Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Regnskapsfører - vi trenger deg!
Sulzer Pumps Wastewater Norway AS
Vi trenger deg som kan utføre alle regnskapsaktiviteter for de respektive lokale selskapene i ERP-systemene, samt årsregnskapene i IFRS og lokal GAAP, i samarbeid med regnskapsteamet lokalt. Teamet består av 3 personer, inkludert deg. Din nærmeste overordnet vil være Controller/Økonomisjef for det lokale selskapet, men Sulzer er et globalt selskap, og dere vil derfor også ha samarbeid med andre deler av selskapet i utlandet. Du vil samarbeide tett med ditt lokalt økonomi- og kontrollteam, samt med ledergruppen, og på tvers av avdelinger. Du vil også ha kontakt med eksterne revisorer.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

MENY Rasta søker tilkallingshjelper
MENY Rasta
Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Rasta trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Godthaab søker kafévert som er glad i mennesker! (80%-stilling)
Godthaab Helse og Rehabilitering
Kafé Godt er åpent for alle! Kafé Godt er direkte tilknyttet Godthaab Helse og Rehabilitering og tilbudet retter seg mot pasientene, pårørende, ansatte og publikum. Kaféen dekker et typisk kafémattilbud med alle mulige slags kaffedrikker, samt mulighet for kjøp av lunsj og middag.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Wilhelmsen is looking for a Financial Controller
Wilhelmsen
Join our global team for a career filled with opportunities to solve challenges both small and large, local and global, simple and complex. Wilhelmsen is looking for a Financial Controller to join our Ships Service division.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Kantinemedarbeider
Personalhuset Østfold
For vår kunde i Vestby ser vi etter en kantinemedarbeider.Vi ser etter personer som er fleksible og kan tiltre på kort varsel. Arbeidstid vil variere, men det er i hovedsak på dagtid.ArbeidsoppgaverLage mat, både kalde og varme retterEtterfylling av varerRenhold av kantineOppvaskArbeidstidDagtid
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 04-01-2023

Butikkmedarbeider deltid Extra Bjerkås
Extra Bjerkås
Vi søker nye lagspillere! I Extra er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger Extra igjen og igjen. Vi søker derfor motiverte, engasjerte og hyggelige medarbeidere som leverer dag etter dag. I Extra er det gøy å gå på jobb! Dine sentrale arbeidsoppgaver er: kundeservicekassearbeidvarepåfyllingannet forefallende butikkarbeid Våre forventinger til deg?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Butikkselger - Mester Grønn - deltid
Mester Grønn
Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt? Er du energisk og utadvendt? Bli en Mester Grønner du også! Dine oppgaver hos oss:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-12-2022

Layher AS søker Sivilingeniør
Layher AS
Du vil: Kartlegge tekniske forhold, og i samarbeid med våre selgere utarbeide løsninger for våre kunder.Utvikle og prosjektere løsninger i en tidlig fase, og supportere våre kunder under prosjektenes gang.Gi teknisk rådgivning og støtte opp mot salgsavdeling og tilby våre kunder helhetlige løsninger. Du er/har:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Brenner du for hardware design?
Rift Labs AS
Rift Labs as søker en hardware designer. Du kommer til å jobbe i labben med både analoge og digitale kretser. Kretsdesign, kretskort layout, bygging av prototyper, måling og testing, dokumentasjon. Du vil jobbe sammen med et team av kompetente folk på firmware/ software, på elektronikk og på mekanisk design. Vi både utvikler og produserer og du vil spille en viktig rolle i hele prosessen fra konsept til ferdig produkt. Rift Labs utvikler og produserer elektronikk på to hovedområder, profesjonelt lys til bruk i film og video, og lys til vertikal dyrking.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-01-2023

Delta-P søker ny prosjektingeniør!
Delta-P
Ønsker du muligheten til å jobbe med en bred produktportefølje og varierte problemstillinger? Delta-P gir deg muligheten som prosjektingeniør! Informasjon om stillingen
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023