Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Portfolio Manager - Equity Capital Markets
Norges Bank Investment Management
Portfolio Manager - Equity Capital Markets Norges Bank Investment Management manages Government Pension Fund Global, assets worth more than 10,000 billion kroner, or about $1.1 Trillion. The Government Pension Fund Global is invested in international equity and fixed-income markets and real estate. As manager of one of the world's largest funds we have developed a highly skilled investment organisation with a global outlook. We are more than 525 people from 37 countries based in Oslo, London, New York, Singapore and Shanghai.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 03-11-2020

Vil du være med og utvikle medarbeideropplevelsen i SATS?
SATS
Vi søker nå Nordic People Development Manager som skal være med å drive den videre utvikling av medarbeiderreisen i SATS. Dette er en nøkkelrolle i den nordiske HR avdelingen som skal bidra til å sikre at vi når våre ambisiøse mål for People området i SATS’ strategiske plan fremover. Stillingen rapporterer til Nordic HR Director. Slik kan du være med å gjøre en forskjell:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

HMS-rådgiver
Viken fylkeskommune
Org. nr: - Stillingsident: 4291885671 Presentasjon av stillingen: Vi søker etter en HMS-rådgiver som vil være med på å bygge opp seksjon for HMS i Viken fylkeskommune. Seksjonen er relativ liten, primært bestående av rådgivere med HMS som spesialområde. Seksjon for HMS er en av seksjonene i HR-avdelingen, som ligger inn under fylkesråd for finans og administrasjon. Det skal være tett samarbeid mellom seksjonene i HR-avdelingen, og det må også påberegnes at ressurser blir benyttet i andre seksjoner etter behov. Du vil rapportere til seksjonsleder for HMS.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 11-11-2020

AKS-/skoleassistent (kombinert stilling)
Refstad skole, Oslo kommune, Utdanningsetaten
Org. nr: - Stillingsident: 4303402636 Presentasjon av stillingen: Refstad skole er en barneskole i bydel Bjerke, med drøyt 500 elever og ca. 100 ansatte. Vi holder for tiden til på Kalbakken, der vi har en flott beliggenhet skjermet fra biltrafikk og med store grøntområder og små skogholt i nærheten, samt kort avstand til marka. Skolebygget er relativt nylig rehabilitert og har store, lyse klasserom, og vi har også et tilpasset og flott uteområde.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 05-11-2020

Førstekonsulent/Rådgiver
Helsedirektoratet
Org. nr: 983544622 Stillingsident: 4299907974 Presentasjon av stillingen:Vil du være med å bidra til god forvaltning av Kontrollkommisjonen i psykisk helsevern, Sædgiver - og Eggdonor registeret?
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 04-11-2020

Systemutvikler/arkitekt for skyløsninger
BBL Pivotal
Våre kunder og eiere innen boligforvaltning leverer løsninger som påvirker hverdagen for mange hundre tusener mennesker over hele landet, - tjenester som gir mennesker trygghet for et godt bomiljø, med kvaliteter som ivaretas over tid. BBL Pivotal sin oppgave er å utvikle digitale løsninger som styrker våre eieres leveranser til boligselskaper, medlemmer og beboere.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Er du en engasjert og kundeorientert kredittrådgiver?
OSLO PENSJONSFORSIKRING AS
Har du lyst til å jobbe med alle sider knyttet til boliglån, sammen med hyggelige og omgjengelige kollegaer? Vi leter etter en dyktig kredtittrådgiver som ønsker å utvikle seg videre. Gode kunderelasjoner og kundeopplevelser er viktig for OPF. Vi har hele tiden som mål å jobbe smartere og skape bedre opplevelser for kundene og utvikling med automatisering og digitaliserte prosesser, spiller en viktig rolle i dette arbeidet. I nærmeste fremtid skal utlånsteamet ta i bruk nye systemer som skal bidra til dette. Vi ønsker samtidig å styrke bemanningen med en kredittrådgiver.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 02-11-2020

Superdyktig og engasjert butikkleder til Bjørklund, Senter Syd
Bjørklund Norge AS
Er du en stødig, trygg og humørfylt leder? Som butikkleder i Bjørklund vil du ha hovedansvaret for den daglig driften av butikken. Det innebærer viktige områder som blant annet personalledelse, vareeksponering, samt å holde butikken i topp stand til enhver tid. I en faghandel som Bjørklund er det å være en dyktig selger essensen av det som skal til for å lykkes - enten du er leder eller medarbeider. Som butikkleder for Bjørklund på Senter Syd er derfor det å trene og utvikle dine medarbeidere alltid i fokus.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Sykepleiere til godt betalte oppdrag i Oslo kommune (Norge)
NORDIC CARE AS AVD OSLO
Personlige egenskaper- Selvstendig - tar initiativ.- Fleksibel - med evne og vilje til hurtig omstilling.- Ha pasienten i fokus og et ønske å om gjøre "det lille ekstra"- Trives med å jobbe på institusjon i kommune, der pleie og stell er en viktig del av jobben.Ønskede kvalifikasjoner- Sykepleier med norsk autorisasjon (de som ikke har autorisasjon søker hos (www.helsetilsynet.no)- Gode språkkunnskaper – Skandinavisk (alternativt minimum tilsvarende B1/B2).- Førerkort for bil dersom du skal jobbe i hjemmetjenesten
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 15-04-2021

AKS-assistent
Refstad skole, Oslo kommune, Utdanningsetaten
Org. nr: - Stillingsident: 4303381103 Presentasjon av stillingen: Refstad skole er en barneskole i bydel Bjerke, med drøyt 500 elever og ca. 100 ansatte. Vi holder for tiden til på Kalbakken, der vi har en flott beliggenhet skjermet fra biltrafikk og med store grøntområder og små skogholt i nærheten, samt kort avstand til marka. Skolebygget er relativt nylig rehabilitert og har store, lyse klasserom og fine uteområder. Aktivitetsskolen Refstad - REA - er et tilbud til barn på 1.-4. trinn, og i skrivende stund har vi 243 barn der, fordelt på 4 baser.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 05-11-2020