Error message

Notice: Trying to get property 'title' of non-object in nav_search_element_results() (line 366 of /var/www/www.wwu.no/sites/all/modules/nav/plugins/content_types/nav_pane.inc).
Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Medarbeider bensinstasjon/post i butikk
Øverbygd Bensin AS
Shell Øverbygd søker vikarer:Arbeidet består av å betjene kasser,matservering(hamburger,pølser,etc) post i butikk; inn- og utlevering av post/pakker, varefylling, orden & renhold, samt annet forefallende arbeid.Kunnskap om bil/dekk er et pluss, men ikke en nødvendighet.Søker må være fylt 18 år, serviceinnstilt, pålitelig og villig til å jobbe ettermiddag/kveld og helg, til en hver tids oppsatte vaktlister.Vi kan være behjelpelig med å finne bopel.Søker må beherske norsk (eller svensk) skriftlig og muntlig.
Registrert : 30-09-2020 Søknadsfrist : 14-10-2020

Er du en god leder med mekanisk bakgrunn?
Seksjonsleder tungt kjøretøyverksted -  Bardufoss fellesverksted, Forsvaret
Org. nr: - Stillingsident: 4293129387 Presentasjon av stillingen: Seksjon for tungt kjøreverksted ved Bardufoss fellesverksted søker etter en strukturert leder for å lede og koordinere arbeidet for seksjonens 12 medarbeidere. Vi ser etter deg med mekanisk bakgrunn og ledererfaring, som har gode samarbeidevner og evne til helhetsoversikt. Som vår nye seksjonsleder vil du bli en del av ett faglig godt miljø, og delta i en helhetlig verkstedstøtte til Forsvarets avdelinger.
Registrert : 28-09-2020 Søknadsfrist : 12-10-2020

Mekaniker tunge kjøretøy
Norsk Scania AS
Org.nr.:879 263 662 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Scania Bardufoss søker mekanikere som ønsker å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler, busser, påbygg og hengerutstyr. Vi ser etter en ny medarbeider med god teknisk innsikt, som er ryddig/strukturert/systematisk og løsningsrorientert. Har du i tillegg godt humør og evne til samarbeid, kan du være den vi søker. Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 28-09-2020 Søknadsfrist : 19-10-2020

Politibetjent 3/2/1 patrulje
MTLD seksjon politipatrulje, Troms pd
Org. nr: - Stillingsident: 4285372884 Presentasjon av stillingen: Ved Troms politidistrikt er det fra 1.1.2021 ledig en fast stilling som politibetjent 3. Dersom søkere ikke tilfredsstiller kompetansekriteriene for politibetjent 3 vil det vurderes ansettelse i stillingen som politibetjent 2 eller politibetjent 1. Stillingen er for tida plassert ved for tiden ved seksjon for politipatrulje, Midt-Troms lensmannsdistrikt. Tjenestested er Bardufoss.
Registrert : 16-09-2020 Søknadsfrist : 01-10-2020

Serviceinnstilt og fleksible avdelingsleder til Hertz Bardufoss
Senja Caravan As
Vi søker deg som er arbeidsvillig, positiv, med selgerinstinkt og gode kommunikasjonsevner. Du må være ansvarsfull og trives i ett til tider hektisk, men uformelt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver. Personen vi ser etter har ambisjoner og et brennende ønske om å bli med på reisen med å videreutvikle Hertz navnet og gjøre vår lokasjon til en av landets beste. Arbeidsoppgaver. Salg av våre produkter og tjenester i skranke og telefon. Disponering, planlegging og kontroll av bilflåten på avdelingen.
Registrert : 16-09-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Registrert : Søknadsfrist :

Hjelpemann søkes til prosjekt i Bardufoss
People Bodø
For vår kunde, søker vi deg med erfaring fra anleggsbransjen Kvalifikasjoner: Fagbrev er en fordel, ikke et kravRelevant arbeidserfaringVant til å jobbe fysiskNorsk språk Personlige egenskaper: SelvstendigNøyaktigGod fysisk helseAnsvarsfullPositivBidra til et godt arbeidsmiljø Vi tilbyr deg:
Registrert : 28-08-2020 Søknadsfrist : 07-10-2020

allsidig snekker
Midt Troms Transport Og Vaktmestertjenester As
vi ønsker en allsidig snekker som er selvgående
Registrert : 24-08-2020 Søknadsfrist : 30-09-2020

Pizzabakeren avdeling Bardufoss
Pizzabakeren Bardufoss
Vil du jobbe hos Pizzabakeren Bardufoss? Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser - og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du må være ren og ryddig, takle høyt tempo, være positiv og utadvendt, og ha gode norsk kunnskaper. Du må jobbe når folk spiser pizza, dagtid, kvelder og helger. Full opplæring vil bli gitt. For søkere over 18 år
Registrert : 01-07-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020