Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Logistikkoordinator søkes til Polestar!
Polestar
Er du i starten av din karriere og ønsker å ta del i et fremtidsrettet selskap? Brenner du i tillegg for gode kundeopplevelser og vil være med på å endre en hel bransje? Da anbefaler vi deg å lese videre! Informasjon om stillingen
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 06-03-2020

Stendi AS søker nye medarbeidere til Nadderudbekken, er du den vi leter etter?
Stendi
Stendi AS er Nordens største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og psykisk utviklingshemming.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 30-03-2020

Breenenga FUS barnehage søker daglig leder
Breenenga FUS barnehage
I FUS har vi kapasitet til å satse på forskning og utdanning. Vår ambisjon er å sette en ny standard for kvalitet i barnehagen. Barnehagebasert kompetanseutvikling, målingsverktøy for kvalitet, veiledningsprogram for foreldre og faglig videreutvikling i samarbeid med fag og forskningsmiljø i inn og utland. Kort sagt; i FUS blir du aldri ferdig utlært.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 20-03-2020

Prestmosen FUS barnehage søker daglig leder
Prestmosen FUS barnehage
I FUS har vi kapasitet til å satse på forskning og utdanning. Vår ambisjon er å sette en ny standard for kvalitet i barnehagen. Barnehagebasert kompetanseutvikling, målingsverktøy for kvalitet, veiledningsprogram for foreldre og faglig videreutvikling i samarbeid med fag og forskningsmiljø i inn og utland. Kort sagt; i FUS blir du aldri ferdig utlært.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 21-03-2020

Prosjektleder
HumanHit as
På vegne av vår kunde søker vi en Prosjektleder til implementasjon av kundeløsninger . Customer Projects avdelingen har ansvar for å implementere alle kundeløsninger av en viss størrelse og kompleksitet bestående av tjenester innenfor området av WAN-, LAN-, Unified communication- og Cloud-områdene . Du vil jobbe i et lite sammensveiset team bestående av svært kompetente prosjektledere med en sterk kultur for deling av erfaring og kunnskap, og faglig utvikling.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Director Climate and Environment
Telenor ASA
Play a leading role in shaping and driving Telenor?s climate and environment ambitions
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 04-03-2020

Ønsker du nye utfordringer? Vi søker dyktig tømrere!
Polygon AS
Vi søker nå tømrere til vår avdeling i Asker og Bærum Som Polygoner blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. Vårt kundeløfte "Alltid ved din side" forteller hva kundene våre kan forvente av oss. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere er der for å løse kundenes problemer med rask utrykning og pålitelighet. Vi oppfyller løftene våre gjennom våre verdier: Integritet, Excellence og Empati i alt vi gjør.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Økonomi/administrasjonskonsulent
Familiens Hus, barnevern, Nes kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4195970584 Presentasjon av stillingen: Vi er en fremtidsrettet barneverntjeneste som er i kontinuerlig faglig utvikling. Samarbeid med barn, foreldre og tjenester på tvers av kommunalområder er viktig for oss. Kommunens verdier " nærhet, synlighet og engasjement " står sentralt i vårt arbeid. Vi søker etter en person som har lyst og kunnskap til å jobbe med økonomi og administrative oppgaver hos oss. Arbeidsoppgaver Bistå barneverntjenesten innenfor økonomi og administrasjon, herunder:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 09-03-2020

Mechanical designer/engineer NAVY
ABB AS
ABB is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. To the shipping industry, ABB offers an extensive portfolio of integrated marine systems and solutions that improve the flexibility, reliability and energy efficiency of vessels.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 08-03-2020

Biostratigraf / Biostratigrapher
Lundin Norway AS
Lundin Norway behøver flere flinke folk til Leteavdelingen: nå har vi ledig stilling som biostratigraf. Stillingen hører inn under vår geofaglige spesialistgruppe tilknyttet Leteavdelingen. Lundins biostratigrafer arbeider på tvers av fagdisiplinene med oppgaver knyttet til lete-, reservoar- og operasjonsgeologi.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020