Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Dekkarbeider/Sesonghjelp for DEKKMANN AS
DEKKMANN AS
Dekkarbeider/Sesonghjelp Til vår Dekkmann avdeling i Tromsø har vi behov for Dekkarbeidere og sesonghjelper i en nærmere definert arbeidsperiode.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019

Vi søker tilkallingsvikarer for ÅSLAND BARNEHAGE SA
ÅSLAND BARNEHAGE SA
Vi søker tilkallingsvikarer Vi ser etter deg som: · Liker å jobbe med barn og vil være med på å sikre deres utvikling og læring igjennom lek · Har gode samarbeidsevner og er en lagspiller · Er stabil og er tilgjengelig på kort varsel · Selvstendig og samtidig har evnen til å jobbe i team · Initiativrik, fleksibel og har evnen til å gi av seg selv · Liker ulike utfordringer · Er positiv og har masse humor · Har gode kommunikasjon og samarbeidsevner · Liker at det skjer mye, og holder hodet kaldt og hjertet varmt Arbeidsmengde vil være variende ut ifra barnehagens behov.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-10-2019

SJÅFØR KL C M/YSK for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
SJÅFØR KL C M/YSK Vår kunde er en veletablert og stødig aktør innenfor transportbransjen i Tromsø. Vi er nå på jakt etter en dyktig SJÅFØR KL C m/YSK for snarlig tiltredelse. Arbeidsoppgaver er distribusjon av gods og varer i Tromsø og omegn. Engasjement på 1-3 måneder, med muligheter for fast ansettelse. Ordnede lønns- og arbeidsvilkår i godt arbeidsmiljø. Vi kan være behjelpelig med husvære. Interessert ?
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Salgskonsulent Troms og Finnmark for Nortura SA Trondheim (VO-1604)
Nortura SA Trondheim (VO-1604)
Salgskonsulent Troms og Finnmark Da en av våre ansatte slutter trenger vi en ny medarbeider som skal ha ansvaret for salgsområde Troms og Finnmark. Fortrinnsvis ønsker vi bosted i Tromsø men Harstad kan også vurderes. Nortura Proff sin selger til Storkjøkken opererer selvstendig med ansvar for egen kunde og produktportefølje.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 18-09-2019

Rådgivende ingeniør elektro for Sweco
Sweco
Rådgivende ingeniør elektro Er du en kvalitetsbevisst elektrorådgiver? I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter. Hos oss gjør du en forskjell.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Servicetekniker for VISMA EXSO AS
VISMA EXSO AS
Servicetekniker Visma Exso, Excellence in Service Operation, har mange års erfaring innen teknisk service, support og drift av forretningskritiske systemer for blant annet butikker og offentlig transport. Selskapet er med dette en landsdekkende totalleverandør innen installasjon, drift og support av elektronikk, betalingsløsninger og IT-systemer. Visma Exso har 210 ansatte fordelt på 17 kontorer over hele Norge. Visma Exso har fokus på å levere høy servicegrad og brukertilfredshet, og tilbyr rask og profesjonell hjelp ved feil eller mangler.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Select Service Partner søker deltidsansatte for SELECT SERVICE PARTNER AS, Tromsø Lufthavn
SELECT SERVICE PARTNER AS, Tromsø Lufthavn
Select Service Partner søker deltidsansatte Vi søker deg som er positiv, løsningsorientert og utadvendt. Du er genuint interessert i å levere god service til dine kunder. Du er flink til å motivere og skape teamspirit blant dine kollegaer. Du er strukturert, god under stressende situasjoner og liker å jobbe i team og selvstendig. Vi søker personer til deltidsjobb på serveringstedet Upper Crust og kiosken Point. Vi er fleksibel på hvilken stillingsprosent du kan jobbe.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 21-09-2019

Rådgiver IKT enhetsforvaltning(Asset manager) for HELSE NORD IKT HF
HELSE NORD IKT HF
Rådgiver IKT enhetsforvaltning(Asset manager) Org. nr: - Stillingsident: 4119741328 Presentasjon av stillingen: Nyopprettet stilling som rådgiver/ seniorrådgiver i avdeling for kunde- og servicetjenester. Vi ønsker bedre oversikt, kontroll og styring av våre IKT-enheter i nettverket i Helse Nord. Hva de gjør, hvor de er, hvem som eier dem og hvordan de blant annet påvirker drift, informasjonssikkerhet og økonomi. Vi etablerer derfor en egen funksjon for håndtering av enhetene og tilhørende programvare. Målet er at alle eiendeler skal forvaltes og vedlikeholdes i ett felles register.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

REDD LIV SOM FELTVERVER, BLI FELTVERVER I STIFTELSEN NORSK LUFTAMBULANSE, PERFEKT STUDENTJOBB for NORSK LUFTAMBULANSE AS
NORSK LUFTAMBULANSE AS
REDD LIV SOM FELTVERVER, BLI FELTVERVER I STIFTELSEN NORSK LUFTAMBULANSE, PERFEKT STUDENTJOBB Stiftelsen Norsk Luftambulanse trenger feltververe til deltidsjobb i Tromsø med mulighet for forlengelse. Perfekt for deg som vil jobbe mye og reise rundt i hele landet fram til 31.12.2019, med gode muligheter for videre arbeid etter jul. Dette er også en stilling som passer bra for deg som er på utkikk etter en flott jobb å ha ved siden av studiene dine. Normal arbeidstid er ukedager fra 15:30 - 21:00, lørdag 11:00 -1700. Timelønn er fast på 190 kr. per time.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Administrasjonskonsulent for HELSE NORD IKT HF
HELSE NORD IKT HF
Administrasjonskonsulent Org. nr: - Stillingsident: 3960651375 Presentasjon av stillingen: Helse Nord IKT flyttet inn i nye lokaler i mai 2019 og i den forbindelse søker vi en administrasjonskonsulent. Administrasjonskonsulenten skal ivareta resepsjonsfunksjon, sentralbordfunksjon, ha ansvar for vårt møtesenter og ivareta administrative/merkantile servicefunksjoner i staben i henhold til definerte arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgavene er mange og varierte og du samarbeider tett med kolleger og ledelse.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019