Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Structure and Welding Field Engineer for IKM Consultants AS
IKM Consultants AS
Structure and Welding Field Engineer AboutMain responsibilities and reporting Field engineer shall ensure that the activities and scope for construction within the discipline is planned, qualified, performed and documented in accordance with the contract specifications and with a high focus on cost efficient construction. Also, collaboration with the Project Discipline lead Engineers on discipline matters is expected. The discipline lead engineer are accountable for decisions within the discipline.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Vektere, vikarer (deltid) for 6523 Trondheim Lufthavn Værnes
6523 Trondheim Lufthavn Værnes
Vektere, vikarer (deltid) Vi søker nå flere vikarer til vår vektertjeneste ved Trondheim Lufthavn Værnes. Aktuelt engasjement varer ut oktober eller kortere etter avtale. Det kan være mulighet for videre engasjement etter endt vikariat. Krav til alle søkere er fullført vekterkurs trinn 3, fagbrev eller fullført opplæring i henhold til nytt opplæringskrav.Tjenesten er i stor grad publikumsrettet, det stilles derfor store krav til serviceinnstilling og profesjonell opptreden.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Landmåler for Tverås Maskin & Transport AS
Tverås Maskin & Transport AS
Landmåler På grunn av stor pågående oppdragsmengde samt stor fremtidig aktivitet i regionen søker vi nå etter en landmåler for å styrke vårt team. Har du i tillegg lederambisjoner og ledertalent kan det åpne seg muligheter i en rolle som anleggsleder. Arbeidet med landmåling og stikningsarbeider har på grunn av innføringen av maskinstyring og kravene til dokumentasjon gjort at mye av arbeidene skjer på data. Mye av jobben går ut på utarbeidelse av dokumentasjon i form av innmålinger mot kvalitetssikring samt utarbeidelse av mengdeberegninger og målebrev.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Trondheim Lufthavn Travel Value - helgevikar og ekstrahjelper for TRAVEL RETAIL NORWAY AS
TRAVEL RETAIL NORWAY AS
Trondheim Lufthavn Travel Value - helgevikar og ekstrahjelper Til vår Travel Value butikk på Trondheim Lufthavn søker vi etter dyktige helgevikarer og ekstrahjelper innenfor kategorien parfyme, kosmetikk og accessories Vi har ett vikariat i 22% stilling fra 01.02.2019 - 31.08.2019. Stillingen følger den til enhver tid gjeldende skiftplan for avdelingen. For tiden har skiftplanen til 22% arbeidstid annenhver lørdag og søndag.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Daglig Leder for O.S. Solhaug AS, Eterni Rekruttering
O.S. Solhaug AS, Eterni Rekruttering
Daglig Leder Eier og dagens daglig leder ønsker å få inn andre ressurser i selskapet. Han ønsker å ha en mer tilbaketrukket og spesialisert rolle i selskapet. Vi er 6 ansatte og omsetter for ca. 17 millioner og har alltid levert en positiv bunnlinje. Vi søker derfor etter en Daglig Leder som skal drive selskapet fremover og sørge for nytenkning og ytterligere vekst. Dette er en unik mulighet for deg som vil være med å bygge en organisasjon og jobbe sammen med flinke driftige mennesker, Her vil du få jobbe langsiktig og strategisk sammen med operasjonell fokus.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Nyfødtintensivsykepleier til Oslo på helger for Dedicare AS
Dedicare AS
Nyfødtintensivsykepleier til Oslo på helger Vi søker spesialsykepleier til spennende avdeling ved Rikshospitalet, nyfødtintensiv/barnintensiv Kun søkere med erfaring søkes.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 21-02-2019

Dialysesykepleier til Bodø i sommer? for Dedicare AS
Dedicare AS
Dialysesykepleier til Bodø i sommer? Vi har behov for spesialsykepleier til dialyseavdelingen ved Norlandssykehuset Bodø. Tidsrommet er fra uke 27 til og med uke 32. Du vil få 100% stilling i hele perioden, første dag vil være opplæringsvakt. Det er ønskelig at du har erfaring med dialysemaskinen Artis. Du må kunne jobbe selstendig og være kompetent i dialysebehandling. Vi har god lønn og tidenes sommerbonus. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 21-02-2019

Dialyse sykepleier til Kristiansand for Dedicare AS
Dedicare AS
Dialyse sykepleier til Kristiansand Vi søker sykepleier til spennende avdeling ved Sørlandet sykehus Kristiansand. Dialyseavdelingen er for pasienter som trenger dialyse. Du må beherske hemodialyse, og kunne maskinen Gambro. Du får jobb tilsvarende 100 % stilling i perioden 17/6-18/8 . Opplæringsvakt vil bli gitt.
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 21-02-2019

Ernæringsfysiolog for Samfunnsmedisinsk enhet, Stjørdal kommune
Samfunnsmedisinsk enhet, Stjørdal kommune
Ernæringsfysiolog Frisklivssentralen Værnesregionen er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene Meråker, Stjørdal Selbu og Tydal, og består av sykepleier i hel stilling og ernæringsfysiolog. Sykepleieren leder og koordinerer arbeidet. Frisklivssentralen jobber ut fra "Veileder for kommunale frisklivssentraler" av Helsedirektoratet. Frisklivssentralen ble etablert i 2011. Målgruppe er innbyggere fra 0-100 år. Se vår hjemmeside her: https://www.varnesregionen.no/fellestjenester/frisklivssentralen/Sider/default.aspx Frisklivssentralen hører til i Værnesregionen samfunnsmedisinske enhet.
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

Vil du jobbe på kirurgisk avdeling i sommer? for Dedicare AS
Dedicare AS
Vil du jobbe på kirurgisk avdeling i sommer? Vi trenger deg som vil jobbe ved et mindre sykehus i sommer! Vi har behov ved kirurgisk avdeling mellom uke 26 til og med uke 33. Vi tilbyr 100% stilling, det vil være 35,5 time per uke i snitt. Det er ønskelig om du kan jobbe tredelt turnus. Vi har tidenes sommerbonus, ta gjerne kontakt for mer informasjon!
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019