Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Professor i offentlig styring/governance
Nord universitet
Om stillingenFakultet for samfunnsvitenskap har en ledig 100 % fast stilling som professor i offentlig styring/governance. Vi søker etter en person som kjenner norsk offentlig styring. Vedkommende må ha evne og kompetanse til samarbeid på tvers av ulike disipliner og som kan undervise på Master i samfunnsanalyse, årsstudiet Norwegian Language and Society og andre relevante studier.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-03-2023

Vi trenger motiverte rådgivere - er du vår nye kollega?
Mt Finans As
På grunn av stor pågang søker vi flere salgskonsultenter i Trondheim og Levanger! Har du lyst til å jobbe med salg? Liker du å ha det gøy på kontoret? ARBEIDSOPPGAVER: Booke telefonmøterKontakte nye kunderSalg til nye og eksisterende kunderTilby gode produkter innen finansOppfølgning av kunder VI KAN TILBY:
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Karriere innen forsikring og finans på Levanger?
Mt Finans As
Vi har et godt etablert salgsmiljø i Trondheim og på Levanger, og ønsker å ha med oss flere dyktige kollegaer med på laget. Er du en positiv person som liker utfordringer og konkurranser?Ønsker du en karriere innen forsikring og finans?Blir du motivert av å påvirke egen lønn ut i fra egen innsats? Hvordan er en vanlig arbeidsdag?
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Lege i spesialisering Revmatologi
Revma, Klinikk for medisin og rehabilitering, Sykehuset Levanger
Vil du bli en del  av vårt team?Levanger har ca. 20.000 innbyggere og er en av fire kommuner i nedslagsfeltet til Sykehuset Levanger.Levanger ligger ca. 80 km nord for Trondheim og 50 km fra flyplass (Værnes Lufthavn). Flytiden Værnes-Oslo er ca. 50 minutter. Levanger kommune har godt utbygd skoleverk, et rikt kulturliv og en variert natur med kort avstand mellom fjord og fjell med gode muligheter for friluftsliv.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Advokatfullmektig
Innherred kommunesamarbeid
Kommuneadvokatens kontor yter juridiske tjenester til Levanger og Verdal kommune. Kontoret består for tiden av tre fast ansatte advokater. Advokatene prosederer kommunens rettssaker og bistår kommunens administrative og politiske ledelse, underliggende enheter/virksomhetsområder og kommunale foretak med juridisk rådgivning innenfor et bredt spekter av rettsområder. Advokatene har oppdrag både av privatrettslig og offentligrettslig karakter.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Ferievikarer renhold
Levanger kommune, Forvaltning, drift og vedlikehold
Teknisk enhet forvalter, drifter og vedlikeholder ca. 150 000 kvm. kommunale formålsbygg som skoler, barnehager, institusjoner og boliger til uteområder og tilhørende areal.  Renhold er en av faggruppene på teknisk enhet, og har ansvaret for det kommunale renholdet i skoler, barnehager og institusjoner. Vi søker etter vikarer på våre institusjoner og barnehager under ferieavviklingen til våre renholdere i uke 26 - 32. Vi ønsker å gi unge arbeidstakere en port inn til arbeidslivet, og oppfordrer også studenter eller skoleungdom fra 16 år å søke på stillingene.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 23-04-2023

Er du vår nye medarbeider i merkantil helse?
Levanger kommune, Habilitering
Merkantil helse har arbeidsoppgaver relatert til lønns - og personalarbeid, fakturabehandling og støtte til avdelingsledere innen alle avdelinger i helse og velferd. Arbeidsoppgavene er knyttet til Visma, Elements og Helseplattformen. Merkantil helse og Forvaltning helse og omsorg er samlet i en avdeling, har tett samarbeid og god oversikt over helse- og omsorgstjenestene som ytes i kommunen.Stillingen har arbeidsplass på rådhuset Levanger. ArbeidsoppgaverSom merkantil jobber en opp mot de ulike avdelingene i helse og velferd.Arbeidet består av:
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 27-03-2023

Faggruppeleder for kunst og kulturfag ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag
Nord universitet
Har du lyst på en spennende jobb i Universitets- og høgskolesektoren?Ved Nord universitet, Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag, er det ledig 100 % stilling som faggruppeleder for kunst og kulturfag. Faggruppeleder ansettes på åremål for fire år med mulighet for ansettelse i ytterligere to perioder på fire år. Stillingen er ledig fra 01.08.2023. Hovedarbeidssted er Levanger. Faggruppene har ansatte ved alle studiestedene. Det må derfor påregnes en del reising og arbeidsoppgaver ved Nord universitets øvrige studiesteder enn hovedarbeidsstedet.
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Veileder
NAV Levanger
Trives du med å finne gode løsninger i samhandling med mennesker som er i en krevende situasjon og trenger oppfølging? Er du en person med pågangsmot som ønsker å gjøre en forskjell? Trives du i en hektisk hverdag med stor variasjon av oppgaver? Motiveres du av å se andre løse sine utfordringer og lykkes med sine planer i eget liv? Vi søker veileder som motiveres av å jobbe med mennesker. Har du troen på at alle mennesker til tross for fysiske eller psykiske arbeidshindre kan få og beholde en vanlig jobb, kan dette være noe for deg.
Registrert : 14-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Driftsmedarbeider Kjøkken
Falstadsenteret Drift Sa
Hoved arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være: · Matlaging og tilberedning · Servering · Klargjøring av møterom · Ansvar renhold, kjøkken og restaurant/IK-mat · Noe resepsjonsarbeid som inn og utsjekk m.m. Hva vi forventer av deg: Du er en selvstendig og resultatbevisst medarbeider. Du er en positiv og entusiastisk person som liker å ha det gøy på jobb og som aktivt bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Humør er viktig. Du er genuint opptatt av personlig og engasjerende kundeservice.
Registrert : 14-03-2023 Søknadsfrist : 01-04-2023