Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vikariat helsefagarbeider/ helsefagarbeiderelev, medisinsk poliklinikk Sandnessjøen - Omr. Medisin Sandnessjøen for Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Vikariat helsefagarbeider/ helsefagarbeiderelev, medisinsk poliklinikk Sandnessjøen - Omr. Medisin Sandnessjøen Medisinsk poliklinikk i Sandessjøen søker etter helsefagarbeider/ helsefagarbeiderelev til 100% vikariat fra dags dato fram til 23.06.19. Helgelandssykehuset ønsker å rekruttere flere helsefagarbeidere, og vil i perioden kartlegge hvilke oppgaver som kan gjøres av helsefagarbeider i poliklinikken.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Driftsleder/formann for NORSK GJENVINNING NORGE AS
NORSK GJENVINNING NORGE AS
Driftsleder/formann Som en del av Norsk Gjenvinning-konsernet er IBKA en etablert aktør i Norge. Hovedaktivitetene er knyttet til industriell rengjøring og håndtering av avfall for industri-, nærings- og privatkunder. Aktiviteten spenner over fire land, fem selskaper, 13 lokasjoner og 150 ansatte. IBKA er en operasjonelt drevet organisasjon hvor sikker jobbgjennomføring danner grunnlaget for all aktivitet. Alle oppdrag utføres i tråd med egne og kundens strenge krav til Helse Miljø og Sikkerhet. Selskapet jobber mot en omsetning på 300 millioner kroner i 2019 og med mål om videre vekst.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Dyktig Anleggsmaskinmekaniker - Storforshei/Ørtfjell for Rana Gruber AS
Rana Gruber AS
Dyktig Anleggsmaskinmekaniker - Storforshei/Ørtfjell Til vår vedlikeholdsavdeling på Storforshei/Ørtfjell søker vi etter dyktig Anleggsmaskinmekaniker for snarlig tiltredelse. Personlig egnet blir vektlagt, sammen med faglig dyktighet og kompetanse. Våre mekanikere utfører både preventivt og løpende vedlikehold og reparasjon av anleggsmaskiner, blant annet Toro/LH 621 lastere, Volvo A40-dumpere i tillegg til gravemaskiner og hjullastere. Vi er dessuten i ferd med å insource vedlikehold av Epiroc/Simba borerigger (langhullsrigg), og avdelingens oppgaver er varierte og spennende.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Vi søker Regnskapsmedarbeider i ett års vikariat for Momek Services AS
Momek Services AS
Vi søker Regnskapsmedarbeider i ett års vikariat Arbeidsoppgaver: RegnskapsføringFaktureringAvstemmingerRemitteringOppfølging kunderØnskede kvalifikasjoner: Høyere økonomisk utdanning og relevant erfaringStrukturert, løsningsorientert, faglig dyktig og utadvendt.Trives med høyt tempo og ha et ønske om å yte god service ovenfor interne og eksterne kunder.Vi kan tilby: Konkurransedyktige betingelserGode pensjons- og forsikringsordningerStabilt, hyggelig og uformelt arbeidsmiljøSe annonsePAM Stillingsnummer: 1833-2019-03-55 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Mediu
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Autorisert ambulansearbeider Sandnessjøen - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF for Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Autorisert ambulansearbeider Sandnessjøen - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF Org. nr: - Stillingsident: 4043586470 Presentasjon av stillingen: Ved Helgelandssykehuset HF, Prehospital enhet, område Sandnessjøen har vi ledig 2 stk 100% fast stillinger ved ambulansestasjonen i Sandnessjøen 1 stk 50% fast stilling ved ambulansestasjonen i Sandnessjøen. 1 stk 100% vikariat ut året. Tjenestested 50% på ambulansebåten Rødøy og 50% på ambulansebåten på Vega. 1 stk 100% vikariat ved ambulansestasjonen på Dønna.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Behandlere BUP Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF for Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Behandlere BUP Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF Ved barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk - BUP Mo i Rana - er det ledig to faste stillinger som behandlere. BUP Rana er en avdeling ved Senter for psykisk helse og rus Mo i Rana. Senter for psykisk helse og rus er organisert som et DPS ved Helgelandssykehuset HF. Senteret omfatter, i tillegg til BUP, voksenpsykiatrisk poliklinikk - VOP, allmennpsykiatrisk døgnavdeling for voksne, ambulant akutt-team, rusavdeling og habiliteringstjeneste.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Stillasarbeider for NORSK BYGGSTØTTE AS
NORSK BYGGSTØTTE AS
Stillasarbeider En stillasbygger har som hovedoppgave å bygge stillaser og plattformer slik at andre yrkesutøvere kan utføre sine oppgaver.Mye av arbeidsansvaret handler om å ta vare på andres og egen sikkerhet. Dette krever kunnskap om hvordan sikkerhet skapes og hvilke regler og forskrifter som gjelder både for bygging og bruk. Stillasbyggeren er viktig i arbeidet med å forebygge ulykker på byggeplasser.Dette innebærer å bygge stillaser som arbeidsplattform og atkomst ved nybygg og ved utbedring av eksisterende bygg. Som stillasbygger må du være forberedt på fysiske utfordringer.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Jovial Hjelpearbeider for NORSK BYGGSTØTTE AS
NORSK BYGGSTØTTE AS
Jovial Hjelpearbeider På grunn av økt oppdragsmengde søker vi flere hjelpearbeidere for sommersesongen 2019.Det kan i perioder være hardt arbeid, så det vil være til din fordel om du er i ok fysisk form.Vi setter også pris på om du sprer godt humør, selv etter en lang arbeidsdag.Arbeidsoppgavene vil være forefallende arbeid, i ulik typer prosjekter.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Lastebilsjåfør for Norsk ByggStøtte AS
Norsk ByggStøtte AS
Lastebilsjåfør På grunn av økt oppdragsmengde søker vi dyktige lastebilsjåfører med kompetansebevis.Du skal i første omgang arbeid i sesong, men med mulighet for videre arbeid. Kvalifikasjoner- Sertifikat klasse C eller CE- Gyldig YSK bevis- Arbeidsvarslingskurs 1- Relevant erfaring som sjåfør- Må snakke norsk eller skandinaviskArbeidsoppgaver- I hovedsak hente og levere masse mellom tipp og anleggsplass. - Daglig oppfølging/vedlikehold av transportutstyr, ved å holde det i teknisk god stand.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 11-04-2019

Betongarbeider for Norsk ByggStøtte AS
Norsk ByggStøtte AS
Betongarbeider Betongarbeider søkes til Mo i RanaMo i Rana ligger innerst ved Ranfjorden, sør for Saltfjellet og Polarsirkelen. Ranelva, som er Nordlands nest lengste vassdrag, har sitt utløp gjennom byen. Siden 1964 har byen vært hovedsete for Rana kommune, som er den største kommunen i Nordland og den fjerde største i Norge. Navnet Rana stammer antagelig fra norrønt raðr som betyr snar, rask, snøgg.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019