Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Finansrådgiver - Mo i Rana for DNB BANK avd Mo i Rana
DNB BANK avd Mo i Rana
Finansrådgiver - Mo i Rana DNB Personmarked Retail leverer resultater som aldri før, og vi er kåret til å ha verdens mest effektive bankkontor. Nå har vi en ledig plass på vinnerlaget! Førsteklasses rådgivning i kombinasjon med god lokalkunnskap er vår styrke. Vi ønsker at flere kunder skal komme til DNB når de trenger råd om sin personlige økonomi. Vi skal være til stede for kundene når de trenger oss, og gjøre oss fortjent til at kunden velger oss, hver dag. Vårt kontor leverer godt på resultater og vi har hevdet oss i DNB-sammenheng på bredde.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 09-08-2019

Helsefagarbeider, Hjemmetjenesten sentrum avd. 2 (2019/300) for Rana kommune, sentraladministrasjonen
Rana kommune, sentraladministrasjonen
Helsefagarbeider, Hjemmetjenesten sentrum avd. 2 (2019/300) Org.nr.:872 418 032 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Helse- og omsorgsavdelingenKommunen sine helse og omsorgstjenester er delt inn i funksjoner. Institusjonstjenesten har ansvar for sykehjemstjenester, korttidsplasser og sentralkjøkken. Hjemmebasert tjeneste har ansvar for all omsorg i hjemmene og i omsorgsboligene. Miljøterapeutisk avdeling han ansvar for tjenester til funksjonshemmede. Tjenestetildelingen foregår i et felles tildelingskontor.I omsorgsavdelingen er det ved hjemmetjenesten område sentrum avd.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 10-07-2019

Vil du jobbe sammen med en av landets dyktigste mekanikere.. for Sentrum Auto AS
Sentrum Auto AS
Vil du jobbe sammen med en av landets dyktigste mekanikere.. Sentrum Auto`s visjon er å skape gode opplevelser for våre kunder og ansatte.Selskapet har en solid posisjon på Helgeland og har vunnet Ford Europa`s Servicepris hele 4 år på rad. Vi søker deg som har smilet på lur,ønsker å ha det morsomt på jobb og har følgende kvalifikasjoner.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Fastlegehjemmel Sentrum legegruppe, Mo i Rana (2019/295) for Sentrum Legegruppe
Sentrum Legegruppe
Fastlegehjemmel Sentrum legegruppe, Mo i Rana (2019/295) Org.nr.:872 418 032 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Rana kommune er Norges fjerde største kommune. Mellom fjord og fjell finner du alt du kan tenke deg av naturopplevelser ¿ hele året! Polarsirkelbyen Mo i Rana har over 26 000 innbyggere og er kommunikasjonssenter mellom øst og vest, nord og syd. Her møtes europaveier, fly, jernbane og båt.Rana er vertskommune for Mo Industripark ¿ en av landets største og grønneste industriparker.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 16-07-2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker tømrere! for RECOVER NORDIC NORDLAND
RECOVER NORDIC NORDLAND
Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker tømrere! Ønsker du en variert og spennende arbeidsdag? Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en tømrer til vår avdeling i Mo i Rana og en tømrer til vår avdeling i Mosjøen. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 03-08-2019

Fastlegehjemmel Nermo legesenter, Mo i Rana for Nermo Legesenter
Nermo Legesenter
Fastlegehjemmel Nermo legesenter, Mo i Rana Org.nr.:872 418 032 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Rana kommune er Norges fjerde største kommune. Mellom fjord og fjell finner du alt du kan tenke deg av naturopplevelser hele året! Polarsirkelbyen Mo i Rana har over 26 000 innbyggere og er kommunikasjonssenter mellom øst og vest, nord og syd. Her møtes europaveier, fly, jernbane og båt. Rana er vertskommune for Mo Industripark, en av landets største og grønneste industriparker. Grunnlaget for denne industrien er tilgang på mineraler, fornybar energi og høy kompetanse.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 16-07-2019

Sykepleier/vernepleier nattstilling - Døgnavd. for voksne Mo i Rana for Helgelandssykehuset HF
Helgelandssykehuset HF
Sykepleier/vernepleier nattstilling - Døgnavd. for voksne Mo i Rana Døgnavdelingen ved Psykiatrisk senter har behov for flere medarbeidere på natt og søker derfor sykepleier/vernepleier på natt. Du som blir ansatt jobber i fast natturnus. Du jobber på team med annen sykepleier/vernepleier.Døgnavdelingen har forøvrig tilsatt overlege, psykologer og LIS. Avdelingen er satt opp med erfarent miljøpersonell med videreutdanning og høy kompetanse.ArbeidsoppgaverFaste arbeidsoppgaver er tillagt natt. Pasientrelatert arbeid med psykiatriske problemstillinger innlagt i Døgnavdelingen.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Lyst til å oppleve sommer og midnattsol i Nordland? Her har du muligheten til og kombinere ferietur med jobb, møte nye mennesker og oppleve nye ting. for NORDIC CARE AS
NORDIC CARE AS
Lyst til å oppleve sommer og midnattsol i Nordland? Her har du muligheten til og kombinere ferietur med jobb, møte nye mennesker og oppleve nye ting. Vi søker flinke sykepleiere som kan tenke seg spennende oppdrag i Nordland i sommer.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019

Prosjektleder/byggeleder for Helgelandssykehuset HF - Mo i Rana
Helgelandssykehuset HF - Mo i Rana
Prosjektleder/byggeleder Org. nr: 974795515 Stillingsident: 4100896160 Presentasjon av stillingen: Helgelandssykehuset, Drift og eiendom har ledig stilling som prosjektleder/byggeleder. Drift og eiendom har ansvaret for de ikke-medisinske tjenestene ved sykehusene. Dette inkluderer drift og vedlikehold av våre eiendommer, tekniske anlegg, medisintekniske anlegg, kjøkken og kantine, renhold, innkjøp, lager, behandlingshjelpemidler og IKT i Helgelandssykehuset. Helgelandssykehuset har enheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen og Brønnøysund, med en bygningsmasse på totalt 56.000 kvm.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Sykepleier, Hjemmetjenesten sentrum avd. 2 (2019/291) for Rana kommune
Rana kommune
Sykepleier, Hjemmetjenesten sentrum avd. 2 (2019/291) Fagområde hjemmetjenesterKommunen har organisert omsorgstjenestene i 3 geografisk avgrensede omsorgsdistrikter. Hvert omsorgsdistrikt har sykehjemstjenester (med differensierte sykehjemsplasser) og ordinære hjemmebaserte omsorgstjenester, heri omsorgsboliger. Tjenestetildelingen foregår i et felles tildelingskontor (omsorgskontoret).I helse- og omsorgsavdelingen er det ved hjemmesykepleien område sentrum avd.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 04-07-2019