Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Fastlege - fastlønnet
Ringsaker kommune Helse- og omsorgsseksjonen
Org.nr.: Stillingsident: 694546976 Presentasjon av stillingen : Vil du være med å fornye og videreutvikle legesenteret. Senteret er velutstyrt og godt organisert, bestående av fire fastlegehjemler. Lokalene er nylig pusset opp og utvidet. Hjelpepersonellet er stabilt og har høy kompetanse. Journalsystemet er CGM. Senteret er samlokalisert med helsestasjon og Nes fysioterapi.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 17-08-2021

Kokk 100% stilling
Hoel Gård
Om jobben VI SØKER KOKK til 100%-stilling på Hoel Gård Ansvarsområder/arbeidsoppgaver: · Frokost, lunsj, middag og selskapsservering. · Generell gjestebehandling · God varehåndtering · Bistå kjøkkensjef Hva vi forventer av deg:
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 05-08-2021

Kokk
City Meet & Eat As
Vårt kjøkkenteam trenger enda flere kokker. Være med å inspirere vårt team. Videreutvikle vår meny sammen med Daglig leder og resten av kokkene. Er du den rette for oss? Vi søker etter en kokk med stor lidenskap for yrket, og en som ønsker å være med oss å videreutvikle vår meny å vårt kjøkken. Vi har et godt arbeidsmiljø og et fint team i dag. Vi søker en som takler høyt tempo. Jobber godt i team, å selvstendig. Du må like å jobbe tett med gjestene, da alle våre kokker er mye i restauranten.
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 23-08-2021

Pizzabakeren Brumunddal
Pizzabakeren Brumunddal
Pizzabakeren Brumunddal baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Brumunddal. Nå trenger vi nye PIZZABAKERE (deltid) Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne.
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Vi trenger flere sterke og fleksible renovatører
Sirkula
Org. nr: - Stillingsident: 4412365771 Presentasjon av stillingen: Innsamlingsavdelingen er over 30 effektive og positive ansatte fra flere land som jobber for en bærekraftig avfallshåndtering. Yrket er fysisk krevende med rundt 1000 dunker som skal tømmes pr rute. Hver av våre biler kjører minst 1 rute hver dag. Vi har både enmanns- og tomannsbiler som henter avfall i våre fire eierkommuner. Vi ønsker primært at våre renovatører har førerkort klasse C og gyldig YSK.
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 09-08-2021

Sushi kokk
Hangs Sushi House
Vi søker etter sushi kokk som har: Fokus på kvalitet, hygiene og nøyaktighetØnske om å lære og utvikle seg videreServiceinnstillingErfaring fra bransjenNorsk arbeidstillatelseTilstrekkelig Norsk-kunnskaper til å ekspedere kunder Vi tilbyr fast 50% stilling
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Tesla Brumunddal søker bilmekanikere
Tesla Norway AS
Tesla kan med stor glede nå annonsere nye stillinger på vårt servicesenter i Brumunddal. Vi ønsker å ansette 4 talentfulle bilmekanikere for å bli med i vårt fantastiske serviceteam og bli med på å levere en god serviceopplevelse til våre kunder.
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 27-08-2021

Effektiv og kvalitetsfokusert gårdsarbeider, gjerne tømrer.
GREFSHEIM GÅRD
Vi søker etter en effektiv og dyktig person som kan bidra med gårdsarbeid og vedlikehold på Grefsheim Gård. Hovedoppgavene i onnetiden er jorbearbeiding, først og fremst med traktor. Grefsheim er en storgård ved Mjøsa med mye bygningsmasse og ca 1300 mål dyrket mark (bygg og hvete). Vi søker en person som er ansvarsfull, pålitelig, selvgående og som er opptatt av kvalitetsarbeid.
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 13-08-2021

Teknisk rådgiver
Granit-parts KS
Søker etter teknisk rådgiver med stor interesse for norsk landbruk til vårt kontor i Moelv. Ønskelig med landbruks eller annen teknisk bakgrunn, men ingen betingelse. Personlige egenskaper Kjennskap til bransjen. Beherske engelsk muntlig og skriftlig. Høy arbeidskapasitet. Strukturert. Kunne håndtere flere oppgaver samtidig. Kunne jobbe selvstendig. Kundevennlig.utadvendt og serviceinnstilt. Gode datakunnskaper. Vi tilbyr Lønn etter avtale. Gode personal ordninger. God opplæring.
Registrert : 16-07-2021 Søknadsfrist : 26-08-2021

Deli de Luca i Brumunddal søker 4 deltidsansatte
Deli de Luca Brumunddal
Esso Deli de Luca i Brumunddal søker nå etter fire deltidsmedarbeidere.Som butikkmedarbeider vil du være Deli de Lucas ansikt utad. Du ser viktigheten av god kundeservice og har alltid et smil på lur. Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil veksle mellom blant annet produksjon av mat, kundebetjening, varepåfylling og renhold.
Registrert : 16-07-2021 Søknadsfrist : 10-08-2021