Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ingeniør byggesak 50%
Prosjekt og Konstruksjons Service as
Kvalifikasjoner: Ønskelig med minimum 2 års erfaring som ingeniør/teknisk fagskole byggGod erfaring med byggesakGod kjennskap til PBL og TEK17Generelt gode datakunnskaperErfaring med teknisk tegning er en fordelFørerkort klasse B Arbeidsoppgaver: Hovedoppgave: Byggesak, tiltaksklasse 1Utarbeidelse av tegninger i Autodesk Revit3D modelleringBefaringTilbudsarbeid Personlige egenskaper:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Bli med å utvikle vårt serviceteam
Rørteknikk as
Rørteknikk as har behov for å videreutvikle de tjenestene vi tilbyr våre kunder, spesielt innenfor servicemarkedet. Vi har derfor behov for en person som kan lede vår satsning i dette markedet. Vi ønsker å fortsatt være ledende i dette markedet lokalt i Stjørdal og omegn, derfor vil vi også ha det beste mannskapet i alle ledd. Bor det en leder i deg? Er du ute etter et miljøskifte, til en solid og godt kjent bedrift lokalt? Da må du søke hos oss. Vi søker etter serviceleder Arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Sjåfører for frakt av fôr- og korn
Børstads Transport AS
Sjåfør for frakt av kraftfôr og korntransport På grunn av økte oppdragsmengder søker vi flere dyktige sjåfører - er du stø på hånda har et våkent blikk og et stort smil er du den vi leter etter ARBEIDSOPPGAVER
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Felleskjøpet søker etter Montør I-Mek
Landbruk, Felleskjøpet
Org. nr: - Stillingsident: 4472727289 Presentasjon av stillingen: Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Den gode flyreisen starter på bakken
Widerøe Grpund Handling
Det grønne hjertet Er du på jakt etter mer enn bare en jobb? Vi binder Norge sammen og trenger flere grønne hjerter på stasjonene. Her får du en unik mulighet til å gi positive opplevelser til våre reisende. Vi har nå ledig flere faste 20%-stillinger som Salgs- og servicemedarbeider ved Værnes Lufthavn. Arbeidstiden er annenhver helg, og derfor godt egnet for studenter. Det vil være mulighet for midlertidige utøkninger i forbindelse med ferieavvikling etc.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Er du helt ledig nå og ønsker en jobb som kundevert i en attraktiv bank på Stjørdal ?
Manpower
Dine arbeidsoppgaver: Kundemottak i banklokaletVeilede og informere kunder Egenskaper vi ser etter: Evnen til å se verdien av gode kundeserviceopplevelserLærevilligModig, ansvarlig og nysgjerrigGode samarbeidsevnerGode kommunikasjonsferdigheterEffektiv og målrettet Din bakgrunn:
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 21-01-2022

Vil du jobbe i et nytt byggevarehus
Montér Stjørdal
Montér er Norges største byggevarekjede med 140 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Vi er eksperter på byggevarer og gjør alt vi kan for at våre kunder skal få mer hos Montér, med fokus på god kundeservice. Montér Stjørdal søker nå etter en dedikert og offensiv driftsleder utebutikk/lager. Vil du være med å styrke vårt team i utebutikken? Driftsleder utebutikk/lager
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 04-02-2022

Operatør på Ladebil (MEMU)
Forcit Norway AS
Arbeidsoppgaver Operatør på mobile produksjonsenheter som produserer og leverer emulsjon sprengstoffer til kunder over jordBidra til vårt høye fokus på HMS, og følge alle overordnede krav og lovfestede HMS regler og standarder innen ditt fagområdeGjennomføre service og vedlikehold av utstyrBetjene lokalt lager for sprengstoff og tennmidler Ønskede kvalifikasjoner Førerkort klasse C(E)Ønskelig med ADR kompetansebevis (stykkgods og tank) samt truck/maskinførerbevis.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Dyktige serviceelektrikere søkes til Bravida på Stjørdal
Bravida Norge
Bravida er Midt-Norges største tekniske entreprenør med over 550 medarbeidere. I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter flere servicemontører til vår avdeling Trondheim Elektro Service. Avdelingen har over 160 medarbeidere og en omsetning på over 175 millioner kroner. Oppdragene er i hovedsak i Trondheim og omegn. Avdelingen har oppdrag for private kunder, næringskunder og offentlige kunder. Vi jobber blant annet med installasjonstjenester, bygningsautomasjon, smarthusteknologi, internkontroll/termografering, elbillading, solcelleanlegg og energilagring.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 24-02-2022

Anleggsgartnere søkes
Hammer planteskole AS
På grunn av stadig økende oppdragsmengde søker vi nye medarbeidere til vår anleggsavdeling. Vi søker deg som ønsker en variert jobb innen anleggsgartnerfaget, med både små og store nyanlegg og vedlikeholdsarbeid. Du er selvstendig og vet hva som må til for å gjennomføre jobben på god måte. Mye av vårt arbeid foregår i Trondheimsområdet. Dine arbeidsoppgaver: * utføre alle typer anleggsgartnerarbeid * oppbygging av små og store nyanlegg * forstå beskrivelser og tegninger * dokumentasjon av utført arbeid
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 25-02-2022