Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Renholdere
Personalhuset Bodø
Om jobben Vi søker renholdere til korte og lange oppdrag i Hammerfest, hovedsaklig på Melkøya. Vi søker deg som er fleksibel og trives med en hektisk hverdag. Arbeidstid Dagtid, hverdager Ønskede kvalifikasjoner Erfaring innen renhold Kjennskap til / og etterlevelse av gode rutiner innen renhold Punktlighet/ryddighet og vilje til å jobbe i et team Forstår og snakker norsk eller engelsk Personlige egenskaper Strukturert og selvstendig
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 14-11-2020

Virksomhetsleder og avdelingsleder
Hammerfest kommune
Jobbnorge ID: 194437 Om arbeidsstedet Ved Skaidiveien omsorgsbolig skal vi ansette lederteam; virksomhetsleder og avdelingsleder. Skaidiveien omsorgsbolig er en stor virksomhet med rundt 40 årsverk. Her gir vi helse og omsorgstjenster til hjemmeboende inne i en samlokalisert omsorgsbolig, samt til brukere ute i private hjem. Felles for brukergruppen er at det er personer med ulike funksjonshemminger.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Formann
Hammerfest Energi Nett AS
Hammerfest Energi Nett AS – Montøravdelingen Arbeidsområde: Gjennomføring og oppfølging av avdelingens prosjekter og oppgaver.Praktisk oppfølging av personell.Oppfølging 3 part.HMS oppfølging. Kvalifikasjoner: Fagbrev energimontør og praktisk erfaringErfaring med styring og gjennomføring av prosjekterFørerkort klasse BE/SStillingen vil kunne inngå i selskapets vaktordning etter avtale med driftsleder Stillingen er underlagt montørleder.
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 06-11-2020

Renholder Hammerfest
Personalhuset Bodø
Vi søker renholdere for tilkalling til korte og lange oppdrag i Hammerfest, hovedsaklig på Melkøya. Vi søker deg som er fleksibel og trives med en hektisk hverdag. Arbeidstid Dagtid, hverdager Ønskede kvalifikasjoner Erfaring innen renhold Kjennskap til / og etterlevelse av gode rutiner innen renhold Punktlighet/ryddighet og vilje til å jobbe i et team Forstår og snakker norsk eller engelsk Personlige egenskaper Strukturert og selvstendig
Registrert : 22-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Miljøarbeider
Hammerfest kommune
Jobbnorge ID: 194655 Om arbeidsstedet Rus- og psykiatritjenesten har et høyt kompetent fagmiljø bestående av miljøarbeidere, ruskonsulenter og psykiatriske sykepleiere. Virksomheten har en døgnbemannet omsorgsbolig og virksomheten har nylig flyttet inn i nye lokaler hvor det er etablert et midlertidig dagsenter for pasienter med psykiske lidelser. Samarbeid på tvers, med bruker i fokus, er noe vi er veldig opptatt av. Vi har i samarbeid med andre kommunale virksomheter og spesialisthelsetjenesten, utviklet flere gode samhandlingsarenaer.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Psykiatrisk sykepleier
Hammerfest kommune
Jobbnorge ID: 194660 Om arbeidsstedet Rus- og psykiatritjenesten har et høyt kompetent fagmiljø bestående av miljøarbeidere, ruskonsulenter og psykiatriske sykepleiere. Virksomheten har en døgnbemannet omsorgsbolig og virksomheten har nylig flyttet inn i nye lokaler hvor det er etablert et midlertidig dagsenter for pasienter med psykiske lidelser. Samarbeid på tvers, med bruker i fokus, er noe vi er veldig opptatt av. Vi har i samarbeid med andre kommunale virksomheter og spesialisthelsetjenesten, utviklet flere gode samhandlingsarenaer.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Baseoperatør/Fluid Plant Operator
Hytech Personnel AS
Sammen med en av våre kunder søker vi baseoperatør/Fluid Plant Operator. Oppstart vil være fortløpende og med varighet ut året i første omgang med muligheter for forlengelse. Arbeidssted er Hammerfest og vi søker kandidater som bor lokalt. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 03-11-2020

Ønsker du å gjøre en forskjell i Korona-pandemi? Vi trenger flere helter i Nord-Norge
Randstad Care
Randstad søker flere helter som ønsker å bidra under Korona-pandemi. Vi søker 10 sykepleiere og 2 hygienesykepleiere for å jobbe i Nord-Norge. Ønsker du nye utfordringer som sykepleier og gjøre virkelig en forskjell samtidig som du lærer nye måter å jobbe på? Da synes jeg at du bør ta kontakt med oss.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Sykepleier/Helsefagarbeider ønskes til Hammerfest!
Adecco
Vi søker sykepleier og helsefagarbeider til Hammerfest! Brenner du for å hjelpe andre og ønsker nye utfordringer som sykepleier? Vi har den rette jobben for deg! Vi Kan tilby Oppfølging og veiledning fra egen konsulent som også er sykepleierStillingene tilsvarer 100% stilling, 2 skift og helgFast ansettelse hos AdeccoKonkurransedyktig lønnMulighet til å prøve ulike arbeidsplasserEr du tilflytter får du gratis bolig og tilskudd til reise Kvalifikasjoner
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Sykepleier - natt
Hammerfest kommune
Jobbnorge ID: 194134 Om arbeidsstedet Vi er et sykehjem med 3 avdelinger, 2 langtidsavdelinger og en styrket skjermet enhet. Vi er en arbeidsplass som er opptatt av kompetanseøkning blant våre ansatte, både med tanke på videreutdanning og interne/eksterne kurs. Vi jobber kontinuerlig for et godt arbeidsmiljø og en arbeidsplass hvor man kan utvikle seg.
Registrert : 19-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020