Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Julehjelp søkes til Britts interiør & klær for Britts Boutique
Britts Boutique
Julehjelp søkes til Britts interiør & klær Britts søker ekstrahjelp / julehjelp i heltids stilling. Vi søker deg med erfaring fra butikk, salg og kundebehandling. Ansettelse omgående Stillingsnummer: 1902-2018-11-278 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Pedagogisk leder med fagansvar for MARSVEGEN BARNEHAGE
MARSVEGEN BARNEHAGE
Pedagogisk leder med fagansvar Pedagogisk leder med særskilt fagansvar I Norlandia Barnehagene vil vi være med å skape livslang lyst til lek og læring . Hos oss er barnets beste alltid i sentrum! Barna skal trives og vokse hos oss - fra den dagen de kommer gjennom porten for første gang, til den dagen de begynner på skolen. Medarbeiderne er Norlandias viktigste innsatsfaktor og godt lederskap er vårt viktigste suksesskriterium. Vår ledelsesfilosofi er basert på stor handlefrihet innenfor gjeldende rammer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Pedagogisk medarbeider/assistent for MARSVEGEN BARNEHAGE
MARSVEGEN BARNEHAGE
Pedagogisk medarbeider/assistent Pedagogisk medarbeider/assistent Norlandia tilbyr Arbeidsoppgaver i et spennende konsern med sterk vekst Mulighet til å påvirke din egen hverdag sammen med engasjerte medarbeidere Et godt arbeidsmiljø i nye lokaler Kompetanseheving gjennom interne og eksterne kurs. Lønn, evt. tillegg og annen godtgjørelse er i henhold til gjeldende tariffavtale.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018

Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? for Telenorbutikken
Telenorbutikken
Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? Kjeden Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors spennende butikkonsept som er rullet ut over hele landet. Vi er på utkikk etter en deltidsansatt til Telenorbutikken på Jekta Storsenter. Den aktuelle stillingen er plassert i franchisetagers selskap.Ved å være en del av Telenorbutikken vil du bli en del av et miljø som fokuserer på kundeopplevelse og resultatoppnåelse i en Telecombransje som er i rask utvikling.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Elektriker/Automatiker for Tromsø Havn
Tromsø Havn
Elektriker/Automatiker Klikk her Stillingsnummer: 1902-2018-11-267 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: NAV Servicesenter
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 27-11-2018

Leder Portefølje- og arkitekturstyring - Helse Nord, Helse Nord IKT HF for Helse Nord, Helse Nord IKT HF
Helse Nord, Helse Nord IKT HF
Leder Portefølje- og arkitekturstyring - Helse Nord, Helse Nord IKT HF Helse Nord IKT styrker arbeidet med strategisk IKT og søker leder for våre arkitekter og prosjektkoordinatorer i seksjon for portefølje- og arkitekturstyring. Seksjonen legger til rette for, støtter og følger opp gjennomføring av IKT-investeringer i tråd med nasjonale føringer. Hensikten er å muliggjøre endringer og sikre effektive løsninger for sykehusene i regionen. Som leder er du trygg i rollen og evner å bygge samhandling.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Vi søker Bilmekaniker til vårt verksted for RSA BIL Tromsø
RSA BIL Tromsø
Vi søker Bilmekaniker til vårt verksted RSA er importør av Suzuki og Isuzu biler samt Setra busser. Selskapet omsetter for NOK 1,7 mrd og har dyktige, engasjerte medarbeidere og solide eiere. Selskapets forhandlerkjede RSA BIL er en av Norges største forhandlerkjeder med 10 forretninger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. RSA BIL er medlem av NBF. Dette forplikter oss til å følge de høye kravene og standardene som NBF setter.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 20-12-2018

Økonomikonsulent konsern for Nergård AS
Nergård AS
Økonomikonsulent konsern Nergård er et integrert sjømatkonsern innenfor fangst, foredling og salg. Konsernet har produkter basert på villfanget hvitfisk og pelagisk fisk.Selskapet er lokalisert i Nord-Norge med eget trålrederi og med industrianlegg spredt langs kysten fra Sørøya i Finnmark til Værøy ytterst i Lofoten i Nordland. Konsernet har 394 årsverk og omsatte for 2.7 milliarder i 2017.Vi søker økonomikonsulent til vårt hovedkontor i Tromsø. Stillingen blir en viktig ressurs i økonomiavdelingen og vil rapportere til selskapets konsernregnskapssjef.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

KIWI Håpet søker etter butikkmedarbeider deltid/vikar for KIWI Håpet
KIWI Håpet
KIWI Håpet søker etter butikkmedarbeider deltid/vikar KIWI minipris er en av landets mest ekspansive lavpriskjeder og omfatter over 650 butikker. I 2018 forventer vi en samlet omsetning på 36 milliarder kroner. Kjedekonseptet er faste, lave priser på alle varer og en kostnadseffektiv drift. KIWI minipris er med i NorgesGruppen som er Norges største dagligvaregruppering.Bli en del av det grønne vinnerlaget!I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg?
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018

PhD position in Marine Biotechnology at UiT The arctic University of Norway for UiT Norges arktiske universitet
UiT Norges arktiske universitet
PhD position in Marine Biotechnology at UiT The arctic University of Norway Jobbnorge ID: 160641The Faculty of Biosciences, Fisheries and Economics (BFE), UiT The Arctic University of Norway has a PhD position vacant in Marine Biotechnology - for applicants who wish to obtain the degree of Philosophiae Doctor (PhD) The position is affiliated with the Marine Bioprospecting Research Group, headed by Prof.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 07-12-2018