Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vikar som rådgiver Direktebanken Bedriftssenter - Direktebanken Bedrift for SpareBank 1 Nord-Norge
SpareBank 1 Nord-Norge
Vikar som rådgiver Direktebanken Bedriftssenter - Direktebanken Bedrift Er du opptatt av å skape kundeopplevelser i verdensklasse? Bedriftssenteret i Direktebanken skal bidra til en enklere hverdag for våre bedriftskunder. Avdelingen har ansvar for kundeservice og kundevedlikehold for bedrifter i hele Nord-Norge. Avdelingen jobber med oppdrag som mottas direkte fra kunder og interne rådgivere. Vi er opptatt av å levere det vi lover til riktig tid og med god kvalitet. Brenner du for gode kundeopplevelser, prosessforbedring og effektivisering? Da er det kanskje deg vi leter etter.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Sjåfører for Remiks Husholdning AS
Remiks Husholdning AS
Sjåfører Ledige stillinger som sjåførRemiks Husholdning AS har flere ledige stillinger som sjåfør hos Remiks Husholdning AS. Vi har faste stillinger og vikariatstillinger ledig med mulighet for forlengelse til faste stillinger. Arbeidet omfatter innsamling av husholdningsavfall på ruter i Tromsø og Karlsøy kommune med arbeidsted TromsøArbeidsoppgaver: Vi søker etter blide og serviceinnstilte menn eller damer, som i tillegg til å kjøre lastebil, også kan yte god service både personlig og via telefon fra kunder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

To faste stillinger som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klinisk psykologi for UiT Norges arktiske universitet
UiT Norges arktiske universitet
To faste stillinger som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klinisk psykologi Jobbnorge ID: 163449Søknadsfrist: 11.2.2018   Ved institutt for psykologi (IPS) søker vi to engasjerte og dyktige forskere og/ eller klinikere som kan bidra til fremragende psykologisk forskning og utdanning i klinisk nevropsykologi og klinisk nevro-, geronto-, voksen-, barn-ungdom-, eller samfunnspsykologi.   Vi utlyser med dette: 1 fast stilling som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klinisk nevropsykologi og 1 fast stilling som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klini
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019

Prosjektleder BOTT - innføring av nye systemer økonomi og lønn for UiT Norges arktiske universitet
UiT Norges arktiske universitet
Prosjektleder BOTT - innføring av nye systemer økonomi og lønn Engasjement i inntil 4 år 100 % stilling som prosjektleder for innføring av nye systemer økonomi og lønn, Avdeling for organisasjon og økonomi Søknadsfrist: 11.2.2019 ref.nr: 2019/307   Stilling som prosjektleder vil være tilknyttet avdelingsledelsen og med avdelingsdirektør som nærmeste overordnet. Prosjektleder vil jobbe nært mot seksjonslederne for de berørte fagfeltene, og inngå i avdelingens stabs-/lederteam.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019

Kjøkkenkonsulent heltid for Elkjøp Tromsø
Elkjøp Tromsø
Kjøkkenkonsulent heltid Er du interessert i interiør og design, elektronikk og smarte løsninger? Kan du tenke deg å tegne folks drømmekjøkken hver dag? Da bør du definitivt lese videre.      Som kjøkkenselger hos oss er du flink til å kommunisere og oppnår gode resultater. Du liker å møte nye kunder og bryne deg på ulike oppgaver hver dag. Kreative løsninger og nøyaktighet er egenskaper du behersker, og som bidrar til at de som kjøper kjøkken hos deg anbefaler deg til naboen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Seksjon for byutvikling søker økonomirådgiver - Tromsø kommune for Tromsø kommune
Tromsø kommune
Seksjon for byutvikling søker økonomirådgiver - Tromsø kommune Vi søker en dyktig og positiv medarbeider som vil inngå i staben til Seksjon for byutvikling. Staben ivaretar oppgaver innenfor økonomi/regnskap, personal, og administrasjon. Du skal ha et overordnet ansvar for seksjonens helhetlige økonomiplanlegging og bidra i det strategiske planleggingsarbeidet. Dette innebærer et ansvar for økonomioppfølgingen i enhetene som ligger under byutvikling. Dette innebærer at du må ha god innsikt i overordnet planarbeid og forstå sammenhengene i langsiktig kommunal planlegging.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Gravemaskinfører søkes til Tromsø for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Gravemaskinfører søkes til Tromsø For vår kunde søker vi etter selvstendige gravemaskinfører til Tromsø Arbeidsoppgaver VeiutbedringGrøftegravingAvrettningFlytting av masserKvalifikasjoner Dokumentert maskinførerbevisErfaring med GPS er ikke et krav, men det er pluss.Erfaring med utbygging av vei.Minimum utdannelsesnivå Minst 5 års relevant erfaring som maskinfører innen grunnarbeider med tilhørende infrastrukturFagbrev er et pluss, men ikke krav.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Sommervikar - Sør-Tromsøya sykehjem for Tromsø kommune
Tromsø kommune
Sommervikar - Sør-Tromsøya sykehjem Vi søker etter deg som vil jobbe i et trivelig miljø med mennesker i sommer. Sør-Tromsøya sykehjem søker etter assistenter, helsefagarbeidere/hjelpepleiere, vernepleiere og sykepleiere fortrinnsvis med erfaring fra eldreomsorgen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-03-2019

Kundemottaker / takstmann for BILBYEN SKADESENTER AS
BILBYEN SKADESENTER AS
Kundemottaker / takstmann Bilbyen Skadesenter Tromsø søker Kundemottaker / takstmann Grunnet vekst, søker vi nå etter en kundemottaker/takstmann ved vårt verksted. Arbeidet vil primært bestå av å ta imot henvendelser fra kunder på telefon, epost og ved disk, samt bistå verkstedleder med planlegging av mekanikers arbeidsdag.Samt opprette og legge inn takst til forsikringsselskap gjennom DBS takseringssystem Som kundemottaker er du firmaets ansikt utad og vil få ansvar for henvendelser fra kunder.Dette gjelder timebestilling, tilbud, delebestilling, fakturering av verksted- og deleordrer.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Ingeniør medisinsk teknologi - Medisinsk teknikk for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Ingeniør medisinsk teknologi - Medisinsk teknikk Vikariat i 100% stilling ved Medisinsk teknikk, Diagnostisk klinikk UNN Tromsø. Tiltredelse snarest. Vikariatet har 6 mnd. varighet med mulighet for forlengelse. Stillingen vil inngå i en seksjon med 30 ansatte totalt i UNN (Tromsø, Harstad og Narvik), og innebære arbeidsoppgaver relatert til medisinsk teknologi.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019