Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker en butikkmedarbeider/bowlingvert til vårt skattekammer på Finnsnes og Nordlyset Bowling i fast 100% stilling.
Auroras Hall As
Vi søker en butikkmedarbeider/bowlingvert til vårt skattekammer på Finnsnes og Nordlyset Bowling i fast 100% stilling. Stillingen vil innebære delt arbeidstid på Auroras skattkammer på Amfi, Finnsnes og Nordlyset bowling. Fast turnus med annen hver helg og 2-4 ettermiddager per 2 uker på Nordlyset og formiddagsvakter ellers på Skattekammeret. Vi tilbyr en morsom, ansvarsfylt og variert stilling i en aktiv, spennende og utviklende bedrift. Det vil på sikt være mulig å arbeide i aktivitetslandet som lekevert så vel som i butikken og bowlingen.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Engasjert fagkonsulent til Ok VM
Ok Verkstedtekniske- og Matfag (Ok VM)
Ok Verkstedtekniske- og Matfag (Ok VM) søker fagkonsulent i 100% stilling. Fagkonsulenten vil primært ha ansvar for oppfølging av våre lærlinger, bedrifter og andre samarbeidspartnere, i hele Troms fylke. Stilling ledig med tiltredelse etter 1. mai 2023. Vi vurderer og å tilsette enda en fagkonsulent fra ca. august 2023. i 50-100% stilling.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 17-04-2023

Bilmekaniker med fagbrev
Silsand Auto AS
Vår arbeidsmengde øker og vi trenger flere dyktige medarbeidere. Vi søker nå bilmekaniker med fagbrev til vårt verksted. Dine viktigste oppgaver vil være: Daglig vedlikehold, feilsøking og reparasjonerUtføre effektivt kvalitetsarbeid etter produsent og importør sine retningslinjerSikre høy kvalitet på eget utført arbeid og en langsiktig god relasjon til kundene våre. Vi søker deg som kan svare ja på følgende:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Kokk m/fagbrev
Jobzone Finnsnes
Arbeidsoppgaver Produksjon av varm og kald matRenhold i kantine i tråd med renholdsplanForefallende arbeidRengjøring av maskiner og utstyr i kantineRydding og oppvask Kvalifikasjoner Fagbrev som KokkSnakke Norsk/Nordisk språkØnskelig med kunnskap om IK-mat og allergener Personlige egenskaper
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Renholdsoperatør
Senja kommune Tekniske tjenester
 Vi søker renholdsoperatører til Senja kommuneOm stillingen:90% pr.tiden Vangsvik fordelt på 3 bygg-skole,barnehage,administrasjonslokalerArbeidsoppgaver:Renhold kommunale bygg.Daglig renhold,periodisk renhold,smitterenhold og hovedrengjøringKvalifikasjoner:
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Renholdsoperatør
Senja kommune Tekniske tjenester
 Vi søker renholdsoperatører til Senja kommuneOm stillingen:100% pr.tiden Furumoen barnehage fordelt på 2 bygg.Arbeidsoppgaver:Renhold kommunale bygg.Daglig renhold,periodisk renhold,smitterenhold og hovedrengjøringKvalifikasjoner:
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Sommervikar i resepsjon
Finnsnes Hotell As
Vikar/ sommervikar i resepsjon Finnsnes hotell søker etter vikar i resepsjon. Arbeidsoppgaver: Inn- og utsjekk av gjesterGjestebehandlingBookinger av rom, møter, arrangementerRenhold i resepsjonsområdetSentralbordForefallende resepsjonsarbeid Vi søker deg som er blid, arbeidsom, er glad, utadvendt. Gjør det lille ekstra for gjesten. Opplæring vil bli gitt. Søknadsfrist: 29.03.2023 Er du arbeidsvillig og ønsker å jobbe i et hektisk miljø sender du søknaden til:
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 29-03-2023

Årets Trainestillinger er lansert!
Trainee Senja
Årets Traineestillinger er lansert! Du blir ansatt i bedriften du søker til, og blir integrert i Trainee Senja! Årets Traineestillinger: -Elektroteknikk master/sivilingeniør hos Finnfjord AS -Materialteknologi master/sivilingeniør hos Finnfjord AS -2 legestillinger i Senja kommune Hva er Trainee Senja?
Registrert : 14-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Virksomhetsleder Hjemmebasert omsorg
Senja kommune Hjemmebasert omsorg
Helse- og omsorgstjenesten i Senja kommune består av fire virksomhetsområder- DMS/Senjalegen, tjenesten for utviklingshemmede, sykehjemstjenesten og hjemmebasert omsorg. Nærmeste leder er kommunalsjef for helse og omsorg.Virksomhetsleder Hjemmebasert omsorg har p.t ansvar for følgende ansvarsområder:   Hjemmetjenesten sentrum Øst Hjemmetjenesten sentrum Vest Hjemmetjenesten Vangsvik Hjemmetjenesten Gibostad Finnsnes bo og aktivitetssenter (28 leiligheter med heldøgns bemanning) Rus- og psykisk helsetjeneste
Registrert : 14-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Flere dyktige medarbeidere
Bygg-Tema AS
·       Byggeleder/Bas·       Tømrer·       Betongarbeider med erfaring fra betongsaging og betongboring.Vi søker etter deg som har fagbrev og/eller relevant erfaring. Er du den rette kandidaten kan Bygg-Tema bistå der fagbrev/videreutdanning er aktuelt for deg.Vi ønsker medarbeidere som er ansvarsfull, selvgående, serviceinnstilt og fleksibel. Da tilbyr vi deg 100% fast stilling i et trivelig og uformelt arbeidsmiljø. Vi gir deg konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstidsordning ved behov, firmabil og en god pensjonsordning.Søknadsfrist: 1. april.
Registrert : 13-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023