Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Assisterende seksjonsleder for AHUS NORDBYHAGEN
AHUS NORDBYHAGEN
Assisterende seksjonsleder Org. nr: - Stillingsident: 4102218349 Presentasjon av stillingen: Ønsker du å være en del av et stort og engasjerende fagmiljø ved Norges største akuttpsykiatriske avdeling? Vi søker assisterende seksjonsleder til mottaksseksjonen ! Akuttpsykiatrisk avdeling er en del av Divisjon for psykisk helsevern ved Akershus universitetssykehus HF. Avdelingen består av akuttpsykiatrisk mottak, fem sengeseksjoner, seksjon for behandlere, ECT poliklinikk og konsultasjons- og liasonenhet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Seksjonsleder Bemannede boliger for SKEDSMO KOMMUNE LILLETORGET - LILLE
SKEDSMO KOMMUNE LILLETORGET - LILLE
Seksjonsleder Bemannede boliger 1.januar 2020 er Fet, Sørum og Skedsmo kommuner blitt til Lillestrøm kommune. Vi tar med oss det beste fra tre kommuner og lager landets beste tilbud til mennesker med fysiske og psykiske funksjonsnedsettelser.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 28-07-2019

Psykolog - FAMILIENS HUS for EIDSVOLL KOMMUNE
EIDSVOLL KOMMUNE
Psykolog - FAMILIENS HUS Org. nr: - Stillingsident: 4100479868 Presentasjon av stillingen: Virksomheten Familiens Hus består av Helsestasjonen, PP-tjenesten og Barneverntjenesten, og er et tverrfaglig, helhetlig tilbud til barn/unge i kommunen. Familiens hus har følgende stilling ledig: Psykolog rettet mot barn og unge, vikariat 100 % stilling, dagtid.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

KIWI Holt Vestvollen søker etter låseansvarlig deltid 50 % for NG KIWI OSLO AKERSHUS AS
NG KIWI OSLO AKERSHUS AS
KIWI Holt Vestvollen søker etter låseansvarlig deltid 50 % Arbeidsoppgaver: Hovedsakelig kassererarbeidKundebehandlingVarehåndteringForefallende butikkarbeidAnsvarlig når butikksjef og assisterende ikke er tilstedePersonlige egenskaper: Må være fylt 18 årPunktligUtadvendt og ærligAnsvarsbevisstServiceinnstiltRyddigGodt humørKvalifikasjoner: Erfaring fra dagligvare er ønskelig, men ingen betingelseVi kan tilby: OpplæringKarrieremuligheterSosialt og trivelig arbeidsplass blant hyggelige kollegerNB!
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Overlege TIRe for AHUS KJELLER
AHUS KJELLER
Overlege TIRe Org. nr: - Stillingsident: 4101639304 Presentasjon av stillingen:Ønsker du utfordrende og spennende arbeidsoppgaver ved et av landets største DPS? DPS Nedre Romerike ligger nær Oslo i Lillestrøm på Åråsen stadion; 20 min. med bil fra sentrale Oslo og 11 min. med tog fra Oslo. Åråsen ligger i gangavstand fra togstasjonen med hyppige tog/bussavganger og tilgang til bysykler. DPS Nedre Romerike er et av landets største DPS. Opptaksområdet er kommunene på nedre Romerike med et folketall på ca. 170000.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 09-07-2019

Informasjonssjef/seksjonssjef for Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)
Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)
Informasjonssjef/seksjonssjef Org.nr.:985165262 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Nasjonal sikkerhetsmyndighet stopper cyberangrep, og er nasjonal fagmyndighet for IKT-sikkerhet. Vi har en unik, samlet innsikt som vi hver dag deler med myndigheter og virksomheter. Slik beskytter vi Norges hemmeligheter, og bidrar til et tryggere Norge. Vi søker en dyktig og utadvendt informasjonssjef/ seksjonssjef. Arbeidsoppgaver: Stillingen innebærer ledelse av seksjon for Kommunikasjon og har det daglige ansvaret for NSMs reaktive og proaktive mediedekning.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

Vi søker regnskapsmedarbeider til regnskapskontor i Asker for SOURCENET AS
SOURCENET AS
Vi søker regnskapsmedarbeider til regnskapskontor i Asker ArbeidsoppgaverRegnskapsførsel på vegne av oppdragsgiver sine kunder. Kompleksitet i oppgavene vil blitilpasset den aktuelle medarbeiderens bakgrunn og kompetansenivå. Regnskapsførsel A-Å, menopplæring vil bli gitt.Ønskede kvalifikasjonerErfaring med regnskap minimum 1 årErfaring med Visma Business og/eller tripletexErfaring med regnskap fra byrå er en fordel, men ikke et kravUtdanning innen økonomi og regnskap, min 3 år.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

MENY Gystadmarka søker assisterende butikksjef for MENY GYSTADMARKA
MENY GYSTADMARKA
MENY Gystadmarka søker assisterende butikksjef Som assisterende butikksjef ved MENY Gystadmarka er du nestkommanderende i ansvaret for den daglige driften av butikken. Du får et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken i samråd med din kjøpmann, Sven-Martin Gelsdorf. Du går foran som et godt eksempel og yter service, samtidig som du inspirerer dine medarbeidere.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019

Vi er i sterkt vekst og ønsker å styrke vårt skadeteam! for CLAIMS LINK AS
CLAIMS LINK AS
Vi er i sterkt vekst og ønsker å styrke vårt skadeteam! Vi søker nyutdannet jurist eller person med relevant arbeidserfaring innen eiendom/avhendingsloven til behandling av krav som fremmes under boligselgerforsikring. Claims Link er et av landets største frittstående skadeoppgjørselskap og opptrer som representant og prosessfullmektig for flere utenlandske forsikringsselskaper. Vi innehar spesialkompetanse innen rettsforhold og forsikringsrett for fast eiendom. Vår hovedvirksomhet er å håndtere krav som fremmes under boligselgerforsikring tegnet av boligselger. Claims Link har ca.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Solberg skole søker fagarbeider/assistent for Solberg skole
Solberg skole
Solberg skole søker fagarbeider/assistent Solberg skoleSolberg skole er Askers minste barneskole. Vi ligger på Dikemark, i natuskjønne omgivelser som gir rom for mye aktivitet utendørs.Vi har ca 100 elever og 18 ansatte på skole og SFO. Vi er en PALS skole, og jobber etter prinsippene i PALS. Skolen har fokus på positiv adferd og støttende samhandling i alle ledd. Stiilingen er for tiden 40 %, ca 17 timer, i skolerutestilling.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 21-07-2019