Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid for NG KIWI NORD AS
NG KIWI NORD AS
KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Vi har ledige stillinger i Tromsø, Alta og Mo i Rana for LINDEX AS
LINDEX AS
Vi har ledige stillinger i Tromsø, Alta og Mo i Rana Har du vinnerinstinkt, elsker å selge og å yte god kundeservice? Brenner du for mote og ønsker en karriere i en stor internasjonal motekjede? Vi søker assisterende butikksjef i Alta og på Jekta i Tromsø, samt tilkallingshjelp og vikar for selger i Mo i Rana. Vi leter etter deg som elsker å selge, og som ønsker å gjøre ditt ytterste for våre kunder. Du har interesse for og erfaring fra butikk, og er opptatt av moter og trender. Arbeidstiden er varierende, og du må påregne å jobbe kvelder, samt to lørdager i måneden.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid for NG KIWI NORD AS
NG KIWI NORD AS
KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Resepsjonist ekstrahjelp dag og natt for THON HOTEL ALTA
THON HOTEL ALTA
Resepsjonist ekstrahjelp dag og natt Resepsjonist ekstrahjelp dag og natt Vi søker en entusiastisk medarbeider over 20 år med gode kommunikasjonsevner. Som resepsjonist hos oss arbeider man i turnus, med vakter dag, kveld, natt samt helger. Du liker å yte service og setter gjesten i fokus, har øye for detaljer og er løsningsorientert.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Veileder ¿ NAV Alta for Alta kommune
Alta kommune
Veileder ¿ NAV Alta Org. nr: - Stillingsident: 4101775569 Presentasjon av stillingen: NAV`s strategi er . Vi skal være der når det det er behov for oss, i gode stunder og de tyngre. Det å jobbe i NAV krever høy faglig kompetanse og ett ønske om å gjøre en forskjell. Teknologiutviklingen gir nye muligheter for våre velferdstjenester og NAV har høye ambisjoner for fremtiden. Alta er Finnmarks største kommune med ca 20 000 innbyggere. NAV Alta har ca 40 ansatte og er lokalisert i Løkkeveien 35. Nordlysbyen Alta er i vekst og har et variert næringsliv.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Kan du tenke deg å jobbe i Finnmark i vinter? for NORDIC CARE AS
NORDIC CARE AS
Kan du tenke deg å jobbe i Finnmark i vinter? Vi søker flinke og motiverte sykepleiere som kan tenke seg spennende oppdrag i Finnmark i vinter.Arbeidssted vil være sykehjem, hjemmetjeneste og legevakt/sykestue Dag/ aften vakter men har også behov for noen som kan dekke natt turnus.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Elektriker Gr.L for ALTA ELEKTRO AS
ALTA ELEKTRO AS
Elektriker Gr.L På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter en selvstendig og ansvarsbevisst elektriker med fagbrev. Dine arbeidsoppgaver vil være installasjon av bolig, leiligheter, større prosjekter og serviceoppdrag. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, gode lønnsbetingelser, utviklingsmuligheter og gode pensjons ordninger.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 22-07-2019

Rådgiver/Seniorrådgiver for Alta ungdomshjem
Alta ungdomshjem
Rådgiver/Seniorrådgiver Jobbnorge ID: 172077 Om stillingenVed Enhet for Inntak, region nord, er det ledig en fast 100 % stilling som rådgiver/ seniorrådgiver. Arbeidssted er Bodø, Tromsø eller Alta. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse. Arbeidsoppgaver/ansvarsområder Gi råd, veiledning og bistand i den enkelte sak etter forespørsel fra kommunal barneverntjeneste.Foreta tiltaksvalg og utarbeide tilsagn.Motta og håndtere akutte henvendelser fra barneverntjenester.Kjøp av barneverntjenester og sikre at de er i hht.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Enhetsleder Døgnenheten TSB ALTA for FINNMARKSSYKEHUSET HF
FINNMARKSSYKEHUSET HF
Enhetsleder Døgnenheten TSB ALTA Org. nr: - Stillingsident: 4099731781 Presentasjon av stillingen:Døgnenheten Alta, psykisk helsevern utvider fra 10 til 15 plasser november 2019. I tillegg opprettes det egne plasser for tverrfaglig spesialisert rusbehandling i tilslutning til allerede eksisterende Døgnenhet. Ved den nye enheten innen TSB opprettes det 6 plasser og 2 avrusingsplasser.Døgnenheten PHV og TSB er i 3.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Overlege psykiatri - Døgnenheten Alta for FINNMARKSSYKEHUSET HF
FINNMARKSSYKEHUSET HF
Overlege psykiatri - Døgnenheten Alta Org. nr: 974313421 Stillingsident: 4100086862 Presentasjon av stillingen: Døgnenheten Alta, psykisk helsevern utvider fra 10 til 15 plasser november 2019. I tillegg opprettes det egne plasser for tverrfaglig spesialisert rusbehandling i tilslutning til allerede eksisterende Døgnenhet. Ved den nye enheten innen TSB opprettes det 6 plasser og 2 avrusingsplasser. Døgnenheten PHV og TSB er i 3. etasje ved Alta Helsesenter og er fysisk adskilt, men det legges opp til mye samorganisering og samarbeid, spesielt på ledernivå og spesialistnivå.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019