Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi på Mester Grønn AMFI Pyramiden søker nestleder!
Mester Grønn AMFI Pyramiden
Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt og samtidig ta ansvar for drift og resultater? Hverdagen som nestleder i Mester Grønn vil være variert og aldri kjedelig.I våre butikker møter du mange forskjellige mennesker i ulike situasjoner og produktene kunden kjøper hos oss kan både bidra til å spre glede og også gjøre anledninger mer verdig - du kan gi en opplevelse som handler om mer enn blomster.Vi er veldig stolte av vårt lange og oppriktige engasjement for bærekraft, og det vil du merke i hverdagen. Vårt mål er å levere bransjens beste handleopplevelse!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 24-03-2023

Europris Tromsdalen søker butikkselger
Europris Tromsdalen
Hos oss på Europris Tromsdalen har vi ledig en 50% stilling som butikkselger. Er du vår nye kollega? Som butikkselger i Europris er du en viktig ambassadør og vårt ansikt utad. Du er med på å gjøre butikken innbydende og inspirerende sammen med dine kollegaer, og du etterstreber å gi kunden god service - hver gang! Det er ingen hemmelighet at butikkarbeid er fysisk tungt, så hos oss får du betalt for treningsøkten din :-) Din gnist og iver vil bidra til at teamet du blir en del av presterer maksimalt! Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Bilselger
Trondsen Auto AS
Trondsen Auto søker etter en driftig og supermotivert salgsperson! Vi er i dag forhandler av merkene Mitsubishi, Hongqi, Renault og Dacia. Dette via vår flotte importør Motorgruppen. Fra april 2023 skal vi i gang med det nye bilmerket JAC. De har mange spennende modeller nå og som kommer, både personbiler og nyttekjøretøy. Vi har inngått avtale med bil importør RSA som er en fremoverlent aktør i bransjen. Vi søker etter en som:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Vi søker flere medarbeidere
Einar Sørensen Maskinentreprenør AS
Vi søker flere gravemaskinførere og jord- og steinarbeidere Arbeidsoppgaver: Delta i planlegging og gjennomføring av jobbenOppfølging av KS og HMSDaglig produksjon Kvalifikasjoner: Behersker norsk muntlig og skriftligFagbrev eller maskinførerbevis, erfaring vektleggesFørerkort kl. B Vi tilbyr:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Spennende stilling som daglig leder i Nord-Norge Bandyregion
Norges Bandyforbund
Ønsker du å være en del av Norges nordligste bandyregion, søk på stillingen som daglig leder/aktivitetskonsulent i Nord-Norge Bandyregion. Nord-Norge Bandyregion (NNBR) er en av Norges Bandyforbunds (NBF) ni regioner/kretser og har 34 klubber med til sammen 1 594 aktive medlemmer (Idrettsåret 2021). Regionen er underlagt NBFs overordnende målsetninger og vedtak, og opptrer som administrerende myndighet for forbundet i Nord-Norge.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Driftsleder Kvitfjell og Raudfjell
Zephyr AS
Vil du lede driften av et av Norges største vinkraftverk? Zephyr AS Vi ansetter nå driftslederen som skal være ansvarlig for den daglige driften av vindkraftverket Kvitfjell og Raudfjell i Troms. Rett kandidat til stillingen er flink til å motivere, er strukturert og har et ønske om å bidra i omstillingen mot det grønne skiftet. Du identifiserer seg med selskapets verdier og visjon og har motivasjon og sterk interesse for å drive og utvikle en viktig vindpark for Zephyr. Stillingen er lokalisert i vindparken på Kvaløya.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Rådgiver/seniorrådgiver/ psykolog/psykologspesialist
RVTS Nord, Universitetssykehuset Nord-Norge HF
RVTS Nord søker medarbeider til 30 % poliklinisk stilling og 70% fagstilling. 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Tråkk søker deltid sykkelmekaniker
TRÅKK 9000 AS
Er du over 18 år, har erfaring som sykkelmekaniker og lyst til å jobbe i Tromsø i sommer? Da ønsker vi å prate med deg.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Har du interesse for mote og synes salg er gøy? VIC Jekta søker Butikkselger!
VIC Jekta
I våre butikker er service og produktkompetanse i fokus når vi møter kunden. Vi ønsker til enhver tid å møte kunden med et smil og hjelpe til med det lille ekstra. Du som Butikkselger har en nøkkelrolle for å sikre fornøyde kunder og økt omsetning. Vi ser for oss at du trives med å jobbe med mennesker, salg og service, og drives av å jobbe mot felles mål. VIC Jekta søker Butikkselger til 10% stilling.  Vi har spurt våre medarbeidere om hva det er som gjør at de trives i VIC:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Lege
Helse Nord RHF - Senter for klinisk dokumentasjon og evaluering  
Vil du jobbe sammen med oss for å bidra til utviklingen av et bærekraftig helsevesen?Er du opptatt av å unngå overbehandling og interessert i å bidra til redusert bruk av helsetjenester med lav helsegevinst? Da oppfordrer vi deg til å søke denne nyopprettede stillingen i Senter for klinisk dokumentasjon og evaluering (SKDE).
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023