Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du en viktig rolle i formidlingen på Grinimuseet?
MiA - Museene i Akershus
Grinimuseet søker formidler til fast deltidsstilling i 60% med mulighet for utvidet stilling over tid. MiA - Museene i Akershus er et konsolidert museum med en samling av 20 museer, 30 besøkssteder og flere kompetansesentre. Vi er fylkets største kulturinstitusjon og blant landets større museumsorganisasjoner.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Er du en aktiv, glad person? Søk jobb som min assistent
Stendi Assistanse
Jeg ser etter deg som er aktiv, glad, fleksibel, pålitelig, trygg og pliktoppfyllende. Jeg er en selvstendig, blid dame på 34 år. Jeg er svaksynt og bor sammen med min sønn på 6 år. Sammen med oss bor min førerhund og 2 katter, så det er viktig at du som skal jobbe her er glad i barn og dyr. Jeg er aktiv og liker også å være sosial. Av aktiviteter liker jeg å trene, svømme, gå turer, stå på ski og skøyter. Kan også være spontan og tar gjerne en tur på IKEA eller Strømmen storsenter, men kan også ha rolige dager i sofaen med litt håndarbeid.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Novus søker salgssjef til avdeling Lillestrøm \| Bransjens beste lønnsordninger
NOVUS SYSTEMS
Hvorfor jobbe i Novus? Novus mener at det beste og mest effektive arbeidsmiljø er moderne og menneskelig hvor ansatte skal kunne se frem til arbeidsdagen og ikke føle seg låst i en "A4"-mentalitet. Dette er visjonen bak godene vi tilbyr, aktivitetene vi kjører og hverdagen vi opprettholder. Vi opplever nå at ansatte stortrives hos oss fordi de oppfordres til å være seg selv og fordi visjonen vi jobber sammen om å realisere er genuin og sunn for markedet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Farmasiet søker Teknisk Operatør til vårt helt nye lager på Vestby
Farmaiset
Er du en "fikser" som trives best med arbeidsbuksa på, skitt på hendene og en skiftenøkkel i hånda? Er du samtidig glad i orden i "sysakene"? Les videre! Farmasiet er på en reise der vi jobber hardt for å utvikle morgendagens apotek. I den forbindelse bygger vi i disse dager et helt nytt lager på Vestby som vi skal drifte fra september 2023. Lageret skal ha høy grad av automasjon, og noen av elementene i automasjonen er vi foreløpig de eneste i Norge som har.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

MENY Nordbyveien søker matglade deltidsmedarbeidere!
MENY Nordbyveien
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Nordbyveien trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Assisterende butikkleder
CHANGE OF SCANDINAVIA
Din retail-karriere starter her! Personlige egenskaper Vi ser etter assisterende butikkleder med lidenskapelig interesse for service og selvutvikling. Du må være ambisiøs, hardtarbeidende og målbevisst, med gode kommunikasjonsferdigheter og et positivt og godt humør. Vi ønsker en selvgående teamplayer som drives av resultater og ser løsninger. Fortell i søknaden din hva slags superselger du er! Hvordan vil du assistere butikkleder for å nå resultater? Med vår unike karriereplan er dette bare starten på din retail-reise!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 23-04-2023

Butikksjef ARK Sandvika Storsenter
ARK Bokhandel
Vil du være med å skape verdens beste handleopplevelse? Vi tilbyr en arbeidsplass med til tider høyt tempo og mange spennende mennesker. I ARK er det godt samhold mellom butikksjefene og kort vei til dine seksti kollegaer på Servicekontoret som hver dag jobber for at arbeidsdagen din ute i butikk skal være så bra som mulig. Vi drar blant annet på turer og samlinger for å dele erfaringer, bli bedre kjent og ha det gøy sammen!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-04-2023

Innkjøpskoordinator
Felleskjøpet
Felleskjøpet er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023

Do you want to play a role in solving global energy challenges for future generations?
NES Advantage Solutions AS
Aker Solutions delivers integrated solutions, products and services to the global energy industry. We enable low-carbon oil and gas production and develop renewable solutions to meet future energy needs. By combining innovative digital solutions and predictable project execution we accelerate the transition to sustainable energy production. Aker Solutions employs approximately 15,000 people in more than 20 countries.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Are you our new Manager Sustainability and Public Affairs?
Norwegian
Are you our new Sustainability and Public Affairs Manager ? Norwegian is hiring a Sustainability and Public Affairs Manager. The position reports to Vice President Sustainability. Written application and CV in Norwegian language is preferred Job Responsibilities: Contributing to reach ambitious targets in our environmental sustainability strategy Contributing to secure a predictable regulatory framework
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 24-04-2023