Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Hotellvert for Universitetssykehuset Nord-Norge
Universitetssykehuset Nord-Norge
Hotellvert Org. nr: - Stillingsident: 4119376314 Presentasjon av stillingen: Pasienthotellet i Harstad har 14 senger og 8 rom i sykehusets 3. etasje. Vi har behov for en ansatt i 50 % stilling i 2-delt turnus. Pasienthotell skal i hovedsak benyttes av inneliggende pasienter, pasienter til poliklinisk behandling og dagbehandling, pårørende og andre besøkende. De som skal bo på Pasienthotell, er de som er selvhjulpne i personlige gjøremål og har en allmenntilstand som tillater at de kan bo utenfor sengeposten.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 16-09-2019

Vi søker VVS-ingeniør for HINNSTEIN AS
HINNSTEIN AS
Vi søker VVS-ingeniør Vår region er i stor utvikling med mange store og spennende fremtidige prosjekter. Med kunder som Harstad kommune, Forsvarsbygg (Evenes kampflybase), Sortland Entreprenør, Aktør Som Bygger, Nordlaks , HRS, Statkraft Varme, Statens vegvesen, LKAB og Statsbygg ser vi store muligheter for vår virksomhet. Vår solide kompetanse og lokale tilhørighet gir oss en unik mulighet til å befeste vår posisjon i markedet. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå en VVS-ingeniør. Du blir del av et sterkt tverrfaglig ingeniørmiljø med 21 ingeniører og sivilingeniører.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vi søker en ambisiøs salgssjef til området Troms, Ofoten og Vesterålen for Byggmakker, Per Strand Tromsø as
Byggmakker, Per Strand Tromsø as
Vi søker en ambisiøs salgssjef til området Troms, Ofoten og Vesterålen Sammen med din organisasjon skal du videreutvikle salgsarbeidet og styrke vår posisjon i markedet. Vår nye salgssjef evner å utvikle kompetansen til våre medarbeidere og deltar operativt i salgsarbeidet hos både nye og eksisterende kunder. Det forventes at du både leder og støtter viktige salgs-, kunde- og forhandlingsprosesser og vil samarbeide tett med Salgsdirektør Monter og Proff på nasjonale kunder, og inngår i nasjonalt team med regionale Salgssjefer i Optimera og Monter.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 13-09-2019

Avdelingsingeniør / overingeniør for VETERINÆRINSTITUTTET HARSTAD
VETERINÆRINSTITUTTET HARSTAD
Avdelingsingeniør / overingeniør Org.nr.:970955623| Stillingsident: 12/19 Presentasjon av stillingen : Ved Seksjon Fiskediagnostikk i avdeling Fiskehelse og fiskevelferd er det ledig fast stilling som avdelingsingeniør / overingeniør. Seksjonen består for tiden av 9 medarbeidere. Stillingen knyttes til staben ved laboratoriet i Harstad. Arbeidsoppgaver Det søkes etter person som skal delta i det daglige ingeniørarbeidet ved seksjonen. Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være innen produksjon av histologiske snitt, digitalisering av snitt og prøveregistrering.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Seksjonsleder - Anestesi UNN Harstad for Universitetssykehuset Harstad
Universitetssykehuset Harstad
Seksjonsleder - Anestesi UNN Harstad Org. nr: - Stillingsident: 4116978156 Presentasjon av stillingen: Ledig fast stilling som seksjonsleder ved Anestesi, UNN Harstad. UNN Harstad er et fullverdig lokalsykehus med alle akuttfunksjoner: bløtdelskirurgi, ortopedi, ØNH, gyn/føde og indremedisin. Vi søker en positiv og engasjert leder som ønsker å jobbe i et dynamisk fagmiljø der man både får jobbe selvstendig og i tett samarbeid med andre. Seksjonsleder har totalansvar for seksjon med økonomi og personalansvar, og inngår i lederteam ved AnOp Harstad.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Butikksjef søkes til Sapatos of Norway på Bysenteret for GT HARSTAD AS
GT HARSTAD AS
Butikksjef søkes til Sapatos of Norway på Bysenteret Hvem er Sapatos: Sapatos er en norsk familiebedrift som har drevet i konfeksjonsbransjen i tre generasjoner. Deres enestående skokonsept byr på unike produkter og løsninger, gjennom lidenskap for kvalitet, kunnskap og den gode opplevelsen. Brenner du for mote og har vinnerinstinkt? Som butikkssjef er du ansvarlig for butikken med klart fokus på å utvikle et sterkt salgsteam. Stillingen er tillagt et bredt ansvarsområde, herunder drift av butikken, budsjett og økonomiske resultater.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Hertz Harstad og Evenes søker etter medarbeidere for First Rent A Car Norway A/S
First Rent A Car Norway A/S
Hertz Harstad og Evenes søker etter medarbeidere First Rent A Car Norway AS overtar driften av Hertz bilutleie i Harstad og Evenes fra 01. September. I den anledning søker vi etter personell som vil være med å utvikle vårt brand videre og styrke vå markedsposisjon i regionen. Vi søker personer både til heltid og deltidsstillinger på dag- og kveldstid samt helger. Vi er et ungt og energisk miljø, med høy aktivitet og jobben passer bra for deg som liker å jobbe med biler, logistikk, salg og service, samtidig som man har god kontroll og trives i en hektisk hverdag.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Restaurantsjef vikariat for Thon Hotel Harstad
Thon Hotel Harstad
Restaurantsjef vikariat Restaurantsjef vikariat Vår restaurantsjef skal i løpet av høsten ut i permisjon, og vi søker med dette vikar i hennes fravær. Thon Hotel Harstad er under utvidelse med økt overnattingskapasitet, konferanse areal og økt bespisningskapasitet. Det er således mulighet for videre ansettelse i annen stilling etter endt vikariat.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 27-08-2019

Er du utadvent, sosial og handy? Da er det DEG vi ser etter! for VELO SIKKERHET AS
VELO SIKKERHET AS
Er du utadvent, sosial og handy? Da er det DEG vi ser etter! Vi søker Security Experts i Harstad, er du den vi ser etter? Verisure har over 200 Security Experts i Norge, men vokser fort og trenger enda flere! Med 30 års erfaring i bransjen har vi kunnskap og kompetanse til at du raskt kan oppnå gode resultater uten erfaring fra lignende arbeid. Du blir en del av et team hvor vi hjelper hverandre å nå dine egne og teamets felles mål. Vi søker dyktige, engasjerte og motiverte Security Experts til vår samarbeidspartner i Harstad, med salgsområde i og rundt Harstad.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 23-09-2019

Salgskonsulent festemidler søkes til Bygger'n Harstad for E A SMITH AS
E A SMITH AS
Salgskonsulent festemidler søkes til Bygger'n Harstad Vi opplever vekst og større etterspørsel innenfor produktgruppen el-verktøy og festemidler, og søker derfor etter en person med erfaring og kompetanse innenfor denne kategorien. Vår nye salgskonsulent må være offensiv i sitt markedsarbeid, og ha et godt lokalt nettverk. Stillingen vil være en viktig del av vårt videre arbeid med avdelingens vekst ,og du vil få et spesielt ansvar for salg av produkter innenfor denne kategorien. Aktuelle kandidater bør identifisere seg med E.A.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019