Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Politioverbetjent (politikontakt), seksjon for etterretning og forebygging, Tromsø politistasjonsdistrikt for Politiet, Troms pd
Politiet, Troms pd
Politioverbetjent (politikontakt), seksjon for etterretning og forebygging, Tromsø politistasjonsdistrikt Ved Troms politidistrikt er det for snarlig tiltredelse ledig en fast stilling som politioverbetjent med for tida funksjon som politikontakt. Stillingen er for tida plassert ved seksjon for etterretning og forebygging, Tromsø politistasjonsdistrikt, Tromsø politihus. Dersom søkere ikke tilfredsstiller krav om videreutdanning for tilsetting som politioverbetjent vil det bli vurdert ansettelse i midlertidig stilling som politibetjent 3.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sommervikar maskinsjef Vestfjordferger for Torghatten Nord AS
Torghatten Nord AS
Sommervikar maskinsjef Vestfjordferger I forbindelse med sommerproduksjonen har vi bruk for maskinsjefer på flere av våre samband i vestfjordområdet: Bodø - Moskenes Lødingen - Bognes Bognes - Skarberget Drag - Kjøpsvik Melbu - Fiskebøl Midlertidig ansettelse innenfor tidsrommet 1. juni - 31. august 2019. Tiltredelse etter avtale. For alle stillingen gjelder krav om: Gyldig helseattest fra sjømannslege Gyldige sertifikater iht. kvalifikasjonskrav (M1/M2) Krise- og passasjerhåndtering Oppdaterte kvalifikasjoner iht. STCW-78, med endringer (inkl.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Sommarjobb i Midt-Troms for Forsvarsbygg
Forsvarsbygg
Sommarjobb i Midt-Troms Forsvarsbygg i Midt-Troms treng å tilsetje sommarvikarar til oppgåver knytt til drift, som til høve klipping av plenar, ryddig, osv.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sommervikar matros Vestfjordferger for Torghatten Nord AS
Torghatten Nord AS
Sommervikar matros Vestfjordferger Vi har behov for sommervikarer på våre fergesamband i vestfjordområdet: Bodø-Moskenes Lødingen-Bognes Bognes-Skarberget Drag-Kjøpsvik Melbu-Fiskebøl Midlertidig ansettelse innenfor tidsrommet 1. juni - 31. august 2019. Tiltredelse og avløsnings sted etter avtale. For stillingen gjelder følgende kvalifikasjonskrav: Ferdighetssertifikat matros, båtmann og HMOB (det er ikke krav til HMOB på alle samband) Sikkerhetskurs Passasjer- og krisehåndtering Gyldig helseattest fra sjømannslege Arbeidsspråket er norsk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Er du vår nye landskapsarkitekt? for Seksjon for byutvikling, Tromsø kommune
Seksjon for byutvikling, Tromsø kommune
Er du vår nye landskapsarkitekt? Har du lyst til å gå i bresjen for å utvikle Tromsø kommunes grøntstruktur og utemiljø i årene som kommer? Har du erfaring fra arbeid med skole- og barnehageanlegg, nærmiljøanlegg og byromsprosjekter? Er du kompetent og entusiastisk, og har du pågangsmot og humør? Da kan dette være jobben for deg! Tromsø er en by i vekst og dette gir store utfordringer i forvaltning og utvikling av grøntstruktur og utemiljø. Derfor søker vi nye ressurspersoner! Vi søker fortrinnsvis etter erfarne landskapsarkitekter, men vil også oppfordre nyutdannede kandidater å søke.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019

Sykepleier, 100 % fast stilling på legesenteret for Storfjord kommune
Storfjord kommune
Sykepleier, 100 % fast stilling på legesenteret Stillingen er ledig fra 13. mai 2019. Søknadsfrist 7. april 2019 - velg ID 321. Legesenteret har totalt 2,0 årsverk helsesekretær, 1 sykepleier 2 legehjemler og 1 turnuslege. Kvalifikasjoner: Sykepleier, gjerne med relevant videreutdanning.Ønskelig med erfaring fra arbeidsfeltet.Arbeidsoppgaver: Arbeidsoppgavene omfatter i hovedsak laboratoriearbeid, skiftestue, sentralbord og ekspedisjonsarbeid, samt øvrige sykepleiefaglige oppgaver i samarbeid med legene.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Engasjert barnehageassistent/fagarbeider søkes for Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Engasjert barnehageassistent/fagarbeider søkes Hamna Friluftsbarnehage søker 2 faste barnehageassistenter eller barne- og ungdomsarbeidere fra 1. august 2019. Vi søker etter medarbeidere som samarbeider godt, deler erfaringer og som blir motivert og engasjert av å jobbe i barnehage. Vi kan tilby et godt faglig miljø med god tilgang til pedagogisk materiell. Barnehagen er IA-bedrift og har tariffavtale med Pbl. Søkere vurderes fortløpende og det vil være mulig med tidligere oppstart.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Engasjert Friluftspedagog søkes for Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Stiftelsen Bjørnebekken barnehage
Engasjert Friluftspedagog søkes Hamna Friluftsbarnehage søker fast 100% stilling som barnehagelærer/friluftspedagog fra 1. august 2019. Vi søker etter medarbeidere som samarbeider godt, deler erfaringer og som blir motivert og engasjert av å jobbe i barnehage. Vi kan tilby et godt faglig miljø med god tilgang til pedagogisk materiell. Barnehagen er IA-bedrift og har tariffavtale med Pbl. Søkere vurderes fortløpende og det vil være mulig med tidligere oppstart.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

100 % fast offentlig godkjent sykepleier ved hjemmetjenesten Malangen for Balsfjord kommune
Balsfjord kommune
100 % fast offentlig godkjent sykepleier ved hjemmetjenesten Malangen Jobbnorge ID: 167211Om stillingenDet søkes etter offentlig godkjent sykepleier til hjemmetjeneten Malangen. Stillingen inngår i turnus med arbeid hver 3.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 03-04-2019

Er du glad i utfordringer og liker å jobbe med tall? for PRIVAT OMSORG NORD AS
PRIVAT OMSORG NORD AS
Er du glad i utfordringer og liker å jobbe med tall? TB Regnskap AS søker en dyktig og engasjert Regnskapskonsulent i 100 % stilling. Ønskede kvalifikasjoner Høyere økonomisk utdannelse med fordypning innen regnskap og skatterettIT-kompetanseForretningsforståelseGod norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevneVår neste medarbeider er engasjert, har god tallforståelse og forretningssans. Vedkommende må være faglig dyktig og nøyaktig i arbeidet, og like å jobbe med fremtidsrettet teknologi. Personen må være løsningsorientert, initiativrik og handlekraftig.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019