Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
"God start - barnets fremtid" Vi søker pedagoger som vil bidra til et barnehagemiljø hvor barns trivsel og utvikling er i fokus til enhver tid - Barnehager for Oslo kommune, Bydel Ullern
Oslo kommune, Bydel Ullern
"God start - barnets fremtid" Vi søker pedagoger som vil bidra til et barnehagemiljø hvor barns trivsel og utvikling er i fokus til enhver tid - Barnehager "GOD START - BARNETS FREMTID» Ullern-barnehagene har som mål å tilby barnehager med høy kvalitet, som gir positiv og langvaring innflytelse på barns trivsel, læring og utvikling. Som ansatt i Ullern-barnehagen vil du få gode muligheter til faglig og personlig utvikling.Barnehagene i Bydel Ullern har utarbeidet felles visjon og kvalitetsmål.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV for NAV
NAV
Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV NAV Bjerke er et utviklingsorientert NAV-kontor med omlag hundre medarbeidere. Vårt hovedoppdrag er å være med på å skape muligheter i det ordinære arbeidsmarkedet, i samarbeid med samfunnsbevisste bedrifter og med de av bydelens innbyggere som trenger denne typen jobbrettet støtte. Vi har fokus på innovasjon og reell brukermedvirkning i en stadig mer digital hverdag. NAV Bjerke har ledig to faste stillinger som jobbspesialist, med utgangspunkt i Supported Employment (SE) - metoden.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Seniorrådgiver til seksjon for strategi og plan for Avdeling for virksomhetsstyring og fellesfunksjoner
Avdeling for virksomhetsstyring og fellesfunksjoner
Seniorrådgiver til seksjon for strategi og plan Vil du være med på å videreutvikle arbeidet med risiko, sikkerhet og beredskap i Tolletaten? Er du motivert for å være en pådriver, koordinator og utvikler av system for kvalitetssikring av sikkerhetsstyring? Tolldirektoratet skal ansette en seniorrådgiver som skal være etatens superbruker og forvalter av CIM. Dette skal bidra til en tidsriktig og effektiv understøttelse av arbeidet med risikostyring, beredskapsplanlegging og krisehåndtering.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Salgskonsulent for Norges beste Callsenter for DRS AS
DRS AS
Salgskonsulent for Norges beste Callsenter Vi i Maskineriet jobber med flere av landets største og beste oppdragsgivere innen sine felt, og har nå en unik mulighet til deg som ønsker å utvikle deg som salgs- og kundekonsulent! Her vil du bli en del av et energisk, sosialt og herlig arbeidsmiljø, hvor du kan jobbe med forskjellig type salg og kundeoppfølging innen B2B, B2C, ny- og mersalg. Vi jobber primært med salg rettet mot eksisterende kunder, og har et stort utvalg av oppdragsgivere, som vil kunne gi deg en bred salgs- og arbeidserfaring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Kommunikasjonskonsulenter innen grafisk design - Konsulenttjenester for Oslo kommune, Utviklings- og kompetanseetaten
Oslo kommune, Utviklings- og kompetanseetaten
Kommunikasjonskonsulenter innen grafisk design - Konsulenttjenester Ønsker du å bidra i spennende design- og digitaliseringsprosjekter hos en av Norges største arbeidsgivere, er det nå du bør sikte deg inn på en jobb hos oss. Oslo kommune skal få en ny visuell identitet og vi i Konsulenttjenester trenger derfor engasjerte folk som ønsker å bidra til at kommunen får et helhetlig visuelt uttrykk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Ny karriere eller Selger fra før? Selg et spennende og etablert produkt i regi av TV 2 for Infonor AS
Infonor AS
Ny karriere eller Selger fra før?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Forretningsutviklere FINN "Nye markedsplasser" for Finn No AS
Finn No AS
Forretningsutviklere FINN "Nye markedsplasser" Vi ønsker stadig å utvikle oss og skape nye og innovative opplevelser for våre kunder og brukere. Derfor er vi alltid på søken etter områder hvor vi kan etablere eller videreutvikle nye markedsplasser. For å styrke dette arbeidet, har vi under etablering et team som skal identifisere og utvikle nye løsninger i samarbeid med FINN og øvrige enheter i Schibsted. Om stillingen Til to nye spennende og sentrale stillinger i FINN.no, søker vi visjonære og kreative Forretningsutviklere som er nysgjerrig av natur.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Rådgjevar / seniorrådgjevar (vikariat) - 2019/05 for Avdeling for spesialisthelsetenester, Statens helsetilsyn
Avdeling for spesialisthelsetenester, Statens helsetilsyn
Rådgjevar / seniorrådgjevar (vikariat) - 2019/05 Statens helsetilsyn har to ledige vikariat for juristar som varer i 6 månader, med høve til forlenging. Stillingane er for tida med teneste i Avdeling for spesialisthelsetenester.Vi ønsker oss to samfunnsengasjerte juristar med interesse for tilsyn, helserett og pasientsikkertheit.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Hvilende nattevakt for Kirkens Bymisjon A-Senteret
Kirkens Bymisjon A-Senteret
Hvilende nattevakt Org.nr.:944 384 448 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : A-senteret er en institusjon i spesialisthelsetjenesten som tilbyr tverrfaglig spesialisert behandling (TSB) for mennesker med rusmiddelproblemer og lettere psykiske lidelser. Vi eies og drives av Stiftelsen Kirkens Bymisjon på oppdrag fra Helse Sør-Øst. Virksomheten er organisert i en poliklinisk avdeling, en korttids døgnavdeling og en langtids døgnavdeling. Døgnavdelingen har 21 plasser for kvinner og menn.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Vi søker Salesforce utvikler/konsulent for Knowit Experience Oslo AS
Knowit Experience Oslo AS
Vi søker Salesforce utvikler/konsulent Trigges du av å hjelpe selskaper med digitale kundeopplevelsene og kundeutvikling? Eller du kanskje er enig med oss i at intelligent bruk av kundedata er en forutsetning for de beste kundeopplevelsene? Da trenger vi deg med på laget. Knowit Experience opplever stadig større etterspørsel fra kunder som vil jobbe smartere og mer helhetlig med sine eksisterende kunder. Utviklingen i brukeradferd, kommunikasjonsformer og systemstøtte muliggjør nye måter å jobbe på og stiller nye krav til kompetanse og organisering hos våre kunder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019