Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker tømrere og sanerere i området Hamar, Lillehammer, Gjøvik og Kongsvinger
BEST Totalentreprenør as
På grunn av økt vekst, søker vi tømrere og sanerere til vår region Innlandet. Våre kunder er for det meste forsikringsselskaper og offentlige etater. Stillingen krever fagbrev som snekker/tømrer, evt. kan dette kompenseres med lang erfaring og at du er villig til å ta et fagbrev innen det første arbeidsåret hos oss. Stillingen krever at du har førerkort klasse B. Du må være løsningsorientert, jobbe strukturert og være god til å kommunisere med ansatte og kunder. Du må kunne kommunisere på skandinavisk.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Hamar Ortopediske AS søker to nye medarbeidere.
Hamar Ortopediske AS
Vi søker en ortopeditekniker i 100% stilling, med bakgrunn fra proteser og ortoser.Vi søker en ortopeditekniker i 100% stilling, med bakgrunn innen fremstilling av ortopediske hjelpemidler til fot.Ortopediteknikere med bakgrunn fra andre fagområder eller personer med relevant erfaring er også velkomne til å søke.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Sykepleier Korttids-/KAD avdeling
Roverudhjemmet
Vil du  være med  å utvikle tjenestene i Helse og mestring?Målet er at innbyggerne skal kunne ivareta sin egen helse, få muligheten til å leve og bo selvstendig og ha en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre. Ved hjelp av innovasjon, digitalisering og velferds teknologi vil kommunens medarbeidere involvere brukerne i å nå sine mål. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Undervisningsstilling  
Vennersberg skole
Hver eneste dag gjør våre lærere i skolen en innsats for å hjelpe våre barn å nå sine drømmer og mål. Vi trenger enda flere som kan bidra til at alle barn og unge får brukt sitt fulle potensial og blitt den beste utgaven av seg selv. Er du en av dem?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Vi søker sykepleier som ønsker å jobbe natt!
Stange helse- og omsorgssenter avd. 2, Stange kommune
Stange helse- og omsorgssenter er en av Stange kommunes største virksomheter med totalt 104 institusjonsplasser og 10 heldøgns bemannede omsorgsboliger. Helse- og omsorgssenteret har fem avdelinger fordelt på somatiske langtidsplasser og skjermede plasser for personer med demens. De fem avdelingene på huset samarbeidet tett på natt, selv om hver og en har sin moder-avdeling. Alle nattvaktene er bygd inn i en stor nattvakts turnus, som gjør det enklere å lage et godt vaktkodemønster, innfri den enkeltes ønsker og det er oversiktlig å se hvem som er på jobb på din vakt. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

KIWI Stavsjø søker etter butikkmedarbeider deltid 32 %, hovedsakelig kveld og helg
KIWI Stavsjø
Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og «stå-på-vilje»? Da må du lese videre.  Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Miljøarbeider/Helsefagarbeider, 4 x 90 % fast dag
Tjenesten for funksjonshemmede, Hamar kommune
Tjenesten for funksjonshemmede består av bofellesskap som er organisert som selvstyrte arbeidslag. Noen av våre fokusområder er å gi våre brukere en meningsfylt hverdag, bidra til god brukermedvirkning og hele tiden utvikle den faglige kvaliteten på våre tjenester.  På grunn av teamets sammensetning oppfordres menn til å søke. Det er langvakter på 12,5t, 87-90% og fagdag hver 6. uke.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Vernepleier 100 % fast
Tjenesten for funksjonshemmede, Hamar kommune
Tjenesten for funksjonshemmede består av bofellesskap som er organisert som selvstyrte arbeidslag. Noen av våre fokusområder er å gi våre brukere en meningsfylt hverdag, bidra til god brukermedvirkning og hele tiden utvikle den faglige kvaliteten på våre tjenester. Ledig fra 01.11.22.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Vernepleier/sykepleier/miljøterapeut,  2 x 90 % fast dag
Tjenesten for funksjonshemmede, Hamar kommune
Tjenesten for funksjonshemmede består av bofellesskap som er organisert som selvstyrte arbeidslag. Noen av våre fokusområder er å gi våre brukere en meningsfylt hverdag, bidra til god brukermedvirkning og hele tiden utvikle den faglige kvaliteten på våre tjenester. På grunn av teamets sammensetning oppfordres menn til å søke.  Det er langvakter på 12,5 t og fagdag hver 6. uke. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Vernepleier/ergoterapeut med videreutdanningi psykisk helse, 100 % fast stilling
Tjenesten for funksjonshemmede, Hamar kommune
Ved Hamar Arbeid og Aktivitet, Olsrud, har vi ledig en 100% fast stilling for vernepleier/ergoterapeut med videreutdanning innenfor psykisk helse.  Vi søker etter deg som er engasjert og godt kvalifisert, og som blant annet har gode faglige kunnskaper om psykisk helse, utviklingshemming, målrettet miljøarbeid og epilepsi.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022