Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Lyst til å kjøre hjulgraver RV3/25 i Hedmark? Turnus 14-14 for VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
VEKSTHUSET REKRUTTERING AS
Lyst til å kjøre hjulgraver RV3/25 i Hedmark? Turnus 14-14 Vi søker nå gravemaskinfører til utbyggingen av RV3/25 i Løten/Elverum i Hedmark. Turnus 14-14. Du har solid erfaring med gravemaskinkjøring på anlegg og kan å håndtere hjulgraver. Videre har du yrkesstolthet og er vant med strenge krav til egenkontroll på maskin og utstyr, samt høyt fokus på HMS. Du er fleksibel og ønsker å jobbe mye. Oppstart er snarest og prosjektet ferdigstilles i 2020.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Erfaren prosjektleder søkes til farmasøytisk selskap i vekst for CURIDA AS
CURIDA AS
Erfaren prosjektleder søkes til farmasøytisk selskap i vekst Til å lede implementering av nye kundekontrakter søker vi nå en erfaren prosjektleder, som ønsker å være med på reisen til et selskap i vekst. Er du relasjons- og resultatorientert, strukturert og tar ansvar er du kanskje vår nye prosjektleder. Hovedansvarsområde: Ansvarlig for prosjektgjennomføring fra start til mål.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Vi søker krative og løsningsorienterte platearbeidere og maskinoperatører for GUNNAR HIPPE EIENDOM AS
GUNNAR HIPPE EIENDOM AS
Vi søker krative og løsningsorienterte platearbeidere og maskinoperatører Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: ¿ Fagbrev innen platearbeiderfaget, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette ¿ God tegningsforståelse ¿ Lærevillig, pliktoppfyllende og ryddig ¿ Fleksibel og løsningsorientert ¿ Evner å jobbe selvstendig, men også i team ¿ Pålitelig og setter din stolthet i å løse dagens gjøremål med stor nøyaktighet ¿ Behersker norsk muntlig og skriftlig Vi tilbyr: ¿ Velordnede arbeidsforhold og god opplæring ¿ Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver ¿ Konkurransedyktige betingelser, f
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Datavarehusutvikler for Norsk Tipping AS
Norsk Tipping AS
Datavarehusutvikler Norsk Tipping er inne i en spennende periode med fokus på økt kundeinnsikt gjennom selvbetjent BI og analyse, personalisering, prediksjon og overgang til logisk og right time datavarehus. Vi ønsker å kjenne kundene vår så godt at vi kan tilby riktige løsninger og gode opplevelser. Med en av Norges største kundedatabaser har vi gode forutsetninger for å lykkes. Team Data er en viktig bidragsyter til at dette arbeidet er datadrevet.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Montebellosenteret søker kokk i 50-70 % for Montebello-senteret
Montebello-senteret
Montebellosenteret søker kokk i 50-70 % Vi søker kokk som ønsker å ivareta og bidra i videreutviklingen av Montebellosenterets gode kjøkken. Kursdeltagernes helhetsopplevelse skapes også gjennom god og riktig mat. Montebellosenterets kjøkken baserer seg på de norske kostrådene og har fokus på sunn og hjemmelaget mat. Kvalitet står sentralt i alle ledd - fra planlegging, internkontroll og ernæringsfokus til servering og presentasjon. Som en relativt liten bedrift må alle ansatte strebe etter å se helhet og bidra til smidige løsninger.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Ekstrahjelp Elkjøp Vikingskipet for ELKJØP VIKINGSKIPET
ELKJØP VIKINGSKIPET
Ekstrahjelp Elkjøp Vikingskipet Vi søker ekstrahjelp til vår avdeling som er fleksibel til å arbeide kvelder og lørdager. Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Sykepleier for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Sykepleier Org. nr: 974631776 Stillingsident: 4120361773 Presentasjon av stillingen: Divisjon Kongsvinger er lokalsykehus for innbyggerne i Kongsvinger, Eidskog, Grue, Sør- og Nord Odal samt Nes kommune i Akershus. Sykehuset har akutt-tilbud og elektiv virksomhet innen indremedisin, kirurgi og ortopedi, føde-/gyn, revmatologi (spesialisert rehabilitering), øye, ØNH og barnepoliklinikk. Fra 01.02.19 ble divisjonen virksomhetsoverdratt til Akershus Universitetssykehus. Søvnenheten utreder og behandler pasienter som har pusteforstyrrelser under søvn (søvnapné).
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vi leter etter deg som er helt rå på salg og service samt brenner for egen salgsutvikling. for POLARN O PYRET NORGE AS
POLARN O PYRET NORGE AS
Vi leter etter deg som er helt rå på salg og service samt brenner for egen salgsutvikling. Vi leter etter deg som er helt rå på salg og service samt brenner for egen salgsutvikling. Vi trenger en dyktig superselger til vårt team på Hamar og søker nå etter en person som kan jobbe ca. 30%. Arbeidsoppgaver Salg og rådgivning til våre kunder og levere bransjens beste service. Salgstrening, sørge for at du er i kontinuerlig utvikling ved tett oppfølging av egne mål og resultater. Varepåfylling, varemottak, vareplassering og kampanjegjennomføring samt kassehåndtering.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Styrer/Daglig leder i Eidskog Naturbarnehage for EIDSKOG NATURBARNEHAGE SA
EIDSKOG NATURBARNEHAGE SA
Styrer/Daglig leder i Eidskog Naturbarnehage Vi søker en engasjert og dyktig styrer i 100% fast stilling. Tiltredelse snarest. Styrer har ansvar for den daglige driften, herunder økonomi, personal-, administrativ- og faglig ledelse. Som styrer skal du koordinere, lede, motivere og være den samlende kraften i barnehagen. Styrer har videre et samarbeid med styret og Private Barnehagers Landsforbund (PBL) som vi bruker til regnskap og lønn.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Tynset kommune søker selvstendig og serviceinnstilt vaktmester for TYNSET KOMMUNE BARNEHAGEADMINISTRASJ
TYNSET KOMMUNE BARNEHAGEADMINISTRASJ
Tynset kommune søker selvstendig og serviceinnstilt vaktmester Kort om stillingen Tynset kommune, tekniske tjenester, har ledig 100 % fast stilling som vaktmester fra 01.11.2019. Arbeidssted er Tynset. Arbeidsoppgaver Hovedarbeidsoppgavene vil være vedlikehold og drift av kommunens bygninger med tekniske anlegg og utomhusanlegg. Vaktmester kan også bli pålagt andre arbeidsoppgaver. Vedkommende bør være praktisk anlagt og kunne løse små og store oppgaver på en rasjonell måte. Krav til stillingen Fagbrev og/eller relevant praksis innen byggtekniske fag vil bli vektlagt.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019