Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sykepleiere til godt betalte oppdrag i Alta kommune / Troms/Finnmark (Norge)
NORDIC CARE AS AVD OSLO
Personlige egenskaper- Selvstendig - tar initiativ.- Fleksibel - med evne og vilje til hurtig omstilling.- Ha pasienten i fokus og et ønske å om gjøre "det lille ekstra"- Trives med å jobbe på institusjon i kommune, der pleie og stell er en viktig del av jobben.Ønskede kvalifikasjoner- Sykepleier med norsk autorisasjon (de som ikke har autorisasjon søker hos (www.helsetilsynet.no)- Gode språkkunnskaper – Skandinavisk (alternativt minimum tilsvarende B1/B2).- Førerkort for bil dersom du skal jobbe i hjemmetjenesten
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 15-04-2021

Kjenner du til bemanningsbransjen ?
Clockwork bemanning AS
Til vårt nyetablerte kontor i Alta søker vi nå en bemanningsrådgiver til å gjøre arbeidsoppgaver for oss i Clockwork. Typiske arbeidsoppgaver vil være -Rekruttering av nytt personell -Personaloppfølging av utleid personell -Salgsstjenester og representasjon for oss i regionen -Tegning av arbeidskontrakter, henting på flyplasser. -Hr rådgiving for kunder og arbeidere -Hms oppfølging ute hos arbeiderne våre Vi ser helst at du:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-10-2020

Leder for strategisk administrasjon- og økonomistyring
Arctic Lavvo AS
Arctic Lavvo søker en 100% engasjert leder for å bygge vårt administrative fundament. Som vår nye CFO får du ansvar for selskapets administrasjon- og økonomistyring. Arctic Lavvo søker deg som er strukturert, visjonær og du må ha betydelig økonomisk kjennskap. Er du nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe og vil være med på å utvikle Arctic Lavvo?
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 10-11-2020

Norges triveligste salgsjobb! 25% helg Alta!
Den Norske Isbilen As avd Alta - 25 % stilling!
Er du en ambisiøs person med god forretningsforståelse og interesse for salg? Liker du å jobbe selvstendig? Trives du i et hektisk og dynamisk arbeidsmiljø? Da er du kanskje den vi er på jakt etter! _________________________________________________________ Arbeidsoppgaver: Salg og distribusjon av Isbjørn Is - produkter på faste ruter Kundeoppfølging Lagerarbeid Kvalifikasjoner: Førerkort kl. B Må beherske norsk eller annet skandinavisk språk
Registrert : 20-10-2020 Søknadsfrist : 27-10-2020

Vi søker CE-sjåfør til jobb som lastebilsjåfør i Alta
StudentConsulting Norge
Vi søker CE-sjåfør til jobb som lastebilsjåfør i Alta, oppstart omgående! Vi på StudentConsulting søker nå på vegne av vår kunde en fleksibel CE-sjåfør til en jobb i vakre og spennende Alta! Vår kunde leverer post og pakker over hele Norge og vektlegger engasjerte medarbeidere for å oppnå trygghet og fleksibilitet ovenfor sine kunder. Vi ser derfor etter deg som er en dyktig, ambisiøs og selvstendig lastebilsjåfør. Vår kunde kan tilby:
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 27-11-2020

Er du håndverker og ønsker en ny karriere innen salg i byggebransjen?
Workshop Bemanning et selskap i Manpower Group
Workshop Bemanning er landets ledende spesialist selskap innen bygg og anleggsbransjen og en del av Manpower Group.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 25-11-2020

Avdelingsleder Altagårdshagen
Helse og Sosial, Alta kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4301407750 Presentasjon av stillingen: Altagårdshagen skal gi tjenester de personer med demens. En viktig målsetting for Altagårdshagen er å sikre et godt pasientforløp for de som bor hjemme og har fått demens. Målsettingen er å gi best mulig tilpassede tjenester hvor brukermedvirkning og den enkeltes behov er i fokus. Aktivitetstilbud og avlastning for pårørende er viktige områder.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 02-11-2020

Vi søker dyktig tømrer!
Polygon AS
Vi søker tømrer til vår avdeling i Alta. Som Polygoner blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. Vårt kundeløfte “Alltid ved din side” forteller hva kundene våre kan forvente av oss. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere er der for å løse kundenes problemer med rask utrykning og pålitelighet. Vi oppfyller løftene våre gjennom våre verdier: Integritet, Excellence og Empati i alt vi gjør.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 25-11-2020

Sykepleier
Enhet somatisk poliklinikk, Klinikk Alta,  Finnmarkssykehuset HF
Org. nr: - Stillingsident: 4300790401 Presentasjon av stillingen: Medisinsk dagenhet som ligger under Spesialist poliklinikken i Alta, skal utvide tilbudet til infusjonspasientene i Alta og omegn. I den forbindelse lyser vi ut en fast 100% stilling som sykepleier. Medisinsk dagenhet har behandlinger i ukedagene, på dagtid. Tiltredelse ønskes snarest.
Registrert : 16-10-2020 Søknadsfrist : 02-11-2020

Sykepleier til Korttids- og intermediæravdelingene våre i Alta Kommune
Helse og Sosial, Alta kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4301041665 Presentasjon av stillingen: Sykepleier til Korttids- og intermediæravdelingene våre i Alta Kommune med arbeidssted i vårt fantastiske nye omsorgssenter. Virksomheten mestring og rehabilitering har ledig følgende stillinger: 2 x Sykepleier i 100 % stilling fast dag/kveld turnus.
Registrert : 15-10-2020 Søknadsfrist : 09-11-2020