Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Gruppeleder Infrastruktur for SWECO NORGE AS
SWECO NORGE AS
Gruppeleder Infrastruktur StillingsbeskrivelseSweco er et internasjonalt selskap som tilbyr tverrfaglige rådgivertjenester innen teknikk, miljø og arkitektur. Som rådgivende ingeniører og miljørådgivere jobber vi med prosjekter som har betydning for samfunnets utvikling og menneskers livskvalitet. Sweco Steinkjer har sitt kontor i Bomvegen 13 hvor det i dag sitter ca. 40 medarbeidere. Våre ansatte er fordelt på avdelingene Bygg, Infrastruktur og PA. De siste årene har vi økt vår markedsandel innenfor alle fagområder.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Juridisk rådgiver/seniorrådgiver - vikariat for Fylkesmannen i Trøndelag
Fylkesmannen i Trøndelag
Juridisk rådgiver/seniorrådgiver - vikariat Jobbnorge ID: 159874Om stillingenStillingen er i hovedsak knyttet til tilsyn og saksbehandling etter lov om sosiale tjenenester i arbeids- og velferdsforvaltningen.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Avdelingsleiar/forskingssjef - fôr og husdyr for Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO)
Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO)
Avdelingsleiar/forskingssjef - fôr og husdyr Jobbnorge ID: 159820NøkkelinformasjonAvdeling fôr og husdyr har ei sentral rolle i utvikling av kunnskap for konkurransedyktig matproduksjon og berekraftig utnytting av ressursgrunnlaget for norsk husdyrproduksjon. Stillinga som avdelingsleiar/forskingssjef har ansvar for å leia forskinga til avdelinga og annan fagleg aktivitet på mange lokalitetar i NIBIO. Stillinga skal kombinerast med eiga fagleg verksemd. Stillinga skal fortrinnsvis ha kontorstad i NIBIOs nye regionale hovudeining i Steinkjer. Det kan leggjast til rette for fleksible løysingar.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018

Kokk (grill) for GROBIAN STEINKJER AS
GROBIAN STEINKJER AS
Kokk (grill) 15 November åpner Grobian på Steinkjer, dette er restaurant nr 3 i et meget velfungerende konsept. Vi jobber med lokale råvarer av høyeste kvalitet og alt lages fra bunnen av. Vi trenger flere dyktige kokker til å bemanne våre griller på vår avdeling i Steinkjer. Foreløbig er våre allerede trente dyktige ansatte på plass under åpning og vil bistå med å gi deg opplæring i rollen. Vi søker 3 kokker som kan fungere på grill, MEP og garnetering. Alle Grobian restauranter har også et åpent kjøkken, det vil si at vi har kun en glassvegg som står imellom deg og våre gjester.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 10-12-2018

Ute etter jobb som Lastebil/Vogntogsjåfør ? for Adecco Norge AS
Adecco Norge AS
Ute etter jobb som Lastebil/Vogntogsjåfør ? Sjåfør -- Lastebil/Vogntog For kunde søker Adecco Norge AS avd Steinkjer etter sjåfør med førerkort klasse CE for kjøring mellom Trondheim og Nordlandsgrensen. Du må kunne kommunisere godt og yte god service i møte med de ulike kundene, det betyr at du må snakke et nordisk språk. Vi ser derfor etter deg som er fleksibel med tanke på arbeidstider og som har en positiv innstilling til jobb.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Gruppeleder Infrastruktur for Sweco Norge AS avd Steinkjer
Sweco Norge AS avd Steinkjer
Gruppeleder Infrastruktur StillingsbeskrivelseSweco er et internasjonalt selskap som tilbyr tverrfaglige rådgivertjenester innen teknikk, miljø og arkitektur. Som rådgivende ingeniører og miljørådgivere jobber vi med prosjekter som har betydning for samfunnets utvikling og menneskers livskvalitet. Sweco Steinkjer har sitt kontor i Bomvegen 13 hvor det i dag sitter ca. 40 medarbeidere. Våre ansatte er fordelt på avdelingene Bygg, Infrastruktur og PA. De siste årene har vi økt vår markedsandel innenfor alle fagområder.
Registrert : 11-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

HR-rådgiver - NAV Trøndelag for NAV
NAV
HR-rådgiver - NAV Trøndelag En av våre HR-rådgivere skal ut i svangerskapspermisjon og vi søker en etterfølger for snarlig tiltredelse. Vikariatet har varighet på inntil 1 år. HR funksjonen består i dag av fire personer som bidrar til at sentrale prosesser og strategier innen HR i NAV blir fulgt opp og implementert i region Trøndelag. Oppgavene omfatter både utviklingsoppgaver og saksbehandling innen HR, ledelses- og organisasjonsutvikling, lederstøtte og rådgivning/veiledning.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Et par sterke armer og et klart hode for STOLT
STOLT
Et par sterke armer og et klart hode STOLT er en markedsutfordrer i sterk vekst hvor det legges vekt på ryddighet i alle ledd og et godt sosialt miljø. Små og store superhelter innen fagområdene bygg og anlegg, industri, bilfag, lager, transport og merkantile fag. Geografisk dekker vi oppdrag i øst, sør, vest og midt-Norge. Vi har vært der ute for våre kunder og kandidater siden 2005, er Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO Service og kvalifisert i StartBANK. Vi i STOLT brenner for utvikling, engasjement, arbeidsglede og no bullshit policy . Personalutleie og rekruttering til faste stillinger.
Registrert : 09-11-2018 Søknadsfrist : 19-11-2018

Revisor innen finansiell revisjon for Revisjon Midt-Norge
Revisjon Midt-Norge
Revisor innen finansiell revisjon Revisjon Midt-Norge SA er Norges største interkommunalt eide revisjonsselskap med 40 ansatte. Vi reviderer i dag 43 kommuner og Trøndelag fylkeskommune. Hovedkontoret ligger i Steinkjer, og i tillegg har vi kontor i Orkanger, Trondheim, Stjørdal, Namsos, Brønnøysund og Mosjøen.Vil du være med på laget?Revisjon Midt-Norge SA reviderer kommuneregnskap og andre kommunale regnskap i Trøndelag og Helgeland. Kommunene er store oppdrag som medfører at revisjon blir allsidig, spennende og utfordrende. Våre oppdrag har i dag en omsetning på over 30 mrd kr.
Registrert : 08-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Sykepleier (1029) for Steinkjer kommune
Steinkjer kommune
Sykepleier (1029) Sykepleier 90%/75% Hjemmetjen.Sentrum 1 - Idnr. 1029 - frist 26.11.Hjemmetjenesten sør er en av 5 tjenesteenheter i avdeling for Omsorg. Tjenesteenheten har 5 seksjoner: Skjeftejordet bofellesskap, Ogndal eldresenter, Sparbu (Hamrum eldresenter og åpen omsorg for hjemmeboende i Sparbu), Sentrum 1 (hjemmesykepleien i Sentrum og nattpatruljen) og Sentrum 2 (Steinkjer eldresenter og hjemmehjelpstjenesten i Sentrum).Det er nå ledig 90 % og 75 % faste stillinger som sykepleier i hjemmesykepleien, Sentrum 1. Stillingen innebærer arbeid i turnus på dag og kveld og hver 3.
Registrert : 07-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018