Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker toppselgere i Harstad og Sortland
Vesterålen Finans AS
Vi er ute etter proaktive selgere som blir motivert av muligheten til å påvirke egen lønn og har et sterkt ønske om å levere gode resultater. Du må like å være i kontakt med mennesker, både på telefon og ved fysiske møter. Du er god til å argumentere og har ingen vanskeligheter med å gjøre deg forstått. Det er viktig at man trives med å være proaktiv og har en evne til raskt å sette seg inn i nye produkter og systemer. ANDRE NØKKELORD OM DEG!
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Har du kjennskap til byggebransjen og vil være med å styrke vårt salgsteam?
Montér Harstad
Som en del av Optimera AS, Norges ledende byggevarekjede, er våre Montér varehus fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmestre og håndverkere. Vi er eksperter på byggevarer og gjør alt vi kan for at våre kunder skal få best mulig service. Ved Montér Harstad søker vi nå etter en dedikert og offensiv selger til 100 % stilling. Vil du være med å styrke vårt team i utebutikken? Montér Harstad er en stor aktør i området innenfor salg og distribusjon av byggevarer. Hos oss vil du bli en del av et hyggelig, fagkompetent og engasjert team!
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Resepsjonist - deltid/ekstrahjelp
Clarion Collection Hotel Arcticus
Er du Clarion Collection® Hotel Arcticus`s nye resepsjonist? Clarion Collection Hotel Arcticus ligger idyllisk til helt ute på kaikanten i Harstad sentrum og har i dag 112 rom fordelt på standard, superior, deluxerom og noen juniorsuiter. Høsten 2020 åpnet 2 helt nye etasjer på toppen av hotellet. Vi deler inngang med Harstad Kulturhus, å trives godt med å kunne være Harstad's kulturhotell.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Vil du jobbe med bilsalg hos oss?
Bil i Nord Harstad
Bil i Nord Harstad er i vekst og vi opplever sterk økning i bilsalget. Derfor søker vi etter en dyktig person som er interessert i bil, kan vise til resultater i salgssammenheng og som kan styrke vårt team. Bil i Nord er en av Nord-Norges største bilforhandler-kjeder, med avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana. Bil i Nord Harstad er autorisert forhandler av Volvo og Subaru, samt Polestar-partner. Som medarbeider hos Bil i Nord har du blant annet disse fordelene:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Bilmekaniker med kjærlighet for faget søkes til verksted
Adecco
Adecco Bil og Mekanisk er en av Norges største aktører innen bemanning og rekruttering til bilbransjen -- vi ordner drømmejobben til deg! For kunde med stor pågang søker vi mekaniker for lette kjøretøy til strøkent verksted. Her er en flott mulighet for ditt neste steg i karrieren. Har du kompetanse og arbeidsglede kan dette være nettopp den muligheten du ikke vil gå glipp av.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Synsam Harstad Kanebogen utvider sitt team og søker nå en serviceinnstilt ekstrahjelp i 30% stilling!
Synsam
SYNSAM - VI SER DEG! Vi søker deg som salgs- og kunderådgiver i en fast stilling som ekstrahjelp ved Synsam Harstad Kanebogen. Stillingen utgjør 30%, med mulighet for mer ved behov. Arbeidstiden vil hovedsakelig bestå av ettermiddager og helger.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 29-01-2022

Felleskjøpet Harstad søker nå etter midlertidige Butikkselgere.
Felleskjøpet
Org. nr: - Stillingsident: 4470226282 Presentasjon av stillingen: Vi søker deg som er strukturert, har god ordenssans og er serviceinnstilt. Du jobber selvstendig og i lag. Du må kunne jobbe under press i en hektisk hverdag, og håndtere flere oppgaver samtidig. Viktig at du har interesse for salg, er kundevennlig og har fokus på å gi en god kundeopplevelse. Det er ingen hemmelighet at butikkarbeid er fysisk tungt, så hos oss får du betalt for treningsøkten din.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 30-01-2022

Dyktig TØMRER søkes!
Altibygg As
Ønsker du å bli en ALTIBYGG'ER? Vi søker dyktig TØMRER til vårt flotte team! Altibygg AS i Harstad opplever økt oppdragsmengde og ønsker derfor flere serviceinnstilte fagarbeidere til vårt team. Vårt fokus er å bli blant de beste på kvalitet og HMS, yte topp service og dokumentert oppfølging. Bedriften har 28-års god kompetanse, så dermed er grunnlaget for trygghet og kvalitet på plass. Digitalisering av de fleste av våre rutiner er også en viktig del av utvikling som alle våre ansatte må være med på.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 31-03-2022

Bilselger
Bil i Nord AS
Bil i Nord Harstad søker bilselger.Bil i Nord Harstad er i vekst og vi opplever sterk økning i bilsalget. Derfor søker vi etter en dyktig person som er interessert i bil, kan vise til resultater i salgssammenheng og som kan styrke vårt team. Bil i Nord er en av Nord-Norges største bilforhandler-kjeder, med avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Stillingen har ansvar for salg av nye og brukte biler. Den personen vi er ute etter er kundeorientert, resultatorientert og har stor arbeidskapasitet.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 22-02-2022

Bilselger
Bil i Nord AS
Bil i Nord Harstad søker bilselger.Bil i Nord Harstad er i vekst og vi opplever sterk økning i bilsalget. Derfor søker vi etter en dyktig person som er interessert i bil, kan vise til resultater i salgssammenheng og som kan styrke vårt team. Bil i Nord er en av Nord-Norges største bilforhandler-kjeder, med avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Stillingen har ansvar for salg av nye og brukte biler. Den personen vi er ute etter er kundeorientert, resultatorientert og har stor arbeidskapasitet.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 21-02-2022