Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
DIALYSE-sykepleiere i Vestre Viken Sommer 2022
Vestre Viken
Vi søker spesialsykepleiere innen dialyse for sommeren 2022 til alle sykehusene i Vestre Viken.Vår hovedferie er uke 26 - 33, men ta kontakt om du kan jobbe utenom dette også.Dialyseseksjonene gir behandling til følgende pasientgrupper: Pasienter med nyresykdommer, akutt og kronisk nyresvikt. Dialysebehandlingen er fordelt på nyrepoliklinikker og dialyseseksjoner på de ulike sykehusene. De fleste pasientene bor hjemme, og kommer til dialyse flere ganger i uken. Det er avdeling hvor det er høy kompetanse og sykepleiere med stor iver for jobben.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 07-03-2022

Har du erfaring med HR og lyst til å bli en del av det Nordiske HR teamet vårt?
Cognizant Technology Solutions Norway AS
HR Talent Partner -- Norway
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Telenor søker en UX designer
Telenor Norge AS
Er du vår nye UX designer til Telenor sine Digitale kanaler? Brenner du for gode kundeopplevelser? Er du løsningsorientert og har et hjerte som banker for kontinuerlig forbedring og å jobbe med innsikt og kundeadferd? Er du interessert i å lede an retningen for Telenor sine største, digitale løsninger som telenor.no, Mitt Telenor appen og OneView? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

VI UTVIKLER MENNESKER OG TEKNOLOGI
Data Respons R&D Services AS
I år ansetter vi en ny Data Respons’er i uka 🦾🧨💥🚀 👇 Finn din fremtid her 👇 https://rd-datarespons.no/jobb-hos-oss/#ledige-stillinger 🤩
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 04-03-2022

Sykepleier
Kirurgisk/ortopedisk poliklinikk og Kirurgisk sengepost, Bærum sykehus
Org. nr: 974705788 Stillingsident: 4472320444 Presentasjon av stillingen: Kirurgisk sengepost og Kirurgisk/ortopedisk poliklinikk ved Bærum sykehus er underlagt Kirurgisk avdeling. Sengeposten består av 3 ulike seksjoner, gastro, uro og generell. I tillegg har vi gynekologiske og plastikk pasienter i helg. Sengeposten har 36 senger og pasienter legges inn akutt og for planlagte operasjoner.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-02-2022

Vil du jobbe med aksjeprogram i et internasjonalt vekstselskap?
Equatex
Har du en bakgrunn i regnskap eller finans og ønsker å jobbe mer internasjonalt? Da har vi en spennende mulighet for deg! Informasjon om stillingen Equatex tilbyr administrasjon, regnskapsføring og finansiell rapportering av insentiv- og aksjeprogrammer til selskaper og deres ansatte over hele verden med egenutviklet software. Med verdensledende teknologi og markedsledende tjenester legger de til rette for at deres kunder kan tilby engasjerende og forståelig insentiv- og aksjeprogrammer på tvers av landegrenser, språk og valutaer.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Markedsfører til en av Norges raskest voksende nettbutikker søkes.
Villoid AS
Villoid.no og Villoman.no er blant Norges raskest voksende nettbutikker - med fokus på mote og fritid for kvinner og menn. Vårt mål er er å fortsette den ekstreme veksten de neste årene - derfor bygger vi Norges råeste markedsavdeling. Vi leter etter en person som er sulten etter å bli en del av et voksende performance miljø i en e-com med kraftig vekst. Om du har ambisjoner om å bli blant Norges beste markedsførere og være med på et suksess-case, så er dette noe for deg.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Netsecurity er i kraftig vekst og søker en faglig dyktig Markedssjef
Netsecurity AS
Netsecurity erfarer betydelig vekst i bransjens mest spennende marked. Cybersikkerhet er på alles lepper, og vi er som et ledende selskap i bransjen, lidenskapelig opptatt av å levere relevante og innovative tjenester som bidrar til å redusere risiko knyttet til digitalisering. Nerdene i selskapet trenger nå en erfaren, handlingsorientert markedssjef som ønsker å ta ansvar for styrking av selskapets merkenavn og synlighet i markedet slik at vi kan nå enda flere kunder i vårt viktige samfunnsoppdrag.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-02-2022

Vil du sette spor hos neste generasjon?
Bærum kommune
Er du opptatt av å sette spor hos elevene dine, vekke lærelysten deres og sikre at de er godt rustet til å mestre livet de står på terskelen til? Har du i tillegg ambisjoner om å bidra til videreutviklingen av lærerrollen? Da kan en stilling i bærumsskolen være midt i blinken for deg. Vi lyser nå ut stillinger ved de fleste skolene våre, og kan love deg interessante muligheter, glede, utfordringer og vekstpunkter - i barne- eller ungdomsskolen.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022

Er Telenor stedet å jobbe? Her er noen av grunnene til hvorfor søke en jobb hos oss!
Telenor Norge AS
Er Telenor stedet å jobbe? Her er noen av grunnene til hvorfor søke en jobb hos oss!
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022