Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Servitør
Tino's Hotell Og Restaurant As
Servitør Vår restaurant opplever økende besøk, og vi har dermed behov for en servitør med relevant erfaring fra restaurant- og selskapsservering. Gode språkkunnskaper ( Norsk og Engelsk), en utpreget serviceinnstilling, fleksibilitet og gode samarbeidsevner er ønskelig. Lønn og tiltredelse etter avtale.
Registrert : 21-07-2021 Søknadsfrist : 01-08-2021

Sikkerhetskontrollør Namsos lufthavn
Avarn Security Aviation AS
Tittel: Sikkerhetskontrollører Geografisk plassering: Namsos Stillingstype: Fast Stillingsprosent: 30-50 % Søknadsfrist: Snarest
Registrert : 16-07-2021 Søknadsfrist : 04-08-2021

Butikkmedarbeider med låseansvar, Extra ABC
Norsk Butikkdrift AS
Er du blid og smilende? Ansvarsbevisst? Liker du å jobbe med mennesker? Og ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser? Coop Extra ABC tilbyr en spennende og viktig jobb som låseansvarlig. Hos oss er det gøy å gå på jobb fordi det er et givende miljø og hver dag bringer nye utfordringer. Som låseansvarlig har du en svært viktig jobb ved at du ansvarlig for hele butikken på dine vakter. Dine sentrale arbeidsoppgaver er:
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 10-08-2021

Sokneprest i Namdal prosti med Fosnes og Otterøy som tjenestested - NB - med rekrutteringstillegg
Den norske kirke, Nidaros bispedømme
Org. nr: - Stillingsident: 4412425911 Presentasjon av stillingen: Soknepresten i Fosnes og Otterøy går av med pensjon, etter mange års tjeneste i menighetene, og vi søker etter hennes etterfølger. Vi ønsker en engasjert og trygg person til å videreføre prestetjenesten i disse soknene.
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021

Autorisert sykepleier
Ressursenheten kirurgiske sengeposter                                    Klinikk for kirurgi, Sykehuset Namsos
Org. nr: - Stillingsident: 4409376355 Presentasjon av stillingen: Ressursenheten er en enhet/ bemanningsressurs som dekker opp korttidsfravær i begge kirurgiske sengeposter. Den ansatte har en moderpost hvor de fleste vakter er. Ved økt behov på motsatt sengepost, kan en påregne å jobbe der i enkelte vakter. Ressursenheten har årsplan, arbeid på dag og aften, samt 17 helger pr år. Den ansatte medvirker til å lage sin egen årsplan.
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Vi søker DEG! Du som ønsker å jobbe med oss i Frøiland Bygg Skade
FRØILAND BYGG SKADE AS
Frøiland Bygg Skade AS er en av Norges største aktører innen skadeservice og servicehåndverk. Vi omsatt i 2020 for over 680M nok med god lønnsomhet. Vi søker nå en dyktig og effektiv avdelingsleder i Namsos (kan også være nærmere Steinkjer), som vil være med å bygge og utvikle landets hurtigst voksende servicehåndverkselskap. Liker du høyt tempo og en utfordrende arbeidsdag kan vi tilby en arbeidsplass med interessante og varierte arbeidsoppgaver, gode kolleger og konkurransedyktige betingelser.
Registrert : 13-07-2021 Søknadsfrist : 19-08-2021

servicemedarbeider
Burger King Namsos
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Gode gjesteopplevelser i Burger King begynner med rene restauranter og kjøkken. Derfor er stillingen en av de viktigste rollene i restaurantene våre. Som medarbeider med drift og vedlikehold i Burger King arbeider du i hovedsak utenom restaurantens åpningstid. Du må kunne komme deg til og fra jobb på natt da arrbeidstiden vil være utenfor tidspunkter for offentlig transport. Personer som ikke kan jobbe natt blir ikke vurdert
Registrert : 13-07-2021 Søknadsfrist : 31-07-2021

Sjåfører med kjøreseddel til bil og minibuss.
Namdal Taxi As
Vi har en økende oppdragsmengde og søker flere sjåfører til bil og minibuss i Flatanger, Namsos og Rørvik. Søker må ha kjøreseddel og må ha gode Norsk kunskaper. Tarifflønn.
Registrert : 13-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Klinisk behandler i BUP Namsos
Klinikk for kvinne, barn og familie
Org. nr: - Stillingsident: 4412285634 Presentasjon av stillingen:Klinikk for kvinne, barn og familie (KBF) er sammensatt av ulike avdelinger som innen sitt spesialfelt skal gi tilbud om utredning, behandling, pleie og omsorg til barn, unge og deres familie. Organiseringen skal medføre at det er enkelt å gi et helhetlig tilbud til pasientgruppen. Avdelingene i KBF er Barne- og habiliteringsavdelingen, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Gynekologi- og fødeavdeling ved Sykehuset Levanger og Gynekologi- og fødeavdeling ved Sykehuset Namsos.
Registrert : 09-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Spesialsykepleier / klinisk behandler
BUP Namsos, Klinikk for kvinne, barn og familie
Org. nr: - Stillingsident: 4412313036 Presentasjon av stillingen: Klinikk for kvinne, barn og familie (KBF) er sammensatt av ulike avdelinger som innen sitt spesialfelt skal gi tilbud om utredning, behandling, pleie og omsorg til kvinner, barn, unge og deres familie. Organiseringen skal medføre at det er enkelt å gi et helhetlig tilbud til pasientgruppen. Avdelingene i KBF er Barne- og habiliteringsavdelingen, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Gynekologi- og fødeavdeling ved Sykehuset Levanger og Gynekologi- og fødeavdeling ved Sykehuset Namsos.
Registrert : 09-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021