Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Intensivsykepleier for Klinikk Kirkenes
Klinikk Kirkenes
Intensivsykepleier Vi har ledig vikariat som intensivsykepleier ved intensiv med akuttmottak i KirkenesFantastiske Sør-Varanger kommune, med Kirkenes som kommunesenter, har god plass til flere mennesker! Her finner du kalde vintre, relativt varme somre og en frodig og mangfoldig natur som strekker seg fra viddelandskap via vakre fjorder til Pasviks dype furuskog. Har du en samboer, kjæreste eller ektefelle med deg er det store sjanser for at hun eller han også kan finne seg en god jobb her i byen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Sykepleiere søkes til vakre Finnmark - timelønn på 273,56 til alle sykepleiere! for VACANT HELSE AS
VACANT HELSE AS
Sykepleiere søkes til vakre Finnmark - timelønn på 273,56 til alle sykepleiere! VACANT GIR HØYESTE TIMELØNN TIL ALLE SYKEPLEIERE SOM JOBBER I FINNMARK! DET BETYR NOK 273,56, og i tillegg til denne timelønnen får du UB-tillegg og feriepenger ! Vacant har i mange år hatt et tett og godt samarbeid med kommuner i Finnmark, og kan vi tilby deg jobb i flere kommuner enn noensinne, f.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Medarbeider booking, resepsjon og salg for RADIUS KIRKENES AS
RADIUS KIRKENES AS
Medarbeider booking, resepsjon og salg Snowhotel Kirkenes søker etter ny medarbeider innen booking, resepsjon og salg. Ansvarsområder resepsjon/booking: Betjene våre kunder i vår resepsjon på Sandnes Besvare telefoner til resepsjon og booking. Behandle bookinger og kundeforespørsler per epost Hoste/guide kunder ved behov Det kan også blir oppgaver innen salg/markedsføring, basert på kvalifikasjoner. Kvalifikasjoner: Ha utdanning eller relevant erfaring fra resepsjon og reiseliv/turisme. Utdanning/erfaring innen salg og markedsføring er ikke et krav, men er ønskelig.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Oppdragsleder på operasjonssentralen - politiførstebetjent for Østfinnmark politidistrikt
Østfinnmark politidistrikt
Oppdragsleder på operasjonssentralen - politiførstebetjent Org. nr: - Stillingsident: 4114428831 Presentasjon av stillingen: Finnmark politidistrikt har ledig 2 faste stillinger som politiførstebetjent SKO 0285 som oppdragsleder ved Fellesoperativ tjeneste - FOT, seksjon for operativ styring, med tiltredelse snarest. Dersom det ikke kommer kvalifiserte søker til oppdragsleder eller ved internt opprykk, vil en vurdere å ansette operatører i SKO 1459/1457 politibetjent 2/1.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Sykepleier - Wesselborgen sykehjem for Wesselborgen sykehjem
Wesselborgen sykehjem
Sykepleier - Wesselborgen sykehjem Jobbnorge ID: 174090 Kort om stillingenLedig 100% stilling som sykepleier ved Sykehjemsenheten, Wesselborgen sykehjem, avdeling Midnattsol. Todelt turnus med arbeid hver 3. helg. EnhetWesselborgen sykehjem består av tre avdelinger, hvor to er somatiske avdeling og en er skjermet avdeling for demenssyke. I tillegg er Utsikten dagsenter for hjemmeboende med demenssykdom lokalisert på Wesselborgen. Sykehjemsenheten er også ansvarlig for drift av kommunens demensteam.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Sykepleier - Wesselborgen sykehjem for Wesselborgen sykehjem
Wesselborgen sykehjem
Sykepleier - Wesselborgen sykehjem Jobbnorge ID: 174087 Kort om stillingenLedig 100% stilling som sykepleier ved Sykehjemsenheten, Wesselborgen sykehjem, avdeling Trollfjord. Todelt turnus med arbeid hver 3. helg. EnhetAvdeling Trollfjord er en somatisk langtidsavdeling med 12 beboere. På Wesselborgen sykehjem er det i tillegg en somatisk langtidsavdeling, en skjermet avdeling for personer med demenssykdom, samt dagsenter for hjemmeboende personer med demenssykdom. Sykehjemsenheten er også ansvarlig for drift av kommunens hukommelsesteam.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Sykepleier for Klinikk Kirkenes
Klinikk Kirkenes
Sykepleier Org. nr: - Stillingsident: 4113634262 Presentasjon av stillingen: Liker du å utfordre deg selv faglig? er du flink til å holde hodet kaldt? kan du sjonglere flere arbeidsoppgaver samtidig? d a er AMK rette arbeidsplassen for deg! AMK- Finnmark server 113 for hele vårt vidstrakte fylke i Finnmark. Vi koordinerer ambulanser, ambulansebåter og samarbeider tett med vår regionale AMK sentral i Tromsø om ambulansefly oppdrag. Vi betjener også legevaktstelefoner for flere kommuner i fylket. Vi er for tiden i en prosess der vi skal samlokaliseres med brann og politi i Sør Varanger kommune.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Sykepleier for Prestøyhjemmet
Prestøyhjemmet
Sykepleier Kort om stillingenLedig fast 100% stilling som sykepleier ved Prestøyhjemmet, avd. Solgløtt. Stillingen er i todelt turnus med arbeid hver 3. helg. EnhetSykehjemsenheten, Prestøyhjemmet, avd. Solgløtt. Avdeling Solgløtt er kommunens rehabilitering- og korttidsavdeling. Kommunens akuttdøgnseng (KAD-seng) er også lokalisert på denne avdelingen. Det er 16 plasser tilknyttet avdelingen. Avdelingen har et ungt og kompetansesterkt miljø med stort fokus på hverdagsrehabilitering. Avdelingen har nært samarbeid med de øvrige kommunale tjenestene og spesialisthelsetjenesten.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Fagarbeider Vann- og avløp for Sør-Varanger kommune v/Teknisk Drift
Sør-Varanger kommune v/Teknisk Drift
Fagarbeider Vann- og avløp Kort om stillingenVi har ledig en fast 100% stilling som fagarbeider ved VAR avdelingen. EnhetVann- og avløp og renovasjon (VAR) er en avdeling under Tekniske tjenester. VAR-avdelingen har ansvar for kommunal vannforskyvning, avløpshåntering og husholdningsrenovasjon. HovedarbeidsoppgaverDrift og vedlikehold av kommunale vann- og avløpsledninger, pumpestasjoner og renseanlegg. Kvalifikasjoner¿ Fagbrev som rørlegger/arbeidserfaring innen anleggsrørlegger eller mekaniker. Driftsoperatørkurs er en fordel. ¿ Førerkort klasse B med manuell gir.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Vi søker etter dyktig konditor med stor interesse for faget for KAFE VISIT
KAFE VISIT
Vi søker etter dyktig konditor med stor interesse for faget Arbeidsoppgaver: ¿Bidra til at vi fortsetter å levere brød og bakevarer av høyeste kvalitet ¿Produsere brød og bakevarer; fra å lage deigen til ferdig produkt. ¿Renhold i forhold til rutiner ¿Følge opp ordre ¿Påse at arbeidsplassent er ren og ryddig ¿Ta i mot og klargjøre bestillinger ¿Hjelpe til med andre arbeidsoppgaver etter behov Oppstart snarest eller etter avtale. Vi kan tilby faglig utvikling, nye fine lokaler, hyggelig arbeidsmiljø, sentral beliggenhet og muligheten til å jobbe med de beste råvarer.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019