Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Egansjert Fagkonsulent til Ok VM for Opplæringskontoret for næringsmiddelfag
Opplæringskontoret for næringsmiddelfag
Egansjert Fagkonsulent til Ok VM Ok Verkstedtekniske- og Matfag (Ok VM) søker fagkonsulent i 100% stilling, som vikariat, men med mulighet for fast ansettelse. Fagkonsulenten vil primært ha ansvar for oppfølging av våre lærlinger, bedrifter og andre samarbeidspartnere, i hele Troms fylke. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.
Registrert : 17-09-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Selger deltid søkes til Nille NILLE FINNSNES for Nille Finnsnes AS
Nille Finnsnes AS
Selger deltid søkes til Nille NILLE FINNSNES Vi søker en ny Nille helt! Våre butikkmedarbeidere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Derfor ser vi på våre medarbeidere som Nille helter. Vi er stolt av vår kultur! Våre butikkmedarbeidere er engasjerte og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille. Vi søker deg som har lidenskap for salg og service. Stillingen er ca 24 timer i uken. Du må kunne jobbe både dagtid, kvelder og helger.
Registrert : 13-09-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Politibetjent 3/2/1 for Troms politidistrikt
Troms politidistrikt
Politibetjent 3/2/1 Org. nr: - Stillingsident: 4117891799 Presentasjon av stillingen: Ved Troms politidistrikt er det ledig et vikariat som politibetjent 3 (stillingkode 1462), med for tida funksjon som etterforsker, ved for tida seksjon for etterforskning, Finnsens lensmannsdistrikt. Dersom søkere ikke tilfredsstiller kompetanskriterier for ansettelse som politibetjent 3 vil det bli vurdert ansettelse i stilling som politibetjent 2 (stillingskode 1460) eller politibetjent 1 (stillingskode 1458). Vikariat har varighet fra 1.12.2019 til 15.9.2021.
Registrert : 13-09-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Butikkmedarbeider ARK Amfi Finnsnes for ARK AMFI FINNSNES
ARK AMFI FINNSNES
Butikkmedarbeider ARK Amfi Finnsnes Vi vet du vil trives i en organisasjon som har tydelige mål og møter utfordringene med entusiasme og pågangsmot i en bransje i utvikling. Vi tenker langsiktig og er ansvarsbevisste på vegne av fellesskapet og vi har omtanke for hverandre. Sammen har vi det gøy på veien mot målet! ARK Amfi Finnsnes søker nå butikkmedarbeider til deltidsstilling på ca. 40 %. Arbeidstiden følger turnus og fordeler seg på dagtid, kveld og helg. Det forventes i tillegg fleksibilitet med hensyn til ferieavvikling, sykdom og ellers i travle perioder.
Registrert : 10-09-2019 Søknadsfrist : 24-09-2019

Fagarbeidere og Veimester vegvedlikehold på Senja for PRESIS VEGDRIFT AS
PRESIS VEGDRIFT AS
Fagarbeidere og Veimester vegvedlikehold på Senja Vi søker fagarbeidere med førerkort klasse C/CE samt kompetanse som maskinførertil å utføre driftsoppgaver på fylkesveinettet på Senja og Lenvik fastland.Søker også Veimester med allsidig bakgrunn, spennende stilling for det rettevedkommende.For ytterligere informasjon om stillingene ta kontaktmed avdelingssjef Erik Espnes, tlf.
Registrert : 09-09-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Butikkmedarbeider/ekstrahjelp Citybag Finnsnes for UNNI OG DIANAS REISEEFFEKTER AS
UNNI OG DIANAS REISEEFFEKTER AS
Butikkmedarbeider/ekstrahjelp Citybag Finnsnes Har du lyst til å jobbe med salg, service og mote? Da er det kanskje deg vi leter etter. I forbindelse med at en av våre medarbeidere studerer, er vi er på jakt etter en butikkmedarbeider/ekstrahjelp som kan arbeide noen dager i måneden. Stillingen innebærer salg og service til kunder i butikken, utpakking og eksponering av varer, samt holde butikken ryddig. Er dette noe for deg? Send søknad til finnsnes@citybag.no Dersom du har spørsmål kan du ringe Diana på 47 27 02 94.
Registrert : 09-09-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Teknisk leder og bilmekaniker for SILSAND AUTO AS
SILSAND AUTO AS
Teknisk leder og bilmekaniker Silsand Auto søker etter en stilling som teknisk leder og en stilling som bilmekaniker. Ta kontakt for mer informasjon. Søknader sendes inn via "søk" oppe til høyre i stillingsannonsen.  Se annonsePAM Stillingsnummer: 1931-2019-09-9 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Polaris Media
Registrert : 09-09-2019 Søknadsfrist : 03-10-2019

Vi søker servitører og kokker for SHNA CHINA RESTAURANT AS
SHNA CHINA RESTAURANT AS
Vi søker servitører og kokker Vi er på utkikk etter flere medarbeidere på laget! Vi søker servitører. Vaktene varier fra dad til dag. Du må kunne kveldene også jobbe helger. Det nærmer seg julebordsesongen og vi setter pris på søkere som har stor tilgjengelighet i november og desember. Det må påregnes mye arbeid og gjerne mot helg. Du kan bli nødt til å stille på kort varsel. Vi søker faglærte og ufaglærte kokker til kjøkkenet også. Arbeidstiden vil primært være kveldstid og helg.
Registrert : 06-09-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Fast stilling som hjelpepleier/helsefagarbeider for LENVIK KOMMUNE RUS OG PSYKISKE HELS
LENVIK KOMMUNE RUS OG PSYKISKE HELS
Fast stilling som hjelpepleier/helsefagarbeider Jobbnorge ID: 174972 Om stillingenRus og psykisk helsetjeneste i Lenvik kommune gir tjenester, råd og veiledning til innbyggere med rus og psykiske helseplager. Tjenestetilbudet er delt opp i fire avdelinger: Fristad boenhetOppfølgingstjenesteMottaksteametFinnsnes dagsenterTjenesten har til sammen 28 årsverk med flerfaglige ansatte med helse og sosialfaglig kompetanse. Stillingsstørrelse mm. Hjelpepleier/helsefagarbeider i 13,26 % fast stilling ved Fristad. Stillingen i to delt turnus med arbeid hver 3. helg ved Fristad boenhet.
Registrert : 05-09-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019

Faste stillinger som sykepleiere, sykepleierstudenter og hjelpepleiere søkes for Lenvik kommune
Lenvik kommune
Faste stillinger som sykepleiere, sykepleierstudenter og hjelpepleiere søkes Jobbnorge ID: 174835 Om stillingenBehandlings og rehabiliteringsavdelingen består av: Lenvik kommune har 13 plasser korttidsplasser hvor en tar imot akuttinnleggelser fra fastlege, legevakta, medisinsk rehabilitering fra sykehus, rehabiliteringssenger, og har 3 øremerkede senger for lindrende behandling. KAD senger: Lenvik er vertskommune i samarbeid med Berg, Torsken, Tranøy, Sørreisa og Dyrøy på avdeling med 5 Ø-hjelpsenger.
Registrert : 04-09-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019