Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
INSTRUMENTATION / AUTOMATION ENGINEER - PROJECTS
MDE Group Norway
INSTRUMENTATION / AUTOMATION ENGINEER - PROJECTS Job Description Follow-up contractor's internal multidiscipline interface co-ordinationIdentify and arrange for necessary verification activitiesObtain relevant design and operation experience from similar projects and installations in productionPush and challenge contractors on schedule, deliveries, documents and cost - "design to cost"Push and challenge contractors to ensure sound system design and system integritySecure technical integrity and barriers in desig
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 04-03-2020

Head Energy is looking for a Electrical Engineer
Head Energy Consulting
Head Energy is glad to offer the following contract position as Electrical Engineer for operating company Job Description:
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Rental sales agent/Utleierepresentant (kombinert stilling)
Sixt Bilutleie Trondeim
Arbeidstid: Rullerende vaktplan, dag/kveld/helg Arbeidssted: Trondheim/Trondheim Værnes flyplass Stillingsprosent: 60 prosent(med mulighet for mer i enkelte perioder) Tiltredelse: 1 Mai Søknadsfrist: Så snart som mulig (intervjuer kjøres fortløpende) Arbeidsoppgaver
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Er du leken som et barn og ansvarlig som en voksen? Bli en del av vårt team på Stjørdal og Malvik
PVS Trondheim
Vi utvider vår vikarbase, og søker barnehagelærere/fagarbeidere/assistenter til jobb i barnehager i området Stjørdal og Malvik! Brenner du for barn og unge? Vil du bidra med å få hvert enkelt barn til å føle seg verdifull? Bli PVS-vikar! Pedagogisk VikarSentral jobber med å leie ut vikarer til skoler og barnehager i de aller største byene i Norge. Nå trenger vi enda flere hverdagshelter i Stjørdal og Malvik!
Registrert : 20-02-2020 Søknadsfrist : 01-04-2020

Ingeniør/sivilingeniør veg-, vann- og avløpsteknikk
Kommunalteknikk, Stjørdal kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4195957369 Presentasjon av stillingen: Lyst til å jobbe i en spennende vekstkommune? Vi søker nå en ingeniør/sivilingeniør som skal jobbe med prosjektering av vann- og avløpsanlegg samt veiprosjektering ved enhet Kommunalteknikk. Enhet Kommunalteknikk er en del av Etat Teknisk Drift, og har ansvar for kommunens kommunaltekniske infrastruktur. 49 personer har sitt virke i enhet Kommunalteknikk innenfor investeringer i - og drift/vedlikehold av veg, vann og avløp.
Registrert : 19-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

Hertz bilutleie søker Stasjonsleder på Værnes
Bjarne Øverland AS
Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver som ansvarlig for den daglige operasjonelle driften av en av Norges største utleiestasjoner. Du vil ha ansvaret for å etterleve og sikre måloppnåelse for lokasjonen, herunder kvalitet, kundeservice, budsjett/omsetning, flåteplanlegging, prising og personalansvar. Du er også den som sikrer at lokasjon etterlever verdigrunnlaget i Hertz.
Registrert : 18-02-2020 Søknadsfrist : 23-02-2020

Sykepleier Værnes Respons
VARIT, Stjørdal kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4197084545 Presentasjon av stillingen: Har du ønske om å være med å drifte en ny tjeneste innen digitalisering og videreutvikling av dagens helsetjenester i Værnesregionen? Da er du den vi leter etter! Vi søker sykepleier til 60 % natt, med arbeid hver 4. helg. Stillingen er et vikariat fra medio mars og ca. 1 år fram i tid.
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 03-03-2020

Sykepleiere til vakre Trøndelag
Dedicare AS
Vi søker sykepleiere til oppdrag i kommuner i Trøndelag Oppstart: snarlig Varighet: over sommer 2020 Vi har behov for 6 sykepleiere til både sykehjem og hjemmetjeneste. Her har du stor mulighet for faglig utvikling, nytt og spennende arbeidsmiljø og god oppfølging fra en av våre dyktige bemanningskonsulenter. Kommunen byr på mulighet for flotte naturopplevelser og nærhet til et yrende byliv. Trøndere er viden kjent for sin rolige og avbalanserte tilnærming til hverdagens gleder og utfordringer.
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 27-03-2020

Har du lyst på en spennende og fartsfylt sommerjobb på Trondheim Lufthavn, Værnes?
SSP - The Food Travel Experts
Vi søker flere medarbeidere til våre serveringssteder både på innland og utlandsavdelingen på Trondheim Lufthavn. I stillingen som servicemedarbeider vil du ha ansvar for å produsere og/eller servere mat og drikke til de reisende. Du ønsker å jobbe minimum annenhver helg i et spennende miljø blant fantastiske kolleger. Ser du etter en variert arbeidsdag med fart og mulighet til å treffe kunder fra alle verdens land, er dette jobben for deg.
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 16-03-2020

TRD Sommervikar lager
Travel Retail
Til vår butikk på Trondheim lufthavn søker vi nå etter sommervikarer til vårt lager. Stillingene er et sommervikariat i periode mai til oktober og er på 80%. Stillingene følger den til enhver tid gjeldende skiftplan for avdelingen og det jobbes på lørdager, søndager og helligdager. Har du erfaring fra lagerarbeid er det en stor fordel, og du må ha truckførerbevis .
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 24-02-2020