Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Dekkomlegger
Jobzone Kongsvinger
Det nærmer seg dekkskifte og våre kunder trenger hjelp. Vi søker etter nye medarbeidere. Arbeidsoppgaver DekkomleggingDekkserviceAvbalanseringLagerhåndteringOrdrebehandling Kvalifikasjoner Erfaring og interesse for faget Personlige egenskaper ArbeidssomPositivSamarbeidsvilligEffektiv Språkkunnskaper Norsk muntlig og skriftlig Vi tilbyr
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 24-03-2023

Er du på utkikk etter en spennende og variert deltidsjobb?
Circle K Detaljist AS
Job Description Kjære fremtidige kollega, La oss si det først som sist. Circle K er slett ikke jobben for alle, men den passer for mange. Og de menneskene elsker å jobbe her! I tiden som medarbeider har vi sett kollegaer komme og gå. De som velger å kaste inn håndkleet sier ofte at jobben var for kompleks, at arbeidslista var for lang. De som står løpet ut har til felles at de tåler tempoet, og at de digger å kjenne på følelsen av å gjennomføre et godt stykke arbeid. Det vi trenger nå, er en ålreit kollega og lagspiller som:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Automasjonsansvarlig ved Norfolier GreenTec AS avd Folldal
Norfolier GreenTec AS
Norfolier GreenTec AS, avd Folldal Gjenvinning, er Nordens største plastfolie gjenvinner. Vår gjenvinningsfabrikk er lokalisert i Folldal i Innlandet. Vi ligger dermed sentralt til for å ta imot plast fra hele landet fra Nordkapp til Lindesnes. Vi arbeider tett med myndighetene, Grønt Punkt Norge AS og våre kunder for å gjennomføre en miljøvennlig materialgjenvinning av våre produkter.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Vi søker Lager- og logistikkmedarbeider
Orkla Foods Norway
Til Orkla Foods Norge AS avdeling Elverum søker vi en pålitelig og lærevillig lagermedarbeider. Som lagermedarbeider vil du jobbe med dyktige kollegaer og være med å levere og utvikle våre høyt verdsatte produkter. Orkla Foods Norge, avdeling Elverum produserer Toro Ferske Ferdigretter og Nora Syltetøy, samt lagrer og ekspederer en mengde andre Orkla varer. Vi er 60 ansatte og holder til på Grundsetmoen i Elverum. Ansvar og typiske hovedarbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Renholder
Ringsaker kirkelige fellesråd
Ledig stilling som tilkallingsvikar renhold Det er ledig stilling som tilkallingsvikar renhold i Ringsaker kirkelige fellesråd. Vi har 10 kirker og 10 gravplasser.  Arbeidsoppgaver:Renhold i kirker, kirkestuer og kontorlokaler, arbeid vil i hovedsak være i Brumunddal/Veldre sokn, Furnes sokn og kirkekontoret i Brumunddal. Arbeidet utføres både på hverdager og helg. Arbeid vil i hovedsak være i fast renholders fravær og i perioder med mye utleie og arrangementer i kirker og kirkestuer.Opplæring blir gitt.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Mapei søker: midlertidige medarbeidere
Mapei AS
Våre team for produksjon og distribusjon jobber med LEAN Manufacturing som metodikk, i en hverdag preget av lagarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring. Sammen utvikler, produserer og leverer vi noen av bransjens beste løsninger til bygg og anlegg. Et betydelig høyere aktivitetsnivå i perioden fra april til august gjør at vi omsetter omtrent det dobbelte av det vi gjør i vinterhalvåret. Derfor har vi et stort behov for å styrke vår organisasjon med midlertidig ansatte i denne perioden.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Vi søker flere produksjonsmedarbeidere!
Randstad AS
Vår samarbeidspartner i Rudshøgda trenger flere dyktige medarbeidere for å optimalisere og forsikre matleveransen til det norske folk. Er du lærevillig og klar for nye utfordringer kan dette være noe for deg! Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 17-04-2023

Lege i spesialisering innen fødselshjelp - og kvinnesykdommer, fast stilling
Gynekologisk avdeling, Elverum, Sykehuset Innlandet HF
Avdelingen har 6 leger i spesialisering og 6 overleger med tilhørende vaktordninger. Vi har ca 900 fødsler i året med oppfølging av normale og risikosvangerskap. Avdelingen utreder og behandler de fleste gynekologiske problemstillinger inkludert cytostatika og palliativ behandling av kreftpasienter. Vi opererer både i Elverum og Hamar. 1 dag i uken har vi robotkirurgi for gynekologiske problemstillinger.Gynekologisk avdeling har følgende stilling ledig:Lege i spesialisering 100% fast stilling innen fødselshjelp- og kvinnesykdommer. Ledig f.o.m. 01.05.2023.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 15-04-2023

Sommervikarer LIS - akutt og psykose  
Avdeling for akuttpsykiatri og psykosebehandling, Sykehuset Innlandet HF
Avdeling for akuttpsykiatri og psykosebehandling Sanderud har ansvaret for øyeblikkelig hjelp tilbud og øvrige innleggelser på tvang etter Lov om psykisk helsevern i Hedmark. Avdelingen har også tilbud om behandling til pasienter med psykoselidelser, herunder også tilbud om tidlig intervensjon ved psykose.Vi tilsetter forløpende vikarer av ulik varighet. Vi ønsker oss deg med interesse for psykiatri. Du er velkommen til å søke om du er medisinstudent med lisens, lege uten turnustjeneste, allmennlege eller LIS 2-3
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 03-04-2023

Psykolog tilknyttet kriminalomsorgen
Distriktspsykiatrisk senter Elverum-HamarSykehuset Innlandet HF
Vil du være med å forme en nyopprettet stilling tilknyttet kriminalomsorgen? Helseforetaket skal etablere områdefunksjoner innen psykisk helsevern og TSB for innsatte. Dette skal sikre faste stedlige tjenester til faste tider innenfor begge fagområder i alle fengsler. Dette er et samarbeid mellom kommunene Hamar og Stange, Sykehuset Innlandet, ved DPS Elverum-Hamar og Kriminalomsorgen. I denne stillingen er det aktuelt med stedlige tjenester i Hamar og Ilseng fengsel.   Stedlig spesialisthelsetjeneste skal bidra til at innsatte får helsehjelp på rett nivå.  
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023