Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Innkjøper-Vikariat for BILKLUBBEN PON EQUIPMENT
BILKLUBBEN PON EQUIPMENT
Innkjøper-Vikariat Vi søker innkjøper til vår delelogistikkavdeling i Oslo, med snarlig oppstart og i et 100% svangerskapsvikariat. Vi ser etter deg som er strukturert, nøyaktig og opptatt av å gi god kvalitet og service. Erfaring fra innkjøp er en fordel, men ikke et krav. Stillingen inngår i Pon Equipments delelogistikkavdeling og rapporterer til Head of Supply Chain i Norge.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Stilling ledig som vaktmester/vedlikeholdsmedarbeider for OLAVSGAARD EIENDOM AS
OLAVSGAARD EIENDOM AS
Stilling ledig som vaktmester/vedlikeholdsmedarbeider Vi søker etter vaktmester til fast stilling for faste bygg og utomhusområder tilknyttet vår eiendomsmasse. Arbeidsoppgaver er daglig tilsyn av tekniske anlegg som ventilasjon, brann og sprinkelsentraler, varmeanlegg, generelt anlegg som er i bygningsmassen ordinært. Vedlikehold og reparasjon av bygninger, forefallende arbeid og oppgaver etter behov må påregnes, utomhusarbeider inkludert. Vi ønsker følgende kvalifikasjoner Fagbrev eller tilsvarende erfaring fra byggtekniske fag eller vaktmesterskole.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Vil du være med å bidra til et trygt og trivelig uteliv? for PUBLIC NOVA SECURITY AS
PUBLIC NOVA SECURITY AS
Vil du være med å bidra til et trygt og trivelig uteliv? Public Nova Security AS er vekterselskap i vekst. Vi har pr i dag faste oppdrag på flere utesteder i Akershus. Vi tar også på oss oppdrag på festivaler rundt i landet. Stillingene er deltid og arbeidstiden vil ha sin hovedvekt på kveld/natt i helgene.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Sykepleier i 60,8 % vikariat - Hjemmetjenesten natt for SKEDSMO KOMMUNE HJEMMETJENESTEN
SKEDSMO KOMMUNE HJEMMETJENESTEN
Sykepleier i 60,8 % vikariat - Hjemmetjenesten natt Org. nr: - Stillingsident: 4120363100 Presentasjon av stillingen: Vi søker sykepleier i 60,8 % natt med arbeid hver 3.helg. Helsefagarbeidere kan også søke . Ledig vikariat til og med 31.08.20 Avdeling for hjemmetjenester består av 11 enheter som yter bistand til hjemmeboende med behov for praktisk bistand/hjemmehjelp og hjemmesykepleie. Kommunens 4 enheter for institusjonsnære omsorgsboliger hører også inn under avdelingen.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

KUNDEKONSULENT - MAXBO KUNDESERVICE - VIKARIAT UT ÅRET for LØVENSKIOLD HANDEL AS
LØVENSKIOLD HANDEL AS
KUNDEKONSULENT - MAXBO KUNDESERVICE - VIKARIAT UT ÅRET Vil du være en del av et team med fantastiske kolleger som setter kunden i fokus? Da kan du være den rette for oss! MAXBO Kundeservice besvarer kundehenvendelser via telefon, e-post, chat, facebook, Youtube og kreditthenvendelser på vegne av alle varehusene i landet. Vi søker flere konsulenter til Forbrukerteamet. Din hovedoppgave vil være å besvare innkommende telefoner fra privatpersoner. I første omgang er dette vikariat ut året, men med mulighet for forlengelse.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Har du faglig stolthet og vil jobbe i større og mindre oppdrag? for Gunnar Karlsen a.s
Gunnar Karlsen a.s
Har du faglig stolthet og vil jobbe i større og mindre oppdrag? Vil du bli helten i felten? Bli ventilasjonstekniker i GK! Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Pedagogisk leder for HOLTHAGEN BARNEHAGE
HOLTHAGEN BARNEHAGE
Pedagogisk leder Vikariat som pedagogisk leder Er du en barnehagelærer som har lyst til å jobbe i en koselig, veletablert, avdelingsbarnehage med 61 barn og 16 ansatte på Skedsmokorset? Vi har trivelige lokaler, fine uteområder, godt samarbeidsmiljø, et positivt og stabilt personale. Holthagen barnehage SA er en privat, foreldreeid barnehage med fire avdelinger. Våre kjerneverdier er: TRYGGHET - TRIVSEL -TILLIT Vi ønsker oss en blid og lekende barnehagelærer, hvor er du?
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 18-09-2019

Driftstekniker Elkraft / Maskinsjefassistent Lillestrøm for Bane Nor Energi
Bane Nor Energi
Driftstekniker Elkraft / Maskinsjefassistent Lillestrøm Org. nr: - Stillingsident: 4119476399 Presentasjon av stillingen: Bane NOR Energi omformerdrift søker Driftstekniker Elkraft / Maskinsjefassisent med stasjonering på Lillestrøm omformerstasjon. Vi søker etter en positiv, ansvarsfull og engasjert medarbeider med teknisk bakgrunn med hovedvekt på elektrofaget. Seksjonen omformerdrift i Energi har ansvar for daglig drift og vedlikehold av Energis anleggsmasse. Avdelingen har et sterkt fagmiljø innen drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg og elektriske maskiner.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Psykolog- Enhet for Gruppeterapi DPS Nedre Romerike for AHUS KJELLER
AHUS KJELLER
Psykolog- Enhet for Gruppeterapi DPS Nedre Romerike Org. nr: 995150875 Stillingsident: 4118516428 Presentasjon av stillingen: Ved Enhet for gruppeterapi søker vi 2 psykologer til ett-års vikariater i 100 % stilling med snarlig oppstart. DPS Nedre Romerike er et av landets største DPS med ca. 180 årsverk og består av 6 kliniske seksjoner: To allmennpsykiatriske poliklinikker, akutteam, enhet for gruppeterapi, seksjon tidlig intervensjon og rehabilitering (TIRe) og seksjon døgn. I tillegg er merkantile tjenester organisert som egen seksjon.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vil du jobbe med å skape energieffektive bygg? for Gunnar Karlsen a.s
Gunnar Karlsen a.s
Vil du jobbe med å skape energieffektive bygg? Vil du jobbe med å skape energieffektive bygg? Hvis du vil få bygg til å fungere optimalt med de beste energiløsningene, så er dette jobben for deg. I GK legger vi vekt på en helhetlig teknisk vurdering og dine arbeidsoppgaver vil være tverrfaglige med fokus på dagens utfordringer i byggebransjen. Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst med gode kommunikasjonsevner, har VVS kompetanse og vil jobbe for et bedre miljø. Avdeling Nedre Romerike Service har 14 ansatte og jobber med service og rehabilitering i eksisterende bygg.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019