Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Gjeldsrådgiver
NAV Narvik, Narvik kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4265540175 Presentasjon av stillingen: NAV er Norges arbeids- og velferdsforvaltning med 19 000 medarbeidere. NAVs visjon er å gi mennesker muligheter og gjennom vår innsats skal flere få mulighet til å være i arbeid, delta i samfunnet og være sikret inntekt. NAVs verdier er tydelig, til stede og løsningsdyktig og disse verdiene skal gjenspeiles i all kommunikasjon med brukere, samarbeidspartnere og kolleger. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker å utgjøre en forskjell innenfor et viktig samfunnsområde.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Konsulent - økonomisk rådgivning og veiledning - prosjektstilling
NAV Narvik, Narvik kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4333060102 Presentasjon av stillingen: NAV er Norges arbeids- og velferdsforvaltning med 19 000 medarbeidere. NAVs visjon er å gi mennesker muligheter og gjennom vår innsats skal flere få mulighet til å være i arbeid, delta i samfunnet og være sikret inntekt. NAVs verdier er tydelig, til stede og løsningsdyktig og disse verdiene skal gjenspeiles i all kommunikasjon med brukere, samarbeidspartnere og kolleger. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker å utgjøre en forskjell innenfor et viktig samfunnsområde.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Har du en jobb som gjør at du gleder deg til hver ny arbeidsdag ?
TT Forsikring & Finans
Vi søker etter flere medarbeidere i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim, Levanger, Mosjøen, Narvik og Tromsø. Vi kan tilby deg en trygg arbeidsplass uten frykt for permitteringer eller noen andre negative ytre påvirkninger. Som medarbeider i TT er du trygg på at du har en solid arbeidsplass å komme til uavhengig av hvilken vei verdensøkonomien peker eller andre kriser som kan oppstå i samfunnet. Vi ser etter mennesker med positiv energi, mennesker som ønsker å arbeide hardt for å nå langt.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 14-02-2021

Meca Narvik søker dyktig lagermedarbeider
MECA Norway AS
Meca Narvik søker dyktig lagermedarbeider Lagermedarbeider, 100 % stilling Vi søker en engasjert og fleksibel lagermedarbeider med kunnskap om og interesse for bilfag og bilfagbransjen. Arbeidsoppgaver/ansvar : Ansvar for å klargjøre og pakke varer for utsending til kunderPåse at lageret til enhver tid er oppdatert og ryddigRegistrering av returerLagerpåfyllingForefallende lagerarbeid Ønskede kvalifikasjoner :
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Lege i spesialisering i generell kirurgi
Kirurgisk avdeling Narvik, Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Org. nr: - Stillingsident: 4333538902 Presentasjon av stillingen: Vi har ledig 6 mnd vikariat for lege i spesialisering i generell kirurgi. UNN Narvik er lokalsykehus for Ofoten og Søndre/Indre Troms. Sykehuset har somatiske sengeposter innen kirurgi, ortopedi, indremedisin og føde/gynekologi. Ved UNN Narvik foregår planleggingen og byggingen av Nye UNN Narvik for fullt med grunnsteinsnedleggelser i løpet av våren 2021. Kirurgisk avdeling er en del av Kirurgi-, kreft- og kvinnehelseklinikken. Klinikken er en viktig akse i akuttberedskapen i UNN.
Registrert : 15-01-2021 Søknadsfrist : 31-01-2021

Selgere
Byggtorget Mathisen & Mathisen
Byggtorget Mathisen & Mathisen AS er lokalt eid i et av landets mest moderne byggevareanlegg og konsepter. Selskapet opplever kraftig vekst. Er du opptatt av å skape resultater og være med å styrke vår posisjon i markedet? Da er du vår nye medarbeider. Proffselger Arbeidsoppgaver:
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 26-01-2021

Avdelingsleder Hjemmesykepleie
Bjerkvik omsorgsdistrikt, Narvik kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4308578372 Presentasjon av stillingen: Vil du bli en del av vårt lederteam? Vi ønsker deg velkommen som kollega i Bjerkvik omsorgsdistrikt. Enheten består av hjemmesykepleie, hjemmehjelpstjenester, institusjonen Ellas Minne bo- og rehabiliteringssenter som har 2 langtidsenheter, 2 demensenheter, 2 korttidsplasser, samt en lindrende enhet. I tillegg rommer huset dagsenter, kjøkken og vaskeri. Institusjonen er sertifisert om livsgledehjem.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 02-02-2021

SJÅFØR KL C NARVIK (vikar 3 mnd/substitite 3 months)
Expressbilene AS
Vi søker etter vikar i tre måneder på en av våre lastebiler som er stasjonert i Narvik. Vi kan ordne boplass hvis det er behov for det. Ta kontakt for mer informasjon. We are looking for a substitute for three months on one of our trucks stationed in Narvik. We can arrange accommodation if needed. Please contact us for more information. Vi kan tilby: Ordnede arbeidsforhold, pensjons og forsikringsordninger, lønn etter avtale og nytt materiell. Du kan tilby: God arbeidsmoral, god fysisk form og ansvarsbevissthet.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 30-01-2021

Stoneworkers
A. Markussen AS
Our company A.Markussen AS in North-Norway has a lot of stonework to be done in near future. We are in need of professional stoneworkers who can work independently. We are looking for stoneworkers who can work with natural stones like Granite, Slate, curbstones and paving stones.If you are interested, please contact Ms. Caroline Markussen at caroline@amarkussen.no as soon as possible.Stillingstittel: StoneworkersKompetansekrav: ExperiencedPrefareably driving licence CArbeidssted/ Arbeidstid: Norway
Registrert : 11-01-2021 Søknadsfrist : 30-01-2021

RPA og AI Utvikler
Digitalisering og IT drift, Narvik kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4323333732 Presentasjon av stillingen: Narvik kommune har gjennom et robotiseringsprosjekt ved bruk av RPA (Robotic Process Automation) implementert en rekke arbeidsprosesser for automatisering. Kommunen ser RPA som et viktig tilskudd til automatisering og har følgelig behov for en robot-programmerer som også skal være ansvarlig for utvikling av området AI - kunstig intelligens.
Registrert : 11-01-2021 Søknadsfrist : 22-01-2021