Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Salgsmedarbeider, deltid Levanger for GAMESTOP NORWAY AS
GAMESTOP NORWAY AS
Salgsmedarbeider, deltid Levanger Er du rådgiveren innenfor spill og popkultur i vennegjengen er dette stillingen for deg. Til vår butikkteam ser vi nå etter deg som har en lidenskap for spilling, spill og spillutstyr, er serviceinnstilt, lærevillig og trives i et hektisk miljø. Som salgsmedarbeider har du direkte innvirkning på kundens opplevelse i butikken og er med på å sikre suksess for virksomheten. For å lykkes i denne stillingen må du derfor være entusiastisk, selvsikker og hardtarbeidende med en positiv holdning.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 09-11-2019

Vil du utgjøre en forskjell? for LEVANGER KOMMUNE
LEVANGER KOMMUNE
Vil du utgjøre en forskjell? Org. nr: 987 479 078 Stillingsident: 4142266538 Presentasjon av stillingen: Er du den den vi søker etter? Okkenhaugvegen omsorgsbase søker deg som ønsker å utgjøre en forskjell for andre mennesker! ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene dine blir blant annet målrettet miljøarbeid, evaluere tiltak og vedtak i samarbeid med saksbehandler, kolleger og bruker/verge, organisere helsehjelp og praktisk bistand og å gjennomføre helsehjelp og praktisk bistand.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Butikkmedarbeider - Møbelringen Levanger for MØBELHUSET LEVANGER AS
MØBELHUSET LEVANGER AS
Butikkmedarbeider - Møbelringen Levanger Møbelringen Levanger søker engasjerte medarbeidere i deltidsstillinger. (20%-40% stillinger, med mulighet for mer) Vi søker etter deg som VIL bidra til å ta handleopplevelsen til nye høyder - hver eneste gang! Med stort engasjement og positive holdinger skal vi sammen posisjonere oss i det lokale markedet. Vi trenger deg som er målrettet og jobber proaktivt, samtidig som du er strukturert og har orden i din arbeidshverdag. Er du den rette?
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 22-11-2019

Radiograf for HELSE NORD-TRØNDELAG HF, Klinikk for medisinsk service
HELSE NORD-TRØNDELAG HF, Klinikk for medisinsk service
Radiograf Org. nr: - Stillingsident: 4142042158 Presentasjon av stillingen: Avd. for bildediagnostikk (ABD LE) er organisert under Klinikk for medisinsk service HNT. Klinikken består av ABD, Sykehuset Levanger, ABD, Sykehuset Namsos, Avd. for Laboratoriemedisin HNT, Avd. for Steril Forsyning HNT og Avd. for fysio-og ergoterapi. Avdelingen har 28 radiografstillinger inkl. 8 fagradiografer, 13 overlegestillinger og 6 stillinger for LIS (leger i spesialisering) og utfører ca 70000 undersøkelser pr år. Avdelingen er fulldigitalisert. Det er 9 laboratorier med bl.a.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Barnepleier for HELSE NORD-TRØNDELAG HF
HELSE NORD-TRØNDELAG HF
Barnepleier Org. nr: - Stillingsident: 4141742509 Presentasjon av stillingen: Klinikk for kvinne, barn og familie (KBF) er sammensatt av ulike avdelinger som innen sitt spesialfelt skal gi tilbud om utredning, behandling, pleie og omsorg til kvinner, barn, unge og deres familie. Organiseringen skal medføre at det er enkelt å gi et helhetlig tilbud til pasientgruppen. Avdelingene i KBF er Barne- og habiliteringsavdelingen, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Gynekologi- og fødeavdeling ved Sykehuset Levanger og Gynekologi- og fødeavdeling ved Sykehuset Namsos.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Fast stilling som veterinær for Distriktskontoret for Sør-Innherred
Distriktskontoret for Sør-Innherred
Fast stilling som veterinær Org. nr: - Stillingsident: 4136108073 Presentasjon av stillingen: Vil du bli vår nye medarbeider? Vi har ledig en fast stilling som veterinær ved avdeling Sør-Innherred med kontorsted Levanger. Kontoret har for tiden 17 medarbeidere og dekker Mattilsynets arbeid i kommunene Verdal, Levanger, Frosta, Stjørdal, Meråker, Selbu og Tydal. Området har en omfattende landbasert matproduksjon. Det er tre godkjente slakterier i avdelingens distrikt; ett kyllingslakteri på Ytterøy og to nødslakterier.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Erfaring med drift av avanserte Microsoft miljø? Spennende stilling med fokus på Office 365 for Levanger Kommune
Levanger Kommune
Erfaring med drift av avanserte Microsoft miljø? Spennende stilling med fokus på Office 365 Org. nr: 921278241 Stillingsident: 4140624901 Presentasjon av stillingen: Vil du være med å gjøre våre kommuner smartere ved bruk av teknologiske løsninger, slik at hverdagen blir litt lettere for folk flest? Kommunene Verdal og Levanger har moderne og fremtidsrettede IKT-løsninger. Er du opptatt av å utvikle din faglige kompetanse, og har lyst til å spisse din kunnskap på skyløsninger fra Microsoft? Vi styrer vårt Microsoft 365-fagmiljø, og søker etter en IT-konsulent. Vil du være med på laget?
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Salgsmedarbeider, deltid Levanger for GAMESTOP NORWAY AS
GAMESTOP NORWAY AS
Salgsmedarbeider, deltid Levanger Er du rådgiveren innenfor spill og popkultur i vennegjengen er dette stillingen for deg. Til vår butikkteam ser vi nå etter deg som har en lidenskap for spilling, spill og spillutstyr, er serviceinnstilt, lærevillig og trives i et hektisk miljø. Som salgsmedarbeider har du direkte innvirkning på kundens opplevelse i butikken og er med på å sikre suksess for virksomheten. For å lykkes i denne stillingen må du derfor være entusiastisk, selvsikker og hardtarbeidende med en positiv holdning.
Registrert : 10-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Stipendiat innen legemiddelkjemi for Nord Universitet Bodø
Nord Universitet Bodø
Stipendiat innen legemiddelkjemi Jobbnorge ID: 172304Om stillingenVed Nord universitet, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, faggruppe farmasi, er det ledig en stilling som doktorgradsstipendiat innen fagområdet legemiddelkjemi.Stipendiatstillingen vil være innen utvikling og syntese av nye biologisk aktive forbindelser som skal innvirke på resistensmekanismer for legemiddelbehandling. Strukturene som er aktuelle å jobbe med er basert på isolerte forbindelser fra naturen.
Registrert : 09-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Stipendiat i kommunale helse- og omsorgstjenester for Nord Universitet Levanger
Nord Universitet Levanger
Stipendiat i kommunale helse- og omsorgstjenester Jobbnorge ID: 171935Om stillingenVed Nord universitet, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, er det ledig en 3-årig midlertidig stilling som doktorgradsstipendiat i kommunale helse- og omsorgstjenester med fokus hvilken rolle en fast plass på dagsenter kan bety for hjemmeboende eldre.Stipendiatstillingen vil være tilknyttet NFR-prosjektet . Her undersøkes aldring, hverdagsliv og hjemmebasert omsorg blant samer i Norge og Tayal - folket i Taiwan.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019