Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Tilsetting - Driftsleder 100% fast - Hammerfest videregående skole
Troms og Finnmark fylkeskommune Hammerfest videregående skole
Org.nr.:922420866 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om stillingen og arbeidsoppgaver: Ved Hammerfest videregående skole er det ledig en fast stilling i 100% som driftsleder. Driftsleder har ansvar for drift, vedlikehold og ettersyn av de fylkeskommunale bygningene og tilhørende eiendommer i Hammerfest. Arbeidsoppgaver vil være å lede og organisere arbeid i driftsavdelinga. Dette inkluderer internkontroll, koordinering av serviceoppgaver for elever og personale, og personalansvar for driftsteknikere og renholdsoperatører.
Registrert : 25-01-2021 Søknadsfrist : 11-02-2021

614 Hammerfest sykehus
Narvesen
Vi søker en omsorgsfull leder som ønsker å drive egen butikk, og som elsker å skape god stemning og entusiasme i butikken! Vi vil ha en kjøpmann som vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillit og ansvar til sine medarbeidere. For vi er sikre på at gode ledere bygger trygge og motiverte medarbeidere som møter kundene med service av ypperste kvalitet.
Registrert : 22-01-2021 Søknadsfrist : 15-02-2021

Vil du bidra til gode og trygge gjesteopplevelser i Hammerfest?
ISS Facility Service AS
ISS har gjennom mange år bygget seg opp til å bli en viktig samarbeidspartner innen hotelldrift og samarbeider i dag tett med flere av de store hotellkjedene. Denne posisjonen har vi opparbeidet oss ved å fokusere på kvalitet, konseptualisering/segmentering, effektivisering og gode kundeopplevelser. I den tiden vi er inne i nå har godt renhold fått en enda større betydning, det er viktig at du er klar for å ta det ansvaret. Vi søker deg som kan gå inn i en 50% stilling i 6 måneder med mulighet for forlengelse, oppstart snarest.
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 05-02-2021

Rekrutteringsstilling Barnesykepleier
Enhet sengepost og poliklinikk barn, Klinikk Hammerfest Finnmarkssykehuset HF
Barneavdelingen ønsker å rekruttere barnesykepleiere!Vi søker etter deg som ser etter nye utfordringer og som kan tenke deg å ta videreutdanning innen barnesykepleie. Er du autorisert sykepleier med interesse for å arbeide med barn --da har du muligheten nå!Stillingene gir mulighet for utdanning finansiert av Finnmarkssykehuset, og oppstart av spesialisering vil kunne starte innen 3 år.
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 10-02-2021

Vernepleiere/Miljøterapeuter
Hammerfest kommune
Om arbeidsstedetVelkommen til oss på Stormtunet 2!Vår visjon «Sammen er vi krutt!» innebærer at vi står sammen for å skape gode dager for beboere og for ansatte på Stormtunet 2. Vi gjør hverandre gode og jobber i team, noe som fører til at vi yter god kvalitet på tjenester.Hos oss skal du som arbeidstaker føle mestring, utvikling og trygghet i et arbeidsmiljø der der latteren sitter løst. Vi gir god opplæring i form av introduksjonsplan, egen kurspakke mede-læringskurs og interne kurs utført av våre dyktige fagkonsulenter.
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 08-02-2021

Husøkonom
Hammerfest kommune
Om arbeidsstedetRypefjord sykhjem er en institusjon for personer som har behov for døgnkontinuerlig omsorg. Bygget strekker seg over 3 etasjer og har 4 avdelinger.Sykehjemmet er hjemmet til de som har vedtak om fast plass,  og vi skal derfor tilrettelegge for at den enkelte får alle sine ulike behov dekket. Vi er en arbeidsplass med rundt 100 ansatte, der de fleste jobber i turnus. I tillegg har vi lærlinger, studenter og elever hos oss store deler av året.
Registrert : 20-01-2021 Søknadsfrist : 08-02-2021

Sommervikar - Sykepleier, Spesialsykepleier, Jordmor, Overlege, Legespesialist, LIS 2-3, Bioingeniør, Radiograf
Klinikk Hammerfest, Finnmarkssykehuset HF
Org. nr: - Stillingsident: 4329679245 Presentasjon av stillingen: Bo gratis og opplev Finnmark i kombinasjon med sykehusjobb! Brenner du for faget, men ønsker samtidig å oppleve noe mer i sommer? Vi har lyse netter (og dager), stor boltreplass rundt oss og fantastiske friluftsmuligheter. Her kan du få en aktiv fritid, eller rett og slett bare nyte opplevelsen av finnmarkssommer med midnattssol og stillhet.
Registrert : 19-01-2021 Søknadsfrist : 01-03-2021

Mekanikere/ventilmekanikere
Oss-nor
Stillingen passer for deg som: Oss-nor Hammerfest as søker etter erfarne mekanikere m/fagbrev til vår ventilavdeling i Hammerfest. Kandidatene må være selvgående i sitt arbeid, ha gode samarbeidsevner og et bevisst forhold til HMS og kvalitet. Vi verdsetter nøyaktighet. Du trives med en variert arbeidsdag, jobber godt i team og være villig til å yte det lille ekstra når det kreves.Du vil inngå i et team som utfører hele prosessen fra demontering, inspeksjon, reparasjon, testing, montering og kvalitetskontroll av ferdig produkt.
Registrert : 19-01-2021 Søknadsfrist : 10-02-2021

POWER Hammerfest søker Salgsleder lyd og bilde
Power Hammerfest
POWER Hammerfest søker engasjert Salgsleder lyd og bilde
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Leder for tilpasset opplæring og spesialundervisning
Troms og Finnmark fylkeskommune Hammerfest videregående skole
Org.nr.:922420866 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om stillingen og arbeidsoppgaver: Ved Hammerfest videregående skole er det ledig en fast stilling i 100% som leder for tilpasset opplæring og spesialundervisning. Arbeidsoppgaver vil være å sikre at skolen følger opplæringslovens krav om tilpasset opplæring og spesialundervisning. Dette innebærer å lede og koordinere arbeid med tilpasset opplæring og spesialundervisnin for hele skolen.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 01-02-2021