Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kurs og Konferansevert for Radisson Blu Hotel Bodø
Radisson Blu Hotel Bodø
Kurs og Konferansevert Raddison Blu hotel Bodø søker etter en kreativ servicehelt til vår konferanseavdeling. Vi søker etter en person i fast 50 % stilling. Du setter altid våre gjester i sentrum og du gjør dette med en Yes I Can instilling. Du liker å stille spørsmål og ta egne iniativ. Du er en glad person med humor, og er profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kolegaer. Som kurs og konferansevert har man ansvar for å ta i mot gjester, vise dem rundt i møtelokaler, hjelpe til med teknisk utstyr, opp og nedrigging av møterom.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Sykepleier for Nordlandssykehuset Bodø
Nordlandssykehuset Bodø
Sykepleier Org. nr: 974795361 Stillingsident: 4120553327 Presentasjon av stillingen: Ingen reisevirksomhet 3-delt turnusarbeid ArbeidsoppgaverOrtopedisk og Øre-Nese-Hals sengeenhet A9 er en sengepost med 24 senger hvor vi behandler pasienter innen ortopedi og øre-nese-hals tilknyttet Kirurgisk klinikk Bodø. Vi har ledig følgende stillinger: 50% vikariat sykepleier i perioden 16.09.19-19.08.20Kvalifikasjoner Offentlig godkjent sykepleier.Erfaring fra ortopedisk og øre-nese-hals virksomhet.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Norges Bondelag søker rådgiver/utmarkskonsulent for NORGES BONDELAG
NORGES BONDELAG
Norges Bondelag søker rådgiver/utmarkskonsulent Vi søker utmarkskonsulent til vårt fylkeskontor i Nordland med kontorsted i Landbrukets Hus, Posthusgården Havnegata 9 i Bodø. I Nordland har vi ca. 2.900 medlemmer og fylkeskontoret har fem ansatte. Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver, blant annet · Hjorteviltforvaltning · Forvaltning av laksefisk · Feltarbeid · Grunneiersamordning · Utmarksforvaltning · Sekretariatsfunksjoner · Rovvilt og beitenæring · Vannforvaltning · Kursing Vi søker en person med · høyere utdanning innen natur-/utmarksforvaltning og biologi.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Er du den optikeren vi speider etter? for BRILLELAND AS
BRILLELAND AS
Er du den optikeren vi speider etter? FOLKELIG - TILGJENGELIG - PROFFESJONELLE "Mitt mål som optiker i Brilleland er å skape et så godt tillitsforhold til kunden min, at vedkommende føler seg trygg og stoler på min vurdering av vedkommende`s øyehelse. Hun eller han skal vite at jeg vil gå den ekstra mila for å finne det som passer best mulig for dem - THAT`S MY GOAL!" Er dette noe du som fagutdannet optiker, og som ønsker å yte det lille ekstra for våre kunder kan relatere deg til? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg. Velkommen til herlige Bodø!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Verditransportør for LOOMIS NORGE AS
LOOMIS NORGE AS
Verditransportør Org.nr.:983445381 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Loomis Norge AS kan tilby: Lønn iht.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 16-09-2019

Har du lyst på lærlingplass i Forsvaret? for FORSVARETS OPERATIVE HOVEDKVARTER
FORSVARETS OPERATIVE HOVEDKVARTER
Har du lyst på lærlingplass i Forsvaret? Org. nr: - Stillingsident: 4118646239 Presentasjon av stillingen: Er du den vi leter etter? Ved Forsvarets operative hovedkvarter(FOH) er det ledig 2 stillinger som lærling institusjonskokk. Vi søker dere som er matglade og engasjerte, og som kan jobbe i et hektisk og variert miljø. Hos oss lages det mat til større arrrangementer/øvelser, VIP-besøk, selskaper i tillegg til daglig drift. Vi er også opptatt av å være tidsaktuelle og følger mattrender i samfunnet. Stillingene er underlagt to-skiftsordning.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Bodø kulturskole - kulturskolelærer - kulturlek for Bodø kulturskole
Bodø kulturskole
Bodø kulturskole - kulturskolelærer - kulturlek BeskrivelseVed Bodø kulturskole er det ledig inntil 20% stilling som lærer i kulturlek, vikariat f.o.m. 01.10.2019 - 31.07.2020. Kulturlek er et tverrfaglig, lekbasert nybegynnertilbud for aldersgruppen 4 - 9 år. Noe av undervisningen vil kunne foregå i SFO.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vi søker nye selgere til avd. Bodø for PUREHELP NO AS
PUREHELP NO AS
Vi søker nye selgere til avd. Bodø Har du salgserfaring fra før eller ønsker du å starte en salgskarriere? Er du utadvendt, strukturert og tillitsskapende med høy integritet? Ser du muligheter der andre gir opp? Les videre! Er du et selvgående vesen med lidenskap for kontinuerlig forbedring? Trigges du av å skape verdier for kunden? Innehar du evnen til å kommunisere med ulike typer mennesker? Vi er på jakt etter de flinkeste menneskene, med glimt i øyet. Hos oss blir du godt kjent med norsk næringsliv gjennom en spennende og selvstendig salgsstilling.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Ekstrahjelp med fast helgestilling søkes til Nille City Nord for NILLE
NILLE
Ekstrahjelp med fast helgestilling søkes til Nille City Nord Vi søker en ny Nille helt! Våre butikkmedarbeidere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Derfor ser vi på våre medarbeidere som Nille helter. Vi er stolt av vår kultur! Våre butikkmedarbeidere er engasjerte og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille. Vi søker deg som har lidenskap for salg og service. Antall timer i stillingen vil variere etter behov.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Branningeniør for Rambøll Norge AS
Rambøll Norge AS
Branningeniør BranningeniørVi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse som brannngeniør i en stilling hvor du får utfordrende og varierte oppgaver i små og store prosjekt . For denne rollen trenger du utdanning eller erfaring som brannrådgiver . Er du vår nye Branningeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad. Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019