Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Politibetjent 3/2/1 ved Tjenesteenhet Kongsvinger, seksjon etterforskning for Kongsvinger politistasjon
Kongsvinger politistasjon
Politibetjent 3/2/1 ved Tjenesteenhet Kongsvinger, seksjon etterforskning Org. nr: - Stillingsident: 4087396816 Presentasjon av stillingen: I Innlandet politidistrikt ved Tjenesteenhet Kongsvinger, seksjon etterforskning er det for tiden ledig fast stilling som politibetjent 3/2/1. Arbeidsoppgaver Delta i etterforskningen av straffesakerDelta i etterforskerseksjonens jourtjenesteDelta på vakt/beredskap gjennom integrerte lister, gjennomføre.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Vikariat som politirevisor ved avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet for Hedmark Politidistrikt
Hedmark Politidistrikt
Vikariat som politirevisor ved avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet Org. nr: - Stillingsident: 4097452553 Presentasjon av stillingen: I Innlandet politidistrikt er det for tiden ledig vikariat som politirevisor. Stillingen er stedsplassert ved Felles enhet for etterretning og etterforskning, seksjon etterforskning, avsnitt for økonomi- og miljøkriminalitet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Supervisor Restaurant for First Hotel Victoria
First Hotel Victoria
Supervisor Restaurant Vi søker etter Supervisor for våre to restauranter. De riktige kandidatene brenner for mat og drikke, forstår å gi unike gjesteopplevelser, og liker å holde seg oppdatert på relevante trender. Vi ser etter deg som har lyst til å være med på å videreutvikle restaurantopplevelsene på First Hotel Victoria & O'Learys Hamar, og som har en naturlig tilnærming til endring og utvikling. Stillingen rapporterer seg til Restaurants & Conference Manager. Våre gjester er det viktigste vi har og for å få fornøyde gjester må vi ha glade medarbeidere!
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Daglig leder Tron Ungdomssenter for TRON UNDOMSSENTER
TRON UNDOMSSENTER
Daglig leder Tron Ungdomssenter Daglig leder/bestyrer Tron Ungdomssenter, 60-80% stilling ledig fra 01.09. 2019 eller etter avtale Vi ønsker oss en kreativ person som er glad i barne- og ungdomsarbeid, som kan videreformidle det kristne budskapet, og spre naturglede og livsglede for barn og unge i regionen. Arbeidsområder: · Lede driften av Tron Ungdomssenter: · Planlegge og gjennomføre egne leirer for barn og unge i samarbeid med leirråd og frivillige · Stå for administrasjon og markedsføring.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Pedagogisk leder - 100 % fast stilling for TYNSET KOMMUNE BARNEHAGEADMINISTRASJ
TYNSET KOMMUNE BARNEHAGEADMINISTRASJ
Pedagogisk leder - 100 % fast stilling Kort om stillingenTynset kommune har ledig 100 % fast stilling som pedagogisk leder fra 15.09.2019. Arbeidssted er for tiden ved Tynsetbarnehagene Det kan også bli ledig kortere og lengre vikariater som pedagogisk leder og/eller barnehagelærer i kommunens barnehager barnehageåret 2019-20. Vi forbeholder oss retten til å kunne bruke av søkermassen. Tynset kommune satser på barnehager, har full barnehagedekning og jobber målrettet med kompetanse og utvikling av barnehagens innhold.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

Fysiker for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Fysiker Org. nr: 988571024 Stillingsident: 4097756065 Presentasjon av stillingen: Svangerskapsvikariat. Fysiker er et bindeledd mellom Sykehuset Innlandets bildediagnostiske avdelinger og bidrar til samordning av rutiner og prosedyrer for de radiologiske avdelingene. Fysiker har også ansvar får strålevernsbiten på MR. Arbeidssted tilpasses, men noe reisevirksomhet til radiologiske avdelinger i Sykehuset Innlandet må påregnes.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

Vi søker en entusiastisk og resultatorientert porteføljesalgsrådgiver til vår avdeling på Hamar for Ragn Sells As Avd.Hamar
Ragn Sells As Avd.Hamar
Vi søker en entusiastisk og resultatorientert porteføljesalgsrådgiver til vår avdeling på Hamar Ved vår avdeling på Hamar, søker vi nå en entusiastisk og resultatorientert porteføljesalgsrådgiver. For best å kunne lykkes i stillingen, kreves det et godt opparbeidet nettverk i Hedmark og Oppland og god kunnskap om lokalmarkedet. Du må ha salgserfaring og være en relasjonsbygger som setter kunden i fokus. En del reisevirksomhet må påregnes, så førerkort må du ha.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Vil du jobbe med montering i en mekanisk spesialproduksjon? for Christiania Personell Hamar AS
Christiania Personell Hamar AS
Vil du jobbe med montering i en mekanisk spesialproduksjon? Satema har ikke bare kunnskap om elektro- de har også spisskompetanse innen mekanisk spesialproduksjon. Vi søker montør med god mekanisk forståelse. Satema så sin begynnelse tidlig på 60tallet og har siden den gang utviklet og produsert produkter som skal sørge for pålitelig strømforsyning for deres kunder. Med hovedkontor i Oslo og produksjon i Moelv har de bygd stein for stein; startet med produksjon av elektrotavler og har siden utvidet seg til å inkludere en byggestrøm- og aggregatavdeling.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Jiffy Group seeks a Technical Manager (Denmark & Norway) for JIFFY INTERNATIONAL AS
JIFFY INTERNATIONAL AS
Jiffy Group seeks a Technical Manager (Denmark & Norway) Due to the upcoming retirement of some (technical) management members and aim for upgrading our technical management, we are searching for a Technical Manager who is willing to take on the overall responsibility of the maintenance of our production equipment (including peripherals), buildings and premises for both our plant pot factory in Ryomgård (Denmark) and our pellet factory in Stange (Norway).
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Autorisert regnskapsfører - Hamar for Revisjonsselskapet K-Team AS
Revisjonsselskapet K-Team AS
Autorisert regnskapsfører - Hamar Som autorisert regnskapsfører hos oss får du allsidige og interessante arbeidsoppgaver. Du får være med å bygge og forme et moderne regnskapskontor i vekst. Dine arbeidsoppgaver vil være oppdragsansvar for egen kundeportefølje og kvalitetskontroll av regnskapsarbeid utført av andre. Utarbeidelse av årsoppgjør og rådgivningsoppgaver tilpasset erfaring vil også være sentralt i stillingen.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019