Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Obs! Hypermarked Steinkjer har ledige stillinger
Coop Midt-Norge SA
Obs! Hypermarked Steinkjer har følgende ledige stillinger:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Helsefagarbeider - flere stillinger ved Bangsund bo og velferdssenter
Namsos kommune
Vi har nå 50 % stilling og 36 % nattvaktstilling ledig for helsefagarbeider eller tilsvarende. Stillingen innebærer arbeid hver tredje helg.Stillingen er direkte underlagt avdelingsleder og stillingens innehaver skal delta i direkte tjenesteyting overfor beboer og bidra til at ansvarsområder følges opp og målsettinger innenfor tjenesten nås. Du må også bidra til kvalitetssikring av tjenesten, planlegging og utvikling i tråd med ulike mål i Namsos kommune.Vi søker en person som:" Er offentlig godkjent helsefagarbeider eller tilsvarende.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Student i praksisstilling ved Bangsund bo og velferdssenter
Bangsund bo og velferdssenter
Vi har nå ledig flere 13.5% stillinger, for sykepleier/vernepleierstudent. Stillingene innebærer turnusarbeid hver tredje helg, og minst 4 uker sommerarbeid i 100% stilling, etter oppsatt sommer-turnus.Arbeidsområdet:Direkte underlagt avdelingslederDelta i direkte tjenesteyting overfor pasient og bidra til at ansvarsområder følges opp og at målsettinger innenfortjenesten nåsBidra til kvalitetssikring av tjenesten, planlegging og utvikling i tråd med ulike mål i Namsos kommuneVi søker person som:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

20 % stilling som psykolog i tannhelsetjenesten i Trøndelag fylkeskommune, Namsos
Fylkestannlegen (228001), Trøndelag fylkeskommune
Org. nr: - Stillingsident: 4257689484 Presentasjon av stillingen:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 02-09-2020

Salgsmedarbeider deltid
Circle K Namsos
Kjære fremtidige kollega, La oss si det først som sist. Circle K er slett ikke jobben for alle, men den passer for mange. Og de menneskene elsker å jobbe her! I tiden som deltidsarbeider har vi sett kollegaer komme og gå. De som velger å kaste inn håndkleet sier ofte at jobben var for kompleks, at arbeidslista var for lang. De som står løpet ut har til felles at de tåler tempoet, og at de digger å kjenne på følelsen av å gjennomføre et godt stykke arbeid. Det vi trenger nå, er en ålreit kollega og lagspiller som:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Shell Figga , Steinkjer
Shell Figga
Shell Figga søker ny medarbeidere ! Er du vår nye medarbeider? Vi har 1 stilling på ca 50 % ledig fra september. Stillingen er fast, og inngår i gjeldende vaktplan. Vi er en døgnåpen stasjon og alle ansatte rullerer på å jobbe alle typer skift i løpet av døgnet. I tillegg ønsker vi noen som vi kan ha som tilkalling på kort varsel både på helg og ukedager. Er du serviceinnstilt, effektiv og villig til å stå på? Send søknad og CV til shellfigga@steinarleirvikas.no. Vi tar kontakt med aktuelle kandidater for intervju.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 24-08-2020

VI SØKER BUTIKKSJEF (VIKAR 12 MÅN) TIL VÅR BUTIKK JACK & JONES, STJØRDAL.
Bestseller
Vi søker en dyktig og resultatorientert butikksjef som har brennende interesse for mote og trender, med glimt i øyet som kan være med på å utvikle butikken. Du vil få ansvaret for butikkens daglige drift, noe som innebærer alt fra merchandising, lagerbeholdning, håndtering av salgstall og budsjetter, til utvikling og ledelse av dine medarbeidere. For å ha overblikk og kontroll over dette, kreves det at du er selvstendig, fokusert og har stor arbeidskapasitet. Arbeidsoppgaver
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 20-09-2020

Kundebehandler
Inntre Kjeldstad
Spennende rolle i et marked og en bransje i sterk utvikling. Som kundebehandler i vårt kundesenter vil du inngå i et team på 7 personer. Kundesenteret er fysisk fordelt mellom de ulike avdelingene, men samarbeider bl.a gjennom felles IT-system. Kundene er Norske byggevarekjeder, industrikunder og eksportkunder. Hovedoppgavene er salgsoppfølging, ordrebehandling og gjennomføring av leveranser. Stillingen krever samarbeid både med markedsavdelingen og produksjonsavdelingene. Stillingen rapporterer til avdelingsleder kundesenter. Tiltredelse snarest.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi søker etter en butikkmedarbeider til en 80% stilling hos Sport Outlet Steinkjer
Sport Outlet Steinkjer
Om Invent Sport Drift Invent Sport Drift sin kjernevirksomhet er sport og friluftsliv, representert gjennom sportskjedene Sport Outlet, Sport Norge og vårt eget design-og produksjonsselskap; Elements Production. Våre uunnværlige støtteselskap er IT-partner Gets, økonomi-og regnskapsrådgiver ECIT Invent AS og vår samarbeidspartner på markedsføring, Picapoint Studio. Invent Sport omsatte for 1,25 milliarder kroner i 2019, og vi vokser stadig, både i antall sportsbutikker og i omsetning. Sport Outlet og Sport Norge har nå til sammen nesten 90 butikker, spredd over hele landet.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 22-08-2020

Rådgiver/konsulent
Avdeling for utdanning, Trøndelag fylkeskommune
Org. nr: - Stillingsident: 4262535196 Presentasjon av stillingen: Har du lyst til å arbeide med HR og lederstøtte innenfor utdanningssektoren? Da har vi en spennende mulighet for deg. Vi oppretter nå en ny, fast stilling som rådgiver/konsulent innenfor HR. Du vil jobbe tett opp mot ledergruppa og ha en sentral jobb i arbeidet med kompetanseplanlegging internt i avdelingen. Arbeidsoppgaver Du får en jobb som innebærer: koordinering av rekrutteringsprosesser lederstøtte til seksjonslederne og assisterende fylkesdirektør
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 01-09-2020