Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vaktmester til Namsos Storsenter og Amfi Namsos
Namsos Storsenter
Namsos Storsenter og Amfi Namsos søker vaktmester i 100% stilling Dine arbeidsoppgaver som vaktmester vil blant annet omfatte:
Registrert : 17-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

Plantasjen Namsos søker en dyktig logistikkmedarbeider
Plantasjen Namsos
Planter er er ikke bare pene og hyggelige å ha i hjemmet eller i hagen, de påvirker også vår helse positivt, heftig ikke sant? Derfor er vi ekstra glade og stolte over å få arbeide med planter. I Plantasjen er vi opptatt av at kunden skal ha en optimal handleopplevelse. Som logistikkmedarbeider i vil du være en viktig bidragsyter til at kunden kommer til en velfylt og ryddig butikk og føler seg inspirert og velkommen hos oss. Vi søker nå en effektiv logistikkmedarbeider i 70% stilling.
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 13-03-2020

Plantasjen Namsos søker serviceinnstilt gartner til vår sesong!
Plantasjen Namsos
Vi nærmer oss nå den beste tiden på året, vår høysesong! På våren når solen titter fram åpner vi våre hagesenter i våre butikker slik at våre fantastiske kunder som vil plante, dyrke og dekorere hagen kan finne alt det de behøver hos oss. Sammen med de aller beste medarbeiderne er vi klare til å møte våre kunder og gjøre deres opplevelse til den aller beste! Elsker du salg og kundeservice? Er du en gartner med lidenskap for planter? Da er det kanskje nettopp deg vil vil jobbe sammen med i vår sesong!
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 04-03-2020

Plantasjen Namsos søker entusiastiske og serviceinnstilte salgsmedarbeidere til sesong!
Plantasjen Namsos
Planter er er ikke bare pene og hyggelige å ha i hjemmet eller i hagen, de påvirker også vår helse positivt, heftig ikke sant? Derfor er vi ekstra glade og stolte over å få arbeide med planter. Vi nærmer oss nå den beste tiden på året, vår høysesong! På våren når solen titter fram fylles våre inspirerende butikker med fantastiske kunder som vil plante, dyrke og pynte i hagen og hjemmet. Sammen med våre strålende medarbeiderne er vi klare til å møte våre kunder og gjøre deres opplevelse til den aller beste!
Registrert : 14-02-2020 Søknadsfrist : 04-03-2020

Selger deltid søkes til Nille Amfi namsos
Nille Amfi Namsos
Vi søker en ny Nille helt! Våre butikkmedarbeidere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Derfor ser vi på våre medarbeidere som Nille helter. Vi er stolt av vår kultur! Våre butikkmedarbeidere er engasjerte og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille. Vi søker deg som har lidenskap for salg og service.
Registrert : 13-02-2020 Søknadsfrist : 02-03-2020

Prosjektleder for vannforvaltning i Namdalen
Namsos kommune
100 % stilling som koordinator for vannområdene Namsen (med Ångermanälven og Indalsälven), Ytre Namsen og Ytre Namdal Stillinga knyttes administrativt til Namdal regionråd med arbeidssted i regionrådet, i en kommune eller annet relevant fagmiljø. Den som tilsettes vil jobbe tett med kommunene i vannområdene, være sekretær for vannområdene og inngå i det regionale samarbeidet med de andre vannområdene i Trøndelag. Deltakelse i regionalt plan- og prosessarbeid på vegne av vannområdene må påregnes.
Registrert : 13-02-2020 Søknadsfrist : 05-03-2020

På Dressmann elsker vi glade mennesker!
Dressmann
Vi har stor tro på at glade mennesker gir glade opplevelser og vår målsetning er å få alle våre kunder i godt humør. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve service, kvalitet og utvalg til den beste prisen. Vi er nøye i jakten på de rette personene, og vi gir oss ikke før vi finner folk som
Registrert : 10-02-2020 Søknadsfrist : 07-03-2020

Er du vår nye prosjektleder/serviceleder?
NTE Elektro AS
NTE Elektro AS søker etter prosjektledere/serviceledere for sterk- og svakstrøm, i Namsos eller Rørvik Vi har de siste årene opplevd en formidabel vekst. Nå søker vi etter deg som vil være med å befeste posisjonen vår, og møte den økende etterspørselen fra kundene våre.
Registrert : 10-02-2020 Søknadsfrist : 23-02-2020

Miljøterapeut
Alderspsykiatrisk enhet Sykehuset Namsos, Klinikk for psykisk helsevern og rus
Org. nr: - Stillingsident: 4187777699 Presentasjon av stillingen: For tiden har vi følgende ledig stilling som miljøterapeuter på helg ved Seksjon alderspsykiatri døgnpost. 18,1% stilling for miljøterapeut på helg.
Registrert : 10-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Lege i spesialisering, ortopedi
Kirurgisk avdeling, Sykehuset Namsos
Org. nr: - Stillingsident: 4191319754 Presentasjon av stillingen:Vi har fra dags dato ledig 100% stilling som Lege i spesialisering - OrtopediFor helsepersonell etter helsepersonelloven kreves det autorisasjon/godkjenning.Den som tilsettes må beherske norsk for skriftlig og muntlig kommunikasjon.ArbeidsoppgaverPoliklinikkVakttjenesteVisitt og deltagelse på operasjonsstua
Registrert : 10-02-2020 Søknadsfrist : 21-02-2020