Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ekstra behov for arbeidskraft innen lager og logistikk!
Randstad
I lys av utviklingen rundt Covid-19 viuset, opplever flere av våre kunder at arbeidsstokken er redusert. Som følge av at ansatte er i karantere, sykmeldte, eller må være hjemme med barn grunnet stengte barnehager og skoler, har flere bedrifter stort behov for arbeidskraft. Vi opplever økt etterspørsel etter lagermedarbeiderer med truckførerbevis, til å dekke opp midlertidig behov hos flere av våre kunder i området rundt Kløfta. Vi ser etter deg som er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid, og det er en forutsetning at du kan stille på kort varsel.
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 08-05-2020

Vi søker nye kolleger til et 100% vikariat i 3 måneder
Freska Norway AS
Vi trenger nye renholdsmedarbeidere! Vi har nå fått et spennende oppdrag som varer i 3 måneder fremover, og er da jakt etter nye renholdsmedarbeidere som kan bidra i en 100% stilling i denne perioden, med mulighet for forlengelse. Arbeidssted vil være i Oslo, og det deles mellom dag og kveldsskift. Hvem ser vi etter?
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 08-05-2020

På vegne av GodtlevertGruppen søker vi CRM Specialist!
GODTLEVERTGRUPPEN AS
Som CRM Specialist for GodtlevertGruppen AS vil du være ansvarlig for kommunikasjon til eksisterende kunder hos Godtlevert, Adams Matkasse og Linas Matkasse. Du vil jobbe tett sammen med dyktige mennesker innen digital markedsføring, kundereiser, brukeropplevelser, analyse og branding. Stillingen er i høy grad operativ med et fokus på å effektivisere måten de kommuniserer på og engasjere sine kunder. Dette er en mulighet til å få jobbe og utvikle deg i et dynamisk miljø, med stor takhøyde og korte beslutningsprosesser, i en bransje under stadig utvikling!
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 07-05-2020

Er du hjelpepleier og ønsker et spennende oppdrag denne sommeren 2020?
Centric Care
Centric Care har lang tradisjon med å skaffe meningsfulle og økonomisk innbringende oppdrag til hjelpepleier innen sykehjem og hjemmetjeneste i Norge. Erfaringsmessig trives ansatte godt hos oss hvor de får tett og god oppfølging, og hvor vi sørger for at de får gode arbeids- og lønnsforhold ute hos våre oppdragsgivere. V får stadig forespørsler fra kommuner i Vestlandet hvor man søker dyktige hjelpepleiere til spennende oppdrag. Er du glad i flott natur og ønsker å jobbe sammen med trivelige og rause medarbeidere, er Vestlandet stedet for deg. Vi tilbyr
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 08-05-2020

Økologisk Norge søker Kommunikasjonsmedarbeider på deltid
Academic Work
Har du lyst til å være en stemme innen økologisk mat, miljø og helse? Har du i tillegg erfaring med kommunikasjonsarbeid og trives i en fleksibel hverdag? Da kan dette være stillingen for deg!
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 08-05-2020

Vi ser etter deg som er analytisk, fremoverlent og nysgjerrig!
Centric Finance Professionals AS
Vi har stadig behov for Business controllere, og nettopp derfor bør du søke hos Centric Finance! Med vår spesialitet innen økonomistillinger er vi en foretrukket leverandør for flere selskaper, som gir deg gode muligheter til å skaffe deg den neste drømmejobben!
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 08-05-2020

Software Engineering Manager
Yara International ASA
Yara is a global company operating in more than 160 countries and employing more than 17,000 individuals -- all working hard to fulfill our mission of responsibly feeding the world and protecting the planet. Being the world's leading crop nutrition company, Yara is also the world's largest producer of ammonia, nitrates and NPKs. Our Production segment, with 26 productions sites globally, is thus an integral building block for delivering on our mission. We are now elevating our focus on digital solutions to help us achieve this ambition.
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 19-04-2020

Klar for nye muligheter?
Toptemp AS, avd. Office & Finance
Er du åpen for korte, men lærerike engasjement som kanskje vil resultere i drømmestillingen på sikt? Er du fleksibel, og kunne tenke deg å jobbe innenfor kundeservice, administrasjon, kontor, resepsjon, markedsføring, økonomi eller finans?YES! Som musikk i våre ører!Det viktigste for oss er ikke at du vet nøyaktig hva du ønsker å jobbe med, men at du har sekken full av pågangsmot, iver og glede, samt en indre drive som motiverer deg til å stille på jobb hver dag - med et smil om munnen.
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 07-05-2020

Application Delivery Engineer
Statkraft Markets and IT
Application Delivery Engineering i Statkraft er et team som innehar kompetanse på tvers av ulike plattformer, skytjenester, IT infrastruktur, automasjon, integrasjon mm. Vi bidrar som applikasjonsarkitekter for å bygge nye forretningsapplikasjoner/-tjenester for å dekke behov som kommer fra forretningssiden i Statkraft. Dette inkluderer applikasjoner som er utviklet av våre utviklere i Statkraft eller av eksterne leverandører. Vi har ansvar for videre teknisk forvaltning i alle trinn av forretningsapplikasjonenes livssyklus.
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 13-04-2020

Miljøarbeider / barne- og ungdomsarbeider
Nordvoll skole
Org. nr: - Stillingsident: 4216665741 Presentasjon av stillingen: Nordvoll skole er en byomfattende spesialskole for elever innenfor autismespekteret. Skolen har fra høsten 66 elever på 1.- 13. trinn og ca 130 ansatte. Skolen har også et utadrettet kompetanseteam som veileder lærere i Osloskolen, samt Senter for Tidlig Intervensjon (STI) som veileder i barnehager i Oslo. Skolens visjon er "for et selvstendig og meningsfullt liv". På Nordvoll skole jobber vi for høy kvalitet i undervisningen med utgangspunkt i at elever lærer ved å mestre.
Registrert : 28-03-2020 Søknadsfrist : 13-04-2020