Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vil du være med å utvikle brukerstøtte i Felleskjøpet Agri SA? for Felleskjøpet
Felleskjøpet
Vil du være med å utvikle brukerstøtte i Felleskjøpet Agri SA? Digital utvikling er et satsningsområde for Felleskjøpet og dette vil føre til mange spennende og varierte oppgaver innenfor både tradisjonelle og nyere teknologier. Felleskjøpet jobber blant annet med AI, machine learning, IoT, RPA, digital transformasjon og har kommet langt i bruken av skytjenester. Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen. Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser.Brukerstøtte er IT rådgivere og support for Felleskjøpets ansatte.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-04-2019

Miljøterapeut for Skedsmo kommune
Skedsmo kommune
Miljøterapeut Frydenlund skole er en grunnskole for elever med lærevansker i Skedsmo kommune. Skolen har 52 elever og ca. 70 ansatte i skole og SFO. Vi er opptatt av å ha et godt læringsmiljø og et tett skole- hjem samarbeid. Det gjør vi ved å styrke relasjonene mellom elever, lærere og foreldre gjennom å bruke relasjonsledelse som pedagogisk ledelsesmodell. Personalet jobber i team bestående av spesialpedagoger, miljøterapeuter og fagarbeidere/assistenter. Det er et tett samarbeid mellom spesialpedagogene og miljøterapeutene og ukentlig samarbeidsmøte på teamene.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Erfaring fra lager og produksjon? for Kelly Services Oslo
Kelly Services Oslo
Erfaring fra lager og produksjon? Trives du med lagerarbeid og produksjon? Da kan dette være noe for degEr du i tillegg fleksibel og kan jobbe skift oppfordrer vi deg til å lese videre. Arbeidsoppgaver vil være varierende men i hovedsak bestå av følgende : -lagerarbeid -plukk og pakk -rydding, vedlikehold og renhold -truckjøring -produksjon -bruk av PC som arbeidsverktøy Vi søker deg som har: trucksertifikat -erfaring med bruk av traktorgod fysisk helsegode norskkunnskaperønskelig med ADR kompetansebevisdisponerer bilsertifikat kl.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Bygg-og eiendomsforvalter for Romerike Avfallsforedling IKS
Romerike Avfallsforedling IKS
Bygg-og eiendomsforvalter Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) arbeider med innsamling, sortering, gjenvinning og ombruk av avfall. Vi eier og drifter Europas mest moderne ettersorteringsanlegg for husholdningsavfall, og har et omfattende ansvar for å forvalte ressursene i avfallet på en forsvarlig måte. Vi tar hensyn til miljøet i alt vi gjør.   ROAF er et interkommunalt avfallsselskap for 10 kommuner på Nedre Romerike. Vi betjener omlag 200 000 innbyggere, fordelt på ca. 90 000 husstander.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Har du erfaring med PhotoShop og publisering på nett, se her! for MANPOWERGROUP AS
MANPOWERGROUP AS
Har du erfaring med PhotoShop og publisering på nett, se her! Til vår hyggelige kunde på Lillestrøm trenger vi en vikar i stillingen som web redaktør.Arbeidsoppgaver som web redaktør er: Innhold -- planlegge og produsereNyhetsbrevKampanjerPubliseringErfaring og kunnskap: Det er viktig at du er god kjent med Photo Shop, da en selv produserer bannere til landingssider og nyhetsbrev.I tillegg må du tidligere ha gjort publiseringer på nett gjennom et CMS.Det er fint om du har litt erfaring og kan ta selvstendig ansvar.De bruker EpiServer som CMS og Apsis på nyhetsbrev.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Ønsker du jobb som truckfører? for AMESTO TOP TEMP AS
AMESTO TOP TEMP AS
Ønsker du jobb som truckfører? Vi søker deg som vil jobbe på Lørenskog i et langt vikariat frem til høsten 2019. Du er en engasjert, nøyaktig og rask lagermedarbeider med noe erfaring. Arbeidsoppgavene vil være plukk av varer med truck, opplasting og utlevering. Tunge løft kan forekomme. Dette er en arbeidsplass hvor du vil få god opplæring og jobbe med engasjerte kollegaer. #duviltrives Det vil dessverre ikke være mulighet for noe ferie i sommer. Arbeidstid: mandag - fredag 07.00 -15.00 - noe overtid må påberegnes.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Selger / Møtebooker god provisjon bettingelse for Din Bemanning AS
Din Bemanning AS
Selger / Møtebooker god provisjon bettingelse Din Bemanning AS ser etter selgere og møtebookere som motiveres av gode resultater, og innehar svært gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk. Salgserfaring er ingen krav, men kan være en fordel. Opplæring vil bli gitt. personlig egnethet vil vektlegges ved ansettelsen.Jobben blir enklere hvis du er samarbeidsvillig og engasjerer deg. Stillingen kan være både heltid og deltid. Din Bemanning AS kan tilby svært gode provisjonsbetingelser for den rette. Videre kan vi tilby et godt felleskap.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Sykepleier søkes til Øvre- og Nedre Romerike - SOMMERBONUS for VACANT HELSE AS
VACANT HELSE AS
Sykepleier søkes til Øvre- og Nedre Romerike - SOMMERBONUS MASSE SPENNENDE OPPDRAG PÅ ØVRE- OG NEDRE ROMERIKE GJENNOM HELE ÅRET KØH - kommunal øyeblikkelig hjelpHjemmesykepleieNattevakter avlastning barnBoligHelsesøsterLegevaktTildelingskontorSykehus - Akershus UniversitetssykehusEksempler på tettsteder i Øvre- og Nedre Romerike vi har mange oppdrag: Lørenskog, Lillestrøm, Rælingen, Jessheim, Sørum, Eidsvoll, Gjerdrum, Nittedal, Enebakk med mer. Området er nær Oslo, og bor du utenfor Norge er det kort vei til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Vil du jobbe med prosjekter i et av avfallsbransjens mest spennende selskaper? for Romerike Avfallsforedling IKS
Romerike Avfallsforedling IKS
Vil du jobbe med prosjekter i et av avfallsbransjens mest spennende selskaper? Vil du bli den nye kollegaen til stolte og engasjerte ansatte i et miljø- og verdibasert selskap med et viktig samfunnsoppdrag? Hos oss får du være med på å ta samfunnsansvar, sette preg på fremtidens avfallsløsninger og praktisere sirkulærøkonomi - i et kreativt, tverrfaglig og uformelt arbeidsmiljø med nærhet til ledelsen. Hverdagen vår preges av våre kjerneverdier som er miljøansvar, engasjement, service og tillit.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vi søker salgsassistent til 50 % stilling for Temp-Team AS Lillestrøm
Temp-Team AS Lillestrøm
Vi søker salgsassistent til 50 % stilling For en av våre kunder med beliggenhet på Frogner i Sørum søker vi etter en medarbeider til stillingen som salgsassistent.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019