Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Driftstekniker - Drift og vedlikehold Vest for Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Driftstekniker - Drift og vedlikehold Vest Ved enhet for drift og vedlikehold Hammerfest har vi ledig en 100% fast stilling som driftstekniker. Brenner du for faget og ønsker å kombinere jobben med mulighet for en aktiv fritid- da er dette noe for deg!Arbeidsoppgaver-Samarbeid internt med andre faggrupper -Drift av sykehusets tekniske infrastruktur -Første linje vedlikehold av sykehusets maskinpark -Stillingen kan inngå i sykehusets teknisk vakt beredskap KvalifikasjonerFagbrev innen VVS fag, elektriker eller andre elektrofag, automasjon eller mekaniker Erfaring som teknisk vakt vektlegges s
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 06-12-2018

Har du lærererfaring? for Adecco
Adecco
Har du lærererfaring? Adecco leverer pedagogisk personell til kommunale skoler i Hammerfest. Vi ønsker å høre fra deg som har utdanning for småskolen 1-4.trinn, og som har god erfaring med å samarbeide med andre lærere om gjennomføring av undervisning. Du ser elevene og deres behov. Om du i tillegg har interesse innen friluft og sport, er det et pluss.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018

Drifts- og vedlikeholdsleder - SAR Treatment Hammerfest for SAR Treatment Hammerfest
SAR Treatment Hammerfest
Drifts- og vedlikeholdsleder - SAR Treatment Hammerfest SAR Treatment Hammerfest søker etter en engasjert og tydelig Drifts- og vedlikeholdsleder som får ansvar for daglig drift av våre behandlingsanlegg for boreavfall som er lokalisert ved Polarbase i Hammerfest.Søknadsfrist: 30.11.2018Arbeidsgiver: SAR ASSted: RypefjordTittel: Drifts- og vedlikeholdsleder SAR Treatment HammerfestHeltid / Deltid: HeltidAnsettelsesform: FastStillingsprosent: 100Webcruiter-ID: 3977991774Arbeidsoppgaver og ansvarOperativt ansvar og daglig drifts- og vedlikeholdsoppgaver av behandlingsanlegg for boreavfall.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Eiendomsmegler - EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS for EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS
EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS
Eiendomsmegler - EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS Vi søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til vårt kontor i Hammerfest! EiendomsMegler 1 Nord-Norge er i vekst og vi søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til vårt kontor i Hammerfest. Kontoret er markedsleder og dekker områdene Hammerfest, Kvalsund og Nordkapp. Sammen med vår eier jobber vi - for Nord-Norge. Vi søker en tillitsvekkende megler med tro på seg selv og landsdelen. Du er tøff og går foran som et godt eksempel.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Eiendomsmegler - EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS for EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS
EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS
Eiendomsmegler - EiendomsMegler 1 Nord-Norge AS Vi søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til vårt kontor i Narvik! EiendomsMegler 1 Nord-Norge er i vekst og vi søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig ved vårt kontor i Narvik. Kontoret er markedsleder og dekker områdene Narvik, Ballangen, Tysfjord og Gratangen. Sammen med vår eier jobber vi - for Nord-Norge. Vi søker en tillitsvekkende megler med tro på seg selv og landsdelen. Du er tøff og går foran som et godt eksempel.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Bookingkonsulent for Boreal Sjø AS
Boreal Sjø AS
Bookingkonsulent Boreal Sjø AS har ledig stilling som bookingkonsulent på Sentrumsterminalen i Bodø.    Arbeidsoppgaver: Salg av billetterRuteopplysningKundeveiledningUtstedelse av diverse kort knyttet til kollektivtrafikken i NordlandRegistrering av reisendeIvareta bookingsystemUtarbeide fakturagrunnlagKoordinering av behovsanløpHåndtering av hittegods  Kvalifikasjoner og egenskaper: God kunnskap om kollektivtrafikken i NordlandServicevennlig og imøtekommendeOrden og ryddighetGode språkkunnskaper i norsk og engelsk, andre språk også ønskeligFleksibel og løsningsorientertSelvstendig  Vi
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 07-12-2018

Lettmatros i sambandet Korsfjord-Nyvoll for Boreal Sjø AS
Boreal Sjø AS
Lettmatros i sambandet Korsfjord-Nyvoll Boreal Sjø AS har ledig stilling som lettmatros i sambandet Korsfjord - Nyvoll. Sambandet betjenes av M/F Jøfjord og er bemannet med to skift.     Arbeidsoppgaver: Billettering og oppgjør av billettregnskapVedlikehold, rydding og rengjøringDeltar i lasting/lossing Deltar i bunkringsoperasjonAnnet forefallende arbeid etter ordre  Oppgaver i.h.t alarminstruks  Kvalifikasjoner og egenskaper: Grunnleggende sikkerhetskurs i.h.t STCW-78Redningsfarkostkurs i.h.t STCW-78Ferdighetssertifikat brovakt Ferdighetssertifikat båtmann Passasjer- og krisehåndterin
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Behandler i Rusteam - VPP Hammerfest for Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Helse Nord, Finnmarkssykehuset HF
Behandler i Rusteam - VPP Hammerfest Distriktspsykiatrisk senter (DPS) for Vest-Finnmark består av to barne- og ungdomspsykiatriske poliklinikker; en i Alta og en i Hammerfest, døgninstitusjon i Alta samt to voksenpsykiatriske poliklinikker; en i Alta og en i Hammerfest. Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Hammerfest dekker kommunene Hammerfest, Kvalsund, Nordkapp og Måsøy. Poliklinikken har et poliklinisk tilbud og et rusteam bestående av to personer.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Miljøarbeidere for Hammerfest kommune
Hammerfest kommune
Miljøarbeidere Jobbnorge ID: 160112Om arbeidsstedetMontenegro Bo- og lavterskelsenter er et nytt og moderne døgnbemannet bofelleskap med 5 boenheter og et lavterskelsenter. Vårt fokus er brukermedvirkning, fagutvikling, fellesskapstenkning, dialog og samarbeid med alle som er tilknyttet boligen.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Contract Administrator for Eni Norge AS
Eni Norge AS
Contract Administrator Eni Norge is a Norwegian subsidiary of the Italian integrated energy group Eni S.p.A. We are an energy company. We are working to build a future where everyone can access energy resources efficiently and sustainably. Our work is based on passion and innovation, on our unique strengths and skills, on the quality of our people and in recognizing that diversity across all aspects of our operation is something to be cherished.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018