Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Portør for Lovisenberg Diakonale Sykehus
Lovisenberg Diakonale Sykehus
Portør Org.nr.:965985166 Stillingsident: 2019-138 Presentasjon av stillingen : Serviceavdelingen er en sentral servicefunksjon som tilbyr felles støttetjenester på sykehuset. Avdelingen leverer portørtjeneste, tekstil- og sengevaskeri, budtjeneste, Tolketjeneste og Frivilligtjeneste. Serviceavdelingen er organisert i Fellestjenester. Sykehuset søker mellomvakt - portør i 50 % fast stilling - turnusarbeid. Turnusen er satt opp på følgende måte: 3 arbeidsdager uke 1, 4 arbeidsdager uke 2, fri uke 3 osv.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Supportassistent i vår Document & Litigation support avdeling for Advokatfirmaet Schjødt AS
Advokatfirmaet Schjødt AS
Supportassistent i vår Document & Litigation support avdeling Supportassistent til vår Document & Litigation Support avdeling Schjødt er et ledende, fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og London. Vi arbeider på tvers av kontorene i team tilpasset den enkelte klient og sak. Våre klienter er alt fra små Fintech-selskaper til store internasjonale industrikonsern. Schjødt har i mer enn 80 år vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Privat sykehus søker operasjonssykepleier ut året for VACANT HELSE AS
VACANT HELSE AS
Privat sykehus søker operasjonssykepleier ut året OPERASJONSSYKEPLEIER TILBYS MEGET GOD LØNN! Et populært og hyggelig privat sykehus søker en operasjonssykepleier med erfaring fra ortopediøre, nese og halsgenerell kirurgiOppstart: så snart som mulig Varighet: ut året, med mulighet for forlengelse Stillingsprosent: 100% GRATIS REISE OG GRATIS BOLIG Du bor gratis i våre boliger, og vi bestiller og betaler reisen for deg tur/retur ditt hjemsted. GRATIS HLR-KURS Er det mer enn ett år siden du gjennomførte hjerte- og lungeredningskurs, må du ta nytt kurs for å jobbe på sykehus.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Dyktige snekkere/tømrere til fast stilling søkes! for DREAMWORK SERVICES AS
DREAMWORK SERVICES AS
Dyktige snekkere/tømrere til fast stilling søkes! Har du hørt om dansken, svensken og nordmannen som skulle snekre? Ikke vi heller -- men kan du snekre er Spiker'n Bygg på jakt etter dyktige snekkere/tømrere til fast stilling. Du vil primært jobbe med service, og du må derfor like å ta i et tak, være positiv og imøtekommende. Spiker'n Bygg har sentral godkjenning for utførelse og kontroll for bygningmessige arbeid i tiltaksklasse 1. De holder til i trivelige lokaler på Vålerenga i Oslo. De tilbyr god lønn og en bra pensjonsordning. Og du, gratis trening på helsestudio er inkludert.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Coyo på Sørenga søker dyktig hovmester og servitører! for SØRENGKAIA RESTAURANT AS
SØRENGKAIA RESTAURANT AS
Coyo på Sørenga søker dyktig hovmester og servitører! Vårt herlige team på COYO søker dyktige kolleger - er du klar for å rocke Oslos flotteste restaurant sammen med oss i stillingen som Hovmester eller Servitør? Coyo ligger ytterst på spektakulære Sørenga i Oslo. Vi ser etter deg som vil være med å motivere kolleger, skape gode resultater og fantastiske gjesteopplevelser! Vi brenner for god mat og drikke, i utrolige omgivelser, med bryggekanten og Oslofjorden som nærmeste nabo. Brenner du for god service, samarbeid og å prestere og levere? Da vil vi snakke med deg!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Barnehagelærerstilling ledig i barnehage med styrket pedagogisk miljø for ESPIRA GREFSEN STASJON BARNEHAGE
ESPIRA GREFSEN STASJON BARNEHAGE
Barnehagelærerstilling ledig i barnehage med styrket pedagogisk miljø Vil du være med å utvikle vårt arbeid med pedagogiske miljøer? Espira Grefsen stasjon barnehage åpnet august 2016, og holder til i flotte nye lokaler på Sandaker. Barnehagen har åtte avdelinger, 37 ansatte, med god barnehagelærerdekning og en god blanding av menn, kvinner, og ansatte med ulik bakgrunn. Vi er en fullkostbarnehage, med egne spisesaler og ansatt kokk i 100% som lager varm lunsj hver dag. Barnehagens styrke ligger i gode, romslige areal med gode planløsninger.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Har du ledige helger? for DEDICARE DOCTOR AS
DEDICARE DOCTOR AS
Har du ledige helger? Vi bemanner alle helger på legevakt i Buskerud fylke. Det er kommunal vakt hvor vakten starter fredag kl 16.00 til påfølgende mandag kl 08.30. Dette er et område med mange hytter så pågangen varierer avhengig om det er ferie, fint vær, helligdager ol. Journalsystemet CGM Allmenn.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Flinke norsk/engelsktalende rørlegger fra Oslo for Workshop Bemanning & Kompetanse
Workshop Bemanning & Kompetanse
Flinke norsk/engelsktalende rørlegger fra Oslo Rørlegger se hit! Vi er på jakt etter dyktige Rørlegger med yrkesstolthet og erfaring fra prosjekt. Du er selvgående, pålitelig og løsningsorientert med høy arbeidsmoral. Om du ikke har tatt din fagutdanning i Norge må du ha dokumentation fra ditt hjemland. Vi ønsker at du har jobbet 2 år etter læretiden og minimum et år i Norge. Vi tilbyr: Gode økonomiske betingelser, 14 dagers lønninger, forsikring, stabile oppdragsgivere, ordnede arbeidsforhold og tjenstepensjon. Send søknad med CV og to referanser. Konfidensiell behandling av alle søknader.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Vil du bli en del av vårt fantastiske team? for RESTAURANTASSISTANSE AS
RESTAURANTASSISTANSE AS
Vil du bli en del av vårt fantastiske team? RestaurangAssistans startet sin virksomhet i Stockholm i 1999 og frem til i dag har vi blitt den største leverandøren av bemanningstjenester innen hotell og restaurant i Sverige. Helt siden oppstarten har vi hatt en bevisst strategi om å spesialisere oss mot hotell- og restaurantsektoren. I februar 2015 i etablerte vi oss i Norge. Nå skal vi utvide vårt kontor i Oslo, og i den forbindelse søker vi en ny stjerne til vårt team. Vår visjon er å være det ledende bemanningsforetaket innen hotell og restaurant i Skandinavia.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Sommerjobb som utvikler i 2020 for ITERA NORGE AS
ITERA NORGE AS
Sommerjobb som utvikler i 2020 Test ut livet som konsulent i et av Norges mest innovative selskaperVi inviterer dyktige og engasjerte studenter til å jobbe hos oss sommeren 2020. Sammen med et tverrfaglig team av utviklere, UX designere, forretningsrådgivere og testere vil du få muligheten til å jobbe på reelle prosjekter hos våre kunder. Ved bruk av Lean Startup-metodikken og ulik teknologi vil du være med på å utvikle spennende og innovative løsninger!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019