Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Psykiater/psykologspesialist til avdeling for rus, psykiatri og avhengighet for RANDSTAD CARE AS
RANDSTAD CARE AS
Psykiater/psykologspesialist til avdeling for rus, psykiatri og avhengighet Randstad Care søker psykiater eller psykologspeaialist i klinisk voksen til oppdrag ved Nordlandssykehuset. Enheten du vil være tilknyttet har 8 sengeplasser for pasienter med alvorlig psykisk lidelse og samtidig ruslidelse (dobbeltdiagnose-pasienter), og tilbyr observasjon, kartlegging, utredning, avrusning og behandling. Enheten har 1 overlege og 50% psykologspesialist + 1 LIS i Stab, samt en vakant overlegestilling/psykologspesialiststilling som det nå søkes innleie for.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Butikkmedarbeider - Tilkalling for COOP NORDLAND SA
COOP NORDLAND SA
Butikkmedarbeider - Tilkalling Coop Nordland er en medlemseid bedrift innen Coop med over 60000 eiere. Vi har en netto årsomsetning på ca 2,5 milliarder, 1200 ansatte og 84 butikker fordelt på et område fra Terråk i sør til Andenes i nord. En viktig målsetting for Coop Nordland er å framstå som en serviceorientert bedrift med kunden og medarbeideren i sentrum. Coop Nordland eier kjøpesenteret City Nord i Bodø, i tillegg til Fauske Handelspark og AMFI Havnesenteret i Brønnøysund. Det er her hovedtyngden av vår faghandel ligger.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Allsidig mekaniker / sveiser / cnc / Platearbeider for JOBZONE AS
JOBZONE AS
Allsidig mekaniker / sveiser / cnc / Platearbeider Vi søker allsidig mekaniker / sveiser til oppgaver som varierer fra produksjon av ulike enkeltkomponenter i metall eller plast, til mer kompliserte konstruksjoner.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Vi søker mekaniker til rep. og vedlikehold av variert maskinpark. for Jobzone Bodø
Jobzone Bodø
Vi søker mekaniker til rep. og vedlikehold av variert maskinpark. I Bodø er vi på jakt etter en mekaniker. Gjerne med erfaring fra både elektrisk, mekanisk, hydraulisk feilsøking og reparasjoner av en stor maskinpark med forskjellige utstyr sånn som lift, hjullaster, gravemaskin, vals samt masse forskjellig små utstyr.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Sommeroppdrag for leger og allmennleger. Ta en jobbferie og opplev vakre Norge i sommer. for RANDSTAD CARE AS
RANDSTAD CARE AS
Sommeroppdrag for leger og allmennleger. Ta en jobbferie og opplev vakre Norge i sommer. Randstad Care søker etter leger og allmennleger som ønsker og jobbe og oppleve vakre Norge. Ønsker du å oppleve midnattsolen og Norges vakre kystlinje har du nå mulighetenNordland søker legevikar for uke 29, 30 og 31. Ledig oppdrag ved legesenter i vakre Nordland. Det er ikke legevakt tilknyttet oppdraget. Nordland søker legevikar til høsten Vi har ledig oppdrag for allmennlege/lege i vakre Nordland fra høsten.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Vi søker etter daglig leders høyre hånd! for CAFEDRIFT CITY NORD AS
CAFEDRIFT CITY NORD AS
Vi søker etter daglig leders høyre hånd! Vi søker etter daglig leders høyre hånd! Har du interesse for matlaging og kakebaking? Kunne du tenkt deg å jobbe i et til tider hektisk miljø? Er du en som tar ansvar og liker utfordringer? Ser du løsninger i stedet for problemer? Vi søker en blid og positiv person som er målbevisst, engasjert, yter det lille ekstra og som kan inspirere og være et godt forbilde for sine kolleger. Arbeidstiden er i hovedsak dagtid, men noe helg og kveldstid må påregnes. Erfaring med mat og service er en stor fordel, men ikke et krav da full opplæring vil bli gitt.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

KIWI Meierikvartalet søker etter butikkmedarbeider under 18 år for NG KIWI MIDT-NORGE AS
NG KIWI MIDT-NORGE AS
KIWI Meierikvartalet søker etter butikkmedarbeider under 18 år Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

KIWI Meierikvartalet søker etter butikkmedarbeider heltid for NG KIWI MIDT-NORGE AS
NG KIWI MIDT-NORGE AS
KIWI Meierikvartalet søker etter butikkmedarbeider heltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

KIWI Meierikvartalet søker etter butikkmedarbeider deltid for NG KIWI MIDT-NORGE AS
NG KIWI MIDT-NORGE AS
KIWI Meierikvartalet søker etter butikkmedarbeider deltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Miljøtjenesten - Ferie-/tilkallingsvikarer for BODØ KOMMUNE MILJØTJENESTEN SENTRUM
BODØ KOMMUNE MILJØTJENESTEN SENTRUM
Miljøtjenesten - Ferie-/tilkallingsvikarer Lyst på en spennende og variert sommerjobb? Da er Miljøtjenesten plassen!Miljøtjenesten er en virksomhet i Bodø Kommune bestående av 9 avdelinger. Målgruppen er personer med medfødt eller tidlig ervervet funksjonsnedsettelse, som har behov for langvarige og koordinerte tjenester og habilitering. Vi yter helse- og omsorgstjenester og praktisk bistand til personer i målgruppen, herunder helsetjenester i hjemmet, aktivitetstilbud, avlastning mm.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019