Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Avdelingsleder aftersales
Elkjøp Kirkenes
Nå har du muligheten til få jobb som leder i Elkjøp, hvor vinnermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Som avdelingsleder i Elkjøp er du ansvarlig for en av tre avdelinger i varehuset. Driftsavdelingen består av kasse, aftersales og service. Du rapporterer direkte til varehussjefen og skaper resultater gjennom et team med fagansvarlige samt øvrige medarbeidere i hver avdeling.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 22-12-2022

Vikariat med mulighet for fast stilling
Sør-Varanger kommune Sandnes og Bjørnevatn skole
Ved Sandnes og Bjørnevatn skole er det ledig vikariat for perioden fra 02.01.2023 til og med 31.07.2023, med mulighet for fast stilling neste skoleår.Vi søker etter deg med utdanning som vernepleier, sykepleier eller helsefagarbeider. På Sandnes og Bjørnevatn ønsker vi å danne et bredt fagmiljø for å skape gode læringssituasjoner for alle elevene. Vi oppretter nå vår "samarbeids base" der vi tilbyr alternativ undervisning til beste for elevene.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2023

Er du vår nye service og logistikk medarbeider?
AS OSCAR SUNDQUIST
På grunn av økende oppdragsmengde og behov for å bemanne opp verksted og lager avdeling, søker vi nå Service og logistikk medarbeider til vårt hovedkontor på Sandnes (Sør- Varanger)!  Stillingen er en delt ressurs mellom verksted og logistikk/ utstyr. Arbeidsoppagver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Kystutviklingssenter: Det handler om Norge!
Sør-Varanger Utvikling
Distriktene er en ekstremt viktig ressurs for AS Norge. Vil du være med på å sette dagsorden gjennom en helt ny pilot, forankret hos statsråden i Kommunal- og distriktsdepartementet? Sammen med et faglig sterkt team i Sør-Varanger Utvikling AS (SVU) og våre samarbeidspartnere ved NTNU og High North Development Group (HNDG), søker vi deg som ønsker å være med og realisere et unikt prosjekt!
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Er du den nye selgeren ved Narvesen K1-Storhandel?
Butikkdrift Guttormsen
Klar for å jobbe jul og nyttår? Klar til å begynne med en gang? Da er dette en fantastisk muliget for å få være med på en spennende fremtid i Narvesen! Store muligheter for deltid etter nyttår for den rette! Er det din første jobb eller har du kanskje erfaring? Søk med en gang!
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 30-12-2022

Ambulansearbeider/Nasjonal paramedic/Paramedisiner
Enhet Kirkenes bilambulanse, Klinikk prehospitale tjenester, Finnmarkssykehuset HF
Ambulansestasjonen i Kirkenes har ledige stillinger og søker etter tøffe kollegaer!🙂1 x 100% fast stilling.🙂1 x 100% vikariat med varighet til 31.12.2023.Stasjonen har to døgnambulanser med ca. 3200 oppdrag i året.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Saksbehandler - førstekonsulent
Namsfogden i Finnmark, kontorsted Kirkenes
Vi har ledig engasjement ved Namsfogden i Kirkenes. Stillingen er en engasjementstilling på timebasis med stillingsprosent  på ca. 20% pr uke med mulighet for større stillingsprosent ved behov. Oppstart snarest og varighet 1 år. Vi søker etter en positiv medarbeider som kan jobbe strukturert og liker varierte og utfordrende oppgaver. Hos oss vil du kunne få jobbe med alt fra registrering av saker, saksbehandling, veiledning av publikum, samarbeid med andre avsnitt og eksterne samarbeidspartnere i lag med andre utviklende oppgaver.
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Kjøkkensjef Snowhotel Kirkenes
Norwegian Travel
Velkommen til Snowhotel Kirkenes. En verden hvor du sover i snø, går på snø og kan kjøre snøscooter eller hundespann på snø. Vi serverer til og med snø i restauranten vår! Snowhotel Kirkenes er åpent hele året, sommer som vinter.
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Er du politimesterens nye strategiske rådgiver?
SVS - Stab for virksomhetsstyring, Finnmark politidistrikt
Vi har ledig en stilling som strategisk rådgiver. Du velger selv om du ønsker å jobbe i Kirkenes, Hammerfest eller Alta.Som vår strategiske rådgiver koordinerer du virksomhetsstyringen i politidistriktet. Virksomhetsstyringen skal sikre at overordnede mål og resultatkrav blir ivaretatt, og din hovedoppgave er å gjennomføre, følge opp og rapportere på virksomhetsstyringsprosessene. Du setter retning og påser at vi evner å tenke langsiktig og målrettet. I stillingen samhandler du derfor tett med politidistriktets strategiske ledergruppe og bredt med virksomheten for øvrig.
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 09-12-2022

Rådgiver tjenesteplanlegging
Finnmark politidistrikt
Felles tjenesteplanlegging er en av flere prioriterte funksjoner i distriktet og i etaten. I samhandling med andre enheter skal Felles Tjenestekontor ivareta politidistriktets kontinuerlige behov for helhetlig ressursplanlegging, og særlig ivareta operasjonssentralen og arrestens behov slik at den operative tjenesten utføres med relevant kompetanse, riktig kapasitet og på en kostnadseffektiv måte. Tjenestekontoret inngår i politimesterens krisestab i P 1 – personell funksjon.
Registrert : 24-11-2022 Søknadsfrist : 08-12-2022