Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Butikkmedarbeider til Specsavers Narvik
Specsavers Narvik
Vi søker en entusiastisk, vennlig og hjelpsom butikkmedarbeider i en 100% stilling i 1 års vikariat til butikken vår i Narvik (med mulighet for fast jobb) Vi søker deg som er positiv, har godt humør, liker å jobbe i team og er glad i utfordringer. Du må ha evnen til å sette kunden i fokus og ønske om å yte det lille ekstra. Oppgavene:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

PP-rådgiver
Spesialpedagogiske tjenester, Narvik kommune
Har du lyst til å  jobbe med kompetente og erfarne pedagoger og spesialpedagoger som alle jobber til barnas beste? Ja, da er du hjertelig velkommen til å søke en stilling hos oss. Vi har pr. i dag ledig en 100% fast stilling, samt et 100 % engasjement ut året.  Av søknaden må det framkomme hvilken stilling du søker på.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Spesialpedagog
Spesialpedagogiske tjenester, Narvik kommune
Har du lyst til å jobbe med kompetente og erfarne pedagoger og spesialpedagoger som alle jobber til barnas beste? Ja, da er du hjertelig velkommen til å søke en stilling hos oss. Spesialpedagogisk tjeneste for førskolebarn ble fra 01.04.21 en del av Enhet for spesialpedagogiske tjenester i Narvik kommune. Denne enheten består av to avdelinger; Spesialpedagogisk tjeneste for førskolebarn og Pedagogisk psykologisk tjeneste. Enheten er tverrfaglig oppbygget og dekker behovene for pedagogisk psykologisk rådgivning, spesialpedagogisk hjelp til førskolebarn og logopedtjenesten. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Psykiater - Senter for psykisk helse- og rusbehandling, Narvik
Universitetssykehuset Nord-Norge
Er du spesialist i psykiatri og ønsker en spennende jobb med mange utviklingsmuligheter? Vi ønsker oss faglig dyktige overleger til Senter for psykisk helse- og rusbehandling Ofoten (SPHR Ofoten). SPHR Ofoten er en del av Universitetssykehuset i Nord-Norge, og består av Voksenpsykiatrisk poliklinikk, Ambulant akutteam, Døgnenhet, samt FACT-team. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Thon Partner Hotel Narvik søker resepsjonist til annenhver helg
Thon Partner Hotel Narvik
Resepsjonist 25% stilling. Annenhver helg og ekstra ved behov. Sentrale arbeidsoppgaver: Kundeservice, booking ,håndtering av sentralbord og epost, samt servering. Vi ser etter deg som er blid, arbeidsom, nøyaktig og systematisk i ditt arbeid. Du er fleksibel og initiativrik og trives i et hektisk arbeidsmiljø. Du har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk. I tillegg har du et servicehjerte og ståpåvilje. Studenter oppfordres til å søke, må være fylt 20 år. Vi ser frem til å høre i fra deg.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 21-12-2022

Ønsker du en spennende utfordring?
Manpower
For kunde av oss søker vi IT Rådgiver. Vår kunde har behov for IT Rådgiver i vikariat for et år med ønsket oppstart snarest. Vi søker en person med på laget som er nysgjerrig på utvikling og forbedring av digitale løsninger, og som liker å arbeide med operative IT-driftsoppgaver.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 17-12-2022

Erfaren pleieassistent/HFA søkes til sykehjem! Fulltid.
Quality Health Care AS
Hasteoppdrag - kort søknadsfrist! Lyst på et oppdrag i Nord-Norge hvor du tjener godt, får oppleve nordnorsk nydelig natur, bor i en kjempeflott leilighet rett ved jobben OG får jobbe sammen med en nydelig gjeng? Da burte du sende inn en søknad - umiddelbart!  Vi har et ledig vikariat på et kjempekoselig mindre sykehjem i en liten by i Nordland. Hvis du ønsker å oppleve Nord-Norge mens du er i oppdrag - og det finnes det æven en bil som våre ansatte kan få låne eter avtale, så de kan få ut å kjøre og oppleve litt når man er der! 
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Liker du maskiner, mekanisk arbeid, service og logistikk? Renta Narvik søker servicemedarbeider!
Renta AS
Arbeidsoppgaver: Klargjøring, renhold og enkelt vedlikehold av maskiner og utstyrUtkjøring og innhenting av utleieutstyr for våre kunderNoe kundebehandling og veiledning i bruk av utleieutstyrAnsvar for orden og struktur på vårt utleieutstyr   Kvalifikasjoner og egenskaper
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Rådgiver i Stab ved IVT
UiT Norges arktiske universitet
Om stillingenAdministrasjonen ved Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi (IVT) har ledig en fast stilling som rådgiver i Stab. Stillingen inngår i stabens faggruppe økonomi, og skal være administrativ rådgiver for Institutt for bygg, energi og materialteknologi. Dette er en bred administrativ stilling med arbeidsoppgaver hovedsakelig innen personal og økonomi.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 04-01-2023

Saksbehandler (deltidsstilling)
Skatteetaten, Brukerdialog
Skatteetaten trenger flere saksbehandlere i Narvik (deltid).  Dette er faste, 30%-stillinger, hvor arbeidstiden vil tilpasses både våre pressperioder hvor vi trenger ekstra støtte, og dine studier og eksamensperioder. Vi ser for oss at du jobber en dag i uken, samt ekstra i de periodene avdelingene har et særlig behov, f.eks. etter innlevering av selvangivelse i mai og til siste utlegg i oktober. I tillegg vil det være aktuelt å jobbe mer i ferieperioder.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 03-01-2023