Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
DELTIDSANSATT for HOFTEPLUSS AS
HOFTEPLUSS AS
DELTIDSANSATT Vi søker en serviceinnstilt person som kan jobbe fast annen hver helg, samt 1-2 kvelder i uka, samt i ferier og ved behov. Tarifflønn PAM Stillingsnummer: 2012-2019-08-43 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Prosjekt -- og byggeleder for RAMBØLL NORGE AS
RAMBØLL NORGE AS
Prosjekt -- og byggeleder Prosjekt -- og byggelederVi inviterer deg til å ta i bruk din sterke fagkunnskap innen prosjektledelse og prosjektstyring i en stilling hvor du gir kunden verdi gjennom å benytte og videreutvikle din kompetanse. For denne rollen trenger du utdannelse som ingeniør og relevant erfaring fra prosjektledelse innen offentlig- eller privat sektor. Er du vår nye Prosjekt- og byggeleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad. Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø?
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Vil du bli en del av vårt team? for ACE SHOPS AS
ACE SHOPS AS
Vil du bli en del av vårt team? Til vår butikk på Alta, søker vi en engasjert selger, med interesse for kosmetikk, som er fleksibel og kan stille på kort varsel. The Body Shop er et brand som kjemper for at verden skal bli litt vakrere og litt mer rettferdig for både mennesker, dyr og planeten. Vi er opptatt av at vår business skal bidra til noe godt, og er aktivister når det trengs. Deler du vår passion kan du være akkurat den vi leter etter!
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Byggingeniør / Fagansvarlig RIB for RAMBØLL NORGE AS
RAMBØLL NORGE AS
Byggingeniør / Fagansvarlig RIB Byggingeniør / Fagansvarlig RIBVi inviterer deg til å ta i bruk din ingeniørutdanning og erfaring innen byggteknikk i en stilling hvor du er rådgiver og fagansvarlig innen konstruksjonsteknikk som sammen med sine kollegaer bidrar med å skape innovative løsninger, ta del i utfordrende og varierte oppdrag og har ett overordnet ansvar som fagansvarlig. For denne rollen trenger du ingeniørgrad. Er du vår nye Byggingeniør/Fagansvarlig RIB? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Synsam Alta Brillehuset søker en engasjert salgs- og kunderådgiver i 50% fast stilling for SYNSAM GROUP NORWAY AS
SYNSAM GROUP NORWAY AS
Synsam Alta Brillehuset søker en engasjert salgs- og kunderådgiver i 50% fast stilling SYNSAM - VI SER DEG! Norges ledende optikerkjede søker deg som Salgs- og kunderådgiver i 50% fast stilling til Synsam Alta Brillehuset. Vi søker deg som deler vårt ønske om å gi kundene våre den beste opplevelsen, og som vet at "kunden er konge!". Du følger med på mote og trender, og er sulten på å bidra med din personlighet og kompetanse. Du må like en travel hverdag der du behersker å ha mange baller i luften! H vorfor skal du begynne å jobbe hos oss?
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Synsam Alta Brillehuset søker en engasjert salgs- og kunderådgiver i 50% fast stilling for SYNSAM GROUP NORWAY AS
SYNSAM GROUP NORWAY AS
Synsam Alta Brillehuset søker en engasjert salgs- og kunderådgiver i 50% fast stilling Synsam er Nordens ledende optikerkjede og med rundt 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Vi setter fag og kunden i fokus, og alle våre butikker har Stylelab, et verktøy som inspirerer og hjelper oss å finne brillene som passer kundene våre best.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Takstmann / Byggingeniør for RAMBØLL NORGE AS
RAMBØLL NORGE AS
Takstmann / Byggingeniør Takstmann / ByggingeniørVi inviterer deg til å ta i bruk din sterke fagkunnskap innen taksering, tilstandsvurderinger og prosjektledelse i en stilling hvor du gir kunden verdi gjennom å benytte og videreutvikle din kompetanse. For denne rollen trenger du utdannelse som ingeniør og sertifisering som takstmann eller relevant erfaring fra taksering og prosjektledelse. Er du vår nye Takstmann/Byggingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Er du en selger og vil jobbe med kjente merkevarer? for Mer Demo AS
Mer Demo AS
Er du en selger og vil jobbe med kjente merkevarer? VIL DU JOBBE MED KJENTE MERKEVARER, LIKER Å JOBBE MED SALG OG HAR ERFARING FRA HANDEL? DA VIL VI GJERNE HØRE FRA DEG! Mersalg søker en selger med bosted i Alta. Stillingsprosenten er 60 %, men kan i perioder bli mer. Arbeidet foregår på dagtid. Som selger hos oss vil du få totalansvaret for flere sentrale varemerker i dagligvarebutikkene. Noen av leverandørene du vil kunne jobbe med er L'Oreal, Arla, Polarbørd og Haugen Gruppen.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Er du engasert og dyktig prosjektleder? Er det deg vi leter etter? for Protan Takservice AS
Protan Takservice AS
Er du engasert og dyktig prosjektleder? Er det deg vi leter etter? Ledig stilling som Prosjektleder i Alta for snarlig tiltredelse Vi ønsker å styrke administrasjonsteamet i Alta, og søker derfor etter en dyktig prosjektleder. Vi tilbyr en spennende stilling med utfordrende oppgaver i et godt miljø. Gode betingelser og pensjonsordninger.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Til vårt produksjonsanlegg på Stjernøy i Alta søkes for North Cape Minerals AS
North Cape Minerals AS
Til vårt produksjonsanlegg på Stjernøy i Alta søkes Vi produserer ferdigvare i forskjellige varianter for et stort antall kunder i verden. Vi har helkontinuerlig skiftgang i produksjonen. Sibelco har behov for å tilsette en faglig dyktig prosessoperatør. Hvem er du?
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019