Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Psykolog/psykologspesialist
BUP Narvik, Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Org. nr: 975326586 Stillingsident: 4442194588 Presentasjon av stillingen: Vil du bli vår nye kollega? BUP Narvik er organisert i Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling. Poliklinikken består av ca. 10 behandlere og 1,6 kontorstilling. Vi ønsker oss en ny kollega og søker etter en psykolog/psykologspesialist som har interesse for og lyst til å jobbe med barn og unges psykiske helse.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 16-11-2021

Fagansvarlig sikring -- overordnet ledelse og oppfølging av sikringsprosjekt mot skred, flom og erosjon
Region Nord, Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Org. nr: - Stillingsident: 4442114698 Presentasjon av stillingen: NVE sitt regionkontor i Narvik har ledig stilling som Fagansvarlig sikring. Du vil bli en sentral ressurs med fagansvar for prosjektledelse, planlegging, koordinering og gjennomføring av sikringstiltak mot skred, flom og erosjon, samt oppfølging av naturskadehendelser. I stillingen vil du komme bort i utfordrende faglige vurderinger som krever god fagkunnskap og forståelse for ulike typer naturfare og ulike typer sikringstiltak.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 09-11-2021

Stilling ledig som Borgerstyrt Personlig Assistent
Uloba - Independent Living Norge SA
Arbeidsoppgavene vil være å hjelpe en kvinne i og utenfor hjemmet. Kvinnelige søkere er foretrukket på grunn av arbeidets art. Søker må være ærlig og til å stole på. Søker må være i stand til å tilpasse seg i forhold til ønskede arbeidsmetoder. Søkere må kunne flytende norsk både muntlig og skriftlig på grunn av arbeidets art. Søkere må være totalt røyk-, snus- og rusmiddelfri i arbeidstiden. Søkere må ha førerkort klasse B for manuelt gir. Søker må tåle og like katter. Politiattest kreves ved ansettelse.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 28-11-2021

Vil du være med på Rusta eventyret sammen med oss?
Rusta Norge
Varehusmedarbeider 50% Rusta Narvik søker en dyktig kollega til en 50% stilling som varehusmedarbeider, med snarlig oppstart og med varighet frem til 31.12.21. Vi ser etter deg som har godt humør og liker hektiske dager, slik at vi sammen vinner kundenes hjerter! Vi vil at våre kunder alltid skal føle seg velkommen hos oss, bli inspirert og synes det er gøy å handle. Og dette skal vi alltid klare å oppfylle gjennom laginnsats, godt humør og kulturen vi skaper sammen!
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Boreal Buss AS har ledige stillinger som bussjåfør i Narvik
Boreal Buss AS
Boreal Buss AS har ledig heltidsstilling og flere tilkallingsstillinger som bussjåfør i Narvik. Hos oss vil vi at kundene våre skal møte hyggelige bussjåfører som kombinerer trygg og sikker kjøring med god kundebehandling.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 30-10-2021

Avarn Security AS i Narvik søker mobilvektere
Avarn Security AS
Avarn Security AS søker mobilvektere i Narvik Har du lyst på en jobb med varierte og spennende dager, med muligheten til å hjelpe andre og sikre andres verdier? Da er dette kanskje jobben for deg! Da to av våre vektere går over til annet jobb ser vi etter deg som liker varierte og spennende utfordringer, og som ønsker å bidra til at de rundt seg har en trygg og sikker hverdag.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 25-11-2021

Avarn Security AS i Narvik søker mobilvektere
Avarn Security
Avarn Security er en ledende nordisk sikkerhetsleverandør til offentlige og private virksomheter samt til privatmarkedet. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, alarm- og tekniske sikkerhetsløsninger, industrivern og sikkerhetsberedskap til kontroll- og rådgivningstjenester. Konsernet har rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland og forventer å omsette for NOK 8.4 milliarder i 2021.
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 25-10-2021

Servitør med bartender erfaring
Jobzone Narvik
Vi søker etter servitør med bartender erfaring for å hjelpe i julebordsesongen 2021. Vi ønsker en kandidat som har kjennskap som servitør og bartender, men et er ikke et krav. Arbeidssted vil være kjøpsvik hver helg i desember. Rett kandidat kan få tilbudt fast jobb i 100% fra januar 2022. Krav til kandidaten PunktligSelvstendigÆrligPåliteligAnsvarsfullsnakker norsk eller engelsk Vi tilbyr
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 22-11-2021

Vil du bli vår nye Servicehelt og levere bransjens beste handleopplevelse?
Mester Grønn AMFI Narvik
Vil du bli vår nye Servicehelt og levere bransjens beste handleopplevelse? Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt? Er du energisk og utadvendt? Bli en Mester Grønner du også! Dine oppgaver hos oss: Salg og kundeservicePåfylling av varer og vareplasseringAnnet forefallende butikkarbeid som renhold, rydding, stell av blomster Som medarbeider hos oss er du ansiktet kunden møter og en ekte Servicehelt !
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 27-10-2021

VI SØKER ETTER FYSIOTERAPEUT
Blatchford Ortopedi
BLATCHFORD ORTOPEDI SØKER ETTER FYSIOTERAPEUT TIL VÅR KLINIKK I NARVIK (underavdeling av Harstad) Drives du av frihet i vakre naturomgivelser, variert kundeportefølje, stor fleksibilitet til utforming av ortopediske hjelpemidler, videreutvikling av klinikken samt gode lønnsbetingelser? Da er Nord-Norge arbeidsplassen for deg. I Norge er vi en av landets ledende ortopeditekniske klinikker lokalisert i Kristiansand, Arendal, Bergen, Bodø/Mo i Rana, Harstad/Narvik og Tromsø.
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 24-11-2021