Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sommarjobb på Høybuktmoen for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Sommarjobb på Høybuktmoen Forsvarsbygg eigedomsforvalting region nord arena Høybuktmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drifta.Vi vil tilsette 8 personar til ca.3-4 ukar kvar.Hovudarbeidsperioden vi vere veke 25-28.Vi vil gjerne at du gjer greie for kva for periode du er interessert i å arbeide.Les meir om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på karrieresida vår: www.forsvarsbygg.no/jobb.ArbeidsoppgåverRengjøring og filterskift på ventilasjonsanleggMalerarbeidFørefallande oppgåverKabeltrekking/elektroarbeidKvalifikasjonarMå være fylt 15 årUtdanningsnivåGrunnskule Personlege
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Fastlegevikar ved Kirkenes Legesenter for LUPTON AXEL DR
LUPTON AXEL DR
Fastlegevikar ved Kirkenes Legesenter I forbindelse med pappapermisjon og sykehusår trenger jeg en vikar i et 15 måneders vikariat. Vikar er ønskelig så fort som mulig, men har også mulighet til å vente. PAM Stillingsnummer: 2030-2019-03-18 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Sykepleiere søkes til vakre Finnmark og midtnattsol - SOMMERBONUS + TIMELØNN 252,06 kr/timen for VACANT HELSE AS
VACANT HELSE AS
Sykepleiere søkes til vakre Finnmark og midtnattsol - SOMMERBONUS + TIMELØNN 252,06 kr/timen VACANT GIR HØYESTE TIMELØNN TIL ALLE SYKEPLEIERE SOM JOBBER I FINNMARK! DET BETYR NOK 252,06, og i tillegg til denne timelønnen får du UB tillegg og feriepenger og sommerbonus i sommer! Vacant har i mange år hatt et tett og godt samarbeid med kommuner i Finnmark, og kan vi tilby deg jobb i flere kommuner enn noensinne, f.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Er du Joker Kirkenes sin nye butikksjef? for ICA NÆR KIRKENES AVD 7044
ICA NÆR KIRKENES AVD 7044
Er du Joker Kirkenes sin nye butikksjef? Joker-kjeden er NorgesGruppens profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av ca. 460 nærbutikker spredt over hele Norge. Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Joker er nærbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester. Joker er helt i nærheten, derfor slagordet "- helt i nærheten". Kanskje det er en av grunnene til at vi er den nærbutikkjeden som vokser raskest i Norge? Joker Kirkenes er på jakt etter ny butikksjef - noe for deg?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Lufthavnbetjent - vikariat for Avinor
Avinor
Lufthavnbetjent - vikariat Ved Kirkenes lufthavn, i operativ avdeling, ved plass, brann og redning er det to ledige vikarstillinger som lufthavnbetjent.     Lufthavnbetjentstillingen er en beredskapsstilling for brann- og redning, som også utfører relevante definerte plassoppgaver i tillegg til oppsatt beredskapstjeneste. Stillingen er døgnkontinuerlig (H24) og inngår i et fast vaktoppsett for beredskap.     Krav til den som tilsettes i stilling er følgende: Helse som tilfredsstiller de medisinske krav til stillingen iht.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 03-04-2019

Saksbehandler - Innkreving for Skatteetaten
Skatteetaten
Saksbehandler - Innkreving Skatteetatens samfunnsoppdrag er å sikre det finansielle hovedgrunnlaget for offentlig sektor i Norge. Skatteetaten har nylig omorganisert, og ny organisasjon trådte i kraft 1.1.2019. Den nye organisasjonen består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 6 500 ansatte. Vil du være med å bringe etaten videre? Divisjon Innkreving har hovedansvaret for innkreving (regnskap og innfordring) på vegne av Staten.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Spennende stilling som mekaniker til Hærens kjøretøy - Forsvaret for Forsvaret
Forsvaret
Spennende stilling som mekaniker til Hærens kjøretøy - Forsvaret Org. nr: - Stillingsident: 4032618535 Presentasjon av stillingen: Har du fagbrev som mekaniker og kan tenke deg å reparere Hærens kjøretøy? Sør-Varanger tekniske verksted har ledig en fast stilling fra 1.april 2019, og er derfor på jakt etter en mekaniker med relevant erfaring og gode samarbeidsevner.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Klinisk sosionom 2.gangs utlysning - BUP Kirkenes for Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Klinisk sosionom 2.gangs utlysning - BUP Kirkenes Vi har ledig en fast 100% stilling for klinisk sosionom innenfor barne- og ungdomspsykiatrien ved BUP Kirkenes med tiltredelse 01.03.2019. BUP gir tilbud til befolkningen i kommunene Sør-Varanger, Vadsø, Vardø, Båtsfjord og Berlevåg, samt til pasienter ved Kirkenes sykehus. Poliklinikken har lokaler på Kirkenes nye sykehus og er samlokalisert med VPP Kirkenes. BUP har 12 fagstillinger og 2 kontorfaglige stillinger. Grensebyen Kirkenes Fantastiske Sør-Varanger kommune, med Kirkenes som kommunesenter, har god plass til flere mennesker.
Registrert : 08-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Sykestue i Finnmark - både fra nå og i sommer - TOPPLØNN OG SOMMERBONUS for VACANT HELSE AS
VACANT HELSE AS
Sykestue i Finnmark - både fra nå og i sommer - TOPPLØNN OG SOMMERBONUS SPENNENDE MULIGHETER PÅ SYKESTUER I FINNMARK Er du kjent med hva en sykestue er? Sykestue er en helseinstitusjon opprettet for å sikre nødvendig og forsvarlig tilbud til lokalbefolkningen gjennom innleggelser for observasjon, undersøkelse eller behandling. Sykestuer er mest utbredt i strøk av landet der det er lang eller vanskelig transport til et lokal- eller sentralsykehus. En del sykestuer har regelmessig poliklinisk aktivitet drevet av tilreisende spesialister fra sykehus.
Registrert : 07-03-2019 Søknadsfrist : 17-04-2019

Engasjert prosjektleder søkes for MESTA AS
MESTA AS
Engasjert prosjektleder søkes Mesta er ansvarlig entreprenør på driftskontrakt Sør-Varanger som omfatter vegnettet i Sør-Varanger kommune. Avdelingen holder til på Hesseng, men skal flytte til Kaiveien i Kirkenes. Det er 13 ansatte på driftskontrakten. Vi søker etter ny prosjektleder til å lede og videreutvikle prosjektet som består av egne ansatte og flere underentreprenører. Vi ønsker en tydelig prosjektleder med gode kommunikasjonsevner, som er ansvarlig for god utnyttelse av mennesker og maskiner.
Registrert : 04-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019