Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du jobbe med regnskap i Bodø eller Fauske?
Jobzone Bodø
Vår kunde ønsker seg en regnskapsmedarbeider med erfaring og som kanskje ønsker seg stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vikariat i 2 - 3 måneder i første omgang. Kan bli fast ansettelse. Vi tilbyr deg: Opplegg for hjemmekontorGode kollegaer på kontorene i Bodø eller FauskeHeltid eller deltid - det som passer deg bestGode betingelser Er dette deg?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Prosjektstøtte ved Nordland fylkeskommune - Transport og infrastruktur
Nordland fylkeskommune
Vil du bidra til å utvikle vegene i Nordland? Vi søker en dyktig prosjektstøtte -- er det deg? I seksjon for vegutbygging har vi ledig 100% fast stilling som prosjektstøtte. Vi ser etter deg som har kompetanse og kapasitet til å bistå i vegutbyggingsprosjekter i Nordland. Som prosjektstøtte hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø innen vegutbygging.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Ønsker du en variert arbeidsdag? Vi søker tømrere i Bodø og Fauske!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter selvstendige tømrere til våre avdelinger i Bodø og Fauske. Som tømreri Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som tømrer i Recover
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Vi søker kalkulatør
Leonhard Nilsen & Sønner AS
LNS er i rask utvikling og vi er på jakt etter en kalkulatør som ønsker å jobbe med anbudsregning innen anlegg og gruvedrift. Viktigste arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Technical Designer
AKVA group Land Based Sømna AS
The business unit Land Based in AKVA group is looking for a Technical Designer for modeling land-based farming facilities. As a technical designer in AKVA group, you become part of a team, and work closely with your colleagues in Norway and Denmark with the design of technology for recirculating aquaculture systems (RAS). Responsibilities and tasks
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Bunnpris \& Gourmet Narvik søker assisterende butikksjef
Bunnpris & Gourmet Narvik
Butikken er en fullsortimentsbutikk med egen ferskvareavdeling, inklusive delikatesse og fiskedisk. Vi søker nå en ambisiøs person som kan ta rollen som nestleder i butikken. Stillingen innebærer at du er butikksjefens stedfortreder med det ansvar det innehar. Den daglige driften skjer i samarbeid med en dyktig og fin arbeidsstokk, og i et trivelig miljø. Kvalifikasjoner: • Interesse for butikkens nøkkeltall. • Evne til å jobbe strukturert og målrettet. • Mulighet og vilje til å yte litt ekstra i hektiske perioder.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 29-03-2023

Lofoten Folkehøgskole søker en ny assisterende rektor
Lofoten folkehøgskole
Vi ser etter en engasjert assisterende rektor som identifiserer seg med Lofoten folkehøgskoles verdier. Administrative oppgaver innebærer årsplanlegging, timeplaner og tilrettelegging for undervisning. Virksomheten ved Lofoten folkehøgskole omfatter en rekke fagområder og undervisningsoppgaver fastsettes med utgangspunkt i kompetansen til den som blir ansatt. Stillinga er tillagt sirka 70 prosent administrative oppgaver og sirka 30 prosent undervisning Assisterende rektor skal ivareta rektors oppgaver ved dennes fravær.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Bunnpris \& Gourmet Narvik søker ferskvaresjef
Bunnpris & Gourmet Narvik
Bunnpris & Gourmet Narvik søker en serviceinnstilt ferskvaresjef, med stor arbeidskapasitet, og som liker å omgås mennesker. Du må være ryddig og kreativ. Kokkeutdannelse og erfaring fra bransjen er en fordel, men det er ikke et krav. Hovedoppgavene spenner fra håndtering av råvarer til kreativ behandling og presentasjon av våre ferskvareprodukter. Du må kunne takle dine oppgaver, og beholde humøret og oversikten i en til tider hektisk hverdag. Vi setter pris på om du kan lede andre og være nyskapende. Kvalifikasjoner: • God fagkunnskap og høy standard
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 29-03-2023

Vi er på jakt etter kalkulasjonssjef
Leonhard Nilsen & Sønner AS
LNS er i rask utvikling og vi er på jakt etter en målrettet kalkulasjonssjef som ønsker å lede vår kalkulasjonsavdeling, da vår nåværende kalkulasjonssjef skal over i annen stilling i konsernet. Som kalkulasjonssjef vil du delta i vurdering av anbudsforespørsler og innstille aktuelle prosjekter for tilbudsgivning. Du er både en dyktig fagperson og god leder som evner å motivere dine medarbeidere til å samarbeide mot et felles mål. Viktigste arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Sementfabrikken i Kjøpsvik ønsker ferievikarer
Norcem
Hver sommer rekrutterer vi ferievikarer til ulike sommerjobber ved fabrikken til Norcem i Kjøpsvik. Varigheten på sommervikariatene er ca 8-10 uker. I år ønsker vi også alle som fyller 16 år i 2023 velkommen til å søke sommerjobb med 4 ukers varighet hos oss. Bergavdelingen
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 15-05-2023