Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Rørlegger
Finnsnes Rør Og Elektro As
Finnsnes Rør og Elektro AS (FREAS) søker etter deg som har fagbrev innenfor rør, og som har lyst på nye utfordringer. Vi har store oppdragsmengder innenfor rør, og trenger flere med å dra lasset.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-01-2023

Service elektriker
HK Sørensen AS
Elektromontør søkes På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter selvstendig service elektriker. Vi er et firma som leverer til offentlige og private aktører, med engasjerte og dyktige medarbeidere. Arbeidsoppgaver: Varierte arbeidsoppgaver innen prosjekt og service Mersalg og kundekontakt Serviceoppdrag og vedlikehold Feilsøking og Internkontroll for kunde Ønskede egenskaper: Yrkesstolthet Serviceinnstilt mot kunde og kolleger Selvstendig og pålitelig Erfaring med automasjon og feilsøking
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023

Er du ventilasjonsmontør og ønsker å jobbe i vakre nord?
Jobzone Finnsnes
For vår kunde søker vi etter en ventilasjonsmontør for arbeid i et butikklokale fra uke 3 2023 i 4-6 uker. Kvalifikasjoner Må ha erfaring som ventilasjonsmontørKunne lese tegning og montereHa førerkort kl. BJobbe godt selvstendig og sammen med andreVære nøyaktig, strukturert og ha god arbeidsmoralHa fokus på HMS Språkkunnskaper Skandinavisk eller engelsk Vi tilbyr
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Lærer med rekrutteringstilskudd
Senja kommune Rossfjord skole
Om ossSenja kommune skal fremstå med en klar og tydelig oppvekstprofil, hvor vi ønsker å gi våre barn de beste mulighetene for fremtiden. Et av grepene som er tatt, er å innføre lærebrett (IPAD) for alle elever i barneskolen og PC for alle elever i ungdomsskolen. Dette er et viktig verktøy for økt læring og motivasjon.Rossfjord Skole 
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Ønsker du å bidra til bedre sikkerhet og fremkommelighet på fylkesveiene i Troms som kontrollingeniør?
Troms og Finnmark fylkeskommune Seksjon fylkesveg Finnsnes
Seksjon for drift og vedlikehold i Vegavdelingen, Samferdselsdivisjonen søker kontrollingeniør i 100 % fast stilling på drift av fylkesveier. Kontorsted for stillingen er Finnsnes.Som kontrollingeniør veg vil du ha ansvar for:Følge opp entreprenørers arbeid ute på veg i forhold til kontraktUtføre registreringer av vedlikeholdsbehov, herunder også byggherrestøtteDette innebærer bl.a:
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

I Den offentlige tannhelsetjenesten i Troms er det for tiden ledig en fast 50 % stilling som psykolog/psykologspesialist.
Troms og Finnmark fylkeskommune Finnsnes tannklinikk - Universitetsklinikk
Om stillingen og arbeidsoppgaverI Den offentlige tannhelsetjenesten i Troms er det for tiden ledig 50 % fast stilling som psykolog/psykologspesialist ved Finnsnes tannklinikk.Stillingen som psykolog er viktig og banebrytende i forhold til det politiske satsingsområdet som er etablert med behandlerteam for pasienter som har vært utsatt for tortur, vold og overgrep, og for pasienter som har odontofobi. Generelle arbeidsoppgaver vil være diagnostikk og behandling av pasienter.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Vi trenger flere dyktige medarbeidere og søker nå Lastebilsjåfør:
Norvald Jørgensen As
Arbeidsoppgaver: · Brøyting/veivedlikehold · Asfaltkjøring/massetransport · Massetransport m.m Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper: · Førerkort kl. CE og gyldig YSK · Gjerne fagbrev som yrkessjåfør · Erfaring med veivedlikehold og asfaltkjøring · Det er ønskelig med maskinførerbevis · Du er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst · Du har høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet · Du har evne til å arbeide selvstendig Vi kan tilby:
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 28-02-2023

Vi søker en butikkmedarbeider/bowlingvert til vårt skattekammer på Finnsnes og Nordlyset Bowling i fast 100% stilling.
Auroras Hall As
Vi søker en butikkmedarbeider/bowlingvert til vårt skattekammer på Finnsnes og Nordlyset Bowling i fast 100% stilling. Stillingen vil innebære delt arbeidstid på Auroras skattkammer på Amfi, Finnsnes og Nordlyset bowling. Fast turnus med annen hver helg på Nordlyset og formiddag på skattekammeret. Vi tilbyr en morsom, ansvarsfylt og variert stilling i en aktiv, spennende og utviklende bedrift. Det vil på sikt være mulig å arbeide i aktivitetslandet som lekevert så vel som i butikken og bowlingen. Vi ser etter en person med følgende egenskaper: Over 20 år.
Registrert : 27-11-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Spennende vikariat innen fiskehelse
STIM
STIM søker etter fiskehelsebiologer eller veterinærer til et vikariat i vår avdeling i Nord-Norge.
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Faste stillinger som sykepleier ved Finnsnes interkommunale legevakt
Senja kommune Senjalegen Legevakt
Faste stillinger som sykepleier ved Finnsnes interkommunale legevakt/legevaktsentral
Registrert : 24-11-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022