Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi utvikler Norges beste selgere og tilbyr markedsledende lønnsbetingelser
Customer Link
Har du lyst på å lykkes innenfor salg? Da burde du fortsette å lese! Vi trenger DEG som har lyst til å utvikle deg innenfor salg, og bli en viktig del av vårt team. Alle våre team jobber med store anerkjente merkevarer, og dette vil også være en del av dine arbeidsoppgaver Det er gøy å jobbe hos oss. Her har du mulighet til å jobbe med de beste, og din suksess er vårt ansvar. Vi er opptatt av et inkluderende arbeidsmiljø der alle har like muligheter.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Trives du med relasjonsbygging og brenner for å skape unike kundeopplevelser?
Carstore AS
Carstore i Norge ble etablert høsten 2021 med lokasjon i Stavanger. Carstore skal håndtere satsningen på bruktbiler, innbytte og det vi kaller oppkjøperbiler. Vi blir en komplett løsning for mottak av bruktbiler fra alle 12 Bavaria forhandlere i Norge, 3 Porsche forhandlere og øvrige partnere. Løsningen blir komplettert med en egen auksjonsløsning for profesjonelle oppkjøpere, og vi sikter på å bli den foretrukne partneren for salg av bruktbil i Norge.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 21-07-2022

Kommunikasjonsrådgiver
Akershus Energi AS
Kommunikasjonsrådgiver - innholdsprodusent Har du et ønske om å jobbe med fornybar energi og samtidig få utfordre deg selv som innholdsprodusent? Synes du det er interessant å jobbe med kommunikasjon av morgendagens løsninger, bærekraft og utvikling?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Vi trenger flere lagersjerner til oppdrag i Oslo Nord
VikarKompaniet AS
Vi er på jakt etter lagermedarbeidere - både erfarne og de som akkurat har tatt trucksertifikat til oppdrag hos våre kunder i Oslo Nord. Har du riktig holdning og innstilling samt vilje og motivasjon til å lære så er kanskje du vår nye lagerstjerne? Arbeidsoppgaver Vi er på jakt etter medarbeidere til både plukk, pakk samt lasting og lossing. I de fleste jobbene må du kjøre truck så truckførerbevis er et must. Arbeidstid Dagtid/Skift
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Har du erfaring med motvektstruck og ser etter nye muligheter?
StudentConsulting Group
På vegne av vår kunde ser vi nå etter engasjerte lagermedarbeidere til deres lager på Skedsmo. Har du erfaring med T4, liker å ta i et tak og kan starte omgående? Da kan dette være jobben for deg! Søk allerede i dag! Vår kunde kan tilby konkurransedyktig lønn, godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver. Dette er en god mulighet til å utvikle dine kunnskaper innen logistikk og produksjon! Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Pre-Sale Hybrid Engineer - Marine-systemer
Pon Power AS
Vi søker etter en elektro/autmasjonsingeniør for vår utvikling og levering av Marine Hybrid systemer. Du vil spille en viktig rolle i vår satsning på miljøvennlige og kostnadseffektive fremdriftsløsninger. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Er du serviceinnstilt og glad i å skape gode kundemøter?
Felleskjøpet
Er du serviceinnstilt og glad i å skape gode kundemøter? Vi søker etter deg som vil være med å utvikle Felleskjøpets interne IT brukerstøtte og skape gode kundeopplevelser for våre brukere.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Ønsker du å utvikle gode kundeforhold i et av Norges største boligbyggelag?
Boligbyggelaget Usbl
Usbl har en viktig samfunnsrolle, noe som fordrer at vi er langt fremme i skoa med fokus på å utvikle og forbedre oss. Vi kan tilby faglige utviklingsmuligheter i et spennende og solid selskap i vekst. Usbl Romerike og Hadeland har et inkluderende og teamfokusert arbeidsmiljø, men gir også ansvar og handlingsrom til den enkelte medarbeider.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Vi søker sykepleiere/ vernepleiere
DPS Nedre Romerike, Døgnenheten
DPS Nedre Romerike er et av landets største DPS og har et aktivt fagmiljø med 180 årsverk fordelt på en døgnseksjon og fem polikliniske seksjoner. Foruten tilbudene til befolkningen i eget opptaksområde, har DPS-et ansvar for et OCD-team og en medisinfri døgnenhet som tilbyr tjenester til hele Ahus sitt opptaksområde. I tillegg har avdelingen en merkantil seksjon som samarbeider nært med de kliniske seksjonene. DPSet har en sentral beliggenhet på Åråsen stadion i Lillestrøm, kun 11 minutters togreise fra Oslo.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Vi søker bilklargjørere!
Quick Car Fix AS
Bilklargjørere Vi søker Bilklargjørere! Quick Car Fix AS er et bilverksted som har spesialisert seg på småskade reparasjoner enten det gjelder lakk, bulker, steinsprut, interiør, felger eller glass, samt bilklargjøring. Vi søker etter kvalifiserte kandidater på alle felter: Karosserireparasjoner, forberedelser, lakkering, polering og kvalitetskontroll. Kandidatene må kunne jobbe i et hektisk miljø og være produktive og samarbeidsvillige. Gode og trygge arbeidsforhold, konkurransedyktige lønn/betingelser.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022