Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid for NG KIWI NORD AS
NG KIWI NORD AS
KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Patruljeleder/politiførstebetjent for POLITIETS FELLESTJENESTER
POLITIETS FELLESTJENESTER
Patruljeleder/politiførstebetjent Org. nr: - Stillingsident: 4098367287 Presentasjon av stillingen: Finnmark politidistrikt har ledig en fast stilling som patruljeleder/politiførstebetjent. Ved internt opprykk vil det være ledig to faste stillinger. Stillingen er stedsplassert ved Hammerfest politistasjon. Stillingen er underlagt Hammerfest politistasjonsdistrikt - seksjon for forebyggende, politipatrulje og etterforskning, som omfatter kommunene Hammerfest, Nordkapp, Måsøy, Kvalsund og Hasvik.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 10-07-2019

HMSS Leder for ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
HMSS Leder For en av våre kunder søker vi etter en HMSS Leder Arbeidsoppgaver Utarbeide og følge opp HMSS program og handlingsplaner i samsvar med kundens mål og prioriteringer samt kundens forventningerHa kjennskap til gjeldende interne krav, spesifikasjoner, relevante lover og forskrifter og påse at disse implementeres i prosjektene.Kontinuerlig jobbe for forbedringer innenfor prosjektets mål for helse, miljø og sikkerhet.Delta i risikovurderinger i ulike prosjektfaser.Samordne og rapportere HMS resultater internt og evt. eksternt til kunde.Initiere og delta på inspeksjoner, møter o.l.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Psykologspesialist / Psykolog for FINNMARKSSYKEHUSET HF
FINNMARKSSYKEHUSET HF
Psykologspesialist / Psykolog Org. nr: 913356837 Stillingsident: 4098022229 Presentasjon av stillingen: Samisk nasjonalt kompetansetjeneste ¿ psykisk helse og rus (SANKS) er fra og med januar 2019 organisert i 7 enheter lokalisert i Karasjok og Lakselv. Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk, psykiatrisk ungdomsteam/ TSB poliklinikk, ungdomspsykiatrisk enhet, familieenheten og døgnenhet for psykisk helse og rus er lokalisert i Karasjok. Voksenpsykiatrisk poliklinikk er for tiden lokalisert i Lakselv. SANKS har også en egen FoU-enhet som har ansvar for forskning og utviklingsarbeid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Vi har ledige stillinger i Tromsø, Alta og Mo i Rana for LINDEX AS
LINDEX AS
Vi har ledige stillinger i Tromsø, Alta og Mo i Rana Har du vinnerinstinkt, elsker å selge og å yte god kundeservice? Brenner du for mote og ønsker en karriere i en stor internasjonal motekjede? Vi søker assisterende butikksjef i Alta og på Jekta i Tromsø, samt tilkallingshjelp og vikar for selger i Mo i Rana. Vi leter etter deg som elsker å selge, og som ønsker å gjøre ditt ytterste for våre kunder. Du har interesse for og erfaring fra butikk, og er opptatt av moter og trender. Arbeidstiden er varierende, og du må påregne å jobbe kvelder, samt to lørdager i måneden.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Overvektskoordinator for Klinikk Hammerfest
Klinikk Hammerfest
Overvektskoordinator Org.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid for NG KIWI NORD AS
NG KIWI NORD AS
KIWI Alta Sentrum søker etter butikkmedarbeider heltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Behandler i Rusteam for FINNMARKSSYKEHUSET HF
FINNMARKSSYKEHUSET HF
Behandler i Rusteam Org. nr: 974795841 Stillingsident: 4101629830 Presentasjon av stillingen: Distriktspsykiatrisk senter (DPS) for Vest-Finnmark består av to barne- og ungdomspsykiatriske poliklinikker; en i Alta og en i Hammerfest, døgninstitusjon i Alta, samt to voksenpsykiatriske poliklinikker; en i Alta og en i Hammerfest. Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Hammerfest dekker kommunene Hammerfest, Kvalsund, Nordkapp og Måsøy. Poliklinikken har et poliklinisk tilbud og et rusteam bestående av to personer. VPP Hammerfest har 15,5 fagstillinger.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Resepsjonist ekstrahjelp dag og natt for THON HOTEL ALTA
THON HOTEL ALTA
Resepsjonist ekstrahjelp dag og natt Resepsjonist ekstrahjelp dag og natt Vi søker en entusiastisk medarbeider over 20 år med gode kommunikasjonsevner. Som resepsjonist hos oss arbeider man i turnus, med vakter dag, kveld, natt samt helger. Du liker å yte service og setter gjesten i fokus, har øye for detaljer og er løsningsorientert.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

LIS2 indremedisin for Klinikk Hammerfest
Klinikk Hammerfest
LIS2 indremedisin Ved Enhet for medisinske leger er det ledig faste stillinger som Lege i Spesialisering i indremedisin. Tiltredelse snarest etter avtale.Gruppe 1 tjeneste fortrinnsvis ved UNN. Etter endt utdanning vil arbeidssted som Legespesialist være på enhet for medisinske leger, Klinikk Hammerfest. I forbindelse med gruppe 1 tjeneste er det mulighet for stipendavtale.Hammerfest er kjent som verdens nordligste by, og vi våger å påstå at den for tiden er en av Norges mest spennende og dynamiske byer!
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019