Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Barsjef for MH DRIFT AS
MH DRIFT AS
Barsjef Tijuana søker ny dyktig barsjef til vår nye cocktailbar Du må like å skape en magisk hverdag for kollegaer og gjester. Du må ha stå på vilje, ta ansvar og behandle restauranten som din egen. Obs! Vi er kun på jakt etter medarbeidere med erfaring fra bartender-yrket.
Registrert : 19-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Servitør for MH DRIFT AS
MH DRIFT AS
Servitør Tijuana søker dyktige servitører til vårt flotte team. Du må like å skape en magisk hverdag for kollegaer og gjester. Du må ha stå på vilje, ta ansvar og behandle restauranten som din egen.
Registrert : 19-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Kokk for MH DRIFT AS
MH DRIFT AS
Kokk Tijuana søker dyktige kokker til vårt flotte team. Du må like å skape en magisk hverdag for kollegaer og gjester. Du må ha stå på vilje, ta ansvar og behandle restauranten som din egen. Obs! Vi er kun på jakt etter medarbeidere med erfaring fra kokkeyrket.
Registrert : 19-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Nodee Sky ønsker å utvide sitt team med en ny sushikokk for NODEE SKY AS
NODEE SKY AS
Nodee Sky ønsker å utvide sitt team med en ny sushikokk Nodee Sky søker en ny sushikokk med oppstart snarest mulig. Kvalifikasjoner: Du må ha minst 3 års tidligere erfaring som sushikokkDu har interesse for asiatisk matlagingDu må beherske et av de skandinaviske språkene, samt engelskDu er selvstendig og positivDu er ryddig, punktlig, fleksibel og stress-tolerantVi tilbyr: Konkurransedyktige betingelserEt godt arbeidsmiljøOpplæring og oppfølgingAktuelle kandidater vurderes forløpende. PAM Stillingsnummer: 0316-2019-03-545 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 19-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

"God start - barnets fremtid" Vi søker pedagoger som vil bidra til et barnehagemiljø hvor barns trivsel og utvikling er i fokus til enhver tid - Barnehager for Oslo kommune, Bydel Ullern
Oslo kommune, Bydel Ullern
"God start - barnets fremtid" Vi søker pedagoger som vil bidra til et barnehagemiljø hvor barns trivsel og utvikling er i fokus til enhver tid - Barnehager "GOD START - BARNETS FREMTID» Ullern-barnehagene har som mål å tilby barnehager med høy kvalitet, som gir positiv og langvaring innflytelse på barns trivsel, læring og utvikling. Som ansatt i Ullern-barnehagen vil du få gode muligheter til faglig og personlig utvikling.Barnehagene i Bydel Ullern har utarbeidet felles visjon og kvalitetsmål.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV for NAV
NAV
Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV NAV Bjerke er et utviklingsorientert NAV-kontor med omlag hundre medarbeidere. Vårt hovedoppdrag er å være med på å skape muligheter i det ordinære arbeidsmarkedet, i samarbeid med samfunnsbevisste bedrifter og med de av bydelens innbyggere som trenger denne typen jobbrettet støtte. Vi har fokus på innovasjon og reell brukermedvirkning i en stadig mer digital hverdag. NAV Bjerke har ledig to faste stillinger som jobbspesialist, med utgangspunkt i Supported Employment (SE) - metoden.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Seniorrådgiver til seksjon for strategi og plan for Avdeling for virksomhetsstyring og fellesfunksjoner
Avdeling for virksomhetsstyring og fellesfunksjoner
Seniorrådgiver til seksjon for strategi og plan Vil du være med på å videreutvikle arbeidet med risiko, sikkerhet og beredskap i Tolletaten? Er du motivert for å være en pådriver, koordinator og utvikler av system for kvalitetssikring av sikkerhetsstyring? Tolldirektoratet skal ansette en seniorrådgiver som skal være etatens superbruker og forvalter av CIM. Dette skal bidra til en tidsriktig og effektiv understøttelse av arbeidet med risikostyring, beredskapsplanlegging og krisehåndtering.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Salgskonsulent for Norges beste Callsenter for DRS AS
DRS AS
Salgskonsulent for Norges beste Callsenter Vi i Maskineriet jobber med flere av landets største og beste oppdragsgivere innen sine felt, og har nå en unik mulighet til deg som ønsker å utvikle deg som salgs- og kundekonsulent! Her vil du bli en del av et energisk, sosialt og herlig arbeidsmiljø, hvor du kan jobbe med forskjellig type salg og kundeoppfølging innen B2B, B2C, ny- og mersalg. Vi jobber primært med salg rettet mot eksisterende kunder, og har et stort utvalg av oppdragsgivere, som vil kunne gi deg en bred salgs- og arbeidserfaring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Kommunikasjonskonsulenter innen grafisk design - Konsulenttjenester for Oslo kommune, Utviklings- og kompetanseetaten
Oslo kommune, Utviklings- og kompetanseetaten
Kommunikasjonskonsulenter innen grafisk design - Konsulenttjenester Ønsker du å bidra i spennende design- og digitaliseringsprosjekter hos en av Norges største arbeidsgivere, er det nå du bør sikte deg inn på en jobb hos oss. Oslo kommune skal få en ny visuell identitet og vi i Konsulenttjenester trenger derfor engasjerte folk som ønsker å bidra til at kommunen får et helhetlig visuelt uttrykk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Ny karriere eller Selger fra før? Selg et spennende og etablert produkt i regi av TV 2 for Infonor AS
Infonor AS
Ny karriere eller Selger fra før?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019