Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sykepleiere, faste stillinger for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Sykepleiere, faste stillinger Org. nr: 974631776 Stillingsident: 4144112056 Presentasjon av stillingen: Søker du en utfordring, der du får brukt alle dine egenskaper som sykepleier, - søk en stilling på Medisinsk sengeområde Kongsvinger. Medisinsk sengeområde har 29 senger klare for pasienter som kommer inn med behov for nødhjelp. Vi jobber i team; hjerte, lunge, slag og endokrinologi.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Førstekonsulenter ved seksjon for straffesaker for POLITIETS FELLESTJENESTER
POLITIETS FELLESTJENESTER
Førstekonsulenter ved seksjon for straffesaker Org. nr: - Stillingsident: 4129186200 Presentasjon av stillingen: I Innlandet politidistrikt ved Felles enhet for påtale, seksjon for straffesaker, avsnitt Midt er det for tiden ledig to faste stillinger som førstekonsulent. Stillingene er for tiden stedsplassert på Hamar.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Kundekonsulent Leker for TOYREK AS
TOYREK AS
Kundekonsulent Leker Vi søker en fremadstormende, engasjert og god konsulent til vårt team på Hamar. Vi trenger deg som kan følge opp eksisterende kunder, og opprette kontakt med nye kunder på barnehage og skolemarkedet i hele landet. Du skal formidle våre høykvalitetsprodukter, som er egne merkevarer og andre kjente produkter! Du trenger ikke erfaring fra lignende jobber da du vil få full opplæring. Vi kan tilby en god arbeidsplass i et meget dyktig team, et godt arbeidsmiljø og en meget engasjert leder. Vi har garantilønn + provisjon, evt. lønn etter avtale.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Sykepleier søkes til sykehjemmet for GRUE SYKEHJEM
GRUE SYKEHJEM
Sykepleier søkes til sykehjemmet Org. nr: 964 948 143 Stillingsident: 4138558637 Presentasjon av stillingen: Grue sykehjem er organisert under strategisk område helse og velferd og består av ca. 54 årsverk. Sykehjemmet har tilsammen 54 plasser fordelt på to avdelinger. 1.etasje har 27 langtidsplasser for personer med kognitiv svikt, og 2.etasje har 15 langtidsplasser og 12 korttidsplasser. Vi har ledig sykepleierstilling i 100%. Det har startet opp et omfattende forbedringsarbeid ved Grue sykehjem for å øke kvaliteten på tilbudet som gis.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Dyktig mekaniker søkes til verksted i Hedmark for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dyktig mekaniker søkes til verksted i Hedmark ArbeidsoppgaverAlt mekanisk arbeid Ønskede kvalifikasjoner FagbrevFlere års erfaring som bilmekanikerMå snakke og forstå norskFørerkort kl. BMå kunne samarbeide og jobbe effektivtGode norskkunnskaperPersonlige egenskaperPraktisk anlagt Vi tilbyrSpiseromFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0419-2019-10-8 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Dyktig bilmekaniker søkes til verksted i Hamar for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Dyktig bilmekaniker søkes til verksted i Hamar ArbeidsoppgaverPKK Service Diagnose Generell bilreparasjon ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Fordel med Elbil kursFørerkort kl.BKunne kommunisere skriftlig og muntlig på NorskPkk kursLang erfaring innen faget er en fordelPersonlige egenskaperBlid Selvstendig Arbeidsvillig Ryddig Vi tilbyrFår mat på jobb Benytte verksted så mye de vil til egne prosjekterFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Vi trenger å forsterke vårt Hjulskift-lag! for RETT BEMANNING OSLO AS (konkurs)
RETT BEMANNING OSLO AS (konkurs)
Vi trenger å forsterke vårt Hjulskift-lag! Vi trenger å forsterke vårt Hjulskift-lag! Vi har snarlig behov for dekkmontører med stå på humør og ekte arbeidsglede. I fremste rekke ønsker vi din hjelp gjennom vinterhjulsesongen med mulig forlengelse. Om Hjulskift-laget Vi som jobber i Hjulskift-laget er opptatt av godt arbeidsmiljø, kameratskap og trives med høyt tempo fra morgen til kveld. Vi synes det er spesielt morsomt når kundene setter pris på våre tjenester og service. For å bli en del av Hjulskift-laget er det viktig at du er som oss eller har lyst til å bli som oss!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Arbeidsoppgaver - Betjene kunder med dagligbanktjenester - Avdekke kunders behov og salg/henvisningssalg av bankens produkter - Aktivt bidra til å skape gode relasjoner mellom kunde og banken for MANPOWER AS
MANPOWER AS
Arbeidsoppgaver - Betjene kunder med dagligbanktjenester - Avdekke kunders behov og salg/henvisningssalg av bankens produkter - Aktivt bidra til å skape gode relasjoner mellom kunde og banken Arbeidsoppgaver Betjene kunder med dagligbanktjenesterAvdekke kunders behov og salg/henvisningssalg av bankens produkterAktivt bidra til å skape gode relasjoner mellom kunde og bankenØnskede kvalifikasjoner og egenskaper Høgskole/Universitet/ økonomisk utdannelseErfaring fra salg/kundebehandlingGjerne bankerfaringGode datakunnskaperStort engasjement og mye energiHa evne til å skape gode resultater gjennom
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Heltid for SPORTSHUSET OUTLET AS
SPORTSHUSET OUTLET AS
Heltid JOBB MED DET DU ELSKER! Norges største sportskjede, G-Sport, søker en dyktig medarbeider med vinnerinstinkt og hjerte for sport! Som selger av ski og sykler i Sportshuset Outlet skal du sørge for at våre kunder får bransjens beste service! Du er en lagspiller som elsker sport og salg, og motiveres av å skape gode resultater Hva skal du kunne noe om?
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Fagarbeider Parkavdelingen for TØNSBERG KOMMUNE
TØNSBERG KOMMUNE
Fagarbeider Parkavdelingen Org.nr.: Stillingsident: 19/10121 Presentasjon av stillingen : Tønsberg kommune Teknisk drift er ansvarlig for en rekke viktige funksjoner i kommunen som vei, vann, avløp, parkering, havn, parker, friluft og idrettsanlegg. Teknisk drift har til sammen ca. 80 ansatte, og lokalisert på Kilen og Tønsberg Parkering på Stensarmen. Virksomheten har nå en ledig stilling som fagarbeider park -- 100% stilling.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019