Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Nyhetsjournalist
Steinkjer24 AS
Nå jakter vi nyhetsjournalister både til fast stilling og sommervikariat.  Steinkjer24 opplever voldsom vekst om dagen. Nå er vi på jakt etter nyhetsjournalister som ønsker en unik utfordring.  Hos oss skal du være tett på nyhetshendelsene, du skal være tett på folka og du skal være tett på byen Steinkjer. Du skal kunne få jobbe med hardtslående og avslørende saker eller den store snakkisen.  Steinkjer24 ble etablert høsten 2020. Du vil derfor få en sjelden mulighet til å være med å skape ei ny avis som forandrer Steinkjer for alltid.  
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Maskinfører - veidrift og vedlikehold
Veidekke Infrastruktur
Arbeidsoppgaver Betjene lastebil, gravemaskin, veihøvel og hjullasterTransportUtføre planlagt arbeid på og ved veiBrøytingGenerelle produksjonsoppgaver innen veivedlikehold og nyanlegg, inkl. daglig vedlikehold av maskiner og utstyrPlanlegging av produksjonsoppgaver innen veivedlikehold og nyanleggUtføre praktisk arbeid på vei, eks. som reparasjoner, rørlegging og annet vedlikehold i henhold til kontraktenNyanlegg (vei, vann)Gjennomføring av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver, inkl.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Felleskjøpet søker etter Montør I-Mek
Landbruk, Felleskjøpet
Org. nr: - Stillingsident: 4472731760 Presentasjon av stillingen: Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Fagarbeider 53% Natt
Sparbu bosenter, Steinkjer Kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4469761972 Presentasjon av stillingen: Nå har du muligheten til å jobbe i et godt arbeidsmiljø med flotte kollegaer. Du får bruk for din kompetanse i å bistå brukere med ulike diagnoser. Vi ved Sparbu bosenter søker en engasjert og motivert fagarbeider som ønsker å bidra med sin kunnskap og engasjement for faget. Vi har varierte arbeidsoppgaver, spennende utfordringer og søker gjerne den som ser ting med nye øyne!
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 07-02-2022

Service elektrikere- ElektroNord
ElektroNord
Nye service elektrikere til en av bransjens beste arbeidsplasser Arbeidsgiver: ElektroNord Stillingstittel: Service elektrikere Søknadsfrist: 13. februar Ansettelsesform: Fast Arbeidssted: Steinkjer
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022

2 Sykepleier stillinger ledig
Sparbu bosenter, Steinkjer kommune
Nå har du muligheten til å jobbe i et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger. Du er så heldig at du får en spennende jobb der du jobber med brukere i alle aldersgrupper! Vi ved Sparbu bosenter søker en engasjert og motivert sykepleier som ønsker å bidra med sin kunnskap og engasjement for faget. Vi har varierte arbeidsoppgaver, spennende utfordringer og søker gjerne den som ser ting med nye øyne!
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 07-02-2022

Førerkort B og lyst til å jobbe som budbilsjåfør?
Adecco
For kunde søker Adecco Norge AS avd Steinkjer budbilsjåfører med førerkort klasse B for kjøring på Innherred. Oppmøtested Verdal. Du må kunne kommunisere godt og yte god service. Det betyr at du må snakke et nordisk språk. Vi ser derfor etter deg som er fleksibel med tanke på arbeidstider og som har en positiv innstilling til jobb. Arbeidsgiver: Adecco Norge AS Stillingstittel: Budbilsjåfør -- tilkalling Oppstart: Snarest
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Steinkjer24 søker nyhetsjournalist
Steinkjer24
Nå jakter vi nyhetsjournalister både til fast stilling og sommervikariat. Steinkjer24 opplever voldsom vekst om dagen. Nå er vi på jakt etter nyhetsjournalister som ønsker en unik utfordring. Hos oss skal du være tett på nyhetshendelsene, du skal være tett på folka og du skal være tett på byen Steinkjer. Du skal kunne få jobbe med hardtslående og avslørende saker eller den store snakkisen. Steinkjer24 ble etablert høsten 2020. Du vil derfor få en sjelden mulighet til å være med å skape ei ny avis som forandrer Steinkjer for alltid.
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Kokk på Famille Steinkjer
Famille Steinkjer AS
Er du vår nye kokk? Du må være: Strukturert Utrolig glad i mennesker Blid og fornøyd Kjapp i kroppen Glad i stress Offensiv Vi tilbyr: En spennende jobb i en bedrift i vekst Gode betingelser Mulighet til å forme konseptet med oss En kingkong gjeng med kollegaer Er du rett for oss?
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 19-02-2022

Gruppeleder Bygg Steinkjer
Sweco Norge AS
I Sweco tar vi stolthet av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge - fornybar energi, rent vann, varme boliger, grønn transport og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært og kjært samarbeid med kundene våre.
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-01-2022