Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Verktøymaker
Flokk
Flokk er et internasjonalt selskap og markedsledende i Europa med global tilstedeværelse. I Flokk har du muligheten til å utvikle deg i en internasjonal organisasjon i stadig vekst, og vi ønsker at du bidrar med ditt engasjement og dine ideer.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 10-06-2022

Vertshuset Røros søker kokk i 100 % stilling fra 1. august
Vertshuset Røros
Vertshuset Røros er et koselig hotell midt i hjertet av Røros. Vi har 38 flotte rom og leiligheter fordelt rundt i historiske bygninger i vår bakgård. I vår flotte restaurant serverer vi herlig mat basert på sesongens lokale råvarer, både til frokost og om kvelden. I restauranten ønsker vi å gi våre gjester uforglemmelige måltider med menyer som tilbyr det aller beste fra de ulike sesongene. Kvalitet, kreativitet og gode, lokale råvarer.
Registrert : 27-05-2022 Søknadsfrist : 05-07-2022

Personlig assistent søkes
Uloba - Independent Living Norge SA
Jeg er en dame på 38 år som benytter rullestol og søker personlig assistent. Jeg er samboer og har en datter på 11 år. Vi har katt. På grunn av personlige årsaker, ønsker jeg en dame som assistent. Det fremsettes krav om plettfri vandel og politiattest kreves. Dette må fremvises før en eventuell oppstart. Uloba er den som vil bli din arbeidsgiver. Høres dette interessant ut? Ta kontakt da vel. Søknadsfrist: Snarest. Om arbeidsleder Jeg er selv arbeidsleder, og er veldig snill og omgjengelig.
Registrert : 25-05-2022 Søknadsfrist : 04-07-2022

Renholder
St. Olavs Hospital
Røros sykehus er en avdeling ved St. Olavs Hospital med spesialitetene ortopedi, øre-nese-hals, gynekologi, kardiologi, dialyse og tannbehandling i narkose i samarbeid med tannhelsetjenesten på Røros. På bakgrunn av vedtak i Helse Midt - Norge er aktiviteten i Røros sykehus organisert innenfor tre områder: Spesialistpoliklinikker, dagkirurgi og intermediæravdeling i samarbeid med kommunene Holtålen, Røros og Os. Røros sykehus har også legevaktsentral for disse tre kommunene.
Registrert : 25-05-2022 Søknadsfrist : 08-06-2022

Miljøterapeut m/3-årig høgskoleutdanning
Røros kommune Hjemmebaserte tjenester
Kort om stillingenVi har ledig 100% stilling, fast, som miljøterapeut. Stillinger er endel av en langturnus med arbeid i bolker på 3-4 dager og inntil en uke fri imellom. 
Registrert : 25-05-2022 Søknadsfrist : 12-06-2022

Vi har ledig to faste stillinger som sykepleier/helsefagarbeider på natt turnus hver 4`de helg
Røros kommune Hjemmebaserte tjenester
Kort om stillingenHjemmetjenesten har ledige to 50 % stillinger som sykepleier/helsefagarbeider på fast natt med arbeid hver 4`de helg. Stillingene er ledig fra d.d
Registrert : 24-05-2022 Søknadsfrist : 08-06-2022

Vi har ledig 100% stilling som 1. resepsjonist på Røros hotell.
Røros hotell AS
Resepsjonen er hotellets naturlige møtepunkt. Vi søker deg som trives i rollen som vertskap og frontfigur som elsker å yte god service, både til gjester og kolleger. Vi trenger en pålitelig lagspiller med engasjement, humør, fleksibilitet og vilje til å yte det lille ekstra når det trengs. Dette er en nyopprettet stilling hvor to 1. resepsjonister deler på daglige ansvaret for driften av resepsjonen. Oppgaver og ansvarsområder:
Registrert : 23-05-2022 Søknadsfrist : 30-06-2022

Ledig stilling som kursvert - deltid 50% stilling
Røros hotell AS
Røros hotell er en stor leverandør av kurs og konferanse tjenester på Røros med tilholdssted i Storstuggu. Vi søker en ansvarsfull, fleksibel og løsningsorientert kursvert til vår kurs/konferanseavdeling med oppstart medio august 2022. Som kursvert hos oss er du vertskap for hotellet og har ansvar for å skape gode rammer for våre kurs/konferanse gjester. Arbeidsoppgaver: · Ta imot konferansegjester · Gi teknisk assistanse til konferansegjester · Klargjøring/rigging av møterom
Registrert : 23-05-2022 Søknadsfrist : 30-06-2022

Ønsker du å bli butikkleder i klesbransjen på Røros?
Copernicus Avalon As, 980.587.275
Er du den rette nye butikkleder til vår klesforretning "NY Norsk Design" på Røros? Vi ønsker at du er: en supergod selgerservicevennligselvstendig Butikkerfaring vil bli vektlagt. Vi tilbyr: en hyggelig jobb i Kjerkgata 19, beliggende i norges flotteste handlegate.rullering i vår andre klesforretning Det Gule Huset i samme gate.lønn etter tariff. Tiltredelse i løpet 1.august eller etter avtale.
Registrert : 22-05-2022 Søknadsfrist : 13-06-2022

Coop Mega Røros søker Ferie-vikarer
Coop Mega Røros avd. 62
Vil du være med på laget? Vi tilbyr arbeid når det er travle perioder og under ferieavvikling. Hovedsakelig må du som søker kunne jobbe på ettermiddager, kvelder og annenhver lørdag. Er du blid og smilende? Ansvarsbevisst? Liker du å jobbe med mat, ferskvarer, og er opptatt av å presentere en best mulig butikk for kundere, og i tillegg er glad i folk? Ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser? Da trenger vi DEG med på laget! Vi kan tilby en givende jobb med:
Registrert : 20-05-2022 Søknadsfrist : 18-06-2022