Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Politioverbetjent (politikontakt), seksjon for etterretning og forebygging, Tromsø politistasjonsdistrikt for Politiet, Troms pd
Politiet, Troms pd
Politioverbetjent (politikontakt), seksjon for etterretning og forebygging, Tromsø politistasjonsdistrikt Ved Troms politidistrikt er det for snarlig tiltredelse ledig en fast stilling som politioverbetjent med for tida funksjon som politikontakt. Stillingen er for tida plassert ved seksjon for etterretning og forebygging, Tromsø politistasjonsdistrikt, Tromsø politihus. Dersom søkere ikke tilfredsstiller krav om videreutdanning for tilsetting som politioverbetjent vil det bli vurdert ansettelse i midlertidig stilling som politibetjent 3.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sommervikar maskinsjef Vestfjordferger for Torghatten Nord AS
Torghatten Nord AS
Sommervikar maskinsjef Vestfjordferger I forbindelse med sommerproduksjonen har vi bruk for maskinsjefer på flere av våre samband i vestfjordområdet: Bodø - Moskenes Lødingen - Bognes Bognes - Skarberget Drag - Kjøpsvik Melbu - Fiskebøl Midlertidig ansettelse innenfor tidsrommet 1. juni - 31. august 2019. Tiltredelse etter avtale. For alle stillingen gjelder krav om: Gyldig helseattest fra sjømannslege Gyldige sertifikater iht. kvalifikasjonskrav (M1/M2) Krise- og passasjerhåndtering Oppdaterte kvalifikasjoner iht. STCW-78, med endringer (inkl.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Sommervikar matros Vestfjordferger for Torghatten Nord AS
Torghatten Nord AS
Sommervikar matros Vestfjordferger Vi har behov for sommervikarer på våre fergesamband i vestfjordområdet: Bodø-Moskenes Lødingen-Bognes Bognes-Skarberget Drag-Kjøpsvik Melbu-Fiskebøl Midlertidig ansettelse innenfor tidsrommet 1. juni - 31. august 2019. Tiltredelse og avløsnings sted etter avtale. For stillingen gjelder følgende kvalifikasjonskrav: Ferdighetssertifikat matros, båtmann og HMOB (det er ikke krav til HMOB på alle samband) Sikkerhetskurs Passasjer- og krisehåndtering Gyldig helseattest fra sjømannslege Arbeidsspråket er norsk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Er du vår nye landskapsarkitekt? for Seksjon for byutvikling, Tromsø kommune
Seksjon for byutvikling, Tromsø kommune
Er du vår nye landskapsarkitekt? Har du lyst til å gå i bresjen for å utvikle Tromsø kommunes grøntstruktur og utemiljø i årene som kommer? Har du erfaring fra arbeid med skole- og barnehageanlegg, nærmiljøanlegg og byromsprosjekter? Er du kompetent og entusiastisk, og har du pågangsmot og humør? Da kan dette være jobben for deg! Tromsø er en by i vekst og dette gir store utfordringer i forvaltning og utvikling av grøntstruktur og utemiljø. Derfor søker vi nye ressurspersoner! Vi søker fortrinnsvis etter erfarne landskapsarkitekter, men vil også oppfordre nyutdannede kandidater å søke.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Engasjert barnehageassistent/fagarbeider søkes for Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Engasjert barnehageassistent/fagarbeider søkes Hamna Friluftsbarnehage søker 2 faste barnehageassistenter eller barne- og ungdomsarbeidere fra 1. august 2019. Vi søker etter medarbeidere som samarbeider godt, deler erfaringer og som blir motivert og engasjert av å jobbe i barnehage. Vi kan tilby et godt faglig miljø med god tilgang til pedagogisk materiell. Barnehagen er IA-bedrift og har tariffavtale med Pbl. Søkere vurderes fortløpende og det vil være mulig med tidligere oppstart.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Engasjert Friluftspedagog søkes for Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Engasjert Friluftspedagog søkes Hamna Friluftsbarnehage søker fast 100% stilling som barnehagelærer/friluftspedagog fra 1. august 2019. Vi søker etter medarbeidere som samarbeider godt, deler erfaringer og som blir motivert og engasjert av å jobbe i barnehage. Vi kan tilby et godt faglig miljø med god tilgang til pedagogisk materiell. Barnehagen er IA-bedrift og har tariffavtale med Pbl. Søkere vurderes fortløpende og det vil være mulig med tidligere oppstart.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Er du glad i utfordringer og liker å jobbe med tall? for PRIVAT OMSORG NORD AS
PRIVAT OMSORG NORD AS
Er du glad i utfordringer og liker å jobbe med tall? TB Regnskap AS søker en dyktig og engasjert Regnskapskonsulent i 100 % stilling. Ønskede kvalifikasjoner Høyere økonomisk utdannelse med fordypning innen regnskap og skatterettIT-kompetanseForretningsforståelseGod norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevneVår neste medarbeider er engasjert, har god tallforståelse og forretningssans. Vedkommende må være faglig dyktig og nøyaktig i arbeidet, og like å jobbe med fremtidsrettet teknologi. Personen må være løsningsorientert, initiativrik og handlekraftig.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Rådgiver/seniorrådgiver ved studieseksjonen for UiT Norges arktiske universitet
UiT Norges arktiske universitet
Rådgiver/seniorrådgiver ved studieseksjonen Jobbnorge ID: 166894Om stillingenVed UiT Norges arktiske universitet, Det juridiske fakultet er det ledig 100 % fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver i studieseksjonen. Det juridiske fakultet har 15 ansatte i administrative stillinger, ca. 60 ansatte i vitenskapelige stillinger, og om lag 950 studenter. Fakultetet har to administrative serviceenheter med ansvar å yte service innenfor sine respektive ansvarsområder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Professor/førsteamanuensis i epidemiologi for UiT Norges arktiske universitet
UiT Norges arktiske universitet
Professor/førsteamanuensis i epidemiologi Jobbnorge ID: 167164Om stillingenVed Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for Samfunnsmedisin er det ledig fast 100 % stilling som førsteamanuensis/professor i epidemiologi med Tromsø som arbeidssted.UiT - Norges arktiske universitet har etablert et bachelorstudie i ernæring og starter opp et nytt masterprogram i klinisk ernæring fra høsten 2019. Programmene drives i fellesskap av Institutt for samfunnsmedisin, Institutt for klinisk medisin og Institutt for medisinsk biologi.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Spennende overordnet økonomistilling i ledende internasjonalt transportselskap for EIMSKIP NORWAY AS
EIMSKIP NORWAY AS
Spennende overordnet økonomistilling i ledende internasjonalt transportselskap Eimskip Norway AS er en del av Eimskip Group. Eimskip Group er et ledende internasjonalt transport selskap som leverer tjenester med høy kvalitet gjennom et pålitelig transportsystem i Nord-Atlanteren og et omfattende globalt nettverk av reefer logistikk tjenester. Vår aktivitet i Norge: - Fokuserer på transport av frossen fisk globalt og lokalt , samt tørr og industrilast til/fra Europa og Norge og internt i Norge -Opererer 5 reefer fartøy og 3-4 fartøy på kommisjon basis.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019