Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du å jobbe med det siste innen teknologi og markedskommunikasjon?
Norsk Tipping
Norsk Tipping har som ambisjon å tilby Norges beste digitale kundeopplevelser -- og vil ha med deg på laget! Vi ser etter en kreativ og selvgående digital/visuell designer som har lidenskap for engasjerende markedskommunikasjon. Vi ser etter deg som brenner for designfaget, som er interessert i trender og er genuint nysgjerrig på nye løsninger og alt som rører seg innen fagfeltet. Om stillingen
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Vi søker semintekniker i Agder
Geno SA
Vi har ledig stilling som semintekniker i vestre del av Agder fylke, og arbeidsområde vil være i kommunene Kristiansand, Lillesand, Birkenes, Vennesla, Åseral, Lindesnes, Farsund og Lyngdal. Hovedoppgaven i en seminteknikerstilling består i inseminering av storfe, men vi vektlegger også evnen til å yte god service og til å drive aktivt salg av semin, andre produkter og tjenester overfor våre medlemmer. Vi ser etter deg som
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Kokk - Til ny a la carte restaurant - Scandic Hamar,
Scandic Hotels Norge
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid. Dine arbeidsoppgaver som kokk:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Vi søker etter Sikkerhetstekniker i Hamar
CERTEGO Avd. Hamar
Ønsker du en spennende og variert jobb i et fremtidsrettet selskap i stor vekst? I tillegg, bidra til økt sikkerhet, trygghet og komfort i vårt samfunn? Vår avdeling i Hamar opplever en jevn økning i oppdrag gjennom rammeavtaler, serviceoppdrag og prosjekter. Vi søker nå etter en læringsvillig og motivert Sikkerhetstekniker, som vil bidra i vårt montasjeteam med gjennomføring av avdelingens oppdragsmengde. Avdelingen ligger plassert sentralt i Hamar (Midtstranda 55) og er en travel avdeling med stor bredde og variasjon i montasjeoppdrag.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Mekaniker til landbruksmaskiner søkes
Akershus Traktor AS
Arbeidsoppgaver: Service, feilsøking og reparasjoner på nyere og brukte traktorer samt andre landbruksmaskinerMontering av redskap og tilpassing av utstyrService og reparasjoner inne på verksted og ute til kunde Faglige kvalifikasjoner:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Har du erfaring fra nettverk og ønsker å bli en del av vår dyktige 3.linje?
Centric IT Professionals AS
Organisasjon Centric er et av Europas mest offensive IT selskaper. I Norge har vi en spennende reise foran oss. Vi har en ambisiøs målsetning om sterk vekst og er derfor på jakt etter de beste IT-hodene som kan gjøre en forskjell. I Centric vil du få utfordrende oppdrag i et sterkt fagmiljø. Vi tilbyr faglig utvikling og en tilpasset karriereplan innenfor ditt kompetanseområde.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Kjøkkenassistent Ekstrahjelp - Scandic Hamar
Scandic Hotels Norge
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid. Dine arbeidsoppgaver som kokk:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Digital Designer
Norsk Tipping
Norsk Tipping har som ambisjon å tilby Norges beste digitale kundeopplevelser – og vil ha med deg på laget! Vi ser etter en kreativ og selvgående digital/visuell designer som har lidenskap for engasjerende markedskommunikasjon. Vi ser etter deg som brenner for designfaget, som er interessert i trender og er genuint nysgjerrig på nye løsninger og alt som rører seg innen fagfeltet. Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Ph.D. position in Machine Learning solutions for Rapid Diagnostics of Infection and Antimicrobial Resistance
Høgskolen i Innlandet
About the positionThe PositionA 100% Ph.D. position in Biotechnology is available at Inland Norway University of Applied Sciences (INN), Faculty of Applied Ecology, Agricultural Sciences, and Biotechnology (ALB). The position will run for 3-years, starting in October 2022. The candidate will be enrolled in INN’s Ph.D. program in applied ecology and biotechnology, with a workplace at Hamar.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Vil du jobbe med å redusere skader fra flom og skred?
Region Øst, Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
NVE har et viktig samfunnsoppdrag med å bedre samfunnets evne til å håndtere flom- og skredrisiko.  Ved vårt regionkontor på Hamar utlyses nå en stilling som prosjektleder/byggeleder/anleggsleder. Stillingen inngår i den regionale enheten som gjennomfører sikringstiltak mot flom og skred, veileder om tiltak i vassdrag og skredutsatte områder samt håndterer beredskapssituasjoner. Vi søker deg som vil bidra til å øke sikkerheten for folk som bor flom- og skredutsatt til, samtidig som vi ivaretar miljøverdier og klimaendringer med en tilpasning fra grå til grønn ingeniørkunst.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022