Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du ha hakket mer ansvar og en litt mer variert hverdag? Vi trenger flere sykepleiere nå.
Capralhaugen omsorgsbolig, Bærum Kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4415788568 Presentasjon av stillingen: Vi søker 2 initiativrike lagspillere til teamet vårt. Vi har 2-delt turnus dag/aften, med arbeid hver 3. helg.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021

Utviklende og selvstendig juridisk rolle
Komplett Bank ASA
Bank- og finansbransjen er i stadig utvikling. Økende konkurranse fra nye aktører, og nye krav fra kunder og myndigheter, krever hurtig omstilling og stor grad av innovasjon. Som en av to juridiske rådgivere i banken vil du som Legal Manager bistå både ledelsen og virksomheten ellers med rådgiving og juridiske vurderinger. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til et bredt spekter av juridiske utfordringer / problemstillinger i de landene banken opererer. Kompleksiteten vil variere fra enkle spørsmål til tyngre vurderinger hvor man ved behov jobber sammen med eksterne rådgivere.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Senior Konsulent - OT
Telenor Norge AS
I forbindelse med et voksende behov for sikring av industriell infrastruktur er vi på utkikk etter flere ressurser som kan bidra inn i dette miljøet. Telenor har lang erfaring innen IT sikkerhet og innehar svært høy kompetanse innenfor sikring av Enterprise IT. Vi ønsker nå å fortsette å bygge kompetanse innenfor sikring av industriell infrastruktur (OT/ICS) slik at vi kan bidra til å sikre våre kunders aller helligste, nasjonalt kritisk infrastruktur og hjelpe til med å bygge mot en helhetlig sikring av disse systemene.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Regnskapskonsulent
Azets People AS, Asker og Bærum
For ledende leverandør av softwareløsninger i Norden, søker vi en regnskapskonsulent med min min 3-5 års erfaring. Arbeidsoppgaver regnskapsføring A-Å, eks skatt og ligning, med ansvar for egne selskapvære bindeledd mellom økonomisjef og resten av øk.avdelingenbistå økonomisjef Ønskede kvalifikasjoner god regnskapsforståelse og relevant erfaringbeherske norsk og engelsk skr/muntligerfaring med Visma Business er en fordel Personlige egenskaper stabil, teamorientert, serviceminded
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Plantasjen Bærum søker en serviceinnstilt og entusiastisk gartner
Østlandet
Planter er ikke bare pene og hyggelige å ha i hjemmet eller i hagen, de påvirker også vår helse positivt, heftig ikke sant? Derfor er vi ekstra glade og stolte over å få arbeide med planter. I Plantasjen er vi opptatt av at kunden skal ha en optimal handleopplevelse. Som salgsmedarbeider i Plantasjen vil du være Plantasjens ansikt utad og ditt engasjement og din positive innstilling er viktig for at kunden skal føle seg velkommen hos oss. Elsker du salg og kundeservice og har du en passion for planter? Da er det kanskje nettopp deg vi vil jobbe sammen med!
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Er det du som skal komme med morgendagens løsninger?
TEKNIKK AS
Maxbo Teknikk ønsker å øke satsingen på infrastruktur og er på jakt etter en løsningsorientert og proaktiv prosjektingeniør. Du vil jobbe i en avdeling der lagspill og resultater står sentralt. Det er en kompetent gjeng som er opptatt av nytenkning og profesjonalitet, da markedet er i sterk utvikling. Som prosjektingeniør vil du ha en nøkkelrolle i den videre satsingen.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Experienced panel beaters
Adecco
Adecco Bil og mekanisk is one of the biggest players within staffing and recruiting companies in automotive industry in Norway. We strive each day to help you follow your dream about a well-paid and satisfying job! Currently we are looking for experienced panel beaters. What we expect of our candidates is that they:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 29-08-2021

Fagleder - avdeling omsorg
Barneverntjenesten, Bærum kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4414808232 Presentasjon av stillingen: Barneverntjenesten i Bærum kommune er en av Norges største barneverntjenester med ca. 145 ansatte. Barneverntjenesten består av barnevernsjef, avdeling stab og seks fagavdelinger; avdeling barnevernvakt, mottak og akutt, avdeling undersøkelse, avdeling barn, avdeling ungdom, avdeling omsorg og avdeling tiltak.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021

Barnevernkonsulent - oppfølging av barn under omsorg og ettervern
Barneverntjenesten - avdeling omsorg, Bærum kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4415585775 Presentasjon av stillingen: Barneverntjenesten i Bærum kommune er en av Norges største barneverntjenester med ca. 145 ansatte. Barneverntjenesten består av barnevernsjef, avdeling stab og seks fagavdelinger; avdeling barnevernvakt, mottak og akutt, avdeling undersøkelse, avdeling barn, avdeling ungdom, avdeling omsorg og avdeling tiltak.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021

Vil du bli vår nye vikarkollega i Asker området ?
Barnehageressursen
Vi har stort behov for flere kollegaer som virkelig har lyst til å skape gode barndomsminner i barnehager. Omsorg og trygghet er nå viktigere en noen gang og vi er nå spesielt på utkikk etter:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021