Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Radiograf 100% fast stilling, Evidia Bodø
Evidia
Til vår avdeling i Bodø søker vi en erfaren, serviceinnstilt og engasjert radiograf i 100% fast stilling I stillingen som radiograf søker vi deg som har radiografutdanning med norsk autorisasjon og gode norskkunnskaper (både skriftlig og muntlig). Erfaring med CT og MR er ønskelig, men intet krav. Avdelingen har nye moderne lokaler og maskinpark og utfører et bredt undersøkelsesspekter innen MR, CT, Ultralyd og Røntgen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Rådgiver
Bodø kommune
Om stillingenVed Oppvekst- og kulturavdelingen, Fellesadministrasjonen er det ledig 100 % fast stilling som rådgiver, med snarlig tiltredelse.Stillingen deltar i avdelingsdirektørens ledergruppe og er svært sentral for støtte til den overordnede ledelsen av avdelingen. Den har en stor kontaktflate, både internt og på tvers av kommunens avdelinger. Fellesadministrasjonen har ansvar for koordinering, støtte og tilrettelegging av den overordnede ledelsen av OK avdelingens mange virksomheter og områder. Arbeidssted er Bodø rådhus.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Jurist
Bodø kommune
Om stillingenBodø kommune ønsker å styrke sin juridiske kompetanse innen helserett. Vi har ledig en fast 100 % stilling i Helse og omsorgsavdelingen, tilknyttet Tildelingskontoret.Tildelingskontoret er Helse- og omsorgsavdelingens forvaltningskontor og kommunens koordinerende enhet. Kontorets hovedoppgave er å svare på spørsmål, gi veiledning, og saksbehandle søknader om helse- og omsorgstjenester. Vi har et overordnet ansvar for Individuell plan og koordinerte tjenester.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Driftsleder Nordland
Politiets Fellestjenester
Politiets Fellestjenester (PFT) skal profesjonalisere FM-området i Politiet, og vi ser etter deg som vil bli en viktig bidragsyter i en etat i vekst. Som driftsleder hos oss vil du ha ansvar for drift innen FM, oppfølging av leverandører og prosjektledelse. Vi leter etter deg med særlig erfaring innen FM og prosjektledelse, som er god på å finne de riktige løsningene for kunden. Tett dialog med distriktet er avgjørende og det er viktig at du trives med å være fremoverlent for å skape et godt samarbeidsarena. Du vil ha personalansvar for 7 medarbeidere.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 26-12-2022

Overingeniør/senioringeniør - industri, avløp og avfall
Statsforvalteren i Nordland
Om deg og stillingene:Klima- og miljøavdelinga hos Statsforvalteren i Nordland har to ledige stillinger - en fast og ett vikariat med mulighet for forlengelse. Vi ser etter deg som har miljøteknisk utdanning, og har lyst til å jobbe med forurensning fra næringsmiddelindustrien, avløpssektoren og avfallsbransjen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Lege i spesialisering, Medisinsk mikrobiologi
Diagnostisk klinikk, Nordlandssykehuset HF
Er du interessert i medisinsk mikrobiologi og ønsker å ta spesialiseringen din ved et laboratorium som er akkreditert av Norsk Akkreditering? Ved Mikrobiologisk enhet i Nordlandsykehuset HF har vi nå et ledig ett års vikariat med gode muligheter for fast ansettelse.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Apotektekniker i  Produksjonsavdelingen
Sykehusapoteket i Bodø, Helse Nord, Sykehusapotek Nord HF
Bodø, fylkeshovedstaden i Nordland, er en moderne, pulserende by omkranset av storslått natur. Byen er i kraftig vekst og satser på bl.a. idrett, utdanning, kultur, oppvekst og kreative miljøer. Kort sagt; Bodø er i vinden! www.bodo.no Sykehusapoteket i Bodø med tilhørende avdelinger har 50 ansatte. Apoteket er i kontinuerlig endring. Apoteket befinner seg i moderne lokaler sentralt i Nordlandssykehuset. Driften er modernisert og vi har tatt i bruk ny teknologi.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 03-01-2023

Grunnskolelærer
Bodø kommune
Er du vår nye kollega ved Hunstad ungdomsskole?Ved Hunstad ungdomsskole er det ledig vikariat i perioden snarest og frem til 31.07.2023, som 100% lærer.På skolen vår har vi 390 elever og ca. 50 ansatte. Skolen ligger ca. 8 km fra BodøHunstad ungdomsskole er Bodøs største ungdomsskole med 5-6 paralleller. Skolen ligger fantastisk til med nærhet til både skog, fjell og fjære. Våre satsningsområder er trivsel for læring, helsefremmende skole og MOT.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Frøiland Bygg Skade søker tømrere i Bodø, Halsa og Fauske
FRØILAND BYGG SKADE AS
Vi utvider i Bodø, Halsa og Fauske og ser etter dyktige og selvstendige tømrere, med utvidet ansvar og store muligheter for å påvirke egen hverdag. I FBS er vi et lag hvor vi bryr oss om hverandre. Våre verdier er effektivitet, pålitelighet og omsorg. Effektivitet : Vi lever av lønnsomhet og fornøyde kunder. Pålitelighet : Det er grunnleggende for oss å stole på hverandre. Omsorg: Å sette seg inn i hvordan andre har det er avgjørende for tillitt og trivsel.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Er du klar for en spennende og lønnsom salgsjobb!
Verisure Partner
Vår partner i Bodø, Salten Alarm AS, er nå på utkikk etter nye salgstalenter som kan være med å styrke teamet. Ambisjonen er å bli den beste avdelinge i Norge. Tar du utfordringen?
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023