Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker ekstrahjelp og tilkallingsvikar for AURORA KINO NARVIK
AURORA KINO NARVIK
Vi søker ekstrahjelp og tilkallingsvikar Jobbnorge ID: 175529 Om stillingenVi leter nå etter våre nye superhelter og gode kollegaer. Vi søker etter deg som har stor arbeidskapasitet, interesse og engasjement for salg, kundeservice og film. Du er en åpen og sosial person som trives i en travel hverdag men også med rutinearbeid. Du har lyst til å delta aktivt med å gi pubikum den beste kinoopplevelsen i Norge. Vi håper du er en entusiastisk og serviceinnstilt person som liker å gjøre gjesten fornøyd.
Registrert : 16-09-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Ledige stillinger ved Russeksjon Narvik for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Ledige stillinger ved Russeksjon Narvik Org. nr: 974795191 Stillingsident: 4129138829 Presentasjon av stillingen: Russeksjon Narvik har ledige stillinger som SYKEPLEIER i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). Vi trenger sykepleiere som vil utgjøre en forskjell! Litt om oss som seksjon Russeksjon Narvik (tidligere Nordlandsklinikken) er en del av Universitetssykehuset Nord-Norge HF. Russeksjon Narvik har lokalsykehusfunksjon for UNN Narvik, samt tilbud om tverrfaglig spesialisert behandling av rus- og avhengighetslidelser (TSB).
Registrert : 13-09-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019

Selger heltid Elkøp Stormarked Narvik for ELKJØP STORMARKED NARVIK AS
ELKJØP STORMARKED NARVIK AS
Selger heltid Elkøp Stormarked Narvik Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 12-09-2019 Søknadsfrist : 23-09-2019

IKT Koordinator for STATKRAFT SF REGION NORD-NORGE
STATKRAFT SF REGION NORD-NORGE
IKT Koordinator Region Nord-Norge er en del av forretningsområdet Produksjon i Statkraft, med ansvar for vann- og vindkraftanlegg i Nordland, Troms og Finnmark. Anleggene i regionen blir driftet av tre kraftverksgrupper, i samarbeid med produksjonsavdelingen og teknisk og administrativ stab. Stillingen inngår i avdeling for Prosjekt og Teknologi som har 24 ansatte, i hovedsak ingeniører innen elektro, maskin, bygg og IKT, samt støttefunksjoner på innkjøp, helse og sikkerhet og økonomi.
Registrert : 10-09-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Kommunalsjef virksomhetsstyring for Narvik kommune
Narvik kommune
Kommunalsjef virksomhetsstyring Org. nr: 959469059 Stillingsident: 4126456376 Presentasjon av stillingen: Kommunalsjefen skal lede utvikling og implementering av virksomhetsstyring på tvers i organisasjonen. Stillingen innebærer et helhetlig lederansvar for kommunens sentrale analyse- og utviklingskompetanse. Vi søker en utviklingsorientert leder med bred samfunnsinnsikt og dokumentert erfaring med å løse strategiske og operative utfordringer. Som leder er du tydelig, engasjert, har fokus på måloppnåelse og har stor faglig autoritet.
Registrert : 10-09-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Service- og prosjektmontører for BRAVIDA NORGE AS
BRAVIDA NORGE AS
Service- og prosjektmontører I forbindelse med økt oppdragsmengde i Bravida Narvik søker vi etter service og prosjektmontører til vår avdeling. Avdelingen har 30 medarbeidere og en omsetning på ca. 40 millioner kroner. Oppdragene er i hovedsak i området Narvik og omegn. Har du lyst på utfordringer i Skandinavias ledende installasjonsselskap? Er du fremoverlent og ønsker en bratt læringskurve? Trives du i et miljø med høyt tempo og mange varierte oppgaver? I Bravida ønsker vi å utvikle medarbeiderne slik at vi kan øke nytten for kunde.
Registrert : 06-09-2019 Søknadsfrist : 04-10-2019

Miljøarbeider natt, 51,64 % for Narvik kommune
Narvik kommune
Miljøarbeider natt, 51,64 % Org. nr: - Stillingsident: 4123274204 Presentasjon av stillingen: Miljøarbeider, natt, er plassert i Boligtjenesten avd 1, som er en egen avdeling innen Enhet Psykisk helse og rus. Avdelingen består av fire boliger som er tilrettelagt for personer med ulike hjelpebehov innen psykisk helse og eller rus. Miljøarbeidere er stasjonert i en av boligene, og det er to personer på hver vakt. Som miljøarbeider må du ta del i de planer som er vedtatt for brukerne. Du må ved behov, yte bistand til beboere i boligene på natt. Vi har i dag ca 18 årsverk i avdelingen.
Registrert : 05-09-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Vi søker Fagarbeidere Telekom og Elektro i Nord-Norge for ONECO NETWORKS AS
ONECO NETWORKS AS
Vi søker Fagarbeidere Telekom og Elektro i Nord-Norge OneCo Networks AS søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom/Elektro i Lofoten, Vesterålen, Harstad og Narvik. Vår ordreportefølje består av utbygging, installasjon og drift av telekommunikasjonsnett for diverse utbyggere/kunder.
Registrert : 02-09-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Kjøkkensjef med vertskapsrolle for NARVIKFJELLET AS
NARVIKFJELLET AS
Kjøkkensjef med vertskapsrolle Narvikfjellet søker en erfaren kokk med ledererfaring fra servicemiljø innenfor restaurant, hotell og/eller gjestebehandling med ansvar for personal og økonomiske resultater. En vert som setter kunden i fokus, og ønsker å levere en kundeopplevelse i verdensklasse til både den daglige gjesten og til større grupper/event. Rett kandidat må være en hands-on-leder som tar utfordringen med å videreutvikle Narvikfjellets Fjellheisrestaurant med tilhørende konsepter og fortsetter å bygge en sterk lokal merkevare.
Registrert : 02-09-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Frisør for MARIA FRISØR AS
MARIA FRISØR AS
Frisør Vi leter etter en nysgjerrig og hyggelig frisør for å jobbe i lag med oss. Faststilling, Heltid eller deltid, lønn etter avtale Fra 1.oktober eller snarest Vennligst send CVen din til sarmentero.maria@gmail.com PAM Stillingsnummer: 1805-2019-08-48 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 30-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019