Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kundeservicemedarbeider for våre kortprodukter i NorgesGruppen Finans for NorgesGruppen ASA
NorgesGruppen ASA
Kundeservicemedarbeider for våre kortprodukter i NorgesGruppen Finans NorgesGruppens bedriftskort driftes av NorgesGruppen Finans AS som har konsesjon som betalings- og finansieringsforetak. Bedriftskortet tilbys bedrifter og offentlige virksomheter som ønsker å handle dagligvarer gjennom våre butikker og netthandelsløsninger. I løpet av våren 2020 skal NorgesGruppen Finans AS utvide sin virksomhet gjennom å tilby et eget kredittkort rettet mot forbrukermarkedet i Norge. Kredittkortet vil bli knyttet opp mot NorgesGruppens lojalitetsprogram Trumf som i dag har ca. 1,8 millioner medlemmer.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Vi søker malere/gulvleggere i fast 100% - stilling for VEKSTHUSET BEMANNING AS
VEKSTHUSET BEMANNING AS
Vi søker malere/gulvleggere i fast 100% - stilling Vi søker Maler/Gulvlegger Vår annerkjente kunde i Hamar/Brumunddal søker etter dyktige malere/gulvleggere. Oppdragsmengde øker jevnt og trutt og de trenger dyktige malere og eller gulvlegger. Vår kunde er veletablert med mange års erfaring inne sitt fagfelt. Som håndverker hos vår kunde vil du jobbe med forskjellig oppgaver innen yrke. Har du fagbrev er det en fordel, men erfaring kan det selvsagt kompenseres for fagbrev. Du må være fleksibel og allsidig og villig til å stå på når det trenges.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-11-2019

Produksjonsmedarbeider industri for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Produksjonsmedarbeider industri For kunde som produserer gummiprodukter for blant annet fiske og oljenæringen søker vi prosuksjonsmedarbeider. Arbeidsoppgaver Produksjon av ulike gummiprodukterSandblåsingDiv arbeidsoppgaverKvalifikasjoner / personlige egenskaper Erfaring fra lignende arbeid eller annet arbeid innen industriSelvstendigLike høyt arbeidstempoGod fysikkSpråkkunnskaper Flytende norsk Vi tilbyr Som arbeidstaker i Jobzone vil du få fast stilling hos oss og utføre oppdrag hos våre kunder. Ta kontakt for mere info om stillingen. Søknader som sendes på mail behandles ikke.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Barnehagelærer med interesse for gårds- og friluftsliv for MARIHØNA GÅRDS OG FRILUFTSBARNEH AS
MARIHØNA GÅRDS OG FRILUFTSBARNEH AS
Barnehagelærer med interesse for gårds- og friluftsliv På grunn av utvidelse søker vi en engasjert barnehagelærer/pedagogisk leder i 100% fast stilling. Du bør ha kompetanse innen gårds- og/eller friluftsliv. Du må trives med å jobbe ute i all slags vær, hele året. Erfaring med dyr er en fordel. Barna i barnehagen får tilbud om riding, fjøsstell, klatring, kanopadling, ski, mat på bål og masse annet morsomt og koselig som hører gårds- og friluftslivet til. Du bør være en aktiv og trygg voksen som kan veilede og stimulere barna til læring og mestring.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Montebellosenteret søker kokk i fast 100% stilling for Montebello-senteret
Montebello-senteret
Montebellosenteret søker kokk i fast 100% stilling Vi søker kokk som ønsker å ivareta og bidra i videreutviklingen av Montebellosenterets gode kjøkken. Kursdeltagernes helhetsopplevelse skapes også gjennom god og riktig mat.Montebellosenterets kjøkken baserer seg på de norske kostrådene og har fokus på sunn og hjemmelaget mat.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 02-11-2019

Erfaren lønnsmedarbeider søkes til snarlig oppstart! for MANPOWER STAFFING SERVICES AS
MANPOWER STAFFING SERVICES AS
Erfaren lønnsmedarbeider søkes til snarlig oppstart! For vår oppdragsgiver på Moelv søker vi erfaren lønnskonsulent med snarlig oppstart.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

KIWI Brumunddal søker etter butikkmedarbeider deltid 30 % for KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI Brumunddal søker etter butikkmedarbeider deltid 30 % Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

KIWI Brumunddal søker etter tilkallingshjelp, kveld og helg for KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI Brumunddal søker etter tilkallingshjelp, kveld og helg Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

KIWI Brumunddal søker etter butikkmedarbeider deltid 30 % for KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI Brumunddal søker etter butikkmedarbeider deltid 30 % Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

KIWI Brumunddal søker etter butikkmedarbeider deltid 20 % for KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI AVD 006 BRUMUNDDAL
KIWI Brumunddal søker etter butikkmedarbeider deltid 20 % Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019