Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du erfaring med reiseregninger i forbindelse med lønnsarbeid og vil jobbe med oss på Norges beste arbeidsplass?
Sopra Steria - Oslo
Er du nøyaktig, og har en god ordenssans? Ønsker du en arbeidshverdag på toppen av Posthuset hvor du får jobbe med en engasjert og trivelig gjeng? Da kan denne jobben være noe for deg! I forbindelse med at en av våre gode kollegaer skal ut i permisjon ser vi etter en ny medarbeider til lønningsteamet vårt. Oppstart vil være i mai 2023 med varighet til og med oktober 2023. Arbeidssted er på Posthuset i Oslo sentrum.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Vi søker engasjert regnskapsmedarbeider med gode kommunikasjonsevner
Jobzone Oslo
På vegne av en av vår kunde i en spennende vekstfase søker vi nå en regnskapsmedarbeider. Du vil få ansvar for rådgivning og leveranse til egne kunder med fokus på å bistå kunder i roller som regnskapsansvarlig og økonomisjef. De har et støttende arbeidsmiljø hvor kollegaer samarbeider tett for å oppnå felles mål. Arbeidsoppgaver Rapportering, økonomisk rådgivning, controlling og årsoppgjørDelta i kundemøterMulighet for uteoppdrag hos kunder Hvem er du
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

DNT Oslo og Omegn søker medarbeider til Infosenter og Tursenter
Den Norske Turistforening
Arbeidsgiver: DNT Oslo og Omegn Stillingstittel: Turveileder Infosenter og Tursenter Frist: 01.04.2023 Stillingsprosent: 100% Ansettelsesform: 5måneders vikariat, med mulighet for forlengelse
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-04-2023

Market Ethics Manager - Nordic Marketing Company
AstraZeneca Norway
AstraZeneca er et av Norges ledende legemiddelfirmaer der forskning står i sentrum. Vår omfattende satsing på forskning og utvikling gir selskapet en spennende pipeline, og vi står nå overfor flere store lanseringer. Som en del av AstraZeneca har Nordic Marketing Company (Nordic) rundt 450 ansatte fordelt på fem land og har kontorer i Stockholm, København, Helsinki og Oslo.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Vi søker visual merhandiser til vårt team på Lindex Tveita
Lindex AS
Er du veldig interessert i mote og salg, og ønsker å gi kunden en best mulig opplevelse? Vil du være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Din rolle i vårt team Som Visual Merchandiser er du den visuelle eksperten i teamet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Swedbank Pay søker dyktige backend-utviklere
Swedbank Pay
Vi tilbyr enkle og gode betalingsløsninger til alle - både enkeltpersoner og bedrifter. Nå trenger vi flere dyktige folk. Folk som liker utfordringer, tar ansvar og liker å være med å bestemme hvordan betalingsløsningene skal se ut i fremtiden. Hvem er vi?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 15-04-2023

Are you ready to work with user validation in teams developing quality product experiences?
reMarkable
Are you ready to work with user validation in teams developing quality product experiences? reMarkable is a Norwegian tech company on a mission to help people think better in a distracted world. We recently confirmed our status as Norway’s latest unicorn, with over 300 employees in Oslo and a million devices sold worldwide. In what feels like no time, we've gone from a small startup finding its way to being one of the fastest-growing companies in Europe.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Trygg og positiv assistent søkes til familie med 14 år gammel gamingglad gutt.
AssisterMeg AS
 Arbeidsgiver: Assister meg BPAStillingstittel: Brukerstyrt Personlig AssistentFrist:? .2023Ansettelsesform: FastJeg er en gutt med stort engasjement, som trenger bistand og støtte i hverdagen. Jeg er sosial ognysgjerrig på hva verden har å by på, men det må skje på mine premisser. Fritiden brukes for det meste på gaming, VR, TikTok, Youtube, anime og serier/filmer. Samtidig liker jeg å være sosial med andre (feks. lek i gata, butikktur, badetur, aking, skøyter osv.).
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 20-04-2023

Senior Financial Controller
Heimstaden
Are you a proactive solution finder with background from financial controlling and auditing? Do you enjoy working in a high paced environment where you get to influence and perfect processes? We are continuing to execute on the extensive expansion and growth ambitions, hence we make room for a knowledgeable Senior Financial Controller. The role is central in the development of the group reporting function where you will be a valuable contributor to ensure efficiency and quality in financial reporting and drive improvement projects.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 07-04-2023

Butikkselger 50% til Flügger Nordstrand
Flügger
Team, Time & Trust Brenner du for salg og rådgivning, og er du motivert av en allsidig arbeidsdag med spennende oppgaver? Da ser vi frem til å ønske deg velkommen til Flügger. Til butikken vår søker vi etter en engasjert butikkselger. Som butikkselger i Flügger blir du bli en del av et sterkt team der profesjonaliteten er på topp. Våre kunder kommer til oss for råd, veiledning og informasjon om våre produkter, og det er viktig at kunden alltid har en god opplevelse og blir inspirert når de besøker oss.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 07-04-2023