Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
HR-rådgiver
Levanger kommune
Har du lyst til å bli med på laget for å videreutvikle en spennende og attraktiv kommune - midt i Trøndelag?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Matmedarbeider
Smak Kreativ Catering AS
Smak Kreativ Catering har som målsetning å være Trøndelags beste catering leverandør. Vi betjener kantine for Norske Skog Skogn AS samt catering for bedrift og private kunder.  Oppdragene varierer, er ofte skreddersydd for kunden med kvalitet i alle ledd.Catering er i stadig utvikling og vi merker etterspørsel fra flere hold enn tidligere.  Oppdragene er varierte der vi trenger å tenke nytt og bruke kreativiteten vår.  Stadig nye utfordringer der dagene er ulike.Daglig har vi fokus på kunden, råvaren og den gode smaken.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 21-07-2022

Vil du være med å gjøre en forskjell? 
Da bør du søke jobben som avdelingssjef ved avdeling Sør-Innherred, region midt
Avdeling Sør-Innherred jobber for bedre dyrevelferd for alle dyr, ikke bare ett om gangen. Som leder kan du bidra til at ikke mindre enn 1,1 millioner sau, nærmere 900 000 storfe og et stort antall andre dyr får bedre forhold i Norge. Du og dine medarbeidere er dessuten med og sikrer blant annet sunne rhododenron, friske tomater og levende frukttrær.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Stokkbakken omsorgssenter søker sykepleier
Levanger kommune, Hjemmetjenester
Er du en engasjert og positiv sykepleier? Da er du akkurat den vi leter etter. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Miljøterapeut
Klinikk for psykisk helsevern og rus, Seksjon Lokal sikkerhet Sykehuset Levanger
Helse Nord-Trøndelag lyser med dette ut en stilling som miljøterapeut ved lokal sikkerhetsseksjon, Levanger. Seksjonen er en nyetablert sikkerhetspsykiatrisk sengepost med 6 senger, og en kompetanseenhet for sikkerhets-, retts- og fengselspsykiatri. Seksjonen er underlagt Klinikk for psykisk helsevern og rus, som er en gjennomgående klinikk med pasientrettet aktivitet både på Kolvereid, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal. Seksjonen vil være et tilbud for hele opptaksområdet til klinikken. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 12-07-2022

Saksbehandler
Helse Nord-Trøndelag HF
Har du lyst til å være en del av et større fagmiljø med spennende utfordringer? En av våre medarbeidere går av med pensjon, og vi trenger en ny saksbehandler med på laget!
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 13-07-2022

Lege i spesialisering generell indremedisin
Klinikk for Medisin og rehabilitering, Sykehuset Levanger
Har du lyst på en jobb som gir deg utfordringer, spenning og glede? Ønsker du en spesialisering eller sideutdanning innen de indremedisinske fagene? Medisinsk avdeling ved Sykehuset Levanger søker kollegaer og utdanningskandidater som ønsker å være en del av et større faglig og interessert team, i denne omgang til 3 vikariatstillinger på 12 måneder.
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 12-07-2022

Pastor i 60% fast stilling, Levanger Frikirke
Den Evangelisk Lutherske Frikirke Levanger Menighet
Hvem er vi
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Miljøterapeut / Miljøarbeider
Seksjon akutt, Klinikk for psykisk helsevern og rus, Sykehuset Levanger
Seksjon akutt er en lukket akuttpsykiatrisk sengepost, som tar imot øyeblikkelig hjelp-innleggelser fra opptaksområdet til Sykehuset Levanger. Seksjonen har ansvar for øyeblikkelig-hjelp-mottak, men også for pasienter som har behov for en lukket enhet i deler av behandlingsperioden. Målet med innleggelsen er utredning, stabilisering, oppstart av behandling og eventuelt henvisning til annen behandlingsinstans. Behandlingen består i hovedsak av miljøterapi, støttesamtaler, medikamentell terapi og nettverksarbeid.
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 11-07-2022

Karriere innen forsikring og finans på Levanger?
Mt Finans As
Vi har et godt etablert salgsmiljø i Trondheim og på Levanger, og ønsker å ha med oss flere dyktige kollegaer med på laget. Er du en positiv person som liker utfordringer og konkurranser?Ønsker du en karriere innen forsikring og finans?Blir du motivert av å påvirke egen lønn ut i fra egen innsats? Hvordan er en vanlig arbeidsdag?
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022