Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Seksjonsleder kontor for FAGFORBUNDET HELSE NORD-TRØNDELAG
FAGFORBUNDET HELSE NORD-TRØNDELAG
Seksjonsleder kontor Medisinsk avdeling, Sykehuset LevangerKlinikk for medisin og rehabilitering (KMR) er organisert gjennomgående med avdelinger ved både Sykehuset Namsos og Sykehuset Levanger. Klinikken har omlag 650 ansatte. Klinikkleder har arbeidssted ved begge sykehus. Seksjonsleder vil ha fast arbeidssted ved Sykehuset Levanger, men må påregne noe reising.Medisinsk avdeling, Sykehuset Levanger har 63 senger inkl. 5 senger på medisinsk overvåkning (MOA).
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Lærling i helsearbeiderfaget for Levanger kommune
Levanger kommune
Lærling i helsearbeiderfaget Ønsker du å jobbe som lærling i Levanger kommune?   Fra august skal det tilsettes inntil 14 stillinger som lærlinger i helsearbeiderfaget. Kommunen er godkjent som lærebedrift i faget.  Levanger har i dag 42 lærlinger fordelt på IKT-faget, helsearbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget.ArbeidsoppgaverVarierte oppgaver i henhold til læreplan.  I løpet av læretiden får lærlingene utvikling og jobberfaring i hjemmebasert omsorg, institusjonsbasert omsorg og evt.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Barne- og ungdomsarbeidere i barnehage for Stjørdal kommune
Stjørdal kommune
Barne- og ungdomsarbeidere i barnehage Vårt satsingsområdet er "Sammen om å få det til" - et mer inkluderende utviklingsmiljø i Stjørdal. Det gjelder både kommunale og private barnehager, samt skole. Vi har også stort fokus på tidlig innsats.Med forbehold om overtallighet søker vi etter flere dyktige og engasjerte barne- og ungdomsarbeidere til å jobbe i våre barnehager.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 10-04-2019

Pedagogiske ledere for Namsos kommune Sentraladministrasjonen
Namsos kommune Sentraladministrasjonen
Pedagogiske ledere Resultatenhet barnehage består av 8 kommunale barnehager.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Lederstilling for GIPLING AS
GIPLING AS
Lederstilling Arbeidsoppgaver Prosjektledelse (koordinere vare- og tjenesteleveranser) Ressursplanlegging ut fra interne og eksterne forespørsler Utarbeide, implementere og vedlikeholde rutiner Personalledelse Kvalifikasjoner Ingeniør/Sivilingeniør, eller annen relevant høyere utdanning Erfaring fra kunderettet virksomhet i tekniske disipliner Ledererfaring God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk Om stillingen Du vil lede et team på 8 personer som har ansvar for anleggsdesign og --engineering, teknisk support, og ettermarkedstjenester.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Universitetsbibliotekar i juridiske fag og rettsvitskap for Universitetet i Bergen
Universitetet i Bergen
Universitetsbibliotekar i juridiske fag og rettsvitskap Jobbnorge ID: 167156Kunnskap som formar samfunnetGjennom eit sterkt og tett samspel med omverda - globalt, nasjonalt og lokalt - skal vi medverke til eit samfunn bygd på kunnskap, ferdigheiter og haldningar.Vil du vere med å forme framtida?Video: https://www.youtube.com/watch?v=0E0cOZpZQXYOm stillingaVed Universitetsbiblioteket er det ledig ei fast 100% stilling som universitetsbibliotekar (kode 1199).
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Rockestjerne søkes til housekeeping for Quality Airport Hotel Stjørdal
Quality Airport Hotel Stjørdal
Rockestjerne søkes til housekeeping Quality Hotel søker en rockestjerne på tilkalling til avdeling for housekeeping. Hele hotellet blir din scene og du sørger for at vasking av tildelte rom, baderom, fellesarealer, lagerrom, korridorer eller andre tildelte områder rocker fett.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vil du være med å bidra i et selskap i stor utvikling? for METALL BYGG AS
METALL BYGG AS
Vil du være med å bidra i et selskap i stor utvikling? PROSJEKTLEDER Arbeidsgiver: Metall Bygg Nord AS Stillingstittel: Prosjektleder Sted: Steinkjer Søknadsfrist: 7.april Varighet: Fast Vil du være med å bidra i et selskap i stor utvikling? Metall Bygg er en av få spesialistentreprenører på næringsbygg i stål. Bruksområdet for byggene er primært industri og produksjon, butikker, lager og kontor. Metall Bygg AS ble etablert i 2009 i Kristiansand. Selskapet omsetter for ca. 100 millioner og har 25 ansatte. Høsten 2016 ble søsterselskapet Metall Bygg Nord AS etablert med kontor på Steinkjer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Barne- og ungdomsarbeidere eller miljøveiledere i skole for Stjørdal kommune
Stjørdal kommune
Barne- og ungdomsarbeidere eller miljøveiledere i skole Vårt satsingsområdet er "Sammen om å få det til" - et mer inkluderende utviklingsmiljø i Stjørdal. Det gjelder skole, samt kommunale og private barnehager,  Vi har også stort fokus på tidlig innsats.Med forbehold om overtallighet søker vi etter flere dyktige og engasjerte barne- og ungdomsarbeidere samt miljøveiledere til å jobbe i våre skoler.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 10-04-2019

Førsteamanuensis i sykepleie for Nord universitet
Nord universitet
Førsteamanuensis i sykepleie Jobbnorge ID: 163700Om stillingenVed Nord universitet, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, er det ledig en 100 % stilling som førsteamanuensis i sykepleie for snarlig tiltredelse. Stillingen er tilknyttet bachelorutdanning i sykepleie i Levanger. Det er residensplikt i stillingen.Det er ønskelig med spesialisering innen sykepleie i kommunehelsetjenesten, så som klinisk sykepleie, geriatri og demensomsorg. Utviklingsarbeid og forskning innen primærhelsetjeneste/kommunehelsetjeneste både innen geriatri og demensomsorg vil bli vektlagt.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019