Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Førsteamanuensis i organisasjon og ledelse/HRM - midlertidig for Nord Universitet Levanger
Nord Universitet Levanger
Førsteamanuensis i organisasjon og ledelse/HRM - midlertidig Om stillingenVed Nord Universitet, Fakultet for samfunnsvitenskap (FSV), er det ledig to midlertidiger stillinger med varighet på to år, som førsteamanuensis i organisasjon og ledelse/Human Resource Management (HRM), med tiltredelse høsten 2019.Den ansatte velger selv arbeidssted Bodø eller Levanger.Fakultet for samfunnsvitenskap har ansatte på tre ulike studiesteder; Bodø, Steinkjer og Levanger.
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 30-12-2018

Ferievikar Radiografer/ Bioingeniører - Sykehuset Levanger og Namsos - Klinikk for medisinsk Service - bioingeniører for Klinikk for medisinsk Service
Klinikk for medisinsk Service
Ferievikar Radiografer/ Bioingeniører - Sykehuset Levanger og Namsos - Klinikk for medisinsk Service - bioingeniører Har du lyst på spennende arbeidsoppgaver i sommer? Vi har helt sikkert utfordringer til deg på en av våre avdelinger. Søk derfor sommerjobb hos oss, og vi vil sørge for at du får givende og viktige arbeidsoppgaver. Vi er på jakt etter motiverte unge mennesker som vil bidra til at pasienter og deres pårørende får gode opphold i sykehuset.
Registrert : 07-12-2018 Søknadsfrist : 01-02-2019

Ferievikar Radiografer/ Bioingeniører - Sykehuset Levanger og Namsos - Klinikk for medisinsk Service - radiografer for Klinikk for medisinsk Service
Klinikk for medisinsk Service
Ferievikar Radiografer/ Bioingeniører - Sykehuset Levanger og Namsos - Klinikk for medisinsk Service - radiografer Har du lyst på spennende arbeidsoppgaver i sommer? Vi har helt sikkert utfordringer til deg på en av våre avdelinger. Søk derfor sommerjobb hos oss, og vi vil sørge for at du får givende og viktige arbeidsoppgaver. Vi er på jakt etter motiverte unge mennesker som vil bidra til at pasienter og deres pårørende får gode opphold i sykehuset.
Registrert : 07-12-2018 Søknadsfrist : 01-02-2019

Miljøterapeuter for ECURA HELSE OG OMSORG AS
ECURA HELSE OG OMSORG AS
Miljøterapeuter Vi søker etter miljøterapeuter med 3-årig utdannelse eller fagbrev innen helsefag til vår virksomhet i Levanger. Som miljøterapeut vil du arbeide i team med fokus på kvalitet, tilrettelegging, planlegging og målrettet miljøterapeutisk arbeid. Din oppgave vil være å bidra i teamet slik at brukerne opplever en helthetlig og forutsigbar hverdag med trygge rammer. Vi søker deg med rett innstilling og holdning til det viktige arbeidet som skal gjøres. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med stor fokus på kvalitet i arbeidet og tverrfaglig fokus.
Registrert : 06-12-2018 Søknadsfrist : 10-01-2019

Sykepleier for Levanger kommune, Breidablikktunet omsorg
Levanger kommune, Breidablikktunet omsorg
Sykepleier Nattpatruljen i Levanger kommune er en del av kommunens hjemmebaserte tjenester. Nattpatruljen består av sykepleiere og fagarbeidere. Nattpatruljen har kontor på Breidablikktunet Omsorgssenter.Hjemmetjenesten Nord har også kontor i samme bygget.Nå har du mulighet til å være med å utvikle en viktig del av Helse- og omsorgstjenesten i Levanger kommune. Vi ønsker å bygge en robust tjeneste som skal ivareta innbyggerne. Nattpatruljen skal gi trygge rammer for kommunens innbyggere med behov for bistand i eget hjem.
Registrert : 04-12-2018 Søknadsfrist : 17-12-2018

Sykepleier - Rehab sengepost, Sykehuset Levanger for Klinikk for medisin og rehabilitering
Klinikk for medisin og rehabilitering
Sykepleier - Rehab sengepost, Sykehuset Levanger AAvdelingen er organisert under Klinikk for medisin og rehabilitering, og er en sengepost med 13 senger. Brukere som har behov for spesialisert rehabilitering etter akutt skade / sykdom eller kronisk sykdom. Det legges vekt på tverrfaglig samarbeid med brukeren i sentrum. På avdelingen har man fokus på muligheter, og å legge til rette for deltakelse og mestring.
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Operasjonssykepleier - Operasjonsavdelingen, Sykehuset Levanger for Klinikk for kirurgi
Klinikk for kirurgi
Operasjonssykepleier - Operasjonsavdelingen, Sykehuset Levanger I Helse Nord-Trøndelag arbeider du i team med dyktige kollegaer fra ulike faggrupper rundt deg. Foretakets verdier kvalitet, trygghet og respekt er grunnleggende for vår virksomhet. Klinikk for kirurgi er HNTs største klinikk med 600 ansatte. Klinikkledelsen er felles for sykehuset Levanger og Sykehuset Namsos. Sykehuset Levanger er et lokalsykehus med akuttfunksjon for 100 000 innbyggere.
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 08-01-2019

Ferievikarer som medisinstudenter/LIS 1 sommeren 2019 - Helse Nord-Trøndelag HF for Helse Nord-Trøndelag HF
Helse Nord-Trøndelag HF
Ferievikarer som medisinstudenter/LIS 1 sommeren 2019 - Helse Nord-Trøndelag HF Sykehuset Levanger er et fullverdig lokalsykehus for ca. 90 000 innbyggere i 10 kommuner.
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 13-01-2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag som tømrer? for RECOVER NORDIC LEVANGER
RECOVER NORDIC LEVANGER
Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag som tømrer? Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du service-innstilt? Da kan Recover være en god match for deg. Som tømrer i Recover blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. I vår bransje får du stor grad av variasjon og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor ditt fag. Som tømrer og skadespesialist møter du mange ulike mennesker, og din oppgave er å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig.
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 08-01-2019

Ferievikarer Pleiepersonell Sykehuset Levanger og Namsos 2019 - Helse Nord-Trøndelag HF (miljøterapeuter) for Helse Nord-Trøndelag HF
Helse Nord-Trøndelag HF
Ferievikarer Pleiepersonell Sykehuset Levanger og Namsos 2019 - Helse Nord-Trøndelag HF (miljøterapeuter) Presentasjon av stillingen: Er du på jakt etter spennende og relevant arbeidserfaring i sommer? Tiltrekkes du av action og høy aktivitet? Synes du beinbrudd og operasjonssår er spennende? Får du energi av å se nytt liv komme til verden? Kanskje søker du mot medisinsk detektivarbeid? Eller ønsker du å hjelpe mennesker med psykiske lidelser og rusproblemer med samtale og miljøterapi?
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 13-01-2019