Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Kokk
Larsen Mat & Vinbar
Som kokk hos oss må du trives med hektiske hverdager, og kunne håndtere stressede situasjoner på en måte slik at det ikke går utover deg, dine kollegaer eller våre gjester.Kommunikasjon med kollegaer er viktig, og vi er derfor opptatt av at du mestrer norsk, skandinavisk eller engelsk godt.Ditt fokus vil hele tiden være å sørge for at alle våre gjester det beste vi kan tilby, hver gang de besøker oss.Det er viktig at du har en lidenskap for mat, og er opptatt av kvalitet i ditt arbeid. Et ønske om å lære mer vil være sentralt.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Chef Cook
Larsen Mat & Vinbar
Larsen mat og vinbar søker KOKK Ønsker du å jobbe på Bodø's kuleste mat og vinbar, med råvarer i sesong og spennende menyer. Vi søker etter deg med erfaring fra ala carte. Du må jobbe godt i team og trives blandt gjester og takle travle dager godt. Vi streber alltid etter å levere den beste kvaliteten til våre gjester, på drikke og mat. Det er viktig at du har en lidenskap for mat, og er opptatt av kvalitet i ditt arbeid.Har du erfaringen som trengs og føler du er personen som kan styrke vårt kjøkkenteam, ta kontakt.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 04-07-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Systemkonsulent - API Vi er på utkikk etter deg som vil være med å skape større grad av automatisering og forenkling av arbeidsoppgaver som må løses i samarbeid med flere fagsystem. PowerOffice har utviklet omfattende APIèr der svært mange ulike fagsystem kan samspille med økonomisystemet. Vi har over 400 ulike integrasjoner og antallet vokser betydelig hver eneste måned. Stillingen vil inngå i vårt API-team som består av utviklere, fagkonsulent, kvalitetskonsulent og produkteier. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Full-Stack systemutvikler Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av å skape gode brukeropplevelser i form av profesjonelle og skalerbare systemer. Hos oss vil du alltid finne nye utfordringer å bryne deg på. Vi har stor variasjon av arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil jobbe i tverfaglige team der fokus er kundebehov og innovasjon. Sammen skaper vi produkt som gjør livet bedre for folk i små og mellomstore bedrifter. Du har:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Frontend systemutvikler Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av å skape gode brukeropplevelser. Hos oss vil du alltid finne nye utfordringer å bryne deg på. Vi har stor variasjon av arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil jobbe i tverfaglige team der fokus er kundebehov og innovasjon. Sammen skaper vi produkt som gjør livet bedre for folk i små og mellomstore bedrifter. Du har:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Kunderådgiver "Your customers no longer compare you to your competitor. They compare you to the best service they ever had.....from anyone" -- Shep Hyken Er du vår nye kunderådgiver til Team Customer Success? Som kunderådgiver vil du være sentral i vår visjon: Å gjøre livet bedre for små og mellomstore bedrifter. Arbeidsoppgaver vil være knyttet til vårt partnernettverk som består av regnskapskontorer i hele Norge. Du vil bli en del av et fantastisk team som daglig arbeider med å skape solide kunderelasjoner.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Design Lead I PowerOffice har vi som mål å tilby regnskapssystem i verdensklasse som kundene våre elsker, og vår misjon er å gjøre livet bedre for mennesker i små og mellomstore bedrifter. Vi har fra dag 1 fokusert på gode brukeropplevelser gjennom tett og god kunde- involvering og PowerOffice er det systemet som har de mest fornøyde brukerne - årlig undersøkelsen fra Regnskap Norge (bransjeorganisasjonen for regnskapsførere).
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Tverlandet Legesenter AS søker helsesekretær, 40 % stilling.
Tverlandet Legesenter As
Helsesekretær 40 % stilling ledig fra 031022. Søker positiv og serviceinnstilt person med gode samarbeidsevner og faglig engasjement. Gode norskkunnskaper. Vandelsattest. Oppgaver: Betjene ekspedisjon, laboratorium (blodprøver, spirometri, EKG, døgnblodtrykk, injeksjoner) samt bistå ved småkirurgi, sårstell etc. Vi bruker Pasientsky/Hove total skybasert journalsystem. Tverlandet legesenter har i dag 5 leger ( 2 spesialister i allmennmedisin, 2 ALIS , 1 LIS1 ), 4 helsesekretærer og 1 diabetes sykepleier i tilsammen 4 stillinger.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Rådgiver/seniorrådgiver
Luftfartstilsynet
Vi leter etter deg som kan analysere flysikkerhetsinformasjon og bidra i Luftfartstilsynets risikostyring av flysikkerheten (Safety Risk Management, SRM). SRM handler om å identifisere forhold som truer flysikkerheten, fastsette hvem som skal gjøre hva for å håndtere disse forholdene, gjennomføre tiltak og verifisere at sikkerheten er ivaretatt. Arbeid med SRM innebærer samarbeid både internt og eksternt.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022

Lærer
Bodin videregående skole
Bodin videregående skole har ledig vikariat i norsk fra 1.8.22.  Skolen ønsker så langt som mulig å ha fulle stillinger og kompetanse i flere fag er en fordel.  Fagsammensetning hos søkere som gjør det mulig å gi fulle stillinger kan derfor bli vektlagt.     Arbeidsoppgaver   Pedagogisk arbeid   Ønskede kvalifikasjoner  
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022