Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du nysgjerrig på hva data og dataanalyse kan gjøre for å utvikle Nordnorsk næringsliv?
Serit Hålogaland
Business intelligence bidrar til økt forståelse for data, og gjør bedrifter mer konkurransedyktig i en verden der data har blitt avgjørende for å forstå trender og behov i markedet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 04-01-2023

Ute etter fast stilling som rørlegger vvs? - Da har vi jobben til deg! 
Job4u.no AS Harstad
Ute etter fast stilling som rørlegger vvs? - Da har vi jobben til deg!  Vår kunde søker etter rørlegger som har høyt fokus både på kvalitet og effektivitet. Stillingsprosent: 100% Ansettelsesform: Fast Arbeidsoppgaver: Varierte arbeidsoppgaver, små reparasjoner til store installasjoner Sanitæranlegg og VA-arbeid Ønskede kvalifikasjoner: Svennebrev VVSFørerkort kl.BMå kommunisere flytende norsk muntlig/skriftlig
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Hærens musikkorps søker musiker -    euphonium
Forsvarets musikk
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 09-12-2022

Autronica i Harstad ser etter dyktige Serviceingeniører
Autronica Fire and Security
Om Carrier og Autronica Hos Carrier blir du med i et selskap som er verdensledende leverandør av sunne, trygge, bærekraftige og inntelligente bygg- og kjøleløsninger. Vi lager løsninger som har betydning for mennesker og planeten vår -- og våre ansatte er i hjertet av det hele. Vi er et selskap av innovatører og problemløsere som er forent av The Carrier Way -- vår visjon, verdier og kultur. Carriers største fordeler er ekspertisen, kreativiteten og lidenskapen.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Industry Development Manager
Aibel
Er du vår nye Industry Development Manager? With more than a hundred years of experience, Aibel is a leading supplier within the oil, gas and offshore wind industries. We offer our customers optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout the project's life cycle. Exciting, right? We are now looking for a Industry Development Manager. Aibel's sees a need to strengthen the coordination of activities towards the supplier market, which provides the basis for controlled growth in northern Norway.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Har du lyst til å være en del av regionens sterkeste fagmiljø innen IT?
Serit Hålogaland
Vi søker deg som er nysgjerrig på teknologi og løsninger, og ønsker å utvikle deg innenfor fagfeltet. Du trives med kundekontakt og i rollen som konsulent. Du evner å dykke ned i ulike problemstillinger, og ser nytten av å dele og samarbeide. Hos oss vil du arbeide med implementering, drift og vedlikehold relatert til nettverk, sikkerhet, infrastruktur og system.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 04-01-2023

Akvateknikere til våre lokaliteter
SALAKS AS
Ledige stillingersom Akvatekniker i Salaks ASPå grunn av økt aktivitet er vi i Salaks AS ute etter flflere dyktige medarbeidere til våre lokaliteter. Vi har i dag lokaliteter i Harstad, Solbergfjorden og i Astafjorden. Har du den faglige bakgrunn vi ønsker, et positivt syn på arbeidslivet og liker en hektisk hverdag, så er du kanskje rette personen for oss. Vi er i stadig utvikling, og er derfor på utkikk etter nye og dyktige ansatte. Arbeidstidsordning er pt. turnus 7/7
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Kila SFO/skole har ledig 80% fast stilling som fagarbeider
Harstad Kommune Kila SFO/skole
Litt om oss: Kila skole er en 1-10 skole som ligger ca.1 mil sør for sentrum av Harstad. Vi har ca. 460 elever og 65 ansatte. Hos oss kommer du til et godt arbeidsmiljø med ansatte med variert bakgrunn; lærere, miljøveiledere, fagarbeidere og assistenter. Kila SFO har ca. 75 barn, fordelt mellom 1. til 9. trinn. Vi er en SFO som bruker mye tid på utelek og fysisk aktivitet. Vi trivs godt i vårt nærområde hele året gjennom. Er du vår nye medarbeider? Vi har fra 01.01.23, ledig 80 % fast stilling som fagarbeider i SFO/skole.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Stangnes Rå videregående skole søker
Troms og Finnmark fylkeskommune Stangnes Rå videregående skole Skolested Stangnes
Om stillingen:Stangnes Rå videregående skole har ledig stilling som vernepleier for snarlig tiltredelse. Arbeidet følger elevenes skolerute (195 dager) pluss 11 dager utover dette, og for hel stilling vil det være 100 % arbeidstid i skoleåret som avlønnes som delstilling med 92 % på årsbasis.Arbeidsoppgaver:
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Spennende stilling som
Troms og Finnmark fylkeskommune Stangnes Rå videregående skole Skolested Stangnes
Om stillingen:Stangnes Rå videregående skole har ledig 100 % stilling som ressurspedagog ved skolested Stangnes. Tiltredelse snarest.Ressurspedagogen jobber i skolens Ressursteam som har hovedformål å være et lavterskeltilbud med kort veg fra melding om faglige og sosialpedagogiske behov til tiltak. For å nå målet har ressurspedagogen ikke timeplanfestet arbeidsuke. Arbeidsoppgaver: 
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022