Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Avdelingsleder bibliotek for Bodin videregående skole
Bodin videregående skole
Avdelingsleder bibliotek Skolen søker ny leder for vårt biblioteket som har to bibliotekarer i tillegg til leder og en kontoransatt.  Biblioteket ved Bodin videregående skole er både et skolebibliotek og bibliotekfaglig ressursenter for de andre videregående skolene i Nordland fylkeskommune. For skolens elever skal det både være et læringssenter og et sted for inspirasjon og rekreasjon.   Leder har i dag blant annet ansvar for personal, innkjøp og deltar i skolens ledergruppe.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 09-02-2019

Elevdokumentasjon og eksamenskoordinator, merkantil for Bodin videregående skole
Bodin videregående skole
Elevdokumentasjon og eksamenskoordinator, merkantil   Bodin videregående skole søker ny elevdokumentasjon- og eksamenskoordinator i fast 100% stilling. Stillingen er knyttet til administrasjonen, avdeling kontoret.  Kontoret har ansvaret for oppgaver knyttet til økonomi, elevdokumentasjon, inntak, eksamen og førstelinjetjeneste. Avdelingen har 11 ansatte.  Stillingens ansvars- og arbeidsområde:  Stillingen har ansvaret for å koordinere arbeidet med administrasjon av eksamen og sensur ved Bodin videregående skole.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Hovdejordet sykehjem - sykepleier for BODØ KOMMUNE HOVDEJORDET BOKOLLEKTI
BODØ KOMMUNE HOVDEJORDET BOKOLLEKTI
Hovdejordet sykehjem - sykepleier BeskrivelseVed Hovdejordet sykehjem er det ledig 58,88 % stilling som sykepleier, vikariat med tiltredelse fra dags dato til slutten av juli 2019. De har også ledige helgestillinger, og behov for flere tilkallingsvikarer. Hovdejordet sykehjem er et sykehjem med små tilpassede avdelinger for personer med demens. I alt 36 beboere. Sykehjemmet er Livsgledesertifisert. KvalifikasjonerVi søker deg som er engasjert, positiv, stabil og vil bidra til å opprettholde et godt arbeidsmiljø, og en god kvalitet på tjenesten.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Ferievikarer søkes til sterilsentralenheten i Bodø for Nordlandssykehuset
Nordlandssykehuset
Ferievikarer søkes til sterilsentralenheten i Bodø Vi søker 1 til 2 ferievikarer til sterilsentralenheten i Bodø Sterilsentralen er organisert i Akuttmedisinsk klinikk og yter service til mange enheter i hele Nordlandssykehuset. Sentralen flyttet inn i nye tidsmessige lokaler med nytt utstyr i 2014 og har 12 ansatte. Litt om sterilsentralenheten: Sterilsentralen håndterer utstyr for operasjonsstuer, poliklinikker, 330-skvadronen og ambulansetjenesten.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

KIWI Meierikvartalet åpner i Bodø i august 2019 og vi søker etter butikksjef for KIWI Norge AS
KIWI Norge AS
KIWI Meierikvartalet åpner i Bodø i august 2019 og vi søker etter butikksjef Bli en del av det grønne vinnerlaget! KIWI Meierikvartalet i Bodø sentrum søker etter butikksjef. Er du typen som skaper entusiasme og resultater? Trigges du av fornøyde kunder og medarbeidere? Har du en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da er kanskje denne jobben noe for deg. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norsk dagligvaremarkedet. En leder i KIWI ser hver enkelt medarbeider, og hver enkelt kunde.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Ferievikarer Drift/eiendom i Lofoten og Vesterålen for Nordlandssykehuset
Nordlandssykehuset
Ferievikarer Drift/eiendom i Lofoten og Vesterålen Presentasjon av stillingen:Ferieplanleggingen er i gang, og vi har behov for ferievikarer ved ulike seksjoner innen Senter for Drift og eiendom i Lofoten og Vesterålen. Vi stiller ingen formelle krav til søkerne, men det er en fordel med erfaring innen det aktuelle området søknaden gjelder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Rådgiver-Administrasjonsstab - Direktør for Nordlandssykehuset
Nordlandssykehuset
Rådgiver-Administrasjonsstab - Direktør Rådgiver - direktør Siden en av rådgiverne tilknyttet direktør har gått over i ny stilling i foretaket søker vi etter ny rådgiver. Rådgiver hos direktør vil ha oppgaver som varierer ut fra behovet, og i første omgang vil oppgavene være knyttet opp mot arbeid for realisering av strategisk utviklingsplan, med hovedfokus på fagutvikling og samhandlingArbeidsoppgaverOm stillingen Vi søker etter en person med erfaring fra spesialisthelsetjenesten som kan bistå med saksbehandling, administrative oppgaver og øvrige aktiviteter knyttet til fag og samhandling.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-01-2019

Hovdejordet sykehjem - helsefagarbeider for HOVDEJORDET SYKEHJEM
HOVDEJORDET SYKEHJEM
Hovdejordet sykehjem - helsefagarbeider BeskrivelseVed Hovdejordet sykehjem er det ledig 100 % svangerskapsvikariat som helsefagarbeider, med tiltredelse fra 01.05.19. Det er også flere ledige helgestillinger, og behov for flere tilkallingsvikarer. Hovdejordet sykehjem er et sykehjem med små tilpassede avdelinger for personer med demens. I alt 36 beboere. Sykehjemmet er Livsgledesertifisert. KvalifikasjonerVi søker deg som er engasjert, positiv, stabil og vil bidra til å opprettholde et godt arbeidsmiljø, og en god kvalitet på tjenesten.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Hjemmetjenesten Sentrum - sykepleier for Hjemmetjenesten Østbyen
Hjemmetjenesten Østbyen
Hjemmetjenesten Sentrum - sykepleier BeskrivelseVed Hjemmetjenesten Sentrum er det en ledig stilling i 100 % fast som sykepleier. Hjemmetjenesten Sentrum er pilot i heltidskulturprosjektet. Vi ønsker i hovedsak medarbeidere i fulle faste stillinger. Vi jobber langvakter hver 4.helg, eventuelt et annet helgemønster hvis ønskelig. Dette medfører flere fagfolk i helgene, bedre tjenester og ikke minst et godt arbeidsmiljø! For dette kompenseres man med ca. kr.24.000,- pr. år i et "heltidskulturtillegg" i 100% stilling. I hjemmetjenesten Sentrum er vi ca. 100 ansatte med ulik helsefagutdannelse.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 20-01-2019

Hjemmetjenesten Sentrum - helsefagarbeider for Hjemmetjenesten Østbyen
Hjemmetjenesten Østbyen
Hjemmetjenesten Sentrum - helsefagarbeider BeskrivelseVed Hjemmetjenesten Sentrum er det ledig tre vikariater som helsefagarbeider med kontrakt ut 2019, med mulighet for forlengelse. Hjemmetjenesten Sentrum er pilot i heltidskulturprosjektet. Vi jobber langvakter hver 4.helg, eventuelt et annet helgemønster hvis ønskelig. Dette medfører flere fagfolk i helgene, bedre tjenester og ikke minst et godt arbeidsmiljø! For dette kompenseres man med ca. kr.24.000,- pr. år i et "heltidskulturtillegg" i 100% stilling. I hjemmetjenesten Sentrum er vi ca. 100 ansatte med ulik helsefagutdannelse.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 20-01-2019