Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Hovmester i Hamars mest populære restaurant? for BASARENE HAMAR ANS
BASARENE HAMAR ANS
Hovmester i Hamars mest populære restaurant? Er du rett person som vil være med å videreutvikle Hamars beste og mest populære restaurant? Vi søker etter ny hovmester etter at vår kjære Siri skal flytte nordover. Så har du lyst på drømmejobben og har rett innstilling og kvalifikasjoner, ja så har du muligheten nå.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Vi leter etter en racer på regnskapsoppgaver! for Sirkula
Sirkula
Vi leter etter en racer på regnskapsoppgaver! I avdeling Økonomi og virksomhetsstyring går en av våre gode kolleger av med pensjon til sommeren, vi leter derfor etter en arvtager. I vår avdeling er vi fire positive medarbeidere med godt humør. Vi har et godt arbeidsmiljø og samarbeidet fungerer bra både i og utenfor avdelingen.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Fleskibel deltidsjobb på kveldstid på kundesenter bedriftsmarked, forsikring! for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Fleskibel deltidsjobb på kveldstid på kundesenter bedriftsmarked, forsikring! Arbeidsoppgaver: Kundeservice bedriftsmarked, forsikring. Besvare inngående telefoner, salg, service og skadehåndtering Opplæring vil bli gitt. Kvalifikasjoner og egenskaper: Student ved Høgskole eller UniversitetUtadvendt, blid og servicemindedGlad i salg og serviceEffektiv, rask og gode datakunnskaperFleksibel og løsningsorientertGod skriftlig og muntlig framstillingsevneVi tilbyr: Interessant og lærerik jobb ved siden av studier. Du får mulighet til å jobbe to til tre kvelder per uke.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Vi søker kokker for HEIM GRUPPEN AS
HEIM GRUPPEN AS
Vi søker kokker Takk for velkomsten, Hamar! Vi går en hektisk tid i møte og ser etter flere joviale, dyktige kokker.Send oss noen ord om deg selv og søk på stillingene :) Vi ser etter kokker som verdsetter og trives i faget, som liker å jobbe med og blant mennesker. Du vil jobbe sammen med et dyktig team og følges tett opp av kjøkkensjef. Det er viktig for oss at du er en team-player, selv i hektiske og stressende perioder, du skal brenne for god kvalitet og være godt kjent med IK-Mat.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Trafikkdirigenter i Innlandet for Securitas AS
Securitas AS
Trafikkdirigenter i Innlandet Vi søker trafikkdirigenter i Innlandet til engasjement gjennom 2019-sesongen. Sesongen varer fra ca. mai til november. Vi søker etter fleksible personer i alle aldre, med stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Som trafikkdirigent vil jobben din være å legge til rette for optimal trafikkavvikling i forbindelse med veiarbeid. Dette er et viktig og ansvarsfullt arbeid som krever oppmerksomhet og disiplin. Husk at trafikantenes og veiarbeidernes sikkerhet vil være avhengig av deg. Endel reising må påregnes. Det er et ansettelseskrav at du disponerer egen bil.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Økonomi/administrasjonskonsulent for Utdanningsforbundet Innlandet 
Utdanningsforbundet Innlandet 
Økonomi/administrasjonskonsulent Konsulenten skal sikre at lokallagenes regnskap føres og rapporteres i tråd med internt økonomireglement, lover, forskrifter og god regnskapsskikk. Stillingen skal også bidra til at fylkeskontorets prosesser, systemer og rutiner fungerer best mulig slik at fylkes- og lokallag får løst sine oppgaver.Arbeidet med økonomi anslås til ca. 50 % av stillingen.Stillingen er i et kontorfellesskap med 4 andre ansatte og ca.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Trives du på veien for Securitas AS
Securitas AS
Trives du på veien Vi søker trafikkdirigenter i Innlandet til engasjement gjennom 2019-sesongen. Sesongen varer fra ca. mai til november. Vi søker etter fleksible personer i alle aldre, med stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Som trafikkdirigent vil jobben din være å legge til rette for optimal trafikkavvikling i forbindelse med veiarbeid. Dette er et viktig og ansvarsfullt arbeid som krever oppmerksomhet og disiplin. Husk at trafikantenes og veiarbeidernes sikkerhet vil være avhengig av deg . Endel reising må påregnes. Det er et ansettelseskrav at du disponerer egen bil.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Vi søker etter Ordensvakter til Innlandet! for PERSONAL SERVICE OG SIKKERHET AS
PERSONAL SERVICE OG SIKKERHET AS
Vi søker etter Ordensvakter til Innlandet! Vil du være med å bidra til et trygt og trivelige Innlandet! PSS Securitas er Norges største leverandør av godkjent ordensvakter og vektere til utelivsbransjen. Vi leverer også skjenkevakter til konserter og arrangementer over hele landet. Vi opplever en fantastisk vekst i PSS Securitas Innlandetog søker derfor etter flere kandidater som ønsker å jobbe som ordensvakt i en spennende og utfordrende bransje. Stillingen er deltid og arbeidstiden vil ha sin hovedvekt natt til lørdag og natt til søndag.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019

Vi søker deg som er teknisk dyktig med en sterk serviceinnstilling! for MANPOWERGROUP AS
MANPOWERGROUP AS
Vi søker deg som er teknisk dyktig med en sterk serviceinnstilling! Dagens teknologi er i stadig utvikling, noe som medfører økt behov for teknisk support. Vi skal i gang med et større prosjekt der vår samarbeidspartner blant annet skal i gang med utrulling av Windows 10. Derfor søker vi nå etter motiverte IT-utdannede kandidater som ønsker å delta i dette prosjektet og bistå brukere med tekniske utfordringer i helseforetaket i regionen. Da arbeidsdagene vil være varierte og man må reise rundt på ulike lokasjoner i regionen, krever stillingen at du disponerer egen bil.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Salgs- og markedsdirektør for Eidsiva Marked AS
Eidsiva Marked AS
Salgs- og markedsdirektør Salgs- og markedsdirektør for privatmarkedetTrigges du av utfordringer i en tøff bransje i stor endring? Er du opptatt av kunden og digitale løsninger? Da bør du lese videre.  Vi søker etter Salgs- og markedsdirektør som skal ha overordnet for alle salgs-og markedsaktiviteter på privatmarkedet for merkevaren «Eidsiva Energi» og sikre at selskapet når sine vekstmål. Den som tiltrer stillingen skal også lede et team med dyktige, resultatorienterte og kompetente medarbeidere innen salg, kundepleie, digital markedsføring og kundeservice.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 26-03-2019