Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sykepleier for VVHF Blakstad sykehus
VVHF Blakstad sykehus
Sykepleier Org. nr: 974706156 Stillingsident: 4142173687 Presentasjon av stillingen: Alderspsykiatrisk seksjon B søker en engasjert sykepleier med interesse for alderspsykiatri. Vi har ledig 80 % stilling som sykepleier/spesialsykepleier med fortiden arbeid på natt og hver 3. helg. Seksjonen har 10 døgnplasser fordelt på 2 grupper. Vi tilbyr utredning og behandling til eldre mennesker over 65 år som har en psykisk lidelse. De vanligste lidelsene er depresjon, psykose, demens, delir og angst. Pasienten har ofte somatiske problemstillinger i tillegg.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Drengsrud skole- lærer for Drengsrud skole
Drengsrud skole
Drengsrud skole- lærer Drengsrud skole har fokus på skoleutvikling og er en organisasjon som legger til rette for læring, utvikling og fornyelse. Våre fokusområder er læringsmiljø, tidlig innsats og digital læring. Vi har vært PALS-skole siden 2015. Vi har et stabilt og utviklingsorientert personalet som preges av godt samarbeid og trivsel. Vi søker etter vikar i 100 % stilling for en av våre lærere som skal ha utdanningspermisjon våren 2020.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Eiendomsdrift og forvaltning - Byggdrifter for ASKER KOMMUNE EIENDOMSAVDELINGEN
ASKER KOMMUNE EIENDOMSAVDELINGEN
Eiendomsdrift og forvaltning - Byggdrifter Avdelingen for kommunale formålsbygg har forvaltning-, drift- og vedlikeholdsansvar for en spennende og sammensatt eiendomsportefølje bestående av omlag 320.000 m2 skoler, barnehager, institusjoner og administrasjonsbygg i kommunal eie. I tillegg administrerer avdelingen innleie av lokaler der kommunen har valgt å leie arealer på det private markedet. Avdelingens oppgaver er blant annet tilstandskartlegging, utarbeidelse av vedlikeholdsplaner, gjennomføring av nødvendige tiltak i samarbeid med leietakere og brukere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Linux Expert - Air Traffic Management for Park Air Systems AS
Park Air Systems AS
Linux Expert - Air Traffic Management Indra Navia, Tower Systems are searching for skilled engineers. We participate actively in the international SESAR (Single European Sky ATM Research) project for the development and deployment of future ATM systems. The product InNOVA has a solid market position and is installed at more than 100 airports worldwide. Tower Systems is developing rapidly, and we are facing an exciting new phase of major expansion.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Møbelringen slependen søker etter lagermedarbeider for MØBELRINGEN SLEPENDEN AS
MØBELRINGEN SLEPENDEN AS
Møbelringen slependen søker etter lagermedarbeider Møbelringen Slependen er på jakt etter deltid lagermedarbeider (vikariat).
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 20-11-2019

Kundemottaker 50% stilling for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Kundemottaker 50% stilling ArbeidsoppgaverKundemottaker søkes til merkeverksted Ønskede kvalifikasjoner Fordel med biltekniske forståelse.Gjerne tidiligere erfaring med kundebehandlingKunne kommunisere på NorskPersonlige egenskaper BlidUtadvendtLiker å prate i telefonFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrere din søknad og CV. Velkommen som søker! Se annonsePAM Stillingsnummer: 0220-2019-10-106 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-11-2019

Stendi Senior AS søker ny avdelingsleder til Risenga Bo- og omsorgssenter for Risenga Bo og Omsorgssenter
Risenga Bo og Omsorgssenter
Stendi Senior AS søker ny avdelingsleder til Risenga Bo- og omsorgssenter Risenga bo- og omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til trygghetsavdelingen og 19 plasser på dagsenteret. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum. Besøk gjerne Risenga bo- og omsorgssenter på facebook.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 14-11-2019

Jansløkka skole - Miljøterapeut for Jansløkka skole
Jansløkka skole
Jansløkka skole - Miljøterapeut Jansløkka skole er Askers eldste barneskole og vi har en unik mulighet til å dra historiske røtter inn i en spennende fremtid. Skolen ligger vakkert til med fantastiske uteområder der nærheten til marka gir oss et genuint handlingsrom. Vi har implementert 1:1 chromebook, benytter oss av læringspartnere og har PALS og digital læring som våre satsningsområder. Et utviklende, lærende tankesett med tro på hver enkelt elev preger skolen vår. Vi har målrettet fokus på et størst mulig læringsutbytte for den enkelte elev i et godt psykososialt miljø.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Fast stilling 50%, Bioingeniør med fagansvar, Asker kommune for Asker kommune
Asker kommune
Fast stilling 50%, Bioingeniør med fagansvar, Asker kommune Asker kommune søker bioingeniør i 50% fast stilling med ansvar for laboratorietjenesten ved sykehjem og omsorgsboliger. Stillingen er plassert i virksomhet Samfunnshelse og Integrering, avdeling Helsetjenester. For tiden omfatter tjenesten Gullhella bo- og aktivitetssenter, Søndre Borgen sykehjem, Solgården bo-og omsorgssenter og Nesbru bo- og omsorgssenter, samt omsorgsboligene ved Asker bo- og omsorgssenter, Torstadtunet omsorgsbolig, Oppsjø omsorgsbolig og Gullhella bo- og aktivitetssenter.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Prosjekt og utvikling - Miljørådgiver bygg og anlegg for Asker kommune
Asker kommune
Prosjekt og utvikling - Miljørådgiver bygg og anlegg Vi trenger DEG til å følge opp nye Askers høye miljø- og klimaambisjoner!For å følge opp kommunens investeringsprosjekter innen klima, miljø og energi, søker vi en engasjert og allsidig miljørådgiver. Stillingen rapporterer til Prosjekt- og utviklingssjefen, og har utstrakt samarbeid med Miljøleder i kommunen samt med andre tekniske enheter. Som miljørådgiver vil du få ansvaret for å følge opp alle aspekter innen klima, ytre miljø og energi i planlegging, prosjektering og gjennomføring av investeringsprosjektene.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019