Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Journalist til kultur- og unginnhold
Programavdeling, NRK Sápmi
Vil du lage innhold med glimt i øyet? Samisk versjonVi trenger deg som kan finne og lage de gode sakene og historiene. Du vet hva som skal til for at publikum finner, velger og elsker innholdet vårt. Og ikke minst så vet du hva slags kultur- ung, popkultur, og musikkinnhold de unge bryr seg om i dag.For deg betyr det å ha spesielt fokus på mobil, nett, radio og sosiale medier.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Virksomhetsleder helse og omsorg
Båtsfjord kommune
Jobbnorge ID: 191689 Om stillingen Båtsfjord kommune har ledig stilling som virksomhetsleder helse og omsorg. Virksomhetsleder helse og omsorg er en del av rådmannens ledergruppe og utøver for rådmannen den strategiske ledelsen innenfor sitt fagområde. Virksomhetslederen har per tiden ansvar for overordnet planlegging og styring av følgende virksomheter: Pleie- og omsorg, fysioterapi, friskliv, og legetjenesten. Arbeidsoppgaver Stillingens hovedarbeidsområder omfatter å bistå rådmannen i rådmannens oppfølgingsansvar på avdelingsnivå, herunder
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 29-11-2020

Sykepleiere til godt betalte oppdrag i Alta kommune / Troms/Finnmark (Norge)
NORDIC CARE AS AVD OSLO
Personlige egenskaper- Selvstendig - tar initiativ.- Fleksibel - med evne og vilje til hurtig omstilling.- Ha pasienten i fokus og et ønske å om gjøre "det lille ekstra"- Trives med å jobbe på institusjon i kommune, der pleie og stell er en viktig del av jobben.Ønskede kvalifikasjoner- Sykepleier med norsk autorisasjon (de som ikke har autorisasjon søker hos (www.helsetilsynet.no)- Gode språkkunnskaper – Skandinavisk (alternativt minimum tilsvarende B1/B2).- Førerkort for bil dersom du skal jobbe i hjemmetjenesten
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 15-04-2021

Miljøarbeider
Hammerfest kommune
Jobbnorge ID: 194655 Om arbeidsstedet Rus- og psykiatritjenesten har et høyt kompetent fagmiljø bestående av miljøarbeidere, ruskonsulenter og psykiatriske sykepleiere. Virksomheten har en døgnbemannet omsorgsbolig og virksomheten har nylig flyttet inn i nye lokaler hvor det er etablert et midlertidig dagsenter for pasienter med psykiske lidelser. Samarbeid på tvers, med bruker i fokus, er noe vi er veldig opptatt av. Vi har i samarbeid med andre kommunale virksomheter og spesialisthelsetjenesten, utviklet flere gode samhandlingsarenaer.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Psykiatrisk sykepleier
Hammerfest kommune
Jobbnorge ID: 194660 Om arbeidsstedet Rus- og psykiatritjenesten har et høyt kompetent fagmiljø bestående av miljøarbeidere, ruskonsulenter og psykiatriske sykepleiere. Virksomheten har en døgnbemannet omsorgsbolig og virksomheten har nylig flyttet inn i nye lokaler hvor det er etablert et midlertidig dagsenter for pasienter med psykiske lidelser. Samarbeid på tvers, med bruker i fokus, er noe vi er veldig opptatt av. Vi har i samarbeid med andre kommunale virksomheter og spesialisthelsetjenesten, utviklet flere gode samhandlingsarenaer.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Undervisningsstilling, elektro - Kirkenes videregående skole
Troms og Finnmark fylkeskommune
Jobbnorge ID: 194913 Om stillingen og arbeidsoppgaver Vi søker lærer til fast 100% undervisningsstilling ved elektroavdelingen, med tiltredelse 01.01.2021. Kvinner oppfordres til å søke. Arbeidsoppgaver: Undervisning innen elektrofagene. Lærere som tilsettes må regne med undervisning/veiledning av elever med særskilt tilrettelagt opplæring. Kvalifikasjonskrav Godkjent lærerutdanning for undervisning på aktuelt programområdet/linje som f.eks.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Avdelingsleder YF (yrkesfag) Kirkenes videregående skole
Troms og Finnmark fylkeskommune
Jobbnorge ID: 194915 Om stillingen og arbeidsoppgaver Vi søker en avdelingsleder i fast 100% stilling som sammen med resten av skolens ledelse kan legge til rette for en kultur der elevens læring er hovedfokus. Stillingen er en av to avdelingslederstillinger på avdeling for YF (yrkesfag). Tiltredelse 01.01.2021. Arbeidsoppgaver: Avdelingsleder vil få personal- og pedagogisk ansvar for noen programområder innen studieretning YF. Vi ønsker å ta
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 08-11-2020

Baseoperatør/Fluid Plant Operator
Hytech Personnel AS
Sammen med en av våre kunder søker vi baseoperatør/Fluid Plant Operator. Oppstart vil være fortløpende og med varighet ut året i første omgang med muligheter for forlengelse. Arbeidssted er Hammerfest og vi søker kandidater som bor lokalt. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 03-11-2020

Ønsker du å gjøre en forskjell i Korona-pandemi? Vi trenger flere helter i Nord-Norge
Randstad Care
Randstad søker flere helter som ønsker å bidra under Korona-pandemi. Vi søker 10 sykepleiere og 2 hygienesykepleiere for å jobbe i Nord-Norge. Ønsker du nye utfordringer som sykepleier og gjøre virkelig en forskjell samtidig som du lærer nye måter å jobbe på? Da synes jeg at du bør ta kontakt med oss.
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 01-11-2020

Kjenner du til bemanningsbransjen ?
Clockwork bemanning AS
Til vårt nyetablerte kontor i Alta søker vi nå en bemanningsrådgiver til å gjøre arbeidsoppgaver for oss i Clockwork. Typiske arbeidsoppgaver vil være -Rekruttering av nytt personell -Personaloppfølging av utleid personell -Salgsstjenester og representasjon for oss i regionen -Tegning av arbeidskontrakter, henting på flyplasser. -Hr rådgiving for kunder og arbeidere -Hms oppfølging ute hos arbeiderne våre Vi ser helst at du:
Registrert : 21-10-2020 Søknadsfrist : 30-10-2020