Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Butikksjef Dressmann Jekta
Dressmann
Dressmann har som mål å være det naturlige førstevalget når menn skal handle klær i Norden. Nå ser vi etter en butikksjef som sammen med teamet i butikken skaper en unik handleopplevelse for kundene våre. Vi jobber for å gi kunden den beste service og vi setter alltid kunden først.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Floyd Jekta søker butikkansvarlig i 100% stilling
Floyd Butikkdrift
Er du en superselger som brenner for mote, og alltid har kunden i fokus? Vi søker butikkansvarlig til en 100% stilling som kan jobbe både dag og kveld, samt i helger og ferier. Vi søker du som er: Ansvarsbevisst, engasjert og en teambygger. Utadvendt, positiv og skaper en god atmosfære, både for kunder og dine kollegaer. Effektiv, strukturert og initiativrik. Interessert i klær, og følger med på dagens trender. Seriøs, fleksibel, stabil og pålitelig. Hva kan vi tilby?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Fagansvarlig skyarkitekt
IT, SpareBank 1 Nord-Norge
Vi søker nå en fremoverlent, og engasjert skyarkitekt til vår skysatsning.I tillegg vil oppgaver knyttet til IKT-relaterte kontrollprosesser rundt: risikoanalyse, utkontraktering, kvalitetsmåling og -oppfølging, informasjonssikkerhet, drift, avviks- og endringshåndtering, samt håndtering av driftsavbrudd og kriseberedskap. Stillingen inngår i IT-avdelingen som er en del av Teknologi og Digitalisering bestående av IT, IKT-sikkerhet og RPA.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Researcher at Department of Pharmacy affiliated with the project BMFishFeed
UiT Norges arktiske universitet
The positionA researcher position is available at the Department of Pharmacy, Faculty of Health Sciences with the research group Natural products and medicinal chemistry. The position will be affiliated with the project BMFishfeed for a period of 2.5 years, starting autumn 2022.The workplace is at UiT in Tromsø. You must be able to start in the position within a reasonable time after receiving the offer.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Stipendiat innen barnevern
UiT Norges arktiske universitet
Om stillingenVed Regionalt kunnskapssenter for barn og unge - Nord (RKNU Nord), Det helsevitenskapelige fakultet er det en ledig stilling som stipendiat tilknyttet forskningsprosjektet Utfall og opplevelse av fosterhjem.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-09-2022

Lærer mellom- og ungdomstrinnet
Storelva skole, Tromsø kommune
Vi har ledig fast stilling som lærer. Stillingen vil kommende år være en kombinert faglærer- og spesialpedagogstilling med undervisning både på mellomtrinnet og ungdomstrinnet. På ungdomstrinnet vil det være undervisning i naturfag og spes. ped matematikk. På mellomtrinnet vil det være spesialundervisning og noe undervisning i hel klasse i ulike fag.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Administrasjonssekretær
Konsernledelsen, SpareBank 1 Nord-Norge
SpareBank 1 Nord-Norge søker nå etter en Administrasjonssekretær som skal bidra til god virksomhetsstyring, og ha ansvaret for kvalitet i våre saksbehandlingsprosesser gjennom nær støtte og samarbeid med konsernsjef og konserndirektører.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Brannforebygger
Tromsø brann og redning KF
Motiveres du av å skape trygghet for andre og ønsker et sosialt og aktivt yrke? Da kan du bli en av våre nye medarbeidere.Vi tilrettelegger og betaler for de nødvendige kurs slik at du vil få svennebrev i brannforebyggerfaget dersom du ikke allerede har denne kompetansen. Det kreves likevel av du har fullført grunnskole eller tilsvarende.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

PhD Fellows affiliated with the research group Thrombosis Research Center (TREC)
UiT Norges arktiske universitet
The positionsA PhD positions is available at the Department of Clinical Medicine, Faculty of Health Sciences with the research group Thrombosis Research Center (TREC) and is affiliated with the project “Hypoxia-regulated proteins and risk of venous thromboembolism”. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

PhD Fellow affiliated with the project "AlgScaleUP"
UiT Norges arktiske universitet
The positionA PhD position is available at the Department of Pharmacy (IFA), Faculty of Health Sciences with the research group Natural Products and Medicinal Chemistry. The PhD Fellow will be affiliated with the Green Platform project "AlgScaleUP”.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022