Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Datavarehusutvikler for Norsk Tipping AS
Norsk Tipping AS
Datavarehusutvikler Norsk Tipping er inne i en spennende periode med fokus på økt kundeinnsikt gjennom selvbetjent BI og analyse, personalisering, prediksjon og overgang til logisk og right time datavarehus. Vi ønsker å kjenne kundene vår så godt at vi kan tilby riktige løsninger og gode opplevelser. Med en av Norges største kundedatabaser har vi gode forutsetninger for å lykkes. Team Data er en viktig bidragsyter til at dette arbeidet er datadrevet.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Ekstrahjelp Elkjøp Vikingskipet for ELKJØP VIKINGSKIPET
ELKJØP VIKINGSKIPET
Ekstrahjelp Elkjøp Vikingskipet Vi søker ekstrahjelp til vår avdeling som er fleksibel til å arbeide kvelder og lørdager. Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Vi leter etter deg som er helt rå på salg og service samt brenner for egen salgsutvikling. for POLARN O PYRET NORGE AS
POLARN O PYRET NORGE AS
Vi leter etter deg som er helt rå på salg og service samt brenner for egen salgsutvikling. Vi leter etter deg som er helt rå på salg og service samt brenner for egen salgsutvikling. Vi trenger en dyktig superselger til vårt team på Hamar og søker nå etter en person som kan jobbe ca. 30%. Arbeidsoppgaver Salg og rådgivning til våre kunder og levere bransjens beste service. Salgstrening, sørge for at du er i kontinuerlig utvikling ved tett oppfølging av egne mål og resultater. Varepåfylling, varemottak, vareplassering og kampanjegjennomføring samt kassehåndtering.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Rådgivere, vergemål for Fylkesmannen i Innlandet
Fylkesmannen i Innlandet
Rådgivere, vergemål Jobbnorge ID: 174122To stillingerFylkesmannen i Innlandet har ledig to faste stillinger som rådgivere, saksbehandlere, innen fagfeltet vergemål.Om stillingenDe som tilsettes skal kunne arbeide bredt innen vergemålsområdet. Det innebærer saksbehandling ift mange og ulike oppgaver. På Fylkesmannens hjemmeside, eller på Vergemålsportalen, kan du lese mer om hva vergemål er og hva det innebærer.ArbeidsoppgaverStillingen vil i hovedsak innebære juridiske- og andre saksbehandlingsoppgaver. Fylkesmannen er førsteinstans, og lokal vergemålsmyndighet i Innlandet.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 13-09-2019

Taktekker/Roofwork for STORHAMAR TAK AS
STORHAMAR TAK AS
Taktekker/Roofwork Vi søker taktekkere /Blikkenslagere som har erfaring med arbeid på tak eller annen relevant erfaring med tømrer/byggfag . PAM Stillingsnummer: 0403-2019-08-90 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Ekstrahjelp Elkjøp Vikingskipet for ELKJØP VIKINGSKIPET
ELKJØP VIKINGSKIPET
Ekstrahjelp Elkjøp Vikingskipet Vi søker ekstrahjelp til vår avdeling som er fleksibel til å arbeide kvelder og lørdager. Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Er du vår nye landbruksmegler? for Hedmark Eiendom AS
Hedmark Eiendom AS
Er du vår nye landbruksmegler? Om stillingen Landbruksmegler Vi søker etter en person som ønsker å være med på å spesialisere virksomheten mot omsetning av landbrukseiendommer innenfor vår avdeling for næringsmegling. Selskapet har lang erfaring og betydelig kompetanse innenfor området, men ønsker nå å rendyrke dette som et eget satsningsområde. Vi søker derfor etter en engasjert megler med erfaring fra landbruksbransjen som kan betjene dette markedssegmentet i vårt markedsområde.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Servicedesk konsulent for CENTRIC IT PROFESSIONALS AS
CENTRIC IT PROFESSIONALS AS
Servicedesk konsulent Vi søker deg som ønsker en videre karriere innen IT- support som ikke er redd for å ta ansvar og har gode kommunikasjonsevner. Vi i Centric IT har jobber tett med samarbeidspartnere og kunder. For å imøtekomme våre kunders kompetansebehov søker vi en som har erfaring innen servicedesk. Vil du være med på vår reise? Send oss en søknad med CV snarest og fortell oss hva som er den perfekte IT-jobben for akkurat deg!!
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 18-09-2019

Selgere søkes for AS BRISS
AS BRISS
Selgere søkes Vi i AS Briss åpner nå et nytt kveldskift, og søker i den forbindelse motiverte selgere som er interessert i å tjene noen ekstra kroner på kvelstid. Jobben vil gå ut på salg rettet mot privatpersoner, og jobbtidene vil være man-fre, 16.00-21.00. Du kan selv velge hvor mange dager du vil jobbe, med et minimum på to dager i uken. All nødvendig opplæring vil bli gitt ved oppstart, og det eneste vi krever at du tar med deg inn i jobben er motivasjon til å lære. Du vil starte med en timelønn i bunn, med store muligheter til å tjene bra med penger på provisjon av salg.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 29-08-2019

Yrkessjåfør faste stillinger for POSTEN NORGE AS
POSTEN NORGE AS
Yrkessjåfør faste stillinger I Posten Norge Divisjon E-handel og Logistikk Transport søker vi etter 2 yrkessjåfører i faste stillinger. Du vil inngå i et team med mange dyktige yrkessjåfører. Vi ser etter deg som er selvstendig og ansvarsbevisst og som utfører arbeidsoppgavene i tråd med konsernets HMS verdier. Arbeidstiden er i henhold til lokal arbeidstidsplan med sen kveld/ nattarbeid. 1 sjåførstilling 33 timer pr uke (yrkessjåfør) 1 sjåførstilling 34 timer pr uke (yrkessjåfør).
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019