Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Psykolog/psykiatrisk sykepleier/klinisk sosionom - Storslett - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Psykolog/psykiatrisk sykepleier/klinisk sosionom - Storslett - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Ved vår poliklinikk for voksne, Senter for psykisk helse og rusbehandling Nord-Troms, Storslett, har vi ledig stilling for psykolog/psykiatrisk sykepleier/klinisk sosionom i ett års vikariat. Poliklinikken har 8 fagstillinger; en psykiatrisk sykepleier/seksjonsleder, en spesialist i psykiatri, fem psykologer, en kunstterapeut og en lis. Senteret består, foruten poliklinikken, av en døgnenhet med 6 sengeplasser, inkludert ambulant/akutteam og rusteam, og vi er samlokalisert med BUP.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Vikar som rådgiver Direktebanken Bedriftssenter - Direktebanken Bedrift for SpareBank 1 Nord-Norge
SpareBank 1 Nord-Norge
Vikar som rådgiver Direktebanken Bedriftssenter - Direktebanken Bedrift Er du opptatt av å skape kundeopplevelser i verdensklasse? Bedriftssenteret i Direktebanken skal bidra til en enklere hverdag for våre bedriftskunder. Avdelingen har ansvar for kundeservice og kundevedlikehold for bedrifter i hele Nord-Norge. Avdelingen jobber med oppdrag som mottas direkte fra kunder og interne rådgivere. Vi er opptatt av å levere det vi lover til riktig tid og med god kvalitet. Brenner du for gode kundeopplevelser, prosessforbedring og effektivisering? Da er det kanskje deg vi leter etter.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Barnehagelærer/pedagog for Ibestad kommune
Ibestad kommune
Barnehagelærer/pedagog Jobbnorge ID: 163484Ibestad kommune har ledig fast stilling i 100% som pedagog i Hamnvik barnehage. Tiltredelse snarest.   Barnehagen samarbeider med skolene i Inkluderende barnehage og skolemiljø satsingen. Vi kan tilby en barnehage med kjempegode kollegaer og et godt arbeidsmiljø som hele tiden jobber for å bli bedre. Humor er en stor del av hverdagen vår sammen med kolleger og barn. Vi har dyktige fagarbeidere og assistenter som alle er åpne og klare for nye impulser. Har du små barn får du barnehageplass.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019

Psykolog/psykologspesialist - SPHR Sør-Troms - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Psykolog/psykologspesialist - SPHR Sør-Troms - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Vi søker 3 engasjerte og utviklingsorienterte psykologspesialister/psykologer til Senter for psykisk helse og rusbehandling Sør-Troms. Senteret er lokalisert like bak Harstad sykehus, og ligger i nærheten av sentrum og friluftsområder i Harstad.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019

Ledig stilling som politibetjent 3/2/1, seksjon for politipatrulje, Nord-Troms lensmannsdistrikt for Politiet, Troms pd
Politiet, Troms pd
Ledig stilling som politibetjent 3/2/1, seksjon for politipatrulje, Nord-Troms lensmannsdistrikt Ved Troms politidistrikt er det ledig to faste stillinger som politibetjent 3. Dersom søkere ikke tilfredsstiller kompetansekriteriene for politibetjent 3 vil det vurderes ansettelse i stillinger som politibetjent 2 eller politibetjent 1. Stillingene er for tida plassert ved Nord-Troms lensmannsdistrikt, seksjon for politipatrulje, med Storslett som tjenestested. Politipatruljene skal være til stede for befolkning der befolkningen er, og utgjør politidistriktets døgnkontinuerlige grunnberedskap.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Sjåfører for Remiks Husholdning AS
Remiks Husholdning AS
Sjåfører Ledige stillinger som sjåførRemiks Husholdning AS har flere ledige stillinger som sjåfør hos Remiks Husholdning AS. Vi har faste stillinger og vikariatstillinger ledig med mulighet for forlengelse til faste stillinger. Arbeidet omfatter innsamling av husholdningsavfall på ruter i Tromsø og Karlsøy kommune med arbeidsted TromsøArbeidsoppgaver: Vi søker etter blide og serviceinnstilte menn eller damer, som i tillegg til å kjøre lastebil, også kan yte god service både personlig og via telefon fra kunder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Psykolog/psykologspesialist, VOP Harstad - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Psykolog/psykologspesialist, VOP Harstad - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Vi søker en utviklingsorientert og kunnskapsrik psykologspesialist/psykolog som ønsker å bidra til å videreutvikle poliklinikkens tjenester. Vi lyser ut en fast stilling med ønske om tiltredelse fra 1. mars 2019. Senter for psykisk helse og rus Sør-Troms består av ambulant akutteam, døgnenhet og voksenpsykiatrisk poliklinikk (VOP).
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019

Psykologspesialist/psykolog - SPHR Sør-Troms - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Psykologspesialist/psykolog - SPHR Sør-Troms - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Vi søker etter en positiv og faglig dyktig psykologspesialist/psykolog til Ambulant akutteam ved Senter for psykisk helse og rusbehandling (SPHR) Sør-Troms. På sikt kan det bli aktuelt å kombinere stillingen mellom ambulant akutteam og andre enheter ved SPHR Sør-Troms. SPHR Sør-Troms består av ambulant akutteam, døgnenhet og voksenpsykiatrisk poliklinikk.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019

To faste stillinger som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klinisk psykologi for UiT Norges arktiske universitet
UiT Norges arktiske universitet
To faste stillinger som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klinisk psykologi Jobbnorge ID: 163449Søknadsfrist: 11.2.2018   Ved institutt for psykologi (IPS) søker vi to engasjerte og dyktige forskere og/ eller klinikere som kan bidra til fremragende psykologisk forskning og utdanning i klinisk nevropsykologi og klinisk nevro-, geronto-, voksen-, barn-ungdom-, eller samfunnspsykologi.   Vi utlyser med dette: 1 fast stilling som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klinisk nevropsykologi og 1 fast stilling som førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i klini
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019

Prosjektleder BOTT - innføring av nye systemer økonomi og lønn for UiT Norges arktiske universitet
UiT Norges arktiske universitet
Prosjektleder BOTT - innføring av nye systemer økonomi og lønn Engasjement i inntil 4 år 100 % stilling som prosjektleder for innføring av nye systemer økonomi og lønn, Avdeling for organisasjon og økonomi Søknadsfrist: 11.2.2019 ref.nr: 2019/307   Stilling som prosjektleder vil være tilknyttet avdelingsledelsen og med avdelingsdirektør som nærmeste overordnet. Prosjektleder vil jobbe nært mot seksjonslederne for de berørte fagfeltene, og inngå i avdelingens stabs-/lederteam.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019