Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Extra Skogn søker ny butikkmedarbeider i 90 % fast stilling
Extra Skogn
Er du blid og smilende? Ansvarsbevisst? Liker du å jobbe med mennesker? Og ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser? Extra Skogn tilbyr en 90 % fast stilling som butikkmedarbeider med låse- og bestillingsansvar. Dine sentrale arbeidsoppgaver er:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Vi søker 2 deltid kantinemedarbeidere i Levanger
4 Service
Vi søker etter 2 dyktige og engasjerte kantinemedarbeidere til to 50% stillinger i Levanger. Er du god på service, har god arbeidskapasitet og liker å jobbe i team? Da kan du være den personen vi ser etter. Må ha førerkort og bil. Hvem er du?
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Lærling innen salgsfaget eller service- og administrasjonsfaget - Innherred
SpareBank 1 SMN
Vi i SpareBank 1 SMN har gjennom flere år vært lærlingbedrift! Vi har nå ledig lærlingeplass innen salgsfaget eller service- og administrasjonsfaget for deg som ønsker å ta en fagutdanning gjennom praksis og opplæring i et likandes og dyktig arbeidsmiljø! Vi har lang erfaring med å følge opp lærlinger og kan love deg god opplæring underveis. Hos oss får du en fremtidsrettet arbeidsgiver med sterk lokal forankring som tar samfunnsansvar. Vårt arbeidsmiljø kjennetegnes av høyt engasjement og vi er en likandes gjeng som gjør at vi tror du kan trives hos oss.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 06-01-2023

Vaktmester/byggdrifter søkes
TOBB Byggdrift AS
Vi søker vaktmester i 100% stilling til vår avdeling på Levanger. Arbeidsoppgaver innebærer: Tilsyn og oppfølging av faste kunderPlenklipping i sesongVintervedlikeholdAnnet vedlikeholdsarbeid ++ Vi søker deg som har erfaring med faget. Du bør være "handy" og løsningsorientert, være vant til å ta i et tak, serviceinnstilt og ha øye for detaljer. Vi er en god gruppe som kan tilby deg et utrolig godt arbeidsmiljø. Du må påregne å jobbe selvstandig med fagstøtte fra kollega.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 31-01-2023

Karriere innen forsikring og finans på Levanger?
Mt Finans As
Vi har et godt etablert salgsmiljø i Trondheim og på Levanger, og ønsker å ha med oss flere dyktige kollegaer med på laget. Er du en positiv person som liker utfordringer og konkurranser?Ønsker du en karriere innen forsikring og finans?Blir du motivert av å påvirke egen lønn ut i fra egen innsats? Hvordan er en vanlig arbeidsdag?
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Avdelingsleder 
Klinikk for Medisin og rehabilitering, Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering, Sykehuset Levanger
Hei! -
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Selvstendige Tømrere og Tømrer bas søkes!
Innherred Boligtjenester As
Arbeids område Levanger,verdal,frosta,Inderøy og steinkjer Vi søker erfarne og dyktige faglærte Tømrere og Arbeidende Bas,med god erfaring og stor interesse for nybygg og boligbygging. Vi tilbyr: •Dyktige kollegaer og et godt faglig og uformelt arbeidsmiljø •Mulighet til stor egenutvikling i et selskap i vekst som er avhengig av dyktige medarbeidere med "Stå-På-Vilje" •Konkurransedyktig lønnsbetingelser •Bonusordning Send oss en kortfattet søknad med CV. havard.langeng@idehus.no
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 31-03-2023

Barn på 8 år i Levanger kommune søker Brukerstyrt Personlig Assistent
Mio BPA
Jeg er et livlig og aktivt barn på åtte år som trenger brukerstyrt personlig assistent hovedsakelig på dagtid, men også på natt. Jeg har epilepsi som er vanskelig å behandle, og trenger derfor trygge, engasjerte voksne som passer på meg hele tiden og som kan sitte våken mens jeg sover.Jeg bor i Åsen i Levanger kommune med min mor, far og et søsken på 10 år. I tillegg har vi to hunder som jeg er veldig glad i.
Registrert : 24-11-2022 Søknadsfrist : 24-12-2022

Karriere innen forsikring og finans på Levanger?
Mt Finans As
Vi har et godt etablert salgsmiljø i Trondheim og på Levanger, og ønsker å ha med oss flere dyktige kollegaer med på laget. Er du en positiv person som liker utfordringer og konkurranser?Ønsker du en karriere innen forsikring og finans?Blir du motivert av å påvirke egen lønn ut i fra egen innsats? Hvordan er en vanlig arbeidsdag?
Registrert : 21-11-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Vi søker erfaren innkjøper
Berika AS
I forbindelse med økt aktivitet og omsetning har vi behov for å strukturere våre innkjøps- og innsatsfaktorprosesser. Vi søker etter deg som har erfaring med innkjøpsarbeid og kostnadskontroll. Vi ønsker at du er løsningsorientert, kreativ og har egne meninger. Samtidig må du være en lagspiller. Stillingen samarbeider med andre personer i konsernets administrasjon. Personer med annen relevant utdanning og/eller erfaring, kan også være aktuell for jobben. Sentrale oppgaver vil være:
Registrert : 18-11-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022