Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
NAV Tiltak Trøndelag - avdelingsleder - NAV for NAV
NAV
NAV Tiltak Trøndelag - avdelingsleder - NAV NAV Tiltak Trøndelag er en enhet som arbeider tett sammen med NAV-kontorene og næringslivet for å bidra til at NAV når sin hovedmålsetting om å få flere ut i arbeid og arbeidsrettet aktivitet. Enheten har 26,35 årsverk som arbeider med den økonomiske delen av saksbehandlingen som gjelder alle typer arbeidsmarkedstiltak. Enheten har ansvar for innkjøp og anskaffelser av arbeidsmarkedstiltak, oppfølging av leverandører/ samarbeidspartnere samt at regionscontroller er knyttet til enheten.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

En fargeklatt, både i erfaring og type? for STOLT AS
STOLT AS
En fargeklatt, både i erfaring og type? For prosjekter nord i Trøndelag søker vi deg som har lyst til å spre fargeglede i tida framover! Du jobber raskt og effektivt over store flater eller nøysomt og pirkete der hvor det er nødvendig. Du har fra før minst 2 års erfaring med maling og sparkling og er selvstendig. Vi har flere oppdrag løpende og tilbyr fast ansettelse i Stolt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 22-01-2019

Miljøterapeut søkes til Humana Barnevern, Steinkjer for Human Care
Human Care
Miljøterapeut søkes til Humana Barnevern, Steinkjer Humana Omsorg og Assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), Barneverninstitusjoner, Psykisk helse og rus, Helse og omsorgstjenester og Familiehjem og hjelpetiltak. Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier Glede, Engasjement og Ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen. Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Er du vår nye operatør på vår topp moderne fabrikk på Steinkjer? for Felleskjøpet
Felleskjøpet
Er du vår nye operatør på vår topp moderne fabrikk på Steinkjer? Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!  Felleskjøpet søker nå en dyktig operatør til vår moderne kraftfôrfabrikk på Steinkjer.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Fabrikken på Steinkjer søker nå en industrielektriker for Felleskjøpet
Felleskjøpet
Fabrikken på Steinkjer søker nå en industrielektriker Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Telefonselger for SALE4U AS
SALE4U AS
Telefonselger **Som telefonselger er hovedoppgaven å signere flest mulig strømavtaler på det private markedet. ** Hvis du liker å jobbe sammen med andre mennesker, ha det trivelig og moro på jobb, samtidig som du deltar med godt humør og positiv innstilling syns vi du bør søke nå. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, full opplæring og tett og nær oppfølging i arbeidshverdagen. Godt arbeidsmiljø & ordnede arbeidsforhold. Vi har matordning på jobb, slik at matpakka kan du slippe å smøre!
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Telefonselger rettet mot bedriftsmarkedet for SALE4U AS
SALE4U AS
Telefonselger rettet mot bedriftsmarkedet Som telefonselger er hovedoppgaven å signere flest mulig strømavtaler på bedriftsmarkedetmarkedet. Arbeidet foregår per telefon og vi søker følgelig etter deg som trives i dialog med andre mennesker. Vi selger et meget konkurransedyktig produkt.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Er du vår nye selger? for Kverneland BIl Trondheim AS Avd. Steinkjer
Kverneland BIl Trondheim AS Avd. Steinkjer
Er du vår nye selger? Av dagens bilselger kreves det at du: Er ambisiøs, strukturert og trigges av å oppnå gode resultater Trives med oppsøkende salg Har interesse for salg Er tillitsskapende, har godt humør og er løsningsorientert Er lærevillig, glad i utfordringer og har stor arbeidskapasitet Er fleksibel Kan jobbe selvstendig og målrettet Har relevant salgserfaring og har oppnådd gode resultater Har grunnleggende datakunnskaper.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Midlertidig stilling som pb.3-1 sko. 1462/1460/1458 - FUF, seksjon for territorialkontroll - Trøndelag pd for Politiet, Trøndelag pd
Politiet, Trøndelag pd
Midlertidig stilling som pb.3-1 sko. 1462/1460/1458 - FUF, seksjon for territorialkontroll - Trøndelag pd I Trøndelag politidistrikt er det ledig to midlertidige stillinger som pb. 3-1 ved Felles enhet for utlending og forvaltning (FUF), seksjon for territorialkontroll med varighet ut 2019. Det er ønskelig med snarlig oppstart i stillingene. God planmessig utlendingskontroll og retur av utenlandske borgere uten lovlig opphold, er prioriterte områder. Seksjon Territorialkontroll har fagansvar for planlegging og gjennomføring av dette arbeidet i politidistriktet.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

Nardo Bil Steinkjer søker bilselger for Kverneland BIl Trondheim AS Avd. Steinkjer
Kverneland BIl Trondheim AS Avd. Steinkjer
Nardo Bil Steinkjer søker bilselger Har du lyst til å jobbe med premiummerket Volvo? Vi søker etter bilselger som skal ha ansvar for salg av Volvo nybil i Steinkjer og omegn. Vi ser etter deg som har salgserfaring, og gjerne fra en kapitalkrevende bransje. Vi vil vektlegge dine personlige egenskaper, din motivasjon og din interesse for bil. 2018 har vært et fantastisk bilår for Volvo, og vi venter også mange spennende nyheter i 2019. Hele modellrekken skal fornyes innen få år, og fra og med 2019 skal alle bilene som blir lansert ha et elektrisk motoralternativ.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019