Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker selgere til vår butikk i Sortland
Lindex AS
Har du stor interesse for mote og salg, og ønsker å gi kunden en best mulig opplevelse? Vil du være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Vi søker selgere Hvis disse beskrivelsene passer for deg, kan du være den rette for oss. Din rolle i vårt team
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Kontorstøtte i 1 års vikariat søkes til vår kontrakt i Mo i Rana
Svevia Norge AS
Svevia søker kontorstøtte i 1 års vikariat, med mulighet for fast ansettelse, til vår avdeling i Mo i Rana. Avdelingen er ansvarlig for alle drift- og vedlikeholdsoppgaver på E6 og E12 i kontraktsområdet som underleverandør til Hæhre Entreprenør AS sin utviklingskontrakt med Statens vegvesen, der både prosjektering, bygging og drift i 15 år inngår. Er du vår nye administrative medarbeider?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Plantasjen Mo i Rana søker en serviceinnstilt og entusiastisk salgsmedarbeider
Nord Norge
Planter er ikke bare pene og hyggelige å ha i hjemmet eller i hagen, de påvirker også vår helse positivt, heftig ikke sant? Derfor er vi ekstra glade og stolte over å få arbeide med planter. I Plantasjen er vi opptatt av at kunden skal ha en optimal handleopplevelse. Som salgsmedarbeider i Plantasjen vil du være vårt ansikt utad og ditt engasjement og din positive innstilling er viktig for at kunden skal føle seg velkommen hos oss. Elsker du salg og kundeservice og har du en passion for planter? Da er det kanskje nettopp deg vi vil jobbe sammen med!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Kokk
Larsen Mat & Vinbar
Som kokk hos oss må du trives med hektiske hverdager, og kunne håndtere stressede situasjoner på en måte slik at det ikke går utover deg, dine kollegaer eller våre gjester.Kommunikasjon med kollegaer er viktig, og vi er derfor opptatt av at du mestrer norsk, skandinavisk eller engelsk godt.Ditt fokus vil hele tiden være å sørge for at alle våre gjester det beste vi kan tilby, hver gang de besøker oss.Det er viktig at du har en lidenskap for mat, og er opptatt av kvalitet i ditt arbeid. Et ønske om å lære mer vil være sentralt.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Chef Cook
Larsen Mat & Vinbar
Larsen mat og vinbar søker KOKK Ønsker du å jobbe på Bodø's kuleste mat og vinbar, med råvarer i sesong og spennende menyer. Vi søker etter deg med erfaring fra ala carte. Du må jobbe godt i team og trives blandt gjester og takle travle dager godt. Vi streber alltid etter å levere den beste kvaliteten til våre gjester, på drikke og mat. Det er viktig at du har en lidenskap for mat, og er opptatt av kvalitet i ditt arbeid.Har du erfaringen som trengs og føler du er personen som kan styrke vårt kjøkkenteam, ta kontakt.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 04-07-2022

Boreal Buss AS har ledig deltidsstilling som sjåfør klasse B i Rana kommune
Boreal Buss AS
Boreal Buss AS har ledig deltidsstilling som sjåfør klasse B i Rana kommune med stasjonering Mo I Rana fra 22.08.2022. Hos oss vil vi at kundene våre skal møte hyggelige sjåfører som kombinerer trygg og sikker kjøring med god kundebehandling. Dette er en stilling som vil passe svært godt for deg som ønsker en jobb ved siden av studier, eller kanskje du har pensjonert deg, men fortsatt kjenner at du har mer å bidra med.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Systemkonsulent - API Vi er på utkikk etter deg som vil være med å skape større grad av automatisering og forenkling av arbeidsoppgaver som må løses i samarbeid med flere fagsystem. PowerOffice har utviklet omfattende APIèr der svært mange ulike fagsystem kan samspille med økonomisystemet. Vi har over 400 ulike integrasjoner og antallet vokser betydelig hver eneste måned. Stillingen vil inngå i vårt API-team som består av utviklere, fagkonsulent, kvalitetskonsulent og produkteier. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Full-Stack systemutvikler Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av å skape gode brukeropplevelser i form av profesjonelle og skalerbare systemer. Hos oss vil du alltid finne nye utfordringer å bryne deg på. Vi har stor variasjon av arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil jobbe i tverfaglige team der fokus er kundebehov og innovasjon. Sammen skaper vi produkt som gjør livet bedre for folk i små og mellomstore bedrifter. Du har:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Frontend systemutvikler Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av å skape gode brukeropplevelser. Hos oss vil du alltid finne nye utfordringer å bryne deg på. Vi har stor variasjon av arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du vil jobbe i tverfaglige team der fokus er kundebehov og innovasjon. Sammen skaper vi produkt som gjør livet bedre for folk i små og mellomstore bedrifter. Du har:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Vi er på jakt etter de beste hodene
PowerOffice AS
Kunderådgiver "Your customers no longer compare you to your competitor. They compare you to the best service they ever had.....from anyone" -- Shep Hyken Er du vår nye kunderådgiver til Team Customer Success? Som kunderådgiver vil du være sentral i vår visjon: Å gjøre livet bedre for små og mellomstore bedrifter. Arbeidsoppgaver vil være knyttet til vårt partnernettverk som består av regnskapskontorer i hele Norge. Du vil bli en del av et fantastisk team som daglig arbeider med å skape solide kunderelasjoner.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022