Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker digital markedsfører for Eidsiva Marked AS
Eidsiva Marked AS
Vi søker digital markedsfører ArbeidsoppgaverTrigges du av nye trender innen digitalt salg?  Eidsiva Marked trenger et engasjert og analytisk hode, som ønsker et spennende ansvar hos et av Innlandets største merkenavn. Du blir en del av et kreativt og energisk team med god lagånd og godt humør. Som digital markedsfører får du ansvaret for alle digitale kundereiser og konverteringer inn på våre websider. Dette innebærer å knytte til seg nye partnere og følge kanalen fra implementering og inn i løpende drift med rapportering.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Sykepleier 50% fast for Kirurgisk avdeling H3, Hamar
Kirurgisk avdeling H3, Hamar
Sykepleier 50% fast Urologisk avdeling på Hamar er hovedsenter for urologi i Innlandet. Kirurgisk avdeling H3 behandler hovedsaklig urologiske pasienter. I høytider og sommerferieperioder er avdelingen sammenslått med kar/thorax/mammae. Avdelingen er i perioder travel og stillingen kan være fysisk krevende. Avdelingen har følgende stilling ledig:Sykepleier 50% fast stilling. Ledig f.o.m.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sykepleier 75% vikariat for Kirurgisk sengepost H3 og kirurgisk dagpost, Hamar
Kirurgisk sengepost H3 og kirurgisk dagpost, Hamar
Sykepleier 75% vikariat Urologisk avdeling på Hamar er hovedsenter for urologi i Innlandet. Kirurgisk avdeling H3 behandler hovedsaklig urologiske pasienter. I høytider og sommerferieperioder er avdelingen sammenslått med kar/thorax/mammae. Avdelingen er i perioder travel og stillingen kan være fysisk krevende. Kirurgisk dagpost/gastrolab behandler dagkirurgiske pasienter, undersøkelser og inngrep innenfor kar, uro, plastikk, mamma og gastro. Avdelingen har gastrolab med coloscopi, gastroscopi og ERCP.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 09-02-2019

Engasjert senior utvikler for INNIT AS
INNIT AS
Engasjert senior utvikler Vi søker en utvikler med noen års erfaring som ønsker ansvar og har et brennende interesse for ny teknologi. Som senior utvikler hos oss vil du jobbe i et ungt og dynamisk miljø som setter kunden i fokus. Vi lever av å levere løsninger som gir oppdragsgiver reelle konkurransefortrinn.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Spesialsykepleier / sykepleier for Akuttmottaket Hamar, Sykehuset Innlandet HF
Akuttmottaket Hamar, Sykehuset Innlandet HF
Spesialsykepleier / sykepleier Hamar er divisjonens traumesykehus.Akuttmottak Hamar mottar ca 11 500 medisinske, kirurgiske og polikliniske pasienter årlig.Vi søker etter spesialsykepleier i akuttsykepleie, anestesi eller intensiv.Autoriserte sykepleiere oppfordres også til å søke.Avdelingen har følgende stillinger ledig:Spesialsykepleier / sykepleier 75% vikariat. Ledig f.o.m. 01.02.2019 t.o.m. 31.10.2019.Spesialsykepleier / sykepleier 75% svangerskapsvikariat. Ledig f.o.m. 01.02.2019 t.o.m.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Stasjonsansvarlig/bilutleier AVIS - Gjøvik for Auto Plan AS
Auto Plan AS
Stasjonsansvarlig/bilutleier AVIS - Gjøvik Stillingen vil blant annet innebære overordnet ansvar for utleie av biler gjennom vår franchiseavtale med AVIS. Du vil få ansvar for å sikre optimal utnyttelse av bilparken, teknisk ansvar for bilene, håndtere kundehenvendelser og koordinere logistikken på et overordnet og delaktivt nivå. Som stasjonsansvarlig/bilutleier vil du også bistå utleiesjefen med hensyn til størrelse og sammensetning på utleiebilparken.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

Ledig stilling som politioverbetjent/politifaglig etterforskningsleder ved tjenesteenhet Hamar - Politiet, Innlandet pd for Politiet, Innlandet pd
Politiet, Innlandet pd
Ledig stilling som politioverbetjent/politifaglig etterforskningsleder ved tjenesteenhet Hamar - Politiet, Innlandet pd I Innlandet politidistrikt, tjenesteenhet Hamar, seksjon etterforskning er det nå ledig fast stilling som politioverbetjent/ politifaglig etterforskningsleder. Stillingen er ikke tillagt personalansvar. Den som ansettes plikter å rette seg etter fremtidige beslutninger som organisatoriske, arbeids- og/eller ansvarsmessige endringer knyttet til stillingen. Det kreves plettfri vandel, og politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved eventuell ansettelse jf.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Ledig vikariat som førstekonsulent ved Statens Barnehus Hamar for Politiet, Innlandet pd
Politiet, Innlandet pd
Ledig vikariat som førstekonsulent ved Statens Barnehus Hamar Statens Barnehus Hamar søker vikar som førstekonsulent i ett år fra tiltredelsesdato. Vi søker en person med allsidig erfaringsbakgrunn til å betjene mottak og ekspedisjon. Stillingen skal besettes av en tillitsskapende person, som i møte med barn og sårbare personer i en vanskelig situasjon, har evnen til å virke beroligende og trygg. Arbeidspresset er til tider hektisk og krevende og man må ha kompetanse og personlige egenskaper til å håndtere et slikt press.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Daglig leder i Norsk Landbruksrådgiving Innlandet for NORSK LANDBRUKSRÅDGIVING RIDABU
NORSK LANDBRUKSRÅDGIVING RIDABU
Daglig leder i Norsk Landbruksrådgiving Innlandet Daglig leder i Norsk Landbruksrådgiving InnlandetVi søker en inspirerende leder som motiveres av oppgaven med å drive utvikling av en forening i vekst og en bransje i konstant omstilling. Du må være resultatorientert, og ha evne til å gjennomføre de strategiske prioriteringer framtiden krever. Som leder må du framstå som tydelig, strukturert og være en relasjonsbygger både internt og eksternt. Vi forventer at du har relevant utdanning og flere års ledererfaring fra lignende virksomhet med nærhet til medlemmer og ansatte.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Sous Chef for First Hotel Victoria
First Hotel Victoria
Sous Chef First Hotel Victoria ligger i sentrum av Hamars er er byens eldste, men også mest moderne hotell med 200 gjesterom, konferanse-, bankett- og restaurant fasiliteter opp til 300 gjester.    Hotellet har i tillegg en franchiseavtale med O'Learys Trademark for drift av O'Learys Bar & Restaurant. Restauranten åpnet dørene i januar 2017. Restauranten er med sine 140 sitteplasser i restaurantdelen, samt en stor bar og aktivitetsområde, en av de største O'Learys i Norge. I tillegg til ordinær drift benyttes lokalene til møter og events som en del av hotellets totaltilbud.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019