Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Eventyrlysten? Jobb for Dedicare i kombinasjon med opplevelser i Norge
Dedicare AS
Enten du er nyutdannet eller erfaren sykepleier/helsefagarbeider, så har vi jobb til deg! Dedicare er det største bemanningsbyrået innen helse i Norge. Vi har rammeavtaler med alle sykehusene i Norge og mange kommuner. Har du lyst til å reise og oppleve nye steder? Kombiner det med en spennende jobb hos oss! Dedicare mottar kontinuerlig bestillinger på helsefagarbeidere og sykepleiere, både på sykehus og i kommuner over hele landet.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Vi har jobb til medisinstudenter i sommer!
Dedicare AS
Er du medisinstudent og ønsker lærerike og spennende oppdrag? Vi har arbeid for deg og du kan reise til en stor eller mindre by og jobbe på sykehjem eller i hjemmetjenesten. Det er krav om tidligere erfaring fra primærhelsetjenesten. Vi kan i år også tilby våre medisinstudenter sommerbonus. Prøv deg på ett spennende eventyr og fyll på din CV samtidig som du opplever flotte Norge i sommer! Ta kontakt for mer informasjon. Kvalifikasjoner
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Seniorrådgiver
Økonomi og analyse, Helse Midt-Norge RHF
Org. nr: - Stillingsident: 4333324146 Presentasjon av stillingen: Økonomiavdelingen i Helse Midt-Norge RHF ser etter en drivende og engasjert kollega som ønsker å jobbe med helseøkonomi, analyser og komplekse problemstillinger. Du får du ta del i en rekke faglige utfordringer innenfor økonomiavdelingen og Helse Midt-Norges analysemiljø og være ledende i utviklingen av systemer innenfor finansiering og økonomi.
Registrert : 14-01-2021 Søknadsfrist : 10-02-2021

Sjåfør klasse CE
Jobzone Trondheim
For vår veletablert kunde søker vi sjåfør klasse CE. Vi er svært opptatt av kvalitet og at alle oppdrag utføres i henhold til oppsatte kvalitetskrav og tidsfrister. Du vil ha daglig kontakt med våre kunder og du vil få ansvar for at ditt kjøretøy til enhver tid er i forskriftsmessig stand. Kvalifikasjoner: Førerkort klasse CEYrkesdirektivetSjåførkortGode kommunikasjonsferdigheter Personlige egenskaper:
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 11-02-2021

Würth søker uteselger for Stjørdal med omegn!
Wurth Norge AS
Würth vokser i Trondheimsregionen og vi søker ny selger til å betjene industri-kundene i distriktet! Vi leter etter deg som har erfaring med, og som ønsker å lykkes innen salg! Selgeren skal gjennom daglige kundebesøk betjene nye og eksisterende kunder innenfor industri, produksjons- og installasjons segmentet. Distriktet er opparbeidet og med stort potensiale for videre vekst. Du må derfor regne med å bruke en god del tid på å etablere nye kundeforhold.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 01-02-2021

Nyutdannet sykepleier til sommeren? Kickstart karrièren din hos Dedicare!
Dedicare AS
Som nyutdannet sykepleier får du mulighet til å jobbe på din kompetanse, og få bred kunnskap innenfor ulike arbeidsområder i kommunen. Du vil jobbe administrativt, med sykepleietekniske oppgaver, samt med pleie og omsorg. Vi trenger din kompetanse på sykehjem, helsehus, i hjemmesykepleien, samt at du kan jobbe med barn, voksne og eldre. Du får jobb tilsvarende 100 % stilling i ønsket periode og vi hjelper deg med å planlegge dine arbeidsperioder. Du bestemmer selv når du vil jobbe og vi har muligheter for deg kontinuerlig gjennom hele året.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 23-02-2021

Vi søker sesonghjelp på gjenvinningsstasjoner i Stjørdal, Malvik og Selbu
Innherred Renovasjon
Er du opptatt av miljø og trives med kundebehandling? Innherred Renovasjon søker en servicemedarbeider til vårt driftsteam ved gjenvinningsstasjonene i Stjørdal, Malvik og Selbu i høysesongen april til september. Som medarbeider på gjenvinningsstasjon er du den våre kunder møter når de skal levere og sortere avfallet sitt. Din jobb er å hjelpe og veilede kundene, i tillegg til drifts- og vedlikeholdsoppgaver på gjenvinningsstasjonene. Nødvendig opplæring vil bli gitt i starten av perioden.
Registrert : 13-01-2021 Søknadsfrist : 24-01-2021

Elektriker
Trøndelag Elektro AS
Oppgaver: Varierte arbeidsoppgaver innen service. Privat og næring.Kundekontakt og mer salgServiceoppdrag og vedlikehold av installasjonerFeilsøking og internkotroll for kunder. Vi tilbyr: Spennende, krevende og varierte oppgaverFaglig og personlig utviklingsmuligheterKonkurransedyktige betingelserFirmabilGode pensjon og forsikringsordningerGodt arbeidsmiljø i en bedrift med ungt og fartsfult miljø.
Registrert : 12-01-2021 Søknadsfrist : 22-02-2021

Daglig leder Taraxacum barnehage
Stjørdal Barnehage SA
Org. nr: - Stillingsident: 4331742827 Presentasjon av stillingen: "En god start setter spor" Arbeidsoppgaver
Registrert : 08-01-2021 Søknadsfrist : 20-01-2021

Miljøveiledere, fagarbeidere/assistenter i skole - vikar på tilkalling
Stjørdal kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4330865158 Presentasjon av stillingen: I Stjørdal kommune har vi 10 barneskoler og 3 ungdomsskoler. Ved alle disse skolene har vi behov for miljøveiledere, fagarbeidere og assistenter vi kan kontakte ved fravær, vikar på tilkalling. Det kan også bli ledig vikariater ved korttids- og langtidsfravær. Dersom du er interessert, ber vi om at du snarlig registrerer din CV i vårt nettbaserte rekrutteringssystem Webcruiter. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet av den enkelte skole.
Registrert : 08-01-2021 Søknadsfrist : 20-06-2021