Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Høst styrker Grønn Vekst teamet for Høst AS
Høst AS
Høst styrker Grønn Vekst teamet HØST AS er en norsk pioner innenfor utnyttelse av organisk avfall fra industri og kommunale renovasjonsselskap. Selskapet har spesialisert seg på prosesser og produkter som sikrer bærekraftig utnyttelse av avfallets energi og næringsemner. Selskapet driver sammen med partnere foredlingsanlegg i hele Sør-Norge, og produserer jordprodukter, kompost, organisk gjødsel og andre produkter til den grønne sektor. Høst eier og driver Grønn Vekst selskapene som kjennetegner miljøriktige vekstmedier til både det profesjonelle markedet og detaljmarkedet.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

Selger Butikk for AASEN & FIVE AS
AASEN & FIVE AS
Selger Butikk Selger Butikk Vi søker dyktig selger til vår butikk. Hovedansvarsområde vil være salg jernvare med hovedansvar for verktøy og festemidler.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Sjåfør kranbil CE G8 for AASEN & FIVE AS
AASEN & FIVE AS
Sjåfør kranbil CE G8 Vi søker etter dyktig sjåfør til våre kranbiler. For stillingen kreves klasse CE, kranførerbevis G8 og truckførerbevis. Vi kan tilby kurs til søkere som ikke har G8 kranførerbevis. Nærmere opplysninger om stillingene ved henvendelse til Alf Einar Undseth tlf 74 83 33 34 eller Jan Mauseth tlf 74 83 33 11. Stillingsnummer: 1783-2018-11-47 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Sjåfør på renovasjonsbil for RETRANS MIDT AS
RETRANS MIDT AS
Sjåfør på renovasjonsbil Vi trenger en arbeidsglad driftsoperatør med førerkort kl C til innsamling av husholdningsavfall i kommunene Stjørdal, Malvik, Meråker, Selbu og Tydal. Vi søker deg som er allsidig og nevenyttig, med god gjennomføringsevne og positiv innstilling. Oppmøtested er Sutterø på Stjørdal.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018

Klima- og miljøkoordinator - mastergrad for Stjørdal kommune
Stjørdal kommune
Klima- og miljøkoordinator - mastergrad Presentasjon av stillingen: Vi vil styrke kommunens kompetanse på klima- og miljøområdet. Enhet arealforvaltning Enhet arealforvaltning behandler hvert år flere hundre saker fordelt på 26 medarbeidere. Enheten er flerfaglig og består av mange dyktige og erfarne medarbeidere, med variert utdanningsbakgrunn, herunder blant annet av ingeniører, sivilingeniører, arkitekter, jurister, naturforvaltere.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

Overlege/spesialist i psykiatri - DPS Stjørdal for Klinikk for psykisk helsevern og rus
Klinikk for psykisk helsevern og rus
Overlege/spesialist i psykiatri - DPS Stjørdal Klinikk for Psykisk helse og Rus; HNT har avdelinger i Kolvereid, Namsos, Levanger og Stjørdal. DPS Stjørdal gir et helhetlig psykiatrisk tilbud til befolkningen i Værnes regionen. Vi er et DPS for kommunene Frosta, Stjørdal, Meråker, Selbu, Tydal og halve Malvik. Avdelingen består av to seksjoner, seksjon almen og seksjon krise/korttid. Begge seksjonene gir et differensiert tilbud til voksne mennesker med forskjellige psykiske lidelser, både poliklinisk, gruppebehandling og døgnbehandling. Avdelingen har til sammen 20 senger.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Avdelingsoverlege/Medisinskfaglig rådgiver - DPS Stjørdal for Klinikk for psykisk helsevern og rus
Klinikk for psykisk helsevern og rus
Avdelingsoverlege/Medisinskfaglig rådgiver - DPS Stjørdal Klinikk for Psykisk helse og Rus; HNT har avdelinger i Kolvereid, Namsos, Levanger og Stjørdal. DPS Stjørdal gir et helhetlig psykiatrisk tilbud til befolkningen i Værnes regionen. Vi er et DPS for kommunene Frosta, Stjørdal, Meråker, Selbu, Tydal og halve Malvik. Avdelingen består av to seksjoner, seksjon almen og seksjon krise/korttid. Begge seksjonene gir et differensiert tilbud til voksne mennesker med forskjellige psykiske lidelser, både poliklinisk, gruppebehandling og døgnbehandling. Avdelingen har til sammen 20 senger.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Vil du jobbe som vikar i barnehage? for Dedicare AS
Dedicare AS
Vil du jobbe som vikar i barnehage? Acapedia AS er et veletablert rekrutterings- og bemannings­byrå som leverer kvalifisert personale til barnehager og skoler.Vi er en del av Dedicare som er en av Nordens ledende leverandører av rekruttering- og bemanningstjenester siden 1996. Vi har kontor i Oslo. Og vi er alltid tilgjengelige for våre kunder og vikarer.I Acapedia har vi lang erfaring innen barnehage og bemanning til barnehage, skole og sfo.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Vil du jobbe i Tromsø i jula? for Dedicare AS
Dedicare AS
Vil du jobbe i Tromsø i jula? Vi søker sykepleiere som kan tenke seg å jobbe ved UNN/Tromsø i jula. Du får jobb tilsvarende 100 % stilling i perioden, med muligheter for å ta ekstravakter. Vi har behov ved flere avdelinger.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 20-12-2018

KVALITETSLEDER for NILSEN LEONHARD & SØNNER EIENDOM AS
NILSEN LEONHARD & SØNNER EIENDOM AS
KVALITETSLEDER Tunnelprosjekt på E6 Værnes - Ranheim. Kvalitetsleder skal forbedre, revidere og vedlikeholde miljø- og kvalitetssystemer på prosjektet.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018