Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Daglig leder - Økonomipartner Norge AS for NORGESHUS AS
NORGESHUS AS
Daglig leder - Økonomipartner Norge AS Daglig leder - Økonomipartner Norge AS Norgeshuskjeden er organisert som en franchisekjede med hovedkontor på Melhus i Trøndelag (Norgeshus AS) med 62 ansatte og 120 selvstendige forhandlere spredt over hele Norge. Hovedkontoret Norgeshus AS innehar spisskompetanse innen prosjektering og markedsføring av nye boligprosjekter. På hovedkontoret sitter arkitekter, ingeniører og andre som bistår ut i forhandlerapparatet når nye prosjekter skal gjennomføres.
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 09-05-2019

Er du kommersielt anlagt og ønsker jobb i bank og finans? for SPAREBANK 1 SMN
SPAREBANK 1 SMN
Er du kommersielt anlagt og ønsker jobb i bank og finans? Vi styrke laget og søker en dyktig rådgiver som kan bidra til at vi utvikler bankens portefølje av fornøyde og lønnsomme kunder. Bankens avdeling i Gauldal omfatter kommunene Melhus og Midtre Gauldal. Banken er tilstede i begge kommunene og har fullservicekontor i Melhus og Støren med betjening av privatkunder, bedriftskunder og eiendomsmegling. Vi har en sterk posisjon i området og vi har et klart mål om fortsatt å utvikle og forsterke vår posisjon i årene som kommer.
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 05-05-2019

Sterilansvarlig / tannhelsesekretær ved Tannhelse Melhus i 60-100% stilling for TANNHELSE MELHUS AS
TANNHELSE MELHUS AS
Sterilansvarlig / tannhelsesekretær ved Tannhelse Melhus i 60-100% stilling Vi søker en dyktig kollega som sterilansvarlig ved Tannhelse Melhus. Du blir hovedansvarlig for sterilen, klinikkens hjerte! Dette er en avgjørende oppgave for at klinikken skal kunne fungere optimalt. Vi ønsker oss en person som er initiativrik, sosial, engasjert og som bidrar til et positivt arbeidsmiljø med trivsel, samarbeid og samhold. Du må like å jobbe i team. Det vil være en fordel å ha jobbet på tannlegekontor/ legekontor/ helseinstitusjon, slik at du er kjent med endel steriliseringsrutiner.
Registrert : 09-04-2019 Søknadsfrist : 20-05-2019

Tannhelsesekretær ved Tannhelse Melhus i 80% (/100%) for TANNHELSE MELHUS AS
TANNHELSE MELHUS AS
Tannhelsesekretær ved Tannhelse Melhus i 80% (/100%) Vi skal utvide med flere behandlere ved klinikken, og søker tannhelsesekretær. Dersom du har arbeidet ved tannklinikk /legekontor tidligere vil det være et klart fortrinn. Vi søker primært etter autorisert tannhelsesekretær/ helsesekretær eller sykepleier, men sosiale egenskaper samt evnen til å arbeide i team er vesentlig. Det må påregnes en dag med kveldsarbeid per uke (forskjøvet arbeidstid) da klinikken har åpent frem til kl 20 tre kvelder i uken fom. august.
Registrert : 09-04-2019 Søknadsfrist : 20-05-2019

Salgskonsulent Account Manager for KIWA NORKJEMI AS
KIWA NORKJEMI AS
Salgskonsulent Account Manager Kiwa NorKjemi tilbyr muligheten til en spennende rolle innen strategisk salg i Norges fremste kompetansemiljø innen legionellakontroll og energioptimalisering! Du vil bli en del av Salgsavdelingen hvor komplisert salg av tjenester/ løsninger er en av de viktigste oppgavene. Dette er en ideell mulighet for en ambisiøs person som ønsker å bevise hva han/hun evner å oppnå i en salgsavdeling i et unikt firma i vekst. Vi gir deg mulighet til en meningsfull hverdag, hvor du møter spennende mennesker i et hyggelig miljø.
Registrert : 09-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Salgskonsulent Account Manager for KIWA NORKJEMI AS
KIWA NORKJEMI AS
Salgskonsulent Account Manager Kiwa NorKjemi tilbyr muligheten til en spennende rolle innen strategisk salg i Norges fremste kompetansemiljø innen legionellakontroll og energioptimalisering! Du vil bli en del av Salgsavdelingen hvor komplisert salg av tjenester/ løsninger er en av de viktigste oppgavene. Dette er en ideell mulighet for en ambisiøs person som ønsker å bevise hva han/hun evner å oppnå i en salgsavdeling i et unikt firma i vekst.
Registrert : 09-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Vikariat som avdelingsleder for BUFETAT Gilantunet
BUFETAT Gilantunet
Vikariat som avdelingsleder Jobbnorge ID: 168461 Om stillingenVår dyktige avdelingsleder skal ut i permisjon, og vi søker hennes erstatter.
Registrert : 08-04-2019 Søknadsfrist : 29-04-2019

Sykepleier/ Vernepleier for Familie og Forebygging-Barneverntjenesten i Melhus Kommune (VO-1653)
Familie og Forebygging-Barneverntjenesten i Melhus Kommune (VO-1653)
Sykepleier/ Vernepleier Ved Buen helse- og omsorgssenter, langtidsavdeling søker vi faglig engasjerte og dyktige sykepleier 100 % fast stilling som sykepleier/ vernepleier. For stillingen er det turnus med arbeid 3. hver helg.Melhus er en mangfoldig kommune som opplever sterk befolkningsvekst.
Registrert : 05-04-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Rådgiver innen planområdet for Familie og Forebygging-Barneverntjenesten i Melhus Kommune (VO-1653)
Familie og Forebygging-Barneverntjenesten i Melhus Kommune (VO-1653)
Rådgiver innen planområdet Har du god forståelse for planprosesser? Liker du å lede og gjennomføre komplekse prosesser? Vil du være med å utvikle og bidra i samfunnsplanleggingen av en spennende kommune i vekst? Da kan det hende du er vår nye rådgiver innenfor planområdet. Enhet Plan i Melhus kommune har to ledige stillinger som rådgiver innenfor planområdet fra våren 2019. Enheten har seks årsverk, og du kommer inn i et velfungerende og tverrfaglig miljø med et spennende samfunnsoppdrag.
Registrert : 05-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Sykepleier/ Vernepleier for BUEN HELSE OG OMSORGSSENTER BOLIGER
BUEN HELSE OG OMSORGSSENTER BOLIGER
Sykepleier/ Vernepleier Ved Buen helse- og omsorgssenter, langtidsavdeling søkervi faglig engasjerte og dyktige sykepleier 100 % fast stilling som sykepleier/ vernepleier. For stillingen er det turnus med arbeid 3. hver helg. Melhus er en mangfoldig kommune som opplever sterk befolkningsvekst. Med sin sentrale beliggenhet, sine gode kommunikasjonsforbindelser og nærhet til Trondheim, er det en attraktiv jobb- og bostedskommune for hele Trondheimsregionen. Bli med og utgjør en forskjell i Melhus! Velkommen som søker!
Registrert : 05-04-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019