Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Barnehagelærere i Tårnsvalen Barnehage AS
Tårnsvalen barnehage A/S
Barnehagelærer i Kongeørnen barnehage , Dr.Holms vei 3 : Vi holder til i en flott villa i Holmenkollen.Uteområdet er på 4,5 mål. Vi har egen bålhytte, bålplass, skogssti, mm.Egen kunstpedagogLigger nærme marka og har gode muligheter til turer.Vi legger vekt på at barna skal ha et variert økologisk kosthold.Vi har ansatt egen kokk som lager varm mat til barna tre dager i uken Barnehagelærer i Skogfuglen barnehage, Skogfaret 28,:
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 24-09-2020

Selger ettermiddag/ kveld deltid eller heltid
Manov Global AS
Vi ønsker å fortsette den gode trenden og ekspanderer vårt hovedkontor i Oslo med flere selgere. Vi søker salgskonsulenter som ønsker å lære salg og er på utkikk etter en jobb ved studiene eller som en faststilling. Som salgskonsulent vil din viktigste oppgave være å oppsøke kunder for salg av et lettsolgt produkt alle har fra tidligere. Det gir deg en morsom jobb og en solid lønn. Kvalifikasjoner: 16 år eller eldreSnakker Norsk eller SvenskKan jobbe deltid eller heltid Arbeidstider:
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

Har du salgserfaring og en lederspire i magen? Kanskje er du vår nye salgssjef!
ADINOX AS
ADINOX er i stor vekst og vi søker nå en ny salgssjef i Oslo for å drive vår satsning videre i Oslo og Viken. Som salgssjef vil du ha resultat og personalansvar for et eksisterende salgsteam som jobber med salg av våre strømavtaler til privatmarkedet. Primære fokusområder vil være å bygge opp og kvalitetssikre teamet, slik at vi sikrer flere fornøyde kunder i tiden fremover. Du vil fylle en nøkkelrolle i salgsorganisasjonen og vil bli en viktig bidragsyter til at ADINOX når sine målsettinger. Hvorfor jobbe med oss?
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi søker etter en ny dyktig taktekker/ blikkenslager
Norges Tak & Blikk As
Grunnet økende oppdragsmengde ønsker vi å utvide staben med ytterligere en selvstendig og ansvarsbevisst takdekkere/blikkenslager . Hvis du mener at du er den rette, send oss gjerne en søknad til post@norgestakblikk.no Jobbfeltet vår er i Akershus og oslo. Ønskede kvalifikasjoner -Bil og førerkort kl.B -Beherske norsk/engelsk skriftlig og muntlig. -Selvstendighet og gode organiseringsevner. -Evne til å rettlede kunder, og å gi råd. -Løsningsorientert -Serviceinnstilt og selvgående -Godt humør og er omgjengelig
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 11-09-2020

Ringevikar
Hageform As
Vi søker etter ringevika. Vi søker etter personer som vi kan kontakte når vi har mer arbeid enn vi kan håndtere. Arbeidet foregår i store deler av Oslo og består for eksempel av gressklipping, luking, beskjæring og nyplanting. Du vil arbeide sammen med andre i lag, hvor arbeidslederen blant annet har det faglige ansvaret. Søkere må ha førerkort for bil. Krav til kompetanse Førerkoret kl. BKommunisere på norsk. Ønsket kompetanse
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 06-09-2020

Diakon i Hasle menighet
Kirkelig Fellesråd I Oslo
Kirkelig fellesråd i Oslo har ledig 100 % stilling som diakon tilknyttet Hasle menighet, med snarlig tiltredelse. Dette er 2. gangs utlysning. Hasle menighet ønsker en diakon som kan lede det diakonale arbeidet i henhold til Plan for diakoni i Den norske kirke der nestekjærlighet, inkluderende fellesskap, vern om skaperverket og kamp for rettferdighet blir synliggjort.
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Salgskonsulent søkes for hovedkontoret til Talkmore
The Panda AS
Ønsker du en fleksibel salgsjobb med både fast timelønn og provisjon? På vegne av vår samarbeidspartner ser vi nå etter flinke studenter som har lyst til å jobbe innen salg og kundeservice. Arbeidet er på kveld og er perfekt å kombinere med studier. Fulltid kan også vurderes for rett person. Du vil bli tilbudt fast timelønn med individuell bonus, basert på dine prestasjoner. I tillegg dekkes telefonen din og det tilbys en gunstig kantineordning. Videre finnes det ulike sosiale soner, for å koble av og samle energi før du fortsetter aktiviteten på telefon.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Servicesnekker søkes for fast ansettelse! Firmabil og verktøy fra dag 1!
Pecus AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Vår kunde er blant Norges største foretak innen sanering og skadebegrensning og de søker nå tømrere til avdeling Oslo Fast ansettelse! I denne jobben ønsker vi at du som søker er løsningsorientert og faglig sterk når det kommer til snekkerarbeid, da man daglig støter på utfordringer og er borte i både nye og gamle bygg hjemme hos privatpersoner. Her vill du få egen firmabil utstyrt med verktøy og du vil selv ha ansvar over dine egne dager. Arbeidsoppgaver
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Fagansvarlig regnskap
Azets People AS, Oslo
Vi søker for vår hyggelige kunde sentralt i Oslo etter en regnskapsrådgiver for langvarig vikariat med oppstart så snart som mulig. Vi søker etter en erfaren person som kan bidra med bred regnskapskompetanse i en avdeling med økende oppdragsmengde. Stillingen inngår i selskapets økonomifunksjon og rapporterer til regnskapssjef.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Seksjonsleder Stigenga omsorgsbolig og dagsenter
Heldøgnstjenester og avlastning, Oslo kommune, Bydel Stovner
Org. nr: - Stillingsident: 4263623360 Presentasjon av stillingen: Bydel Stovner ser nå etter en ny seksjonsleder til Stigenga omsorgsbolig og dagsenter. Stigenga gir tilbud til fysisk funksjonshemmede og personer med utviklingshemming med store bistandsbehov. Stigenga ligger vakkert til 5 minutt fra Høybråten togstasjon. Stigenga består av 20 leiligheter og et dagsenter. I direkte tilknytning til boligene er det etablert tjenester som omfatter hjemmesykepleie, miljøarbeid, praktisk bistand, ergoterapi, fysioterapi og nattjeneste
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 27-08-2020