Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Rådgivende ingeniør innen VVS for Veksthuset Rekruttering AS
Veksthuset Rekruttering AS
Rådgivende ingeniør innen VVS Vår kunde er et tverrfaglig, uavhengig, rådgivende ingeniørkontor.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Vi søker digital markedsfører for Eidsiva Marked AS
Eidsiva Marked AS
Vi søker digital markedsfører ArbeidsoppgaverTrigges du av nye trender innen digitalt salg?  Eidsiva Marked trenger et engasjert og analytisk hode, som ønsker et spennende ansvar hos et av Innlandets største merkenavn. Du blir en del av et kreativt og energisk team med god lagånd og godt humør. Som digital markedsfører får du ansvaret for alle digitale kundereiser og konverteringer inn på våre websider. Dette innebærer å knytte til seg nye partnere og følge kanalen fra implementering og inn i løpende drift med rapportering.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Sykepleier for Gynekologisk poliklinikk, Elverum-Hamar
Gynekologisk poliklinikk, Elverum-Hamar
Sykepleier I Gynekologisk poliklinikk Elverum-Hamar er det ledig stilling for sykepleier i 100% stilling fra 1.5.2019.Gynekologisk poliklinikk Elverum-Hamar har ca 11-12 000 konsultasjoner i året, og vi gjennomfører utredning og behandling av gynekologiske og obstetriske sykdomstilstand. Vår jobb er å tilby kvalifisert spesialisthelsetjeneste.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Sykepleier 50% fast for Kirurgisk avdeling H3, Hamar
Kirurgisk avdeling H3, Hamar
Sykepleier 50% fast Urologisk avdeling på Hamar er hovedsenter for urologi i Innlandet. Kirurgisk avdeling H3 behandler hovedsaklig urologiske pasienter. I høytider og sommerferieperioder er avdelingen sammenslått med kar/thorax/mammae. Avdelingen er i perioder travel og stillingen kan være fysisk krevende. Avdelingen har følgende stilling ledig:Sykepleier 50% fast stilling. Ledig f.o.m.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sykepleier 75% vikariat for Kirurgisk sengepost H3 og kirurgisk dagpost, Hamar
Kirurgisk sengepost H3 og kirurgisk dagpost, Hamar
Sykepleier 75% vikariat Urologisk avdeling på Hamar er hovedsenter for urologi i Innlandet. Kirurgisk avdeling H3 behandler hovedsaklig urologiske pasienter. I høytider og sommerferieperioder er avdelingen sammenslått med kar/thorax/mammae. Avdelingen er i perioder travel og stillingen kan være fysisk krevende. Kirurgisk dagpost/gastrolab behandler dagkirurgiske pasienter, undersøkelser og inngrep innenfor kar, uro, plastikk, mamma og gastro. Avdelingen har gastrolab med coloscopi, gastroscopi og ERCP.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 09-02-2019

Mekaniker tunge kjøretøy for Norsk Scania AS Kongsvinger
Norsk Scania AS Kongsvinger
Mekaniker tunge kjøretøy Ønsker du å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler, busser, påbygg og hengerutstyr, har vi ledig stilling ved vårt verksted i Kongsvinger . Vi søker medarbeidere med god teknisk innsikt, som er utadvendte, kreative og løsningsorienterte.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

VENTILASJONSMONTØR/ BLIKKENSLAGER SØKES for Alvdal Blikkenslagerverksted AS
Alvdal Blikkenslagerverksted AS
VENTILASJONSMONTØR/ BLIKKENSLAGER SØKES KVALIFIKASJONER Erfaring og faglig kunnskap fra ventilasjon og blikkenslager-bransjenEffektivitet og nøyaktighetGod til å samarbeide og kommunisereSelvstendig, lojal og pliktoppfyllendeFørerkort klasse BBeherske norsk skriftlig og muntligVI TILBYR God oppfølging med fokus på egen utviklingVariert og spennende hverdagLønn og oppstart etter nærmere avtaleIntern og ekstern kursingEt godt og trygt arbeidsmiljøFOR MER INFORMASJON OM STILLING Ta kontakt med daglig leder Ivar Oddlien på telefon 996 30 791.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Engasjert senior utvikler for INNIT AS
INNIT AS
Engasjert senior utvikler Vi søker en utvikler med noen års erfaring som ønsker ansvar og har et brennende interesse for ny teknologi. Som senior utvikler hos oss vil du jobbe i et ungt og dynamisk miljø som setter kunden i fokus. Vi lever av å levere løsninger som gir oppdragsgiver reelle konkurransefortrinn.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Vi søker flink bilmekaniker med fagbrev for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Vi søker flink bilmekaniker med fagbrev Bilmekaniker søkes til jobb med feilsøking og mekanisk arbeid knyttet til verksted drift ArbeidsoppgaverReparasjoner Service Pkk Feilsøking ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerDu må ha fagbrev Du må ha utført pkk Jo lenger erfaring du har som bilmekaniker jo bedre Du må ha erfaring med elektronikk og understell Du må ha erfaring med diagnoseverktøy Du må ha førerkort Du må kunne snakke enten skandinavisk eller engelsk Erfaring med Mitsubishi eller Opel Du må like å ha kundekontakt Personlige egenskaperSelvstendig Serviceinnstilt Proaktiv Nøyakt
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Bilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Hedmark for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker med fagbrev søkes til jobb i Hedmark ArbeidsoppgaverService og vedlikehold av bil ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerDu må være faglig dyktig og ha fagbrev Du må ha relevant erfaring og interesse for bil Du må ha førerkort for bil Du må beherske norsk språk skriftlig og muntlig Personlige egenskaperLike å snakke med mennesker Løsningsorientert Kunne jobbe selvstendig og i team Forstår viktigheten av faglig dyktighet og kvalitet i ditt arbeid Liker å jobbe systematisk og effektivt Har vilje til å stå på for kundens besteFor å søke på stillingen må du klikke på den røde k
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019