Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Bilmekaniker Finnmark for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Bilmekaniker Finnmark Bilmekaniker lette kjøretøy ønskes til anerkjent bilverksted i Alta. ArbeidsoppgaverService, servicereparasjoner, bremser, understell, diagnose m.m.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-11-2019

Sykepleier for Prestøyhjemmet
Prestøyhjemmet
Sykepleier Kort om stillingenLedig 100% stilling som sykepleier ved sykehjemsenheten, Prestøyhjemmet sykehjem. EnhetSykehjemsenheten, Prestøyhjemmet, avd. Solgløtt. Avdeling Solgløtt er kommunens rehabilitering- og korttidsavdeling. Kommunens akuttdøgnseng (KAD-seng) er også lokalisert på denne avdelingen. Det er 16 plasser tilknyttet avdelingen. Avdelingen har et ungt og kompetansesterkt miljø med stort fokus på hverdagsrehabilitering. Avdelingen har nært samarbeid med de øvrige kommunale tjenestene og spesialisthelsetjenesten.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 12-11-2019

Sykepleier for Prestøyhjemmet
Prestøyhjemmet
Sykepleier Kort om stillingenLedig 100% stilling som sykepleier ved Sykehjemsenheten, Prestøyhjemmet sykehjem. Todelt turnus med arbeid hver tredje helg. EnhetSykehjemsenheten, Prestøyhjemmet, avd. Fjellknausen. Avdeling Fjellknausen er en somatisk langtidsavdeling med åtte beboere. Prestøyhjemmet består i tillegg av en somatisk langtidsavdeling, en skjermet avdeling for personer med demenssykdom, samt avdeling Solgløtt som er kommunens rehabilitering- og korttidsavdeling. Kommunens akuttdøgnseng (KAD-seng) er lokalisert på Prestøyhjemmet.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 12-11-2019

Vikarprester i Nordkapp i høst for NORDKAPP KIRKEFORENING
NORDKAPP KIRKEFORENING
Vikarprester i Nordkapp i høst Denne høsten er begge våre faste prester ute i permisjon. Men fortvil ikke, vi er så heldig å få to meget kompetente vikarer. Sokneprest Onar Haugli har permisjon fram til august neste år for å være prest i Tromsø, mens kapellan Cato Engebretsen har studiepermisjon ut året. Det betyr at vi trenger hjelp noen måneder. To vikarerFra og med 17. oktober og en måned framover, vikarierer pensjonert prest Are Sandnes hos oss. Mange vil kjenne Are fra hans mange år som prest i Måsøy, og flere vikaropphold i nord, etter at han ble pensjonist.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 13-11-2019

Vedlikeholdskoordinator eiendom for Polarbase A/S
Polarbase A/S
Vedlikeholdskoordinator eiendom Vil du være med på laget til polarbaseVi søker Vedlikeholdskoordinator eiendom Arbeidsoppgaver: Planlegging, oppfølgning og utførelse av periodisk vedlikehold og reparasjoner på bygg, anlegg og tekniske installasjoner.Oppfølgning og ajourføring i bedriftens vedlikeholdssystem.Kunde og leverandør oppfølgning.Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev elektriker/Automasjon.Relevant erfaring/praksisGode data kunnskaper Vi kan tilby: Varierte arbeidsoppgaverGodt arbeidsmiljøKonkurransedyktige betingelserKurs og opplæringsmuligheterHenvendelse vedlikeholdskoordinator: John-Kår
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Lager- og baseoperatør for Polarbase A/S
Polarbase A/S
Lager- og baseoperatør Vil du være med på laget til PolarbaseVi søker lager- og baseoperatørArbeidet består blant annet av å utføre koordinering av materialflyter, varemottak, registrering og oppdatering av materialsystemer. Andre oppgaver som lasting og lossing av biler og båter samt interntransport kan også være en del av arbeidet. Vi øker etter deg som er fleksibel, serviceinnstilt og kan kommunisere godt på alle nivåer. Du har evne til å jobbe både selvstendig og i team med nøyaktighet.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Rektor ved barneskolen for KAUTOKEINO BARNESKOLE
KAUTOKEINO BARNESKOLE
Rektor ved barneskolen Jobbnorge ID: 176880 Om stillingenVed Kautokeino barneskole er fast 100% stilling som rektor/virksomhetsleder ledig fra snarest. ArbeidsoppgaverVed skolen er det ca 240 elever fra 1. til 7. trinn. Til stillingen er det lagt inn noe undervisning. Stillingen innebærer også det pedagogiske og administrative ansvaret for SFO. Stillingen er underlagt kommunalleder for kultur og oppvekst.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Rektor ved Maze skole for Maze Oppvekstsenter
Maze Oppvekstsenter
Rektor ved Maze skole Jobbnorge ID: 176607 Om stillingenVed Máze skole/oppvekstsenter er fast 100% stilling som rektor/virksomhetsleder ledig fra og med snarest. Ved oppvekstsenteret er det ca 20 elever fra 1. til 10. trinn, og ca 5 barnehagebarn. Rektorstillingen er underlagt kommunalleder for kultur og oppvekst. ArbeidsoppgaverTil stillingen er det lagt inn noe undervisning. Stillingen innebærer også det pedagogiske og administrative for barnehagen. KvalifikasjonskravPedagogisk utdanning på høgskole/universitetsnivå. Relevant ledererfaring og lederkompetanse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Prosjektleder - bygg for Sør-Varanger kommune
Sør-Varanger kommune
Prosjektleder - bygg Kort om stillingenDet er ledig en 100% stilling som prosjektleder kommunal utbygging ved Sør-Varanger kommune. Tekniske tjenesterEnhet for tekniske tjenester består av avdelingene brann og feiing, renhold, Vann, avløp og renovasjon (VAR), forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) og vei. I tillegg er det en administrativ avdeling som består av prosjektleder kommunal utbygging. Kort fortalt forvalter, drifter og vedlikeholder enheten all kommunal infrastruktur. Prosjektleder følger opp større renoveringsprosjekter og ny-bygg. Sør-Varanger kommunen bygger pdd.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019

Sykepleier - sengepost føde/gyn Hammerfest for Klinikk Hammerfest
Klinikk Hammerfest
Sykepleier - sengepost føde/gyn Hammerfest Org. nr: 974795833 Stillingsident: 4143986323 Presentasjon av stillingen: Ved føde/gyn. avdeling er det ledig et vikariat på 100 % stilling som sykepleier. Brenner du for faget og ønsker å kombinere jobben med mulighet for en aktiv fritid -- da er dette noe for deg! Hammerfest er kjent som verdens nordligste by, og vi våger å påstå at den for tiden er en av Norges mest spennende og dynamiske byer! Mye takket være petroleumsvirksomheten har byen gjennomgått en rivende utvikling de siste 10 årene og kommunen har i 2019 drøyt 10 500 innbyggere.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 06-11-2019