Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
servitør for Norvakt As
Norvakt As
servitør vi søker servitør 2 - 4 stk som må beherske norsk, fordel med bar erfaring Stillingsnummer: 0231-2018-11-152 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 08-12-2018

Lærer på tilrettelagt avdeling - Skedsmo videregående skole for Akershus fylkeskommune
Akershus fylkeskommune
Lærer på tilrettelagt avdeling - Skedsmo videregående skole Har du ønske om å arbeide med ungdommer med spesielle behov? Da er du kanskje vår nye lærer Skedsmo videregående skole har ledig engasjement som lærer i restaurant og matfag ved avdeling for tilrettelagt opplæring. Skedsmo videregående skole er en spennende og mangfoldig skole i vekst. Skolen har ca.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Industrimekaniker til et moderne kjemisk prosessanlegg i Lillestrøm for Allnex Norway AS
Allnex Norway AS
Industrimekaniker til et moderne kjemisk prosessanlegg i Lillestrøm allnex er et globalt selskap med 2,2 milliarder EUR i omsetning og 4000 medarbeidere. allnex er en ledende leverandør av coating til overflatebehandling innen bygg, industri og til spesialformål.Vi er anerkjent som en pioner innen spesialkjemikalier og kjent for vår profesjonalitet og vårt brede utvalg av nyskapende coating og additiver av høy kvalitet, UV-herdet coating og pulvermaling samt kryssbindere for bruk på tre, metall, plast og andre overflater.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Lærer i anleggsteknikk - Skedsmo videregående skole for Akershus fylkeskommune
Akershus fylkeskommune
Lærer i anleggsteknikk - Skedsmo videregående skole Har du gode samarbeids- og formidlingsevner? Da kan du være vår nye yrkesfaglærer i anleggsteknikk Skedsmo videregående skole har ledig stilling som yrkesfaglærer i anleggsteknikk. Skedsmo videregående skole er en mangfoldig, utviklingsorientert og med det en spennende videregående skole. Skolen har ca. 1200 elever fordelt på utdanningsprogrammene studiespesialisering, tilrettelagt opplæring, design og håndverk, elektrofag, flyfag og bygg-og anleggsfag. Skolen har også en grunnskoleavdeling.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Sykepleier x 2, 100% fast, søkes til Hjemmetjenesten, avdeling Vigernes - Helse- og sosialsektoren for Skedsmo kommune
Skedsmo kommune
Sykepleier x 2, 100% fast, søkes til Hjemmetjenesten, avdeling Vigernes - Helse- og sosialsektoren Vigernes er en av 6 soner i hjemmetjenesten i Skedsmo kommune. Avdeling Vigernes, har lokaler i Romerike Helsebygg, Lillestrøm, med kort vei til buss og tog. Vi søker nå 2 sykepleiere i 100% fast stilling til å være med og bidra til utvikling i vår spennende tjeneste. Turnus dag/kveld og hver 3. helg.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Løsningsorientert servicemontør til Nor Camp for Adecco Norge AS
Adecco Norge AS
Løsningsorientert servicemontør til Nor Camp Er du en dyktig servicemedarbeider med øye for detaljer? Nor Camp trenger en positiv og løsningsorientert medarbeider til sin serviceavdeling. Vi søker en person med interesse for caravan. Litt om oss: 1974 åpnet Nor Camp AS sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler på Industriveien 1, 1483 Skytta. I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria og Sun Living tilbyr Nor Camp også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Vernepleier/sykepleier i 100% stilling - Korshagen boliger for Skedsmo kommune
Skedsmo kommune
Vernepleier/sykepleier i 100% stilling - Korshagen boliger Korshagen boliger er et bofelleskap bestående av to enheter hvor det gis døgnkontinuerlig bistand til 8 voksne personer med psykisk utviklingshemming som har et stort hjelpebehov i det meste av alle gjøremål. Vi har som mål å ivareta og skape et godt hjem for beboerne og være en spennende og utviklende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Medbestemmelse, likeverd og livskvalitet er noe vi legger stor vekt på i arbeid.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Bakgrunn innen tekniske fag, optikk eller spektroskopi og lyst til å jobbe med internasjonalt salg? for Norsk Elektro Optikk AS
Norsk Elektro Optikk AS
Bakgrunn innen tekniske fag, optikk eller spektroskopi og lyst til å jobbe med internasjonalt salg? NEO er et teknologiselskap som arbeider med innovasjon og kommersialisering av avanserte elektro-optiske løsninger for et internasjonalt marked. Gjennom mer enn 30 års virke har vi flere suksesshistorier og vi er på kontinuerlig utkikk etter nye prosjekt-, produkt- og forretningsmuligheter. Våre entusiastiske og nytenkende medarbeidere jobber med å løse kundeutfordringer gjennom forskningsbasert utviklingsarbeid.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Tilkallingshjelp Skedsmo for Princessgruppen
Princessgruppen
Tilkallingshjelp Skedsmo   Princess Skedsmo    Søker tilkallingshjelp     Tiltredelse etter avtale       ARBEIDSOPPGAVER   Salg og service, varemottak og vareplassering     ØNSKEDE EGENSKAPER   . Du har lyst til å jobbe i butikk.   . Initiativrik, engasjert, målrettet og strukturert.     . Et brennende ønske om å lykkes innen salg.   . Imøtekommende og serviceinnstilt med evne til å hjelpe kunden og finne deres behov.     Du er over 18 år.     For mer informasjon   kontakt Butikkleder Trine N Andersen på tlf: 904 08 914         Søk på stillingen Stillingsnummer: 0231-2018-11-132
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Guideline søker Salg- og Markedssjef for Guideline AS
Guideline AS
Guideline søker Salg- og Markedssjef Guideline er en av Europas ledende aktører innen fluefiske. Vi selger og distribuerer våre produkter til mer enn 25 land og 400 forhandlere. Vi har designet og utviklet vårt eget fluefiskeutstyr siden 1991 og merkevaren Guideline ble registrert 1993. Vi gjør all produktutvikling internt, fra idé til prototyper, tester og ferdig produkt. Dagens sortiment inneholder det meste innen moderne fluefiske. Guideline er i dag ett skandinavisk selskap og består av et AS i Norge og ett AB i Sverige som opererer under en og samme organisasjon.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018