Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Byggingeniør for STATKRAFT SF REGION NORD-NORGE
STATKRAFT SF REGION NORD-NORGE
Byggingeniør Statkraft Energi AS region Nord-Norge har ansvaret for produksjon, drift og vedlikehold ved Statkrafts produksjonsanlegg i Nord-Norge. Kraftverksgruppe Innset er vår nordligste krafverksgruppe som strekker seg fra Kobbelv i sør til Kjøllefjord i nord, og som sørger for drift og vedlikehold av 10 vannkraftverk, et pumpekraftverk og en vindpark.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 02-12-2019

Terminalarbeider Narvik for CargoNet AS
CargoNet AS
Terminalarbeider Narvik Org. nr: - Stillingsident: 4159201427 Presentasjon av stillingen: Vi søker etter en terminalarbeider til vår terminal i Narvik. Terminalen har i dag 14 ansatte. Vi laster og losser containere fra samlastere til/fra godstog som trafikkeres på Ofotbanen, samt andre jernbanerelaterte terminaloppgaver. Hvis du trives med en aktiv arbeidshverdag hvor du får brukt kroppen og vært ute i all slags vær kan dette være stillingen for deg. ArbeidsoppgaverLaste og losse containere til fra tog (truckførerbevis T8 over 10t) Bremseprøving og sikkerhetskontroll av tog.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 08-12-2019

Byggingeniør for STATKRAFT ENERGI AS
STATKRAFT ENERGI AS
Byggingeniør Statkraft Energi AS region Nord-Norge har ansvaret for produksjon, drift og vedlikehold ved Statkrafts produksjonsanlegg i Nord-Norge. Kraftverksgruppe Innset er vår nordligste krafverksgruppe som strekker seg fra Kobbelv i sør til Kjøllefjord i nord, og som sørger for drift og vedlikehold av 10 vannkraftverk, et pumpekraftverk og en vindpark.
Registrert : 15-11-2019 Søknadsfrist : 02-12-2019

Avdelingsleder for NARVIK KOMMUNE REHABILITERING ETTER
NARVIK KOMMUNE REHABILITERING ETTER
Avdelingsleder Org. nr: - Stillingsident: 4151477067 Presentasjon av stillingen: REO (rehabilitering, etterbehandling og KAD- tilbud) er en forsterket sykehjemsavdeling med 12-15 døgnkontinuerlige sengeplasser primært for etterbehandling og rehabilitering etter sykehusopphold. Sengeplassene er fordelt på øyeblikkelig hjelp døgnopphold (ØHD), døgnrehabilitering og avansert etterbehandling. Vi har nå ledig stilling som avdelingsleder ved REO.
Registrert : 13-11-2019 Søknadsfrist : 04-12-2019

Finansiell rådgiver Narvik for Sparebanken Nord-Norge
Sparebanken Nord-Norge
Finansiell rådgiver Narvik Org. nr: 882019012 Stillingsident: 4156767140 Presentasjon av stillingen: Vil du være med og utgjøre en forskjell for Nord-Norge og Narvik regionen? Du har et hjerte som banker for landsdelen, og du inspireres av mulighetene vi har i vårt lokalsamfunn. Du brenner for gode kundeopplevelser og bryr deg om kundene. Hvis dette er deg? Da vil vi gjerne ha deg med på laget i landsdelens egen bank. Vi har tro på gode digitale løsninger, men er også overbevist om at i mange situasjoner er menneskene uerstattelige.
Registrert : 12-11-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Produktkoordinator søkes! for VISIT NARVIK AS
VISIT NARVIK AS
Produktkoordinator søkes! ProduktkoordinatorHar du lyst til å jobbe i et team som tilrettelegger for å øke turismen til Narvikregionen? Er du en person som liker utfordringer og jobber hardt for å nå mål? Visit Narvik har jobbet kontinuerlig med markedsføring og salg av Narvikregionen og våre samarbeidspartnere. Vi opplever stor pågang gjennom hele året og ser etter rett person som kan jobbe med tilrettelegging for kjøp av aktiviteter.
Registrert : 12-11-2019 Søknadsfrist : 18-12-2019

Kommunalsjef - helse og velferd for Narvik kommune
Narvik kommune
Kommunalsjef - helse og velferd Er du vår nye kommunalsjef innen helse og velferd? Kommunalsjefen har administrativt, overordnet ansvar for kommunalområdet helse og velferd med delegert fullmakt innenfor fag, økonomi og personalansvar. Kommunalsjefen skal lede og utvikle kommunens interesser innenfor kommunalområdets tjenester og fagfelt, ha ansvar for strategisk planlegging og tilhørende handlingsplan.Vi søker en kommunalsjef som skal fremme helse- og velferdsområdet i kommunen, samt løfte området slik at det møter organisasjonens samlede behov.
Registrert : 11-11-2019 Søknadsfrist : 28-11-2019

Sykepleierstudent søkes til rekrutteringsstilling for UNIVERSITETSSYKEHUSET NORD-NORGE HF
UNIVERSITETSSYKEHUSET NORD-NORGE HF
Sykepleierstudent søkes til rekrutteringsstilling Org. nr: 981078837 Stillingsident: 4142229812 Presentasjon av stillingen: Vi søker etter sykepleierstudent til 20% rekrutteringsstilling. Stillingen vil hovedsakelig bestå av arbeid hver tredje helg, samt enkelte vakter med planleggingsdager og eventuelle andre aftenvakter. Rekrutteringsstillingen vil vare så lenge arbeidstaker er under sykepleiestudiet. Det er ønskelig at søker kan jobbe i større stillingsprosent i ferieavvikling på sommeren ved behov.
Registrert : 08-11-2019 Søknadsfrist : 01-12-2019

Er du vår nye Servicemekaniker i vårt team i Bjerkvik? for FERDA NORD AS
FERDA NORD AS
Er du vår nye Servicemekaniker i vårt team i Bjerkvik? Vi søker SERVICEMEKANIKER. Har DU lyst til å bli en del av FERDA og jobbe i en stor kjede ? Som mekaniker hos oss må du være teknisk anlagt. Være pliktoppfølgende og nøyaktig i arbeidet som utføres. Du må ha teknisk og god forståelse innen trearbeid, liming av strukturer og fuging. Sammen med oss er du med å skape god oversikt og et godt arbeidsmiljø. Du vil få utfordrende og interessante arbeidsoppgaver. Du arbeider i et team. Ferda arbeider med kjente merkevarer.
Registrert : 08-11-2019 Søknadsfrist : 18-12-2019

Medarbeider heltid/deltid for BURGER KING NARVIK
BURGER KING NARVIK
Medarbeider heltid/deltid Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi vet at en ansatt som trives skaper gode gjesteopplevelser. Vi ser etter deg som liker å jobbe i direkte kontakt med våre gjester og som brenner for god gjesteservice. Hvorfor skal du velge oss? Du får erfaring med hvordan det er å samarbeide som et lag, og det vil være verdifullt for deg gjennom hele livet ditt.
Registrert : 08-11-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019