Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Lagtidsvikariat i familiebarnehage for BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
Lagtidsvikariat i familiebarnehage Vi søker tobarnehageassistent i langtidvikariat til hyggelig liten familiebarnehage, i 100% stilling. Det er 8 (9) barn i familiebarnehagen, og barna er i alderen 1-3 år. Barnehagen holder til i Oslo. Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø og en hyggelig arbeidsplass til den rette søkeren. Vi søker en person som: Behersker Norsk meget godt, både skriflig og muntlig. Du må ha erfaring fra barnehage. Du må være voksen. Du må være glad i barn, leken og kreativ, ha godt humør og du må kunne ta noen utfordringer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Dedikert vaffelsteker i førjulstiden for DET NORSKE VAFFELSTEKERIET
DET NORSKE VAFFELSTEKERIET
Dedikert vaffelsteker i førjulstiden Det norske vaffelstekeriet søker matglade folk til vaffelsteking og salg i Prindsen hage i helgene før jul. Det er mulighet for flere oppdrag senere. Din jobb vil være å steke og anrette vafler og matvafler, sørge for at hver enkelt kunde får en god opplevelse, selge vafler, renhold, følge opp bedriftens ik-mat system og logistikk.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Ringevikarer for BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
Ringevikarer Vi søker ringevikarer til våre barnehager. Det er 8 (9) barn i familiebarnehagen, og barna er i alderen 1-3 år. Barnehagen holder til i Oslo. Vi søker en person som: Behersker Norsk meget godt, både skriflig og muntlig. Du må ha erfaring fra barnehage. Du må være voksen. Du må være glad i barn, leken og kreativ, ha godt humør og du må kunne ta noen utfordringer. Vi ønsker også at du er ansvarsfull, fleksibel, stabil, har stor arbeidsevne og ordenssans, og har gode samarbeidsevner og god helse. Tiltredelse: ved behov Politiattest må fremvises ved tiltredelse.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-01-2019

Engasjert Barnehagelærer til Solbakken Barnehage for LILLE BORGEN
LILLE BORGEN
Engasjert Barnehagelærer til Solbakken Barnehage Vi søker deg som er barnehagelærer som er raus,positiv, fleksibel og arbeidsom. Du er opptatt av gode relasjoner og ønsker å være tilstede for barn, foreldre og personal. Du er en god veileder og liker å lede og arbeide mot klare mål og visjon. Du forankrer rammeplanen for barnehagen i arbeidet ditt og er opptatt av barns medvirkning. Samtidig ser du hvert enkelt barn og foreldre. Du er strukturert og ryddig. Du ønsker å jobbe med de store barna. 18. barn i alderen , 3.6 år.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Rycon bakeriet søker ny baker for Signo Rycon AS
Signo Rycon AS
Rycon bakeriet søker ny baker Signo Rycon AS eies av Stiftelsen Signo og driver fire ulike arbeidsmarkedstiltak for hørselshemmede på Ryen i Oslo. Våre produksjoner er arena for arbeidstrening og mestring for mennesker i vekst. Vår visjon preger alle ledd i bedriften. Våre verdier er respekt, raushet, romslighet, likeverd, humor, trygghet og kommunikasjon. Ryconbakeriet er en nyetablert produksjon i vår mangfoldige bedrift. Vi baker glutenfritt bakverk til dagligvarekjeder og er aktør i produktutvikling i samarbeid med kunden.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Engasjert tannteknikker søkes for INTELLIDENT AS
INTELLIDENT AS
Engasjert tannteknikker søkes Vi søker en dyktig tannteknikker til vår moderne tanntekniske lab. Vi søker tannteknikker som fortrinnsvis jobber med porselen og som gjerne er interessert i CAD CAM teknologi. Det er en fordel at du også behersker akrylarbeid. Stillingsnummer: 0316-2018-11-542 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 07-02-2019

Vi søker en fleksibel Ringehjelp for LAMPEMAGASINET AS
LAMPEMAGASINET AS
Vi søker en fleksibel Ringehjelp Ledig Stilling! LampeMagasinet AS Avdeling Carl Berner 1 x Butikkselger, Ringehjelp Lampemagasinet AS har i dag 17 butikker/ avdelinger fra Kristiansand i sør til Bodø i nord. Totalt har vi i dag over 100 ansatte i hele organisasjonen. Vi har mange dyktige, dedikerte og flittige medarbeidere som vi er veldig stolt over å kunne nevne. Vi har behov for en stilling på vår avdeling i Carl Berner .Dette er en Ringehjelpstilling og vedkommende må være villig til å jobbe annenhver lørdag samt høysesong og ved ferieavvikling.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-12-2018

Ledig stilling som barneveileder for EVENTYRSTUA BARNEHAGE
EVENTYRSTUA BARNEHAGE
Ledig stilling som barneveileder I Eventyrstua: Møter vi barna med respektfull og anerkjennende holdning Vi ser på barn som kompetente og verdifulle akkurat som de er. Vi er lyttende og ser enkelt barn Vi viser omsorg ved å gi fysisk og mental nærhet, Vi tilrettelegger for den gode leken som er viktig for barnas egen dannelsesreise Vi er på turer flere ganger i uken Vi legger vekt på at barna skal få en basisferdighet i digital kompetanse. Vi gir barna trygghet igjennom et godt foreldresamarbeid Vi jobber med små og store prosjekter sammen med barna.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

KFUK-KFUM Østfold søker Programkoordinator, 80-100 % fast stilling for KFUK-KFUM
KFUK-KFUM
KFUK-KFUM Østfold søker Programkoordinator, 80-100 % fast stilling KFUK-KFUM Østfold er en tradisjonsrik krets i en spennende utviklingsfase. Fra 1. januar 2019 vil arbeidet i Østfold knyttes tettere til KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus. Kontorplass er ved forbundskontoret i Oslo.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Vi søker etter nye advokatfullmektiger for Advokatfirmaet Furuholmen AS
Advokatfirmaet Furuholmen AS
Vi søker etter nye advokatfullmektiger Advokatfirmaet Furuholmen Dietrichson AS søker etter 1-2 nye advokatfullmektiger. Vi søker etter kandidater med solide faglige kunnskaper og stort pågangsmot til vårt kontor i Oslo. Våre advokatfullmektiger bistår våre advokater med arbeid i pågående saker, men arbeider også med egne saker. Vi arbeider ofte i team for sørge for at klienten får den beste mulige bistanden -- så tidlig som mulig. Vi sørger for at våre advokatfullmektiger får omfattende saks- og prosedyreerfaring. Dette slik at de senere kan bli dyktige advokater.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018