Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sykepleier for Orkdal sjukehus
Orkdal sjukehus
Sykepleier Org. nr: - Stillingsident: 4142234654 Presentasjon av stillingen:Hemodialysen søker ny sykepleier!Hemodialysen er en del av Medisinsk klinikk, og er underlagt avdeling for nyresykdommer. Avdeling for nyresykdommer består av sengepost med Peritoneal- dialysen (PD), Nyreskolen og hemodialysen (HD). Hemodialysen i Trondheim har 39 behandlingsplasser på to lokaliteter og har i tillegg tilknyttet 4 satellittstasjoner på Orkanger, Røros, Oppdal og Frøya.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Sykepleiere i 100 % fast stilling for ORKDAL HELSETUN DAGSENTER
ORKDAL HELSETUN DAGSENTER
Sykepleiere i 100 % fast stilling Org.nr.: Stillingsident: 19/04426 Presentasjon av stillingen : Vi har spennende stillinger for deg som er sykepleier! Ved Orkdal helsetun i Orkdal kommune søker vi etter tre sykepleiere i 100 % fast stilling og en i 80 % fast stilling. Orkdal Helsetun gir et helhetlig pleie- og omsorgstilbud til mennesker med behov for helsemessig og medisinsk omsorg og tilsyn gjennom hele døgnet, men vi skal også gjennom dagtilbud og korttidsopphold stimulere til at flest mulig kan bo hjemme så lenge som mulig.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Sykepleier for Orkdal sjukehus
Orkdal sjukehus
Sykepleier Org. nr: - Stillingsident: 4141597637 Presentasjon av stillingen: Orkdal Sjukehus er en del av St. Olavs Hospital, Universitetssykehuset i Trondheim. Orkdal Sjukehus er et lokalsykehus med akuttfunksjon for ca. 85 000 innbyggere innenfor medisin og ca. 50 000 innenfor kirurgi. Sjukehuset har 85 senger innenfor kirurgi, ortopedi, generell medisin og gynekologi. Medisinsk avdeling Orkdal Sjukehus er en indremedisinsk avdeling organisert under Klinikk for Lunge- og arbeidsmedisin. Indremedisin er et stort og spennende fagområde som favner bredt når det gjelder diagnoser.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 08-11-2019

Liker du å ha orden på sakene? for Orkel AS
Orkel AS
Liker du å ha orden på sakene? Logistikkmedarbeider med ansvar for Varemottak Ønsker du å jobbe med varemottak og delelager? Vi trenger en strukturert og datakyndig person som kan holde orden i varemottaket vårt her på Fannrem. Hos oss blir du del av et hyggelig team som jobber for å levere det beste for våre kunder. Arbeidsmiljøet er uformelt og preges av entusiasme, godt humør og kompetanse. Høres dette interessant ut, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Landbruksmekaniker for A-K maskiner AS
A-K maskiner AS
Landbruksmekaniker A-K maskiner Fannrem har i dag 10 medarbeidere. Anlegget er et maskinsenter med vekst og spennende framtidsplaner. Vi søker ny landbruksmekaniker til vårt verksted. Hovedoppgaver: Stillingen vil bestå av feilsøking og diagnosearbeid, i tillegg til service -, vedlikehold og reparasjoner på verksted og ute i A-K maskiner sitt distrikt, samt klargjøring av maskiner for salg. Du vil jobbe for ett stort konsern med oppgaver innen landbruk. Avdelingen ivaretar varierte serviceoppgaver innenfor områdene traktor, redskap, små-maskiner og anleggsmaskiner.
Registrert : 30-09-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Tannpleier Orkdal tannklinikk for ORKDAL TANNKLINIKK
ORKDAL TANNKLINIKK
Tannpleier Orkdal tannklinikk Org. nr: - Stillingsident: 4136130490 Presentasjon av stillingen: Det er en ledig fast 100 % som tannpleier ved Orkdal tannklinikk. Klinikken har 13 ansatte og 7 rom. Du må levere politiattest i henhold til Helsepersonelloven § 20a. Trøndelag fylkeskommune har 6 måneders prøvetid. Tiltredelse 01.01.2020. ArbeidsoppgaverStillingen omfatter variert klinisk praksis med behandling av alle kategorier pasienter og utadrettet arbeid. Du kan bli bedt om å arbeide ved ambuleringsklinikk. KvalifikasjonerDu må ha autorisasjon som tannpleier.
Registrert : 27-09-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? for TELEKIOSKEN ORKANGER
TELEKIOSKEN ORKANGER
Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? Kjeden Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors spennende butikkonsept som er rullet ut over hele landet. Vi er på utkikk etter en deltidsmedarbeider til Telenorbutikken på Amfi Orkanger. Den aktuelle stillingen er plassert i franchisetagers selskap. Ved å være en del av Telenorbutikken vil du bli en del av et miljø som fokuserer på kundeopplevelse og resultatoppnåelse i en Telecombransje som er i rask utvikling.
Registrert : 25-09-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

ekstrahjelp for ELKJØP ORKANGER
ELKJØP ORKANGER
ekstrahjelp Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 23-09-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019

Arkitekt Hitra for ON ARKITEKTER OG INGENIØRER AS
ON ARKITEKTER OG INGENIØRER AS
Arkitekt Hitra On arkitekter og ingeniører AS planlegger å åpne avdelingskontor på Hitra. I den anledning har vi behov for arkitekt / ingeniør for snarlig ansettelse. Arbeidsgiver: On arkitekter og ingeniører AS Kontaktperson: Bente H. Fjeldvær, tlf. 90 85 00 57, bente@on-as.no Stillingstittel: Arkitekt Sted: Hitra Frist: åpen Våre arkitekter jobber med alle typer bygg og alle prosjektfaser fra mulighetsstudier til detaljprosjektering. Vi tilbyr varierte og spennende oppgaver i et sterkt fagmiljø og et godt arbeidsmiljø. Vi søker en person som har gode faglige og sosiale egenskaper.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019