Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Tømrer
HA 1 Bolig AS
På grunn av stor ordrereserve søker vi tømrer med svennebrev til vår bedrift. Nybygg, tilbygg, renovering, hus, garasjer, hytter, skjøtefrie takrenne. Alt innen tømreryrket. Vi tilbyr gode lønnsbetingelser for den rette. Mulighet for utvikling Fast og trygg arbeidsplass. Du må ha svennebrev som tømrer, minimum noen års erfaring, interesse for faget, førerkort klasse B.
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 18-09-2020

Service tekniker marin elektronikk
Pobedit As
Vi har startet opp ett service verksted i Kirkenes og søker etter en eller to dyktige og motiverte medarbeidere med evne til å jobbe selvstendig, får ting gjort og kan jobbe selvstendig. Våre kunder kommer stort sett fra Russland, men vi ønsker å bygge oss opp for også dekke det norske markedet i Øst Finnmark. Pobedit AS leverer skipselektronikk som for eksempel radar, radiokommunikasjon, satellitt kommunikasjon, navigasjon, fiskeleting, trålsensor og liknende. Oppgaver består av installering, service, vedlikehold, reparasjoner, montering og igangkjøring.
Registrert : 07-08-2020 Søknadsfrist : 01-10-2020

Vi søker lørdagshjelp til vår kafè
Amundsen Bakeri Og Konditori As
Vi søker en blid og serviceinnstilt kafemedarbeider annenhver helg, med muligheter for ekstravakter. Vi ser etter deg som er positiv, kreativ og effektiv. Du må trives i høyt tempo. Erfaring er et pluss, men absolutt ikke et krav, da full opplæring vil bli gitt. Arbeidstiden er dagtid og annenhver helg. Du må være minimum 17år Høres dette ut som noe for deg? Kom gjerne innom med en søknad, eller send den på mail til ribago@online.no
Registrert : 07-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Eurosko Kirkenes søker butikkleder
Hamre B As
VI SØKER DEG SOM: • Elsker å jobbe med salg • Har fokus på vareflyt og vareeksponering • Utvikler medarbeiderne dine innen salg • Er selvstendig og initiativrik • Er løsningsorientert og ser muligheter VI TILBYR: • En spennende jobb i et inspirerende arbeidsmiljø • Store muligheter for ansvar og utvikling • Lønn etter avtale
Registrert : 06-08-2020 Søknadsfrist : 14-08-2020

Vaktleder Storskog
FUFSR - Avsnitt grensekontroll, Finnmark politidistrikt
Org. nr: - Stillingsident: 4255314995 Presentasjon av stillingen: Avsnitt grensekontroll - Storskog grenseovergangssted er organisatorisk plassert under felles enhet for utlending, forvaltning og sivil rettspleie (FUFSR). Avsnittet ledes i dag av en politioverbetjent og er stedsplassert ved Storskog grenseovergangssted som er Norges eneste Schengen yttergrense på land ved grensen til Russland. Det er for tiden ledig en fast stilling som vaktleder ved avsnitt for grensekontroll - Finnmark politidistrikt.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Assisterende butikksjef Extra Kirkenes
Coop Finnmark Sa Avd Extra Kirkenes
Ved Extra Kirkenes er det ledig 100% fast stilling som assisterende butikksjef. Som assisterende butikksjef vil du arbeide i et ekspansivt miljø i nært samarbeid med leder og lederteam, og være butikksjefs stedfortreder. Sentrale arbeidsoppgaver for stillingen vil være: · Delta i ledelse av avdelingen. · Delta i oppfølging av personalet. · Oppfølging av drift og budsjett. · Planlegging og oppfølging av aktiviteter. Kvalifikasjoner til stillingen som Assisterende butikksjef:
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020

Seksjonsleder for forebyggende, politipatrulje og etterforskning - Varanger tjenesteenhet
Varanger Politistasjonsdistrikt,  Finnmark pd
Org. nr: - Stillingsident: 4262151911 Presentasjon av stillingen: Ved Varanger politistasjonsdistrikt er det ledig fast stilling som seksjonssjef - seksjon for forebygging, politipatrulje og etterforskning (SKO 1211 ). Stillingen er tillagt ansvaret for å drifte polititjenesten, herunder vakt og beredskap, forebygging og etterforskning innenfor tjenesteenhetens område, som innbefatter tjenestestedene i Kirkenes, Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø og Vadsø. Stillingen rapporterer til tjenesteenhetsleder og inngår i tjenesteenhetens ledergruppe.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Fagutviklingssykepleier
Enhet Sengepost Medisin og Dialyse, Klinikk Kirkenes,  Finnmarkssykehuset HF
Org. nr: - Stillingsident: 4268967023 Presentasjon av stillingen: Ved medisinsk sengepost blir det ledig fast stilling som fagutviklingssykepleier i 100%. Stillingen er en dagtidsstilling med jobb hver tredje helg. Ved interne søker kan det bli ledig stilling som sykepleier på sengepost. Tiltredelse snarlig eller etter avtale.
Registrert : 03-08-2020 Søknadsfrist : 14-08-2020

Vikariat i stilling som LIS 3 - Fysikalsk medisin og rehabilitering
Leger ReHabilitering Kirkenes Finnmarkssykehuset HF
Org. nr: 974795930 Stillingsident: 4267167494 Presentasjon av stillingen: Vi søker ny kollega! Vi har ledig et års vikariat i stilling som LIS 3 i fysikalsk medisin og rehabilitering. Tiltredelse snarest. Søk stillingen! Utdanningsplan for spesialiseringen finner du HER.
Registrert : 31-07-2020 Søknadsfrist : 24-08-2020

Engasjert barnehagelærer ønskes til Villaveien naturbarnehage sa
Villaveien Naturbarnehage Sa
vi søker en Barnehagelærer som er: BarnehagelærerutdannetEr en trygg voksen som kan sette grenserSom er til stede for barnaEngasjert og relasjonsorientertLøsningsorientertGlad i å leke og har fokus på lek i det daglige arbeidetLiker å være ute og ser muligheten med å kunne være på tur med små barn.
Registrert : 28-07-2020 Søknadsfrist : 28-08-2020