Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker en hands on og operativ leder med spesialisering innen nettverk til hovedkontoret på Bjørndal i Oslo.
CEWE NORGE AS
Kunne du tenke deg en spennende stilling med skandinavisk fagansvar i et internasjonalt selskap, da bør du lese videre. Som leder for IT-avdelingen skal du både sikre daglig drift, og drive en rekke utviklingsprosjekter.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Liker du å leke med tall? Det gjør vi også!
Energy Quantified AS
Liker du å leke med tall? Det gjør vi også! I Energy Quantified vil du få tilgang til en av de raskest voksende tidsseriedatabasene for makrotall i kraftbransjen. Du vil bidra med å fylle den videre opp, og bruke den til å lage kule integrasjoner og presentasjoner som hjelper tradere og analytikere med å ta de rette valgene. Energy Quantified ser etter 2 utviklere. ---
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Er du landskapsarkitekt, opptatt av utvikling og det å trives i jobben?
Dfind Norge AS
Vi trenger en landskapsarkitekt i Oslo til en langsiktig jobb i et spennende miljø. Arbeidsoppgaver: Konseptutvikling innen landskapsformingDetaljprosjektering og beskrivelserOppfølging på byggeplassFagansvarlig og prosjektledelse i mindre og enfaglige prosjekter Dette kan du:
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

We are now looking for a Risk Manager, 1-year temporary position
Nord Pool AS
This is a temporary position for 1 year, while our current Risk Manager is on maternity leave. A strong performance in this temporary position might lead to opportunities for a permanent position within the Finance team. As a Risk Manager, you will play a key role in Nord Pool’s internal Clearing House and the overall company. If you have a great interest in Commodity Trading and Risk Management, this could be an excellent opportunity for you! Role and responsibilities
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Vi ser etter deg som elsker å jobbe med mennesker, bøker og i butikk
Norli Storo Storsenter
Til vår butikk Norli Storo Storsenter søker vi 4 nye salgsmedarbeidere . Vi ser etter deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker - og samtidig være opptatt av og interessert i bøker. Du må videre være nøyaktig og punktlig, fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid, kunne jobbe selvstendig og samtidig ha gode samarbeidsevner. I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, varepåfyll, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 16-08-2020

VA Ingeniør i Oslo. Selvgående og med noen års prosjekteringserfaring
Dfind Norge AS
Vi trenger flere ingeniører/sivilingeniører innen VA-faget til spennende jobber i Oslo. Du må være selvgående og ha relevante prosjekter på cv. Som VA-rådgiver vil du få arbeidsoppgaver tilpasset til erfaringsnivå- vi trenger ingeniører for både tyngre og lettere prosjekter, med ulik erfaringsbakgrunn. Du vil få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter med gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Kategori- og salgsanalytiker til Dr. Oetker!
Dr. Oetker Norge AS
Vår nye kategori- og salgsanalytiker vil bli en nøkkelperson i vår avdeling for Analyse og Innsikt i Dr. Oetker. Du vil jobbe tett med og støtte både salgs- og markedsavdelingen for å gi et best mulig beslutningsgrunnlag for sikre lønnsom vekst, både for våre kunder og for Dr. Oetker. Stillingen vil være sentral i arbeidet med å utnytte enda bedre all vår tilgjengelige salgs- og forbrukerinnsikt fra både interne og eksterne kilder. Stillingen rapporterer til leder for Analyse og Innsikt.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 19-08-2020

Prosjekteringsleder vei og bane
Dfind Norge AS
Vi trenger en selvgående prosjekteringsleder innen vei/bane i Oslo til en spennende og langsiktig stilling. Arbeidsoppgaver: Lede og koordinere flerfaglig team av rådgivere/prosjekterendeProsjekteringsledelse av større prosjekter for offentlig og privat sektorKommunikasjon, både internt og ut mot kundeUtarbeide prosjektadministrative dokumenter, fremdriftskoordinering, intern- og kunderapporteringFølge opp leveranse og fremdriftOrganisasjonsutvikling Kvalifikasjoner:
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Marketing Manager
Porter AS (Porterbuddy)
Hvis du tror du kan utvikle og gjøre Porterbuddy til en av Norges mest kjente merkevarer og fortelle vår historie bedre enn noen andre, så er dine ambisjoner i samsvar med hva vi forventer av deg. Hos et start-up selskap som Porterbuddy er vi avhengige av mennesker som er allsidige, løsningsorienterte og fleksible i sin måte å jobbe på. Vi håper du motiveres av disse kriteriene og blir med på laget. Porterbuddy er i sterk vekst og søker etter en dyktig Marketing Manager med spisskompetanse innen digital markedsføring.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Butikkselger - Mester Grønn Bøler Senter - 10% stilling
Mester Grønn AS
Vi trenger salgstalentet ditt for å skape resultater. Våre kunder skal få kvalitet og "det lille ekstra" i form av ting de trenger, råd og stelletips, derfor er det viktig at du er engasjert og opptatt av å gi god service. Det skjer alltid noe i en blomsterbutikk. Produkter og farger varierer med sesong, varer skal fylles på og pakkes inn og blomster skal stelles. Du bør derfor ikke være redd for å ta i et tak når det trengs.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 11-08-2020