Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker en engasjert og selvgående administrativ sekretær!
Data Nova AS
Er du en sprudlende, utadvendt person som liker å spre ditt gode humør i arbeidshverdagen? Er du opptatt av gode resultater, god dialog, god stemning og godt samarbeid? Er du en multitasker som liker å ha flere oppgaver på samme tid, både hverdagslige og spesielle? Da er det DEG vi er på utkikk etter! Litt om Data Nova: Vi er en ledende systemleverandør for handels- og servicenæring i Norden, og jobber for å skape en god bruker- og handleopplevelse på nett og i butikk.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

LEGESEKRETÆR Ullevål stadion legesenter.
Ullevål stadion legesenter
Vi søker fra 1 feb en ny lege/helsesekretær i 50 % stilling til en god og velfungerende fastlegepraksis sentralt i Oslo med nydelige lokaler på Ullevål stadion. Vi har vært her i 22 år og er godt innarbeidet med en trivelig pasient populasjon.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Prosjekteringsleder/assisterende prosjekteringsleder
AF Anlegg
Kan du se for deg en jobb der du bidrar til å løse noen av vår tids viktigste samfunnsoppdrag? AF Anlegg er en viktig samfunnsbygger med gjennomføringskraft til å løse noen av de største infrastrukturprosjektene i landet. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å lede prosjekteringsarbeid, optimalisere utførelsen og jobbe tett med prosjektlederen og resten av organisasjonen i å oppnå lønnsomme prosjekter gjennom utviklings- og gjennomføringsfasen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Lønningsmedarbeider - 50%
MOYO AS
FOR VÅR RAMMEAVTALE-KUNDE SØKER VI ETTER EN LØNNINGSMEDARBEIDER I 50% STILLING Det er ønskelig med snarlig oppstart, og stillingen vil i første omgang ha en varighet ut hele 2023. Det er gode muligheter for både forlengelse og ansettelse. Vi er på jakt etter deg som virkelig er motivert og som ønsker en 50% stilling. Aktuelle arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Vi søker flere prosjektledere som er dyktige på å lede tverrfaglige team
COWI
Vil du bli en del av vårt ekspert-team i COWI, som er en pådriver innen bærekraftige løsninger? Hos oss vil du samarbeide om å skape noen av de mest prestisjefylte og komplekse funksjonsbyggene i Norge. I COWI har vi en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Tannhelsesekretær søkes til Asker og Bærum!
Nordic Care AS avd. Oslo
Vi har behov for flere dyktige og erfarne tannhelsesekretærer til ekstravakter og vikariat i Asker og Bærum! Ønskelige kvalifikasjoner: Autorisasjon som tannhelsesekretærGyldig politiattestArbeids- og oppholdstillatelse i NorgeGodkjent politiattest, vi sender formålsattest Personlige egenskaper: Gode samarbeids- og kommunikasjonsevnerErfaring som tannhelsesekretærArbeider strukturert og selvstendig Vi tilbyr:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Salgskonsulent VVS
130-1 Oslo VVS
Til vår avdeling Oslo/Akershus søker vi etter en engasjert og resultatorientert Salgskonsulent VVS. Som salgskonsulent vil du ha utstrakt kunde- og leverandørkontakt. Du liker nysalg og oppsøkende salg, har stor kapasitet og forstår viktigheten av relasjonsbygging. Dette er stillingen for deg som trigges av å skape gode resultater gjennom å bygge gode relasjoner -- få små kunder til å bli større. Arbeidsoppgaver
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Vil du bli min nye personlige assistent?
Stendi Assistanse
Jeg er en kvinne på 42 år, som sitter i rullestol og har fått innvilget brukerstyrt personlig assistanse (BPA) av bydelen. Nå trenger jeg nye assistenter, i denne omgang søker jeg både etter to tilkallingsvikarer og én fast stilling. Stendi Assistanse står som formell arbeidsgiver, og har det formelle arbeidsgiveransvaret, mens jeg er arbeidsleder, og bestemmer hvem jeg vil ansette, legger turnus, osv.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Sushi Headchef & Sushi Chef
Hanami, Bar sushi Tjuvholmen AS
Job description:Sushi Head ChefYour Requirements:The Head Sushi Chef’s main responsibility is the sushi bar and will be responsible for menu changes, planning and ordering, in addition to managing and hiring staff for the sushi bar and ensuring that food is prepared, plated and served properly and efficiently and that costs (food/labour) remain in line. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Data Analytiker
Telia Company Business, NO
Deler du vår lidenskap for Data Analytics og er interessert i å lære hvordan innsikt i menneskers bevegelse kan skape ny verdi for virksomheter? I Data Insights leverer vi verdifull datainnsikt til kundene våre ved å gi svar på det som tidligere var ukjent. Vi bidrar med forbedringer i samfunnet og til å endre markedene der våre kunder opererer.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022