Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi leter etter en serviceinnstilt HR-konsulent i COOP Norge! Er det deg?
Manpower
Vår gode kundevenn, COOP, er på jakt etter en HR-engasjert, fremoverlent og serviceinnstilt HR-konsulent til deres HR-avdeling. Har du kompetanse innen arbeidsrett? Og trives godt med å veilede Coop sine ledere innen arbeidsrettens lover og regler? Da er det kanskje akkurat deg, som COOP er på jakt etter!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Rådgiver DN Kompetansenettverk
Dagens Næringsliv / NHST Media Group AS
Spennende karrieremuligheter i Dagens Næringsliv og NHST konsernet Vi oppskalerer vår satsning på DN Kompetansenettverk på bakgrunn av sterk etterspørsel i markedet og fantastiske tilbakemeldinger etter oppstarten ifjor sommer. Samfunn, næringsliv, rammebetingelser og teknologi endrer seg raskere enn noen gang tidligere. Kravet til beslutningstakere, nøkkelpersoner og fagpersoner om å holde seg oppdatert er økende og samtidig krevende for den enkelte.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

Vil du bli knakende god i maskinlæring?
Giant Leap Technologies
Synes du maskinlæring er spennende? Har du lyst til å bli en del av et utviklermiljø som kombinerer det beste av to verdener - å utvikle produkter både internt og eksternt for samfunnsnyttige aktører? Vil du skape verdifulle løsninger som brukes hyppig av mennesker rundt deg i samfunnet? Som utvikler hos Giant Leap vil du ta et dypdykk innen maskinlæring-verden!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

BPA assistent søkes til mor med 3 barn på Stovner
Stendi Assistanse
Vi søker etter personlig assistent til en kvinne med synsnedsettelse og 3 barn. Vi søker både faste assistenter og tilkallingsvikarer. Du må være en person som er oppmerksom, løsningsorientert har god orienteringsevne og glad i barn. Arbeidsdagen er variert og oppgavene vil i hovedsak være oppfølging av barn (morgenstell, hjelp med frokost, følge til og fra barnehage og skole) og hjelpe til med renhold og rydding i huset. Det er et krav at du behersker godt norsk. Det er fordel om du har fører kort og bil, da vi av og til trenger å handle, eller gjøre andre ærender. Arbeidstiden:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Manpower + rådgiver = deg?
MANPOWER AS
Bill.merk: Manpower ønsker betydningsfull rådgiver til Region Østlandet .
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-07-2022

Vi søker eiendomsmeglere til våre kontor på Østlandet
EIE eiendomsmegling
Vi er alltid på utkikk etter skarpe hoder som tør å utfordre, og som tør å tenke annerledes. Er du en dyktig eiendomsmegler med store ambisjoner? Hos oss finnes det muligheter for deg som ønsker det. Partnerskap er noe vi tilbyr våre beste folk, og i Norges største privateide eiendomsmeglerkjede finnes det mange muligheter.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

DNB Markets FICC \& Equites Graduate Program and IBD Analyst Program 2023
DNB Markets
FICC & Equites Graduate Program and IBD Analyst Program 2023 DNB Markets is Norway's leading full-service investment bank. We provide our clients with a wide spectrum of financial products and services, including strategic/M&A advisory, corporate financing in the equity and debt capital markets, investor research and brokerage services, and trading and hedging in the currency, interest rate and commodity markets.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 29-08-2022

Seniorrådgiver finansregnskap
Innovasjon Norge
Under pandemien har du kanskje kjent på hva som er viktig for deg og at du har lyst til å utgjøre en større forskjell? I Innovasjon Norge jobber vi med å skape arbeidsplasser i Norge, etter pandemien er det viktigere enn noensinne. Men det er ikke nok, vi må også dreie de norske arbeidsplassene mot en mer bærekraftig fremtid. Det er ingen liten eller enkel oppgave, men vi liker å løse vanskelige problemstillinger. Vi er lidenskapelig opptatt av kundene våre, det er bedriftsledere i alle former og farger, men felles for alle er at de har idéer og drømmer de virkelig brenner for.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Servitører til Villa Paradiso
Villa Paradiso Munch
Ansvar og oppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Vi ekspanderer og søker en salgsansvarlig til JDY
Bestseller A/S
JDY er et av BESTSELLER sine upcoming brands med økt vekst og nå søker vi en engasjert kollega til teamet. Elsker du å jobbe med mote og salg? Og samtidig er motivert til å være med på å bygge videre et merke med stort potensialet? Da bør du lese videre. Hovedoppgaven din vil være å utvikle og selge inn kleskolleksjonene, samt sørge for et gjensidig, tillitsfullt og nært samarbeid med kundene. Vi tilbyr en spennende stilling der ingen dag er lik, det er store muligheter for utvikling og du vil få opplæring og god støtte fra teamansvarlig. Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022