Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Fysiker for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Fysiker Org. nr: 988571024 Stillingsident: 4097756065 Presentasjon av stillingen: Svangerskapsvikariat. Fysiker er et bindeledd mellom Sykehuset Innlandets bildediagnostiske avdelinger og bidrar til samordning av rutiner og prosedyrer for de radiologiske avdelingene. Fysiker har også ansvar får strålevernsbiten på MR. Arbeidssted tilpasses, men noe reisevirksomhet til radiologiske avdelinger i Sykehuset Innlandet må påregnes.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

Vi søker en entusiastisk og resultatorientert porteføljesalgsrådgiver til vår avdeling på Hamar for Ragn Sells As Avd.Hamar
Ragn Sells As Avd.Hamar
Vi søker en entusiastisk og resultatorientert porteføljesalgsrådgiver til vår avdeling på Hamar Ved vår avdeling på Hamar, søker vi nå en entusiastisk og resultatorientert porteføljesalgsrådgiver. For best å kunne lykkes i stillingen, kreves det et godt opparbeidet nettverk i Hedmark og Oppland og god kunnskap om lokalmarkedet. Du må ha salgserfaring og være en relasjonsbygger som setter kunden i fokus. En del reisevirksomhet må påregnes, så førerkort må du ha.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Vil du jobbe med montering i en mekanisk spesialproduksjon? for Christiania Personell Hamar AS
Christiania Personell Hamar AS
Vil du jobbe med montering i en mekanisk spesialproduksjon? Satema har ikke bare kunnskap om elektro- de har også spisskompetanse innen mekanisk spesialproduksjon. Vi søker montør med god mekanisk forståelse. Satema så sin begynnelse tidlig på 60tallet og har siden den gang utviklet og produsert produkter som skal sørge for pålitelig strømforsyning for deres kunder. Med hovedkontor i Oslo og produksjon i Moelv har de bygd stein for stein; startet med produksjon av elektrotavler og har siden utvidet seg til å inkludere en byggestrøm- og aggregatavdeling.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Tannhelsesekretær - 50 % fast ved Brumunddal tannklinikk for BRUMUNDDAL TANNKLINIKK
BRUMUNDDAL TANNKLINIKK
Tannhelsesekretær - 50 % fast ved Brumunddal tannklinikk Ingress stillingTannhelsetjenesten i Hedmark har over 140 stillinger fordelt på 22 tannklinikker i 3 distrikter. Vårt personell behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende klientell. Tannhelsetjenesten i Hedmark har prøvetid på 6 måneder for nyansatte i faste stillinger. Det er ønskelig at attester og vitnemål legges ved søknaden. StillingsinformasjonEn 50 % fast stilling som tannhelsesekretær ved Brumunddal tannklinikk er ledig fra 01.09.2019.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Vi søker malere/gulvleggere i fast 100% - stilling for VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
Vi søker malere/gulvleggere i fast 100% - stilling Vi søker Maler/Gulvlegger Vår annerkjente kunde i Hamar/Brumunddal søker etter dyktige malere/gulvleggere. Oppdragsmengde øker jevnt og trutt og de trenger dyktige malere og eller gulvlegger. Vår kunde er veletablert med mange års erfaring inne sitt fagfelt. Som håndverker hos vår kunde vil du jobbe med forskjellig oppgaver innen yrke. Har du fagbrev er det en fordel, men erfaring kan det selvsagt kompenseres for fagbrev. Du må være fleksibel og allsidig og villig til å stå på når det trenges.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Serviceinnstilt ekstrahjelper søkes i 16% stilling for NOVASOL AS
NOVASOL AS
Serviceinnstilt ekstrahjelper søkes i 16% stilling NOVASOL søker serviceinnstilt ekstrahjelpTil vårt servicekontor på Sjusjøen har vi behov for to ekstrahjelper i 16% stilling til helger og enkelte kvelder/dager samt under ferieavvikling.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Dekkmann avdeling Rudshøgda søker en serviceinnstilt og ryddig servicemontør for Dekkmann AS
Dekkmann AS
Dekkmann avdeling Rudshøgda søker en serviceinnstilt og ryddig servicemontør Dekkmann avdeling Rudshøgda søker en serviceinnstilt og ryddig servicemontør Vår avdeling i Rudshøgda er et godkjent hjulutrustningsverksted, som betjener alle produktgrupper innenfor områdene personbil, last, buss. landbruk og industridekk. Vi betjener lokale, regionale og landsdekkende kunder.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 09-08-2019

Biloppretter og ute etter ny jobb? for Adecco Norge AS
Adecco Norge AS
Biloppretter og ute etter ny jobb? Adecco Bil og mekanisk er en av Norges største aktører innen bemanning og rekruttering til bilbransjen -- vi ordner drømmejobben til deg! Har du passion for bilskade og ønsker å utvikle deg som biloppretter? Vi søker etter dyktige bilopprettere som ønsker å utvikle seg faglig og som ønsker å jobbe hos en av de største aktørene i bilskadebransjen. Ta kontakt med oss for å høre mer om denne stillingen.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Tannhelsesekretær - 50 % fast ved Brumunddal tannklinikk for BRUMUNDDAL TANNKLINIKK
BRUMUNDDAL TANNKLINIKK
Tannhelsesekretær - 50 % fast ved Brumunddal tannklinikk Ingress stilling Tannhelsetjenesten i Hedmark har over 140 stillinger fordelt på 22 tannklinikker i 3 distrikter. Vårt personell behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende klientell. Tannhelsetjenesten i Hedmark har prøvetid på 6 måneder for nyansatte i faste stillinger. Det er ønskelig at attester og vitnemål legges ved søknaden. Stillingsinformasjon En 50 % fast stilling som tannhelsesekretær ved Brumunddal tannklinikk er ledig fra 01.09.2019.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Er du vår nye IKT ¿ koordinator? for NORGES GRØNNE FAGSKOLE - VEA
NORGES GRØNNE FAGSKOLE - VEA
Er du vår nye IKT ¿ koordinator? Vi har ledig inntil 100 % fast stilling som IKT-koordinator som skal bidra med å videreutvikle og effektivisere fagskolens satsing på IKT som faglig og pedagogisk verktøy, i tillegg til å skape en sammenheng mellom det pedagogiske fagmiljøet, IKT utstyr og infrastruktur.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019