Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vil du være med å utvikle norsk rettspsykiatri? - Oslo universitetssykehus HF for Oslo universitetssykehus HF
Oslo universitetssykehus HF
Vil du være med å utvikle norsk rettspsykiatri? - Oslo universitetssykehus HF Regional sikkerhetsseksjon er en høyspesialisert tjeneste med regional funksjon for Helse Sør-Øst. Seksjonen mottar pasienter med psykose eller mistanke om psykose og med kompliserte tilleggsutfordringer, inkludert alvorlig voldsatferd - til utredning og behandling. Regional sikkerhetsseksjon har 20 døgnplasser og 2 beredskapsplasser. Seksjonen driver også klinisk rettspsykiatri ved gjennomføring av judisielle døgnobservasjoner jf.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 06-01-2019

Barnehageassistent søkes til Hallenåsen familiebarnehage for HALLENÅSEN FAMILIEBARNEHAGE
HALLENÅSEN FAMILIEBARNEHAGE
Barnehageassistent søkes til Hallenåsen familiebarnehage Vi søker etter deg som: -har empati -ønsker å bidra til å støtte barnas lek -god arbeidsmoral -gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig -ønske om lære mer om barn og barns utvikling og hvordan støtte, verne og videreutvikle leken -gjerne sertifikat Vi tilbyr: -Faglig engasjerte kollegaer som er opptatt av barna og leken deres -Daglig leder har kompetanse som barnehagelærer -lønn etter pbl-regulativ -en givende og positiv arbeidsplass Stilling : 20-40% Stillingsnummer: 0220-2018-12-81 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Kommuneadvokat for Asker kommune
Asker kommune
Kommuneadvokat Kommuneadvokatfunksjonen i nye Asker kommune skal etableres. Den nye kommuneadvokaten får muligheten til å forme stillingen og rekruttere advokater til en egen, nyopprettet seksjon. Kommuneadvokaten yter bistand internt til nye Asker kommune og er ansvarlig advokat på kommunens vegne. Kommuneadvokaten skal gi uavhengige juridiske råd og betenkninger og representere kommunen i rettstvister. Kommuneadvokaten skal lede, utvikle og koordinere seksjonens bistand, i tillegg til selv å håndtere saker.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 22-01-2019

Stipendiat - Alderspsykiatrisk seksjon - Oslo universitetssykehus HF for Oslo universitetssykehus HF
Oslo universitetssykehus HF
Stipendiat - Alderspsykiatrisk seksjon - Oslo universitetssykehus HF Alderspsykiatrisk seksjon i Klinikk psykisk helse og avhengighet ved Oslo universitetssykehus deltar i det internasjonale prosjektet «Project Empathic: The Expressive & Empathic Virtual Coach - Designed to Improve the Independent Years of the Elderly» som er finansiert av Horizon 2020 (EU). Prosjektet skal teste ut om interaksjon med en nettbasert «Avatar» kan fremme somatisk og psykisk helse hos eldre hjemmeboende.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 20-01-2019

Er du vår neste bilmekaniker? for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Er du vår neste bilmekaniker? Vi søker en flink bilmekaniker til ett lite, hyggelig verksted i Asker ArbeidsoppgaverDu vil komme til å jobbe med komponentbytte, service, feilsøk og PKK ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner FagbrevFørerkort klasse BUtført PKKErfaring med diagnoseverktøyPersonlige egenskaper PositivStå på viljeOmgjengeligVi tilbyrGode og ryddige arbeidsforhold, gode betingelser og gode kollegerFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker!
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 18-01-2019

Flink biloppretter med erfaring fra småjobber søkes for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Flink biloppretter med erfaring fra småjobber søkes Vi søker en flink biloppretter til trivelig skadeverksted i Asker ArbeidsoppgaverDu vil jobbe med sparkling, sliping, delebytting og oppretting ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Førerkort klasse BFordel med fagbrev men ingen kravErfaring med sparkling og slipingKommuniserer på norsk eller engelskPersonlige egenskaper OmgjengeligKunne takle stressFår ting gjortVi tilbyrLite, trivelig og etablert skadeverksted.For å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 18-01-2019

Svakstrømsmontør for Bravida
Bravida
Svakstrømsmontør I forbindelse med at avdelingen er i vekst søker vi etter flere svakstrømsmontører / telekommunikasjonsmontører til vår avdeling Bravida Asker & Bærum. Avdelingen har i dag 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 100 millioner kroner. Våre oppdrag har et geografisk spenn fra Asker & Bærum med omegn. Våre eksisterende kunder på svakstrøm består i stor grad av kommuner og helseforetak. Vår visjon er å bli best i Norden på bærekraftig service og installasjon av funksjoner som gir bygninger liv. Vi skal være kundens førstevalg og bransjens mest attraktive arbeidsgiver.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 11-01-2019

Er du en Avdelingsleder med sansen for god vareflyt? for IKEA AS
IKEA AS
Er du en Avdelingsleder med sansen for god vareflyt? Fulfil demand team manager IKEA Slependen er et høy volum varehus, og våre team managers på Logistikk stilles det derfor høye krav til. Vi er rundt 500 medarbeidere, hvorav ca 80 stk er på logistikk. Du vil få ansvar for ditt eget team. OM STILLINGEN Som Fulfil demand team manager bistår du din overordnede ved å koordinere og optimere logistikkoperasjonene som teamet ditt har ansvar for, i samarbeid med salg. Denne viktige rollen bidrar til å gjøre produktene tilgjengelige for IKEAs kunder til lavest mulig kostnader.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 20-12-2018

Er du vår nye kollega i produksjonen? for Sero AS
Sero AS
Er du vår nye kollega i produksjonen? I SERO AS sitt produksjonsanlegg på Billingstad i Asker, produserer vi kvalitetsvarer som brukes av laboratorier over hele verden. Vi søker nå etter ny kollega til vårt produksjonsteam. Vi ser etter deg som er både nøyaktig og praktisk anlagt og som trives med varierende arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgaver Mest jobber du med fylling, korking, etikettering og pakking av glass. Overvåking av produksjonslinjen under kjøring er en viktig del av arbeidet. Du deltar i forberedelser før produksjon og i opprydding etterpå.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 07-01-2019

Ønsker du en jobb som Citrix driftskonsulent i et spennende selskap i vekst? for TELECOMPUTING NORWAY AS
TELECOMPUTING NORWAY AS
Ønsker du en jobb som Citrix driftskonsulent i et spennende selskap i vekst? Vil du bli en del av et spennende selskap i vekst som gir deg muligheten til å jobbe med kompetente kollegaer og komplekse IT-løsninger for fremtiden? Vi søker nå etter en Citrix driftskonsulent som i hovedsak skal jobbe med endringer og prosjekter relatert til både nye og etablerte kunders servermiljø.
Registrert : 10-12-2018 Søknadsfrist : 23-12-2018