Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Barnehageansvarlig/barnehagesjef
Elverum kommune
Org. nr: 952857991 Stillingsident: 4414309833 Presentasjon av stillingen: Vil du bli barnehageansvarlig/barnehagesjef i Elverum kommune?
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 23-08-2021

Vikariat innenfor logistikk lagermedarbeider / portør
FORSYNING OG TRANSPORT, Sykehuset Innlandet HF
Org. nr: - Stillingsident: 4415600251 Presentasjon av stillingen:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 11-08-2021

Salgsmedarbeider deltid
Circle K NOR Franchise
Job Description Kjære fremtidige kollega, La oss si det først som sist. Circle K er slett ikke jobben for alle, men den passer for mange. Og de menneskene elsker å jobbe her! I tiden som deltidsarbeider har vi sett kollegaer komme og gå. De som velger å kaste inn håndkleet sier ofte at jobben var for kompleks, at arbeidslista var for lang. De som står løpet ut har til felles at de tåler tempoet, og at de digger å kjenne på følelsen av å gjennomføre et godt stykke arbeid.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-09-2021

Medarbeidere søkes!
MJØSA FLYTTEBYRÅ AS
Vi søker engasjerte medarbeidere til vårt team! Vi trenger to nye sjåfører så snart som mulig. Arbeidet vil i hovedsak være transport og flytting for privatpersoner og næringsliv. Vi søker deg som er serviceinnstilt, positiv og som liker å ta i et tak. Arbeidsoppgaver Transport, flytting og logistikkOpererer over hele landet, men hovedsaklig i Innlandet Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Fleksibel og positiv ekstrahjelp til Synsam Kongsvinger
Region 1
VI SER DEG! Til vår Synsam butikk på Kongsvinger søker vi etter Salgs- og kunderådgiver som ekstrahjelp . Du må være interessert i salg, service og mote. Du er oppriktig glad i mennesker og kunder. Vi søker deg som elsker å yte den beste kunderservice til alle kunder. Du må være lærevillig og ha mulighet for å jobbe ekstra ved behov. Du må ville sette deg inn i bransjens beste produkter og alltid finner gode løsninger for kunden! Hvorfor skal du begynne å jobbe hos oss:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Trafikkdirigenter søkes til bedrift i stor vekst!
Ramudden AS
Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Liker du en fysisk jobb utendørs? For vår kunde i Vinterbro søker vi nå allsidige og fleksible mennesker med stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Dette er en bedrift i stor vekst, og for rett person finnes store utviklingsmuligheter. Her blir du en del i en bedrift med en stor tilhørighet og godt samarbeid. 
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-09-2021

Vaktmester med område/avdelingsansvar - 100 % stilling helår
Booktrysilonline As
bookTrysilonline/bto Service søker nå etter vaktmester i en fulltidsstilling med fast ansettelse. Vi ønsker en person som gjerne har erfaring fra samme bransje, eventuelt annen relevant erfaring. Gjerne med erfaring som snekker/bygningsarbeider. Dette er en variert stilling hvor arbeidsoppgavene varierer etter sommer og vintersesongen. Selskapet har på sommeren flere mindre snekkeroppdrag i tillegg til ordinære vaktmesteroppdrag. Ansvarsoppgaver: Vedlikehold og vaktmesteroppdrag på våre hytter og leiligheter Snømåking/plenklipping
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Deltid Elkjøp Vikingskipet
Elkjøp Vikingskipet
Super-deltider søkes. Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, for du er både løsningsorientert og opptatt av resultater. Du elsker å nå målene dine og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv lærevillig, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021

Medarbeider heltid/deltid
Burger King Norge
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : I alle våre søknadsprosesser vil vi som arbeidsgiver i hovedsak kommunisere med søkere til ledige stillinger på E-post. Skulle du motta en SMS med en lenke hvor du blir bedt om å oppgi Bank-id, er den ikke fra oss. Flere organisasjoner blir i dag utsatt fra det som kalles «phising». Vi vet at en ansatt som trives skaper gode gjesteopplevelser.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Fastlege - fastlønnet
Ringsaker kommune Helse- og omsorgsseksjonen
Org.nr.: Stillingsident: 694546976 Presentasjon av stillingen : Vil du være med å fornye og videreutvikle legesenteret. Senteret er velutstyrt og godt organisert, bestående av fire fastlegehjemler. Lokalene er nylig pusset opp og utvidet. Hjelpepersonellet er stabilt og har høy kompetanse. Journalsystemet er CGM. Senteret er samlokalisert med helsestasjon og Nes fysioterapi.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 17-08-2021