Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Servitører (heltid og deltid) for Døgnvill Burger
Døgnvill Burger
Servitører (heltid og deltid) Vi leter etter engasjerte og imøtekommende servitører til Døgnvill Tjuvholmen.Til Døgnvill Tjuvholmen søker vi nå servitører til sommersesongen (april-september) som er smilende, rutinerte og imøtekommende lagspillere.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019

Fastlege til kommune i Trøndelag for Legepartner AS
Legepartner AS
Fastlege til kommune i Trøndelag For kunde i Trøndelag har Legepartner et ledig vikariat som fastlege fra 01.03.19 - 31.03.19, med mulighet til forlengelse. Legekontoret bemannes av seks fastleger og annet helsepersonell. Nåværende listelengde er ca 1000 pasienter. Kommunen har nær tilgang til fjell, sjø og skog og det er gode muligheter for et allsidig friluftsliv. Vi søker en lege som innehar egenskaper som fleksibilitet, selvstendighet, gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Som en del av Legepartner skal du kun konsentrere deg om å gjøre en god jobb når du er på plass.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 14-02-2019

Scaffolders for BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AS
BARONA HUMAN RESOURCE SERVICES AS
Scaffolders We are now putting together several teams of scaffolders to join several upcoming projects in Oslo and Drammen. You will be working for both large and smaller companies in the scaffolding business.Work tasks for ScaffoldersYou will be joining a skilled team of scaffolders. The job consists of assembling, and dismantling scaffolding in accordance with technical drawings. It is also you job to make that health and safety regulations are maintained on the work site.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Virke søker salgscoach digitale tjenester for Virke
Virke
Virke søker salgscoach digitale tjenester Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringene. Vi har over 21 000 virksomheter og organisasjoner som medlemmer. Virke er en ledende arbeidsgiver- og interesseorganisasjon som påvirker rammebetingelsene norske virksomheter skal arbeide under i fremtiden. Virke er i stadig vekst, og er en pådriver for et samfunn der nyskaping og omstilling er viktigere enn å bevare gårsdagens strukturer.Virke har utviklet flere digitale HR- og arbeidsgivertjenester, bl.a. Arbeidsgiverguiden og digitale håndbøker (personal-og HMS).
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Vi søker ny selger til Byporten! for Teknikmagasinet
Teknikmagasinet
Vi søker ny selger til Byporten!  Vi leter etter en selger til å arbeide ekstra hjelp til vår butikk i Olso Byporten. Som selger på Teknikmagasinet møter du massevis av kunder hver dag som skal behandles med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil. Butikkene våre er fulle av spennende produkter og all salg skjer over disk.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Organisasjonsutvikler - Origo Folk for Oslo kommune, Byrådsavdeling for Finans
Oslo kommune, Byrådsavdeling for Finans
Organisasjonsutvikler - Origo Folk Oslo kommune ønsker å levere tjenestene innbyggerne trenger, slik de ønsker det, når de trenger det. Da trenger vi å være smarte. Vi skal benytte den kunnskapen kommunen har om innbyggerne til å aktivt tilby tjenester, i stedet for å vente til folk ber om det de har krav på. Innbyggere skal ikke måtte oppgi samme informasjon mer enn en gang.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Anleggsleder for Consto Øst
Consto Øst
Anleggsleder Er du en anleggsleder med ambisjoner?Consto Øst er i sterk vekst, og ønsker å forsterke laget med en engasjert og dyktig anleggsleder.HOVEDFUNKSJON OG ARBEIDSOPPGAVERGjennomføringsansvar for produksjon i samsvar med fremdriftsplan i prosjekteneHMS og KS ansvar i samsvar med bedriftens system i prosjekteteneProduksjonsplanlegging og fremdriftsplanerFølge opp leverandør/ue i prosjekteteneLeder for Consto ansatte i prosjektetene Bidra til at prosjektetene til enhver tid har riktige ressurser slik at målsetningene i prosjektene blir oppnådd Bidra i prosjektkalkyler og i forhandlinger
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Researchers/Rekrutterere for Adicio Fm AS
Adicio Fm AS
Researchers/Rekrutterere Ønsker du en karriere innen Rekruttering? Vi søker Reseacher!Brenner du for rekruttering?Vi i Adicio søker Researcher som tilskudd til vår HR-avdeling i Oslo. Dette er en nyopprettet stilling, og du vil dermed få stor mulighet til å påvirke og forme din rolle selv. Din hovedoppgave vil være å aktivt finne de beste talentene, og matche rett kandidat til riktig stilling. Hos oss kalles dette research og du fungerer dermed som et bindeledd mellom kandidatene og våre rekrutteringsrådgivere.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Salgs- og teamleder 50% vikariat for Nordisk Film kino
Nordisk Film kino
Salgs- og teamleder 50% vikariat Nordisk Film Kino søker nå etter en salgs- og teamleder til Gimle Kino i en 50% vikariat stilling. Vikariatet er ut juni 2019 i første omgang, med mulighet for forlengelse. Tiltredelse snarest.Salgs- og teamlederen er en del av et lederteam som sammen med øvrig driftsledelse skal gjennomføre de mål og strategier som til enhver tid gjelder i Nordisk Film Kino.En salgs- og teamleder skal også bistå kinosjefen med gjennomføring og oppfølging av "det gode vertskap" med spesielt fokus på den totale gjesteopplevelsen, samt kvalitetssikring av medarbeiderinnsatsen.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Service Delivery Manager for Infocare Norge AS
Infocare Norge AS
Service Delivery Manager Er du opptatt av å sikre markedets beste kundetilfredshet?Ønsker du deg en spennende jobb med varierte oppgaver? Klarer du å jobbe systematisk og ha oversikt selv når du har mange prosjekter samtidig? Er du opptatt av å sikre markedets beste kundetilfredshet, og er det viktig for deg å levere kvalitet? Da kan det være akkurat deg vi ser etter som InfoCare sin nye Service Delivery Manager!I stillingen som Service Delivery Manager vil du ha ansvar for din en egen portefølje med et utvalg av InfoCare sine største kunder og partnere.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019