Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Arealplanlegger
Hammerfest kommune
Jobbe og bo i HammerfestVelkommen til Hammerfest, en spennende kommune med en kreativ og entusiastisk befolkning. Sammen har vi alle muligheter for å skape et godt lokalsamfunn og et godt sted å bo!Nyttige nettsteder å besøke:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Fagbioingeniør
Enhet Medisinsk biokjemi og Blodbank, Hammerfest sykehus,  Finnmarkssykehuset HF 
Vi søker ny kollega til en 50% fast stilling for fagbioingeniør innen området medisinsk biokjemi!Stillingen kan kombineres med en 50 % bioingeniørstilling.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Barnehagelærer til Hammerfestbarnehagene - Tyven barnehage
Hammerfest kommune
Om arbeidsstedetVi leter etter deg som jakter etter «gylne øyeblikk» sammen med barn og kollegaer, og vil skape gode minner for alle som er innom barnehagen vår.Ønsker du en variert arbeidshverdag hvor du får mulighet til å utgjøre en forskjell?  Ønsker du å ta del i et arbeidsmiljø hvor du med ditt engasjement kan bidra til utvikling av Hammerfestbarnehagene  Vil du jobbe ut fra "barns beste" og gi barna den beste forutsetning for å utvikle seg fra sitt eget ståsted?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Universitetslektor / høgskolelærer i sykepleie, Hammerfest
UiT Norges arktiske universitet
Om stillingenVed Institutt for helse- og omsorgsfag (IHO) er det ledig 1-3 faste 100 % stillinger som universitetslektor i sykepleie. Dersom det ikke melder seg kvalifiserte søkere som universitetslektor, kan det ansettes noen i stilling som høgskolelærer.Stillingene er tilknyttet bachelorutdanning i sykepleie ved studiested Hammerfest. Det kan bli aktuelt å tilsette flere dersom det melder seg kvalifiserte søkere, gitt dekning i studieprogrammets budsjett.Stillingene er ledig for tiltredelse etter avtale.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Daglig leder IUA Vest-Finnmark
Hammerfest kommune
Jobbe og bo i HammerfestVelkommen til Hammerfest, en spennende kommune med en kreativ og entusiastisk befolkning. Sammen har vi alle muligheter for å skape et godt lokalsamfunn og et godt sted å bo! Nyttige nettsteder å besøke:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Gravplassarbeider
Hammerfest Kirkelige Fellesråd
Hammerfest kirkelige fellesråd søker gravplassarbeider i 100 % stilling med ansettelse snarest. Vi har 7 gravplasser og Fjordadalen gravplass i Rypefjord er den største med 6000 graver. Her ligger også basen for gravplassarbeiderne. Du vil jobbe i et team som består av to andre arbeidere. Arbeidsoppgaver Arbeidet er variert og allsidig. Du vil få oppgaver som: Drift, stell og vedlikehold av grøntanlegg og gravplasser Graving og stell av graver Stell og vedlikehold av teknisk utstyr, maskiner og kjøretøy
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Vi ser etter en dyktig og pålitelig driftstekniker/vaktmester
Personalhuset Bodø
Om jobben For vår kunde i Hammerfest ser vi etter en pålitelig vaktmester til snarlig oppstart. Som vaktmester/driftstekniker vil du
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

HR-Rådgiver
Boreal Norge AS
Boreal Sjø Drift AS har ledig stilling som HR-rådgiver i Hammerfest. Vår visjon er La oss dra sammen , og våre kjerneverdier er sikkerhet, kvalitet og miljø. I Boreal jobber vi hver dag for at våre kunder skal få en god og trygg reiseopplevelse Vi søker en erfaren, engasjert, ansvarsbevisst og dyktig person som vil være med å videreutvikle vår virksomhet.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Assisterende Enhetsleder
Sengepost og poliklinikk føde/gyn, Hammerfest sykehus, Finnmarkssykehuset HF
Vi har ledig 1 x 100% fast stilling som assisterende enhetsleder på vår flotte sengepost!Vi søker en motivert person som er klar for nye utfordringer i et hektisk og spennende arbeidsmiljø! Vi garanterer faglig og personlig utvikling, en bratt læringskurve, mange spennende og noen ikke fullt så spennende arbeidsoppgaver!
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Bemanningskoordinator i Hammerfest
Boreal Sjø Drift AS
Boreal Sjø Drift AS har ledig stilling som bemanningskoordinator i Hammerfest Vår visjon er La oss dra sammen , og våre kjerneverdier er sikkerhet, kvalitet og miljø. I Boreal jobber vi hver dag for at våre kunder skal få en god og trygg reiseopplevelse
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 12-07-2022