Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du sykepleier eller vernepleier - og har lyst på nye utfordringer? - Helse- og sosialsektoren for Skedsmo kommune
Skedsmo kommune
Er du sykepleier eller vernepleier - og har lyst på nye utfordringer? - Helse- og sosialsektoren : Kjerulfs gate bo- og aktivitetssenter er Skedsmo kommunes flotte senter med 85 tilrettelagte omsorgsboliger for eldre. I tillegg har vi en trivelig kafe og flotte lokaler. Aktivitetssenteret rommer et mangfold av kulturaktiviteter og er en sentral møteplass for frivillige. Det vektlegges å styrke det forebyggende arbeidet og øke tilbudet av tiltak som utsetter behov for helsetjenester.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 08-02-2019

Drift av parkeringshus for Temp-Team AS Lillestrøm
Temp-Team AS Lillestrøm
Drift av parkeringshus For et av parkeringshusene på Gardermoen søker vi etter en driftsbetjent i en 100% stilling. Arbeidsoppgavene vil være relatert til drifting av flere parkeringsanlegg noe som innbefatter varierte oppgaver som kundebehandling ,feiing , spyling , renhold og vedlikehold av p-teknisk utstyr m.m av parkeringsanlegget. Førerkort kl.B kreves.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 13-02-2019

Vil du være med å videreutvikle en sterk merkevare med solid posisjon i markedet? for LØVENSKIOLD HANDEL AS
LØVENSKIOLD HANDEL AS
Vil du være med å videreutvikle en sterk merkevare med solid posisjon i markedet? Maxbo Proff er i en positiv utvikling og styrker laget ytterligere. Vi søker derfor en initiativrik og selvgående selger i salgsupport-avdelingen. Salgssupport er et bindeledd mellom kunder og resten av salgsorganisasjonen - både Proff og i varehusene i regionen. Vi ser etter deg som brenner for den gode kundeopplevelsen. Du er en engasjert person som setter kunden i sentrum og har stort fokus på god rådgivning og salg til våre kunder. Selger salgssupport Proff rapporterer til Teamleder Salgssupport Proff.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Tekniker til avdeling for kvalitetskontroll kjemi for Institutt for energiteknikk (IFE)
Institutt for energiteknikk (IFE)
Tekniker til avdeling for kvalitetskontroll kjemi Avdeling QC Kjemi er en del av sector Radiofarmasøytisk Produksjon og er ansvarlig for kvalitetskontroll av produkter i både kommersiell produksjon og klinisk utprøvning, kontraktsanalyser og analyse av råvarer. Avdelingen har et høyt faglig nivå og et sterkt engasjement blant de ansatte. En av våre ansatte har fått ny stilling og vi søker derfor en ny tekniker til avdelingen.  ArbeidsoppgaverDrift av laboratorier, inkl.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Vi søker CE-sjåfør til distributør av dagligvarer! for StudentConsulting Norge AS
StudentConsulting Norge AS
Vi søker CE-sjåfør til distributør av dagligvarer! Nå søker vi CE-sjåfør til oppdrag hos en stor distributør av dagligvarer. Kunden vår produserer gjær og andre produkter for bakeri, industri og dagligvarehandler og du kommer til å være ansiktet utad for kunden vår. Vår kunde kan tilby: Spennende og varierende oppdragModerne terminaler og godt arbeidsutstyrGodt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidereVi ser etter deg som er en dyktig og selvstendig lastebilsjåfør som vil ha ansvar av utkjøring av gods til de lokale kundene, ta med returlast, samt yte god service overfor lokale kunder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 13-02-2019

Det er ledig fast stilling som politikontakt for Nittedal kommune i Skedsmo politistasjonsdistrikt for Politiet, Øst pd
Politiet, Øst pd
Det er ledig fast stilling som politikontakt for Nittedal kommune i Skedsmo politistasjonsdistrikt Det er ledig fast stilling som politikontakt ved Skedsmo politistasjonsdistrikt, for tiden som politikontakt for Nittedal kommune. Skedsmo politistasjonsdistrikt består av fire seksjoner: nærpoliti, etterforskning, krimvakt/arrest og taktisk. Forebyggende avsnitt ligger under seksjon nærpoliti sammen med tre patruljeavsnitt. Forebyggende avsnitt består av avsnittsleder, fire politikontakter og øvrige forebyggere.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Servicemekaniker for spennende produkt for ANTRA AS
ANTRA AS
Servicemekaniker for spennende produkt Antra AS er et selskap som har spesialisert seg på leveranse av teknisk utstyr til vintersportsanlegg. Vi representerer bransjens ledende leverandører for produktene prepareringsmaskiner og sikringsmateriell. Våre viktigste underleverandører finnes i Tyskland og Italia. Vi har høy faglig og teknisk kompetanse, prioriterer en høy servicegrad, og er ledende leverandør innen vårt segment på det norske markedet. Selskapet har 15 medarbeidere, og omsetter årlig for 90 mill. kr. Antra AS styrker sitt team, og søker nå etter en dyktig servicemekaniker.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Overlege DPS Nedre Romerike, Avklaringsteam for Seksjon allmennpol B, OCD NR, Akershus universitetssykehus HF
Seksjon allmennpol B, OCD NR, Akershus universitetssykehus HF
Overlege DPS Nedre Romerike, Avklaringsteam DPS Nedre Romerike ligger sentralt på Åråsen stadion i Lillestrøm, kun 12 minutters togtur fra Oslo sentrum. DPS-et ligger i gangavstand fra togstasjonen, det er hyppige bussforbindelser til Åråsen. DPS-et består av 5 polikliniske seksjoner og 1 døgnseksjon. Disse dekker kommunene på Nedre Romerike med en befolkning på ca.170.000.Psykiatri i frontVil du være med i et nyetablert team som ivaretar behovet for samvalg og gode kliniske beslutninger, og utnytter de totale helsetjenestene fordelaktig for pasientene?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Kundemottaker søkes til veletablert bilveksted i Lillestrøm for ADECCO SOLUTIONS AS
ADECCO SOLUTIONS AS
Kundemottaker søkes til veletablert bilveksted i Lillestrøm Bil og mekanisk er en av Norges største aktører innen bemanning og rekruttering til bilbransjen -- vi ordner drømmejobben til deg! Vi søker etter en serviceinnstilt og energisk kundemottaker til veletablert bilverksted i Lillestrøm.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Sjåfører kl C og CE søkes for Kelly Services Oslo
Kelly Services Oslo
Sjåfører kl C og CE søkes Grunnet økende mengde forespørsler fra våre kunder søker vi flere sjåfører. Vi får med jevne mellomrom inn mange forespørsler for sjåførstillinger, og trenger flere sjåfører tilgjengelig. Vi søker deg som har: Gyldig førerkort klasse C1, C eller CEGyldig YSKGjør deg forstått på norsk muntlig og skriftligSend meg en CV, så tar vi en prat. Spørsmål kan rettes til Henrik Larsen Se annonsePAM Stillingsnummer: 0231-2019-01-204 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019