Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du bli en av våre nye driftsoperatører?
InnTre Kjeldstad AS
Vi ønsker flere flinke medarbeidere til våre produksjonsavdelinger på Verdal og Steinkjer. Du bør være glad i trelast, løsningsorientert, fleksibel og til å stole på for å jobbe hos oss. Vi ser etter deg som er/har: · Ansvarsbevisst og selvstendig · Stå-på-vilje · En teamarbeider med godt humør · Fokusert på HMS Arbeidsoppgaver: · Drift og overvåkning av produksjonslinje · Kvalitetsovervåkning · Overvåking, innstilling og drift av maskiner · Vedlikehold og renhold
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023

Spennende jobb i skognæringen
SB Skog
Stadig flere skogeiere i Trøndelag ønsker tjenester fra SB Skog. Derfor trenger vi å få flere dyktige skogbrukere med på laget. Du vil oppleve en variert og innholdsrik arbeidshverdag med mange spennende oppdrag.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Er du en kundekoordinator som brenner for å skape gnistrende kundeopplevelser?
Fixrate AS
Har du lyst til å jobbe i en av Norges mest vellykkede fintech-bedrifter? Har du et stort engasjement for å skape gnistrende kundeopplevelser og er over middels nysgjerrig på teknologi? Da kan det være akkurat deg vi trenger!   Som kundekoordinator blir du en del av et tverrfaglig kompetente team og kommer til å jobbe i skjæringspunktet mellom salg og produktutvikling. Du vil jobbe i et tett og engasjert team med mye arbeidsglede, lave skuldre, stor takhøyde og store ambisjoner.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Politibetjent 3 - 1
N/I FOP Patrulje Steinkjer, Trøndelag politidistrikt
GDE Namdal og Innherred er den nordligste geografiske driftsenheten i Trøndelag Politidistrikt.GDE Namdal og Innherred består av to politistasjonsdistrikt; Namdal politistasjonsdistrikt og Innherred politistasjonsdistrikt. Namdal politistasjonsdistrikt har tjenestesteder i Nærøy, Lierne, Grong og Namsos, med hovedsete i Namsos.Innherred politistasjonsdistrikt har tjenestesteder i Steinkjer og Verdal, med hovedsete i Steinkjer.
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

INNHOLDSPRODUSENT
TA Kreativ
LEDIG STILLING INNHOLDSPRODUSENT Akkurat nå er vi på jakt etter en person med lidenskap for å fortelle de gode historiene! Foruten skrivekløe, boblende kreativitet, samt foto- og videoferdigheter hos deg – hva ser vi etter?
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

Rådgiver geoteknikk
Sweco Norge AS
I over 100 år har Sweco spilt en sentral rolle i å fornye og modernisere samfunnsutviklingen gjennom banebrytende ingeniørarbeid. Som geotekniker i Steinkjer vil du ta plass i et høykompetent team som besitter kompetansen som kreves for å realisere bærekraftige og funksjonelle prosjekter på tvers av sektorer og næringer.  
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

VA-rådgiver
Sweco Norge AS
I over 100 år har Sweco spilt en sentral rolle i å fornye og modernisere samfunnsutviklingen gjennom banebrytende ingeniørarbeid. Som vår neste VA-rådgiver i Steinkjer vil du ta plass i et høykompetent team som besitter kompetansen som kreves for å realisere bærekraftige og funksjonelle prosjekter på tvers av sektorer og næringer.  
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Innholdsprodusent
Trønder-avisa As Avd Steinkjer
Akkurat nå er vi på jakt etter en person med lidenskap for å fortelle de gode historiene! Foruten skrivekløe, boblende kreativitet, samt foto- og videoferdigheter hos deg -- hva ser vi etter? Du må ha relevant erfaring eller utdanning, men det viktigste av alt er at du er nysgjerrig, lærevillig og har en lidenskap for skriving og foto. Du har et godt språkøre og en sikker formidlingsevne. Du forstår at tekst og bilder ikke bare er enkle verktøy, men et helt fag.
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

Rådgiver Konstruksjonsteknikk
Sweco Norge AS
I over 100 år har Sweco spilt en sentral rolle i å fornye og modernisere samfunnsutviklingen gjennom banebrytende ingeniørarbeid. Som rådgiver innen konstruksjonsteknikk i Steinkjer vil du ta plass i et høykompetent team som besitter kompetansen som kreves for å realisere bærekraftige og funksjonelle prosjekter på tvers av sektorer og næringer.  
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Vi søker engasjerte medarbeidere til Telenorbutikken i Steinkjer!
TELENOR NORGE AS
Vi søker deltidsmedarbeider som har muligheten til å jobbe i Telenorbutikken på Amfi Stenkjer! Som butikkmedarbeider i Telenorbutikken får du muligheten til å jobbe med spennende arbeidsoppgaver innen service, salg og problemløsning. I stillingen vil du opparbeide deg verdifull arbeidserfaring i en franchise-kjede med en sterk merkevare.
Registrert : 24-11-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023