Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Blir du vår nye kollega i Psykisk helse- og rustjeneste?
Røros kommune Helse
Kort om stillingenVi har en ledig 100 % fast stilling som miljøterapeut i psykisk helse- og rustjeneste, med oppstart 02.01.2023. 
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 14-10-2022

Undervisningsstilling i Røros kommune, 80 vikariat
Røros kommune Røros skole
Kort om stillingenFra 01.11.2022 vil det være ledig et vikariat 80 % lærerstilling ved Røros skole, 1.-4.trinn. Skolen har behov for kompetanse i begynneropplæringen i fagene norsk og matematikk. Vi søker etter en dyktig lærer som vil engasjere og involvere våre elever.
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 12-10-2022

Sikkerhetskontrollør
Avarn Security Aviation AS
Stillingsdata Tittel: Sikkerhetskontrollør Geografisk plassering: Røros lufthavn Avdeling: Aviation, Region Sør Stillingstype: Fast Deltid Søknadsfrist: Snarest Avarn Security Aviation AS avd. Røros, skal styrke laget av medarbeidere til sikkerhetsoppdrag på Røros Lufthavn, og søker nå etter Sikkerhetskontrollør. Stillingen deltid, med mulighet for merarbeid. Arbeidsoppgavene dine vil være sikkerhets- og serviceoppgaver relatert til reisende og andre aktører på lufthavnen.
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 31-10-2022

Vi søker servitører både fast og ekstrahjelp.
Bergstadens Hotel AS
Vi er i gang med en renovasjon av resepsjon, bar og hotell restaurant, mm. I sammenheng med denne renovasjonen skaper vi noen nye konsepter og satser stort på lokal mat og drikke. Med dette har vi behov for nye servitører og restaurantsjef. Vi har 3 restauranter der vi har ulike behov i dag. Skanckebua Gastropub med sjel og atmosfære, et trivelig lokale i flere etasjer. Her servers alt fra nachos til 4-retters festmiddag. Peder Hiort Mathus
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 21-10-2022

Røros E-verk Nett AS søker Energimontør
Røros E-verk Nett AS
Har du fagbrev som energimontør og ønsker nye utfordringer? Vi har nå ledig stilling som energimontør i Røros E-verk Nett AS. Her vil du være med å bygge og drifte samfunnskritisk infrastruktur på en sikker og effektiv måte og med deltagelse i hjemmevaktordning. Ønskede kvalifikasjoner · Fagbrev som energimontør · Førerkort klasse BE er et krav og C/CE er ønskelig
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 14-10-2022

Autorisert regnskapsfører og Regnskapsmedarbeider
Bergstadens Regnskapskontor AS
Om stillingene: Har du lang erfaring som rådgiver, regnskapsfører eller revisor og ser etter nye utfordringer og ansvarsområder?Eller er du nyutdannet på bachelor-nivå med fagområde regnskap/revisjon, eller noe midt imellom dette? Vi søker to nye medarbeidere som ønsker å jobbe med moderne økonomisystemer, og som i samråd med kundene kan benytte kunnskapen til å skape merverdi og muligheter for våre kunder.
Registrert : 23-09-2022 Søknadsfrist : 20-10-2022

Bergstadens Regnskapskontor AS søker Autorisert regnskapsfører og Regnskapsmedarbeider
Bergstadens Regnskapskontor AS
Har du lang erfaring som rådgiver, regnskapsfører eller revisor og ser etter nye utfordringer og ansvarsområder? Eller er du nyutdannet på bachelor-nivå med fagområde regnskap/revisjon, eller noe midt imellom dette? Vi søker to nye medarbeidere som ønsker å jobbe med moderne økonomisystemer, og som i samråd med kundene kan benytte kunnskapen til å skape merverdi og muligheter for våre kunder. Ønskede kvalifikasjoner: Autorisert regnskapsfører er ønskelig, men ikke et krav Annen økonomiutdanning
Registrert : 21-09-2022 Søknadsfrist : 01-11-2022

Kokk til Grillhuset Røros
Grillhuset Røros
Scroll down for English.
Registrert : 20-09-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

Undervisningsstilling i Røros kommune, vikariat
Røros kommune Røros skole
Kort om stillingenFra 17.10.2022 vil det være ledig inntill 100 % vikariat ved Røros skole, 5.-7.trinn. Vi søker etter en dyktig lærer som vil engasjere og involvere barn og unge.
Registrert : 19-09-2022 Søknadsfrist : 30-09-2022

RørosBanken vokser, og vi søker deg som vil være med på vår spennende reise.
Rørosbanken
Vi gjør en forskjell for samfunnet innen finansielle tjenester og økonomisk rådgivning! Som leder for Personmarked i RørosBanken har du en nøkkelfunksjon i vårt finanshus. Vi er en stolt samarbeidspartner med lokalsamfunnet og sammen med våre kunder ønsker vi å bidra til et bærekraftig samfunn og gjøre livet i Rørosregionen enda bedre. Du må kjenne at du som leder identifiserer deg med vår visjon: Alltid ved din side. Vi søker deg som er glad i folk og gode kundeopplevelser og trives aller best i banken når vi realiserer folks ønsker og drømmer!
Registrert : 14-09-2022 Søknadsfrist :