Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Barnevernkonsulent i Avdeling undersøkelse - Barneverntjenesten for Barneverntjenesten i Bærum kommune
Barneverntjenesten i Bærum kommune
Barnevernkonsulent i Avdeling undersøkelse - Barneverntjenesten Org. nr: - Stillingsident: 4143108163 Presentasjon av stillingen: Barneverntjenesten i Bærum kommune er en av Norges største barneverntjenester med ca. 125 faste stillinger. Barneverntjenesten består av barnevernsjef, avdeling stab og seks fagavdelinger; avdeling mottak//barnevernvakt/akutt, avdeling undersøkelse, avdeling barn, avdeling ungdom, avdeling omsorg og avdeling tiltak. Stillingen er for tiden plassert i avdeling undersøkelse. Avdelingen består av 21 ansatte som er delt i tre team.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Pedagogisk medarbeider/assistent for RINGSTABEKK FUS BARNEHAGE AS
RINGSTABEKK FUS BARNEHAGE AS
Pedagogisk medarbeider/assistent I Ringstabekk FUS barnehage blir du pedagogisk medarbeider/assistent i en barnehage som holder til i lyse, fine lokaler i grønne omgivelser like ved Bekkestua sentrum med gode kommunikasjons muligheter (Buss, T- bane og trikk) Kun 16 minutter med banen fra Majorstuen stasjon. Rett ved siden av oss har vi den fantastiske Eplehagen, som tilhører gamle husmorskolen på Stabekk. Her er gode muligheter for klatring i trær, for utforskning av naturen og testing og utvikling av motoriske ferdigheter.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019

Energisk Nestleder for GODT BRØD BEKKESTUA AS
GODT BRØD BEKKESTUA AS
Energisk Nestleder Org. nr: 916186770 Stillingsident: 4144583400 Presentasjon av stillingen: Vil du være med å lede vårt herlige pulserende bakeverksted i hjerte av Bekkestua. Ønsker du deg en jobb hvor du kan lede andre, være selvstendig, bygge et team og være med å sette ditt preg på hvordan bakeverkstedet skal være? Vi jakter etter en nestleder som sammen med Maria skal ha ansvar for bakeverkstedet på Bekkestua. Hos Godt Brød jobber vi hver dag -- og hver natt -- for å skape god smak. Men vi jobber også for noe som er minst like viktig -- nemlig den gode samvittigheten.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Vil du være med på å styrke vårt pedagogiske arbeid? for ESPIRA EVJE BARNEHAGE
ESPIRA EVJE BARNEHAGE
Vil du være med på å styrke vårt pedagogiske arbeid? Espira Kunnskapsbarnehagen har som visjon å lede utviklingen av fremtidens barnehager. Dette skal vi gjøre ved å drive barnehager med høy kvalitet. Vi tror at en viktig nøkkel til kvalitet i barnehagen er kompetente medarbeidere som trives og er stolte av arbeidsplassen sin. I Espira ønsker vi å være en lærende organisasjon. Vi samarbeider med flere aktører om viktig forskning i barnehagesektoren. Espira Kunnskapsbarnehagen driver i dag 101 barnehager, med ca. 3.000 ansatte og 10.000 barn.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Do you want to join us in supporting the green transition in oil and gas? for DNV GL GROUP AS
DNV GL GROUP AS
Do you want to join us in supporting the green transition in oil and gas? Local Unit & Position Description DNV GL is a key player in Norway within environmental and climate risk assessment, oil spill response, environmental monitoring and environmental technology advisory for the oil and gas industry. The Environmental Risk Management section consists of 32 experienced consultants. We deliver innovative solutions to our customers both locally and globally.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Servix Plantedekor søker planteforvaltere -- deltid. for SERVIX PLANTEDEKOR AS
SERVIX PLANTEDEKOR AS
Servix Plantedekor søker planteforvaltere -- deltid. Ansvar og arbeidsoppgaver. Våre dedikerte planteforvaltere er ansvarlig for regelmessig plantestell og vedlikehold av levende planter som er utplassert hos våre mange kunder i Oslo, Akershus og sentrale Buskerud. Arbeidsoppgaver er variert og arbeidstiden er fleksibel i den forstand at vi skal utføre avtalt service innenfor regelmessige intervaller for å sikre best mulig kvalitet i planteparken og tilfredse kunder. Full opplæring vil bli gitt.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

100 % stilling sykepleier/vernepleier i psykisk helsetjeneste for GJERSTAD KOMMUNE FAMILIEHUSET
GJERSTAD KOMMUNE FAMILIEHUSET
100 % stilling sykepleier/vernepleier i psykisk helsetjeneste Org. nr: 964 964 998 Stillingsident: 4118302104 Presentasjon av stillingen: Det er ledig en 100 % fast stilling for sykepleier/vernepleier i psykisk helsetjeneste. Tjenesten utføres på dagtid mandag til fredag. Vi søker en dynamisk medarbeider til utfordrende, krevende og interessant arbeid i et godt arbeidsmiljø. Vi har særlig fokus på lett tilgjengelige tjenester, virksomme tjenester, og tidlig innsats. Vi legger vekt på samarbeid på tvers og brukermedvirkning.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 07-11-2019

Business Fiber Analyst for Telenor
Telenor
Business Fiber Analyst Business Fiber Analyst Har du interesse for teknologi, gode analytiske ferdigheter og forretningsforståelse? Telenor Norge ser etter en person til en nyopprettet stilling som Fiber Analyst i temaet Strategy & Investment Management. Teamet er ansvarlig for at Telenor Norge har en tydelig utbyggingsstrategi til infrastrukturutbygging på tvers av B2C og B2B, optimaliserer utnyttelse av midler til investeringer og effektiviserer fiberutbygging i Norge.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Sjåfør Pizzarestaurant for BEKKESTUA PIZZA AS
BEKKESTUA PIZZA AS
Sjåfør Pizzarestaurant Vi søker sjåfør heltid/deltid til vår pizzarestaurant beliggende sentralt på Bekkestua. Krav til kompetanse Personer over 18 årFørerkortPersonlige egenskaper Serviceinnstilt og positiv fremtreden PAM Stillingsnummer: 0219-2019-10-309 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Pedagogisk leder i Høvik barnehage? - Bærum kommune for HØVIK BARNEHAGE
HØVIK BARNEHAGE
Pedagogisk leder i Høvik barnehage? - Bærum kommune Org. nr: - Stillingsident: 4143683590 Presentasjon av stillingen:Er du vår nye medarbeider? Høy barnehagekvalitet er et satsingsområde for kommunen. Gjennom systematisk arbeid bidrar vi til at barna i Bærum får en trygg og god start på livet og sitt utdanningsløp. Våre barnehager skal støtte barnas lærelyst og bidra til et godt grunnlag for livslang læring. Barn lærer gjennom alt de opplever og erfarer og vi ser på leken som et bærende element i barnehagehverdagen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019