Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ambulansearbeider Bjerkvik - Universitetssykehuset Nord-Norge HF for Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Ambulansearbeider Bjerkvik - Universitetssykehuset Nord-Norge HF Vikariat i 100% stilling. Med mulighet for forlengelse. Tjenestested flyttes til Gratangen stasjon i januar 2019. For ansatte i ambulansetjenesten stilles det krav om at kompetansen skal vedlikeholdes og videreutvikles. Likeledes skal kompetansen dokumenteres gjennom pålagte årlige sertifiseringer. Vi presiserer nødvendigheten av godt oppsatt CV samt 2 referanser av nyere dato.KvalifikasjonerAutorisasjon som ambulansearbeider.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Operatør for rørinspeksjon, spylevogn og vakuumsuger for Taraldsvik Maskin AS
Taraldsvik Maskin AS
Operatør for rørinspeksjon, spylevogn og vakuumsuger Dersom du er ute etter en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver, kan dette være muligheten du ser etter. Hvis du i tillegg liker å jobbe utendørs, og ikke er redd for å bli skitten på hendene, bør du definitivt lese resten av annonseteksten.Om ossTaraldsvik Maskin AS ble etablert i 1989, og har bred erfaring innen ordinære maskinentreprenørtjenester, fjell, VA, mobilkraner, kranbiler, jernbanedrift, vintervedlikehold, spesialtransport, høytrykksspyling, suging og rørinspeksjon. Vi har ca.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 12-01-2019

Frisør med erfaring søkes for MARIA FRISØR AS
MARIA FRISØR AS
Frisør med erfaring søkes Glamour Hairstyle er en Frisør-og Skjønnhetssalong som ligger midt i travle Kongens Gate i Narvik. I Salongen filosofi er det stor fokus på nye tendenser og innovasjon, og vi prøver å tilby våre kunder en personlig, avslappende og profesjonell service. Vi synes samtidig at det er viktig å tenke på miljøet og kundenes og vår helse, og bruker derfor så mye som mulig økologiske, bærekraftige og skånsomme produkter i behandlingene våre. Vi ønsker å ansette en til frisør for å utvide vår kapasitet.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Vi søker Forsikringsrådgivere for SPAREBANKEN NARVIK
SPAREBANKEN NARVIK
Vi søker Forsikringsrådgivere Vil du være med å skape Narvikregionens beste forsikringsmiljø? Vi øker vårt fokus på forsikring og pensjon, og utvider vårt salgsteam ytterligere. Er du en som liker å "stå på hodet" for kundene, motiveres av å levere resultater, og som ønsker å skape gode opplevelser basert på kundens behov. Da kan du være den rette for oss. Sparebanken Narvik er en selvstendig bank med hovedkontor i Narvik og filialer i Bjerkvik og Kjøpsvik. Vi er en del av Eikagruppen, og selger deres forsikringsprodukter.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Førstekonsulent - Bjerkvik Teknike verksted for Forsvaret
Forsvaret
Førstekonsulent - Bjerkvik Teknike verksted En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. Som en del av Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) sørger du for at Forsvaret kan utføre sine oppgaver og forsvare landet på best mulig måte. FLO fornyer, forenkler og forbedrer Forsvarets logistikk. Det gir styrket kampkraft og bærekraft.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 19-11-2018

Rema Distribusjon Norge AS, distribunal Narvik søker lagermedarbeider - HELTID for REMA 1000
REMA 1000
Rema Distribusjon Norge AS, distribunal Narvik søker lagermedarbeider - HELTID REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 26-12-2018

Boreledere for grunnundersøkelser for SWECO NORGE AS
SWECO NORGE AS
Boreledere for grunnundersøkelser Sweco har et av Norges sterkeste geofaglige prosjekteringsmiljø. På landsbasis teller vi over 100 fagfolk, og i Tromsø/Narvik er vi 10 engasjerte og dyktige kolleger som jobber med geoteknikk, miljøgeologi og ingeniørgeologi. Vi har lab og eget verksted og samarbeider med 11 geoteknikere og 16 feltmedarbeidere fordelt på 7 geotekniske borevogner, i vår svenske naboby Luleå. Feltavdelingen har de seneste årene hatt en økende oppdragsmengde og vi ønsker derfor å stasjonere én eller flere borerigger permanent i Norge.
Registrert : 11-11-2018 Søknadsfrist : 22-12-2018

Boreledere for grunnundersøkelser for Sweco Norge
Sweco Norge
Boreledere for grunnundersøkelser Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.Sweco er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 22-12-2018

Ønsker du å delta i et spennende prosjekt ved Bjerkvik tekniske verksted? - Forsvaret for Forsvaret
Forsvaret
Ønsker du å delta i et spennende prosjekt ved Bjerkvik tekniske verksted? - Forsvaret Bjerkvik tekniske verksted (BTV) er ett av de største tekniske verksteder på landsiden i Forsvaret. Verkstedet er lokalisert i Bjerkvik, med en filial i Osmarka ca. 5 km sør for Harstad/Narvik/Evenes flyplass. Verkstedet har høy kompetanse innenfor mange fagfelt/områder. Arbeidsoppgavene er i første omgang tillagt prosjekt Vidar/CoE Artilleri. Dette prosjektet skal etablere en ny måte å forvalte materiellsystemet til Forsvarets nye artilleri.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018

Vikar kontormedarbeider lønn/HR for LKAB NORGE AS
LKAB NORGE AS
Vikar kontormedarbeider lønn/HR LKAB er et internasjonalt høyteknologisk mineralselskap, en av verdens ledende produsenter av foredlet jernmalm til stålindustrien, og en voksende leverandør av industrimineralprodukter til andre sektorer. LKAB har over 4000 ansatte fordelt på 30 selskaper i 15 land. Utskipningshavnen i Narvik har fungert som den viktigste havnen for utskipning av jernmalm fra LKABs gruver siden 1902, og er den nest største havnen i Norge, målt i tonnasje. LKAB Norge AS har ansvar for langerhåndtering, havneterminalen og jernbaneterminalen.
Registrert : 08-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018