Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kontorstøtte i 1 års vikariat søkes til vår kontrakt i Mo i Rana
Svevia Norge AS
Svevia søker kontorstøtte i 1 års vikariat, med mulighet for fast ansettelse, til vår avdeling i Mo i Rana. Avdelingen er ansvarlig for alle drift- og vedlikeholdsoppgaver på E6 og E12 i kontraktsområdet som underleverandør til Hæhre Entreprenør AS sin utviklingskontrakt med Statens vegvesen, der både prosjektering, bygging og drift i 15 år inngår. Er du vår nye administrative medarbeider?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Plantasjen Mo i Rana søker en serviceinnstilt og entusiastisk salgsmedarbeider
Nord Norge
Planter er ikke bare pene og hyggelige å ha i hjemmet eller i hagen, de påvirker også vår helse positivt, heftig ikke sant? Derfor er vi ekstra glade og stolte over å få arbeide med planter. I Plantasjen er vi opptatt av at kunden skal ha en optimal handleopplevelse. Som salgsmedarbeider i Plantasjen vil du være vårt ansikt utad og ditt engasjement og din positive innstilling er viktig for at kunden skal føle seg velkommen hos oss. Elsker du salg og kundeservice og har du en passion for planter? Da er det kanskje nettopp deg vi vil jobbe sammen med!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Boreal Buss AS har ledig deltidsstilling som sjåfør klasse B i Rana kommune
Boreal Buss AS
Boreal Buss AS har ledig deltidsstilling som sjåfør klasse B i Rana kommune med stasjonering Mo I Rana fra 22.08.2022. Hos oss vil vi at kundene våre skal møte hyggelige sjåfører som kombinerer trygg og sikker kjøring med god kundebehandling. Dette er en stilling som vil passe svært godt for deg som ønsker en jobb ved siden av studier, eller kanskje du har pensjonert deg, men fortsatt kjenner at du har mer å bidra med.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Brukerstyrt personlig assistent
Uloba SA
Jeg er en ung dame som bor i Mo i Rana og som har behov for nye personlig assistenter fra ca 1.september. Jeg trenger assistanse til alle daglige gjøremål og du er der jeg ferdes. Litt om stillingen: Ansettelsesform: Fast/vikariatAntall stillinger: 3-4Stillingsstørrelse: 20-60%Kan kombineres med studierArbeidsted: Mo i Rana Jeg søker deg som er:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Rana kulturskole (2022/2054)
Rana kommune Kulturavdelingen
Rana Kulturskole har ca 19 ansatte fordelt på 15,2 årsverk, og har ca 300 elever. Kulturskolen gir instrumental- og vokalopplæring, samt kurs innenfor teater og visuelle fag. Vi har et utstrakt samarbeid med skoler, barnehager og fritidsmusikkliv. Flere dirigenter for kor, korps og orkester er ansatt i Kulturskolen. KammeRana er kulturskolens egen profesjonelle distriktsmusikergruppe, satt sammen av ansatte i kombinerte stillinger som musikkpedagoger og utøvere.Rana kultuskole har ledig:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Rana kulturskole (2022/2060)
Rana kommune Kulturavdelingen
Rana Kulturskole har ca 19 ansatte fordelt på 15,2 årsverk, og har ca 300 elever. Kulturskolen gir instrumental- og vokalopplæring, samt kurs innenfor teater og visuelle fag. Vi har et utstrakt samarbeid med skoler, barnehager og fritidsmusikkliv. Flere dirigenter for kor, korps og orkester er ansatt i Kulturskolen. KammeRana er kulturskolens egen profesjonelle distriktsmusikergruppe, satt sammen av ansatte i kombinerte stillinger som musikkpedagoger og utøvere.Rana kulturskole har ledig:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Stabil, initiativrik og sporty pedagogisk leder søkes
Moltekarten gårds- og naturbarnehage AS
Vi søker etter en pedagogisk leder i 100 prosent stilling for et års vikariat, med mulighet for forlengelse! (Del gjerne, og hjelp oss med å finne den rette!) 🌲Vi søker en stabil, initiativrik og sporty pedagogisk leder som elsker å være ute, til vår unike lille barnehage midt i Grønfjelldal (35 minutter i bil fra Mo i Rana), der ungene tilbringer mye tid på gård og ute i naturen. 🍀Viktige verdier for oss og deg er: Glede -- humor -- vennskap -- nærhet tradisjoner -- galskap -- allsidighet friluftsliv -- gårdsliv -- frihet
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Ledige stillinger
Minar - En Stiftelse
Vi trenger flere lærere/veiledere i ulike stillinger hos oss på Minar. Minar er en kurstilbyder for voksne og tilbyr opplæring i grunnleggende ferdigheter, fag og norskopplæring osv. Vi trenger kursholdere både dagtid og kveldstid. Ta kontakt på epost hvis du er interessert: minar@minar.no
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-09-2022

Sommerjobb i renholdsavdelingen på Meyergården (juli og august)
Scandic Meyergården
Stillingsbeskrivelse Renholder 100% - (Sommerjobb fra juni til august) Scandic Meyergården Vi søker deg som ønsker en sommerjobb, trives med fysisk arbeid, liker å omgås mennesker og yte service. Du vil jobbe i team og selvstendig. Du må takle å arbeide effektivt og være nøye på detaljer. Full opplæring vil bli gitt. Som renholder på Meyergården vasker du rom, støvsuger, tørker støv og rydder. Du er den viktigste ansatte på hotellet, du leverer et produkt som er avgjørende for at våre gjester får en god opplevelse.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

Mekaniker Mo i Rana
Wist Last & Buss
Mekaniker ved vårt anlegg i Mo i Rana Ønsker du å drive med service og reparasjoner på lastebiler/busser ved et merkeverksted har vi stillingen for deg. Vi tilbyr en utfordrende og interessant hverdag med stor faglig utvikling. Fagbrev som lastebil-, anleggs- eller landbruksmekaniker er ønskelig. Vi tilbyr:
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022