Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Butikkmedarbeidere søkes til 1200 kvm. shoppingeventyr i Bysenteret i Harstad for MGS - Meierigården Shopping (MG VAREHUS AS)
MGS - Meierigården Shopping (MG VAREHUS AS)
Butikkmedarbeidere søkes til 1200 kvm. shoppingeventyr i Bysenteret i Harstad MGS (Meierigården Shopping) er Bysenterets største butikk på 1200 kvm. med et rikt og variert utvalg av klær både til dame og herre, sko, reiseeffekter med mer. Butikkmedarbeidere søkes til 1200 kvm. shoppingeventyr i Bysenteret i HarstadHar du vinnerinstinkt, elsker å selge og å yte god kundeservice? Vi søker deg som elsker salg og trigges av å gi en optimal handleopplevelse. Du trives med hektiske dager med å ha varierte og sosiale oppgaver der du helhjertet hjelper dine kunder.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Miljøterapeut - Ambulant akutteam - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Miljøterapeut - Ambulant akutteam - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Ambulant akutteam (AAT) har ledig vikariat i 20% stilling som miljøterapeut fra 01.01.19. AAT er en av tre kliniske enheter ved Senter for psykisk helse og rus (SPHR) Sør-Troms. Vi tilbyr et lavterskeltilbud til befolkingen i Sør-Troms. Det betyr at pasienter og pårørende selv kan ta direkte kontakt med AAT. Stillingen medfører turnusarbeid med arbeidshelger.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Senior/principal engineer electrical technology dpn ote ti for Dovre Group
Dovre Group
Senior/principal engineer electrical technology dpn ote ti Dovre Group is pleased to offer the following key contract positions: Senior/principal engineer electrical technology dpn ote tiWork Location: Harstad (other location can be Stjørdal)Startup: Asap - 31.03.2019Option Period: 3x4 monthsPlease be aware that the closing date is our closing date for submitting the bid to the customer.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Til vår fabrikk i Harstad søker vi mekaniker for Brødr. Sunde as
Brødr. Sunde as
Til vår fabrikk i Harstad søker vi mekaniker Sunde Gruppen er et multinasjonalt selskap med over 20 produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania og Storbritannia. Vi blir sett på som en av de ledende i det europeiske markedet når det gjelder produksjon av EPS, Ekspanderbar PolyStyren. Vår visjon er å være foretrukket og ledende leverandør av EPS produkter i våre markeder. Sunde Gruppen har ca. 450 ansatte og en omsetning på NOK 2,5 mrd. Sunde Gruppen har god lønnsomhet og ekspansjonsplaner som omfatter betydelige investeringer både teknisk og organisasjonsmessig.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Teknisk Inspektør for Nergård Havfiske AS
Nergård Havfiske AS
Teknisk Inspektør Nergård Havfiske AS er Nergårdkonsernets rederi med fire frysetrålere. I tillegg har selskapet en ny frysetråler under bygging. Den nye tråleren vil være ferdig i 2020.Nergård er et integrert sjømatkonsern innenfor fangst, foredling og salg. Konsernet har produkter basert på villfanget hvitfisk og pelagisk fisk.Konsernet er lokalisert med industrianlegg fra Værøy i sør til Sørøya i nord.Konsernet har 394 årsverk og omsatte for 2.7 milliarder i 2017.Nergård Havfiske AS søker nå etter teknisk inspektør.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Vi har ledig stilling som bussjåfør i Harstad for Boreal Buss AS
Boreal Buss AS
Vi har ledig stilling som bussjåfør i Harstad Boreal er et ledende nasjonalt konsern innen kollektivtransport som opererer busser, trikk, hurtigbåter og ferger. Boreal Norge AS har hovedkontor i Stavanger og er med 2700 ansatte fordelt på avdelingskontorer i hele landet.Boreal Buss AS er et datterselskap av Boreal Norge AS.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Vi søker deg til vårt kollegium! - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Vi søker deg til vårt kollegium! - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Sengepostene ved medisinsk avdeling UNN Harstad øker grunnbemanningen, og har derfor ledige stillinger for sykepleiere og hjelpepleiere/helsefagarbeidere. Sykepleiestudenter som ønsker deltidsjobb under studiet oppfordres også til å søke. Vi søker etter ansatte til faste stillinger og vikariater i ulike stillingsbrøker. Vikariatene er med mulighet for forlengelse, eventuelt fast tilsetting. Vi har som utgangspunkt tredelt turnus med helgejobbing.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Barnepleier/helsefagarbeider - Føde-/gynekologisk avdeling Harstad - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Barnepleier/helsefagarbeider - Føde-/gynekologisk avdeling Harstad - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Føde- og gynekologisk avdeling har ledig 70 % fast stilling. Stillingene er i 2- delt turnus uten nattevakter.ArbeidsoppgaverBarnepleiere jobber med føde, barsel og gynekologi. Arbeidet består i veiledning, pleie og observasjoner av mor og barn og gynekologiske pasienter. Barnepleier bistår jordmor under fødsel. KvalifikasjonerSøker må være helsefagarbeider eller hjelpepleier med videreutdanning i spebarn- og barselpleie.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Casting/repairs of fiberglass boats for CB Partner Tromsø AS
CB Partner Tromsø AS
Casting/repairs of fiberglass boats Bemanningsbyrået CB Partner levere kvalifisert arbeidskraft til bygg- og anlegg i hele Norge.På vegne av kunde søker vi etter personer med erfaring med støyping og reparasjon av glassfiberbåter.De vi søker må evne til å jobbe selvstendig og ha være genuint opptatt av å levere et godt sluttprodukt.Erfaring kan kompensere for utdannelse.Ta kontakt snarest for næremre infomasjon!Søknadsfrist: SnarestArbeidsgiver: CB Partner Tromsø ASSted: HarstadBransjer: Bil, kjøretøy og verkstedTiltredelse: SnarestHentet fra: FINNReferansenummer: 133746462Se annonse Stilling
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Båtmekaniker for CB Partner Harstad AS
CB Partner Harstad AS
Båtmekaniker Bemanningsbyrået CB Partner levere kvalifisert arbeidskraft til bygg- og anlegg i hele Norge.På vegne av veletablert kunde i Harstad søker vi etter en dyktig og kvalitetsbevist båtmekaniker for snarlig tiltredelse!Har du lyst på spennende og varierte oppgaver som båtmekaniker?
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 21-11-2018