Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ekstrahjelp (lørdagshjelp) til New Yorker i Tromsø
New Yorker
Med over 1.100 butikker i 45 land er NEW YORKER representert i hele verden og vokser fortsatt som et vellykket Young Fashion-selskap. Med et team på over 16.000 medarbeidere arbeider vi i fremadrettet med stor vekt på samarbeid og fellesskap. Gjennom vår lidenskap for mote, vår spontanitet og effektivitet har vi klart å være en del av moteverden i over 40 år. Bli en del av vårt team!For å styrke teamet vårt i Tromsø søker vi nå:ButikkselgerHovedsakelige arbeidsområder
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Er du vår nye prosjektleder?
Framtiden i våre hender Nord
Vil du være med å gjøre en forskjell? Brenner du for miljø? Vil du redde verden? Ved vårt Tromsøkontor søker vi etter en engasjert, hyggelig og kreativ person. Stillingsprosent er fleksibel, men vil ligge mellom 70 og 100 prosent. Stillingen er foreløpig på ett år, med store muligheter for forlengelse.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 07-02-2022

Nord Norges mest besøkte turistmål søker leder
Fjellheisen Restaurant
Jobben som leder på en av de best beliggende restaurantene i Norge er nå ledig. Fjellheisen er landemerket i Tromsø og på toppen av heisen ligger en helt unik plassert restaurant. Det første vi planlegger er å endre driften og tilby andre konsepter i dagens bygning. Videre jobber vi også med å bygge en helt ny restaurant på toppen av fjellet. Vi søker nå etter en leder/restaurantsjef som har lyst til å være med på den reisen.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Vi søker toppselgere i Harstad og Sortland
Vesterålen Finans AS
Vi er ute etter proaktive selgere som blir motivert av muligheten til å påvirke egen lønn og har et sterkt ønske om å levere gode resultater. Du må like å være i kontakt med mennesker, både på telefon og ved fysiske møter. Du er god til å argumentere og har ingen vanskeligheter med å gjøre deg forstått. Det er viktig at man trives med å være proaktiv og har en evne til raskt å sette seg inn i nye produkter og systemer. ANDRE NØKKELORD OM DEG!
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Avarn Security Aviation AS i Tromsø søker nye sikkerhet- og servicehelter
Avarn Security Aviation AS
Vi ser etter deg som har teft for sikkerhet og årvåkenhet, og som møter mennesker på en servicevennlig og respektfull måte. Du har engasjement og evne til å skape trygge og hyggelige opplevelser for våre reisende. Du har gjerne erfaring fra sikkerhets- og/eller serviceyrker, men annen arbeidserfaring er også interessant. Vi ser etter personer i alle aldre og med forskjellig bakgrunn. Det er en fordel om du har gjennomført vekteropplæring, men det er ikke et krav.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Vi ser etter en Prosjektleder til vår avdeling i Ground Stations!
Kongsberg Satellite Services AS
KSAT har over tid fått en unik posisjon i bransjen som gjør at vi har et stort tilfang av nye kunder og prosjekter. Som Prosjektleder i avdelingen Projects Ground Stations vil du få ansvar i å planlegge og gjennomføre leveranser på våre eksisterende og nye lokasjoner. Vi arbeider tett med kunder, leverandører, salgsteam, prosjektledere, antenne- og systemingeniører og operasjonelt team. Til denne jobben søker vi deg som har erfaring med prosjektarbeid, lede prosjekter, har stor arbeidskapasitet og vilje til gjennomføring. Viktige oppgaver er
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Distribusjonssjåfør kl. C søkes
Jobzone Tromsø
Vi søker flere sjåfører for distribusjon i Tromsø. Arbeidsoppgaver Lasting, lossing og distribusjon av post og pakker til avtalekunder Utkjøringssted er Tromsø. Ruter kan variere noe, men all jobb vil foregå på dagtid og starter og avsluttes i Tromsø by. Kvalifikasjoner Klasse C eller CE sertifikatGyldig YSK og sjåførkort Språkkunnskaper
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 19-02-2022

Tilkallingsvikar / Sommervikar
Mediehuset iTromsø AS
iTromsø har et mål om å formidle de viktigste, beste og ferskeste nyhetene til våre lesere – uansett når tid på året og døgnet.Derfor søker vi vikarer til redaksjonen for tilkalling, og for sommerperioden.Hos iTromsø får du muligheten til å jobbe med et stort spenn saker – både store og små – fra fortløpende nyheter til både krim, kultur og feature. Kandidatene vi ser etter må ha god digital forståelse, beherske høyt arbeidstempo og ha et ønske om å sette dagsorden med egne ideer.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Hvitevaretekniker
Elesco Tromsø AS
Vi søker etter tekniker til reparasjon av hvitevarer. Bør helst ha fagbrev gruppe L eller R. Bør ha kjennskap til bruk av datamaskin. Må ha noe kunnskap innen elektro eller mekaniske fag. Og må ha førerkort klasse B Arbeidsoppgaver vil i all hovedsak bestå av repprasjoner på hvitevarer ute hos våre kunder.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Medarbeider
Skattøra Marina AS
I forbindelse med betydelig økt aktivitet søker Skattøra Marina AS etter ny medarbeider i 100% stilling. Stillingen innebærer bl.a. følgende arbeidsoppgaver: Oppsyn med flytebrygger, kaier og gangveierForefallende vedlikehold på Marinaens infrastrukturMaling, snekringSnørydding Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 17-02-2022