Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kulturhusleder for RØROS KULTUR OG KONFERANSESENTER AS
RØROS KULTUR OG KONFERANSESENTER AS
Kulturhusleder Kort om stillingenDet er ledig en 100 % fast stilling som kulturhusleder ved Storstuggu, med ansvar for kulturdelen av huset. Kulturhusleder har ansvar for kino- og kulturhusdrift. Storstuggu er en avdeling i virksomhet for kultur og fritid i kommunen. Om ossStorstuggu er Røros kommunes kulturhus og Røros hotell sitt konferansesenter. Her er det to kultursaler, og en kinosal, i tillegg til en rekke konferanse- og møterom. Vi har ca. 60 kulturarrangement i året, samtidig som vi har kino daglig. Til sammen på kino og kulturarrangement har vi ca 30 000 besøk årlig.
Registrert : 03-09-2019 Søknadsfrist : 25-09-2019

Leder, NAV Røros for NAV RØROS, OS OG HOLTÅLEN
NAV RØROS, OS OG HOLTÅLEN
Leder, NAV Røros Org. nr: - Stillingsident: 4119361338 Presentasjon av stillingen: Et vikariat som leder for NAV Røros, Os og Holtålen er ledig for snarlig tiltredelse, med et års varighet. Enheten har for tiden 16 årsverk fordelt på kommunalt og statlige tilsatte. Røros, Os og Holtålen har inngått et interkommunalt samarbeid, med Røros som vertskommune. Partnerskapet ¿ kommunene Røros, Os og Holtålen og NAV Trøndelag - har besluttet at lederen skal tilsettes på statlige vilkår.NAV-kontoret er lokalisert på Røros og betjener til sammen ca. 9500 innbyggere i de tre kommunene.
Registrert : 26-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019

Byggesaksbehandler ved avdeling for plan og miljø for RØROS KOMMUNE TEKNISK ETAT
RØROS KOMMUNE TEKNISK ETAT
Byggesaksbehandler ved avdeling for plan og miljø Kort om stillingenVi har ledig en 100 % fast stilling som byggesaksbehandler ved avdeling for plan og miljø. Vi søker en engasjert medarbeider med interesse for byggesak. Stillingen vil by på interessante utfordringer innen byggesakssaksbehandling, veiledning, og samarbeid med andre fagmiljøer. Om ossAvdeling for plan og miljø er plassert under virksomhet for tekniske områder, og har ansvar for byggesak, arealforvaltning, kart og oppmåling. Avdelingen vår har stort fokus på utvikling og bygging av kompetanse.
Registrert : 26-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Tilkallingsvikarer for Fremo Bemanning AS
Fremo Bemanning AS
Tilkallingsvikarer Org. nr: - Stillingsident: 4121034791 Presentasjon av stillingen: Tilkallingsvikarer på Røros innen faghandel og klær Vi søker deg som er: RyddigEffektivFleksibelServiceinnstiltOpplæring vil bli gitt. Snarlig oppstart.
Registrert : 23-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Engasjert butikkmedarbeider hos Villmarka Røros for Villmarka Røros
Villmarka Røros
Engasjert butikkmedarbeider hos Villmarka Røros Vi søker engasjert selger med godt humør! Stillingen som er ledig er 50 % fast, men det må påregnes å jobbe opp mot full tid i høysesong og ved ferieavvikling. Hva vi ønsker oss: Du er utadvent, serviceinnstilt og en gørgod selger som vet at kunden er det viktigste elementet i din arbeidsdag.Du har en positiv innstilling og vil være med på å opprettholde det gode arbeidsmiljøet vi har.Du takler høyt arbeidstempo.Du er sporty og liker å være ute på tur.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019