Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Novus søker salgssjef til avdeling Lillestrøm \| Bransjens beste lønnsordninger
NOVUS SYSTEMS
Hvorfor jobbe i Novus? Novus mener at det beste og mest effektive arbeidsmiljø er moderne og menneskelig hvor ansatte skal kunne se frem til arbeidsdagen og ikke føle seg låst i en "A4"-mentalitet. Dette er visjonen bak godene vi tilbyr, aktivitetene vi kjører og hverdagen vi opprettholder. Vi opplever nå at ansatte stortrives hos oss fordi de oppfordres til å være seg selv og fordi visjonen vi jobber sammen om å realisere er genuin og sunn for markedet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Vil du være med på å kvalitetssikre produkter og løsninger som skal til verdensrommet? Da må du ta kontakt med oss!
Eidsvoll Electronics AS
Vi søker etter en kvalitetsingeniør med bakgrunn som BsC/MsC innen ingeniørfag gjerne med erfaring fra prosjektarbeid innen utvikling og industrialisering av avanserte produkter. Arbeidsoppgaver: Kvalitetsansvarlig (PQA, PA) i prosjekter med ansvar for å følge opp kvalitetskrav i tett dialog med kunder og partnere. Utarbeide styrende prosjektdokumenter og videreutvikle prosesser og prosedyrer. Gjennomføre og bistå QA Manager i interne og eksterne revisjoner. Kvalifikasjoner: • Teknisk bakgrunn
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Har du lyst til å utvikle deg i din rolle som mekaniker?
Cramo (avdeling Kjeller)
Mekaniker til vårt verksted på Kjeller Cramo har som mål å forme fremtidens utleiebransje ved at våre kunder alltid er styrende for vår virksomhet. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og med fokus på utvikling, samarbeid og lidenskap for forbedring skal dette sammen bidra til at vi når målet vårt. Nå er vi på jakt etter en strukturert mekaniker med et øye for gode løsninger som kan være med å styrke laget på vårt sentralverksted på Kjeller . Send oss en søknad og bli med på laget! Arbeidsoppgaver
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 21-04-2023

Tekniker/ingeniør innen måleteknikk og feltmålinger søkes
Norconsult
Norconsult er en ledende rådgiver innen planlegging, utredning og prosjektering av overføringsnett og fornybare energianlegg. Vi har et stort tverrfaglig miljø bestående av ca. 500 rådgivere som besitter den ypperste kompetanse innen vannkraft, vindkraft og solkraft i tillegg til kraftoverføring. Som ny medarbeider i Norconsult vil du bli en del av et stort faglig nettverk som dekker et bredt spekter av fagkompetanse og erfaringer.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 13-04-2023

Operations Manager til Sherwin Williams, Skedsmokorset
SHERWIN WILLIAMS NORWAY AS
Operations Manager til Sherwin Williams, Skedsmokorset  Er du en trygg og engasjert leder som vil ta ditt team til nye høyder? Vil du bli med å bidra til utviklingen til et av verdens største malerfirma? Da har vi stillingen for deg! Vi søker nå en fremoverlent og kommersiell Operations Manager til Sherwin Williams på Skedsmokorset. Utvelgelse og intervjuer skjer fortløpende, så vi mottar gjerne din søknad i dag!    Dette er Sherwin Williams 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Sekretær søkes
Strømmen Legesenter As
Vi søker. en sekretær til i 80-100% stilling. Stillingen er en vikariat for april mnd og 5 uker i sommer med mulighet for forlengelse . Vedkommende skal beherske Norsk språk og være ferdig utdannet Helsesekretær og ha erfaring fra fastlege kontor . Vi har Pasient sky som datasystem / tlf og den som søker må ha kunnskap nok for å kunne jobbe med systemet .
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Lærer på Vigernes skole
Vigernes skole, Lillestrøm kommune
Lillestrøm er en utviklingsorientert skolekommune med en visjon om at alle elever skal lære, trives og utvikle seg. Vi har brede og solide fagmiljøer og er opptatte av å bygge et lag rundt våre elever. Skolene vektlegger profesjonsfaglige fellesskap, og alle lærere deltar også i faggrupper og nettverk som inngår i den kommunale kompetanseutviklingen. Den gode skole skaper vi sammen!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Vi søker fast 100 % sykepleier/vernepleier på lukket  psykoseavdeling
Divisjon Psykisk helsevern, Avdeling Spesialpsykiatri, Seksjon A psykose
Ønsker du å være en del av et aktivt tverrfaglig miljø og liker faglige utfordringer? Er du engasjert, initiativrik og trygg på deg selv? Da kan du være den vi søker etter! Vi har ledig fast 100 % stilling som sykepleier eller vernepleier.3 års studenter og bachelor i andre sosialfaglige studieretninger kan være aktuell.Oppstart etter avtale 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 03-04-2023

Psykologspesialist/psykolog/OCD-terapeut
Divisjon psykisk helsevern, Barne- og ungdomspsykiatrisk Bråten pol ambulant
Unik mulighet til å jobbe ett år i spesialisert OCD-team for barn og unge – 20 minutters kjøring fra Oslo S.OCD-team ved Ambulant enhet på Bråten behandlingssenter har ledig ettårig svangerskapsvikariat i 100 % stilling for behandler med OCD-behandlerkompetanse.Ambulant enhet består av OCD-team og Ambulant team. Teamene er samlokalisert, og har et sterkt felles faglig og sosialt miljø med totalt 13 fagstillinger. Det utlyste vikariatet er knyttet til OCD-team, som består av seks psykologspesialister og psykologer.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 13-04-2023

Vi søker renholdere med fagbrev
Forsvarets forskningsinstitutt FFI
Vi har nå to ledige stillinger som renholdere. Stillingene er faste, og arbeidstiden er heltid på dagtid.Renholdet på instituttet vårt er organisert i team og arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av daglig og periodisk renhold, og bruk av renholdsmaskiner.Nødvendige kvalifikasjoner er fagbrev som renholdsoperatør og erfaring innen renhold. Vi søker deg som kan jobbe selvstendig, er strukturert og nøyaktig. Du må være fleksibel og like å jobbe i team.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 13-04-2023