Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Hjelpemiddelteknikker
Frøya kommune
Om stillingenPleie og omsorg består av Frøya Sykehjem, Beinskardet Omsorgsbolig og Hjemmetjeneste på Fast-Frøya og i øyrekka. Ansatte innbefatter alt helsepersonell; assistenter, helsefagarbeidere, sykepleiere, vernepleier og kreftsykepleier/spesialsykepleiere, sammen med hjemmehjelper, aktivitører og Livsgledekoordinator jobber vi sammen med samarbeidspartnere for å gi alle brukere en best mulig hverdag. Stillingen som hjelpmiddelteknikker er underlagt leder for fellestjenester og fagutvikling. Den som ansettes vil jobbe mot brukere i helse og mestring.
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 17-03-2021

Vil du være med å beskytte mennesker og varer for en bedre hverdag?
BEWI
Er du en lidenskapelig dyktig sjåfør som vil være med på å beskytte mennesker og varer for en bedre hverdag? Vi søker SJÅFØR KL. CE Vi søker to sjåfører for levering av EPS- produkter til kunder i øyregionen. Som sjåfør vil du være ett viktig kontaktpunkt opp mot kunde. Hovedoppgaver:
Registrert : 02-03-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Vindkrafttekniker - Frøya
TrønderEnergi Vind AS
Org. nr: - Stillingsident: 4352926155 Presentasjon av stillingen: Innen 2050 skal Norge omstilles til et lavutslippssamfunn. Det er ikke lenge til.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 10-03-2021

Inntil 2 x Barnehagelærer/Pedagogisk leder 100%
Sistranda Kystbarnehage As
Vi søker deg som: · Har et brennende engasjement for barn og oppvekst, og som ønsker å gjøre en forskjell i barns liv. · Er en leken voksen som setter pris på humor og glede. · Har tydelig engasjement og god gjennomføringsevne. · Er en positiv kulturbærer, i møte med barn, foreldre og kollegaer. · Har gode leder - og samarbeidsegenskaper. · Er faglig tydelig. Krav til kompetanse: · Godkjent 3-årig barnehagelærerutdanning. · Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper.
Registrert : 23-02-2021 Søknadsfrist : 15-03-2021

Industrirenholder natt
Senior-service As
Vi søker en arbeidsom og selvstendig person som kan tenke seg å jobbe som vikar / ferievikar som Industrirenholder på kveld / natt. Vedkommende kan også da være aktuell for vanlige renholdsoppdrag vi har på dagtid i de tidsrommet vi ikke har behov for vikar på industrirenhold. Vedkommende må være bosatt på Hitra / Frøya og ha førerkort og beherske Norsk eller Engelsk godt. Vekommende må kunne jobbe selvstendig og være glad i et aktivt arbeid. Vekommende må ha førerkort.
Registrert : 22-02-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Renhold & kantinedrift
Senior-service As
Vi ser et en som ønsker å jobbe som renholder / kantinemedarbeider hos oss. Vi har i dag flere typer renholdsoppdrag, alt fra kontorrenhold til industrirenhold. Vi har også kantinedrift, hvor vi både forbereder og serverer mat. Vedkommende må være bosatt på Hitra eller Frøya. Ha førerkort og kunne snakke Norsk eller Engelsk. Vi ser etter personer som kan jobbe selvstendig men også i team. Være serviceinstilte og selvstendig.
Registrert : 22-02-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

LEDIGE STILLINGER INNEN OPPVEKST
Frøya kommune
Vi trenger:Allmennlærere med basisfagkompetanse – norsk, matte, engelsk, spes.ped og kunst og håndverk. Har også ledig lærerstilling med spesialpedagogisk koordinatorfunksjon.BarnehagelærerePedagogiske ledereBarne- og ungdomsarbeidereLedige stillinger innen oppvekstFrøya kommune har ledige stillinger i følgende skoler og barnehager for skoleår 2021/2022: Dyrøy oppvekstsenter - Virksomhetsleder Randi Gaustad tlf. 971 58 174, mail: randi.gaustad@froya.kommune.no
Registrert : 19-02-2021 Søknadsfrist : 14-03-2021

DYKTIG KOKK SØKES
Hotell Frøya As
Vi søker en engasjert, arbeidssom og kvalitetsbevisst person som har god fagkompetanse og en genuin interesse for å gi gjestene våre gode matopplevelser. Du må være god på samarbeid og du må være opptatt av å levere god kvalitet.
Registrert : 17-02-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

SERVITØR/HOTELLMEDARBEIDER PÅ HOTELL FRØYA
Hotell Frøya As
Vi søker en engasjert, serviceinnstilt og kvalitetsbevisst person som har god fagkompetanse og en genuin interesse for å levere service på høyt nivå. Du må like å jobbe med mennesker, du må være en god selger og by på deg selv. Hotell Frøya har som mål om å bli Midt-Norges beste hotell, du må derfor være motivert og engasjert, slik at du kan bidra til at vi når vårt mål!
Registrert : 17-02-2021 Søknadsfrist : 30-06-2021

Edvind 1år søker sykepleier til sin BPA-ordning
Prima Assistanse
Vi søker sykepleier i 70% stilling!Edvind er en skikkelig solstråle, som elsker livet. Han er veldig kontaktsøkende å trygg på alle. Han har en enorm ståpåvilje og er som 1 åringer flest, bare med en del utstyr. Selv om han betraktes som en alvorlig syk gutt, ser vi viktigheten i å ikke begrense han på noen måte, han skal få de samme mulighetene og opplevelsene som en frisk gutt på 1 år ville fått, og derfor er vi glade for å ha fått på plass en BPA-ordning. 
Registrert : 12-02-2021 Søknadsfrist : 07-03-2021