Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Førsteamanuensis/førstelektor i yrkespedagogikk med kompetanse i veiledning for OSLOMET - STORBYUNIVERSITETET
OSLOMET - STORBYUNIVERSITETET
Førsteamanuensis/førstelektor i yrkespedagogikk med kompetanse i veiledning Ved Institutt for yrkesfaglærerutdanning ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier er det ledig 1-2, 100 % fast(e) stilling(er) som førsteamanuensis/førstelektor i yrkespedagogikk med kompetanse i veiledning, for ansettelse fra 01.02.19. Institutt for yrkesfaglærerutdanning utdanner lærere til yrkesfag i videregående skole og vi har et bredt utvalg av etter- og videreutdanningskurs, stor oppdragsvirksomhet og et kompetansesenter for yrkesfag.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 07-11-2019

Salgssjef til bygg-anbud.no tjenester for BYGG ANBUD NO AS
BYGG ANBUD NO AS
Salgssjef til bygg-anbud.no tjenester Vi trenger salgssjef til bygg-anbud.no tjenester. PAM Stillingsnummer: 0231-2019-10-150 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-01-2020

Er du prosjektleder innen bygg og på jakt etter nye utfordringer? for Bori Bbl Avd Lillestrøm (Romerike Boligbyggelag), Alexander Kiellands Gate 2b
Bori Bbl Avd Lillestrøm (Romerike Boligbyggelag), Alexander Kiellands Gate 2b
Er du prosjektleder innen bygg og på jakt etter nye utfordringer? BORI gruppen er en av Norges største boligforvaltere med ca. 27 000 boliger i 650 boligselskap til forvaltning. BORI gruppen har tomtereserver til over 5000 boliger. Morselskapet er BORI BBL som er ISO-9001 sertifisert og har ca. 35 000 medlemmer. BORI gruppen er totalleverandør av boligrelaterte tjenester, herunder bl.a. forretningsførsel, etablering og seksjonering av boligselskap, boligutleie og --forvaltning, samt boligbygging.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Vi søker rådgiver/seniorrådgiver for Forsvarets forskningsinstitutt FFI
Forsvarets forskningsinstitutt FFI
Vi søker rådgiver/seniorrådgiver Vil du jobbe med risikoanalyser innenfor forebyggende sikkerhet ved et av landets fremste forskningsinstitutter?Ønsker du å jobbe i et hektisk og kompetent fagmiljø?Vi søker en rådgiver/seniorrådgiver som skal arbeide innenfor fagfeltet risikoanalyser i henhold til blant annet NS5814 og NS5830-standardene.Sikkerhetsenheten ved FFI har det overordnede ansvaret for at vi har et forebyggende sikkerhets- og beredskapsarbeid som håndterer uønskede hendelser (tilsiktede og utilsiktede) på en riktig og effektiv måte gjennom gode sikkerhetsrutiner og krisehåndtering.St
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Julehjelp til Mester Grønn Strømmen Storsenter for MESTER GRØNN AS
MESTER GRØNN AS
Julehjelp til Mester Grønn Strømmen Storsenter Perioden fra ca midten av november og ut desember er den travleste tiden i året hos Mester Grønn. I denne perioden trenger vi ekstra hjelp i de fleste av butikkene våre. Arbeidsoppgaver: Salg og kundeservice Kvalitetskontroll og stell av planter og blomster Varemottak Påfylling av varer Vi trenger salgstalentet ditt for å skape resultater. Du bør være en ansvarsfull lagspiller som liker å ta i et tak i en til tider hektisk arbeidssituasjon.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Drømmejobben søker administrasjonsmedarbeider for TOPTEMP ROMERIKE AS
TOPTEMP ROMERIKE AS
Drømmejobben søker administrasjonsmedarbeider Vi i Toptemp syns det er kjempespennende å bli kjent med nye mennesker. Vi liker å se på kunnskap, kompetanse og personlighet opp mot hva våre kunder ønsker. Det beste vi vet er når vi klarer å levere drømmejobben til kandidat, og kandidat til drømmejobben. Derfor trenger vi deg, og kanskje du trenger oss? Din genuine serviceinnstilling og ordenssans er det ingenting å utsette på. Eierskapet du føler til dine arbeidsoppgaver og måten du tar ansvar på -- det viser oss at for deg er ingen oppgave for stor eller for liten.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Er du vår neste kundebehandler? for Adecco Norge AS
Adecco Norge AS
Er du vår neste kundebehandler? Vi søker etter en dyktig kundebehandler og delemedarbeider til en av Norges største bilforhandlere i Norge Bilbransjen går en spennende tid i møte! Vi er på utkikk etter kollegaer som er sultne på utvikling, faglig påfyll og ikke minst brenner for bil! Her vil du få en spennende og utfordrende stilling der du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Og ikke minst, du vil komme inn i et konsern hvor talenter blir utviklet!
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Stipendiat innen yrkesutdanningsfeltet for OSLOMET - STORBYUNIVERSITETET
OSLOMET - STORBYUNIVERSITETET
Stipendiat innen yrkesutdanningsfeltet Beskrivelse Institutt for yrkesfaglærerutdanning har ledig en åremålsstilling som stipendiat stilling på 4 år tilknyttet doktorgradsprogrammet Utdanningsvitenskap for lærerutdanning, ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier. Les mer om fakultetet/instituttet her Fakultetets strategiske målsetting er å bli ledende når det gjelder utdanningsvitenskap for lærerutdanning.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 26-11-2019

Vi ønsker å trekke til oss enda flere produksjonsmedarbeidere som trives med hardt fysisk arbeid. for Manpower AS
Manpower AS
Vi ønsker å trekke til oss enda flere produksjonsmedarbeidere som trives med hardt fysisk arbeid. Vi ser nå etter en dyktig og motivert produksjonsmedarbeider som liker å bli møkkete på hendene. Du må være svært utholden, da dette er en fysisk tung jobb.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Ledig nå og ønsker kundeservicejobb? for TOPTEMP ROMERIKE AS
TOPTEMP ROMERIKE AS
Ledig nå og ønsker kundeservicejobb? Nå har du mulighet til å få jobbe med flere dedikerte og erfarne kundeservice medarbeidere. Dette i en avdeling med høy arbeidsmoral og inkluderende medarbeidere i flotte lokaler sentralt på Romerike. Du vil få god opplæring og veiledning i deres produkter. Så har du erfaring fra kundeservice og evt. salg er det bare å klikke seg videre. #søk Dine hovedarbeidsoppgaver vil bli å besvare telefon, mail og chat fra privatpersoner. I denne jobben er det også viktig med gode dataferdigheter og at du lærer fort.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019