Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du å lede et møbel- og interiørvarehus i vekst?
Bohus Hamar
Bohus Hamar søker etter Daglig leder Arbeidsoppgaver: Gjennom din kremmerånd, positive innstilling og motiverende lederstil, sørge for å skape et førsteklasses møbel- og interiørvarehus sammen med de øvrige, dyktige medarbeiderneRekruttere, motivere og utvikle dine medarbeidereTotalansvar for varehusets økonomiske resultat, drift og utvikling Du:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

ER DU BAKEREN FOR OSS?
Baker Kristiansen as
Selvstendig Baker med svennebrev. Fint med konditor erfaring . Du får ansvaret for produkjon av brød, wienerbakst, hvetebakst og annen småbakst. Vi ønsker oss en baker med erfaring. Vi er et lite håndverksbakeri med 5-6 personer i produksjon, du må derfor fungere godt i ett tett arbeidsmiljø. Vi kan tilby fast jobb med prøvetid på 6 mnd. Vi kan love deg ett godt arbeidsmiljø og en trygg arbeidsplass. Tarifflønn med tillegg for ansvar og nattarbeid.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 15-07-2020

Fysioterapeut – Svangerskapsvikariat 100 %
Ringen Rehabiliteringssenter AS
Ringen Rehabiliteringssenter søker autorisert fysioterapeut med glød for rehabilitering i 100 % stilling Vi leter etter deg som gløder for rehabilitering og som er løsningsorientert i møte med pasienter med tanke på mestring i eget liv. Du er dedikert, engasjert og nysgjerrig innen ditt fagfelt og trives i et aktivt tverrfaglig miljø. I tillegg har du stort engasjement for å utvikle et godt tilbud ved å anvende ulike virkemidler i rehabiliteringen for å tenke alle arenaer i et menneskes liv, både innendørs og utendørs, arbeid og fritid.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 17-06-2020

Vi søker Elektriker/Tavlemontør til faste stillinger
Veksthuset Bemanning AS avd. Brumunddal
Vår kunde har fra etableringen i 1963 utviklet oss til å bli en betydelig aktør i bygge- og anleggsbransjen. Hovedkontoret med administrasjon, salg, markedsføring og lager ligger sentralt i Oslo, mens produksjonen foregår på Moelv. I gruppen inngår også salg av provisoriske strømanlegg i Sverige, elektronisk montering i Latvia samt på Stange i Hedmark (elektrotavler).
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Vi søker etter selvstendig servicerørlegger
MOELV RØRSERVICE AS
Dine egenskaper som rørlegger: Positiv, serviceinnstilt og omgjengeligErfaring med selvstendig arbeidSvennebrevRyddig og strukturertFørerkort klasse BGod arbeidskapasitet, evne til å ta ansvar Arbeidsoppgaver: Varierte serviceoppdragVVS arbeid i både nybygg og rehabiliteringsprosjekter Moelv Rørservice AS tilbyr:
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-07-2020

Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn søker engasjert formidler
Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn AS
Er du glad i barn, mat og kunnskap? Har du lyst til å være med å få flest mulig barn til å bli glade i mat som gjør dem godt? Brenner du for bærekraft og grønn handling? Da er dette er jobben for deg! Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn åpnet høsten 2018. Vi jobber med undervisning, kurs og mataktiviteter for barn, med en praktisk og tverrfaglig pedagogikk og formidling - fra barnehagealder til videregående skole.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Vil du bidra inn i et spennende fagfelt, som er i stadig utvikling?
Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo, Veslelien
Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider for et varmere samfunn i byer over hele Norge. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Spesialvernepleier/vernepleier
HABILITERINGSTJENESTEN, Sykehuset Innlandet HF
Org. nr: - Stillingsident: 4244439483 Presentasjon av stillingen: Vil du bli en av oss? Habiliteringstjenesten i Sykehuset Innlandet har ledig 100 % fast stilling for spesialvernepleier/vernepleier. Vi er samorganisert barn og voksen og habiliterer i et livsløpsperspektiv. Denne stillingen er organisert i barneseksjonen, Furnes. Pasientene våre har en medfødt eller tidlig ervervet funksjonshemming. Vi er en tverrfaglig tjeneste som består av åtte ulike faggrupper.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 12-06-2020

Vi søker linjeførere i bakeri i sommer
Vbemanning
For vår kunde i Ringsaker søker vi linjeførere/operatører i sommer- gjerne med baker/næringsmiddelerfaring. Er du deres rette kandidat kan dette medføre fast stilling. Har du erfaring som linjefører/linjeoperatør er det en fordel. Vi er ute etter et par kvikke kandidater, gjerne med noe med erfaring som er villig til å legge sjela si i jobben. Sentrale arbeidsoppgaver: Brødproduksjon eller betjene småbrødlinja av Hamburgerbrød/pølsebrød. (avhengig av tidligere erfaring) Skiftordning må på regnes
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 09-07-2020

Buttekvern og Fredheimvegen barnehage - Pedagogisk leder, 100 %
Ringsaker kommune
Buttekvern og Fredheimvegen barnehage ligger sør i Brumunddal sentrum. Enheten består av to barnehager. Barnehagene har felles mål og satsningsområder, og det praktiseres et aktivt samarbeid. Enheten er opptatt av å ha et sterkt faglig fokus som sikrer et godt pedagogisk tilbud. Barnehagene deltar i utviklingsarbeid og prosjekter som styrker den helhetlige kompetansen. Kultur for læring og De utrolige årene er de viktigste grunnpilarene og skal ha en bred forankring hos alle ansatte.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 18-06-2020