Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Psykolog/psykologspesialist - Voksenpsykiatrisk poliklinikk Narvik
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Er du psykolog/psykologspesialist og ønsker en spennende jobb med mange utviklingsmuligheter? Vi søker etter faglige engasjerte og dyktige psykologer til Senter for psykisk helse- og rusbehandling Ofoten (SPHR Ofoten). SPHR Ofoten er en del av Universitetssykehuset i Nord-Norge, og består av Voksenpsykiatrisk poliklinikk, Ambulant akutteam, Psykiatrisk Døgnenhet og en merkantil enhet. Om tjenestetilbudet
Registrert : 16-08-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

Helsesekretær/lederstøtte - Senter for psykisk helse og rusbehandling Ofoten
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Er du en helsesekretær som ønsker å arbeide sammen med oss? Vi søker en faglig dyktig helsesekretær til Senter for psykisk helse- og rusbehandling Ofoten (SPHR Ofoten). SPHR Ofoten er en del av Universitetssykehuset i Nord-Norge, og består i tillegg til merkantil enhet av Voksenpsykiatrisk poliklinikk, Ambulant akutteam og Psykiatrisk Døgnenhet.
Registrert : 16-08-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

Sykepleier/vernepleier/sosionom- Senter for psykisk helse og rusbehandling Ofoten
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Er du sykepleier/vernepleier/sosionom og ønsker en spennende jobb med mange utviklingsmuligheter? Vi ønsker oss en faglig dyktig sykepleier/vernepleier/sosionom til Senter for psykisk helse- og rusbehandling Ofoten (SPHR Ofoten). SPHR Ofoten er en del av Universitetssykehuset i Nord-Norge, og består av Voksenpsykiatrisk poliklinikk, Ambulant akutteam, Døgnenhet og en merkantil enhet.Om tjenestetilbudet
Registrert : 16-08-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

Ergoterapeut/fysioterapeut i Pasientsentrert Helsetjenesteteam Narvik
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Øsker du å være med på utviklingen av fremtidens helsetjenester?Vi søker deg som ønsker å jobbe i tverrfaglig team, som ser muligheter i stedet for begrensninger og som alltid har pasienten i fokus. PSHT-metoden er tuftet på tre prinsipper: Pasientsentrert, Helhetlig og Proaktiv.Les mer om oss her: 
Registrert : 15-08-2022 Søknadsfrist : 11-09-2022

Vi søker kokk for korttidsoppdrag
People Hålogaland v/ Folk i Nord AS
Er du en kvalitetsbevisst kokk, som motiveres av fornøyde gjester? For vår oppdragsgiver søker vi en kokk for korttidsoppdrag i forbindelse med ferieavvikling. Vår oppdragsgiver er et fullservicehotell, med restaurant og konferansekapasitet for opptil 90 personer. Hotellet ligger strategisk og vakkert til, ved foten av ski- og rekreasjonsanlegget Narvikfjellet.    Ansvarsområder/arbeidsoppgaver: LunsjMiddagMat til kurs og konferanser
Registrert : 13-08-2022 Søknadsfrist : 24-09-2022

Tanntekniker
DENTAL I NOR AS
Vi er ett fullservice laboratorium beliggende i Narvik sentrum i Nord-Norge. Vi har en av de beste og råeste bakgårder i verden sommer og vinter! Ski, toppturer, fjell og hav.Vi søker en allsidig person som er sulten på faget. Gjerne på avtagbar protetikk.Kompetansekrav: Autorisert tannteknikerSend søknad til: Epost: dental@dentalinor.noVi gir en god avtale og god pensjon. Høres vi?
Registrert : 12-08-2022 Søknadsfrist : 26-08-2022

Varehusmedarbeider 19%, 20% og 35%
Rusta Norge
Varehusmedarbeider 19%, 20% og 35% Vil du være med på Rusta eventyret sammen med oss? Rusta Narvik søker flere glade kolleger, og har ledig både 19%, 20% og 35% stillinger med oppstart etter avtale. Vi ser etter deg som har godt humør og liker hektiske dager, slik at vi sammen vinner kundenes hjerter! Vi vil at våre kunder alltid skal føle seg velkommen hos oss, bli inspirert og synes det er gøy å handle. Og dette skal vi alltid klare å oppfylle gjennom laginnsats, godt humør og kulturen vi skaper sammen!
Registrert : 12-08-2022 Søknadsfrist : 24-08-2022

Hjelpearbeider søkes til Narvik
Jobzone Narvik
English longer down on the page Har du erfaring fra bygge bransjen Ogønsker å fortsette karrieren din? Eller har du ønsker om å komme inn i bygge bransjen og få erfaringen av en annen bransje? Vi i Jobzone søker etter riggarbeidere / hjelpearbeidere til flere av våre prosjekter i BY1 Narvik er under utvikling og det er også områdene rundt, vi har mange prosjekter på gang og flere blir det fremover. mulighetene er store i Narvik & Harstad Er dette deg?
Registrert : 12-08-2022 Søknadsfrist : 01-09-2022

Overlege i radiologi
Røntgen Narvik, Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Ønsker du stabilitet? Et trygt og godt arbeidssted med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og gode kollegaer?Ved Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN), Røntgenavdelingen seksjon Narvik, har vi en ledig stilling. En av våre dyktige radiologer vil, som senior, starte nedtrapping nå til høsten, og i den forbindelse ser vi etter en hyggelig og dyktig radiolog til å bli med i teamet vårt. Ta deg om så ett års permisjon fra der du er og test oss ut!
Registrert : 12-08-2022 Søknadsfrist : 18-09-2022

Butikkselger Deltid Carlings
Carlings
Har du passion for denim? Har du lyst å skape unike kundeopplevelser? Da ønsker vi at du blir vår nye kollega! Vi søker nå en ny selger (ca 30%) til vårt fantastiske team. Som selger i Carlings jobber du alltid for å gi kundene våre fantastisk service. Ditt engasjement kombinert med høy produktkunnskap skal gjøre at kundene får en unik opplevelse, og langt bedre service enn hos våre konkurrenter. For å bli en del av teamet bør du være:
Registrert : 10-08-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022