Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Fagansvarlig-regnskap
Senja kommune Økonomi
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi har ledig 100 % stilling som fagansvarlig regnskap og søker deg som ønsker å være med å videreutvikle regnskapsfunksjonen i Senja kommune. Stillingen er organisert under Økonomienheten og rapporterer til økonomisjef. Økonomienheten har ansvar for kommunens økonomifunksjon, herunder regnskap, budsjett og rapportering/oppfølging, og det er 15 årsverk knyttet til enheten.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Økonomikonsulent-regnskap
Senja kommune Økonomi
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi har ledig 100 % stilling som økonomikonsulent regnskap og søker dyktig medarbeider. Stillingene er organisert under Økonomienheten og rapporterer til økonomisjef. Økonomienheten har ansvar for kommunens økonomifunksjon, herunder regnskap, budsjett og rapportering/oppfølging, og det er 15 årsverk knyttet til enheten. Vi søker etter utviklingsorientert og faglig nysgjerrig økonom som har interesse og forståelse for digitalisering og som ønsker å være med å videreutvikle økonomienheten i Senja kommune.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Kommunikasjonsrådgiver
Senja Kommune
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi har ledig 100 % stilling som kommunikasjonsrådgiver og søker deg som har et godt journalistisk blikk, gode digitale kunnskaper, klart språk og som kan bidra med kommunikasjonsstrategier. Du blir også en viktig ressurs for kommunen i kontakt med våre innbyggere, næringslivet og media. Stillingen er organisatorisk plassert i Service- og kommunikasjonsavdelingen i virksomheten Organisasjon. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Servicetekniker med kaffeinteresse
NorEngros AS
DINE OPPGAVER• Installere og gi opplæring på nye kaffemaskiner hos våre kunder i Midt-Troms• Service og reparasjon av maskiner, for det meste hos kunde• Vedlikeholde og skaffe nye kunderelasjoner innen kaffe• Selge Norengros-konseptet og formidle salgsmuligheter internt til dine kollegaer DU HAR gode datakunnskaper, teknisk innsikt og praktiske ferdigheter. Grundig opplæring vil bli gitt. DU ER selvgående og utadvendt. En god relasjonsbygger og kundeorientert. Systematisk, ryddig og strukturert. 
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 10-08-2021

Produksjonsmedarbeider
Stella Polaris AS
De viktigste arbeidsoppgavene vil være:-       Truckfører i pakkeavdeling-       Holde oversikt og kontroll av pakkeprosesser Ønskede kvalifikasjoner:-       Erfaring fra næringsmiddelindustri-       Godkjent truckførerkurs-       Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig Jobben vil være 2-skiftsarbeid, formiddag, ettermiddag.  Helgefri. Trivelig arbeidsmiljø, god pensjonsordning, kantine.Konkurransedyktige lønnsbetingelser. 
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Kommunalsjef Samfunnsutvikling
Senja kommune Senja kommune
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi har ledig 100 % stilling som kommunalsjef Samfunnsutvikling. Stillingen rapporterer direkte til rådmann og inngår i rådmannens ledergruppe. Å være medlem i ledergruppa i Senja kommune innebærer at man blir en del av et team hvor det forventes at alle har ansvar for helheten, og at man ikke kun representerer eget ansvarsområde.
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Kantineansvarlig
Senja Kommune
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi har ledig en 100% stilling som kantineansvarlig på rådhuset Finnsnes og søker deg som vil trives med å jobbe selvstendig og til tider med høyt tempo da rådhuset har en del møtevirksomhet som skal ha servering, og samtidig skal tilby lunsj til ansatte på rådhuset. Kantinen har ikke flere ansatte enn deg, men du er en del av Service- og kommunikasjonsavdelingen. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Ergoterapeut/fysioterapeut
Senja kommune DMS
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Ledig stilling 100% som ergoterapeut/fysioterapeut ved Friskliv og rehabiliteringsavdedliningen
Registrert : 16-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Rørleggere
Jobzone Finnsnes
Vi søker verdens hyggeligste rørleggere til eventyrøya Senja. Langvarig oppdrag med gode betingelser for rette kandidaten.I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi nå erfarne rørlegger for lengre oppdrag. Arbeidssted er Senja. ArbeidsoppgaverVA og grunnarbeidlegging og sikring av vann- og avløpsnettKvalifikasjoner
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 09-08-2021

KIWI Finnsnes søker etter butikkmedarbeidere deltid
KIWI Finnsnes
Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 14-08-2021