Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
IT-support - Helpdesk Heroes x 3
Arribatec
Arribatec Cloud AS, ser etter tre nye medarbeidere til vår IT-support avdeling på Hamar Stillingen består av følgende hovedelementer Medarbeideren inngår som support konsulent i Arribatec Cloud der følgende hovedelementer nevnes:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Personlig trener
Actic Norway
Actics visjon er å skape et sunnere samfunn gjennom trening. Vi ble grunnlagt i Sverige i 1981, og er i dag en av de ledende aktørene i treningsmarkedet i Norden. Actic tilbyr lett tilgjengelig og inspirerende trening på mer enn 170 treningsfasiliteter med rundt 200 000 medlemmer i Sverige, Norge, Tyskland og Østerrike. Vi tilbyr trening innendørs, utendørs og digitalt gjennom treningsstudio, personlig trening, gruppetrening og bad. Våre verdier er passion, customer focus, performance og teamwork. Personlig trener
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Er du vår nye bedriftslege i Innlandet?
AKTIMED Helse AS
Våre ansatte arbeider på tvers av avdelingskontorene for å utfylle virksomhetens samlede kompetansebehov og etterspørsel etter tjenester, og en del reisevirksomhet i Innlandet må følgelig påregnes. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Vi har behov for en dyktig AV-tekniker
KulturIT AS
Siden 2007 har KulturIT i tett samarbeid med museene arbeidet for å digitalisere kultursektoren. Sammen har vi utviklet og driftet felles digitale løsninger for forvaltning og formidling hos museer og andre kulturinstitusjoner i Norge og Sverige. Selskapet har 55 dyktige medarbeidere som jobber fra avdelingskontorer i Trondheim, Lillehammer, Hamar, Oslo, Bergen og Stockholm. På grunn av økende oppdragsmengde ønsker vi nå å forsterke vårt team med en dyktig AV-tekniker som legger sin sjel i gode installasjoner av høy kvalitet.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Engasjert, målrettet og offensiv bilselger
Sulland Hamar Ford
Bilbransjen er i en voldsom utvikling og vi mobiliserer for fremtiden. Bil er vår hverdag. Bil er vår lidenskap og bil er utrolig spennende! Vi søker en fremtidsrettet medarbeider som ønsker å være med på å skape en arbeidsplass med engasjerte kollegaer som jobber for et felles mål om å gjøre arbeidsplassen og arbeidshverdagen best mulig. Liker du å jobbe med mennesker og kan tenke proaktivt og skape entusiasme? Har du lyst til å lære mer om bilsalg og skape gode kunderelasjoner? Er dette deg så vil vi høre fra deg.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 15-02-2022

Søker assistenter til en eller flere deltidsstillinger og tilkallingsvikarer
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en dame på 32 år som bor i Hamar kommune. Jeg trenger nå flere assistenter til min BPA-ordning. Jeg søker etter assistenter i faste deltidsstillinger og tilkallingsvikarer. Jeg ser etter deg som:
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 15-02-2022

Vi søker utviklere til Innlandet
KulturIT AS
Vi søker webutviklere til spennende og varierte arbeidsoppgaver! Er du glad i å utvikle applikasjoner med gode brukergrensesnitt og legger din stolthet i visuell kvalitet? Eller er du en systemutvikler som er god på programmering, databaser og APIer? Kanskje liker du å jobbe med begge deler?
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Er du vår nye Servicetekniker?
Munck Cranes AS
Vi har stor økende arbeidsmengde på Østlandet. Vi har økende arbeidsmengde innenfor flere arbeids felt, mekanisk, automasjon, elektro og hydraulisk arbeid. Så med et positivt blikk på framtiden og økende oppdragsmengde søker vi nå etter flere flinke folk til vår avdeling på Østlandet. Munck Cranes AS ser etter kvikke, blide og oppegående medarbeidere som ønsker å være en del av vårt team i Norge. Du vil arbeide med servicearbeid, feilsøking/diagnose og reparasjoner av mye forskjellige maskiner og utstyr. Våre montører jobber ut i fra egen servicebil.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Hjelpearbeider/Sjauer
Jobzone Hamar
Vi opplever stor etterspørsel fra våre oppdragsgivere. Vi søker derfor flere hjelpearbeidere/sjauere innen bygg og industri. Vi søker deg som kan påta deg både kortsiktige-og langvarige oppdrag på kort varsel. Arbeidsoppgaver Hjelpearbeid på byggeplass og innen industrienEnkle håndverksoppgaverRydding og sjauingAnnet forefallende arbeid på byggeplass/fabrikkområdet Kvalifikasjoner
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 18-02-2022

Bilmekaniker med kjærlighet for faget søkes til verksted
Adecco
Adecco Bil og Mekanisk er en av Norges største aktører innen bemanning og rekruttering til bilbransjen -- vi ordner drømmejobben til deg! For kunde med stor pågang søker vi mekaniker for lette kjøretøy til strøkent verksted. Her er en flott mulighet for ditt neste steg i karrieren. Har du kompetanse og arbeidsglede kan dette være nettopp den muligheten du ikke vil gå glipp av.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022