Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Søker du nye og spennende lederutfordringer? - Innkreving for Skatteetaten
Skatteetaten
Søker du nye og spennende lederutfordringer? - Innkreving Vi ser etter en strategisk, inspirerende og tydelig avdelingsdirektør i en nyopprettet divisjon. Skatteetatens samfunnsoppdrag er å sikre det finansielle hovedgrunnlaget for offentlig sektor i Norge. Skatteetaten har nylig omorganisert, og ny organisasjon trådte i kraft 1.1.2019. Den nye organisasjonen består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 6 500 ansatte. Vil du være med å bringe etaten videre? Divisjon Innkreving har hovedansvaret for innkreving (regnskap og innfordring) på vegne av Staten.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Avdelingsleder kontortjenesten psykisk helse og rus Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF for Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Avdelingsleder kontortjenesten psykisk helse og rus Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF Ved Senter for psykisk helse og rus i Mo i Rana er det opprettet en ettårig prosjektstilling som avdelingsleder for kontortjenesten. Bakgrunnen for at det er en prosjektstilling er at fagområdet skal gjennom en omorganisering inneværende år. Rana kommune huser rundt 26 000 innbyggere og ligger mellom fjord og fjell sør for Saltfjellet og Polarsirkelen. Omkranset av vakker natur, er Mo i Rana et godt utgangspunkt for naturopplevelser både til fjells og til havs.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Behandler BUP Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF for Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Behandler BUP Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF Ved barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk - BUP Mo i Rana BUP Rana er en avdeling ved Senter for psykisk helse og rus Mo i Rana. Senter for psykisk helse og rus er organisert som et DPS ved Helgelandssykehuset HF. Senteret omfatter, i tillegg til BUP, voksenpsykiatrisk poliklinikk - VOP, allmennpsykiatrisk døgnavdeling for voksne, ambulant akutt-team, rusavdeling og habiliteringstjeneste.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sykepleier kirurgisk sengepost Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF for Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Sykepleier kirurgisk sengepost Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF Ved Kirurgisk sengepost, avdeling Mo i Rana er det ledig en 75% stilling og en 50% stilling som sykepleierArbeidsoppgaverSamarbeid internt med andre faggrupper Daglig oppfølging av pasienten i nært samarbeid med et flerfaglig behandlingsteam Samarbeid med pasientenes hjelpeapparat Studentveiledning KvalifikasjonerNorsk autorisasjon som Sykepleier Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke Har kunnskap om EPJ og andre fagsystemer Har grunnleggende IKT-kompetanse (Windows operativsystem og Office) Du må beherske norsk
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sykepleier/vernepleier - Døgnavd. for voksne Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF for Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Helse Nord, Helgelandssykehuset HF
Sykepleier/vernepleier - Døgnavd. for voksne Mo i Rana - Helse Nord, Helgelandssykehuset HF Avdelingen har 9 sengeplasser hvorav 2 er krise/akuttplasser og 1 seng hvor pasienten har avtale om brukerstyrte innleggelser. Avdelingen har 21 årsverk med 1 Overlege , 1 Psykologspesialist, 1 Lis Legestilling og. Øvrige ansatte er sykepleiere/spesial spl., sosionomer, psykiatrisk hj.pl. Vi ønsker å knytte til oss en sykepleier/vernepleier som er fleksibel og selvstendig og som kan tenke seg å jobbe i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver. Det e nå ledig 2 helgevakter med vakt hver 4.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 07-02-2019

Tømrer/betongarbeider for MO BYGG OG BETONG AS
MO BYGG OG BETONG AS
Tømrer/betongarbeider På grunn av økende oppdragsmengde ser nå etter tømrere/betongarbeidere med god bakgrunn fra yrket. Det er ønskelig med fagbrev, men lang yrkeserfaring kan kompensere for dette. Du er stabilDu møter presist på jobbDu er resultatorientert og effektivDu er kvalitetsbevisstDu er serviceinnstiltDu er en god representant overfor kunder og samarbeidspartnereDu kan jobbe selvstendigDu er fleksibelDu behersker norsk godt eller engelsk flytende, og må evt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019

VIL DU JOBBE MED UTVIKLING I NÆRINGSLIVET? for Kunnskapsparken i Rana AS
Kunnskapsparken i Rana AS
VIL DU JOBBE MED UTVIKLING I NÆRINGSLIVET? Vi søker utviklingsorienterte kollegaer Har du lyst å jobbe med spennende bedrifter, gründere og prosjekter i en region med et rikt og variert næringsliv? Hos oss får du tillit og ansvar til å utgjøre en forskjell gjennom å lede og delta i næringsrettede prosjekter. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter i et attraktivt vekstmiljø. Sentrale arbeidsoppgaver Utvikling av næringsliv og samfunn på Helgeland. Du vil jobbe i team sammen med gode kolleger og får ansvar for planlegging, gjennomføring og rapportering av prosjekter.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Avdelingsingeniør -- Fysikalsk metallurgi for SINTEF MOLAB AS
SINTEF MOLAB AS
Avdelingsingeniør -- Fysikalsk metallurgi Ved vårt materialtekniske laboratorium i Mo i Rana har vi ledig stilling som Avdelingsingeniør -- Fysikalsk metallurgi SINTEF Molab er ett av de mest erfarne laboratoriene i Norge på området destruktiv testing av metalliske materialer. Vi tester produktene fra flere produsenter av jern- og stålprodukter, og er en av Norges største aktører på destruktiv testing av sveiseprosedyrer i forbindelse med prosjekter i inn- og utland.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Måletekniker - utslippsmålinger for SINTEF MOLAB AS
SINTEF MOLAB AS
Måletekniker - utslippsmålinger Et av våre kjerneområder er utslippsmålinger fra landbasert industri i Norge. Vi har hatt en kraftig vekst på området de siste årene og søker nå etter måletekniker - utslippsmålinger. Vi søker etter en måletekniker som er positiv og fleksibel. Du vil inngå i et team som gjennomfører målinger av utslipp til luft fra landbasert industri i hele landet. Arbeidet kan til tider være fysisk krevende og innebærer reisevirksomhet. Stillingen tilhører vår avdeling Miljø.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Vi søker industrirørlegger for Momek Services AS
Momek Services AS
Vi søker industrirørlegger ØNSKEDE KVALIFIKASJONER: Høy fokus på HMSGode fagkunnskaperKreativ og resultatorientertMålbevisst, beslutningsdyktigGode samarbeidsevnerRyddig og strukturertLike å jobbe i teamUtadvendt og godt humørØNSKEDE EGENSKAPER: Fagbrev. Annen relevant bransjeerfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019