Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Psykologspesialist/psykolog for Psykiatrisk Poliklinikk Orkdal
Psykiatrisk Poliklinikk Orkdal
Psykologspesialist/psykolog Org. nr: - Stillingsident: 4117700674 Presentasjon av stillingen: Orkdal DPS er lokalsykehus for 13 kommuner fra Frøya i vest til Røros i øst. Vårt behandlingstilbud bygger på et nært og godt samarbeid med helse- og sosialtjenesten i kommunene og spesialisthelsetjenesten forøvrig. Vi er i underkant av 100 ansatte fordelt på vel 78 årsverk, tverrfaglig sammensatt med psykologspesialister, overleger, leger, psykologer, 3 årige høyskoleutdannede med/uten videreutdanning. Poliklinikken har hovedkontor på Orkanger, samt kontorer på Støren og Røros.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Yrkesfaglærer innen helsefag, 30 % midlertidig stilling for skoleåret 2019/2020 for Orkdal Opplæringssenter
Orkdal Opplæringssenter
Yrkesfaglærer innen helsefag, 30 % midlertidig stilling for skoleåret 2019/2020 Org.nr.: Stillingsident: 19/02614 Presentasjon av stillingen : Voksenopplæringa har ansvar for opplæring i norsk med samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og har i tillegg grunnskoletilbud for voksne som mangler grunnskole eller har behov for mer grunnskoleopplæring. Administrasjonen og hoveddelen av virksomheten holder til i Kvalifiseringsbygget ved Orkdal videregående skole på Follo, Orkanger. I tillegg har vi en avdeling på Løkken i Meldal kommune. For tiden har vi ca 100 deltakere i opplæring.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Arkitekt Hitra for ON ARKITEKTER OG INGENIØRER AS
ON ARKITEKTER OG INGENIØRER AS
Arkitekt Hitra On arkitekter og ingeniører AS planlegger å åpne avdelingskontor på Hitra. I den anledning har vi behov for arkitekt / ingeniør for snarlig ansettelse. Arbeidsgiver: On arkitekter og ingeniører AS Kontaktperson: Bente H. Fjeldvær, tlf. 90 85 00 57, bente@on-as.no Stillingstittel: Arkitekt Sted: Hitra Frist: åpen Våre arkitekter jobber med alle typer bygg og alle prosjektfaser fra mulighetsstudier til detaljprosjektering. Vi tilbyr varierte og spennende oppgaver i et sterkt fagmiljø og et godt arbeidsmiljø. Vi søker en person som har gode faglige og sosiale egenskaper.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Bilklargjører Møller Bil for Orkdal Bil AS
Orkdal Bil AS
Bilklargjører Møller Bil På vegne av vår kunde Møller Bil, søker vi etter Bilklargjører. Arbeidet består av lett reparasjon av biler før salg, utstyrsmontering og kosmetisk klargjøring Innvendig og utvendig vask, samt polering ved behov. Oppstart snarest, mulighet for lengre oppdrag. Ønskede kvalifikasjoner: Erfaring fra polering/klargjøring av biler Beherske montering av utstyr og enkle småreparasjoner Må ha førerkort KL B Må beherske norsk muntlig og skriftlig Personlige egenskaper: Ønske om å gjøre en god jobb. Høy arbeidsmoral. Serviceinnstilt mot kunde og kollega.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Butikkmedarbeider / optikerassistent for Størseth Ur & Optikk AS
Størseth Ur & Optikk AS
Butikkmedarbeider / optikerassistent Vi søker butikkmedarbeider deltid Vi søker etter deg som er glad i mote og trender, og som er glad i å jobbe med mennesker og som yter det lille ekstra når det kommer til service. Datakunnskaper er nødvendig.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Betongarbeider for INHOUSE AS
INHOUSE AS
Betongarbeider Vi søker betongarbeidere til fast ansettelse hos oss og ulike oppdrag hos våre kunder Kvalifikasjoner Erfaring som jernbinder/forskalingssnekker/betongarbeiderErfaring med å lese tegningerFokus på HMSMå kunne kommunisere på norsk/engelskFor ytterligere informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Randi på tlf 400 95 406 eller sende CV/søknad direkte til post@ihas.no Se annonsePAM Stillingsnummer: 1638-2019-08-15 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 14-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Deltidsmedarbeider søkes til Orkland Bowling, Orkanger for BOWLINGEN-ORKLA AS
BOWLINGEN-ORKLA AS
Deltidsmedarbeider søkes til Orkland Bowling, Orkanger Orkland Bowling søker nå flere deltidsstillinger som bowlingmedarbeidere. Arbeidstidene vil stort sett være ettermiddag/kveld og helg. Arbeidsoppgaver: -Kundebehandling -Kassearbeid -Bursdagsvert -Matlaging og kjøkkenarbeid -Retting av feil på bowlingmaskinene Personlige egenskaper: Vi søker deg som finner det naturlig å ta kontakt med mennesker og brenner for kundeservice. Du må være en ansvarsfull person med høy arbeidsmoral. Vi vil legge mye vekt på personlige egenskaper for vår nye medarbeider. Teknisk forståelse er en fordel ifm.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Salgskonsulent festemidler søkes til Bygger'n Orkdal for Bygger'n Orkdal
Bygger'n Orkdal
Salgskonsulent festemidler søkes til Bygger'n Orkdal Vi opplever vekst og større etterspørsel innenfor produktgruppen el-verktøy og festemidler, og søker derfor etter en person med erfaring og kompetanse innenfor denne kategorien. Vår nye salgskonsulent må være offensiv i sitt markedsarbeid, og ha et godt lokalt nettverk. Stillingen vil være en viktig del av vårt videre arbeid med avdelingens vekst ,og du vil få et spesielt ansvar for salg av produkter innenfor denne kategorien. Aktuelle kandidater bør identifisere seg med E.A.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Stormberg Orkanger søker etter butikkselger som brenner for salg og vil skape gode resultater for STORMBERG AS
STORMBERG AS
Stormberg Orkanger søker etter butikkselger som brenner for salg og vil skape gode resultater Til vår butikk i Orkanger søker vi etter engasjert, ansvarsbevisst, humørfylt og frilufts interessert butikkselger til en 10% stilling. Det kan bli mulighet for mer i perioder, og det må påberegnes dag-, kvelds- og helge jobbing. Tiltredelse etter avtale.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 27-08-2019

Økonomi- og kontormedarbeider for ISFJORD Norge as
ISFJORD Norge as
Økonomi- og kontormedarbeider Isfjord Norway AS flytter til Orkanger 19.august. Vi søker etter en økonomi- og kontormedarbeider til vår nye fabrikk.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 23-08-2019