Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Hjelpepleier/helsefagarbeider fast hel- og deltidsstillinger for Furumoen sykehjem, Narvik kommune
Furumoen sykehjem, Narvik kommune
Hjelpepleier/helsefagarbeider fast hel- og deltidsstillinger Furumoen sykehjem er det største sykehjemmet i Narvik kommune med sine 111 plasser fordelt på 6 avdelinger, samt et dagsenter for hjemmeboende. Furumoen sykehjem har en rekke fagområder som omfatter demens, somatikk, lindring, avlastning, kartlegging og rehabilitering.   Furumoen sykehjem arbeider for å bli et Livsgledehjem.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 03-04-2019

Miljøterapeut 83 % fast stilling for Rus og psykiatri, Narvik kommune
Rus og psykiatri, Narvik kommune
Miljøterapeut 83 % fast stilling Enhet Rus og psykisk helse har ledig fast stilling ved avdeling Beisfjordveien for miljøterapeut i 83 % stilling.Stillingen innebærer arbeid i turnus langvakter dag/natt med arbeid hver 3.helgStillingen er tilknyttet bolig for ressurskrevende brukere innenfor opp mot psykisk helse/rus. Døgnbemannet bolig med personalbase. Yter tjenester etter vedtak.ArbeidsoppgaverStillingen medfører allsidige miljøterapeutiske tiltak til brukere med psykiske lidelser og rusproblematikk. Oppgavene er knyttet til heldøgns bemannet omsorgsbolig.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 03-04-2019

Miljøterapeut - vikariat i 83% stilling  for Rus og psykiatri, Narvik kommune
Rus og psykiatri, Narvik kommune
Miljøterapeut - vikariat i 83% stilling  Enhet Rus og psykisk helse har ledig vikariat ved avdeling Beisfjordveien fra snarest og til 01.10.2019 for miljøterapeut i 83 % stilling.Stillingen innebærer arbeid i turnus langvakter dag/natt med arbeid hver 3.helgStillingen er tilknyttet bolig for ressurskrevende brukere innenfor opp mot psykisk helse/rus. Døgnbemannet bolig med personalbase. Yter tjenester etter vedtak. ArbeidsoppgaverStillingen medfører allsidige miljøterapeutiske tiltak til brukere med psykiske lidelser og rusproblematikk. Oppgavene er knyttet til heldøgns bemannet omsorgsbolig.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 03-04-2019

Til vår avdeling i Narvik søker vi Bilmekaniker m/fagbrev for VIANOR AS
VIANOR AS
Til vår avdeling i Narvik søker vi Bilmekaniker m/fagbrev Vianor Narvik er i hurtig vekst. Vi søker derfor etter en allsidig og dyktig bilmekaniker/servicetekniker m/fagbrev for arbeid på person og varebiler. Er du faglært og har lyst til å jobbe selvstendig? Da er du personen vi søker. Vianor Narvik er autorisert Fiat nyttekjøretøy/bobilverksted med godkjenning opptil 7,5t.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019

Medierådgiver for Fremover AS
Fremover AS
Medierådgiver Som medierådgiver vil du jobbe i et kompetent og kreativt team som trives med å skape verdi for våre kunder. Fremover er et fremtidsrettet mediehus med fokus på nye produkt- og markedsføringsløsninger. Stillingen inngår i FremoverLab ¿ mediehusets reklame- og kommunikasjonsbyrå. Vi har mål om å hele tiden være oppdatert og utvikle produktene våre for å matche kundenes behov. Vi leverer markedsføring gjennom print og digitalt, innholdsmarkedsføring, målgruppestyrt salg, rådgivning og bruk av SoMe.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 20-03-2019

Tilkallingsvikar Renholdsoperatør/Renholder - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Tilkallingsvikar Renholdsoperatør/Renholder - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Ønsker du deg nye utfordringer? Her har du muligheten da arbeidsdagene og oppgavene vil være på mange forskjellige steder innenfor renhold og spesialrenhold i UNN Narvik. Felles for alle enhetene er et stabilt personale som har arbeidet i seksjonen i mange år. Alle enhetene arbeider i team og dette er noe som styrker enheten. Stillingen vil være organisert under Renhold Narvik og Sterilforsyning og spesialrenhold. Renhold Narvik består av 4 enheter.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Psykologspesialist i TSB - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Psykologspesialist i TSB - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Russeksjon Narvik har ledig stilling som psykologspesialist i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). Litt om oss som seksjon Russeksjon Narvik (tidligere Nordlandsklinikken) er en del av Universitetssykehuset Nord-Norge HF. Russeksjon Narvik har lokalsykehusfunksjon til UNN Narvik, samt tilbud om tverrfaglig spesialisert behandling av rus- og avhengighetslidelser (TSB). Russeksjon Narvik er lokalisert i Håkvik utenfor Narvik, og tilbyr døgnbasert rusbehandling, samt avrusning til ulike grupper rusavhengige.
Registrert : 08-03-2019 Søknadsfrist : 21-04-2019

Revisor/regnskapskontrollør for Økonomi og service, Narvik kommune
Økonomi og service, Narvik kommune
Revisor/regnskapskontrollør Narvik, Ballangen og deler av Tysfjord kommune skal sla seg sammen fra 01.01.2020, og vi har startet forberedelsene. Økonomienheten i Narvik kommune har derfor behov for a styrke bemanningen, og søker deg som liker a jobbe med et bredt spekter av regnskapsmessige og juridiske problemstillinger. Økonomienheten ivaretar mange spennende oppgaver i en stor organisasjon. I enheten inngar fagomradene kemneren (skatt og innfordring), budsjett, regnskap, innkjøp, lønn, samt systemansvarlige, totalt ca. 30 arsverk.
Registrert : 08-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Vil du styrke geofagfeltet i Narvik? for Sweco
Sweco
Vil du styrke geofagfeltet i Narvik? I Sweco møter du et dyktig team som setter pris på meningene dine. Du vil lede en engasjert og faglig sterk gruppe, som i dag består av fire geoteknikere og to ingeniørgeologer. Som gruppeleder inngår du i et lederteam bestående av regionleder og fire gruppeledere. Din hovedoppgave blir å lede og utvikle teamet samt sørge for at Sweco alltid leverer kvalitet, tid og kostnad etter avtale. Hos oss gjør du en forskjell. Du bruker lederegenskapene dine til å se potensialet i hver enkelt ansatt. Kommunikasjons- og samarbeidsevnene dine er gode.
Registrert : 07-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Sykepleier til ortoped/kirurgisk avdeling i Narvik for Dedicare AS
Dedicare AS
Sykepleier til ortoped/kirurgisk avdeling i Narvik Har lyst til å stå på ski, gå i fjellet og oppleve den ville naturen Narvik har å by på? Vi søker sykepleier til Narvik sykehus fra 18 april til 1 september 2019. Det er en ortopedisk/ kirurgisk sengepost, og det er en forutsetning med erfaring fra tilsvarende avdeling fra tidligere. Det er 35,5 time i gjennomsnitt per uke, det gjennomsnittsberegnes på den perioden du jobber.
Registrert : 06-03-2019 Søknadsfrist : 16-04-2019