Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Prosjektsjef Moelven Limtre AS
Moelven Limtre AS
Er du glad i verdensrekorder og spenstige byggverk? Moelven Limtre flytter grenser for hva som er mulig å bygge i tre, slik som blant annet verdens høyeste trehus Mjøstårnet i Brumunddal.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 13-08-2022

Stabil, positiv og effektiv budbilsjåfør søkes snarest til vikariat/engasjement
Varetaxigruppen As
Ønsker du en voksen og ansvarsfull bubiljobb med frihet under ansvar? Da kan denne være riktig for deg. Søker en 100 % stilling budbilsjåfør på dagtid snarest(august) Dette er en vikarstilling/engasjement for en i langtidssykemelding. Stillingen kan gjøres om til fast arbeide. Sjåfører på liknende ruter synes jobben er veldig grei. Oppmøtested er på Postnord sin terminal på Rudshøgda, og utkjøring til Gjøvik. Jobben består i å levere ut pakker og gods for Postnord til privatkunder, man-fre. Stillingsprosent: 100 % på dagtid, vikariat.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Zikki Brumunddal søker tilkallingshjelp
Zikki Brumunddal
Zikki er en motebutikk på Mølla storsenter. Vi trenger nå tilkallingshjelp fra august til 01.01.2023 med mulighet for forlengelse. Er en fordel at du har bestått videregående skole. Ønsker du å jobbe med klær og mote Er du flink på salg og kundeservice Er du engasjert og positiv Kan du jobbe med varierte arbeidsoppgaver Stillingen krever at du er fleksibel på arbeidstid, og at du kan jobbe dag og kveldstid både ukedager, helger og ferier. Stillingsprosent tilsvarer 10% med mulighet for mer i perioder.
Registrert : 03-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Butikksjef - Ringo Brumunddal
Ringo Brumunddal
RINGO BRUMUNDDAL SØKER BUTIKKSJEF Ringo er din lokale lekebutikk, med en attraktiv varepakke og erfarende ansatteSom har kunden i fokus. Har du forståelse for butikkdrift. Glad i å skape resultater. Evne til å skape gode relasjoner med kunder og ansatte.Passe leken og evnen til å kommunisere med de små.Erfaring fra butikksalg.Tar tak i utfordringer. Da er det kanskje deg vi ser etter. Søknadsfrist: Snarest. Tiltredelse: 1. September
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 29-07-2022

Ønsker du variert arbeid innenfor mekanisk montasje i et markedsledende selskap? Satema vokser raskt og søker montør!
Satema Moelv AS
Satema vokser og søker fremoverlent montør til reservekraft avdelingen.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

CNC operatør for fresing og dreiing
Ringsaker Industriservice AS
Ringsaker Industriservice AS er en solid bedrift med et bredt spekter av kunder. Våre kunder har mange store og omfattende oppdrag, som setter krav til vår produksjon og kreativitet. Våre kunder kan blant annet være fra sagbruks- og høvelindustrien, næringsmiddel, vannkraft, asfalt og pukkverk, gjenvinnings- og prosessindustri. Hos oss får du jobbe med topp moderne maskiner, i en godt sertifisert bedrift, hvor du kan bidra til videreutvikling i tett samarbeid med gode kollegaer. Les gjerne mer om oss på vår hjemmeside.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 15-07-2022

Kjøkken leder
City Meet & Eat As
Vårt kjøkkenteam trenger en god leder. Være med å inspirere vårt team. Videreutvikle vår meny sammen med Daglig leder og resten av kokkene. Er du den rette for oss? Vi søker etter en kjøkkenleder med stor lidenskap for yrket, og en som ønsker å være med oss å videreutvikle vår meny å vårt kjøkken. Vi har et godt arbeidsmiljø og et fint team i dag. Du vil jobbe tett med Daglig leder, å resten av teamet. Vi søker en som takler høyt tempo. Jobber godt i team, å selvstendig.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 20-07-2022

Ringsaker kommune, Matproduksjon
Ringsaker kommune Matproduksjon
Matproduksjonsenheten produserer og leverer frokost, lunsj, to-retters middag og kveldsmat til kommunens institusjoner og hjemmeboende brukere i hele kommunen. Enheten har en tilretteleggerrolle for mat og måltider til alle sjukehjem. I tillegg drifter enheten åtte kantiner og tilbyr catering internt i kommunen. Enheten ivaretar distribusjon av maten med egen kjølebil og sjåfør. Produksjonskjøkken og administrasjon er plassert på Tømmerli i Brumunddal. Det er i alt ca. 24 årsverk i enheten.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 21-07-2022

Markedskonsulent Servering
ASKO Hedmark AS
MARKEDSKONSULENT Servering Vi søker etter en dyktig markedskonsulent med gode salgsinstinkter, kremmerånd og bra driv, som skal representere ASKO HEDMARK ovenfor våre eksisterende og nye kunder. Som Markedskonsulent Servering skal du drive med kundeutvikling, rådgivning, kundelønnsomhet og salg. Din fokus vil være å skape fornøyde og lønnsomme kunder i din region. Du skal jobbe aktivt med å identifisere og skaffe nye kunder gjennom planlagte aktiviteter, og vil inneha en sentral rolle i din region.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Er du en god selger og har erfaring med sosiale medier? Da er dette en perfekt stilling for deg!
Møbelringen Hamar AS
Møbelringen Hamar søker en dyktig selger som vil ha deltansvar for markedsføring på sosiale medier (SoMe). Vi ser etter deg som opptatt av å yte ekstraordinær service, elsker salg og trigges av egne salgstall. Har du i tilleg erfaring eller lidenskap for møbler og interiør, kan ta flotte bilder og videoer, da er dette stillingen som er skreddersydd for deg!
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022