Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Leder plan for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Leder plan Eiendomsforvaltning har ansvaret for forvaltning, drift og vedlikehold av forsvarssektorens EBA. Eiendomsforvaltning har også ansvaret for å levere forsyningstjenester (energi, vann og avløp, samt avfallshåndtering).
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Arealplanlegger for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Arealplanlegger Til utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i Forsvarsbygg søkes det etter en arealplanlegger til å sikre Forsvarets arealbruksrettigheter. Som arealplanlegger blir du saksbehandler for sivile planer (nabovarsler, reguleringsplaner), kartforretninger etc.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Avdelingslege Skjold - Operasjonsstøtteavdeling for Forsvaret
Forsvaret
Avdelingslege Skjold - Operasjonsstøtteavdeling Presentasjon av stillingen: Operasjonsstøtteavdelingen i Hæren søker ny avdelingslege til Skjold Garnison. Som avdelingslege skal du utføre sanitetstjeneste etter sivile og militære reglmenter, og lede den militærmedisinske virksomheten ved avdelingen.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 06-02-2019

Asfaltører/Asfaltarbeidere til utlegging både enkeltpersoner og hele lag til vår avdeling i Bardufoss for VEIDEKKE INDUSTRI AS
VEIDEKKE INDUSTRI AS
Asfaltører/Asfaltarbeidere til utlegging både enkeltpersoner og hele lag til vår avdeling i Bardufoss Om stillingen Liker du lukten av nylagt asfalt og å være ute om sommeren? Veidekke Industri søker etter deg som vil bidra til å bedre veistandarden i Norge. Som Norges største asfaltentreprenør sikter vi stadig etter nye oppdrag og vi trenger flere hender og hoder for å bygge opp solide asfaltlag.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Lege Bardufoss sykestue - Operasjonsstøtteavdeling for Forsvaret
Forsvaret
Lege Bardufoss sykestue - Operasjonsstøtteavdeling Org. nr: - Stillingsident: 3994251203 Presentasjon av stillingen: Operasjonsstøtteavdelingen i Hæren søker ny avdelingslege til sykestuen på Bardufoss. Som lege hos oss skal du utføre sanitetstjeneste etter sivile og militære reglementer. Videre skal du delta i klinisk virksomhet, medisinske utredninger og behandling av Forsvarets personell, samt bidra med sanitetsstøtte ved øvelser etter behov.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 06-02-2019

St.nr 01/19 Enhetsleder v/ Sameskolen for Sameskolen i Troms
Sameskolen i Troms
St.nr 01/19 Enhetsleder v/ Sameskolen Vi søker etter enhetsleder ved Sameskolen i Troms som er dyktig, engasjert og imøtekommende! Sameskolen i TromsENHETSLEDER St.nr. 01/19: 100 % fast -- ledig fra 01.08.2019 Sameskolen i Troms er regional skole for nordre Nordland og Troms. Skolen har ca. 15 -- 20 faste elever og i tillegg ca. 10 fjernundervisningselever. Målselv kommune har valgt å fokusere på at ansatte skal være dyktige, imøtekommende og skapende.
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

St.nr. 02/19 Rådmann for Målselv kommune
Målselv kommune
St.nr. 02/19 Rådmann Mulighetslandet Målselv søker ny rådmann Målselv kommune er en levende bygdekommune med omlag 6800 innbyggere. Kommunen er kjent for et stort aktivitetstilbud for hele familien, og har en målsetning om å være ledende i Nord-Norge på opplevelsesbasert turisme, spesielt innenfor kultur- og naturopplevelser. Sterke kulturtradisjoner og engasjerte innbyggere kjennetegner Målselv. Næringslivet i kommunen domineres av tjenesteytende næringer, og særlig Forsvaret er viktig. Organisatorisk er Målselv en tonivåkommune, hvor øverste ledelse består av rådmann og to kommunalsjefer.
Registrert : 09-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Automasjonstekniker arena Skjold, region nord for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Automasjonstekniker arena Skjold, region nord Til utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i Forsvarsbygg eiendomsforvaltning region nord søker vi etter en fagmann/kvinne innenfor automasjon og sentral driftsovervåking. Vi ønsker primært en person med automasjons faglig kompetanse eller annen teknisk bakgrunn. Stillingen rapporterer til arenaleder Skjold.I denne stillingen er du driftsavdelingens spesialist innenfor bygg-automasjon og sentrale driftsovervåkingssystemer, du jobber tett opp mot øvrig fagpersonell spesielt innenfor elektro og VVS.
Registrert : 07-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Pizzabaker deltid for TB-J INVEST HARSTAD AS
TB-J INVEST HARSTAD AS
Pizzabaker deltid Pizzabakeren Bardufoss baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Bardufoss. Vi trenger Pizzabaker (deltid 50-80%) Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Du må også tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er.
Registrert : 04-01-2019 Søknadsfrist : 13-02-2019

Pizzabakeren avdeling Bardufoss for BBJ INVEST AS
BBJ INVEST AS
Pizzabakeren avdeling Bardufoss Vil du jobbe hos Pizzabakeren Bardufoss? Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser - og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du må være ren og ryddig, takle høyt tempo, være positiv og utadvendt, og ha gode norsk kunnskaper. Du må jobbe når folk spiser pizza, dagtid, kvelder og helger. Full opplæring vil bli gitt.
Registrert : 23-11-2018 Søknadsfrist : 31-01-2019