Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ordre- og lasteansvarlig
Prosessanlegg
Vi søker etter ordre- og lasteansvarlig Nesten tre år har gått siden laksen var rogn. Nå er den på tur ut i verden som et av markedets sunneste produkter, men først skal den ut av vårt prosessanlegg i korrekt boks og rett trailer. En prosess like viktig som de etappene laksen har vært innom tidligere i verdikjeden, og her kommer du inn! Vi søker en fleksibel person med godt humør til vårt høyteknologiske prosessanlegg på Simanes i Alta. ++Arbeidsoppgaver:++
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 14-02-2021

Vi søker optiker til vår flotte butikk Synsam Alta Amfi
Region 4
Synsam Alta Amfi søker en optiker som enten er fersk fra studiet, eller har noen års fartstid som optiker. Vi søker deg som vil bidra til teamet og brenner for det gode kundemøtet! Er du den rette vi leter etter? Hvorfor skal du begynne å jobbe hos oss?
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Er du fremoverlent, positiv og teknisk anlagt?
Visma Exso AS avd Alta
Visma Exso har fokus på å levere høy servicegrad og brukertilfredshet og tilbyr rask og profesjonell hjelp ved feil eller mangler. Et godt rykte er et viktig konkurransefortrinn for å lykkes i et så krevende miljø. Derfor trenger vi serviceteknikere som er hyggelige, kompetente og pålitelige. Dette vil sikre gode leveranser, fornøyde kunder og et godt omdømme i markedet. Grunnet økt arbeidsmengde søker vi etter en kollega til vår servicetekniker i Alta. Kontoret i Alta er at av 6 kontorer i Region Nord, som totalt har 15 ansatte og dekker Nordland, Troms og Finnmark.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Sommervikarer - Sykepleier, Spesialsykepleier, Jordmor, Overlege, Legespesialist, LIS 2-3, Bioingeniør, Radiograf
Klinikk Alta, Finnmarkssykehuset HF
Org. nr: - Stillingsident: 4333217667 Presentasjon av stillingen: Bo gratis og opplev Alta i Finnmark, i kombinasjon med jobb i spesialisthelsetjenesten! Brenner du for faget, men ønsker samtidig å oppleve noe mer i sommer? Vi har stor boltreplass rundt oss og fantastiske friluftsmuligheter. Her kan du få en aktiv fritid, eller rett og slett bare nyte opplevelsen av finnmarkssommer med midnattssol og stillhet.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 01-03-2021

Driftstilskudd som fysioterapeut 2 nyopprettede stillinger
Helse og Sosial, Alta kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4334104837 Presentasjon av stillingen: 2 nyopprettede driftstilskudd som fysioterapeut i Alta Kommune
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 04-02-2021

Sykepleier / kreft sykepleier
Enhet somatisk poliklinikk, Klinikk Alta, Finnmarkssykehuset HF
Org. nr: - Stillingsident: 4332790705 Presentasjon av stillingen:Medisinsk dagenhet som ligger under Spesialist poliklinikken i Alta har ledig vikariat som sykepleier / kreftsykepleier. Medisinsk dagenhet har behandlinger i ukedagene, på dagtid. Tiltredelse ønskes snarest.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 03-02-2021

Miljøarbeider
Helse og Sosial, Alta kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4333574682 Presentasjon av stillingen: Miljøarbeider helgestilling hver 4. helg I Virksomhet for tilrettelagte boliger, Alta Kommune. Arbeidstedet er lagt til bolig med 3 leiligheter hvor arbeidsoppgavene består av å bistå beboere i deres daglige gjøremål. Per i dag er det beboere med ulike behov for tilrettelegging og bistand både i deres egen leilighet, på fritidsaktiviteter og på Skansen aktivitetssenter.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 27-01-2021

Vi søker optiker til vår flotte butikk Synsam Alta Amfi
Synsam
Synsam er det ledende og mest bærekraftige livsstilselskapet innen optikk og øyehelse. Vi har et klart kundeløfte der vi skal gi den beste servicen og løsningen for å se, og se bra ut. Er du en person som setter kunden som nummer 1? Som optiker hos oss vil du jobbe med produkter og utstyr av høy kvalitet og i et selskap som er innovativt med spennende nyutviklinger. Du er ansvarsfull og handler profesjonelt som helsepersonell og kunderådgiver. Hos oss skal alle kundene føle seg unike, og vi streber alltid etter å tilby det beste for kunden.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 23-01-2021

Er du vår nye driftstekniker?
Newsec Basale AS
Newsec tar ansvar for drift og ettersyn av bygninger med tilhørende installasjoner. Vi opplever en stadig økende oppdragsmengde og søker nå etter en driftstekniker som skal betjene eiendommer i Alta. Vi ser etter en handlekraftig person som ønsker å være med å videreføre selskapets gode verdier og utvikling. Du bør trives med å bygge relasjoner og samarbeide med våre oppdragsgivere, leverandører og leietakere. Tiltredelse snarest. Sentrale arbeidsoppgaver for stillingen
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 19-02-2021

Reiselivssjef (daglig leder)
Visit Alta AS
Nåværende daglig leder skal fratre stillingen og for å Visit Alta AS og utvikling av Altaregionen søker vi:Reiselivssjef (daglig leder)Vi leter etter en entusiastisk, synlig og kreativ person som kan lede og utvikle Vist Alta AS i tråd med selskapets mål og strategier. Vi ser etter en som:
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 29-01-2021