Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
NAV Tiltak Trøndelag - avdelingsleder - NAV for NAV
NAV
NAV Tiltak Trøndelag - avdelingsleder - NAV NAV Tiltak Trøndelag er en enhet som arbeider tett sammen med NAV-kontorene og næringslivet for å bidra til at NAV når sin hovedmålsetting om å få flere ut i arbeid og arbeidsrettet aktivitet. Enheten har 26,35 årsverk som arbeider med den økonomiske delen av saksbehandlingen som gjelder alle typer arbeidsmarkedstiltak. Enheten har ansvar for innkjøp og anskaffelser av arbeidsmarkedstiltak, oppfølging av leverandører/ samarbeidspartnere samt at regionscontroller er knyttet til enheten.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Er du ingeniør med erfaring fra drift og forvaltning? for GRONG KOMMUNE TEKNISK SEKSJON
GRONG KOMMUNE TEKNISK SEKSJON
Er du ingeniør med erfaring fra drift og forvaltning? Vi søker avdelingsleder i 100 % stilling, med hovedarbeidsoppgaver drift og forvaltning vei, vann og avløp (st.nr. 35/18). Tiltredelse etter avtale. Ved organisasjonsgjennomgang i 2019 kan det bli foretatt endringer i stillingsbetegnelse og arbeidsoppgaver. Innenfor teknisk sektor er det i dag et utvidet interkommunalt samarbeid. Dette kan også bli gjeldende innenfor vann- og avløpsområdet.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Programfaglærer samfunnsfag - Olav Duun videregående skole for Trøndelag fylkeskommune
Trøndelag fylkeskommune
Programfaglærer samfunnsfag - Olav Duun videregående skole Trøndelag fylkeskommune har rundt 4500 medarbeidere fordelt på fem virksomhetsområder hvor utdanning er ett av dem med 32 videregående skoler, lærlinge- og privatistordning. Fylkeskommunen er politisk styrt gjennom fylkestinget og fylkestingets utvalg. Det er to administrasjonssteder i Trøndelag fylkeskommune: Steinkjer og Trondheim. Trøndelag fylkeskommune sin visjon er «Vi skaper historie». Fylkeskommunen har som mål å ha en balansert alders- og kjønnssammensetning og flere medarbeidere med etnisk minoritetsbakgrunn.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Lastebilsjåfør og Maskinfører for SØRHEIM MASKIN AS
SØRHEIM MASKIN AS
Lastebilsjåfør og Maskinfører Stillingene er i 100% med tiltredelse snarest. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, trivelig arbeidsmiljø, gode lønns- og arbeidsvilkår. PAM Stillingsnummer: 1719-2019-01-38 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Deltidsekspeditør for Vinmonopolet
Vinmonopolet
Deltidsekspeditør Vi treng deltidsekspeditør til vår butikk i Kolvereid. Tenesta er for tida i Kolvereid. Stillingsstorleiken er på 4,5 timar per veke. Du bør ha 3-årig vidaregåande skole (eller tilsvarande kompetanse) og erfaring frå butikkarbeid. Du må vere serviceinnstilt, vise initiativ og ha gode samarbeidseigenskapar. Det er òg ønskjeleg med grunnleggjande datakunnskapar.I organisasjonen vår er det eit mål å oppnå ein balansert samansetnad når det gjeld alder, kjønn og kulturell bakgrunn.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Structure and Welding Field Engineer for IKM Consultants AS
IKM Consultants AS
Structure and Welding Field Engineer AboutMain responsibilities and reporting Field engineer shall ensure that the activities and scope for construction within the discipline is planned, qualified, performed and documented in accordance with the contract specifications and with a high focus on cost efficient construction. Also, collaboration with the Project Discipline lead Engineers on discipline matters is expected. The discipline lead engineer are accountable for decisions within the discipline.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Er du Kunstmuseets nye MUSEUMSPEDAGOG? for MUSEET MIDT IKS
MUSEET MIDT IKS
Er du Kunstmuseets nye MUSEUMSPEDAGOG? Museumspedagog stillingen byr på mange varierte og spennende oppgaver i et kreativt miljø. Den nyansatte vil ha ansvar for utvikling av museets formidlingstilbud, samt pedagogiske opplegg rettet mot barnehager, skoleverket og institusjoner. Du vil få en viktig rolle og profil innenfor Kunstmuseets formidlingssatsing. Museet har en liten fagstab hvor vi arbeider tett sammen og avlaster hverandre ved behov. Det vil derfor bli lagt stor vekt på gode samarbeidsevner og en positiv innstilling til å løfte oppgaven i felleskap.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Vektere, vikarer (deltid) for 6523 Trondheim Lufthavn Værnes
6523 Trondheim Lufthavn Værnes
Vektere, vikarer (deltid) Vi søker nå flere vikarer til vår vektertjeneste ved Trondheim Lufthavn Værnes. Aktuelt engasjement varer ut oktober eller kortere etter avtale. Det kan være mulighet for videre engasjement etter endt vikariat. Krav til alle søkere er fullført vekterkurs trinn 3, fagbrev eller fullført opplæring i henhold til nytt opplæringskrav.Tjenesten er i stor grad publikumsrettet, det stilles derfor store krav til serviceinnstilling og profesjonell opptreden.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Byggesaksbehandler Vikariat for Levanger kommune
Levanger kommune
Byggesaksbehandler Vikariat BeskrivelseVerdal kommune, adeling for Landbruk, mijø og arealforvaltning har ledig ett vikariat som byggesaksbehandler frem til 01.12.2019 Arbeidsoppgaver Saksbehandling av byggesaker etter Plan-og bygningsloven og utslippsaker etter forurensningsforskriftenInformasjon og kundebehandlingTilsynProsjektarbeied innen avdelingenArkitektur og estetikkKvalifikasjonerVi sker primært etter medarbeidere med byggeteknisk, juridisk eller arkitektutdannelse og gjerne noen års erfaring innen byggesaksbehandling (ikke krav).
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 29-01-2019

Har du tid, kapasitet og ressurser til overs? Ledig oppdrag som støttekontakt i Verdal kommune for VERDAL KOMMUNE BRUKERSTYRT PERSONLIG
VERDAL KOMMUNE BRUKERSTYRT PERSONLIG
Har du tid, kapasitet og ressurser til overs? Ledig oppdrag som støttekontakt i Verdal kommune Barn/unge/voksne/eldre med ulike funksjonsnedsettelser har behov for støttekontakt. Det søkes derfor etter støttekontakter som kan bidra til å øke deres livskvalitet. Vi har behov for både kvinner og menn som støttekontakter.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019