Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Seksjonsleder Bemannede boliger for SKEDSMO KOMMUNE LILLETORGET - LILLE
SKEDSMO KOMMUNE LILLETORGET - LILLE
Seksjonsleder Bemannede boliger 1.januar 2020 er Fet, Sørum og Skedsmo kommuner blitt til Lillestrøm kommune. Vi tar med oss det beste fra tre kommuner og lager landets beste tilbud til mennesker med fysiske og psykiske funksjonsnedsettelser.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

KIWI Holt Vestvollen søker etter låseansvarlig deltid 50 % for NG KIWI OSLO AKERSHUS AS
NG KIWI OSLO AKERSHUS AS
KIWI Holt Vestvollen søker etter låseansvarlig deltid 50 % Arbeidsoppgaver: Hovedsakelig kassererarbeidKundebehandlingVarehåndteringForefallende butikkarbeidAnsvarlig når butikksjef og assisterende ikke er tilstedePersonlige egenskaper: Må være fylt 18 årPunktligUtadvendt og ærligAnsvarsbevisstServiceinnstiltRyddigGodt humørKvalifikasjoner: Erfaring fra dagligvare er ønskelig, men ingen betingelseVi kan tilby: OpplæringKarrieremuligheterSosialt og trivelig arbeidsplass blant hyggelige kollegerNB!
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Overlege TIRe for AHUS KJELLER
AHUS KJELLER
Overlege TIRe Org. nr: - Stillingsident: 4101639304 Presentasjon av stillingen:Ønsker du utfordrende og spennende arbeidsoppgaver ved et av landets største DPS? DPS Nedre Romerike ligger nær Oslo i Lillestrøm på Åråsen stadion; 20 min. med bil fra sentrale Oslo og 11 min. med tog fra Oslo. Åråsen ligger i gangavstand fra togstasjonen med hyppige tog/bussavganger og tilgang til bysykler. DPS Nedre Romerike er et av landets største DPS. Opptaksområdet er kommunene på nedre Romerike med et folketall på ca. 170000.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 09-07-2019

Gartner i 100% stilling for TOMA EIENDOMSDRIFT AS
TOMA EIENDOMSDRIFT AS
Gartner i 100% stilling Vår kundemasse øker, og vi har behov for å forsterke vår gartneravdeling. Vi har faste avtaler med borettslag, sameier, næringsbygg og oppdrag fra privatkunder. Vi søker derfor etter en gartner i 100% stilling Fagbrev er ønskelig, men ikke et krav, da lang dokumentert erfaring, i tillegg til gode refereanser, kan kompensere for fagbrev. Du må ha kjennskap til planter. Jobben vi utfører er variert, og består i hovedsak av vedlikehold av grøntanlegg; Gressklipping, beskjæring, ugressbekjempelse og vintertjenester som håndmåking, strøing, oppfylling av strøkasser etc.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 20-07-2019

Vi søker tømrer for NORGESHUS
NORGESHUS
Vi søker tømrer Arbeidsoppgaver:Vi søker tømrer, tømrerbas med god erfaring innen nybygg. Krav til søker: God erfaring fra husbyggingFørerkort klasse bEvne til å jobbe selvstendigGode ferdigheter i norsk eller annet skandinavisk språk.Fagbrev eller lang erfaringVi tilbyr: Konkurransedyktig lønnFirmabilSøknad sendes per mail til post@b-h-s.no Se annonsePAM Stillingsnummer: 0231-2019-06-180 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

Takserer for MØLLER BIL ROMERIKE AS
MØLLER BIL ROMERIKE AS
Takserer Møller Bil Skadesenter Romerike søker nå etter en dyktig takserer! Ønsker du å være en del av et profesjonelt miljø med høyt tempo? Vi søker nå etter en fremoverlent takserer til vårt team. Du må evne å balansere høy kvalitet med stor gjennomføringsevne og samtidig påse at du som ambassadør for selskapet sørger for at kunden står i sentrum gjennom hele skadeprosessen. Vi ser også etter en person som setter sikkerhet i førersetet og kjenner til og utfører Sikre Bilskadereparasjoner i henhold til de krav som vår egen organisasjon og bransjen har satt.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Vil du være med å gjøre en forskjell? for MiA - Museene i Akershus
MiA - Museene i Akershus
Vil du være med å gjøre en forskjell? MiA etablerer nå et program som skal bidra til inkluderende arbeidsliv, og ivareta et behov for kompetanse innen bygningsvern, tradisjonshåndverk, tradisjonsmat, historiske hager og museumsbaner. Vi søker en prosjektleder som skal stå i spissen for prosjektet og som brenner for å få unge mennesker opp og frem gjennom alternativ yrkesopplæring. Dette er en 100 % stilling i et 2-årig engasjement, med mulighet for forlengelse.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Lagermedarbeider 60% for Logent AS
Logent AS
Lagermedarbeider 60% For vår kunde, Døvigen AS søker vi nå etter deg som kan passe beskrivelsen under. Døvigen AS er et solid selskap som leverer papir, emballasje samt kontor & data produkter. Døvigen AS har i dag har to forretningsområder: Forbruksmateriell og Papir & Kartong. Døvigen AS holder sentralt til på Helsfyr. Vi tilbyrMulighet for å komme inn i en solid bedrift som tar vare på sine ansatte. Fast stilling for rett person. Variert arbeidsdag. Gode lønnsvilkår.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Deltid Anton Sport Lillestrøm for ANTON SPORT LILLESTRØM
ANTON SPORT LILLESTRØM
Deltid Anton Sport Lillestrøm Her dreier det seg om genuin interesse for alt som handler om å være best på sport! Anton Sport er en ekte godteri butikk for de som setter pris på kvalitet, eventyrlig service, og bransjens beste merkevarer. Ønsker du å jobbe i en rå sportsbutikk? Lista ligger skyhøyt, men hvis du er rett person, får du jobbe med de sterkeste merkevarene og Norges mest innovative kjede. Vi søker dyktige medarbeidere til vår butikk på Lillestrøm, med vinnerinstinkt, og som motiveres av å skape gode resultater.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Vil du jobbe hos Norges mestselgende prosjektmeglerselskap? for DNB EIENDOM AS
DNB EIENDOM AS
Vil du jobbe hos Norges mestselgende prosjektmeglerselskap? Vil du jobbe hos Norges mestselgende prosjektmeglerselskap? DNB Eiendom er Norges største eiendomsmeglerselskap. Vi er en positiv og aktiv markedsleder, med en sterk og solid merkevare i ryggen. Nå satser vi videre innen nybyggsegmentet og skal befeste vår posisjon som Norges mestselgende prosjektmeglerselskap. En av styrkene til DNB Eiendom er at vi er ett selskap som selger prosjekterte boliger i de fleste byene i Norge. Vi har samlet denne erfaringen i et nasjonalt kompetansesenter for nybygg.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019