Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vår oppdragsmengde øker! for GK Inneklima AS
GK Inneklima AS
Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vår oppdragsmengde øker! GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Salgs og Markedssjef for VÅG FOTBALLKLUBB
VÅG FOTBALLKLUBB
Salgs og Markedssjef Ønskede kvalifikasjoner¿ Relevant utdannelse på høyskolenivå ¿ Fagutdannelse er også relevant¿ Solid salgs- og markedserfaring, med dokumenterte og gode resultater¿ Du har et bredt og relevant forretningsnettverk¿ Kommersiell forståelse og teft, samt god kommunikasjonsevnePersonlige egenskaper¿ Har individualistens ferdigheter, men samtidig en god lagspiller¿ Utadvendt med godt humør, entusiastisk og engasjert ¿ Selvstendig og med stor gjennomføringsevne¿ Du trives godt med å treffe kunder og være i salgsprosesser¿ Kreativ, initiativrik og ikke redd for høyt tempo og tidvi
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Er du nylig ferdig med studier og vil skape energieffektive bygg? for GK Inneklima AS
GK Inneklima AS
Er du nylig ferdig med studier og vil skape energieffektive bygg? GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Vi trenger barnehageassistenter! for Personalhuset, Nord-Norge
Personalhuset, Nord-Norge
Vi trenger barnehageassistenter! Personalhuset Staffing Group er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og omstilling. Personalhuset Staffing Group har 40 kontorer, og uansett hvor du møter oss, vil den samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester. Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. For mer informasjon se www.personalhuset.noEr du omsorgsfull og leken? Men samtidig voksen og kan utvise trygg atferd som barn kan stole på?
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Vil du jobbe som journalist i en helt unik redaksjon? for PBL
PBL
Vil du jobbe som journalist i en helt unik redaksjon? barnehage.no skal være den viktigste nyhetskilden for alle med interesse for norske barnehager.Vi følger de store og viktige barnehagepolitiske spørsmålene, men formidler også de gode historiene fra hverdagen i landets over 6.000 barnehager. Leserne våre er trofaste og engasjerte, og blir stadig flere. I en god måned er over 300.000 inne på nettsiden vår. På Facebook følges vi av 41.000.barnehage.no er eid av PBL (Private Barnehagers Landsforbund).
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Selger av spekemat for TIK SPEKEMAT AS
TIK SPEKEMAT AS
Selger av spekemat DYKTIG SELGER SØKES FOR SALG AV SPEKEMATTIK SpekeMat AS søker herved etter dyktige selgere til vårt spekematutsalg på MARKEDET Kjøpesenter i Haugesund. Perioden 03.12.8 til og med 23.12.18. Vi følger senterets åpningstider og våre ansatte går på timer etter vaktplan.Dine arbeidsoppgaver:- Direkte salg fra vår salgsstand.- Pakking av gaveløsninger som selges på vår stand.- Kasse og bankterminal betjening.- Se arbeidsoppgaver og holde standen ryddig og pen til enhver tid.- Påfylling av varer. Bestandig velfylt stand.- Drive mersalg og komme med forslag til kunde.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Selgere Bodø for Jobbdirekte AS
Jobbdirekte AS
Selgere Bodø Til nye lokaler i Hundholmen/Jakhellngården søker vi 2 nye selger til å markedsføre våre produkter og tjenester til næringslivet i Norge. Business søkemotoren, Purehelp.no, er i dag over 20 år gammel og var et pionerprodukt i internettets første fase. Tjenesten er et vinnerprodukt i sitt markedssegment med stabile kunder, spennende partneravtaler og høy trafikk som dokumenteres av TNS Gallup. Allevåre brukere opplever sværthøy bruker- og nytteverdi. Våre produkter er godt innarbeidet i markedet, så du trenger ikke å ha lang fartstid innen salgsyrket.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Lageransvarlig med truckførersertifikat for People Bodø
People Bodø
Lageransvarlig med truckførersertifikat På vegne av kunde søker People Bodø en dedikert lageransvarlig.Kvalifikasjoner:- Erfaring med lagerarbeid- Noe byggevarekunnskap- Truckførersertifikat- Skandinavisk språkPersonlige egenskaper:- God ordenssans- pliktoppfyllende- Gode samarbeidsevnerPeople Bodø Tilbyr:- Snarlig tiltredelse- Gode betingelser- Mulighet for fast ansettelseFor spørsmål om stillingen Kontakt:Frode Hauger tlf. 93880808Søk på stillingen Stillingsnummer: 1804-2018-11-123 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: NAV Servicesenter
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Ute etter en godt betalt salgs- og monteringsjobb? Se her! for Verisure Partner
Verisure Partner
Ute etter en godt betalt salgs- og monteringsjobb? Se her! Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hvert tyvende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden, og hver dag bruker over 2,8 millioner kunder vår teknologi. Siden vi startet med alarm i 1988 har vi hatt en meget positiv utvikling og tilbyr alarmer til boliger og bedrifter over hele landet. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Verisure får du så mye mer enn en standard boligalarm.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-12-2018

Hjemmetjenesten Sentrum/Nattjenesten - helsefagarbeider for Bodø Kommune
Bodø Kommune
Hjemmetjenesten Sentrum/Nattjenesten - helsefagarbeider Bodø ble kåret til Norges mest attraktive by i 2016. Først og fremst fordi vi er svært offensive, gode på samhandling og fordi vi stadig utvikler nye og smarte løsninger. Våre 4500 medarbeidere får det til å skje og utfører det lille ekstra - hver dag!Aldri har Bodøfolk vært stoltere av byen sin, og aldri har det vært mer spennende å jobbe for Bodø kommune.BeskrivelseVed Hjemmetjenesten Sentrum / Nattjenesten er det ledig en fast stilling i 62.4 % som helsefagarbeider, med snarlig tiltredelse.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018