Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Renholder, tilkallingsvikar/ ferievikar
Operasjon, Hamar, Sykehuset Innlandet HF
Sykehus og helseinstitusjoner har spesielle krav til renhold og hygiene, og renholdere er en viktig brikke i den totale pasientbehandlingen. Operasjonsavdelingen har ansatt egne renholdere, som i tillegg til renhold av lokalene også bistår med renhold av instrumenter og annet utstyr.Arbeidstid er dag og kveld mandag til fredag, samt dag lørdager.Vi er en aktiv avdeling med høyt arbeidstempo, noe som stille krav til gode kommunikasjonsevner og stor grad av fleksibilitet. Avdelingen har følgende stilling ledig:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Operativ leder – Hamar
Insider Facility Solutions AS - Hamar
Ledig stilling som operativ leder i Hamar! Insider Facility Solutions AS søker operativ leder til Sandnes. Vi søker en person med kunnskap, erfaring og interesse for renhold og ledelse. Vi kan tilby fast stilling (opp mot 100%). Stillingen er splittet mellom administrativ og utførende.
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 15-05-2023

Kokk
Sabrura Sticks & Sushi
I Sabrura får du bli en del av en gjeng som ELSKer jobben sin og har det gøy hver eneste dag. For å klare det, trenger vi enda flere gladlakser med på laget🐟Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 18-04-2023

Mobile Oustad AS søker salgssjef nybil
Mobile Oustad AS
Vi søker en ambisiøs salgssjef med utpreget serviceinnstilling som er villig til å strekke seg litt lenger enn andre for å skape de beste kundeopplevelsene, gjennom god ledelse av nybilselgerne og solid relasjonsbygging mellom avdelinger og kunder. Mobile Oustad AS representerer Mazda, Maxus og BYD alle merker med stort potensiale og tro på fremtiden. Ambisjonen er at Mobile Oustad AS skal bli ledende på sitt område og tilby tjenester som morgendagens bilkunder verdsetter. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 15-04-2023

Anestesisykepleier, fast og vikariat
Anestesiavdelingen, Hamar, Sykehuset Innlandet HF
Anestesiavdelingen Hamar er underlagt akuttmedisinsk avdeling i divisjon Elverum/Hamar HF.Vi gir anestesi til karkirurgiske, gastrologiske, urologiske samt mamma- og endokrine operasjoner, i tillegg til egen dagkirurgisk enhet. Vi gir også anestesi til pasienter som opereres med Davinci robot. Vi bistår også med anestesiservice til bildediagnostisk avdeling og gastrolab. Vi har også traumefunksjon.Anestesiavdelingen deltar i ambulanseutrykninger/transport.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Operasjonssykepleier, 100%  vikariat
Operasjonsavdelingen, Hamar, Sykehuset Innlandet HF
Operasjonsavdelingen består av hovedoperasjon med 6 operasjonsstuer og dagkirurgi med 2 operasjonsstuer. Vi har følgende fagområder: gastro, uro, plastikk, mamma/endokrin, kar og robotkirurgi.  SI Hamar er traumesykehus, og har døgnkontinuerlig drift hele året. Vi er en aktiv avdeling, med fokus på fagutvikling og behandler om lag 6200 pasienter årlig. Det er stor grad av stabilitet i personalgruppen, og vi har en spennende og meningsfylt arbeidshverdag.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Erfaring fra post eller logistikk og ønsker å lede din egen avdeling?
ISS Facility Services AS
Til vår supporttjeneste søker vi en fremoverlent og resultatorientert leder, som er klar til å løfte teamet til nye høyder! I ISS skaper vi steder der folk ønsker å være. Med kunnskap og engasjement skaper vi steder som virker, tenker og gir, som gjør livet enklere, mer produktivt og fornøyelig for våre kunder, slik at de kan levere bedre resultater. Det betyr at vi i ISS ikke bare gjennomfører våre tjenester, men vi går på jobb hver dag for å skape en en bedre hverdag for andre.
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 29-03-2023

Er du en involverende og operativ leder med bilteknisk bakgrunn? Da kan vi være en god match!
Norsk Scania AS Hamar
Vi søker to arbeidende formenn som kan ta ansvar for organisering, veiledning og kvalitetssikring av det tekniske arbeidet på verkstedet.  Ansvar og oppgaver
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 17-04-2023

Psykolog
DPS Elverum/Hamar Poliklinikk 2, Sykehuset Innlandet HF
Ved DPS Elverum-Hamar, poliklinikk Hamar 2, får vi ledig et 12 måneders svangerskapsvikariat.Vi ønsker å rekruttere deg som er psykolog med norsk autorisasjon eller lisens.
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 30-03-2023

Kundekonsulent
ToyRek AS
Vi søker en fremadstormende, engasjert og god konsulent til vårt team på Hamar, og er du allerede en god selger med lang erfaring, ønsker vi deg varmt velkommen! Vi trenger deg som kan følge opp eksisterende kunder, og opprette kontakt med nye kunder på Bedriftsmarkedet i hele landet. Du skal formidle våre høykvalitetsprodukter fra kjente leverandører! Har du ikke erfaring fra lignende jobber, men er personlig egnet, vil du få full opplæring.
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023