Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kjøreledere søkes til Schibsted Distribusjon!
StudentConsulting Norge
På vegne av vår kunde, Schibsted Distribusjon, er vi nå på utkikk etter deg som ønsker å jobbe som kjøreleder i en anerkjent bedrift med sterk vekst! Er du løsningsorientert og engasjert? Da kan dette være drømmejobben for deg! Vil du være med på en innovativ og fremtidsrettet reise, med mange spennende oppgaver? Da håper vi du leser videre!
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Field Sales Representative
essity
Essity is a leading global hygiene and health company dedicated to improving well-being through products and services, essentials for everyday life. The name Essity stems from the words essentials and necessities. Our sustainable business model creates value for people and nature. Sales are conducted in approximately 150 countries under the leading global brands TENA and Tork, and other strong brands, such as JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda and Zewa.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 09-03-2020

UIP Drift søker etter sjåfører/ombærere for bysykkelsesongen 2020 i Oslo
UIP Drift
Vi søker nå etter erfarne sjåfører til bysykkelsesongen 2020 I Oslo Bysykkel lever og ånder vi for å skape en best mulig brukeropplevelse for våre bysyklister. For at riktig mengde sykler skal være på rett sted til rett tid av døgnet trenger vi hjelp av ombærere på gata. Som vår ombærer har du en sentral rolle i Oslo Bysykkel, du sikrer tilgjengelighet av bysykler for våre kunder til enhver tid. Hver eneste dag møter vi på jobb med mål om å sikre tilgjengelige bysykler for våre medlemmer.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Trigges du av høy lønn, konkurranser og gode karrieremuligheter?
Sector Alarm
I Sector Alarm har vi som hovedoppgave å sikre menneskers hjem mot brann og innbrudd. Vi jobber opp mot kunder gjennom feltsalg, og som salgskonsulent hos oss vil du jobbe med spennende produkter og en svært kjent merkevare. Arbeidstiden er fra 15:00 til ca. 21:30 og passer perfekt for deg som ønsker fleksibilitet i hverdagen. Hos oss får du muligheten til å jobbe to til fem dager i uken, med svært gode lønnsbetingelser.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Vi søker dyktige sjåfør med klasse C/CE til sommerjobb i 2020
ASKO NORGE AS
Vi søker dyktige sjåfører med klasse C eller CE til sommerjobb i fra starten av juni til slutten av august Arbeidssted er Kalbaken. Vi kan tilby Gode lønnsbetingelser og forutsigbar arbeidstidGod opplæring Ønskede kvalifikasjoner: Klasse C eller CE og truckførersertifikat T1Nøyaktig, ryddig og serviceinnstiltErfaring med distribusjonskjøringGode norskkunnskaper, B1 Sentrale arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 20-03-2020

Would you like to lead and motivate a team of Subsea professionals?
DNV GL
Position: Manager Subsea Technology Reports to: Head of Department, Subsea and Asset Risk Management, Region Oil and Gas Norway Location: Høvik, Norway
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 08-03-2020

Vil du være med å skape fremtidens nettapotek?
Apotera
Vil du være med å skape fremtidens nettapotek? Da er dette noe for deg! Apotera søker nå en apoteker til Norges mest spennende farmasøytstilling. Du vil ha ansvar for apotekets fagkompetanse og være sterkt involvert i utviklingen av merkevaren. Som apoteker i Apotera vi du få muligheten til å jobbe med en helt ny merkevare med store ambisjoner og være med på å sette ditt fotavtrykk. Du vil få muligheten til å lære mye om e-handel, og jobbe med mange spennende mennesker. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

KOMPETANSE- OG SELL-OUT AMBASSADØR
Engelschiøn Marwell Hauge (EMH)
VI SØKER DEG SOM ELSKER SALG! Du vil være vår spydspiss ut mot både kunde og forbruker og du er ansvarlig for salg både inn til butikk og ut til forbruker. Du sikrer salgssuksess gjennom opplæring, trening og egne demo- og sell-out aktiviteter i butikk og sørger for at våre merker er top-of-mind og høyt prioritert hos kunden. Du motiverer og engasjerer og trives med å være ute i butikk og møte både kunde og forbruker. Stillingen er midlertid (varighet ca. 1 år) og med mulighet for fast ansettelse. HOVEDARBEIDSOPPGAVER
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 31-03-2020

Schouskjelleren Mikrobryggeri søker flere bryggere
Macondo AS
Schouskjelleren Mikrobryggeri ligger sentralt plassert nederst på Grunerløkka, Oslo. Flere av Norges mest kjente bryggere har startet karrieren hos oss. Vi har hatt en sterk utvikling de siste årene og i 2019 vant våre oppskrifter to av de mest prestisjefylte tenderene på Vinmonopolet. Ratebeer har kåret pubben vår, Schouskjelleren, til Norges beste brewpub.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Vil du være med å videreutvikle fremtidens digitale læringsløsninger?
Transform
Vi har stor etterspørsel og ønsker å berike teamet med en engasjert, fremtidsrettet og effektiv utvikler. Du vil jobbe med spennende digitale prosjekter i tverrfaglige team. Hvem er så du? Du behersker godt grunnleggende web teknologier som: JavaScriptCSSHTML Kanskje har du også jobbet med React eller Vue, eller Unity og C#. Har du i tillegg noe erfaring med back-end, primært med Node.js så er det en fordel.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020