Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker barnehagelærer til småbarnsavdeling for Torp Høymyr Barnehage SA
Torp Høymyr Barnehage SA
Vi søker barnehagelærer til småbarnsavdeling Torp Høymyr Barnehage er en privat barnehage, som ligger flott til i skogkanten, mellom Heggedal og Slemmestad. Vi har 3 avdelinger på huset, og 1 naturavdeling. Totalt 55 barn i alderen 1 - 6 år. Vi søker barnehagelærer til vår småbarnsavdeling som i dag har 9 barn. Avdelingens personale består forøvrig av 1 pedagogisk leder og 1 barneveileder.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Rørlegger/plumber/hydraulik for CB PARTNER OSLO VEST AS
CB PARTNER OSLO VEST AS
Rørlegger/plumber/hydraulik Rølleger/ Plumber/ Hydraulik Vikariat Vi søker deg som er engasjert og selvstendig til langsiktige prosjekter i Oslo, Harstad, Bodø ogTromsø. We are looking for employees who are involved and independent of long-term projects in Oslo, Harstad, Bodø and Tromsø. Szukamy pracownikow, ktorzy sa zaangazowani i samodzielni, do d?ugoterminowych projektow w Oslo, Harstad, Bodø and Tromsø.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 02-04-2019

Sales Account Executive for IFS Norge AS
IFS Norge AS
Sales Account Executive Ansvar og oppgaverSom Sales Account Executive i IFS Nordics vil du ha strategisk og operativt ansvar for noen større nasjonale og internasjonale kunder. Du vil ha det totale budsjettansvaret for videreutvikling av dine kunder, både ved å posisjonere hele IFS sin løsningsportefølje, se forretningsmessige muligheter og selge inn nye løsninger mot kundens stakeholders. Det er høy grad av kompleksitet i salgsprosessen som krever involvering fra flere nivåer i organisasjonen, å koordinere dette er et viktig ansvar for rollen.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 02-04-2019

Customer Support Coordinator søkes til Parker! for PARKER HANNIFIN AS
PARKER HANNIFIN AS
Customer Support Coordinator søkes til Parker! Er du i starten av din arbeidskarriere og er sulten på nye oppgaver? Er du ambisiøs og serviceinnstilt? Er du klar for en krevende utfordring i et verdensledende selskap? Da kan dette være din neste jobb! Informasjon om stillingen På vegne av Parker Hannifin AS er Academic Work på leting etter deres nye Customer Support Coordinator til deres kontor i Asker. Dette er en spennende mulighet til å få en fot inn i et internasjonalt selskap. Oljebransjen er i vekst, og det er behov for flere dyktige medarbeidere.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Vil du være med å gjøre morgendagens løsninger smartere som vår backend- eller embedded-utvikler? for Defa AS
Defa AS
Vil du være med å gjøre morgendagens løsninger smartere som vår backend- eller embedded-utvikler? DEFA Digital utvikler tjenester for det internasjonale markedet med over 150 000 abonnenter globalt. Vi jobber for å gjøre hverdagen enklere ved å løse vanlige utfordringer gjennom fantastiske kundeopplevelser og å være innovative. Vi er i dag markedsleder på administrasjons- og betalingsløsninger for lading av elbiler. Vi vokser raskt og ekspanderer til nye markeder utenfor Norden.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 02-04-2019

Bergsmarkssetra - sommervikarer for ASKER KOMMUNE
ASKER KOMMUNE
Bergsmarkssetra - sommervikarer Om BMSBergsmarkssetra ressurssenter består i dag av fem frittstående avdelinger i tillegg til arbeidssenter og administrasjon. Vi ligger landlig og idyllisk til med marka som næmeste nabo. Vi organiserer tjenester til mennesker med nedsatt funksjonevne over 18 år. Vi tilbyr tilrettelagte botilbud og arbeids/aktivitetstilbud. Vi trenger sommervikarer, og gjerne deg som kan komme tilbake og jobbe i flere ferier/høytider.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Bondi skole - Lærer for Bondi skole
Bondi skole
Bondi skole - Lærer Askerskolen - trygghet skaper utviklingAsker kommune satser på skolen! Det betyr at vi satser på læreren og skoleledelsen. Vi har et godt kompetanseutviklingsprogram for både lærere og skoleledere, og arbeider for å utvikle skolene i lærende møter og nettverk. Askerskolen har prioriterte oppgaver for utvikling de neste årene: Arbeid med fagfornyelsen og Overordnet del, et trygt og godt læringsmiljø som inkluderer alle og at skolene samarbeider med barn, foreldre og hjelpetjenester, slik at barna får riktig hjelp så tidlig som mulig.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Bondi skole - Merkantil konsulent for Bondi skole
Bondi skole
Bondi skole - Merkantil konsulent Bondi skoleBondi skole er en barneskole som utmerker seg ved å være en moderne skole med lyse baser/klasserom og gode arbeidsforhold for elever og ansatte. Den "nye" Bondi skole ble ferdigbygget i 2011. Vi er en sentrumsnær skole i gangavstand til Asker sentrum, Asker stasjon og idrettsanleggene på Risenga. Bondi skole har et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi er en PALS-skole og har høye forventninger til ansatte, elever og foreldre om at alle skal oppleve å bli sett og bemerket for de styrker man besitter.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Spesialsykepleier/ sykepleier - vikariat for Psykisk helsevern døgnbehandling, Alderspsykiatrisk Døgnenhet 2
Psykisk helsevern døgnbehandling, Alderspsykiatrisk Døgnenhet 2
Spesialsykepleier/ sykepleier - vikariat Alderspsykiatrisk seksjon yter spesialisthelsetjenester til personer over 65 år med psykiske lidelser. Seksjonen består av 2 døgnenheter i Asker med til sammen 17 døgnplasser samt poliklinikk i Oslo.Alderspsykiatri er et spennende fagfelt i grenseland mellom psykiatri og geriatri. Seksjonen gir høy kvalifistert behandling og utredning i samarbeid med pårørende og 1. linjetjenesten. Det drives forskning og det gis undervisning til alle faggrupper og til primærhelsetjenesten.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Helsefagarbeidere/miljøterapeuter for Psykiatrisk avdeling Blakstad, Akutt seksjon A
Psykiatrisk avdeling Blakstad, Akutt seksjon A
Helsefagarbeidere/miljøterapeuter Psykiatrisk avdeling Blakstad er en av Norges største sykehusavdeling for behandling av psykiske lidelser. Befolkningen for vårt opptaksområde er i underkant av 500.000 innbyggere fordelt på 26 kommuner. Avdelingen består av 12 spesialiserte døgnseksjoner, et bredt poliklinisk tilbud, spesialisert tilbud for autismespekter lidelser, sikkerhetspsykiatri og egen seksjon for Basal Eksponeringsterapi (BET).
Registrert : 20-02-2019 Søknadsfrist : 08-03-2019