Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Extra Levanger Sentrum søker BUTIKKSJEF for COOP MIDT NORGE SA
COOP MIDT NORGE SA
Extra Levanger Sentrum søker BUTIKKSJEF Da vår nåværende butikksjef i Coop Mega går over i annen stilling i Coop Midt-Norge, søker vi hans etterfølger når Mega Levanger omprofileres til Extra Levanger Sentrum i høst. Du som søker må være topp motivert for jobben, samt kunne arbeide effektivt og strukturert. Videre må du se viktigheten av å bygge et godt butikkteam sammen med dine medarbeidere.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 03-09-2019

Til vår nye MATCH butikk på Magneten kjøpesenter søker vi superselgere med interesse for klær og mote for VOICE NORGE AS
VOICE NORGE AS
Til vår nye MATCH butikk på Magneten kjøpesenter søker vi superselgere med interesse for klær og mote Vi søker 3 dyktig superselgere til deltidsstillinger som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Denne stillingen krever at man er ansvarsfull og samarbeidsvillig. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 13-09-2019

Til vår nye MATCH butikk på Magneten kjøpesenter søker vi superselgere med interesse for klær og mote for VOICE NORGE AS
VOICE NORGE AS
Til vår nye MATCH butikk på Magneten kjøpesenter søker vi superselgere med interesse for klær og mote Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2018 for i underkant av 2 mrd. kr ut av butikk. Totalt har Voice 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1500 ansatte. Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS. Match har etablert seg som en av Norges største heleide kleskjede med hele 113 butikker.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 13-09-2019

Sykepleier - vikariat for Distrikt Nesset - Frol, Sone Vest
Distrikt Nesset - Frol, Sone Vest
Sykepleier - vikariat Org. nr: 989 345 141 Stillingsident: 4119328239 Presentasjon av stillingen:Omsorgsbase Marknadsvegen er en del av Helse og omsorgstjenesten i Levanger kommune og avdelingen er organisert i Enhet Habilitering.Avdelingen yter bistand i hovedsak med hjemmel i Pasient og brukerrettighetsloven og etter Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester. Praktisk personlig bistand, opplæring og helsehjelp er sentralt i tjenesten. Viktige verktøy for å lykkes i dette arbeidet er brukermedvirkning og samarbeid med andre.Stillingen er fortrinnsvis 100% stilling, men kan deles opp.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 13-09-2019

Kontaktperson i barneverntjenesten for LEVANGER KOMMUNE
LEVANGER KOMMUNE
Kontaktperson i barneverntjenesten Org. nr: 974 035 936 Stillingsident: 4118669510 Presentasjon av stillingen: Kontaktperson/saksbehandler i barneverntjenesten 1 100 % stilling og 1 50 % ArbeidsoppgaverBarneverntjenesten er inndelt i fagspesifikke team; undersøkelse, tiltaksteam, omsorgsteam og enslige mindreårige-team. De aktuelle stillingene er primært kontaktpersoner i tiltaksteam, men det må tas høyde for interne rokkeringer. I tiltaksteam ligger ansvaret for å iverksette og følge opp barn og unge med hjelpetiltak fra barneverntjenesten.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Postdoc position in clinical epidemiology of coeliac disease for NTNU -Fakultet for medisin og helsevitenskap
NTNU -Fakultet for medisin og helsevitenskap
Postdoc position in clinical epidemiology of coeliac disease Jobbnorge ID: 173828 This is NTNUAt NTNU, creating knowledge for a better world is the vision that unites our 7 000 employees and 40 000 students. We are looking for dedicated employees to join us. Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLI About the positionWe have a vacancy for a Postdoc position in clinical epidemiology of coeliac disease. This position is a fixed term, half time (50%) position for 4 years starting as soon as possible.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Butikksjef Ronglan Innkjøpslag for Ronglan Innkjøpslag
Ronglan Innkjøpslag
Butikksjef Ronglan Innkjøpslag Ronglan Innkjøpslag søker etter butikksjef i 80% stilling som skal ha ansvaret for butikkdriften på Ronglan Innkjøpslag og Bondens Bryggevarer. Vi søker en person som har kunnskap/erfaring innen landbruk, og gjerne også har interesse for ølbrygging. Du må være selvstendig og jobbe godt på egen hånd, ta ansvar og være interessert i å være med å bygge Innkjøpslaget videre. Innkjøpslaget har vært i en god utvikling de siste årene, og vi ønsker å fortsette veksten og stigningen videre.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019

QA-sjef for NORMILK AS
NORMILK AS
QA-sjef Vi søker en målrettet leder som inspireres av å lede vårt viktige kvalitetsarbeid. Du blir ansvarlig for at vi fortsatt leverer våre produkter med høyeste kvalitet og ivaretar og utvikler solide prosesser for å ivareta matsikkerhet. Vi ser etter deg som har erfaring fra kvalitetsarbeid, gjerne innen næringsmiddel, men dette er ikke et absolutt krav. Du må like å jobbe operativt sammen med dyktige fagfolk. Du må ha lederbakgrunn og ha gjennomføringsevne samt kunne kombinere dette med struktur og kvalitet.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Til El/Auto/IT-avdelingen søkes energimontør/elverksmontør for Norske Skog Skogn AS
Norske Skog Skogn AS
Til El/Auto/IT-avdelingen søkes energimontør/elverksmontør Arbeidsoppgaver vil bl.a. være løpende vedlikehold av både forebyggende og korrektiv karakter kontakt mot Driftsavdelingene og Vedlikeholdsavdelingene planlegge, tilrettelegge og utføre aktiviteter bidra til egen og andres kompetanseutvikling og flerfaglighet avløse i andre funksjoner og arbeidstidsordninger i tråd med kompetanse og plan fra arbeidsleder Det vil være mulighet for arbeidslederansvar. Vi ønsker søkere med fagbrev som energimontør/elverksmontør og gjerne med erfaring fra stasjonsanlegg.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Psykiatrisk sykepleier/sykepleier/ vernepleier for HELSE NORD-TRØNDELAG HF
HELSE NORD-TRØNDELAG HF
Psykiatrisk sykepleier/sykepleier/ vernepleier Org. nr: - Stillingsident: 4115221988 Presentasjon av stillingen: Klinikk for psykisk helsevern og rus har ledig stilling som sykepleier/vernepleier ved Seksjon Allmenn i psykiatrisk poliklinikk. Seksjon Allmenn er en åpen avdeling som gir tilbud om utredning, inkludert diagnostikk og behandling av affektive lidelser, angstlidelser og personlighetsforstyrrelser. Seksjonen har 12 sengeplasser. I tillegg til å ta i mot henviste pasienter, fungerer også seksjonen som evakueringspost for akuttposten. Vi praktiserer kognitiv miljøterapi.
Registrert : 08-08-2019 Søknadsfrist : 28-08-2019