Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
LAGERMEDARBEIDER / BUTIKKSELGER 100 %
REFA GROUP AS
Krav til søker: Normale datakunnskaper.Må beherske flytende norsk og i tillegg beherske engelsk godt.Være ryddig og strukturert.Må kunne tåle fysisk arbeid da jobben innebærer en del løft. Det er et ønske om at søker har Trucksertifikat T1-T4 og bilsertifikat B(E). Det er en fordel om søker har erfaring fra lagerarbeid, men opplæring vil bli gitt. Arbeidssted vil være i Finnsnes/Målselvområdet.   Referanser må oppgis i søknaden. Søknadsfrist 28. januar.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 28-01-2022

Ledig diakonstilling i Lenvik menighet
Senja Kirkelige Fellesråd
Senja kirkelige Fellesråd Diakon / diakoniarbeider Vi har ledig 100% stilling som diakon/diakoniarbeider i Lenvik menighet.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 16-02-2022

Driftsleder Finnsnes
Time Park
Drift, teknisk vedlikehold, parkeringskontroll Time Park AS er et av Norges største privateide parkeringsselskap, og en del av Olav Thon Gruppen. Vi er en profesjonell og kvalitetsorientert aktør med medlemskap i den landsomfattende bransjeorganisasjonen Norpark. Vår visjon er å være et annerledes parkeringsselskap, med fokus på å tilby en rimelig og enkel parkeringsopplevelse, der hovedfokuset er å gi våre kunder smidigere parkering i hverdagen ved bruk av digitale tjenester. Vi søker en Driftsleder i Finnsnes, på heltid hos oss.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Vi søker engasjert medarbeider til Telenorbutikken i Finnsnes!
TELENOR NORGE AS
Vi søker heltidsmedarbeider til Telenorbutikken på Amfi Finnsnes. Som butikkmedarbeider i Telenorbutikken får du muligheten til å jobbe med spennende arbeidsoppgaver innen service, salg og problemløsning. I stillingen vil du opparbeide deg verdifull arbeidserfaring i en franchise-kjede med en sterk merkevare. Hos oss vil du få en grundig opplæring de første 4 ukene for å sikre deg en god teknisk salg- og serviceforståelse. Opplæring vil bli gitt i butikkens åpningstider i trygge og gode læringsrammer og gjennom digitale kurs.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Bilskadereparatør og Billakkerer til vår avdeling på Finnsnes
Bilbyen skadesenter Finnsnes as
Er du dyktig som Bilskadereparatør eller Lakkerer? Da ønsker vi at du sender inn en søknad.   Kvalifikasjoner: Fagbrev eller relevant erfaring.Kjent med bruk av IT verktøy.   Arbeidsoppgaver: Reparasjon av små og store skader/ Lakkering.Skiftning av frontruter.   Vi tilbyr:
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 25-01-2022

industrirenholdere til innovanor - Senja
SalMar Nord As
SalMar AS søker: INDUSTRIRENHOLDERE TIL INNOVANOR – SENJAEr du en dyktig renholder som er ekstremt nøye, har høy arbeidsmoral og vil jobbe i det viktigste leddet på vår nye fabrikk, InnovaNor?Da vil vi gjerne ha din søknad.ARBEIDSOPPGAVERStillingen inngår i et team av renholdere som vil ha ansvaret for renholdet i slakteri- og videreforedlingsavdeling Nedvask av maskiner, lokaler og utstyr tilknyttet produksjonen 
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

TØMRER
NT Byggservice
Arbeidssted: Finnsnes og omegnArbeidsoppgavene er svært variert og strekker seg fra små til store oppdrag. Våre kunder er private, næringskunder og offentlige.Ønskede kvalifikasjoner er: Svennebrev/Tømrermester med erfaring og førerkort kl. B Det er også ønskelig at du disponerer egen arbeidsbil som godtgjøres.Den vi søker må være strukturert, ryddig og kunne jobbe selvstendig vel som i lag med kollegaer.Vi kan tilby:- Arbeid i en veldrevet organisasjon hvor kvalitet i arbeid er viktig
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Matroser til servicebåt
Finnsnes Dykk & Anleggsservice As
Finnsnes Dykk & Anleggservice AS er en maritim entreprenør som leverer dykkertjenester og servicebåttjenester til havbruksnæringen, entreprenører og det offentlige i Nord-Norge. I tillegg til våre dykkere har vi 30 dyktige og serviceinnstilte båtførere og matroser fordelt på 6 fartøy. Vi utvider og har behov for mannskap på vår nye servicebåt 'FDA FINN' som kommer til å ha sitt arbeidssted på Island. Det vil bli jobbet 4 ukers turnus, 4/4. Norsk er vårt arbeidsspråk. Kvalifikasjoner matros:
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Skipsfører på servicebåt
Finnsnes Dykk & Anleggsservice As
Finnsnes Dykk & Anleggservice AS er en maritim entreprenør som leverer dykkertjenester og servicebåttjenester til havbruksnæringen, entreprenører og det offentlige i Nord-Norge. I tillegg til våre dykkere har vi 30 dyktige og serviceinnstilte båtførere og matroser fordelt på 6 fartøy. Vi utvider og har behov for mannskap på vår nye servicebåt 'FDA FINN' som kommer til å ha sitt arbeidssted på Island. Det vil bli jobbet 4 ukers turnus, 4/4. Norsk er vårt arbeidsspråk. Kvalifikasjoner skipsfører: · D5 med Førerrettigheter · GOC
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Lagerarbeider / butikkselger
Vonin Refa As Avd Produksjon Finnsnes
Lagermedarbeider/butikkselger Lagerarbeider/butikkselger 100% stilling Krav til søker:). Normale datakunnskaper. Må beherske flytende norsk og i tillegg beherske engelsk godt. Være ryddig og strukturert. Må kunne tåle fysisk arbeid da jobben innebærer en del løft. Det er ett ønske om at søker har : Trucksertifikat T1-T4 og bilsertifikat B(E) Det er en fordel om søker har erfaring fra lagerarbeid, men opplæring vil bli gitt. Arbeidssted vil være i Finnsnes/Målselvområdet.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-01-2022