Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du jobbe med regnskap i Bodø eller Fauske?
Jobzone Bodø
Vår kunde ønsker seg en regnskapsmedarbeider med erfaring og som kanskje ønsker seg stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vikariat i 2 - 3 måneder i første omgang. Kan bli fast ansettelse. Vi tilbyr deg: Opplegg for hjemmekontorGode kollegaer på kontorene i Bodø eller FauskeHeltid eller deltid - det som passer deg bestGode betingelser Er dette deg?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Ønsker du en variert arbeidsdag? Vi søker tømrere i Bodø og Fauske!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter selvstendige tømrere til våre avdelinger i Bodø og Fauske. Som tømreri Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som tømrer i Recover
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Overlege i generell indremedisin
Medisinsk klinikk, Bodø
Ledig stilling som overlege i Generell indremedisin. Per tiden er stillingen kombinert mellom klinisk tjeneste ved medisinsk overvåkning og funksjon om utdanningsansvarlig overlege for de indremedisinske fagene. Dagarbeid med vakt. Generelle indremedisinske tertiærvakter bak LIS 2 -3
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Coop Prix Storgata søker ny lagspiller til vikariat i 100% stilling
Coop Nordland
Om stillingen og butikken Til vår butikk Coop Prix Storgata søker vi nå etter en smilende og serviceinnstilt butikkmedarbeider til vikariat i 100% stilling, med snarlig tiltredelse, varighet ut september, med mulighet for forlengelse. Arbeidstiden vil kunne variere og kan være både dagtid og kveldstid, i tillegg til helg.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Ergoterapeut
Bodø kommune
Om stillingenRehabiliteringstjenesten har ledig ergoterapeut stilling i 100% fast. Stillingen er ledig fra dags datoRehabiliteringstjenesten er en del av Helse- og omsorgstjenesten i Bodø kommune. Virksomheten består av fem avdelinger og gir tjenester til kommunens innbyggere over 18 år. Ergoterapitjenesten er organisert i avdeling for Ergoterapi og hverdagsmestring. Avdelingen har tre enheter: Hukommelsesteamet, Hverdagsrehabilitering og Ergoterapitjenesten, som også inkluderer syn/hørselskontaktene.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Ergoterapeut
Bodø kommune
Om stillingenRehabiliteringstjenesten har ledig ergoterapeut stilling i 100% fast i Team Hverdagsrehabilitering. Ledig for tiltredelse fra 1.juni.Rehabiliteringstjenesten er en del av Helse- og omsorgstjenesten i Bodø kommune. Virksomheten består av fem avdelinger og gir tjenester til kommunens innbyggere over 18 år. Hverdagsrehabilitering er organisert i avdeling for Ergoterapi og hverdagsmestring. Avdelingen har tre enheter: Hverdagsrehabilitering, Hukommelsesteamet og Ergoterapitjenesten, som også inkluderer syn/hørselskontaktene.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Sykepleier
Bodø kommune
Om stillingenVed Hjemmetjenesten Sentrum har vi ledig tre faste stillinger i 100 % som sykepleier.I hjemmetjenesten sentrum ønsker vi medarbeidere i fulle faste stillinger. Vi jobber langvakter hver 4.helg, eventuelt et annet helgemønster hvis ønskelig. Dette medfører flere fagfolk i helgene, bedre tjenester og ikke minst et godt arbeidsmiljø!For dette kompenseres man med ca. kr.24.000,- pr. år i et "heltidskulturtillegg" i 100% stilling.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Assisterende Enhetsleder
Nevrologisk og revmatologisk sengepost
Nevrologisk og revmatologisk sengepost er en enhet organisert i medisinsk klinikk og har for tiden 19 sengeplasser, hvorav 3 er intermediærsenger.  Vi har ca 60 ansatte i avdelingen. Hos oss møter du pasienter med ulike nevrologiske og revmatologiske problemstillinger.  Våre sykepleiere holder et høyt faglig nivå og er opptatt av at både pasienten, pårørende, studenter og kolleger skal føle seg trygg, respektert og godt ivaretatt. 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

NDT og/ eller sakkyndig løftekontroll
Control Service As
Vi søker nå engasjerte medarbeider innen inspeksjon, og håper at du vil være med å gjøre oss bedre!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-06-2023

Miljøterapeut
Kriminalomsorgen region nord
Om stilllingenKriminalomsorgen Nordland, avdeling lavere sikkerhet Bodø har nå ledig 60% fast stilling som miljøterapeut med snarlig tiltredelse.Avdeling lavere sikkerhet Bodø er en overgangsbolig som i hovedsak gir tilbud til innsatte i siste del av soningen. Avdelingen har 13 ansatte med fengsels- eller sosialfaglig utdanning. Arbeidstiden fordeles på dag, kveld, natt og helg. 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 03-04-2023