoret er opptatt av fagutvikling og deltar i flere prosjekter, deriblant utprøving av erfaringskonsulenter. Vi søker Teamleder i 100 % stilling
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 01-02-2021

Har du sans for salgsfaget og ønsker å jobbe med rådgivning & montering av sikkerhetsprodukter?
Sector Alarm AS
Til nyopprettet stilling ser vi etter deg som har sans for salgsfaget og ønsker å jobbe med rådgivning og montering av sikkerhetsprodukter. Gjennom flere år med formidabel vekst, har Sector Alarm befestet sin posisjon som den mest ekspansive trygghetsleverandøren i Europa. Vi planlegger å fortsette veksten og har mange spennende oppgaver som skal løses. Vi søker deg som er målbevisst, selvgående og ønsker å jobbe med salg og montering av våre produkter. Din arbeidshverdag:
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 22-02-2021

Behov for vaskehjelp
Sentrum Legesenter Brumunddal
Vi har behov for en renholder som kan hjelpe oss på kort varsel med rengjøring av legesenterets arealer. Det innebærer gulvvask, rengjøring av overflater samt kontaktområdet etc. Nærmere arbeidsinstruks vil medfølge. Lengde på arbeidet avtales nærmere.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Drømmer du om en salgskarriere
Tryg Salgssenter Brumunddal
Tryg salggsenter Brumunddal ønsker deg med god arbeidsmoral og evnen til å jobbe like godt i team, som alene. Om du er rett person for oss så vil du komme inn i et team som tar deg godt i mot, og gjør alt dem kan for at du også skal lykkes sammen med oss. Dine arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Tyrilihaugen søker psykolog/psykologspesialist i 50 % stilling
Tyrilistiftelsen
Tyrilihaugen har 25 døgnplasser for kvinner og menn fra 18 år og oppover, hvorav deler av tilbudet er TSB plasser og resterende er plasser etter avtale med velferdsetaten, Oslo kommune. Vi søker: Tyrilihaugen søker psykolog/psykologspesialist til et 50 % vikariat med tiltredelse snarest. Vikariatet har en lengde på ett år, med mulighet for forlengelse.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 22-01-2021

Ledige stillinger som lærling i portørfaget i Innlandet fylke
Sykehuset Innlandet HF
Org. nr: - Stillingsident: 4333278141 Presentasjon av stillingen: Sykehuset Innlandet søker etter lærlinger i portørfaget. I Sykehuset Innlandet vil du få jobbe i et spennende og aktivt læringsmiljø hvor du blir godt ivaretatt. De sykehusene som vurderer inntak av lærling er Lillehammer, Hamar, Elverum eller Gjøvik sykehus. Du må skrive i søknaden din hvilket sykehus du setter som første prioritet. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 01-03-2021