Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Førstekonsulenter ved seksjon for straffesaker for POLITIETS FELLESTJENESTER
POLITIETS FELLESTJENESTER
Førstekonsulenter ved seksjon for straffesaker Org. nr: - Stillingsident: 4129186200 Presentasjon av stillingen: I Innlandet politidistrikt ved Felles enhet for påtale, seksjon for straffesaker, avsnitt Midt er det for tiden ledig to faste stillinger som førstekonsulent. Stillingene er for tiden stedsplassert på Hamar.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Kundekonsulent Leker for TOYREK AS
TOYREK AS
Kundekonsulent Leker Vi søker en fremadstormende, engasjert og god konsulent til vårt team på Hamar. Vi trenger deg som kan følge opp eksisterende kunder, og opprette kontakt med nye kunder på barnehage og skolemarkedet i hele landet. Du skal formidle våre høykvalitetsprodukter, som er egne merkevarer og andre kjente produkter! Du trenger ikke erfaring fra lignende jobber da du vil få full opplæring. Vi kan tilby en god arbeidsplass i et meget dyktig team, et godt arbeidsmiljø og en meget engasjert leder. Vi har garantilønn + provisjon, evt. lønn etter avtale.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Dyktig bilmekaniker søkes til verksted i Hamar for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dyktig bilmekaniker søkes til verksted i Hamar ArbeidsoppgaverPKK Service Diagnose Generell bilreparasjon ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Fordel med Elbil kursFørerkort kl.BKunne kommunisere skriftlig og muntlig på NorskPkk kursLang erfaring innen faget er en fordelPersonlige egenskaperBlid Selvstendig Arbeidsvillig Ryddig Vi tilbyrFår mat på jobb Benytte verksted så mye de vil til egne prosjekterFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Arbeidsoppgaver - Betjene kunder med dagligbanktjenester - Avdekke kunders behov og salg/henvisningssalg av bankens produkter - Aktivt bidra til å skape gode relasjoner mellom kunde og banken for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Arbeidsoppgaver - Betjene kunder med dagligbanktjenester - Avdekke kunders behov og salg/henvisningssalg av bankens produkter - Aktivt bidra til å skape gode relasjoner mellom kunde og banken Arbeidsoppgaver Betjene kunder med dagligbanktjenesterAvdekke kunders behov og salg/henvisningssalg av bankens produkterAktivt bidra til å skape gode relasjoner mellom kunde og bankenØnskede kvalifikasjoner og egenskaper Høgskole/Universitet/ økonomisk utdannelseErfaring fra salg/kundebehandlingGjerne bankerfaringGode datakunnskaperStort engasjement og mye energiHa evne til å skape gode resultater gjennom
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Klargjører bruktbil for Auto Plan AS
Auto Plan AS
Klargjører bruktbil Vi søker en nøyaktig og arbeidsom medarbeider til en hektisk jobb i moderne og trivelige omgivelser. Arbeidet vil bestå av klargjøring av brukte biler for salg, dekkskift og vask / klargjøring etter leie av bil. Du bør være serviceinnstilt og ha gode samarbeidsevner, men også kunne jobbe selvstendig. Interesse for bil og teknisk forståelse samt bakgrunn fra tilsvarende arbeid er en fordel, men ingen betingelse. Full opplæring vil bli gitt.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Konsulent/rådgiver informasjonsforvaltning for Hedmark fylkeskommune, Sentralledelsen
Hedmark fylkeskommune, Sentralledelsen
Konsulent/rådgiver informasjonsforvaltning Ved enhet Dokumentasjonsforvaltning er det ledig en fast 100 % stilling som konsulent/rådgiver informasjonsforvaltning. Enhetens hovedoppgave er å sikre fylkeskommunens dokumentasjon etter arkivloven. Tjenesten omfatter blant annet om arkivdanning, klassifisering, forvaltning, bevaring og tilgjengeliggjøring av dokumentasjon. Vi jobber målrettet med utvikling av tjenester, god forvaltning av fylkeskommunens dokumentasjon og brukervennlige digitale løsninger.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Vi søker Salgskonsulent i Hamar for CERTEGO AS
CERTEGO AS
Vi søker Salgskonsulent i Hamar Ønsker du en jobb i en markedsledende og svært innovativt selskap? Har du god kjennskap til sikkerhetsbransjen, er teknisk interessert, samt brenner for gode kundeopplevelser og resultater? Samt ønsker å bidra til økt trygghet, sikkerhet og komfort i vårt samfunn? Bli vår nye Salgskonsulent i Hamar. Som Salgskonsulent i CERTEGO vil du selge det siste innenfor sikkerhet, både når det gjelder produkter og teknologiplattformer. Dine kunder vil spenne seg fra bedrifter, entreprenører, kommunale og statlige bygninger, til boligselskaper og næringseiendom. .
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Politibetjent 3/2/1 ved Avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet for Hedmark Politidistrikt
Hedmark Politidistrikt
Politibetjent 3/2/1 ved Avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet Org. nr: - Stillingsident: 4138617315 Presentasjon av stillingen: I Innlandet politidistrikt er det ledig to faste stillinger som politibetjent 3/2/1 ved Avsnitt for økonomi og miljøkriminalitet. Avsnittet er stedplassert på Hamar og bistår med fagkompetanse og etterforskning i hele politidistriktet. Vi søker etter en medarbeider som er motivert for rollen som etterforsker innen økonomisk kriminalitet, og som ønsker å utvikle seg innen fagfeltet.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Vi fortsetter satsingen i innlandet ved å ansette en Account Manager med ansvar for Hamar-regionen for SCHIBSTED NORGE AS
SCHIBSTED NORGE AS
Vi fortsetter satsingen i innlandet ved å ansette en Account Manager med ansvar for Hamar-regionen Som et ledd i Schibsted Norges strategi for annonsemarkedet i Norge samler vi alle annonseselgere i en organisasjon under Schibsted Marketing Services. Det betyr at vi for kundene vil tilby ett kontaktpunkt, felles verdiforslag i markedet og markedets beste dekning. Schibsted fortsetter satsingen i Innlandet ved å ansette en ny Account Manager med ansvar for Hamar-regionen. Dette er en ettårig prosjektstilling, med gode muligheter for fast ansettelse for den riktige personen.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Servicetekniker ventilasjon for YIT Building systems AS
YIT Building systems AS
Servicetekniker ventilasjon Vi vokser og trenger flere dyktige medarbeidere som brenner for faget sitt! Er du servicetekniker innenfor klimafaget med innregulerings kunnskap og bransje erfaring? Er du nysgjerrig og stolt av faget ditt, engasjert og har fagbrev eller relevant kompetanse til stillingen som servicetekniker ventilasjon? Da vil vi høre fra deg! Caverion i Hamar & Elverum består av ca 60 dyktige medarbeidere, fordelt på alle tekniske fag.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019