Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Prosjektstøtte ved Nordland fylkeskommune - Transport og infrastruktur
Nordland fylkeskommune
Vil du bidra til å utvikle vegene i Nordland? Vi søker en dyktig prosjektstøtte -- er det deg? I seksjon for vegutbygging har vi ledig 100% fast stilling som prosjektstøtte. Vi ser etter deg som har kompetanse og kapasitet til å bistå i vegutbyggingsprosjekter i Nordland. Som prosjektstøtte hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø innen vegutbygging.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Økonomiavdelingen 2023/3512
Rana kommune Økonomiavdelingen
Økonomiavdelingen består av totalt 18 årsverk og ledes av økonomisjef. Avdelingen har ansvar for budsjett, finans, analyse, regnskap, lønn, innkjøp, eiendomsskatt, rapportering, plan og styring mv. Arbeidsformen kjennetegnes av utstrakt teamarbeid med høyt tempo, kompleksitet og variert innhold. Hos oss får kommuneorganisasjonen rådgivning, veiledning, faglig støtte og opplæring innenfor fagområdet økonomi.Team lønn har ansvar for lønn, sykepengerefusjon, pensjonsrapportering, lederstøtte, drift av lønnssystem og lovpålagt rapportering innenfor fagområdet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Lege i Spesialisering
BUP Mo i Rana, Helgelandssykehuset HF
Ved barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk - BUP Rana - har vi ledig en fast stilling som LIS (lege i spesialisering). BUP Rana er en avdeling ved Senter for psykisk helse og rus i Mo i Rana. Senteret er organisert som et DPS ved Helgelandssykehuset HF og det omfatter, i tillegg til BUP, voksenpsykiatrisk poliklinikk - VOP - døgnavdeling, ambulant akutt-team, rusavdeling og habiliteringstjeneste. Ved psykiatrisk senter er det ca 60 behandlerstillinger, hvorav 12 er leger.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 26-03-2023

Ledig 100% Fast stilling som barnehagelærer
Tusenbein Barnehage Sa
Er utdannet barnehagelærer Lyst å jobbe etter våre verdier og visjoner Er glødende, skapende og tilstedeværende En god teamplayer, kan lede mot å nå barnehagens mål og jobbe strukturert Evner å være i utvikling, og opptatt av kontinuerlig forbedring Er glad i friluftsliv og Idrett i barnehagen Brenner for å gi barna gode opplevelser
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 01-04-2023

Osteria Kreo are hiring Pizzaiolo
Osteria Kreo
We are hiring a pizzaiolo for our popular italian inspired restaurant in the sentrum of Mo i Rana. You can expect busy days with a lot of guests visiting. We are a good team with a great work enviroment. We are looking for a quality driven person, who takes pride in their profession. Our work language is English, so communication in english is a must. Norvegian is a bonus. Send CV with aplicaton to post@osteriakrea.no Have any questions? Feel free to contact HR Manager- Oddgeir Sørensen +47 48257412
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 15-05-2023

Sommerjobb på rom og frokost hos Til Elise.
Til Elise
Vi er på utkikk etter deg som ønsker en sommerjobb i et hyggelig og effektivt miljø. Sommeren er høysesong, og vi har behov for flere hender. Vi ser etter deg som er: Glad i en effektiv hverdagLiker å få ting unnaSer detaljer og er finner glede i å gjøre i stand til våre gjester Du må være over 16 år, og ønske å bidra til bedriften. Jobben vil være å bistå vår restaurant med vasking av rom, samt servering av frokost. #1000jobber
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-05-2023

Sommerjobb i service hos Til Elise
Til Elise
Vi er på utkikk etter deg som ønsker en sommerjobb i et hyggelig og effektivt miljø. Sommeren er høysesong, og vi har behov for flere hender. Vi ser etter deg som er: Glad i en effektiv hverdagLiker å få ting unnaSer detaljer og er finner glede i å gjøre i stand til våre gjester Du må være over 16 år, og ønske å bidra til bedriften. Jobben vil være å bistå vår serviceteam, både på uteserveringne, i våre selskapslokaler og i restauranten. #1000jobber
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-05-2023

Gummitekniker
Rana Gruber
  Har du lekt med tanken på å prøve noe nytt? Kanskje prøve en jobb innenfor industrien? Eller er du en av få som har gummiteknisk kompetanse? Da har vi på Rana Gruber gode nyheter! Vi søker nå gummiteknikere til vår gummiavdeling. Gummiavdelingen er et team på 4 og er en del av vedlikeholdsavdelingen til Rana Gruber - lokalisert i Vika. Blir du en del av teamet er du med på Rana Grubers reise mot å bli verdens første C02-nøytrale mineralprodusent og en del av spydspissen inn i det grønne skiftet.  
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Ledig stilling som renholder
Polarsirkelen videregående skole
Vi har ledig stilling som renholder i inntil 100 % fast stilling fra 01.09.23.Som renholder hos oss vil du inngå i et renholdsteam der ansatte i hovedsak arbeider to og to.Oppgavene er renhold av skolens lokaler i henhold til oppsatt plan.Samtidig vil du være en viktig voksenperson i skolemiljøet rundt elevene våre. Du må kunne kommunisere godt på norsk.Arbeidstiden er komprimert slik at det er fri elevfri perioder i løpet av skoleåret (jul-, påske-, høst- og vinterferie)Vi søker deg som:
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Operatør Driftsservice
Rana Gruber
  Avdelingen Driftsservice i Rana Gruber er i vekst, og er i ferd med å profesjonaliseres i enda større grad gjennom utstyr og kompetanse.Driftsservice har et bredt ansvarsområde i gruva og ute i dagen på Storforshei.Arbeidsoppgavene innbefatter blant annet veibygging og vedlikehold av vei, ventilasjon og ellers infrastruktur i gruva.Ute i dagen utfører avdelingen vintervedlikehold og annet tilfallende arbeid.Den som ansettes vil også få ansvar for oppfølging av lærlinger i faget.
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023