Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Butikksjef Dressmann Jekta
Dressmann
Dressmann har som mål å være det naturlige førstevalget når menn skal handle klær i Norden. Nå ser vi etter en butikksjef som sammen med teamet i butikken skaper en unik handleopplevelse for kundene våre. Vi jobber for å gi kunden den beste service og vi setter alltid kunden først.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Er du glad i å lage mat, og ønsker å drifte en egen matenhet?
ISS Facility Services AS
Til vår kantine i Harstad søker vi en kantineleder i 80% stilling, som tar glede i å skape matopplevelser for våre kunder! I ISS lager vi ikke bare mat, men vi går på jobb hver dag for å skape en bra mat- og serviceopplevelse, som skaper mer attraktive arbeidsplasser. Dette gjør vi ved å servere smakfull, bærekraftig og kortreist mat av høy kvalitet. Matopplevelsen skal rett og slett være et etterspurt krydder i hverdagen og en viktig komponent for å skape trivsel og produktivitet.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Vi søker fagarbeidere og lærling til nye driftskontrakter i Karlsøy kommune.
Presis Vegdrift AS
I forbindelse med etablering av Driftskontrakt 5432 Ringvassøy og 5435 Vannøy søker vi dyktige og motiverte sesongansatte i tiden fra og med desember -- til og med mai måned som kan ta del i vinter- og andre driftsoppgaver på fylkesvegnettet i Karlsøy kommune. Vei- og anleggsfaget. Primære arbeidsoppgaver er betjening av brøytebil på Vannøy eller Ringvassøy. Du vil inngå i en fleksibel arbeidstidsordning som strekker seg fra perioden Oktober -- April/Mai. Andre arbeidsoppgaver må påregnes i perioder hvor det ikke er vinterdrift.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Floyd Jekta søker butikkansvarlig i 100% stilling
Floyd Butikkdrift
Er du en superselger som brenner for mote, og alltid har kunden i fokus? Vi søker butikkansvarlig til en 100% stilling som kan jobbe både dag og kveld, samt i helger og ferier. Vi søker du som er: Ansvarsbevisst, engasjert og en teambygger. Utadvendt, positiv og skaper en god atmosfære, både for kunder og dine kollegaer. Effektiv, strukturert og initiativrik. Interessert i klær, og følger med på dagens trender. Seriøs, fleksibel, stabil og pålitelig. Hva kan vi tilby?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Prøv deg som bilpleier i sommer!
Bil i Nord AS
Bil i Nord Harstad søker sommervikar på klargjøring og bilpleie.Bil i Nord er en av Nord-Norges største bilforhandler-kjeder, med avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana. Vi søker en person somHar et brennende engasjement for bilpleie.Trives å skape resultater i team.Ser verdien av et godt arbeidsmiljø og bidrar til dette.Vi tilbyr
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Hjemmehjelp
LOABÀGA SUOHKAN LAVANGEN KOMMUNE - Det gode liv mellom fjord og fjell
Kort om stillingen: Lavangen kommune har ledig 50% stilling som hjemmehjelp i PRO-tjenesten. Arbeidsoppgaver: Arbeidet består i ordinære hjemmehjelpsoppgaver. Arbeidet utføres etter to-delt turnus med arbeid i pleie ved Lavangsheimen hver 3. helg. Kvalifikasjonskrav: Søkere med praksis fra omsorgstjenester vil bli foretrukket. Den ansatte må ha førerkort for bil. Personlige egenskaper:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022

Fagansvarlig skyarkitekt
IT, SpareBank 1 Nord-Norge
Vi søker nå en fremoverlent, og engasjert skyarkitekt til vår skysatsning.I tillegg vil oppgaver knyttet til IKT-relaterte kontrollprosesser rundt: risikoanalyse, utkontraktering, kvalitetsmåling og -oppfølging, informasjonssikkerhet, drift, avviks- og endringshåndtering, samt håndtering av driftsavbrudd og kriseberedskap. Stillingen inngår i IT-avdelingen som er en del av Teknologi og Digitalisering bestående av IT, IKT-sikkerhet og RPA.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Barnehagelærer
Heggen Barnehager Avd Sletta
Vi har fra 01.09.2022 ledig 100% stilling som barnehagelærer. Kvalifikasjonskrav: Barnehagelærerutdanning eller annen treårig pedagogisk utdanning på høgskolenivå med videreutdanning i barnehagepedagogikk. Dersom du har utdanning fra utlandet, må denne være godkjent av NOKUT. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi oppfordrer også barnehagelærerstudenter til å søke.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 11-07-2022

Assisterende styrer Mestervik barnehage
Balsfjord kommune
ArbeidsoppgaverStillingen er ledig for skoleåret 2022-2023, men det er muligheter for at den vil kunne bli fast.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

Researcher at Department of Pharmacy affiliated with the project BMFishFeed
UiT Norges arktiske universitet
The positionA researcher position is available at the Department of Pharmacy, Faculty of Health Sciences with the research group Natural products and medicinal chemistry. The position will be affiliated with the project BMFishfeed for a period of 2.5 years, starting autumn 2022.The workplace is at UiT in Tromsø. You must be able to start in the position within a reasonable time after receiving the offer.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022