Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Head Energy is looking for Automation Engineer for HEAD ENERGY CONSULTING AS
HEAD ENERGY CONSULTING AS
Head Energy is looking for Automation Engineer Head Energy is glad to offer the following contract position as Automation Engineer Job Description: Operations Technology (OTE) is a strong muscle in Company. Together with operations we ensure safe, efficient and competitive operation of our installations.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Regnskapsfører/-medarbeider for Aktiv Revisjon og Regnskap AS for AKTIV REVISJON OG RENGSKAP AS
AKTIV REVISJON OG RENGSKAP AS
Regnskapsfører/-medarbeider for Aktiv Revisjon og Regnskap AS Vi søker etter regnskapsfører/regnskapsmedarbeider til vårt kontor i Harstad. Vi søker etter en person med godt opparbeidet kunnskapsplattform og med evne til å sette seg inn i våre kunders ønsker og problemstillinger.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 10-07-2019

Head Energy er på utkikk etter en Prosjekt- og Porteføljestyrer for HEAD ENERGY CONSULTING AS
HEAD ENERGY CONSULTING AS
Head Energy er på utkikk etter en Prosjekt- og Porteføljestyrer Vi søker en Prosjekt- og porteføljestyrer til oppdrag i Harstad Arbeidsbeskrivelse: Bistå Prosjektsjef ift. å sikre kvalitet i beslutningsprosessene, herunder forberede og fasilitere Beslutningsmøte Prosjekter (BMP). Styre porteføljen av prosjekter i samarbeid med Prosjektsjef . Porteføljeanalyser. Sikre kvalitet i underlag for prognosevurderinger og plantallsinnspill. Bistå prosjektledere ift. styring og rapportering av enkeltprosjekter. Delta i faglig nettverk. Foretrukket erfaring/kunnskap: Gode samarbeidsevner.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Lagermedarbeider Harstad - ferievikariat for Neumann Bygg
Neumann Bygg
Lagermedarbeider Harstad - ferievikariat Vi har en ledig midlertidig stilling som lageroperatører (ferievikar) ved vårt varehus i Harstad, med snarlig oppstart. Er du pålitelig, og trives med en variert og tidvis hektisk hverdag? Kan du inspirere menneskene rundt deg, og tilføre kunder og kollegaer energi? Vil du jobbe hos en av bransjens mest spennende og kompetente aktører? Stillingstype: 100 % midlertidig stilling (ferievikar) med oppstart snarest og varighet t.o.m. 31.08.2019.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019

Bo og omsorg nord har ledig vikariat som hjelpepleier/ helsefagarbeider for Harstad kommune
Harstad kommune
Bo og omsorg nord har ledig vikariat som hjelpepleier/ helsefagarbeider Er du vår nye medarbeider?Vi har ledig 100 % vikariat i tidsrommet 01.08.19 og fram til 03.04.20 som hjelpepleier/ helsefagarbeider og ønsker deg med i vårt team. Vi trenger deg som:Har autorisasjon som hjelpepleier/ helsefagarbeider For deg som ikke har norsk som morsmål: Du må vise at du kan snakke og skrive godt norsk. Dette kan du gjøre på to måter. Du kan levere dokumentasjon på bestått norskprøve nivå B2, eller du kan vise det gjennom en godt skrevet søknad og en samtale. Det er ønskelig med medisinkompetanse.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Servicetekniker - automatiker - elektriker for Teknor as
Teknor as
Servicetekniker - automatiker - elektriker Servicetekniker - Automatiker - Elektriker Vi opplever for tiden stor økning i oppdragsmengden og søker derfor etter en dyktig servicetekniker. For rette vedkommende er det stor mulighet for varierte og krevende oppgaver i felt og på vårt verksted. Ønskede kvalifikasjoner: Arbeidsoppgaver: Tilstandskontroll (Vibrasjonsmåling og analyse) onlineanlegg, automasjon, elektro, laseroppretting, avbalansering, feilsøking, testing av elektriske maskiner i prøvestasjon og felt. En del reisevirksomhet er naturlig. Fleksibilitet er en nødvendighet.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Experis søker en Prosjekt - og porteføljestyrer for spennende stilling i Harstad for EXPERIS AS
EXPERIS AS
Experis søker en Prosjekt - og porteføljestyrer for spennende stilling i Harstad Oppgavene for denne stillingen vil være porteføljestyring for den totale prosjektporteføljen til Driftsprosjekter i Harstad, samt støtte til prosjektlederne lokalt på oppfølging av kost og plan i prosjektene. Vi søker primært etter en person som har kompetanse på både kost og plan. Arbeidsoppgaver Bistå Prosjektsjef ift.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Prosjekt og Porteføljestyrer for DOVRE GROUP PROJECTS AS
DOVRE GROUP PROJECTS AS
Prosjekt og Porteføljestyrer Dovre Group is pleased to offer the following key contract positions: Prosjekt og Porteføljestyrer Work Location: Harstad Startup: 19.08.2019 - 19.08.2020 Please be aware that the closing date is our closing date for submitting the bid to the customer. Your application must be sent to us in due time Arbeidsoppgaver Bistå Prosjektsjef ift.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 24-07-2019

Enhet for helse og mestring har ledig vikariat som sykepleier for HARSTAD KOMMUNE HELSE OG MILJØTJENE
HARSTAD KOMMUNE HELSE OG MILJØTJENE
Enhet for helse og mestring har ledig vikariat som sykepleier Er du vår nye medarbeider?Med forbehold om avvikling av fødselspermisjon vil det bli ledig et 100 % vikariat som sykepleier i perioden 26.08.2019 til 31.08.2020. Vi trenger deg somEr sykepleier med norsk autorisasjon. For deg som ikke har norsk som morsmål: Du må vise at du kan snakke og skrive godt norsk. Dette kan du gjøre på to måter. Du kan levere dokumentasjon på bestått norskprøve nivå B1, eller du kan vise det gjennom en godt skrevet søknad og en samtale.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 19-07-2019

Nordhusan barnehager har ledig avdelingslederstilling for Hagebyen barnehage
Hagebyen barnehage
Nordhusan barnehager har ledig avdelingslederstilling Nordhusan barnehager ønsker modige ledere som inspirerer og skaper mestring.Vi har ledig 100% stilling som avdelingsleder og ønsker deg med i vårt team. Vi trenger deg som:Har utdanning som barnehagelærer eller annen høgskoleutdanning som gir barnefaglig og pedagogisk kompetanse. Vi ønsker også at du har erfaring som leder. For deg som ikke har norsk som morsmål: Du må vise at du kan snakke og skrive godt norsk. Dette kan du gjøre på to måter.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019