Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du lyst til å bli en del av teamet vårt i Produkt og Kvalitet Laboratoriet Nord?
Veidekke Industri AS
**Har du lyst til å bli en del av teamet vårt i Produkt og Kvalitet Laboratoriet Nord.**Vi søker laboratoriemedarbeider for sesongen 2023 i tilknytning til vår asfaltvirksomhet i Alta. Oppstart i april/mai Arbeidsoppgaver Praktisk laboratoriearbeid i forbindelse med produksjonskontroll av asfalt.Rapportering av prøveresultaterRapportering og oppfølging av avvik Kvalifikasjoner
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 09-01-2023

Teknisk sjef
Sibelco Nordic AS
Vi tilbyr en utfordrende stilling som Teknisk sjef ved vårt gruveanlegg på Stjernøy Arbeidssted: Sibelcos anlegg på Stjernøy i Finnmark er en av verdens største produsenter av mineralet nefelinsyenitt. Produksjon er i stor grad basert på dagbruddsdrift på toppen av fjellet Nabbaren, samt drift under jord, og et oppredningsverk med tørrprosess for nedknusing, sikting, separering og maling av nefelinsyenitt. Produksjonen i dagbruddet er sesongbasert, mens oppredningsverket har helkontinuerlig drift.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Avdelingsleder aftersales
Elkjøp Kirkenes
Nå har du muligheten til få jobb som leder i Elkjøp, hvor vinnermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Som avdelingsleder i Elkjøp er du ansvarlig for en av tre avdelinger i varehuset. Driftsavdelingen består av kasse, aftersales og service. Du rapporterer direkte til varehussjefen og skaper resultater gjennom et team med fagansvarlige samt øvrige medarbeidere i hver avdeling.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 22-12-2022

Har du mopedbil lappen og er klar for og levere pizza?
Peppes Alta
MopedbilsjåførI 2021 kjøpte vi en mopedbil slik at vi endelig kan tilby jobb til byens ungdommer - året rundt. Nå trenger vi en ny generasjon ungdom til å overta nøkkelen til vår lille stolthet. Oppfyller du kravene nedenfor, så må du søke! 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Vikariat med mulighet for fast stilling
Sør-Varanger kommune Sandnes og Bjørnevatn skole
Ved Sandnes og Bjørnevatn skole er det ledig vikariat for perioden fra 02.01.2023 til og med 31.07.2023, med mulighet for fast stilling neste skoleår.Vi søker etter deg med utdanning som vernepleier, sykepleier eller helsefagarbeider. På Sandnes og Bjørnevatn ønsker vi å danne et bredt fagmiljø for å skape gode læringssituasjoner for alle elevene. Vi oppretter nå vår "samarbeids base" der vi tilbyr alternativ undervisning til beste for elevene.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2023

Er du vår nye service og logistikk medarbeider?
AS OSCAR SUNDQUIST
På grunn av økende oppdragsmengde og behov for å bemanne opp verksted og lager avdeling, søker vi nå Service og logistikk medarbeider til vårt hovedkontor på Sandnes (Sør- Varanger)!  Stillingen er en delt ressurs mellom verksted og logistikk/ utstyr. Arbeidsoppagver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Vikariat fysioterapeut med driftstilskudd
Fysioterapi Behandling Rune Løvås
I Nesseby kommune er det ledig 1 års vikariat i 65% driftstilskudd for privatpraktiserende fysioterapeut i perioden 01.02.2023 - 01.02.2024. Fysikalsk institutt lokalisert ved Nesseby Helsesenter i Varangerbotn i Nesseby kommune. Dagens pasientgruppe består av alle typer muskel- og skjelettlidelser, og med pasienter i alle aldre. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Drømmejobb i Langfjorden med mulighet for pendling
Medvind Assistanse As Avd Troms og Finnmark
Blant høye fjell velegnet for å stå på randoone finner du Langfjorden, en naturskjønn perle midt mellom Nordreisa og Alta. Det er mange som mener at dette er stedet der ingen skulle tru at nokon i rullestol kunne bu, men det er her jeg trivest aller best. For å kunne leve det aktive og naturnære livet som jeg ønsker er jeg avhengig av assistanse. Så derfor søker jeg etter deg som ønsker en variert arbeidshverdag.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-01-2023

Grunnskolelærer - Forsøl skole
Hammerfest kommune
Jobbe og bo i Hammerfest kommuneVelkommen til Hammerfest, en spennende kommune med en kreativ og entusiastisk befolkning. Sammen har vi alle muligheter for å skape et godt lokalsamfunn og et godt sted å bo!Nyttige nettsteder å besøke:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Ekstrahjelp
Pizzabakeren Alta
Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser - og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne. Du må også tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er. Og så må du være vennlig og sosial, og forstå hva som skal til for
Registrert : 04-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022