Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Let clean code do the dirty job!
N2 Applied AS
Vi forsterker laget og er på utkikk etter dyktige og engasjerte kolleger til vårt kontrollsystemteam. Teamet utvikler software for styring av våre maskiner for lokal produksjon av miljøvennlig gjødsel basert på husdyrmøkk, nitrogen fra luft og strøm. I tillegg er teamet ansvarlig for å utvikle skyløsningen for datainnsamling og fjernovervåking av installerte maskiner. Typiske arbeids og kompetanseområder: Kontrollsystem:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Exciting opportunity for an experienced Senior Software Engineer!
Argeo
Join us in developing Argeo’s Digital Ocean Platform! We are looking for an experienced and innovative Senior Software Engineer to take a leading role in building advanced applications for digitalization, processing and 2D/3D visualization of complex, geospatial data.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Kantineansvarlig - arbeidsleder
Asker Produkt AS
Vi søker en voksen og selvstendig kantineansvarlig i 100% stilling til vår kantine i Asker. Du vil bidra i produksjon på cateringsonen, samt med veiledning og opplæring av våre arbeidstakere i varig tilrettelagt arbeid, kandidater i arbeidstrening og lærekandidater. Kantineansvarlig inngår i matfaglig team i Asker Produkt og vil rapportere til kjøkkensjefen. Ansvar og hovedarbeidsoppgaver: · Daglig drift av kantinen · Menyplanlegging i samarbeid med kjøkkensjefen · Leveringsansvar i henhold til våre kvalitetskrav
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Barista og Assisterende Coffee Shop Manager Asker
Espresso House Norge
Vi søker nå nye medarbeidere til vår avdeling i Asker! Vi ser etter deg som brenner for å gi gjestene våre det lille ekstra, samtidig som du bidrar til et positivt og godt arbeidsmiljø.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Lege i spesialisering ved BET-seksjonen
Psykiatrisk avdeling Blakstad, Vestre Viken
Blakstad psykiatriske sykehusBlakstad er et av Norges største sykehus for behandling av psykiske lidelser. Avdelingen består av 12 spesialiserte døgnseksjoner innen fagområdene akutt, psykose, sikkerhet og alderspsykiatri, spesialisert tilbud for autismespekter lidelser, og egen døgnseksjon for Basal Eksponeringsterapi (BET). Medarbeidere på Blakstad er avdelingens viktigste ressurs. Hos oss er det sentralt at alle ønsker å spille på lag og at man møter hverandre med åpenhet som unike og ansvarlige medarbeidere.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Lærer/miljøterapeut/vernepleier- fordel med spesialpedagogisk kompetanse
24100 - Arnestad skole, Asker kommune
Arnestad skole er en treparallell barneskole som ligger flott omkranset av naturskjønne omgivelser. Vi har kort vei til sjøen, kystkultursti, skog, dammer og kulturlandskap med gode bussforbindelser til Oslo, samt direkterute med båt fra Aker brygge. Friområdene gir oss gode muligheter til å drive uteskole. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Prosjekt og utvikling - Prosjektleder Anlegg
43000 - Prosjekt og utvikling, Asker kommune
Prosjekt og utvikling er Asker kommunes prosjektenhet, og gjennomfører alle kommunens større bygg- og anleggsprosjekter. Virksomheten er delt i 2 avdelinger, en for bygg og en for anlegg med hver sin avdelingsleder. Det legges stor vekt på tverrfaglig samarbeid. I tillegg har virksomheten meget gode støttefunksjoner innen kvalitet, økonomi, miljø og merkantil. Det er totalt ca. 30 medarbeidere i virksomheten.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 02-09-2022

Branningeniør/-inspektør (2 stillinger)
Forebyggende avdeling, Asker og Bærum brann og redning IKS
Forebyggende avdeling i Asker og Bærum brann og redning IKS (ABBR) består av 32 engasjerte medarbeidere som arbeider målrettet og allsidig med forebyggende brannvern. Vi tar stadig i bruk nye metoder i arbeidet vårt og har derfor varierte arbeidsdager. Vi leter etter to positive og initiativrike forebyggere som skal bidra til vårt svært viktige forebyggende arbeid for virksomheter. Er du i tillegg systematisk og selvgående er du kanskje den vi leter etter! Du vil inngå i "seksjon virksomhet" med 8 personer organisert i forebyggende avdeling.
Registrert : 03-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Borgerstyrt personlig assistent (BPA) søkes til ung mann, Asker kommune
Uloba - Independent Living Norge SA
Ung mann, 22 år, søker assistent i fast stilling, hverdag (helg, ferier ved behov) Jeg søker assistent som kan assistere meg med hverdagslige gjøremål, alt av husarbeid, lufte hund m.m. Ved behov hjelpe meg med struktur, personlig hygiene, medisiner/medisinsk utstyr, skrivesekretær. Førerkort på personbil klasse B er en nødvendighet. Assistenter må kunne kjøre ærender for meg, kjøre meg å assistere meg på fritidsaktiviteter, ved reiser og i sosiale sammenhenger og annet, være med på sosiale aktiviteter hjemme og borte, og bidra til at jeg får oppleve det jeg ønsker.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Ønsker du å være med på en spennende reise? Elkjøp Slependen søker engasjerte ansatte!
Elkjøp Slependen
Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, for du er både løsningsorientert og opptatt av resultater. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv lærevillig, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022