Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Selgerleder Tekstil for XXL SPORT & VILLMARK AS
XXL SPORT & VILLMARK AS
Selgerleder Tekstil Org.nr.:556685-0623 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker nå ny selgerleder til Tekstil avdelingen på XXL Harstad, da vår nåværende selgerleder har fått nye utfordringer innenfor XXL. I XXL ser vi etter følgende når vi ansetter nye selgerledere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Hærens musikkorps søker klarinettist for FORSVARETS FELLESTJENESTER FFT
FORSVARETS FELLESTJENESTER FFT
Hærens musikkorps søker klarinettist Org. nr: - Stillingsident: 4143285393 Presentasjon av stillingen: Hærens musikkorps er verdens nordligste profesjonelle militærkorps med Harstad som base. Korpset er kjent for sine sine strålende fremføringer på festivaler, konserthus og andre arenaer. De opererer primært i de tre nordligste fylkene men er også å finne på internasjonale arenaer. Hærens musikkorps er en del av Forsvarets musikk som er Norges største arbeidsplass for profesjonelle musikere og består av 5 profesjonelle korps.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Servicetekniker sikkerhet for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker sikkerhet På grunn av økt oppdragsmengde i Harstad søker vi engasjerte teknikere som er positive og har kompetanse for å lykkes som servicetekniker innen sikkerhet. Vi ser for oss at du har erfaring innen sikkerhetsleveranser som adgangskontroll, alarm, ITV eller lås/beslag, men det er ikke et krav. Personene vi søker vil inngå i avdelingens svakstrøms-team, med hovedoppgave på montasje, service og idriftsetting av sikkerhetssystemer. Caverion er inne i en spennende tid og sikkerhet er et satsningsområde for oss.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Heldøgns omsorg søker sykepleiere for HARSTAD KOMMUNE HELSE OG MILJØTJENE
HARSTAD KOMMUNE HELSE OG MILJØTJENE
Heldøgns omsorg søker sykepleiere Er du vår nye medarbeider?Vil du være med å forme en god avdeling til det beste for våre pasienter? Er du faglig engasjert og opptatt av å levere kvalitet i det du gjør? Da har vi stillingen for deg! Vi har ledige stillinger og ønsker nye kollegaer til våre sykehjem og bosentre. Enheten har avdelinger for somatikk og demens. I tillegg har vi egen palliativ enhet og en behandlingsavdeling med ni spesialplasser hvor beboerne har ulike sammensatte utfordringer. Vi har også omsorgsboliger og boliger med døgnkontinuerlig bemanning.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Lege i spesialisering anestesiologi - UNN Harstad. Er du vår nye kollega? for Universitetssykehuset Harstad
Universitetssykehuset Harstad
Lege i spesialisering anestesiologi - UNN Harstad. Er du vår nye kollega? Org. nr: 974795639 Stillingsident: 4142014804 Presentasjon av stillingen: Anestesiavdelingen ved UNN Harstad søker etter engasjert og positiv kollega til 1 års vikariat som lege i spesialisering i anestesiologi. Ytterligere detaljer vil framkomme i utdanningsplanen. Avdelingen har en høy produksjon og stor bredde. Som lege i spesialisering i vår avdeling får du en variert og innholdsrik tjeneste som oppfyller mange læringsmål i ny spesialistutdanning.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Harstad kommune søker advokat, ledig stilling hos kommuneadvokaten for Harstad kommune
Harstad kommune
Harstad kommune søker advokat, ledig stilling hos kommuneadvokaten Er du vår nye medarbeider?Harstad kommune har ledig spennende 100 % fast stilling som advokat hos kommuneadvokaten. Kvalifikasjonskrav:Advokatbevilling. Vi ønsker oss søkere med kjennskap til offentlig forvaltning og det politiske styringssystemet. I tillegg ønsker vi at du har erfaring innen ett eller flere av rettsområdene; forvaltningsrett, barnevernsrett, arbeidsrett, anskaffelsesrett, bygnings- og ekspropriasjonsrett, entreprise- og kontraktsrett, helserett, erstatningsrett.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Telia Kanebogen søker fleksibel Shop Assistant for TELIA NORGE AS
TELIA NORGE AS
Telia Kanebogen søker fleksibel Shop Assistant Shop Assistant (20%), Telia Kanebogen Vi er et team bestående av dyktige selgere, og hver dag jobber vi for å sikre positive kundeopplevelser. Nå søker vi en engasjert og fleksibel kollega til å utfylle vårt team -- er denne selgeren deg? Din neste utfordring? Som vår kollega vil du være en nøkkelperson ved utviklingen av markedet, og være en del av et selskap i hurtig vekst.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 24-10-2019

Barnehageassistent/fagarbeider for LÆRINGSVERKSTEDET BARNEHAGE
LÆRINGSVERKSTEDET BARNEHAGE
Barnehageassistent/fagarbeider Org. nr: - Stillingsident: 4143578079 Presentasjon av stillingen: Barnehageassistentens oppgaver er å medvirke i planlegging og utførelse av det pedagogiske opplegget i barnehagehverdagen, samt være en raus og varm voksen sammen med barna. Vi søker etter fagarbeider/assistent i 30% vikariat, med gode muligheter for mer arbeid .
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Sikkerhetskontrollører til Harstad/Narvik lufthavn, Evenes for SECURITAS TRANSP AVIATION SECURITY
SECURITAS TRANSP AVIATION SECURITY
Sikkerhetskontrollører til Harstad/Narvik lufthavn, Evenes Org.nr.:920 144 950 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi har nå flere ledige store deltidsstillinger som sikkerhetskontrollør ved Harstad/Narvik lufthavn, Evenes. Flyplasstjeneste og sikkerhetskontroll Securitas utfører sikkerhetskontroll på lufthavner fra Longyearbyen i nord til Kristiansand i sør. Du ser oss på 43 lufthavner i Norge. Securitas har utført sikkerhetskontrolltjenester siden 1975. Sikkerhetskontrolltjenester omfatter i hovedsak kontroll av reisende, bagasje, frakt, post og dokumenter.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 17-11-2019

Økonomisjef Tiangruppen for TIAN AS
TIAN AS
Økonomisjef Tiangruppen Vi søker etter en faglig sterk, strukturert og forretningsorientert økonomisjef til konsernet Tiangruppen. Som økonomisjef vil du ha totalansvar for selskapenes økonomi- og regnskapsfunksjon, ha en sentral rolle i konsernet og bidra sterkt til å sikre konsernets og de enkelte selskaper sine målsetninger. For å lykkes i stillingen kreves det gode evner til å kombinere strategisk tenkning med gjennomføring av operative oppgaver. Du vil arbeide tett med konsernets leder og således være en nøkkelperson i arbeidet med å utvikle selskapet videre.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019