Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Miljøterapeut ved Ungdomskontakten for STJØRDAL KOMMUNE
STJØRDAL KOMMUNE
Miljøterapeut ved Ungdomskontakten Org. nr: - Stillingsident: 4119964797 Presentasjon av stillingen: Ved Ungdomskontakten, enhet Barn og ungdom, er det ledig en 100 % midlertidig stilling som miljøterapeut. Snarlig tiltredelse. Enhet Barn og ungdom jobber med forebyggende arbeid. Vårt hovedfokus er at de som har eller står i risiko for å utvikle problemer skal få hjelpen tidligst mulig. Dette betyr at terskelen for å få hjelp skal være lav og tjenestene lett tilgjengelige. Ungdomskontakten er lavterskeltilbud for ungdom mellom 12-25 år som har behov for råd og veiledning, støtte og hjelp.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vi søker flere ansatte til Max Burger på Trondheim Lufthavn, Værnes for seven/eleven Select Service Partner AS, Trondheim Lufthavn
seven/eleven Select Service Partner AS, Trondheim Lufthavn
Vi søker flere ansatte til Max Burger på Trondheim Lufthavn, Værnes SSP søker deltid/tilkalling til Max Premium Burger - Værnes Lufthavn Hvem er vi? SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat og drikke brands på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands og konsepter som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 29 land. I Norge har vi bortimot 2000 ansatte. Vi driver spisesteder, kiosker og flycatering fordelt på 16 lufthavner og 3 jernbanestasjoner.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 14-09-2019

Innkjøpsrådgiver for Stjørdal kommune
Stjørdal kommune
Innkjøpsrådgiver Org. nr: - Stillingsident: 4119602997 Presentasjon av stillingen: Ved Værnesregionen Innkjøp (kommunesamarbeid mellom Stjørdal, Meråker, Frosta, Selbu, Tydal og Holtålen), kontorsted Stjørdal, er det ledig 100 % fast stilling som innkjøpsrådgiver. Tiltredelse snarest. Hva slags personer søker Værnesregionen? Liker du å arbeide i team, på tvers av ulike sektorer og på ulike nivåer i en stor organisasjon? Værnesregionen Innkjøp er kommunens kompetansesenter innen anskaffelser, og med deg på laget er vi et team på 5 personer.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Barneintensiv jul/nyttår for Dedicare AS
Dedicare AS
Barneintensiv jul/nyttår Dedicare søker intensivsykepleier med kompetanse på barn, eller gjerne barnesykepleier med intensivkompetanse. Du må ha god kompetanse og dokumentert erfaring fra arbeid i tilsvarende barneintensivavdelinger med komplekse intensivbarn i oppgitt aldersgruppe, fortrinnsvis 0 - 18 år. Vi ønsker sykepleier som kan jobbe jul og nyttår, men også gjerne i perioder ut over dette.Jobb periodevis eller kontinuerlig i tilsvarende minimum 100% stilling.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019

Er du leken som et barn og ansvarlig som en voksen? Bli en del av vårt team på Stjørdal og Levanger for Pedagogisk VikarSentral AS
Pedagogisk VikarSentral AS
Er du leken som et barn og ansvarlig som en voksen? Bli en del av vårt team på Stjørdal og Levanger Vi utvider vår vikarbase, og søker barnehagelærere/fagarbeidere/assistenter til jobb i barnehager i området Stjørdal til Levanger Brenner du for barn og unge? Vil du bidra med å få hvert enkelt barn til å føle seg verdifull? Bli PVS-vikar! Pedagogisk VikarSentral jobber med å leie ut vikarer til skoler og barnehager i de aller største byene i Norge.
Registrert : 14-08-2019 Søknadsfrist : 24-09-2019

Vil du jobbe med mote i Stjørdal? for LINDEX AS
LINDEX AS
Vil du jobbe med mote i Stjørdal? Visual Merchandiser ved Lindex Stjørdal - vikariat Har du vinnerinstinkt, elsker å selge og å yte god kundeservice? Brenner du for mote og ønsker en karriere i en stor internasjonal motekjede? Dersom disse beskrivelsene passer for deg, kan du være den rette for oss. Du vil være butikkens visuelle ekspert, og skal sikre at produktene blir eksponert på best mulig måte, samtidig som du skaper en inspirerende atmosfære slik at kundene blir inspirert til å handle. Stillingen er på 35 timer pr uke.
Registrert : 14-08-2019 Søknadsfrist : 24-09-2019

Eiksenteret Midt-Norge avd. Stjørdal søker mekaniker for MIDT NORGE MASKINSENTER AS
MIDT NORGE MASKINSENTER AS
Eiksenteret Midt-Norge avd. Stjørdal søker mekaniker Eiksenteret Midt-Norge avd. Stjørdal søker en dyktig mekaniker med på laget. Vi kan garantere interessante arbeidsoppgaver i et viktig marked.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 23-09-2019

Nyfødtintenisv Oslo for Dedicare AS
Dedicare AS
Nyfødtintenisv Oslo Dedicare søker vikarer til Nyfødt intensiv avdeling i Oslo fra høsten 2019.Det er behov for spesialsykepleiere eller sykepleiere med erfaring med syke nyfødte barn til termin og premture barn. Ønskelig med kjennskap til barn med medfødt hjertefeil. Du bør kunne CPAP, BiPAP, NIV/NAVA, High flow og gjerne respirator. Nyfødtintensivavdelingen har behov for vikarer som ønsker å jobbe i turnus, også over en lengre periode.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 22-10-2019

CFO - Felles nettkonsern under etablering (TrønderEnergi og NTE) for TRØNDERENERGI SERVICE AS
TRØNDERENERGI SERVICE AS
CFO - Felles nettkonsern under etablering (TrønderEnergi og NTE) I oppbyggingen av en effektiv, strategisk og framtidsrettet konsernledelse i holdingselskapet søker vi til nyopprettet stilling: CFO -- konserndirektør økonomi og finans Nettkonsernet vil være et selskap med geografiske enheter over hele Trøndelag. Den årlige omsetningen i konsernet er om lag 2 MRD NOK. Konsernet har en klar ambisjon om sterk vekst gjennom tilslutning av nye nettselskaper, oppkjøp eller fusjoner.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 19-09-2019

Assistent (BPA) søkes til dame 22 år for STENDI SENIOR AS
STENDI SENIOR AS
Assistent (BPA) søkes til dame 22 år Ung dame på 22 år trenger assistanse 24 timer i døgnet. Frem til nå har min far hjulpet meg. Derfor er vi nå på utkikk etter deg som ønsker å hjelpe meg i min hverdag. Jeg sitter i rullestol, har bor i leilighet og har bil. Arbeidsstedet vil være i mitt hjem i Stjørdal. Min far vil være arbeidsleder og den du vil forholde deg til i hverdagen. Jeg har ikke språk, men kommuniserer med lyd og tegn. Min far vil gi deg opplæring i hvordan jeg ønsker å ha det rundt meg og hva jeg trenger i hverdagen.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019