Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Fullstack .Net utviklere for TALENTCO AS
TALENTCO AS
Fullstack .Net utviklere ArbeidsoppgaverUtvikling av funksjonalitet for et nytt overvåknings- og konfigurasjonssystem.Krav til erfaring/kvalifikasjoner/kompetanseSikkerhetsklarert/må kunne sikkerhetsklareres Frontend teknologi:Visual Studio Code eller lignendeJavaScript (ES6+)HTML5, CSS3, BootstrapReact, Reduxnode.js, Babel, Webpack, ESlintGraphQLMocha/ChaiBackend/Microsoft-teknologi:Visual Studio 2015C# 6Microsoft .NET 4.6 +OWIN / ASP.NET Web API (+ OData)SQL ServerNServiceBusxUnit.NET, Autofac, SerilogSe annonsePAM Stillingsnummer: 0219-2019-03-448 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overfø
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 21-03-2019

Rådgiver for Nasjonal sikkerhetsmyndighet Nasjonal sikkerhetsmyndighet
Nasjonal sikkerhetsmyndighet Nasjonal sikkerhetsmyndighet
Rådgiver Seksjon for virksomhetsstyring skal sikre gode interne prosesser og ivareta relevante deler av styringsdialogen mot overordnede departementer. Øvrige oppgaver er gjennomføring og utvikling av virksomhetsstyring, herunder rapportering, analyse og oppfølging av mål- og resultatkrav, risikovurdering og annen støtte.Seksjon for virksomhetsstyring søker nå etter en medarbeider med interesse for styring. NSM er i kontinuerlig vekst og utviklingen innenfor våre kjerneområder gir høyaktuelle og spennende arbeidsoppgaver.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

BMW Tekniker søkes til merkeforhandler for Nordlys Rekruttering AS
Nordlys Rekruttering AS
BMW Tekniker søkes til merkeforhandler Til merkeverksted søker vi etter bilmekaniker / tekniker med BMW erfaring. Er du kurset i BMW er dette er stort pluss.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

BI Forvaltning for TALENTCO AS
TALENTCO AS
BI Forvaltning ArbeidsoppgaverVi søker etter en ressurs til forvaltning av kundens løsning innen business intelligence.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Engasjert Barnehagelærer for Berghoff barnehage
Berghoff barnehage
Engasjert Barnehagelærer Vi søker etter barnehagelærer. Avdelingen har 9 barn, totalt er vi 27 barn 8 ansatte på huset, fordelt på to avdelinger. Vi er en privat barnehage som er i kontinuerlig utvikling og endring. Personalet har stort fokus på å skape et godt miljø og vi har en kultur hvor vi gjør hverandre bedre og kontinuerlig er i utvikling, for barnas beste. Vi vektlegger fysisk utfoldelse, lek og sosialt samspill i et spennende læringsmiljø. Her vil du få oppleve og utforske verden og livet sammen med barna, hvor alle skal få muligheten til å vise den beste siden av seg selv.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Deltids medarbeider YX 7/eleven Høvik for Storm Stasjoner AS
Storm Stasjoner AS
Deltids medarbeider YX 7/eleven Høvik Til vår butikk / bensinstasjon søker vi medarbeidere. Butikken ligger på E18 ved Høvik Kirke i Bærum. Vi søker etter deltidsmedarbeider. Videre søker vi medarbeider som kan jobbe ca 10 timer pr uke og arbeidstiden til hovedsaklig være ukedager / helg.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 02-04-2019

Sykepleier, Avdeling for kompleks epilepsi, post 1 for Avdeling for kompleks epilepsi, post 1
Avdeling for kompleks epilepsi, post 1
Sykepleier, Avdeling for kompleks epilepsi, post 1 Post 1 ved avdeling for kompleks epilepsi i Sandvika er en sengepost med 29 pasienter i alderen 18 år og oppover. Vi tar imot pasienter fra hele landet. Pasientene kommer inn for medisinsk vurdering, tverrfaglig utredning, diagnoseavklaringer og utredning for epilepsikirurgi. Vi søker etter en sykepleier i en 10% stilling med arbeid hver 6.helg. Sykepleierstudent med erfaring/praksis innenfor nevrologi kan være aktuell for stillingen dersom ingen sykepleiere søker.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Head Energy is looking for a Commissioning Lead Subsea for HEAD ENERGY AS
HEAD ENERGY AS
Head Energy is looking for a Commissioning Lead Subsea Head Energy is glad to offer the following contract position as Comissioning Lead Subsea Job Description: Develop subsea commissioning procedures, participate on FAT, execution of commissioning.Participate in MC verification to obtainReady for Commissioning status to secure a smooth transfer of Commissioning Packages from Construction to Commissioning.Carry out commissioning preparation checks for all system related equipment.Responsible for completion activities related to commissioning package equipment and handover to operation.Follow a
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

NYUTDANNET SYSTEMUTVIKLER for FREMTIDEN AS
FREMTIDEN AS
NYUTDANNET SYSTEMUTVIKLER Ønsker du å utvikle verdifulle prosjekter til ledende selskaper? Vil du jobbe sentralt i Oslo i selskap hvor du har stor innflytelse til å påvirke bedriftens utvikling? Da bør du lese videre! Dine arbeidsoppgaver Her vil du jobbe tverrfaglig i et team med å utvikle IT-løsninger for landets ledende selskaper. Du får muligheten til å jobbe i et team med kompetanse innen backend, frontend, UX, test, devops og team/prosessledelse.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

NYUTDANNET IOS-UTVIKLER for FREMTIDEN AS
FREMTIDEN AS
NYUTDANNET IOS-UTVIKLER Er du nyutdannet eller skal fullføre ditt studie våren 2019? Er du genuint interessert i IT og teknologi? Ønsker du å jobbe i et selskap som har forsvaret og NATO på kundelisten? Dine arbeidsoppgaver I dette selskapet kommer du til å jobbe med en mobilkommando og kontrollsystem som opprinnelig ble utviklet for å støtte politioperasjoner og andre beredskapsaktører. Hovedkomponentene i systemet er designet for bruk med et bredt utvalg av klientplattformer, for eksempel nettlesere på Windows, Mac og Linux, og Android og iOS-nettbrett og smarttelefoner.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019