Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Gullfunn på Torgkvartalet kjøpesenter søker etter deltid 70 %
Gullfunn AS
Vi ser etter deg som elsker å jobbe med salg og som deler vår lidenskap for vakre smykker og god kundeservice. Du må være positiv tvers igjennom og det å smile er selvsagt helt naturlig for deg. Det er like viktig at du er en ærlig, redelig og strukturert person da du skal jobbe med varer med høy verdi. Vi ser etter deg som er god på salg og har du erfaring fra butikk, så er det et pluss. Hva kan vi tilby deg som søker? Du får en morsom og kreativ arbeidsplass med personlig og faglig utvikling.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 10-08-2021

Renholder
Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport
Om jobben Som renholder er du hotellets ansikt utad. Det er du som treffer dem i rundt omkring på hotellet, tar vare på dem mens de er hos oss og ønsker dem velkommen tilbake når de reiser videre. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Sørge for rene og pene rom for gjestene våreVære en god representant for hotellet når du treffer gjesteneVære med å bidra til at gjestene får et uforglemmelig opphold hos oss. Vi tror du som person er:
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 31-07-2021

Deltidsansatt pizzabakeren stjørdal
Mørch Pizza
LEDIG STILLING Passer fint for skole elever Er du klar for nye utfordringer? ???? Pizzabakeren Stjørdal søker nå etter flere flinke medarbeidere! Vi er på jakt etter deg som er positiv, tar ansvar, renslig og liker å ha det ryddig rundt deg, tåle høyt tempo, for det blir travelt hos oss ?? Du må kunne jobbe når folk vil ha pizza, nemlig kvelder, helger, ferier og helligdager. God opplæring vil bli gitt, men erfaring skader naturligvis ikke. Du må være over 18 år, og ha førerkort for bil (manuell).
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 05-09-2021

Fleksibel jobb som intervjuer på Trondheim lufthavn-Værnes
Polling & Statistics As
Opinion AS søker etter intervjuere til vårt avdelingskontor på Trondheim lufthavn-Værnes. Stillingen består hovedsakelig av å gjennomføre personlig intervju på lufthavn. Arbeidstiden og vil variere i tidsrommet fra kl. 05:00 til 23:00. Du velger selv hvilke dager du vil jobbe og lengden på vaktene vil bli tilpasset deg. Vi ønsker at du minimum jobber 2 vakter i uken. Det er også mulig å melde seg opp på flere vakter hvis man ønsker dette, og hvis det er behov.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 28-08-2021

Hovmester Scandic Hell
Scandic Hotels Norge
Hovmester Scandic Hell VI HAR ROM FOR DEG PÅ SCANDIC HELL Hovmester som er opptatt av genuine møter og bærekraftig mat I våre restauranter finner du dyktige ansatte som lar sin entusiasme for å lage og servere god mat og drikke skinne i gjennom. Vi har troen på at hver medarbeider har et unikt preg som må utnyttes i møtet med våre gjester. På denne måten får vår service et personlig aspekt som igjen fører til genuine og minneverdige besøk.
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 25-08-2021

Customer Service Coordinator Nordics & Baltics
Cavotec Micro-Control AS
SUMMARY Acts as the first point of contact for customer phone inquiriesEnsure all customer requests are assigned to the right personOrganizes all external and internal sales meetings for the regional sales team Main tasks & key responsibilities
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Sales Support Manager Ports & Maritime Nordics
Cavotec Micro-Control AS
Summary The Sales Support Manager is assigned to a sub-team of 2 or 3 Area Sales Managers and shares the sub-team sales target for the territory. She/he enables the sub-team to reach the sales target by handling end-to-end the tendering process as well as collecting all supporting documentation to enable a fast quotation to order process. Main tasks & key responsibilities
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Arealplanlegger
Sektor areal og miljø, Stjørdal kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4414518112 Presentasjon av stillingen: Sektor areal og miljø har ansvar for plan-, bygg-, landbruk-, miljø, - kart og geodatafag. Sektoren har 33 ansatte og er vertskommune for Frosta innenfor arealplanlegging, byggesak og eiendomsregistrering. Hovedoppgavene i sektoren er kommuneplanarbeid, landbruks -- og miljøoppgaver, reguleringsplanlegging, byggesaksbehandling, kart og geodataforvaltning. Vi har høyt tempo, arbeider tverrfaglig, og har utstrakt kontakt med fagmiljøer og kommunens innbyggere. Vi leter nå etter en rådgiver i arealplanlegging.
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Area Sales Manager Ports & Maritime Norway
Cavotec Micro-Control AS
Summary
Registrert : 20-07-2021 Søknadsfrist : 30-08-2021

ELECTRICAL ENGINEER - PROJECTS
Techconsult AS
Techconsult is the link between jobs and professionals. For one of our customer we are now looking for an ELECTRICAL ENGINEER - PROJECTS Job responsibilities:
Registrert : 16-07-2021 Søknadsfrist : 25-08-2021