Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ingeniør Forvaltning og Utvikling - Avdeling for forvaltning og utvikling for Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Ingeniør Forvaltning og Utvikling - Avdeling for forvaltning og utvikling Ved avdeling for forvaltning og utvikling er det ledig stilling som Ingeniør Brenner du for faget og ønsker å kombinere jobben med mulighet for en aktiv fritid - da er dette noe for deg!ArbeidsoppgaverAdministrasjon av leieforhold inn og utleie av foretakets driftsbygninger Overordet DVU planlegging Portefølje forvaltning Prosjekt oppfølging av foretakets ombygning og vedlikeholds prosjekter. Gjennomføring og planlegging av tilstandsanalyser på driftsbygninger og boliger Utarbeide vedlikeholdsplaner planlegging av inte
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Juridisk rådgiver for Hammerfest kommune
Hammerfest kommune
Juridisk rådgiver Jobbnorge ID: 163098Om arbeidsstedetService og intern utvikling er en støttefunksjon for administrativ og politisk ledelse i Hammerfest kommune.   Avdelingen består av politisk sekretariat, kommuneadvokat, juridisk rådgiver og kommunikasjonsrådgiver.StillingsinformasjonFast, 100 % stilling! ArbeidsoppgaverJuridisk bistand, saksbehandling og veiledning innenfor alle sektorer og arbeidsområder i kommunen, både av generell karakter og i enkeltsaker.Saksbehandling og veiledning i saker etter alkoholloven (bevillingssaker, inndragningssaker mv.)Saksbehandling av saker innenfor ser
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019

Vedlikeholdsplanlegger på elektro (SAP-planlegging) for DOVRE GROUP CONSULTING AS
DOVRE GROUP CONSULTING AS
Vedlikeholdsplanlegger på elektro (SAP-planlegging) Theremaining text in this job description/ad is in Norwegian as a result of thelanguage requirements requested. Applicants that don`t master both written andorally Norwegian will unfortunately not be considered. For further questionscontact the employee responsible for this position. Dovre Group har ledigstilling som Vedlikeholdsplanlegger på elektro (SAP-planlegging) Arbeidssted: Hammerfest Start dato: 11.01.2019 - 31.12.2019 Antall stillinger: 4 Vær oppmerksom på at sluttdatoen er vår sluttdato forinnsending av tilbudet til kunden.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 14-02-2019

Seksjonsleder - FP - Seksjon påtalejurister - Politiet, Finnmark pd for Politiet, Finnmark pd
Politiet, Finnmark pd
Seksjonsleder - FP - Seksjon påtalejurister - Politiet, Finnmark pd Ved Felles enhet for påtale, seksjon for påtalejurister er det ledig stilling som leder av påtaleseksjon, politiinspektør (SKO 0290).
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Butikksjef/daglig leder for AKKARFJORD FORBRUKERLAG SA
AKKARFJORD FORBRUKERLAG SA
Butikksjef/daglig leder Akkarfjord forbrukerlag søker ny butikksjef/daglig leder. Akkarfjord er et lite og hyggelig tettsted på Sørøya med 70 innbyggere. Hammerfest sentrum ligger en halv time unna med hurtigbåt. Bygda har skole og barnehage. Det er fiskerivirksomhet, sauegård og turistaktivitet. Sørøya byr på en vill og vakker natur med fjell, fiskevann, fjord og daler.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Energimontør og Lavspentmontør for Hammerfest Energi
Hammerfest Energi
Energimontør og Lavspentmontør Vi søker energimontør og lavspentmontør Arbeidsområde for Energimontør vil være:Arbeidsoppgaver vil hovedsaklig være montasje, drift og vedlikeholdav vårt regional-, distribusjons- og fordelingsnett, herunder:¿ Årlige kontroller og befaringer¿ Praktisk gjennomføring av planlagte prosjekter¿ Veilysanlegg¿ Fjernstyringsanlegg Stillingen vil kunne inngå i selskapets vaktordning etter avtale med driftsleder.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Produksjonsleder Saltfisk for Norway Seafoods AS avd. Hammerfest
Norway Seafoods AS avd. Hammerfest
Produksjonsleder Saltfisk Vi søker en produksjonsleder til vår saltfiskproduksjon i Hammerfest. Vi ser etter en kandidat med gode lederegenskaper og lyst og evne til å motivere medarbeidere til gode prestasjoner. Du må ha stort engasjement og faglig kompetanse innen faget.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 07-02-2019

Vi trenger enda flere barnehageassistenter for Adecco
Adecco
Vi trenger enda flere barnehageassistenter Har du erfaring med å ha ansvar for barn? Ønsker du en arbeidsdag fylt med lek, moro og engasjert smårollinger? Er du interessert i å jobbe som ringevikar i barnehage -- heltid eller deltid? Da er dette jobben for deg! Vi søker nå etter dyktige medarbeidere til teamet vårt. Vi vil høre fra deg som har relevant erfaring, eller som har et genuint ønske om å jobbe med barn. Har du i tillegg interesser eller erfaring innen sport, friluftsliv, musikk, dans eller teater, er det et pluss.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Spennende stilling for deg som studerer/trenger ekstra inntekt i Hammerfest! for MAX SPILL AS
MAX SPILL AS
Spennende stilling for deg som studerer/trenger ekstra inntekt i Hammerfest! Arbeidsoppgaver/Kvalifikasjoner Som ansatt hos oss bør du ha en glødende interesse for salg og service. Din oppgave er å gjøre våre kunder/gjester fornøyde gjennom god kundebehandling. Som salgs- og servicemedarbeider er du den siste som ser vår kunde/gjest hos oss, og din vennlighet og tålmodighet er derfor meget viktig. Dine arbeidsoppgaver vil være knyttet til salg, kundebehandling, kasseoppgjør og andre relevante oppgaver. Egenskaper Du må være utadvendt og serviceinnstilt.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Aibel i Hammerfest søker operatører innen mekaniske fag for AIBEL AS
AIBEL AS
Aibel i Hammerfest søker operatører innen mekaniske fag |---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019