Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Rådgiver - museum og kulturminner for Fylkesmannen i Nordland
Fylkesmannen i Nordland
Rådgiver - museum og kulturminner Vi søker deg som er engasjert og dyktig, og som ønsker å arbeide med samfunnsutvikling innen museums- og kulturminnesektoren. Fylkeskommunen er regional kulturminnemyndighet og en sentral premissgiver og koordinator i utviklingen av Nordlandssamfunnet. Kulturminner i Nordland er en del av Nordland fylkeskommunes kultur-, miljø og folkehelseetat. Seksjonen har ansvaret for kulturminneforvaltningen i Nordland og museumspolitikk og jobber bredt innenfor dette feltet. Du vil inngå i vårt faglige og sosiale fellesskap og gjøre oss enda sterkere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Tannhelsesekretær - Kjeveortopedisk klinikk Mo for TANNHELSETJ SPESIALISTTJENESTE
TANNHELSETJ SPESIALISTTJENESTE
Tannhelsesekretær - Kjeveortopedisk klinikk Mo Ledig stilling som tannhelsesekretær ved kjeveortopedisk klinikk i Mo i Rana Den offentlige tannhelsetjenesten i Nordland har som oppgave å sikre Nordlands befolkning tannhelsetjenester i tråd med Lov om tannhelsetjenesten. Klinikken består av en kjeveortoped og to tannhelsesekretærer i nytt klinikklokale. Det er ledig 100% stilling som tannhelsesekretær med tiltredelse 2.januar 2020.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Omsorgstjenesten i Skjerstad - sykepleier for BODØ KOMMUNE HJEMMETJENESTEN SKJERS
BODØ KOMMUNE HJEMMETJENESTEN SKJERS
Omsorgstjenesten i Skjerstad - sykepleier Omsorgstjenesten i Skjerstad har ledig følgende stilling til deg som er sykepleier Hjemmetjenesten Skjerstad har 80% fastFurumoen sykehjem har 100 % fastBegge stillingene er i turnus med arbeid hver 3 helg. Omsorgstjenesten i Skjerstad - inneholder bl.a. Furumoen sykehjem og base for Hjemmetjenesten Skjerstad som dekker områder fra Vestvatn til Breivik i Salten. Staben består av sykepleiere, vernepleiere, psykiatrisk sykepleiere, helsefagarbeidere og pleiemedarbeidere. Sykehjemmet vårt er sertifisert livsgledehjem.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Prosjektleder for Helse Nord RHF
Helse Nord RHF
Prosjektleder Org. nr: - Stillingsident: 4143683471 Presentasjon av stillingen: Vil du være med å utvikle anskaffelsesvirksomheten i regionen? Helseforetakene i Helse Nord anskaffer årlig varer og tjenester for om lag 5 mrd. nok. Vi har en anskaffelsesstrategi som er førende for hvordan vi styrer anskaffelsesvirksomheten i regionen i årene som kommer. For å realisere strategien og dens leveranser er det etablert et organisasjonsutviklingsprosjekt, , som skal løpe ut 2021.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Renholdere - tilkalling for Manpower AS
Manpower AS
Renholdere - tilkalling Renholdere utfører en av de viktigste oppgavene, og bidrar til god helse og trivsel på arbeidsplassen. Vi søker renholdere til både kortere og lengre oppdrag for våre kunder. Tilkalling ved behov. Vi ser derfor etter deg som: ¿ Har god kjennskap til renholdsfaget ¿ Er fleksibel og serviceinnstilt ¿ Er effektivt og selvstendig ¿ Har gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig Vi kan tilby: ¿ Fleksibilitet ¿ Tariffløn, forsikring-og pensjonsordninger ¿ Mulighet for lengre oppdrag ¿ God oppfølging fra egen konsulent i Manpower Interessert?
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Rådgiver - kulturminner - nyere tid for NORDLAND FYLKESKOMMUNE SAMFERDSEL
NORDLAND FYLKESKOMMUNE SAMFERDSEL
Rådgiver - kulturminner - nyere tid Vi søker en engasjert og dyktig person som ønsker å arbeide med kulturminneforvaltning og saksbehandling. Fylkeskommunen er regional kulturminnemyndighet og en sentral premissgiver og koordinator i utviklingen av Nordlandssamfunnet. Kulturminner i Nordland er en del av Nordland fylkeskommunes kultur-, miljø og folkehelseetat. Seksjonen har ansvaret for kulturminneforvaltningen i Nordland og museumspolitikk og jobber bredt innenfor dette feltet. Du vil inngå i vårt faglige og sosiale fellesskap og gjøre oss enda sterkere.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Rådgiver - kulturminner og bygningsvern for NORDLAND FYLKESKOMMUNE SAMFERDSEL
NORDLAND FYLKESKOMMUNE SAMFERDSEL
Rådgiver - kulturminner og bygningsvern Vi søker to engasjerte og dyktige personer som ønsker å arbeide med bygningsvern og kulturminneforvaltning. Fylkeskommunen er regional kulturminnemyndighet og en sentral premissgiver og koordinator i utviklingen av Nordlandssamfunnet. Kulturminner i Nordland er en del av Nordland fylkeskommunes kultur-, miljø og folkehelseetat. Seksjonen har ansvaret for kulturminneforvaltningen i Nordland og museumspolitikk og jobber bredt innenfor dette feltet. Du vil inngå i vårt faglige og sosiale fellesskap og gjøre oss enda sterkere.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Servicetekniker Elektro for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker Elektro På grunn av økt oppdragsmengde i Bodø søker vi deg som er positiv, engasjert og har kompetanse for å lykkes som servicetekniker elektro. Vil du ha en spennende hverdag, med mulighet til å styre din egen arbeidsdag? Er du nysgjerrig og interessert i elektrofaget? Du vil få en arbeidshverdag fylt med utfordrende arbeidsoppgaver sammen med gode og kompetente kollegaer. Sammen er vi vinnerlaget på tvers av tekniske fag.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Servicetekniker sikkerhet for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker sikkerhet På grunn av økt oppdragsmengde i Bodø søker vi engasjerte teknikere som er positive og har kompetanse for å lykkes som servicetekniker innen sikkerhet. Vi håper du har erfaring innen sikkerhetsleveranser som adgangskontroll, alarm, ITV eller lås/beslag, men det er ikke et krav. Personene vi søker vil inngå i avdelingens svakstrøms-team, med hovedoppgave på montasje, service og idriftsetting av sikkerhetssystemer. Caverion er inne i en spennende tid og sikkerhet er et satsningsområde for oss.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Helse- og omsorgsavdelingen - Prosjektleder for H/S, Kommunaldirektørens stab
H/S, Kommunaldirektørens stab
Helse- og omsorgsavdelingen - Prosjektleder Vi søker sykepleier som prosjektleder for prosjektet "Virtuelle helsetjenester i hjemmetjenesten"Prosjektstillingen er 1-årig, med mulighet for forlengelse. Prosjektet er en del av Bodø kommune sin satsing "Smart helse 2035". I prinsippet handler dette om en ny velferdsarkitektur som skal ligge til grunn for fornying og verdiskaping innenfor helse- og velferdssektoren - en velferdsinnovasjon. Bodø kommune ønsker, i samarbeid med bruker og pårørende, å tilby tverrfaglig individuelt tilpasset behandling/oppfølging av dedikert team i brukers hjem.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019