Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du en sentral rolle i et av Forsvarets største og mest kompetente elektronikkmiljø?
Produksjonskoordinator, Elektronikkseksjonen- Forsvarets Verksted Bjerkvik
Er du god på koordinering? Forsvarets største og mest kompetente elektronikk og elektrooptikk miljø søker produksjonskoordinator til spennende stilling.Liker du å ta ansvar og har interesse for teknologi og mennesker, er du velkommen til å søke stillingen ved elektronikkseksjonen. Seksjonen er fortsatt mannsdominert så kvinner oppfordres spesielt til å søke.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

KIWI Narvikfjellet søker etter frukt- og grøntansvarlig deltid 80 %
KIWI Narvikfjellet
Arbeidsoppgaver: Totalansvar for bestillinger og varepåfylling i frukt og grønt avdelingenAnsvar for IK-Mat i avdelingen og renholdsplanerKundebehandlingVarehåndtering Personlige egenskaper: Må være fylt 18 årPunktligUtadvendt og ærligServiceinnstiltRyddigGodt humør Kvalifikasjoner: Erfaring fra dagligvare er ønskelig, men ingen betingelse Vi kan tilby:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 23-05-2021

Ønsker du å jobbe på en mangfoldig arbeidsplass med gode muligheter for karriere og egenutvikling?
Manpower
Grunnet økende behov hos en av våre kunder søker vi etter erfarene mekanikere for å styrke deres vedlikeholdavdeling. Vi søker etter deg med kompetanse som industri-/mekaniker med fagbrev eller tilsvarende praktisk kompetanse. Vi tilbyr fast ansettelse i Manpower og et engasjement på minimum 6 måneder, 100% stilling ute hos vår kunde. Arbeidstid: Dagtid. Vi vil være behjelpelig med å lete etter boplass for aktuelle kandidater som ikke bor i nær avstand til vår kunde. Arbeidsoppgaver: Delta i vedlikeholdsavdelingen sin vaktordning
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 01-05-2021

Ønsker du å distribuere post og pakker i Narvik i sommer?
StudentConsulting Norge
Vi søker nå på vegne av vår kunde etter deg som er en erfaren og løsningsorientert CE-sjåfør til et prestisjefylt og spennende sommeroppdrag i naturskjønne Narvik! Vår kunde utvikler og leverer helhetlige løsninger innen blant annet post og logistikk. Dette nordiske konsernet har over 14 000 engasjerte og dyktige medarbeidere som bidrar til å forse privatpersoner og bedrifter med post og pakker. De jobber aktivt hver dag mot målet om å; være kundens første valg, være ledende på teknologi og innovasjon, samt være best på bærekraftig verdiskaping.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Anestesisykepleier - Anestesi- og operasjonsavdelingen, Narvik
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Org. nr: - Stillingsident: 4380170046 Presentasjon av stillingen: Vi søker etter anestesisykepleier til vår operasjonsavdeling. Er du personen som er interessert i en spennende og givende jobb og som ønsker å jobbe i et godt og faglig miljø? Da er du velkommen til oss :) Området rundt Narvik byr også på vakker natur med alle muligheter. Stillingen er et vikariat i 100% stilling med varighet 1 år, og med mulighet til forlengelse. Tiltredelse etter avtale.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 13-05-2021

Helsefagarbeider natt 75 %
Ankenes bo- og servicesenter, Narvik kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4371775229 Presentasjon av stillingen:Ankenes Bo- og Servicesenter søker hjelpepleier/helsefagarbeider 75 % for tiden natt. Vi søker deg som er interessert i omsorg for eldre, og som har fokus på kvalitet og innhold i omsorgen som gis til våre beboere. Enheten er sertifisert Livsgledehjem og har fokus på livsglede, individuelt og felles. Se gjerne vår Facebookside - Ankenes Bo-og Servicesenter.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Sykepleier 100%, vikariat
Ankenes bo- og servicesenter, Narvik kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4372411236 Presentasjon av stillingen: Ankenes Bo- og Servicesenter søker sykepleier 100 % vikariat turnus fra dd til september 2022. Vi søker deg som er interessert i omsorg for eldre, og som har fokus på kvalitet og innhold i omsorgen som gis til våre beboere. Enheten er sertifisert Livsgledehjem og har fokus på livsglede, individuelt og felles. Se gjerne vår Facebookside - Ankenes Bo-og Servicesenter.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 12-05-2021

Butikkselger thansen Narvik
thansen
Drømmer du om en hektisk og interessant arbeidshverdag, der du kan finslipe dine kunnskaper og utvikle dine ambisjoner? Er du et servicemenneske som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd? Er du interessert i biler, mc eller andre av våre produktgrupper? Da vil vi gjerne høre fra deg! I thansen skal det alltid være gøy å dra på jobb, og hos oss er det kun viljen det står på om man vil komme langt i karriereveien. Vi har en flat struktur hvor alle kan være med å sette sitt preg på thansen-konseptet.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Prosjektstilling i Narvikfjellet - spennende mulighet!
Narvikfjellet AS
Vi søker etter en fremoverlent serviceperson, gjerne med bakgrunn fra reiseliv, til en spennende prosjektstilling i Narvikfjellet!
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Arbeidsleder/veimester til Svevia Ofoten
Svevia Norge AS
Er du klar for nye utfordringer og vil dele veien med oss? Svevia har ansvaret for drift og vedlikehold av riks og fylkesveiene i Ofoten på kontrakt for Statens vegvesen, Nordland fylke og Troms og Finnmark fylke. Med sine 945,8 km veg er kontrakten en av Norges aller største driftskontrakter, og vi styrer den fra vårt administrative kontor midt i kontraktsområdet, nærmere bestemt i Bjerkvik. Oppdraget løser vi sammen med en rekke dyktige underleverandører. Vi søker nå en ny arbeidsleder/veimester. Arbeidsoppgavene vil bestå av
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 14-05-2021