Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
En unik mulighet til å jobbe i et utviklingsorientert vekstselskap med korte beslutningsveier
SmartDok
En unik mulighet til å jobbe i et selvstendig, utviklingsorientert vekstselskap med korte beslutningsveier, som også er en del av Visma-konsernet. SmartDok har i Visma en av Europas største softwareselskap som langsiktig eier. Visma har en omsetning på mer enn 2 milliarder euro i 2021 og over 15 000 ansatte i 28 forskjellige land. En Business Controller i SmartDok vil samarbeide tett med Visma sitt Finance-team for SMB og inngå i et fremoverlent miljø med høy kompetanse. Dette gir rom for mye profesjonell vekst.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Geologist - Stjernøy/Alta
Sibelco Nordic AS
**Location:**Stjernøy, Norway **Positioning:**This position reports to the Director Geology Role Purpose: Provide relevant geological support and a long-term vision to Operations, implement working practices, develop geological and geometallurgical models, and assist on mine planning to optimize the quarries balance and raw materials supply for the long term. Assess Reserves & Resources status and develop new deposits. Responsibilities:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 29-07-2022

Boreal Buss AS har ledig stilling som driftsleder i Alta
Boreal Buss AS
Boreal Buss AS har ledig stilling som driftsleder i Alta. Vår visjon er La oss dra sammen , og våre kjerneverdier er sikkerhet, kvalitet og miljø. I Boreal jobber vi hver dag for at våre kunder skal få en god og trygg reiseopplevelse. Driftsleder har oppgaver knyttet til organisering og gjennomføring av den daglige bussdriften i Alta og Kautokeino. Vi ønsker oss en fleksibel problemløser som evner å jobbe systematisk og planmessig i en hektisk hverdag.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Sprudlende kafemedarbeider med glimt i øyet
Airport Cafe As, Marthes Bistro
Vi håper du er vår nye kollega som vil være med å bygge opp Marthes Bistro som et koselig spisested og hyggelig arbeidsplass. Vi er på jakt etter en sprudlende og energisk person som ikke er redd for å ta i et tak.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

Kokk til Marthes Bistro i Lakselv
Airport Cafe As, Marthes Bistro
Vi er på jakt etter en ny kokk til vårt kjøkken som brenner for faget, er lærevillig, kreativ, fleksibel og vil være med på å utvikle Marthes Bistro. Vi ønsker å servere mere mat basert på lokale rådvarer og tradisjonell mat.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-09-2022

Miljøterapeut med ansvar for kjøkken/kantine ved Skansen aktivitetssenter 2 gangs utlysning
Helse og Sosial, Alta kommune
Skansen aktivitetssenter er et nytt moderne senter som åpnet i februar 2019.Nå fyller vi senteret med arbeidsglede og kompetanse og har følgende stilling ledig: 100 % dagstilling som miljøterapeut med særskilt interesse for  kost og ernæring.Senteret ønsker å etablere et bredt tverrfaglig miljø, med fokus på blant annet målrettet miljøarbeid, kosthold, ernæring og fysisk aktivitet. Vil du delta i arbeidet med å utvikle Skansen Aktivitetssenter? Da kan du være den vi søker etter.   
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Arealplanlegger
Hammerfest kommune
Jobbe og bo i HammerfestVelkommen til Hammerfest, en spennende kommune med en kreativ og entusiastisk befolkning. Sammen har vi alle muligheter for å skape et godt lokalsamfunn og et godt sted å bo!Nyttige nettsteder å besøke:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Brannkonstabel
Sør-Varanger kommune Brannvesen
Kort om stillingenSør-Varanger brannvesen har ledig fast 100% stilling (heltid) som brannkonstabel. Stillingen inngår i døgnkontinuerlig dreiende turnus. Turnus og organisering justeres ved behov. I arbeidet inngår vaktberedskap for brann og redning, daglig gjøremål på stasjonen og deltakelse på kurs og øvelser.Litt om brannvesenet
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Fagbioingeniør
Enhet Medisinsk biokjemi og Blodbank, Hammerfest sykehus,  Finnmarkssykehuset HF 
Vi søker ny kollega til en 50% fast stilling for fagbioingeniør innen området medisinsk biokjemi!Stillingen kan kombineres med en 50 % bioingeniørstilling.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

HR rådgiver med vekt på HMS
Fellestjenesten, Alta kommune
Alta kommune har ledig stilling som rådgiver innenfor HR-feltet med særlig ansvar for å utvikle og følge opp Alta kommunes HMS-arbeid på et overordnet strategisk nivå. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022