Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Postdoctoral Fellow for UiB, Det Samfunnsvitenskapelige Fakultet
UiB, Det Samfunnsvitenskapelige Fakultet
Postdoctoral Fellow Jobbnorge ID: 172534 UiB - Knowledge that shapes societyThrough robust and close interaction with the world around us - globally, nationally and locally - we shall be instrumental in building a society based on knowledge, skills and attitudes. Do you want to take part in shaping the future?
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 07-08-2019

Fagarbeider Byggfag - Olav Duun videregående skole for Olav Duun videregående skole
Olav Duun videregående skole
Fagarbeider Byggfag - Olav Duun videregående skole Org. nr: - Stillingsident: 4100977316 Presentasjon av stillingen: Trøndelag fylkeskommune har rundt 4500 medarbeidere fordelt på fem virksomhetsområder hvor utdanning er ett av dem med 32 videregående skoler, lærlinge- og privatistordning. Fylkeskommunen er politisk styrt gjennom fylkestinget og fylkestingets utvalg. Det er to administrasjonssteder i Trøndelag fylkeskommune: Steinkjer og Trondheim. Trøndelag fylkeskommune sin visjon er .
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Pizzabaker deltid for PIZZABAKEREN
PIZZABAKEREN
Pizzabaker deltid Pizzabakeren Namsos lager og serverer super god pizza til alle pizzaelskere i Namsos. Nå trenger vi nye medarbeidere; 1 PIZZABAKERE (deltid) Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019

Intensivsykepleier/sykepleier for HELSE NORD-TRØNDELAG HF
HELSE NORD-TRØNDELAG HF
Intensivsykepleier/sykepleier Org. nr: - Stillingsident: 4100979681 Presentasjon av stillingen:Medisin H5C er en del av Medisinsk avdeling Sykehuset Namsos og består av medisinsk overvåkning, hjertemedisinsk sengepost, kardiologisk lab og en sykepleiedrevet hjertesviktpoliklinikk.Medisinsk overvåkning har 4 overvåkningssenger, her behandles akutt, kritisk syke medisinske og nevrologiske pasienter innenfor flere fagfelt. Medisinsk overvåkning har 8 telemetri enheter som overvåker pasienter på sengepost fra en sentral.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 27-06-2019

Førsteamanuensis ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitskap, innafor temaet klima og energiomstilling for Universitetet i Bergen
Universitetet i Bergen
Førsteamanuensis ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitskap, innafor temaet klima og energiomstilling Jobbnorge ID: 172087 UiB - Knowledge that shapes societyThrough robust and close interaction with the world around us - globally, nationally and locally - we shall be instrumental in building a society based on knowledge, skills and attitudes. Do you want to take part in shaping the future?
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 14-08-2019

Rektor ved Vestbyen skole for Vestbyen skole
Vestbyen skole
Rektor ved Vestbyen skole Namsos kommune står midt i en spennende endring der vi slår sammen tre kommuner til en. Dette innebærer nye muligheter og utfordringer også på oppvekstfeltet. Den nye kommunen kommer til å ha om lag 15 000 innbyggere og 11 grunnskoler. Vi har nå ledig en spennende rektorstilling ved Vestbyen skole med tiltredelse 01.08.2019. Vestbyen skole er en skole med 240 elever og 30 ansatte. Ledelsesressursen er på 160%. Rektor rapporterer til grunnskoleleder.
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Sykepleier 75 % - Avdeling psykisk helse for NAMSOS KOMMUNE RUS OG PSYKISK HELSE
NAMSOS KOMMUNE RUS OG PSYKISK HELSE
Sykepleier 75 % - Avdeling psykisk helse Avdeling psykisk helse ved helsehuset er en avdeling med 14 pasienter, som er fordelt på 2 enheter. En enhet for psykisk helse med 8 pasienter og en forsterket skjermet enhet med 6 pasienter. Det er et stort samarbeid mellom disse enhetene. Denne stillingen er på 75 % og er en stilling som hovedsakelig har tilholdssted i den forsterkede skjermede enheten. Inngår i årsturnus med 17 arbeidshelger i året.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Regnskap/Controller til verdipapirforetak for NORNE SECURITIES AS
NORNE SECURITIES AS
Regnskap/Controller til verdipapirforetak Norne Securities er et fullservice verdipapirforetak som tilbyr internetthandel, tradisjonelle meglertjenester og corporate finance tjenester. Selskapet er i vekst og søker etter deg som ønsker å være med på videreutviklingen av selskapet.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 29-07-2019

Butikkleder Kid Namsos for KID INTERIØR Amfi Namsos
KID INTERIØR Amfi Namsos
Butikkleder Kid Namsos Er du en butikkleder med høyt resultatfokus? Vi søker deg som er resultatfokusert og som har en klar forståelse av hvordan du skal få med deg hele butikkteamet til å jobbe mot de samme målene. Hos oss får du muligheten til å få en spennende karriere hos en av Norges største og mest lønnsomme detaljhandelskjeder. Kid er en inspirerende og moderne butikk, med dedikerte og positive medarbeidere. Hos oss vet vi at motiverte medarbeidere utgjør en forskjell. Vi leter derfor etter butikkledere som forstår at motiverte og inspirerte medarbeidere skaper gode kundeopplevelser.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

To stipendiatstillingar i Medieteknologi og innovasjon for Universitetet i Bergen
Universitetet i Bergen
To stipendiatstillingar i Medieteknologi og innovasjon Jobbnorge ID: 172054 UiB - Kunnskap som formar samfunnetGjennom eit sterkt og tett samspel med omverda - globalt, nasjonalt og lokalt - skal vi medverke til eit samfunn bygd på kunnskap, ferdigheiter og haldningar. Vil du vere med å forme framtida? Video: https://www.youtube.com/watch?v=0E0cOZpZQXY StipendiatVed Institutt for informasjons- og medievitskap, avdeling Media City Bergen, Universitetet i Bergen, er det ledig to ph.d.-stillingar innan medieteknologi og innovasjon.
Registrert : 17-06-2019 Søknadsfrist : 27-08-2019