Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Pelagia Bodø Sildoljefabrikk har ledig stilling som mekaniker
PELAGIA AS
Arbeidsoppgaver: Delta i vedlikehold på teknisk produksjonsutstyr og fabrikkanlegg.Varierte arbeidsoppgaver - feilsøking, reparasjon av teknisk utstyr/produksjonsutstyr, samt arbeid på forskjellige interne prosjekt.Delta i vaktordning. Kvalifikasjoner/krav til søker:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 15-11-2021

Havbruksloggen søker systemutvikler!
Havbruksloggen.no
Havbruksloggen AS søker utviklere Havbruksloggen AS leverer kontroll- og vedlikeholdsystem til havbruksnæringen, og har i dag kunder i hele landet og i utlandet. Programvaren utvikles og driftes i eget hus. Havbruksloggen opplever stor vekst og ser behov for å utvide vårt team. Som systemutvikler i Havbruksloggen er du med på å utvikle nye og innovative løsninger for og effektivisere havbrukbruksnæringen og forenkle hverdagen til aktørene i inn og utland. Samtidig bidra til sikkerhet og kontroll, både av verdier og miljøet.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Lærer - automasjon
Bodin videregående skole
Bodin videregående skole har ledig 100% vikariat innen elektrofag i et år fra 1.1.22. Vi søker en person som har utdanning som ingeniør eller annen utdanning på bachelor-/masternivå. Undervisningen for inneværende skoleår er i hovedsak planlagt på Vg2 og Vg3 automatisering. Skolen kan også få et mindre stillingsbehov som vikar. Dersom dette er av interesse er det viktig at søknaden merkes med dette. Arbeidsoppgaver Pedagogisk arbeid Særlig nødvendig fagkompetanse er:
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Ledig stilling som tannlege på Mørkved tannklinikk - Vikariat
Tannhelsetjenesten
Ønsker du å jobbe i den offentlige tannhelsetjenesten i Nordland? Liker du å jobbe i et travelt og utviklende miljø og trives med en variert arbeidshverdag? Da har vi stillingen til deg. Vi søker tannlege i 100 % stilling ved Mørkved tannklinikk. Tiltredelse etter avtale med klinikkleder. Den offentlige tannhelsetjenesten i Nordland tilbyr tannhelsetjenester til prioriterte pasientgrupper og betalende klientell. Mørkved tannklinikk er en klinikk med 6 tannhelsesekretærer, 3 tannpleiere og 5 tannlegestillinger.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 12-11-2021

Prosjektdirektører/Senior prosjektledere Industri og/eller Akvakultur
Rambøll AS
Bli en del av vår avdeling for Forretningsutvikling og Logistikk!
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Ryk og reis te Kjerringøy!
Kjerringøy Rorbusenter AS
Kjerringøy Rorbusenter AS Kjerringøy Rorbusenter er en innovativ reiselivsbedrift med høye ambisjoner. Nå lyser vi ut stillingen som daglig leder og er på jakt etter en som har lyst til å være med på å bygge videre på en av Nord-Norges kuleste reiselivsbedrifter. Kjerringøy Rorbusenter ligger ytterst på Kjerringøy, og har hotelldrift, restaurant og kafé. Sesongen løper fra påske til medio oktober. Rorbusenteret har 50 sengeplasser fordelt i 10 rorbuer.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Volt City Nord søker Butikkselger ca 70%
Volt City Nord
Hos oss på Volt, får du muligheten til å bli en del av bransjens mest trendbevisste kjede. Vi jobber med flere kjente varemerker som bl.a Filippa K, Tiger of Sweden, These Glory Days, Oscar Jacobson, Eton og Samsøe & Samsøe. Vi gjør vårt ytterste for å gi våre kunder verdens beste service og jobber sammen for og nå vår visjon om å være førstevalget for alle som søker herremote. I denne jobben er din passion, motivasjon og kunnskap helt avgjørende. Dine egenskaper og drivkraft:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Snekker/Tømrer
Snekkern AS
Snekkern as søker etter dyktige, selvgående tømrere/snekkere Arbeidsoppgaver: Montering av Saltdalshus og SaltdalshyttaInnredningsarbeider fra råbygg til siste listNybygg og rehabiliteringVi er behjelpelig med boligArbeidstid kan tilpasses med turnusordningVi har gode lønnsbetingelser og bonusordningvi holder verktøy og arbeidsbiler, men kan også bistå med kjøregodtgjørelse for de som ønsker å bruke egen bil.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Lege i spesialisering, nevrologi
Medisinsk klinikk, Nevrologisk avdeling
Org. nr: - Stillingsident: 4441393588 Presentasjon av stillingen:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 05-12-2021

Rådgiver
Bodø kommune
Om stillingenVed Mind-senteret i Bratten Aktivitetspark er det ledig 100 % fast stilling som rådgiver innen trafikkformidling, prosjekthåndtering og utviklingsarbeid. Stillingen er ledig fra 01.11.21 Stillingen vil være knyttet til MIND-senteret, som er et trafikksikkerhetssenter. Målgruppen er i hovedsak elever ved videregående skole i Nordland.  Bratten Aktivitetspark er en virksomhet under kulturkontoret i Bodø kommune. Det er pr. i dag 15 ansatte i Bratten, og virksomheten er i stadig utvikling.For mer info, se hjemmesiden http://bratten.bodo.kommune.no/
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021