Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Applikasjonsforvalter
Toptemp AS
Norsk Medisinaldepot AS (NMD) er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter. Vitusapotek er vår heleide apotekkjede, med over 300 store og små apotek spredt over hele Norge. Vi har også utviklet kjedekonseptet Ditt Apotek, som er et samarbeid for frittstående, privateide apotek. I dag er mer enn 70 enheter tilknyttet samarbeidet. Selskapet har ca. 2300 ansatte.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Vil du være med å levere lønnsadministrasjon til spennende bedrifter?
Amesto AccountHouse
Har du jobbet med lønn og HR noen år, men trenger nye utfordringer? Trigges du av å jobbe for en nyskapende arbeidsgiver som gir deg frihet? Har du i tillegg erfaringen med rådgiving og interesse av å lære deg nye fagsystemer -- ja da er Amesto AccountHouse stedet for deg. For nå trenger vi enda flere konsulenter til vår payroll-avdeling i Oslo.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Filmweb søker salgs- og markedskoordinator til 12 måneders vikariat
Filmweb AS
Vi er en engasjert gjeng med filminteresserte markedsførere, teknologer og innholdsprodusenter som jobber tett sammen. Målet vårt er å være det største og mest relevante stedet for kinogjengere, hjemmestreamere og filminteresserte på alle nivåer. Du må ikke være veldig filminteressert for å jobbe hos oss, men vi lover deg at du blir det!
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Er du Fortum sin nye engasjerte kunderådgiver?
StudentConsulting Group
Teamet hos Fortum Marked Privat er nå på utkikk etter dyktige og engasjerte kunderådgivere. Motiveres du av å skape gode kundeopplevelser? Da er det deg vi søker etter! Oppstart er 31. januar. Du vil fungere som kunderådgiver for Fortum Marked Privat, der du vil besvare innkommende henvendelser over telefon fra Fortums privatkunder. Dette er en stilling med høyt fokus på kundetilfredshet. Fortum søker deg som ønsker å skape glimrende kundeopplevelser og bidrar til gode resultater. Fortum tilbyr deg:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Har du erfaring fra kontor og ønsker en heltidsstilling hos Fortum?
StudentConsulting Group
Fortum er på jakt etter en ny kundeservicemedarbeider til deres onboarding/living team. Tar du eierskap til jobben din og trives med kundeservice og administrative oppgaver? Oppstart er 1. februar og varer til 30. april med mulighet for forlengelse Fortum tilbyr: En spennende jobb innen kundeservice i et stort og velkjent firmaSolid opplæring og arbeid i systemer med bratt læringskurveGodt arbeidsmiljø med dyktige kolleger Arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Er du en erfaren frontend-utvikler som ønsker å jobbe med samfunnskritiske løsninger?
Tolletaten
Vi ser etter en erfaren frontend-utvikler som kan være med på å løfte frontend-miljøet vårt. Avhengig av profil kan du jobbe fast som utvikler i et team eller være den som også holder i å sette retningen for fagmiljøet vårt. Vi er i ferd med å bygge flere nye nettløsninger og vi ser etter noen som er glad i React, JavaScript, designsystemer og brukersentrerte løsninger.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 14-02-2022

Vil du bli en del av toppfotballens lidenskap og fellskap?
Norsk Toppfotball
Ønsker du en variert og innholdsrik arbeidsdag med høyt tempo? Er du i tillegg analytisk og strukturert, med erfaring fra CRM og innsiktsarbeid? Norsk Toppfotball (NTF) har felles CRM-system for alle våre 32 medlemsklubber og vår egen organisasjon. NTF er en interesseorganisasjon for de øverste ligaene på herresiden; Eliteserien og OBOS-ligaen.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 04-02-2022

Vil du bidra til å gjenoppbygge verdier og realisere folks drømmer?
If Skadeforsikring (If)
Stillingstittelen er Skaderådgiver Næringseiendom. I virkeligheten bidrar du til å gjenoppbygge verdier og realisere folks drømmer. Vil du i tillegg jobbe variert og innenfor et felt hvor du aldri blir ferdig utlært? Da er dette jobben for deg! Vi trenger deg som ønsker å hjelpe våre kunder i en vanskelig situasjon og som har evnen til å holde hodet kaldt selv om det -- bokstavelig talt -- brenner rundt deg. Om rollen
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Vi søker initiativrik medarbeider til vår nettverk og driftsavdeling!
Circle K Norge AS
Vi ønsker å styrke vår tekniske avdeling med en ny medarbeider, derfor ser etter deg som har økonomisk og teknisk forståelse gjerne med analyse og prosjekterfaring. Arbeidsoppgavene er mange og varierte i en givende og hektisk arbeidshverdag. Du vil få hovedansvaret for vår viktigste avtale gjeldende pumpeservice og reparasjoner, videre vil du være ansvarlig for at vårt eiendelsregister(asset) er oppdatert med riktige data. Du vil også ha en viktig rolle i budsjettplanlegging og resultatoppfølging, og du må kunne bygge gode nettverk og relasjoner til våre leverandører.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 14-02-2022

Looking for a Tender Manager to join the Business Development team in Oslo!
YINSON PRODUCTION AS
We are looking for a highly motivated, structured and self-driven Tender Managerto join the Business Development team in Oslo. The Tender Manager will manage the tender process all the way through to contract award and will be an essential part of the future success of Yinson. It is preferable that the candidate has an engineering background and also seen as an advantage with at least 3-5 years' relevant work experience.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022