Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår nye Industrirørlegger/Sveiser eller Rørlegger
Asbjørn Nordsveen AS
Arbeidsoppgaver vil kunne variere innen fagene rørlegger og sveis, men det vil primært være jobber ute hos bedriftskunder og prosjekter. Personen vi ser etter skal ha yrkesstolthet som håndverker, samt ha et ønske om å skape gode resultater. Vi ønsker at du er punktlig, selvgående og løsningsorientert. Du må trives med variert og fysisk arbeid, følge opp oppdrag og yte god kundeservice. Derfor mener vi det er viktig at du er trygg på deg selv og ditt arbeid. · Rørleggerarbeid/sveising innen industri og bygg og anlegg · Prosjekt- og servicearbeid
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Plattform-utvikler
Avdeling utvikling, Seksjon applikasjonsutvikling
Org. nr: - Stillingsident: 4471872190 Presentasjon av stillingen: Om Mattilsynet God dyrehelse og god dyrevelferd er viktig for produksjonen av trygg mat og for omdømmet til norsk matproduksjon. Vil du bidra til at Mattilsynet gjennom en datadrevet tilnærming, kan lykkes med dette?
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Innholdsprodusent
Moelven Industrier ASA
Org. nr: 914348803 Stillingsident: 4472541806 Presentasjon av stillingen: Er du en sulten kommunikatør med et tastatur det lukter svidd av? Har du øyne og øre som fanger opp det meste? Les videre! Vår innholdsprodusent går ut i foreldrepermisjon og vi søker derfor etter en drivende dyktig vikar som evner å få publikum til å stoppe opp og ta en pause fra scrollinga.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Vil du jobbe med salg av mobiltelefoni til bedriftsmarkedet?
Unifon AS
Unifon er markedets største utfordrer til Telenor og Telia på mobiltelefoni til bedrifter i Norge, og vi vokser med stor fart. Vi har i dag 45.000 mobilbrukere og flere tusen fornøyde bedrifter som gode ambassadører for Unifon. Vi er i sterk vekst og omsatte for 240 millioner i 2021. Blir du motivert av høyt tempo og er resultatorientert? Liker du å omgås mennesker og er utadvendt? Ønsker du å jobbe samme med noen av bransjens beste salgsledere? Vi søker salgstalenter som vil bli en viktig del av vårt salgsteam i Innlandet.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Ønsker du en aktiv og utfordrende sommerjobb som CE-sjåfør i Brumunddal?
StudentConsulting Group
Vi ser nå på vegne av vår kunde etter deg som trives med en fysisk krevende og spennende arbeidshverdag som distribusjonssjåfør, dette hos en av innlandets største bedrifter innen logistikk og transport! Vår kunde distribuerer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen. Siden 1866 har virksomheten forsynt hele Norge med mat og med sine 3300 ansatte er dem en ledende logistikkbedrift. Med et fokus på modernisering og teknologi jobber dem kontinuerlig for å effektivisere hele verdikjeden.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Dyktig Murer/Flislegger/Håndverker søkes
Asbjørn Nordsveen AS
Arbeidsoppgaver vil kunne variere innen muring og flisleging, men det vil primært være jobber ute hos privatkunder og noen prosjekter. Personen vi ser etter skal ha yrkesstolthet som håndverker, samt ha et ønske om å skape gode resultater. Vi ønsker at du er punktlig, selvgående og løsningsorientert. Du må trives med variert og fysisk arbeid, følge opp serviceoppdrag og yte god kundeservice. Derfor mener vi det er viktig at du er trygg på deg selv og ditt arbeid. Kvalifikasjoner
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Institusjonstjenester søker
Ringsaker kommune Institusjonstjenester
Enhet for institusjonstjenester har ansvar for sykehjemsplassene i Ringsaker kommune. Sykehjemmene er lokalisert i Brumunddal, Brøttum, Moelv og på Nes/Helgøya. Sykehjemsavdelingene er inndelt i grupper med egne postkjøkken og oppholdsrom. Tildeling av sykehjemsplasser ivaretas av egen enhet for tjenestetildeling og samordning.Vi søker
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Institusjonstjenester søker
Ringsaker kommune Institusjonstjenester
Enhet for institusjonstjenester har ansvar for sykehjemsplassene i Ringsaker kommune. Sykehjemmene er lokalisert i Brumunddal, Brøttum, Moelv og på Nes/Helgøya. Sykehjemsavdelingene er inndelt i grupper med egne postkjøkken og oppholdsrom. Tildeling av sykehjemsplasser ivaretas av egen enhet for tjenestetildeling og samordning.Vi søker59,39 % fast stilling som helsefagarbeider på natt, ledig fra d.d. Stillingene er for tiden ved Moelv sykehjem, avd 1.Stillingene inngår i turnus med arbeid hver 3.helg. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Institusjonstjenester søker
Ringsaker kommune Institusjonstjenester
Enhet for institusjonstjenester har ansvar for sykehjemsplassene i Ringsaker kommune. Sykehjemmene er lokalisert i Brumunddal, Brøttum, Moelv og på Nes/Helgøya. Sykehjemsavdelingene er inndelt i grupper med egne postkjøkken og oppholdsrom. Tildeling av sykehjemsplasser ivaretas av egen enhet for tjenestetildeling og samordning.Vi søker75% fast stilling som sykepleier, ledig fra d.d
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Vi søker
Ringsaker kommune Psykisk helse- og rustjenester
Psykisk helse- og rustjenester er en enhet i pleie- og omsorg med til sammen 44,60 årsverk. Enheten består av en boenhet med 16 leiligheter, en boenhet for rusmiddelavhengige med 8 leiligheter, 4 trygghetsplasser og 2 dagsenter. Enheten er bemannet med ruskonsulenter, syke- og vernepleiere, helsefagarbeidere og ergoterapeut. De fleste med videreutdanning i psykisk helsearbeid/ rusbehandling. Alle ansatte utfører hjemmetjenester.Vi søker100 % stilling som aut. sykepleier.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-02-2022