Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Fagleder, Skjelstadmark skole
Stjørdal kommune
Ved Skjelstadmark skole er det fra 01.08.23 ledig 100 % fast stilling som fagleder. Stillingen består av 70 % administrative oppgaver og inntil 30 % undervisning. Skjelstadmark skole er en offentlig grunnskole, og sammen med Skjelstadmark barnehage utgjør skolen Skjelstadmark oppvekstsenter. Vi ligger landlig til, ca. 12 km nordøst for Stjørdal sentrum, og p.t. er det 112 elever ved skolen og 56 barn i barnehagen. Skjelstadmark Oppvekstsenters ledelse vil fra 01.08.23 bestå av enhetsleder, barnehagestyrer, fagleder og SFO-leder.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Servicemedarbeider til INDUSTRIEN AS
Industrien As
Vi trenger enda flere i vårt superteam <3 Vi trenger deg som er serviceminded og positiv til vårt spisested. Er du lidenskaplig opptatt av salg, kundebehandling og alltid yte god service, da er du den rette for oss! Du må like høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver. Alt i fra det å betjene kunder, servere, rydde og ivareta bedriftens hygiene til enhver tid. Du må kunne jobbe godt i team og i tillegg være selvstendig. Vi kan tilby 60-80% stilling. Arbeidstiden vil være dagtid, ettermiddag/kveld og lørdager.
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Områdeleder Værnes
Forsvarsbygg
Vi trenger en ny områdeleder på Værnes! Som områdeleder er du overordnet ansvarlig for drifts- og vedlikeholdsoppfølging av all eiendom, bygg og anlegg på Værnes og øvrige ansvarsområder. Områdelederen har samtidig et koordinerende ansvar for all Forsvarsbyggs virksomhet i området mot brukere av våre bygg. Område Værnes består av hovedlokasjonene Værnes og Luftkrigsskolen og har flere nærliggende lokasjoner som understøtter forsvarssektoren. Du vil ha personalansvar for driftskoordinatorer og driftsteknikerne som i dag teller 16 stillinger.
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 02-04-2023

Har du lyst på en hyggelig ekstrajobb? Ung dame søker assistenter
Prima Assistanse avdeling Midt-Norge
Ønsker du en fleksibel og meningsfull deltidsjobb jobb hvor du kan gi en ung kvinne muligheten til å leve et fritt og selvstendig liv? Da er dette en jobb for deg! Jeg trenger et ekstra sett med armer og bein for å stå opp mot barrierer og få frihet til å leve -slik livet kan leves. Verden er vakker og skal utforskes! Vil du være med?
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Rental sales agent
Autoleie Trøndelag AS
Om jobben: Arbeidssted: Værnes lufthavn, og Trondheim sentrum med behov **Arbeidstid:**Rullerende vaktplan (dag, helg, kveld) **Oppstart:**Så snart som mulig - intervjuer kjøres forløpende **Stillingsprosent:**60 prosent - med mulighet for mer i perioder Passer godt for studenter! Arbeidsoppgaver
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023

Helge-/rekrutteringsstillinger, Bo- og veiledningstjenesten 2
Sektor bolig, arbeid og kvalifisering, Stjørdal kommune
I Stjørdal Kommune tenker vi fremtidsrettet, og jobber kontinuerlig med ulike spennende løsninger for å imøtekomme krav og forventninger til morgendagens omsorg. Vi er nytenkende og ledende innenfor omsorgsteknologi og nye arbeidsformer. Sektor Bolig, arbeid og kvalifisering yter tjenester til mennesker med ulike former for funksjonsnedsettelser. Tjenestene gis med utgangspunkt i verdiene likeverd, likestilling, selvbestemmelse og medvirkning. 
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

BUA Stjørdal søker vikar/prosjektleder 80% til å utvikle og trygge vårt arbeid.
Bua Stjørdal
BUA Stjørdal søker deg som kan bidra til å utvikle og trygge vårt utstyrsbibliotek. Er du klar for å bli med på BUA Stjørdal-teamet vårt? Da gleder vi oss til å høre fra deg! Stillingen er i første omgang et vikariat ut 2023, men med muligheter for fast ansettelse. Arbeidsoppgaver: KundebehandlingVedlikehold/klargjøring av utstyrBehandling av vårt datasystemUtlevering/innlevering av utstyrAdministrative arbeidsoppgaver Krav til ferdigheter:
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Lagermedarbeider / sjåfør kranbil CE G8
Byggmakker Aasen & Five
Vi søkert etter lagermedarbeider og sjåførvikar for våre kranbiler. For stillingen kreves førerkort klasse CE, kranførerbevis G8 og truckførerbevis. Vi kan tilby kurs til søkere som ikke har kranførerbevis. Nærmere opplysninger og stillingen ved henvendelse til Alf Einar Undseth tlf 47693244 eller Jan Mauseth tlf 91302888.
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 23-04-2023

Drømmer du om å jobbe i media?
RADIO Trøndelag - Budstikka Media Trøndelag SA
Drømmer du om å jobbe i media? Da har du kommet til rett sted! RADIO Trøndelag er på jakt etter nye talenter som vil være med på å skape fantastisk innhold på radio, nett og sosiale medier. Søker etter deg som er kreativ, lidenskapelig opptatt av å formidle, underholde og glede andre, ikke redd for å by på deg selv. Hvis du vet hva som trengs for å lage god underholdning, vil vi høre fra deg! Vet du ikke helt? Så les videre, da!
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Service Medarbeider - Ekstrahjelp
Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport
Som Service Medarbeider er du hotellets ansikt utad. Det er du som ønsker gjestene våre velkommen, tar vare på dem mens de er hos oss og ønsker dem velkommen tilbake når de reiser videre. Vi er en arbeidsplass som ønsker å ta bransjens inkluderings ansvar på alvor. Hva du har gjort før har ikke noen stor betydning for oss, så lenge du er riktig person og har service ånden på plass.Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:    Være i kontakt med alle våre gjester og     bistå dem med deres ønsker.
Registrert : 13-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023