Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
En unik mulighet til å jobbe i et utviklingsorientert vekstselskap med korte beslutningsveier
SmartDok
En unik mulighet til å jobbe i et selvstendig, utviklingsorientert vekstselskap med korte beslutningsveier, som også er en del av Visma-konsernet. SmartDok har i Visma en av Europas største softwareselskap som langsiktig eier. Visma har en omsetning på mer enn 2 milliarder euro i 2021 og over 15 000 ansatte i 28 forskjellige land. En Business Controller i SmartDok vil samarbeide tett med Visma sitt Finance-team for SMB og inngå i et fremoverlent miljø med høy kompetanse. Dette gir rom for mye profesjonell vekst.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Geologist - Stjernøy/Alta
Sibelco Nordic AS
**Location:**Stjernøy, Norway **Positioning:**This position reports to the Director Geology Role Purpose: Provide relevant geological support and a long-term vision to Operations, implement working practices, develop geological and geometallurgical models, and assist on mine planning to optimize the quarries balance and raw materials supply for the long term. Assess Reserves & Resources status and develop new deposits. Responsibilities:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 29-07-2022

Boreal Buss AS har ledig stilling som driftsleder i Alta
Boreal Buss AS
Boreal Buss AS har ledig stilling som driftsleder i Alta. Vår visjon er La oss dra sammen , og våre kjerneverdier er sikkerhet, kvalitet og miljø. I Boreal jobber vi hver dag for at våre kunder skal få en god og trygg reiseopplevelse. Driftsleder har oppgaver knyttet til organisering og gjennomføring av den daglige bussdriften i Alta og Kautokeino. Vi ønsker oss en fleksibel problemløser som evner å jobbe systematisk og planmessig i en hektisk hverdag.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Miljøterapeut med ansvar for kjøkken/kantine ved Skansen aktivitetssenter 2 gangs utlysning
Helse og Sosial, Alta kommune
Skansen aktivitetssenter er et nytt moderne senter som åpnet i februar 2019.Nå fyller vi senteret med arbeidsglede og kompetanse og har følgende stilling ledig: 100 % dagstilling som miljøterapeut med særskilt interesse for  kost og ernæring.Senteret ønsker å etablere et bredt tverrfaglig miljø, med fokus på blant annet målrettet miljøarbeid, kosthold, ernæring og fysisk aktivitet. Vil du delta i arbeidet med å utvikle Skansen Aktivitetssenter? Da kan du være den vi søker etter.   
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

HR rådgiver med vekt på HMS
Fellestjenesten, Alta kommune
Alta kommune har ledig stilling som rådgiver innenfor HR-feltet med særlig ansvar for å utvikle og følge opp Alta kommunes HMS-arbeid på et overordnet strategisk nivå. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Vi søker gulvlegger
Brødrene Ek As Avd Malervirksomhet
Gulvlegger Fast ansettelse til riktig person! Kvalifikasjoner Erfaring med teppegulvErfaring med gulvbelegg, vinyl, linoleumErfaring fra store prosjekter, nybygg og rehabilitering.Håndterer Norsk, muntlig og skriftligNorsk personnummer / D-nummerDokumentert erfaringReferanser Vi tilbyr Konkurransedyktig lønnOrdnede arbeidsforholdKlær/personlig verneutstyrBehjelpelig med kurs som håndverkerne trengerKrav
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Kundemottaker
Alta Billakkering As
Vi søker en person som er : Serviceinnstilt Blid og omgjengelig Posetiv Datakunskaper er en fordel
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Vil du jobbe som butikkselger i Alta?
Motek
Til butikken i Alta søker vi deg som stortrives med eller har lyst til å jobbe med butikksalg. Du må evne å selge de varer og tjenester vi tilbyr og ønske å skape en god kundeopplevelse. I Motek får du jobbe med markedsledende produkter i en spennende bransje. Vi kan tilby en 60% stilling (vikariat) og ønsker en person som kan være fleksibel i forhold til arbeidstid. Arbeidstiden vil være i perioden mandag -- torsdag 07:00 - 15.30 og fredag 07:00 - 13:00. Har du bransjeerfaring er det positivt, men det viktigste er ønske om å lære samt ha god stå-på-vilje.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Tegnspråktolk - 3.gangs utlysning
Troms og Finnmark fylkeskommune Alta videregående skole
Om stillingen og arbeidsoppgaver:Med forbehold om elevgrunnlag søker vi etter inntil 2 tolker for hørselhemmet elev ved Alta videregående skole.Engasjementsstilling for perioden 1.8.22 - 31.7.24 Stillingsstørrelsen er i utgangspunktet 89 % med 7.5 timers arbeidsdag i skoleåret og arbeidsfrie perioder når det ikke er undervisning. Vi åpner opp for mulighet for endring av stillingsstørrelse tilpasset søkernes behov og kompetanse. Arbeidsoppgaver. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

Virksomhet psykisk helse søker teamansatt til fact-team
Helse og Sosial, Alta kommune
Vi trenger flere ansatte i vårt fact- team, er du den rette så søk da vel! Vi har ledig 1x 100% stilling.   FACT-teamet (Flexible Assertive Community Treatment Team) er et aktivt oppsøkende team som arbeider med personer med alvorlige psykiske lidelser og sammensatte og langvarige hjelpebehov fra kommune- og spesialisthelsetjeneste. FACT-modellen krever et høyt kvalifisert team som kan dra nytte av hverandres erfaringer og arbeide aktivt og tett sammen.  
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 25-08-2022